DE HELPENDE HAND. De specialist in personeel voor de uitvaartbranche

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE HELPENDE HAND. De specialist in personeel voor de uitvaartbranche"

Transcriptie

1 DE HELPENDE HAND De specialist in personeel voor de uitvaartbranche De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden. Een aantal kerngegevens Opgericht in 1995 Aantal eigen medewerkers ± 230 Aantal opdrachtgevers ± 460 Werkgebied geheel Nederland Wat wij bieden voor werkgevers n Maatwerk in personeelsoplossingen voor de uitvaartbranche n Op uitzendbasis, via detachering, payrolling of werving en selectie n Alle operationele functies bij uitvaartondernemingen, begraafplaatsen en crematoria n 24/7 inzetbaar en bereikbaar De uitvaartbranche is onvergelijkbaar met welke branche dan ook. Het aanbod van werkzaamheden is onvoorspelbaar en varieert van dag tot dag. Aan de andere kant staat er wel druk op prijzen en marges. Dat vraagt van ondernemers dat zij hun bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk inrichten, zonder de klantgerichtheid en kwaliteit uit het oog te verliezen. Voor een uitvaart geldt immers dat je maar één kans krijgt om het goed te doen. Als het om personeel gaat, zijn de sleutelwoorden dan ook flexibiliteit én kwaliteit. En dat is precies de focus van de dienstverlening van De Helpende Hand bij personeelsoplossingen. Wat wij bieden voor werkzoekenden n Mogelijkheid tot inschrijving als werkzoekenden n Aanbod van vacatures n Bemiddeling via werving en selectie Werken in de uitvaartbranche is bijzonder. Voor nabestaanden is een uitvaart uniek en eenmalig. Dat betekent ook dat personeel in deze branche over bijzondere kwaliteiten moet beschikken. De mensen die daarvan blijk geven, helpen wij bij het vinden van een passende baan.

2 Wat ons uniek maakt Het NEN 4400 certificaat De Helpende Hand is de enige binnen de uitvaartbranche die dit certificaat heeft. Dat betekent voor werkgevers dat zij zonder risico s en zorgen werknemers bij ons kunnen betrekken. Het ISO 2008: certificaat De Helpende Hand heeft met dit certificaat continue kwaliteitsbewaking en -verbetering geborgd. Praktisch vertaald houdt dit in dat we in samenspraak met onze opdrachtgevers voortdurend werken aan een optimale dienstverlening. 24/7 bereikbaar en inzetbaar De Helpende Hand is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u acuut een personeelsprobleem, dan helpen wij u direct met een goede oplossing. Ervaring en kwaliteitswaarborg Niet in de laatste plaats onderscheiden wij ons door onze jarenlange ervaring in de branche en onze focus op kwaliteit. Wij weten wat belangrijk is in deze branche en waar het op aankomt. En dat zijn geen loze woorden. Wilt u weten welke personeelsoplossingen bij uw organisatie passen, neem dan contact met ons op. Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel.

3 UITZENDEN Tijdelijk personeel: de meest flexibele keuze De behoefte aan tijdelijk personeel is kenmerkend voor de uitvaartbranche. Gelet op de grote fluctuaties in het sterftecijfer, is vast personeel voor veel ondernemingen maar beperkt mogelijk. En ook bij ziekte en vakanties kan tijdelijk extra personeel nodig zijn. Uitzendkrachten inhuren bij De Helpende Hand is de meest flexibele vorm om op korte termijn over goed personeel te kunnen beschikken. De voordelen Personeel op uitzendbasis kent een aantal belangrijke voordelen: gemak, flexibiliteit, kostenbesparing en het vermijden van risico s. Omdat De Helpende Hand beschikt over het NEN 4400 certificaat (overigens als enige binnen de uitvaartbranche) zijn onze opdrachtgevers gevrijwaard van de kans op naheffingen en/of boetes van UWV en de belastingdienst. Onze werkwijze Omdat wij staan voor kwaliteit, begint de vraag naar uitzendkrachten bij ons met een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever. Zodra we volledig inzicht hebben in de specifieke wensen en eisen, gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten binnen onze poule van ervaren uitzendkrachten. Overzicht functies n Uitvaartleider n Uitvaartverzorger n Drager n Gastheer, gastdame n Cateringmedewerker n Aulamedewerker n Voorloper n (Rouwauto)chauffeur n Assistent voor de uitvaartverzorger n Ovenist crematorium n Coördinator bedrijfsbureau Wilt u de mogelijkheden van uitzendkrachten voor uw onderneming eens met ons doorspreken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Over De Helpende Hand De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden.

