De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden!"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden! Kievitstraat 18, Woerden Vraagprijs ,- k.k. Woondromen waarmaken

2 Lichte eengezinswoning met tuin op het zuiden! Wonen in een lichte eengezinswoning met zonnige tuin op het zuiden? Dat kan in deze ruime woning dichtbij het centrum met drie slaapkamers! De woning dient hier en daar gemoderniseerd te worden maar daardoor kunt u hier zeker uw droomhuis van maken. Er zijn op de zolderverdieping twee dakkapellen geplaatst waardoor hier een goede extra slaapkamer is gecreëerd en in de kelder heeft u zelfs uw eigen wijnkelder. Zowel aan de voor- en achterzijde heeft u geen directe overburen waardoor u in de woning veel privacy heeft. De ligging is ideaal, nabij scholen, zwembad, sportfaciliteiten het Brediuspark maar ook dichtbij het centrum van Woerden. Maakt u van deze woning uw droomwoning? Kom gauw kijken! De feiten op een rij: * Ruime eengezinswoning * Gelegen in gewilde Schilderkwartier * Drie ruime slaapkamers maar meerdere slaapkamers mogelijk * Zonnige achtertuin op het zuiden * Grote wijnkelder * Garage apart te koop voor ,= k.k. Een woning kopen? U en uw NVM-aankoop makelaar zijn van harte welkom!

3 Wonen De woonkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de half open keuken te bereiken en is licht door de grote raampartijen. De open haard zorgt voor gezelligheid en warmte tijden de koude wintermaanden. De moderne keuken is half open en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken die is voorzien van een pantry en wasmachine aansluting. Via de schuifpui heef tu toegang tot de achtertuin.

4

5 Slapen en badderen Op de eerste verdieping wordt u direct verrast door de grote en lichte overloop, er zijn hier twee slaapkamers aanwezig waarvan er één slaapkamer toegang heeft tot het balkon. Wilt u meer slaapkamers? Indien u wenst zou u nog een extra kamer kunnen maken van de overloop. de badkamer is eenvoudig en voorzien van een ligbad, separate douche en een wastafel.

6

7 Tweede verdieping Vanaf de overloop heeft u toegang tot een kleine kamer met dakraam en naar de grote derde slaapkamer. Deze slaapkamer heeft twee grote glazen dakkapellen waardoor hier een grote slaapkamer is ontstaan. Zowel aan de voor als achterzijde heeft u uitzicht op groen!

8 Tuin en garage De achtertuin is gelegen op het zuiden zodat u hier de hele dag van de zon kunt genieten. Er is een achterom aanwezig. Doordat u geen directe overburen heeft geniet u in de tuin van veel privacy. Nooit meer parkeerproblemen? Bij deze woning is er een losse garage te koop voor ,= zodat u altijd een afgesloten parkeerplaats heeft voor uw auto. Geen auto? U kunt de garage uiteraard ook gebruiken als opslagplaats of voor het uitoefenen van uw hobby.

9 Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

10 Kenmerken Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten ,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwperiode 1959 Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte 92 m² Gebruiksoppervlakte wonen 125 m² Inhoud 375 m³ Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 3,5 m² Indeling Aantal bouwlagen 3 Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Locatie Ligging In woonwijk CV ketel Combiketel Ja Uitrusting Warm water Verwarmingssysteem Heeft een open haard Heeft een rookkanaal Tuin aanwezig CV-ketel Elektrische boiler Centrale verwarming Open haard Ja Ja Ja

