ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum!"

Transcriptie

1 ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum! Zuideinde 259 te Nieuwkoop

2 Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar alle waarschijnlijkheid in uw handen omdat u op zoek bent naar een nieuwe woning. Wanneer u een woning zoekt is het belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Iedere woondroom is persoonlijk. Wat zijn uw wensen en waar liggen uw behoeftes? Wanneer wij dit weten én de achterliggende redenen kennen gaan wij graag samen met u op zoek naar de ideale woning. Wilt u (eerst) woning verkopen? Uw woning is altijd de woondroom van iemand anders. Met onze kennis, enthousiasme en geoliede marketingmachine zetten wij alles op alles om de persoon of het gezin te vinden die uw woning zoekt. Zo kunt u uw volgende woondroom waarmaken. Nodigt u ons uit voor een informatiegesprek. Wij vertellen u graag wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Graag, tot ziens! Met vriendelijke groet, Angela de Koning, Mirjam Ohlenbusch, Corina Vervaet, Soraya Verhaar Reghthuysplein BE Nieuwkoop nieuwkoop@dekoningwonen.nl

3 Bent u op zoek naar een ruim pand om wonen en werken te combineren? Stop met zoeken; wij nodigen u graag uit deze verrassend ruime woon-/winkelruimte te bekijken! Deze woon-/winkelruimte, bekend als de winkel van "de Jong Sport", is nabij het centrum van Nieuwkoop gelegen en heeft een inhoud van maar liefst 1645 m3. Zo is er op de begane grond een grote winkelruimte met veel raampartijen en aan de achterzijde een kantoorgedeelte en magazijn met grote toegangsdeuren. Op de verdieping van de winkelruimte is tevens een groot magazijn aanwezig. Parkeren is mogelijk op het zijterrein echter kan er ook openbaar parkeert worden aan de Dorpsstraat. Daarnaast biedt het woonhuis een comfortabel woonoppervlakte met o.a. een woonkamer met zicht over het Nieuwkoopse Plassengebied, hobbyruimte en een drietal slaapkamers. Op eenvoudige wijze is het mogelijk hier weer 5 slaapkamers te creëren. Dit pand biedt genoeg mogelijkheden!

4 Het pand in detail: Begane grond: winkel Aan de voorzijde heeft u via een overdekte entree toegang tot de winkel met een totale gebruiksoppervlakte van 385 m2 en frontbreedte van 7.54 m. De winkel heeft door de grote raampartijen voldoende ruimte voor etalage en beschikt over veel lichtinval. Halverwege de winkel zijn een tweetal pashokjes aanwezig en wanneer u verder naar achteren loopt heeft u via een trap toegang tot een groot magazijn. Daarnaast is er op de begane grond een kantoorruimte met een klein keukenblok en toiletruimte. Vanuit het kantoorruimte bereikt u de oude zeilmakerij met grote toegangsdeuren en trap naar de verdieping.

5 Het magazijn op de verdieping is onderverdeeld in een grote open ruimte en een werkkamer met c.v.- ketel. Via een spiltrap kunt u nog verder omhoog naar de bevloerde vliering. Ideaal om meer spullen op te kunnen slaan! Woning: Aan de zijkant van het pand is de hoofdentree naar de woning. Via de hal met meterkast en toiletruimte heeft u toegang tot de eerste woonverdieping. Aan de voorzijde is de royale woonkamer met sfeervolle openhaard en schuifpui naar een overdekt balkon. De voorzijde biedt grote raampartijen en is voorzien van veel lichtinval en zicht over het Nieuwkoopse Plassengebied.

6 De eenvoudige, doch nette keuken in hoekopstelling is gedeeltelijk open en voorzien van enige inbouwapparatuur. Via de tussenhal met toiletruimte heeft u toegang tot de badkamer, royale hobbyruimte (voorheen 2 slaapkamers), slaapkamer en was/bergruimte.

7 Aan de achterzijde bereikt u het dakterras met serre en brandtrap naar de begane grond. De zolderverdieping biedt op de overloop veel ruimte aan vaste kastruimte. Aan de voorzijde is de grote slaapkamer met een loggia en wastafel. Een tweede slaapkamer met dakkapel completeert de verdieping.

8 Tuin: Achter de woning is een royale tuin met houten berging welke met een vlonder aan de Ringsloot grenst. Hier kunt u aan het einde van de dag genieten van de ondergaande zon. Kortom een verrassend ruim pand met vele mogelijkheden!