4 DETACHEREN Flexibiliteit met een vast bezetting Detacheren is een bijzondere vorm van uitzenden, waarbij de voordelen van flexibele arbeid gecombineerd worden met de zekerheid van een vaste bezetting gedurende een bepaalde periode. Anders dan bij uitzendkrachten, is er tussen werkgever en werknemer een meer hechte binding. Veel voorkomende redenen voor detachering zijn zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte, speciale projecten, de behoefte aan specifieke kennis of kunde of extra ondersteuning tijdens een langdurige drukke periode. In sommige gevallen volgt een detachering na een uitzendperiode, waarin de opdrachtgever de medewerker al heeft leren kennen. En ook voor uitzendkrachten kunt u overigens bij De Helpende Hand terecht. De voordelen Bij detachering is De Helpende Hand formeel de werkgever, en wordt overeengekomen dat de werknemer voor langere tijd verbonden blijft aan de opdrachtgever. Dat betekent dat deze verzekerd is van een vaste, betrokken medewerker. Omdat het gaat om een tijdelijke binding, behoudt de opdrachtgever wel flexibiliteit. Overigens is een onderbelicht voordeel van detachering dat nieuwe mensen ook nieuwe ideeën kunnen inbrengen, die de organisatie ten goede kunnen komen. Voor het overige zijn alle nadelen van een vast dienstverband, zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico s van ziekte en arbeidsongeschiktheid, onze verantwoordelijkheid. Onze werkwijze Omdat wij staan voor kwaliteit, begint de vraag naar uitzendkrachten bij ons met een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever. Zodat we volledig inzicht hebben in de specifieke wensen en eisen. Daarna gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten binnen ons netwerk of plaatsen we een vacature. Uit de kandidaten die wij voordragen, maakt de opdrachtgever een uiteindelijke keuze. Overzicht functies n Uitvaartleider n Uitvaartverzorger n Drager n Gastheer, gastdame n Cateringmedewerker n Aulamedewerker n Voorloper n (Rouwauto)chauffeur n Assistent voor de uitvaartverzorger n Ovenist crematorium n Coördinator bedrijfsbureau Wilt u de mogelijkheden van detachering voor uw onderneming eens met ons doorspreken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Over De Helpende Hand De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden.

5 WERVING & SELECTIE Zonder moeite nieuw personeel Werven en selecteren van goed personeel: het is een vak. En het is een vak apart. Daarbij zijn de eisen die aan personeel worden gesteld in de uitvaartbranche nogal specifiek. Als een onderneming voor het werven en selecteren van kandidaten geen eigen specialisten in huis heeft, is het bovendien een tijdrovende bezigheid. Waarbij de kans op geen succes ook nog eens behoorlijk groot is. Het is immers geen dagelijkse bezigheid waarin routine is opgebouwd. De voordelen Voor de uitvaartbranche geldt dat het aanbod van personeel enorm groot is. Het aantal kandidaten dat daadwerkelijk geschikt is, is daarentegen klein. Werving en selectie van kandidaten uitbesteden aan De Helpende Hand betekent daarom een besparing van tijd, en dus ook kosten. Bovendien profiteren onze opdrachtgevers van onze jarenlange ervaring in deze branche, onze kennis van de bedrijfscultuur en van ons eigen grote netwerk. Aanvullend op de werving en selectie, adviseren wij onze opdrachtgevers desgewenst ook over onder meer de invulling van de arbeidsovereenkomst, de arbeidsvoorwaarden waaronder een salarisadvies. En omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, houden wij ook ná plaatsing een vinger aan de pols, om zeker te zijn dat wij de juiste match tot stand hebben gebracht. Hoe werkt het Het begint met de inventarisatie van uw wensen voor de ideale kandidaat. Vanzelfsprekend doen we dat in een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij zoeken, selecteren en leggen u onze selectie van kandidaten voor. Misschien gaan we bij die selectie soms wel voorbij aan uw wensen. Alleen diploma s zijn bijvoorbeeld in onze ogen onvoldoende. Wij gaan voor mensen die geboren zijn voor de bijzondere vakken in deze branche. En neemt u van ons aan: wij hebben daar ook echt oog voor. Het slagingspercentage van onze werving en selectie procedures is tot nu toe honderd procent. Overzicht van de functies waarin wij bemiddelen n Uitvaartleider n Voorloper n Uitvaartverzorger n (Rouwauto)chauffeur n Drager n Assistent voor de uitvaartverzorger n Gastheer, gastdame n Ovenist crematorium n Cateringmedewerker n Coördinator bedrijfsbureau n Aulamedewerker Over De Helpende Hand De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden.

