SelectiePunt Diensten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SelectiePunt Diensten"

Transcriptie

1 Diensten

2 SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit werven, selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. Strategische PersoneelsPlanning van SelectiePunt laat zich prima samenvatten in een voor werknemers, werkgevers of zzp'er aantrekkelijke definitie: De juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm. Focus op franchise SelectiePunt is een franchiseorganisatie met een sterk groeiend aantal vestigingen door heel Nederland. Alle SelectiePunt vestigingen worden gerund door zelfstandige franchise ondernemers. Dat maakt ons bijzonder. Onze vestigingsleiders zijn zeer ervaren ondernemers die elke dag opnieuw voor ondernemers en werkzoekenden concreet handen en voeten geven aan onze visie op Strategische PersoneelsPlanning. Eén van hun sterke punten? Hun kennis van de lokale markt en/of hun onderscheidende specialistische kennis. Volgens het principe van local for local brengen zij in hun eigen verzorgingsgebied vraag en aanbod naadloos bij elkaar, op basis van Strategische PersoneelsPlanning. Samen op weg naar een maximaal resultaat We werken hard, met veel plezier en commitment om voor u het maximale resultaat te behalen. Dit verklaart ons motto: We werken graag voor u..en dat merkt u! Eveneens werken wij nauw samen met diverse opleidingscentra. Hiermee leveren wij vanuit ons concept van Strategische PersoneelsPlanning ook een concrete bijdrage aan een betere instroom van uw toekomstige collega s. Werven en Selecteren Als u een vacature heeft, wilt u snel resultaat. Geen dure advertentiekosten, met de vraag of dat resultaat oplevert. Maar het liefst binnen enkele dagen een aantal kandidaten die passen in het door u opgegeven profiel. Uw SelectiePunt Senior Adviseur zoekt deze kandidaten graag voor u. De werkwijze is gericht op resultaat en gemak. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een functie- en kandidaten profiel op. We kiezen de best passende arbeidsmarkt communicatie en gaan voor u aan de slag. Alle response wikkelen wij voor u af. Inventariseren, beoordelen en nodigen de best passende kandidaten uit voor de 1e sollicitatie ronde. Deze wordt volledig door uw Senior Adviseur verzorgd. Op basis van deze gesprekken worden de dan best passende kandidaten uitgenodigd voor de 2e sollicitatie ronde, bij u op kantoor. Uw Senior Adviseur spreekt van tevoren de kandidaten met u door en assisteert u tijdens de gesprekken. Aan de hand van de 2 rondes adviseren wij en helpen uw keuze te bepalen.

3 Kwalitatief, grondig en snel. Vaak zijn de rondes binnen 1 tot 2 weken volledig afgerond. De fee, welke vooraf overeengekomen wordt, is uitsluitend van toepassing bij een succesvolle procedure en op basis van een percentage van het jaarsalaris of een fixed-price. Uw Voordelen op een rij: Werven en Selecteren door SelectiePunt is ideaal wanneer u een maximale binding wenst met uw nieuwe medewerkers ten behoeve van schaarse, gespecialiseerde en management functies. Maar ook als u: De kosten van instroom exact wilt budgetteren. Geen dure advertenties zonder garantie op resultaat wilt inkopen. Tijd wilt besparen op het totale werving en selectieproces. Anoniem en discreet uw vacature wilt vervullen. Hulp en advies wenst van een ervaren specialist. Gebruik wilt maken van de netwerken van uw Senior Adviseur. Gebruik wilt maken van onze professionele en moderne wijze van arbeidsmarktcommunicatie. Tegen gereduceerde tarieven gebruik wenst te maken van een voor de functie relevant assessment. Uitzenden Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Ook kunnen uitzendkrachten ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u bijvoorbeeld eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. SelectiePunt speelt daarbij graag een rol door snel, goed tijdelijk personeel te leveren. Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden aanvangen zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat er van ze verwacht wordt. Uw voordelen op een rij: Werken met SelectiePunt uitzendkrachten is ideaal als u uw personeelsbestand en -kosten optimaal flexibel wilt houden en minder arbeidsrechtelijke risico s wilt lopen. Maar ook als u: Snel tijdelijke of seizoens pieken moet opvangen. Snel vast personeel moet vervangen i.v.m. vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof. Geen extra personeel op de payroll wilt hebben. Iemand langer dan twee maanden wilt beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst aanneemt. Streeft naar tijdbesparing, gemak en een hogere kwaliteit en daarom de operationele zaken rondom uitzendkrachten wilt uitbesteden. SelectiePunt zoekt, selecteert en levert werknemers en neemt alle plichten als werkgever uit handen. Kosten wilt besparen; onze uitzendkrachten hebben een hoge productiviteit, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