11 Begane grond

12 Eerste verdieping

13 Tweede verdieping

14

15 Welkom in gemeente Woerden! Woerden: een stad met dorpse gezelligheid Woerden is het bruisend hart van het Groene Hart. Door haar sfeervolle uitstraling en uitstekende bereikbaarheid is het een geliefde plek voor bewoners en bezoekers. Met haar inwoners is het een krachtige en tegelijkertijd persoonlijke gemeente. De stad kent dorpse allures en alle faciliteiten die horen bij een stad. Winkelen doet u in het stadshart, waar het uiteenlopende aanbod van winkels voor ieder wat wils biedt. Met uw nieuwe aankopen op zak, neemt u plaats op een van de zonnige terrassen, of lekker warm binnen een van de vele horecagelegenheden die Woerden te bieden heeft. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. De watertoren en het oude stadhuis aan de Westdam zijn gebouwd op een ravelijn en ook molen De Windhond staat nog op het oorspronkelijke bastion. Vijf redenen om te wonen in Woerden Woerden is uitstekend bereikbaar. Met de auto rijdt u zo de snelweg A12 op. Liever met de trein? Vanuit Woerden zijn er directe treinverbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd: Woerdense vakantieweek, Graskaasdag en Nachtcultuur, Woerden heeft het! Er is ruime keuze aan basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, sportclubs en verenigingen. Woerden is het bruisend hart van het Groene Hart. Fietsen, wandelen, varen, alles kan in de nabije omgeving. Veel historische en culturele elementen in het oude stadscentrum zijn bewaard gebleven, dit maakt Woerden buitengewoon sfeervol.

16 Wonen in de omgeving van Woerden De stad Woerden wordt omringd door een drietal gezellige dorpen; Kamerik, Harmelen en Zegveld. Kamerik Ten noorden van Woerden ligt het gezellige dorp Kamerik. De prachtige omgeving rond het dorp leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. In Kamerik vindt u basisscholen, een bibliotheek, medische voorzieningen, cafés en restaurants en een aantal winkels. Harmelen Harmelen ligt tussen Utrecht en Woerden. Het gebied rondom Harmelen is uitermate geschikt voor fietsen wandeltochten. De woonwijken in Harmelen zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, het sociaal cultureel centrum H2O met zwembad, diverse sportfaciliteiten, een bibliotheek, verscheidene winkels, supermarkten en horeca. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Zegveld Zegveld is het kleinste dorp van de drie. Zegveld is bekend om zijn schoonheid in de schilderachtige boerderijstrook langs de Meije. De Meije en de Nieuwkoopse plassen bieden prachtige fiets- en wandelroutes. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, bibliotheek, medische voorzieningen, uitgaansgelegenheden en diverse winkels. Sportfaciliteiten als voetbal, tennis en fitness zijn in het dorp aanwezig.

17 Kent u al uw f inanciële kansen en mogelijkheden? En? Is dit de woning van uw dromen? We zijn benieuwd! Of uw woondroom haalbaar is, weet u als u een helder overzicht heeft van uw financiële mogelijkheden. Want welke hypotheek past er eigenlijk het beste bij uw situatie? Wat gebeurt er als u een nieuwe woning koopt, terwijl uw huidige woning nog niet is verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zzp-er bent? Kunnen die verbouwingskosten nu wel of niet bij de hypotheek worden opgenomen, en hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek? Veel vragen waar Opmaat financieel adviseur René Verlaan het antwoord op heeft. Hij staat voor u klaar om u te helpen uw financiële toekomstperspectief in kaart te brengen. Er is wellicht meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt! Neemt u gerust contact op met René voor een vrijblijvend adviesgesprek, vertrouwd op kantoor bij De Koning makelaars. Haven 7, 3441 AS Woerden T info@opmaatf inancieeladviseurs.nl inancieeladviseurs.nl Vol vertrouwen naar de toekomst

18 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

19 De Koning makelaars André de Koning Bert den Adel Remmie Cornelissen Suzanne Boer Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. Bianca Bos biancabos@dekoningwonen.nl Emiel Weide emielweide@dekoningwonen.nl De Koning makelaars Haven AS Woerden contact@dekoning-woerden.nl De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden.

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier!

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! Willem Tholenstraat 3, Woerden Vraagprijs 215.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning gelegen in het Schilderskwartier!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen midden in het centrum! Achterstraat 35, Woerden 975,- per maand excl. gas/water/elektra

De Koning makelaars presenteren: Wonen midden in het centrum! Achterstraat 35, Woerden 975,- per maand excl. gas/water/elektra De Koning makelaars presenteren: Wonen midden in het centrum! Achterstraat 35, Woerden 975,- per maand excl. gas/water/elektra Tussenwoning midden in het centrum! Gelegen in het gezellige stadcentrum van

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! 3e Honthorststraat 12, Woerden Vraagprijs 225.000,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke hoekwoning nabij het centrum! Ben je u op zoek naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! Teckop 4 a, Kamerik huurprijs 1.875 per maand Woondromen waarmaken Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte en