6 PAY-ROLLING Werkgeverschap zonder risico s Payrolling is bij uitstek geschikt voor ZZP-ers in de uitvaartbranche. In Nederland betekent het aannemen van personeel een verdrievoudiging van het aantal wetten waarmee je als ondernemer dan rekening moet houden. Alleen daarom al is voor veel ZZP-ers en kleinere ondernemingen eigen personeel een brug te ver. Omdat juist binnen de uitvaartbranche veel ZZP-ers actief zijn, biedt De Helpende Hand een oplossing in de vorm van payrolling. Een ideale oplossing omdat men zo wel over een of meerdere vaste medewerkers kan beschikken als het nodig is, maar dat dan zonder administratieve lasten, zonder financiële rompslomp en ook zonder risico s. Wat is het In essentie betekent payrolling dat de werknemer juridisch in dienst is bij De Helpende Hand. Dat betekent dat wij ook de arbeidsrechterlijke risico s dragen en dat de ondernemer/werkgever geen omkijken heeft naar alle juridische, fiscale en administratieve zaken. Bijkomend voordeel van payrolling is dat het in de regel goedkoper is dan het werken met uitzendkrachten. Dit doet De Helpende Hand n Opstellen en sluiten van de arbeidsovereenkomst n Uitbetaling van salarissen n Afdragen van sociale en pensioenpremies n Salarisadministratie n Reserveringen van vakantiegeld en vrije dagen n Ziekteverzuimbegeleiding n Jaaropgaven n Ontslagprocedures n Verwerking van wetswijzigingen Dit doet de opdrachtgever zelf n Bepalen van het functieprofiel n Werven en selecteren (omdat onze opdrachtgevers dit zelf doen, hanteren wij een scherp tarief) n Bepalen van de hoogte van het salaris en andere arbeidsvoorwaarden n Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. n Leiding over en toezicht op de medewerker n Aanleveren urendeclaraties aan De Helpende Hand Payrolling zou zo maar de ideale oplossing kunnen zijn in uw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek naar de mogelijkheden. Over De Helpende Hand De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden.

7 UITVAARTSTIJLEN Voor een passend afscheid Samenstelling De medewerkers kunnen bij een uitvaart in verschillende samenstellingen van dienst zijn: n één of twee assistenten om de familie te begeleiden indien zij zelf dragen; n vier dragers die de overledene met een rijdende baar naar het graf begeleiden; n zes dragers die de overledene op een waardige manier op de schouders dragen; n acht dragers die gebruik maken van een schouderbaar. Zwart De traditionele kleur voor de uitvaart is zwart. Deze kleur heeft een klassieke uitstraling en vormt samen met een zwarte rouwstoet een waardig geheel. Grijs Met de kleur grijs krijgt de uitvaart een meer chique uitstraling. De grijze overjassen zijn voorzien van zwarte revers en zwarte knopen, waardoor zij mooi combineren met een grijze staatsie. Wit Om een statige zwarte uitvaart te doorbreken of bij een witte uitvaartstoet, is het geraffineerd om een wit accent aan te brengen in de vorm van witte handschoenen. Gecombineerd met de zwarte overjassen wordt zo een mooi contrast gecreëerd. Rood Speciaal in combinatie met een bordeaux rode rouwauto, kunt u er voor kiezen om de uitvaartmedewerkers gekleed te laten gaan met een bordeaux rode das. Gecombineerd met een grijze overjas met zwarte revers wordt de accentkleur nog meer benadrukt. Kostuum Een grijs kostuum in plaats van overjas, geeft een niet zo formele, maar toch hele nette uitstraling. De kleur van de stropdas kan daarbij variëren, of de stropdas kan achterwege worden gelaten. Formeel/informeel Er kan voor een meer informele uitstraling gekozen worden door de dragers gekleed te laten gaan zonder hoed of zonder handschoenen. Anders Steeds vaker hebben nabestaanden speciale wensen voor een uitvaart en willen zij er een persoonlijke invulling aan geven, anders dan in dit overzicht is gegeven. Neem in dat geval beslist contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