4 Niet alleen uw Senior Adviseurs zijn van onderscheidende kwaliteit. De backoffice ten behoeve van het uitzenden (inclusief juridisch werkgeverschap van de uitzendkrachten) wordt verzorgd door de specialisten van de backoffice van SelectiePunt. Lid van de brancheverenigingen ABU en NBBU en gecertificeerd volgens NEN van de Stichting Normering Arbeid. Hiervoor vindt een periodieke screening plaats, een waarborg voor de juiste afdrachten, sociale lasten, loonbelasting, liquiditeit en solvabiliteit. Zo zijn uw uitzendkrachten en u er zeker van dat salarisbetalingen en facturatie vlekkeloos verlopen. Detacheren Detacheren is een variant op de dienst Uitzenden. Ook dit is een flex-vorm. Waar Uitzenden (zeker in de eerste fase) een volledig flexibel karakter heeft en de tewerkstellingsperiode niet omlijnd is en daarmee dagelijks kan eindigen, wordt Detacheren vooral toegepast bij meer omlijnde projecten. Flexibiliteit met iets meer zekerheid derhalve. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk en projecten van tijdelijke aard. Ook kunnen gedetacheerde krachten ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Een andere reden om met een gedetacheerde kracht te werken kan zijn dat u bijvoorbeeld eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. SelectiePunt speelt daarbij graag een rol door snel, goed tijdelijk personeel te leveren. Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze gedetacheerde krachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden aanvangen zijn onze gedetacheerde krachten gemotiveerd en weten ze precies wat er van ze verwacht wordt. Uw voordelen op een rij: Werken met SelectiePunt gedetacheerde krachten is ideaal als u uw personeelsbestand en -kosten optimaal flexibel wilt houden en minder arbeidsrechtelijke risico s wilt lopen. Maar ook als u: Snel tijdelijke of specialistische projecten wilt laten uitvoeren. Snel vast personeel moet vervangen i.v.m. vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof. Geen extra personeel op de payroll wilt hebben. Iemand langer dan twee maanden wilt beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst aanneemt. Streeft naar tijdbesparing, gemak en een hogere kwaliteit en daarom de operationele zaken rondom gedetacheerde krachten wilt uitbesteden. SelectiePunt zoekt, selecteert en levert werknemers en neemt alle plichten als werkgever uit handen. Kosten wilt besparen; onze gedetacheerde krachten hebben een hoge productiviteit, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

5 Niet alleen uw Senior Adviseurs zijn van onderscheidende kwaliteit. De backoffice ten behoeve van het detacheren (inclusief juridisch werkgeverschap van de gedetacheerde krachten) wordt verzorgd door de specialisten van de backoffice van SelectiePunt. Lid van de brancheverenigingen ABU en NBBU en gecertificeerd volgens NEN van de Stichting Normering Arbeid. Hiervoor vindt een periodieke screening plaats, een waarborg voor de juiste afdrachten, sociale lasten, loonbelasting, liquiditeit en solvabiliteit. Zo zijn uw gedetacheerde krachten en u er zeker van dat salarisbetalingen en facturatie vlekkeloos verlopen. ZZP Bemiddelen Het inhuren van zzp ers als externe kenniswerkers en/of specialisten blijft alsmaar toenemen. Enerzijds vanwege de toegevoegde waarde aan kennis en flexibiliteit, anderzijds vanwege de toegenomen behoefte van deze specialisten om meer projectmatig te werken in plaats van in een vast loondienst verband. Doelgroep gerichte arbeidsmarkt communicatie om de juiste specialist aan te trekken in combinatie met een vlekkeloze administratieve (contract) ondersteuning vormen een absolute must dit in goede banen te leiden. SelectiePunt verzorgt ook de totale financiële afwikkeling: factureert de opdrachtgever en crediteert de zzp-er. Om de zzp-er volledig te ontzorgen financieren wij zelfs de creditering op wekelijkse basis voor. Zo hoeft de zzp-er zich niet druk te maken om zijn inkomsten en kan zich volledig op het werk focussen. De zzp-er is volgens de fiscus een ondernemer, heeft meestal een BTW nummer, is ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel en stuurt facturen. Om zijn status richting opdrachtgevers te verduidelijken krijgt hij van de fiscus een VAR (verklaring arbeidsrelatie), waarin staat dat zijn inkomsten als winst uit onderneming worden gezien. Of hij is DGA van zijn eigen BV. De zzp-er regelt zelf zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering, omdat hij niet kan terugvallen op het UWV als hij ziek wordt. Ook heeft hij geen recht op een WW uitkering bij werkloosheid. SelectiePunt ZZP Bemiddelen helpt organisaties en ZZP ers het proces van ZZP Inhuur vlekkeloos te laten verlopen. Op de doelgroep afgestemde arbeidsmarkt communicatie zorgt voor een kwalitatief zowel als kwantitatief aanbod van projecten en specialisten. Uw SelectiePunt Senior Adviseur zorgt op basis van inzicht in organisatie- en ZZP wensen voor toegevoegde waarde: géén marktplaats, maar inhoudelijke bemiddeling en begeleiding. Onze backoffice verzorgt integraal de administratie en registratie van VAR verklaringen, in- en uitleencontracten, facturering van inlener en (facultatief) wekelijkse creditering van zzp er en WKA verklaringen. Bovendien kunnen alle partijen gebruik maken van onze kundige en behulpzame helpdesk ondersteuning. Uw voordelen op een rij: Werken met SelectiePunt ZZP Bemiddelen is ideaal als u de juiste specialist op de juiste plaats wilt en een vlekkeloze administratie belangrijk vindt. Maar ook: Volledige bemiddeling en functie gerichte sollicitatie gesprekken