9 Bijzonderheden: - Het object heeft een gemengde bestemming; detailhandel; - Naast het pand is een groot betegeld terrein waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden; - Ramen van de winkel zijn voorzien van zonwering; - Het woonhuis en winkel hebben een eigen c.v.-combiketel; - Op loopafstand van winkels gelegen. Een nieuwe woning kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: k.k. Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Reghthuysplein BE Nieuwkoop nieuwkoop@dekoningwonen.nl -Kadastraal bekend : Gemeente Nieuwkoop, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : 755 m² -Bouwjaar : Inhoud : circa 0 m³ -Woonoppervlakte : circa 385 m² -Energielabel : Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

10 Zuideinde 259 te Nieuwkoop

11 Zuideinde 259 te Nieuwkoop

12 Zuideinde 259 te Nieuwkoop

13

14

15

16 Welkom in de gemeente Nieuwkoop! De gemeente Nieuwkoop omvat dertien kernen: Nieuwkoop, De Meije, Korteraar, Langeraar, Nieuwveen, Noordeinde, Noorden, Noordse Dorp, Papenveer, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Zevenhoven. Bij de markante watertoren, in de volksmond Pietje Potlood geheten, begint het anderhalve kilometer lange Meijepad, een geliefde fiets- en wandelroute, die dwars door het plassengebied naar het dorp Nieuwkoop voert. Unieke polderlandschappen en het ruime veenweidegebied, onderbroken door verschillende wateren en grazende koeien, karakteriseren dit schitterende gebied. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, een fantastisch gebied voor de watersportliefhebber. Ruimte, groen, rust, water en recreatie zijn de kenmerken die het wonen in de gemeente Nieuwkoop zo aantrekkelijk maken. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Nieuwkoop Nieuwkoop is, met 8800 inwoners, het grootste dorp in de gemeente Nieuwkoop en is geliefd bij toeristen. Zij hebben keuze in diverse hotels, vakantiewoningen en campings. Er zijn veel mogelijkheden voor kano- en bootverhuur en diverse horecagelegenheden, uiteraard met terrassen aan het water. U vindt hier enkele basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en diverse openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen. Nieuwkoop beschikt tevens over vele winkels in het dorp, maar ook een kleinschalig winkelcentrum met een grote supermarkt. Zaterdagochtend is er altijd een gezellige markt. De afgelopen jaren is Nieuwkoop uitgebreid door verschillende nieuwbouwprojecten.

17 Tevens is het Kulturhus, een modern multifunctioneel dorpshuis, gevestigd in Nieuwkoop. In het Kulturhus vindt u de bibliotheek en meerdere informatiebalies. Er is een film-/theaterzaal met oefenruimten en grand café. Het Kulturhus is gevestigd op de begane grond van gebouw de Kaleidoskoop. Op de overige verdiepingen liggen rondom de binnentuin allerlei verschillende woningen voor senioren, waarin iedere vorm van zorg mogelijk is. Nieuwbouw in Nieuwkoop Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen wordt de woonlocatie Zuidhoek momenteel ontwikkeld. Er worden 93 woningen gebouwd, verspreid over verschillende eilanden. Buytenwech Oost is een duurzame wijk aan de rand van Nieuwkoop, direct grenzend aan de Nieuwkoopse polder, een wijk volop in ontwikkeling. In deze nieuwe woonwijk, staan de thema s als duurzaamheid, water en groen centraal. Er is een busverbinding met Alphen aan den Rijn (NS-station), Uithoorn en Woerden (NS-station). Ook zijn Nieuwkoop en alle omliggende dorpen met elkaar verbonden door diverse busverbindingen. Nieuwveen Nieuwveen is een dorp met ruim inwoners. Sinds een aantal jaren heeft Nieuwveen een vernieuwd dorpsplein, 't Liemerhof. In het dorp zijn een aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, een zwembad, sportfaciliteiten, een luxe zorginstelling, een landgoed met wandelbos en diverse winkels. Er is een frequente busverbinding met Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Uithoorn. Ter Aar, Korteraar, Langeraar en Papenveer Wonen in Ter Aar, Korteraar en Papenveer staat voor heerlijk dorps wonen. De dorpen liggen vlakbij Alphen aan den Rijn. Langeraar heeft naast het heerlijke wonen ook prachtige plassen welke zijn ontstaan door turfwinning. Naast dit alles zijn in de dorpen,ter Aar en Langeraar, winkels, basisscholen, een zwembad en sportverenigingen op loopafstand aanwezig. Vanuit Ter Aar is er een goede busverbinding naar Alphen aan den Rijn en Leiden. Zevenhoven en Noordeinde De kleine kern van Zevenhoven omvat ruim inwoners. Zevenhoven beschikt onder andere over een supermarkt, een slagerij, een warme bakker, kapsalons, een café, het dorpshuis, twee basisscholen en een levendig verenigingsleven. Een levendig dorp waar de laatste jaren zo n honderd woningen gebouwd zijn en ook allemaal verkocht.