8 Zwart De traditionele kleur voor de uitvaart is zwart. Deze kleur heeft een klassieke uitstraling en vormt samen met een zwarte rouwstoet een waardig geheel.

9 Grijs Met de kleur grijs krijgt de uitvaart een meer chique uitstraling. De grijze overjassen zijn voorzien van zwarte revers en zwarte knopen, waardoor zij mooi combineren met een grijze staatsie.

10 Wit Om een statige zwarte uitvaart te doorbreken of bij een witte uitvaartstoet, is het geraffineerd om een wit accent aan te brengen in de vorm van witte handschoenen. Gecombineerd met de zwarte overjassen wordt zo een mooi contrast gecreëerd.

11 Rood Speciaal in combinatie met een bordeaux rode rouwauto, kunt u er voor kiezen om de uitvaartmedewerkers gekleed te laten gaan met een bordeaux rode das. Gecombineerd met een grijze overjas met zwarte revers wordt de accentkleur nog meer benadrukt.

12 Kostuum Een grijs kostuum in plaats van overjas, geeft een niet zo formele, maar toch hele nette uitstraling. De kleur van de stropdas kan daarbij variëren, of de stropdas kan achterwege worden gelaten.

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen.

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat Wij zijn een uitzendbureau dat

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL

PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL Waarom Kolibrie HRM voor Horeca? MARKTLEIDER EN SPECIALIST Kolibrie HRM voor Horeca bestaat sinds 1994 en is uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer!

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer! De juiste persoon op de juiste plek Zendijk brengt vraag en aanbod samen, of het nu gaat om uitzenden, payrollen of detacheren. Omdat onze mensen ruime praktijkervaring hebben, weten zij wat u belangrijk

Nadere informatie

MARKTLEIDER IN HRM VOOR DE HORECA U VERDIENT HET! PAYROLL HRM DIENSTEN WERVING & SELECTIE

MARKTLEIDER IN HRM VOOR DE HORECA U VERDIENT HET! PAYROLL HRM DIENSTEN WERVING & SELECTIE MARKTLEIDER IN HRM VOOR DE HORECA U VERDIENT HET! PAYROLL HRM DIENSTEN WERVING & SELECTIE WWW.KOLIBRIE.NL Waarom Kolibrie HRM voor Horeca? MARKTLEIDER EN SPECIALIST Kolibrie HRM voor Horeca bestaat sinds

Nadere informatie

Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren 1 Uitzenden en detacheren Allworks Personeelsdiensten biedt de expertise en knowhow om vakkundig uw wensen op maat in te vullen. Het uitzenden van flexibele arbeidskrachten wordt gekenmerkt door maximale

Nadere informatie

GEFOCUST OP SAMENWERKING. personeel. personeel

GEFOCUST OP SAMENWERKING. personeel. personeel GEFOCUST OP SAMENWERKING MENSENWERK Onze diensten Uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling. Dat zijn de zaken waar All-in zich dagelijks mee bezig houdt. Mensenwerk noemen wij dat. En daarom

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Kennismaken met P-services HR group Kennis van uw branche Altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen qua arbeidsweten regelgeving en uw cao. Als landelijke

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

ONZE DIENSTEN Werkt voor u!