6 Verzorging van de in- en uitleencontracten VAR administratie en registratie Facturering en creditering, ook per mail en online beschikbaar ZZP creditering facultatief wekelijks Kundige en behulpzame helpdesk ondersteuning NEN certificering WKA verklaringen Payrollen De kans is groot dat u niet voor alles een aparte afdeling heeft; P&O, inkoop, financiële administratie Vaak wordt de personeelsadministratie door iemand erbij gedaan. Het is moeilijk om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen in wet- en regelgeving. Met als gevolg mogelijk verkeerde arbeidsovereenkomsten, onverwachte kosten bij ziekte of in het ergste geval risico s op boetes. SelectiePunt neemt het werkgeverschap over, met als gevolg dat u zich kunt concentreren op úw vak en geen zorgen meer heeft over uw administratieve rompslomp. U bespaart op kosten voor een boekhouder, softwarepakket, administratiekantoor, verzuimverzekering, arbodienst en doorbetaling bij ziekte. U riskeert geen boetes meer. En u kunt besparen op de kosten voor uitzendkrachten. Veel andere payroll bedrijven nemen alleen het feitelijke juridisch werkgeverschap over, met al veel voordelen voor de klant. Onze dienst gaat echter verder, vooral voor MKB bedrijven een plus. Immers, wij voeren alle bijkomende administratieve handelingen voor de klant uit, en ontzorgen deze volledig. Van contracten aanmaken tot en met uren invoeren...wij doen dat voor de klant! Ook voor uw branche? Payrollen is geschikt voor elke ondernemer die met flexibel personeel wil werken. U kunt uzelf en uw personeel veel meer flexibiliteit bieden door uw werknemers op onze payroll te zetten. Wij bieden verschillende arbeidsovereenkomsten en omdat wij officieel werkgever worden dragen wij alle risico s en rompslomp van het werkgeverschap. Tijdelijk of parttime personeel Juist de mensen die een korte tijd of maar een paar uur per week voor u werken vragen relatief het meeste tijd. Voor hen moeten arbeidsovereenkomsten worden opgesteld, beëindigd en weer verlengd. Daarnaast worden er meestal onregelmatige uren gewerkt en zijn de loonberekeningen iedere week anders. Payrollen is mede hierom zeer geschikt voor deze doelgroep. Vast en fulltime personeel U heeft vast personeel in dienst maar u wilt de risico s van het werkgeverschap beperken? En u wilt minder tijd besteden aan administratieve rompslomp? Payrollen van SelectiePunt kan dan de oplossing zijn. Is 1 maand proeftijd voldoende voor u? U kunt er voor kiezen om uw vaste personeel eerst bijvoorbeeld 3 of 6 maanden via SelectiePunt