18 Noorden en Noordsedorp Noorden is een lang gerekt dorp bestaande uit lintbebouwing en ligt prachtig aan de Noordense Plassen die uitsluitend bestemd zijn voor het beoefenen van de sportvisserij. De tuinbouw maakt steeds meer plaats voor natuur en recreatie. De kern heeft een basisschool, supermarkt, diverse winkeltjes, woningen voor senioren en sportfaciliteiten. Overige dorpen De overige dorpen De Meije, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat in de gemeente Nieuwkoop zijn zeer klein. De dorpen liggen te midden van de landerijen en hebben allen een verbinding met de vaarwegen. Meer informatie over de gemeente Nieuwkoop kunt u vinden op

19

20 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

21 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2013 zijn wij de trotse winnaar geworden van een internationale ERA award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Kijkt u voor meer informatie op de website Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! Kromme Mijdrecht 14 te De Hoef dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust te Zevenhoven staat deze vrijstaande bungalow op maar liefst 835m² eigen grond. In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. Oude Kerkpad 5 te Ter Aar dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen

Nadere informatie

TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39

TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39 TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen. Molenpad 13 te Nieuwkoop Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage!

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! Kromme Mijdrecht 14 te De Hoef Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen oprit en zonnige tuin op het zuidwesten. Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Meije 168

NIEUWKOOP, Meije 168 NIEUWKOOP, Meije 168 Compleet ingerichte recreatie ark met heerlijke tuin gelegen in mooi recreatiegebied! COMPLEET INGERICHTE RECREATIE ARK! Op zoek naar rust en vrijheid en daar niet voor op vakantie

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11

ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11 ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11 Altijd al willen wonen in een karakteristieke vrijstaande woning? Dan is dit DE kans om uw woondromen waar te maken! Altijd al willen wonen in een karakteristieke vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht en een zonnige tuin op het zuidoosten!

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht en een zonnige tuin op het zuidoosten! ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht en een zonnige tuin op het zuidoosten! Schoutstraat 1 te Ter Aar Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Comfortabel 3-kamer appartement met prachtig uitzicht over de Langeraarse Plassen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Comfortabel 3-kamer appartement met prachtig uitzicht over de Langeraarse Plassen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Comfortabel 3-kamer appartement met prachtig uitzicht over de Langeraarse Plassen. H. Marskamperf 4 te Ter Aar Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen Voorweg tussen 54 en 56, Noorden Vraagprijs 419.000 K.K. Woondromen waarmaken Bouwkavel op een toplocatie aan Nieuwkoopse

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

TER AAR, Westkanaalweg 94

TER AAR, Westkanaalweg 94 TER AAR, Westkanaalweg 94 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren!

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! Dorpsstraat 3, Zevenhoven Vraagprijs 239.000 K.K. Woondromen waarmaken Half vrijstaande woning met een tweetal grote schuren!

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop NOORDEN, Veenweg 19 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Vrijstaand wonen met garage en kantoorruimte.

Vrijstaand wonen met garage en kantoorruimte. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen met garage en kantoorruimte. Korteraarseweg 130 a, Ter Aar Vraagprijs 425.000 k.k. Vrijstaand wonen met garage en kantoorruimte. Deze vrijstaande woning

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1

NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1 NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1 Opzoek naar luxe, comfort en het gemak van gelijkvloers wonen? Dan is dit prachtige parterre appartement in "Residence de Witte Swaen" echt iets voor u! Opzoek naar luxe, comfort

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg! Westkanaalweg 58 te Ter Aar dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden Vraagprijs 650.000 K.K. Riante bouwkavel op een toplocatie aan het water! Maak uw Woondroom waar

Nadere informatie

Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas!

Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! Voorweg 75-77, Noorden Vraagprijs 450.000 K.K. Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! Maak uw Woondroom waar en ontwerp

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Meije 164 G

NIEUWKOOP, Meije 164 G NIEUWKOOP, Meije 164 G ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Royale woning met een riante tuin in het centrum

Royale woning met een riante tuin in het centrum De Koning makelaars presenteren: Royale woning met een riante tuin in het centrum Achterweg 26, Nieuwkoop Vraagprijs 235.000 K.K. Ruime woning gelegen in een groene omgeving nabij het centrum Binnen 5

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

Volledig te renoveren woning op een top plek!

Volledig te renoveren woning op een top plek! De Koning makelaars presenteren: Volledig te renoveren woning op een top plek! Simon Van Capelweg 27, Noorden Vraagprijs 200.000 K.K. Twee rechterhanden? Dan is dit uw lot uit de loterij... Volledig te

Nadere informatie

Een ruime woning met een diepe tuin en balkon

Een ruime woning met een diepe tuin en balkon De Koning makelaars presenteren: Een ruime woning met een diepe tuin en balkon Stationsweg 26, Zevenhoven Vraagprijs 249.000 K.K. Opvallend ruime eengezinwoning op een goede locatie! Een goed onderhouden

Nadere informatie

Floraweg Ong te Noorden. dekoningwonen.nl

Floraweg Ong te Noorden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Riante, bouwkavel(ruim 1500m²), inclusief een nog te bouwen vrijstaande woning gelegen op een prachtig landelijke locatie in de Noordse Buurt van het gezellige dorpje Noorden.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

Een recreatieverblijf op een riant perceel

Een recreatieverblijf op een riant perceel De Koning makelaars presenteren: Een recreatieverblijf op een riant perceel Uitweg 38 P, Woerdense Verlaat Vraagprijs 139.000 k.k. Genieten van rust, ruimte en groen Een recreatieverblijf gelegen op een

Nadere informatie

NIEUWVEEN, Oude Nieuwveenseweg 11 C

NIEUWVEEN, Oude Nieuwveenseweg 11 C NIEUWVEEN, Oude Nieuwveenseweg 11 C ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Landelijk wonen aan de rand van het dorp!

Landelijk wonen aan de rand van het dorp! De Koning makelaars presenteren: Landelijk wonen aan de rand van het dorp! Moerasveen 2, Ter Aar Vraagprijs 450.000 K.K. Een riante woning gelegen op een fijne plek Deze goed gebouwde vrijstaande, opnieuw

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nieuwe bungalow uit 2013! Unieke locatie, nagenoeg direct gelegen aan de Zuidplas!

De Koning makelaars presenteren: Nieuwe bungalow uit 2013! Unieke locatie, nagenoeg direct gelegen aan de Zuidplas! De Koning makelaars presenteren: Nieuwe bungalow uit 2013! Unieke locatie, nagenoeg direct gelegen aan de Zuidplas! Meije 168, kavel 41 te Nieuwkoop dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Lichte hoekwoning op een groot perceel

Lichte hoekwoning op een groot perceel De Koning makelaars presenteren: Lichte hoekwoning op een groot perceel Repelhof 1, Zevenhoven Vraagprijs 255.000 K.K. Een woning met volop mogelijkheden In het hart van het dorp Zevenhoven is deze hoekwoning

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

TER AAR, De Strooplikker 14

TER AAR, De Strooplikker 14 TER AAR, De Strooplikker 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Windhaak 33

NIEUWKOOP, Windhaak 33 NIEUWKOOP, Windhaak 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop Nieuwkoop, Stibbe 5 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

Twee karakteristieke opknappers of nieuwbouw?

Twee karakteristieke opknappers of nieuwbouw? De Koning makelaars presenteren: Twee karakteristieke opknappers of nieuwbouw? Dorpsstraat 15-17, Nieuwkoop Koopprijs 350.000 K.K. Twee karakteristieke opknappers met schuur in de dorpskern In de kern

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, keurig afgewerkte woning. Fleurstraat 22, Nieuwkoop. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, keurig afgewerkte woning. Fleurstraat 22, Nieuwkoop. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, keurig afgewerkte woning Fleurstraat 22, Nieuwkoop Vraagprijs 300.000 K.K. Fraai uigebouwde woning in een leuke woonomgeving Dit is zo een woning die je dat

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Windhaak 27

NIEUWKOOP, Windhaak 27 NIEUWKOOP, Windhaak 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nieuw te bouwen of te renoveren 2/1 kapwoning!