ONZE DIENSTEN Werkt voor u! HERENBOS herenbos.nl personeelsdienst Uitzenden Pay-roll service Outplacement Detacheren Werving en selectie Advies en scholing Re-integratie ONZE DIENSTEN Werkt voor u! Telefoonnummers SCHAGEN 0224 290190

Nadere informatie

Propositie en uitwerking Cirrus Easy

Propositie en uitwerking Cirrus Easy Propositie en uitwerking Cirrus Easy Opdrachtformulering Onze opdrachtgever heeft Cirrus Staffing Services BV (hierna Cirrus) gevraagd een voorstel te vervaardigen voor de implementatie van de Cirrus Easy

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Werkgever voor uw werknemers

Werkgever voor uw werknemers Bezoekadres Eurodepark 1-55 6461 KB Kerkrade T (045) 563 92 60 F (045) 563 92 62 E info@payrolllimburg.nl I www.payrolllimburg.nl Postadres Postbus 295 6460 AG Kerkrade Werkgever voor uw werknemers Werkgeverschap

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

Uw succes, onze ambitie

Uw succes, onze ambitie Uw succes, onze ambitie 2 Wij zijn doeners met kennis van zaken, die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers optimaal invullen. 3 Welke dynamiek uw organisatie ook heeft, op Olympia

Nadere informatie

Payroll Services voor de schoonmaakbranche

Payroll Services voor de schoonmaakbranche Payroll Services voor de schoonmaakbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

www.limepersoneel.nl

www.limepersoneel.nl Uw Flexibele Schil 1. Inleiding Lime Personeel, de naam zegt het al: een allround partner voor uw personeel. Wij onderscheiden ons doordat wij een totaalpakket aan diensten leveren voor een super scherp

Nadere informatie

Wel of niet op de Payroll? Whitepaper

Wel of niet op de Payroll? Whitepaper Wel of niet op de Payroll? Payrolling is een diensverlening op het gebied van HRM. Binnen Nederland is payrolling nog vrij onbekend, zo n zestig procent van de ondernemers heeft wel eens van payrolling

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante GOODMORNING Over GOODMORNING GOODMORNING is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dit betekent

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Ik neem een adviseur, kantoormanager en/of participatiemedewerker in dienst Utrecht, 29 mei 2015 Frank Agterkamp en Jos Aal, consulenten

Ik neem een adviseur, kantoormanager en/of participatiemedewerker in dienst Utrecht, 29 mei 2015 Frank Agterkamp en Jos Aal, consulenten Ik neem een adviseur, kantoormanager en/of participatiemedewerker in dienst Utrecht, 29 mei 2015 Frank Agterkamp en Jos Aal, consulenten Huurdersorganisatie De Woningwet 2015 vraagt om een sterkere huurdersorganisatie,

Nadere informatie

Payroll Services voor de callcenterbranche

Payroll Services voor de callcenterbranche Payroll Services voor de callcenterbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen!

Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen! Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen! Wat een verschil Kunt u ook besparen op uw personeelskosten? Wij van Attract Payroll menen van wel. Payrolling betekent in het

Nadere informatie

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk,

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk, Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken VOORWOORD Wij, van De Berk hebben een andere manier van kijken naar werk, naar organisaties en naar elkaar. Deze brochure weerspiegelt

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V.

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V. Bedrijfspresentatie Algemeen is opgericht in 2001 en is begonnen als uitzendorganisatie, inmiddels heeft Euroforce zich ontwikkeld tot een breder dienstverlenende organisatie en hebben we veel ervaring

Nadere informatie

Dé specialist voor intermediairs

Dé specialist voor intermediairs Dé specialist voor intermediairs Backofficebureau Het hebben van een uitzendbureau draait allang niet meer alleen om kandidaten werven en plaatsen. Salarisadministratie, ziekteverzuim, contractbeheer en

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor intermediairs

Nieuwe kansen voor intermediairs 1 Bemiddeling van werkzoekenden met een arbeidsbeperking Nieuwe kansen voor intermediairs De komende jaren is het aan werk helpen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking een groot thema. In 2026 moet