7 in te lenen. Als het klikt kunt u altijd overstappen op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of het personeel zelf in dienst nemen. Houdt u van administratieve rompslomp? Wij betalen uw personeel altijd op tijd uit en houden precies bij hoeveel vakantiegeld en vakantiedagen iemand opbouwt. Wij verstrekken loonstroken en jaaropgaven. Pensioenverplichtingen, loonbeslagen, vragen over ziektekosten: voor ons is het dagelijkse kost. Wat kost uw verzuimverzekering? Bij ons is alles inbegrepen in het tarief. Arbo, verzuim, re-integratie, etc. Bij ziekte krijgt de werknemer, na één wachtdag, 91% of 90% (afhankelijk van de CAO) van het salaris doorbetaald. Uw voordelen op een rij: Werken met SelectiePunt Payrollen is ideaal als u gemak, flexibiliteit en het vermijden van onnodige risico s wenst. Maar ook: Certificering en toelating De lidmaatschappen en certificeringen van SelectiePunt Payrollen waarborgen de kwaliteit van de bedrijfsvoering die u uitbesteedt. U blijft de baas en het gezicht van uw onderneming, SelectiePunt Payrollen regelt de zaken op de achtergrond. Kent u de flexwet? U mag als werkgever maximaal drie tijdelijke contracten aanbieden voordat uw werknemer recht heeft op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Door middel van Payrollen kunnen wij uw personeel 3 ½ jaar zeer flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat. U profiteert van onze flexibele CAO's! Payrollen is risicoloos. SelectiePunt neemt uw personeel in dienst. Dit houdt in dat wij alle verantwoordelijkheden op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld, en het verstrekken van loonstroken. U betaalt bij Payrollen alleen voor gewerkte uren. Dus geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of leegloop (als u geen werk meer heeft). Bovendien is SelectiePunt Payrollen volledig NEN gecertificeerd. Payrollen is makkelijk. Omdat wij uw loonadministratie perfect op orde houden kunt u zich volop richten op uw organisatie. U krijgt een zeer overzichtelijke boekhouding met maar één kostenpost voor (ingeleend) personeel. Zo bespaart u tijd en energie en doet iedereen waar hij of zij goed in is. SelectiePunt Payrollen is gecertificeerd volgens NEN van de Stichting Normering Arbeid. Hiervoor vindt een periodieke screening plaats, een waarborg voor de juiste afdrachten, sociale lasten, loonbelasting, liquiditeit en solvabiliteit. Contact Inspireert deze brochure u tot vragen? Wilt u meer weten als werkgever, werknemer of ZZP er? Of wilt u zelf franchisenemer worden van SelectiePunt? Neemt u dan gerust contact op met een

8 vestiging bij u in de buurt, telefonisch met ons hoofdkantoor of per mail Niet voor niets luidt ons uitnodigende motto: we werken graag voor u.

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast de Van X-eQUo WerVing & selectie detachering detavast payrolling interim management Grondige inventarisatie van opdrachtgever en kandidaten. Duidelijke informatieoverdracht. Persoonlijk en discreet. Open

Nadere informatie

ONZE DIENSTEN Werkt voor u!

ONZE DIENSTEN Werkt voor u! HERENBOS herenbos.nl personeelsdienst Uitzenden Pay-roll service Outplacement Detacheren Werving en selectie Advies en scholing Re-integratie ONZE DIENSTEN Werkt voor u! Telefoonnummers SCHAGEN 0224 290190

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

Wet werk en zekerheid

Wet werk en zekerheid Wet werk en zekerheid Mijn talent op de juiste plaats Beste Relatie, 10 juni 2014 is de Wet werk en zekerheid aangenomen door de Eerste Kamer. Dit wetsvoorstel heeft tot doel het arbeidsrecht aan te passen

Nadere informatie

Diversiteit aan arbeidsovereenkomsten in het onderwijs

Diversiteit aan arbeidsovereenkomsten in het onderwijs Diversiteit aan arbeidsovereenkomsten in het onderwijs Eindrapport verkennend onderzoek DIVERSITEIT AAN ARBEIDSOVEREENKOMSTEN IN HET ONDERWIJS EINDRAPPORT VERKENNEND ONDERZOEK Opdrachtgever SBO (Sectorbestuur

Nadere informatie

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Kennismaken met P-services HR group Kennis van uw branche Altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen qua arbeidsweten regelgeving en uw cao. Als landelijke

Nadere informatie

Whitepaper maart 2015. Zieke werknemer: wat te doen?