De Koning makelaars presenteren: Nieuw te bouwen of te renoveren 2/1 kapwoning! De Koning makelaars presenteren: Nieuw te bouwen of te renoveren 2/1 kapwoning! Willem Pieter Speelmanweg 39 38, Nieuwveen Vraagprijs 300.000 k.k. Woondromen waarmaken Nieuw te bouwen of te renoveren 2/1

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uniek gelegen vrijstaande bungalow voorzien van alle gemakken, gelegen op een perceel van 470 m2 eigen grond.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uniek gelegen vrijstaande bungalow voorzien van alle gemakken, gelegen op een perceel van 470 m2 eigen grond. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Uniek gelegen vrijstaande bungalow voorzien van alle gemakken, gelegen op een perceel van 470 m2 eigen grond. Bungalowpark Zomerlust 159 te Zevenhoven Van harte welkom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

Fijne 3-kamer bungalow gelegen aan water

Fijne 3-kamer bungalow gelegen aan water De Koning makelaars presenteren: Fijne 3-kamer bungalow gelegen aan water Park Zomerlust 52, Zevenhoven Vraagprijs 219.000 k.k. Genieten van rust, ruimte in een groene woonomgeving Wonen op Park Zomerlust

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken! De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken! Maarten Freeke Wije 6 te Nieuwkoop dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning midden in het dorp Nieuwveen! Kerkstraat 25, Nieuwveen Huurprijs 1.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning midden in het dorp Nieuwveen! Kerkstraat 25, Nieuwveen Huurprijs 1. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning midden in het dorp Nieuwveen! Kerkstraat 25, Nieuwveen Huurprijs 1.100,= per maand Vrijstaande woning midden in het dorp Nieuwveen! Sfeervol en keurig

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden Windstilte 431 te De Meern Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruimte en karakter!

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruimte en karakter! De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruimte en karakter! Plataanstraat 33, Ter Aar Vraagprijs 235.000,- k.k. Woondromen waarmaken Tussenwoning met ruimte en karakter! Een goed onderhouden

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol wonen aan het water. De Regenboog 26, Nieuwkoop. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol wonen aan het water. De Regenboog 26, Nieuwkoop. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Sfeervol wonen aan het water De Regenboog 26, Nieuwkoop Vraagprijs 569.000 K.K. Een verrassend ruime sfeervolle woning aan vaarwater Altijd al gedroomd van wonen aan het

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met vele mogelijkheden! Esdoornstraat 6, Nieuwkoop Vraagprijs 189.000,- k.k. Woondromen waarmaken Tussenwoning met mogelijkheden dichtbij de winkels! Deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden hoekwoning (type waterwoning) met zonnig terras aan de woonkamer en vlonderterras over het water bij de keuken en inpandige berging/garage. Veluwemeer

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Hoekwoning met diepe achtertuin!

De Koning makelaars presenteren: Hoekwoning met diepe achtertuin! De Koning makelaars presenteren: Hoekwoning met diepe achtertuin! Hagedoornstraat 12, Nieuwkoop Vraagprijs 195.000,- k.k. Woondromen waarmaken Hoekwoning met diepe achtertuin! Hoekwoning met diepe achtertuin!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning dichtbij de winkels!

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning dichtbij de winkels! De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning dichtbij de winkels! Esdoornstraat 2, Nieuwkoop Bieden vanaf 200.000,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke hoekwoning dichtbij de winkels! Deze eengezinswoning

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Een riante woning gelegen aan vaarwater!

Een riante woning gelegen aan vaarwater! De Koning makelaars presenteren: Een riante woning gelegen aan vaarwater! De Regenboog 50, Nieuwkoop Vraagprijs 525.000 K.K. Een riante woning gelegen op een droomlocatie aan vaarwater! Bent u op zoek

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie Mistral 6 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers

De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers Dorpsstraat 11 te Zevenhoven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! 3e Honthorststraat 12, Woerden Vraagprijs 225.000,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke hoekwoning nabij het centrum! Ben je u op zoek naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! Teckop 4 a, Kamerik huurprijs 1.875 per maand Woondromen waarmaken Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte en

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m².

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m². ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m². Goudmos 6 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar alle

Nadere informatie

Lichte maisonette met twee slaapkamers

Lichte maisonette met twee slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonette met twee slaapkamers Andersenhof 30, Woerden Vraagprijs 225.000 k.k. Twee slaapkamers en een zonnig balkon Wonen in een lichte maisonnette met twee slaapkamers,

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden!

De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden! De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden! Kievitstraat 18, Woerden Vraagprijs 235.000,- k.k. Woondromen waarmaken Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden! Wonen

Nadere informatie