Nadere informatie

payrolling Online Transfermaanden Payrolling bij Online-People verlaagt de kosten van uw flexkrachten Switch van uitzenden naar payrolling

payrolling Online Transfermaanden Payrolling bij Online-People verlaagt de kosten van uw flexkrachten Switch van uitzenden naar payrolling payrolling Payrolling bij Online-People verlaagt de kosten van uw flexkrachten Switch van uitzenden naar payrolling Stap over tijdens de Online-Transfermaanden en vraag naar uw transfervoordeel. Neem contact

Nadere informatie

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex.

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex. ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN Zekerheid in Flex. Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties De Wet DBA gaat per 1 mei 2016 in werking. Dit vraagt

Nadere informatie

payrollbureau.nl Payrollbureau

payrollbureau.nl Payrollbureau Payrollbureau P-services Payrollbureau zorgt voor jouw personeelsadministratie en neemt werkgeversrisico s over. Jij zorgt voor de dagelijkse aansturing van je medewerker(s) en wij doen de rest. Zoals

Nadere informatie

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren payrolldienstverlening,

Nadere informatie

Zzp er Blijven samenwerken met je opdrachtgever

Zzp er Blijven samenwerken met je opdrachtgever Zzp er Blijven samenwerken met je opdrachtgever CHECKLIST ARBEIDSOVEREENKOMST / ONDERNEMERSCHAP BLIJVEN SAMENWERKEN MET JE OPDRACHTGEVER Zekerheid in Flex. Succesvol blijven samenwerken met je opdrachtgever.

Nadere informatie

Ervaren kracht. Starter

Ervaren kracht. Starter Ervaren kracht Starter Wie zijn wij? Bureau Kooimeer is sinds 1999 specialist in het uitzenden van ervaren en gekwalificeerd personeel: werknemers waarop u kunt rekenen. Bureau Kooimeer beschikt over een

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie

Payrolling. Wat is het, hoe werkt het?

Payrolling. Wat is het, hoe werkt het? Payrolling Wat is het, hoe werkt het? Jonathan Opdam Jeroen Meester Direct Payrolling B.V. 03-01-2009 Inhoud 1. INLEIDING 2 2. DE TERM PAYROLLING 2 3. WAT IS PAYROLLING? 2 4. HISTORIE VAN PAYROLLING 2

Nadere informatie

Payroll Services voor het MKB

Payroll Services voor het MKB Payroll Services voor het MKB Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers dan ook wel gehoord,

Nadere informatie

UITVAARTMEDEWERKERS. Dragers (M/V) Gastvrouwen Voorlopers Assistenten

UITVAARTMEDEWERKERS. Dragers (M/V) Gastvrouwen Voorlopers Assistenten UITVAARTMEDEWERKERS Dragers (M/V) Gastvrouwen Voorlopers Assistenten Úw visitekaartje Als uitvaartbegeleider bent u het vertrouwde gezicht voor de familie en draagt u de hoofdverantwoordelijkheid voor

Nadere informatie

banen hier.nl Recruitment expertise nieuwe stijl!

banen hier.nl Recruitment expertise nieuwe stijl! banen hier.nl Recruitment expertise nieuwe stijl! Recruitment expertise nieuwe stijl! Recruitment expertise nieuwe stijl! Bedankt voor de interesse in, staat voor recruitment expertise nieuwe stijl! is

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Nederland. Steeds flexibeler

Nederland. Steeds flexibeler Nederland. Steeds flexibeler ABU-campagne : Nederland. Steeds flexibeler. Dat is de slogan van de nieuwe campagne die de ABU maandag 2 juni 2014 is gestart. Een campagne die aanhaakt bij de actualiteit

Nadere informatie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie BROCHURE 2017 Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie 2 UW PERSONEEL GOED GEREGELD! ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk

Nadere informatie

MF Uitzendbureau MF werkt!