Whitepaper maart 2015. Zieke werknemer: wat te doen? Whitepaper maart 2015 Zieke werknemer: wat te doen? Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Zieke werknemer 4 Beloning uitzendkracht 8 Sancties zieke werknemer 9 Ontslag en ziekte 10 Re-integratie 2e spoor

Nadere informatie

STUDIEGIDS. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen

STUDIEGIDS. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen STUDIEGIDS ARTRA Arbeidsmarkttrainingen Inhoudsopgave Welkom! 3 Algemeen 4 Kennistrainingen 6 n Basisopleiding Intercedent 7 n Basisopleiding Intercedent (E-learning incl. examentraining) 8 n Poolse Basisopleiding

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

1213 AP Hilversum +31(0)35 76 02 050

1213 AP Hilversum +31(0)35 76 02 050 FlexKnowledge b.v. www.flexknowledge.nl Julianalaan 1 info@flexknowledge.nl 1213 AP Hilversum +31(0)35 76 02 050 Inhoud Over FlexKnowledge: Wie is Wie... 3 Marcel Reijmers... 3 Henk Geurtsen... 3 Waarom,

Nadere informatie

Benchmarking. Efficiënte inkoop van expertise

Benchmarking. Efficiënte inkoop van expertise Benchmarking Efficiënte inkoop van expertise Whitepaper Benchmarking Externe kennis inhuren en kopen; hoe kan het beter? FastFlex; December 2013 Efficië ntë inkoop van ëxpërtisë Externe kennis inhuren

Nadere informatie

De naleving van primaire arbeidsvoorwaarden in middenen kleinbedrijf en de toegevoegde waarde van een payroll constructie.

De naleving van primaire arbeidsvoorwaarden in middenen kleinbedrijf en de toegevoegde waarde van een payroll constructie. De naleving van primaire arbeidsvoorwaarden in middenen kleinbedrijf en de toegevoegde waarde van een payroll constructie. Bachelor thesis B.B.J. Bezoen S1018884 Universiteit Twente Eerste begeleider Prof.

Nadere informatie

Arbeidsparticipatie vanuit financieel perspectief

Arbeidsparticipatie vanuit financieel perspectief 1 Werkgeven aan mensen met een arbeidsbeperking Arbeidsparticipatie vanuit financieel perspectief Steeds meer werkgevers overwegen een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Voor deze

Nadere informatie

Starten als ondernemer. Overzicht van regelingen voor mensen met een arbeidshandicap

Starten als ondernemer. Overzicht van regelingen voor mensen met een arbeidshandicap Overzicht van regelingen voor mensen met een arbeidshandicap Breed Platform Verzekerden en Werk Pagina 2 van 28 Overzicht van regelingen voor mensen met een arbeidshandicap Inhoudsopgave Leeswijzer Inleiding

Nadere informatie

White paper Yacht. Grip op inhuur. van professionals. Peter Bargon Jos Vlecken Yacht

White paper Yacht. Grip op inhuur. van professionals. Peter Bargon Jos Vlecken Yacht White paper Yacht Grip op inhuur van professionals Peter Bargon Jos Vlecken Yacht Grip op inhuur 1 1. Inleiding Organisaties zijn steeds afhankelijker van externe professionals. Deze professionals zijn

Nadere informatie

Op zoek naar een baan en aan de slag. Informatie voor werkzoekenden

Op zoek naar een baan en aan de slag. Informatie voor werkzoekenden Op zoek naar een baan en aan de slag Informatie voor werkzoekenden Inhoud Op zoek naar een baan en aan de slag 2 Oriënteren op een baan 3 Een baan zoeken 6 Solliciteren 7 Beginnen met een nieuwe baan 19

Nadere informatie

ERSONEELSWIJZER HANDBOEK VOOR DE WONENBRANCHE NIEUW PERSONEEL HUIDIG PERSONEEL VERTREKKEND PERSONEEL ADMINISTRATIE EN BEHEER

ERSONEELSWIJZER HANDBOEK VOOR DE WONENBRANCHE NIEUW PERSONEEL HUIDIG PERSONEEL VERTREKKEND PERSONEEL ADMINISTRATIE EN BEHEER ERSONEELSWIJZER WONEN HANDBOEK VOOR DE HUIDIG PERSONEEL VERTREKKEND PERSONEEL ADMINISTRATIE EN BEHEER Colofon Uitgave: Arboconvenant Wonenbranche Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein T. (030) 60 20 170 F.