MF Uitzendbureau MF werkt! MF UITZENDBUREAU MF Uitzendbureau MF werkt! Aangenaam kennis te maken Wij zijn MF Uitzendbureau. Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

ZZP Bemiddeling. Wet DBA

ZZP Bemiddeling. Wet DBA ZZP Bemiddeling Wet DBA SelectiePunt ZZP Bemiddelen, Wet DBA We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren

Nadere informatie

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Meewerkend Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Veel gemeenten hebben moeite om werkzoekenden met een inkomensuitkering te plaatsen op vaste of tijdelijke functies. Bedrijven zijn terughoudend

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming Nieuwe Stijl waarbij aan elke

Nadere informatie

Grip op de zaak en besparen

Grip op de zaak en besparen Grip op de zaak en besparen MultiFlexx De onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) op het gebied van Flexibele arbeid. Sinds 1994 helpen wij onze klanten met het organiseren van hun flexibele arbeidsbehoefte.

Nadere informatie

Allure Uitzendbureau

Allure Uitzendbureau Have a nice job! Allure Uitzendbureau De beste resultaten worden behaald door plezier in het werk en via de weg van persoonlijke betrokkenheid op alle fronten. Onder dat motto is Allure Uitzendbureau

Nadere informatie

H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties

H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties Arbeidsvoorziening Samenvatting door Sharon.D 20-10-16 H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties Je hebt commerciële en niet-commerciële organisaties die zich bezig houden met arbeidsbemiddeling. Commerciële

Nadere informatie

Onzekerheid na verdwijning VAR? Dat hoeft niet. Zekerheid in Flex.

Onzekerheid na verdwijning VAR? Dat hoeft niet. Zekerheid in Flex. Onzekerheid na verdwijning VAR? Dat hoeft niet. CHECKLIST ARBEIDSOVEREENKOMST / ONDERNEMERSCHAP BLIJVEN SAMENWERKEN MET JE OPDRACHTGEVER Zekerheid in Flex. De VAR verdwijnt voor alle zzp ers. Wat houdt

Nadere informatie

SelectiePunt Diensten

SelectiePunt Diensten Diensten SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure 1 1

Bedrijfsbrochure 1 1 Bedrijfsbrochure 1 Onze kracht Allworks Personeelsdiensten is een HR-dienstverlener waarbij uw wensen als werkgever centraal staan. Als specialist in flexibele arbeid gekoppeld met de aanwezige kennis

Nadere informatie

Zorgeloos personeel inlenen...

Zorgeloos personeel inlenen... Zorgeloos personeel inlenen... Atik uitzendbureau is een jong en professioneel bedrijf waarvan de leiding al meer dan 10 jaar ervaring heeft op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn een landelijk opererende

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie

Payrolling Wat is het, hoe werkt het?

Payrolling Wat is het, hoe werkt het? Payrolling Wat is het, hoe werkt het? Whitepaper over payrolling Inhoud 1. INLEIDING 2 2. DE TERM PAYROLLING 2 3. WAT IS PAYROLLING? 2 4. HISTORIE VAN PAYROLLING 2 5. DE PAYROLLMARKT 3 6. VERSCHILLEN MET

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten)

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Loonkosten zijn altijd hoger dan u denkt! Bij kostbare investeringen oriënteert u zich uitgebreid: u vergelijkt

Nadere informatie

RKC Werkt; dat scoort pas echt!

RKC Werkt; dat scoort pas echt! Uitzendmarkt B.V. heeft een unieke samenwerking ontwikkeld met RKC WAALWIJK. De visies van beide ondernemingen sluiten naadloos op elkaar aan, zodat samengaan onder de naam RKC Werkt ook niet uit kon blijven.

Nadere informatie

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex.

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex. ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN Zekerheid in Flex. Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) De Wet DBA is per 1 mei 2016 in werking

Nadere informatie

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is inmiddels 10 jaar specialist als het gaat om het leveren van vakkundig en bekwaam personeel binnen de horecabranche. Sinds 2013 zijn wij

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Strategische PersoneelsPlanning

Strategische PersoneelsPlanning Strategische PersoneelsPlanning Strategische PersoneelsPlanning van SelectiePunt We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten

Nadere informatie

A la Carte UITZENDEN PAYROLL EVENTS PAYROLL & PRESENT8

A la Carte UITZENDEN PAYROLL EVENTS PAYROLL & PRESENT8 PAYROLL A la Carte A la Carte is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot een florerend en gecertificeerd bedrijf met een drietal verschillende diensten: UITZENDEN PAYROLL EVENTS Ondanks de groei

Nadere informatie

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U houdt de regie in eigen hand Wat is payroll? Bij payroll houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer,

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

adhocdocent adhocdocent brengt talenten voor de klas Uw partner in onderwijsdiensten.

adhocdocent adhocdocent brengt talenten voor de klas Uw partner in onderwijsdiensten. Uw partner in onderwijsdiensten. Dit is Adhocdocent Onderwijs is onze passie die wij samen met u delen. Door onze kennis en ervaring in het onderwijs weten wij wat de issues, problemen en uitdagingen zijn

Nadere informatie

Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast

Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast Ontzorgen, ontlasten, ontplooien Personal payrolling van Stafflease Als ondernemer of manager wordt u dagelijks geconfronteerd met een volle agenda. Met

Nadere informatie

Inhuren.com Uitzendbureau

Inhuren.com Uitzendbureau Wat kost payroll? Inhuren.com Uitzendbureau Wat kost payroll? De markt van het inhuren/in dienst nemen van personeel is zeer divers. Wij krijgen veel vragen van opdrachtgevers en werkgevers op ons vakgebied.

Nadere informatie

Specialist in professionals voor onderwijs en openbaar bestuur.

Specialist in professionals voor onderwijs en openbaar bestuur. Specialist in professionals voor onderwijs en openbaar bestuur. roler.nl detachering payrolling werving & selectie Meebewegen met de loopbaan van professionals. 1 Welkom bij Roler Roler is specialist in

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten Dit is WIJS! WIJS is de slimme oplossing voor tijdelijk personeel binnen uw school. Door onze ruime kennis en ervaring van het onderwijs,

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl Ondernemers zijn altijd op zoek naar de ideale voorwaarden voor succes. Steeds meer werk gevers kiezen

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf it s in our nature Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf tot een succesvolle onderneming. Ambitieus, deskundig en betrokken personeel

Nadere informatie

Werk en inkomen middelbaar beroepsonderwijs. Tijdelijk werk in het middelbaar beroepsonderwijs

Werk en inkomen middelbaar beroepsonderwijs. Tijdelijk werk in het middelbaar beroepsonderwijs Werk en inkomen middelbaar beroepsonderwijs Tijdelijk werk in het middelbaar beroepsonderwijs TIJDELIJK CONTRACT 2 Steeds meer docenten in het mbo hebben tijdelijk werk. Zij hebben een tijdelijk dienstverband

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

De gevaren en kansen van personeel

De gevaren en kansen van personeel De gevaren en kansen van personeel Lage inkomensvoordeel 2018 (I) Doel LIV: om het arbeidsmarktperspectief van laaggeschoolde werknemers te vergroten en werkgelegenheid te stimuleren. Voor 2018 gelden

Nadere informatie

ACTIEF VOOR Sportverenigingen Sportorganisaties SPECIALIST IN SPORTKADER

ACTIEF VOOR Sportverenigingen Sportorganisaties SPECIALIST IN SPORTKADER ACTIEF VOOR Sportverenigingen Sportorganisaties SPECIALIST IN SPORTKADER De succesvolle sportvereniging Levensaders voor succes Goed bestuur Voldoende schaal Goede accommodatie Professionalisering Sportverenigingen

Nadere informatie

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F?

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F? Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers De kracht van Mekano: - Een databank met ruim 1000 gekwalificeerde en gedreven ZZP ers - Landelijke dekking

Nadere informatie

uitzenden detacheren werving & selectie payrolling

uitzenden detacheren werving & selectie payrolling Werk beleef je! uitzenden detacheren werving & selectie payrolling Werk beleef je! bij stadion uitzenden 6 redenen om voor Stadion Uitzenden te kiezen 1. betrouwbaar 2. no nonsense 3. humor 4. deskundig

Nadere informatie