Nadere informatie

DAADWERKELIJK. in bedrijf. Het integratie- en inrichtingsplan voor het gemeentelijk Werkbedrijf. CONCEPT. Aangepaste versie 1.2

DAADWERKELIJK. in bedrijf. Het integratie- en inrichtingsplan voor het gemeentelijk Werkbedrijf. CONCEPT. Aangepaste versie 1.2 DAADWERKELIJK in bedrijf Het integratie- en inrichtingsplan voor het gemeentelijk Werkbedrijf. Aangepaste versie 1.2 Verstuurd ten behoeve van adviesaanvraag BOR gemeenten en OR Breed Inclusief wijziging

Nadere informatie

Een onderzoek naar de stand van zaken op basis van documentenonderzoek. Onderzoek uitgevoerd door Ecorys in opdracht van de Raad voor Werk en Inkomen

Een onderzoek naar de stand van zaken op basis van documentenonderzoek. Onderzoek uitgevoerd door Ecorys in opdracht van de Raad voor Werk en Inkomen Peter Donker van Heel, Jena de Wit Arbeidsbemiddeling Een onderzoek naar de stand van zaken op basis van documentenonderzoek Onderzoek uitgevoerd door Ecorys in opdracht van de Raad voor Werk en Inkomen

Nadere informatie

Brochure Samenwerking met de tennistrainer

Brochure Samenwerking met de tennistrainer Brochure Samenwerking met de tennistrainer De vereniging is leidend, op basis van transparant, consistent beleid! Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond KNLTB afdeling Breedtetennis in samenspraak met

Nadere informatie

Werken via Flexpoint

Werken via Flexpoint Werken via Flexpoint De heldere keuzes van Flexpoint Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan bij één van de opdrachtgevers van Flexpoint. Dagelijks ben jij met meer dan 3000 collega s aan de slag bij

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER en DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER en DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER en DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wegwijs bij Spaland Hypotheken Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van de dienstverlening aan u te overhandigen.

Nadere informatie

Docent in dienstbetrekking of zelfstandig?

Docent in dienstbetrekking of zelfstandig? Docent in dienstbetrekking of zelfstandig? juni 2009 Versie 1.4 Over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een docent om als zelfstandige in een andere (onderwijs-) organisatie te werken. Door: Mr.

Nadere informatie

Netwerk. Persoonlijk AB Oost ontzorgt Renting BV. Interview Een ijzersterke coöperatie met de focus op Agri & Food

Netwerk. Persoonlijk AB Oost ontzorgt Renting BV. Interview Een ijzersterke coöperatie met de focus op Agri & Food Netwerk Relatiemagazine AB Oost Jaargang 16 Nummer 02 Juni 2013 Persoonlijk AB Oost ontzorgt Renting BV Interview Een ijzersterke coöperatie met de focus op Agri & Food Netwerk Relatiemagazine AB Oost

Nadere informatie

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie 2006 NOvAA Niets uit

Nadere informatie

Reken op mijn loopbaan

Reken op mijn loopbaan Reken op mijn loopbaan Wat kost actief loopbaanbeleid u als werkgever en wat levert het u op? Inhoudsopgave Voorwoord 3 Ambitie van medewerkers 4 Preventie: voorkomen van uitval door ziekte Zieke medewerkers

Nadere informatie

De meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen De meest gestelde vragen Inhoudsopgave Wat heb ik aan een financiële administratie? 3 Waarmee moet ik rekening houden bij het inrichten van de (financiële) administratie? 4 Welke gegevens moet ik opnemen

Nadere informatie

Nederland. Steeds flexibeler

Nederland. Steeds flexibeler Nederland. Steeds flexibeler ABU-campagne : Nederland. Steeds flexibeler. Dat is de slogan van de nieuwe campagne die de ABU maandag 2 juni 2014 is gestart. Een campagne die aanhaakt bij de actualiteit

Nadere informatie

Gemeente Leeuwarden. Servicepunt Bedrijven

Gemeente Leeuwarden. Servicepunt Bedrijven Bezoekadressen Servicepunt Bedrijven: Stadskantoor gemeente Leeuwarden, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden. Bureau Zelfstandigen Fryslân bij de Kamer van Koophandel, Heliconweg 62, Leeuwarden. Bureau Zelfstandigen

Nadere informatie