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum! De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum! Hogewoerd 32, Woerden HUURPRIJS 1.500 P/M Woondromen waarmaken Karakteristiek wonen in hartje centrum! Zoekt u een huurwoning in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! Het Spaarne 12, Woerden Vraagprijs 370.000 K.K. Woondromen waarmaken Zo te betrekken Kasteelwoning Bent u op zoek naar een verrassende

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin Stromenlaan 76, Woerden Vraagprijs 250.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met diepe achtertuin Wonen in een lichte

Nadere informatie

Lichte maisonette met twee slaapkamers

Lichte maisonette met twee slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonette met twee slaapkamers Andersenhof 30, Woerden Vraagprijs 225.000 k.k. Twee slaapkamers en een zonnig balkon Wonen in een lichte maisonnette met twee slaapkamers,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Leuk tweekamerappartement met balkon!

Leuk tweekamerappartement met balkon! De Koning makelaars presenteren: Leuk tweekamerappartement met balkon! IJsseloord 191, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Leuk tweekamerappartement met balkon! Leuk tweekamerappartement met zonnig balkon!

Nadere informatie

Goed onderhouden sfeervolle eengezinswoning!

Goed onderhouden sfeervolle eengezinswoning! De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden sfeervolle eengezinswoning! Paulus Buyslaan 13, Woerden Vraagprijs 285.000 Goed onderhouden sfeervolle eengezinswoning! Goed onderhouden sfeervolle eengezinswoning

Nadere informatie

Te moderniseren helft van dubbel woonhuis

Te moderniseren helft van dubbel woonhuis De Koning makelaars presenteren: Te moderniseren helft van dubbel woonhuis Prinsenlaan 28, Woerden Vraagprijs 210.000 K.K. Karakteristieke te moderniseren helft van dubbel woonhuis Op loopafstand van het

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning. Berkenlaan 44, Woerden K.K.

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning. Berkenlaan 44, Woerden K.K. De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning Berkenlaan 44, Woerden 210.000 K.K. Een lichte tussenwoning met veel ruimte De Berkenlaan 44, een woning waar met veel liefde is gewoond is

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen met vrij uitzicht! Utrechtsestraatweg 14 C, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen met vrij uitzicht! Utrechtsestraatweg 14 C, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen met vrij uitzicht! Utrechtsestraatweg 14 C, Woerden Vraagprijs 375.000 K.K. Ruim wonen met vrij uitzicht! Deze zeer ruime twee-onder-één kapwoning is de ideale

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke twee-onder-een kap woning

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke twee-onder-een kap woning De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke twee-onder-een kap woning Nieuwstraat 7, Oudewater huurprijs 975 p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke twee-onder-een kap woning In het sfeervolle stadscentrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen aan het water met eigen steiger!

De Koning makelaars presenteren: Wonen aan het water met eigen steiger! De Koning makelaars presenteren: Wonen aan het water met eigen steiger! Veluwemeer 132, Woerden Vraagprijs 400.000 K.K. Woondromen waarmaken Wonen aan het water met eigen steiger en fantastisch uitzicht?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Ruim 3-kamer appartement op de 5e verdieping!

Ruim 3-kamer appartement op de 5e verdieping! De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer appartement op de 5e verdieping! Wijngaard 43, Woerden Vraagprijs 250.000 k.k. Ruim 3-kamer appartement op de 5e verdieping! Bent u op zoek naar een gelijkvloers

Nadere informatie

Verrassend lichte tussenwoning met veel ruimte!

Verrassend lichte tussenwoning met veel ruimte! De Koning makelaars presenteren: Verrassend lichte tussenwoning met veel ruimte! Haagwindeveld 9, Woerden Vraagprijs 325.000 K.K. Verrassend lichte tussenwoning met veel ruimte! In een groene woonomgeving

Nadere informatie

Nieuwbouwwoning op een perfecte locatie!

Nieuwbouwwoning op een perfecte locatie! De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouwwoning op een perfecte locatie! Willem van der Hoevelaan 2, Woerden Vraagprijs 250.000 K.K. Nieuwbouwwoning op een perfecte locatie! Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Landelijk en vrijstaand wonen op een mooi perceel!

Landelijk en vrijstaand wonen op een mooi perceel! De Koning makelaars presenteren: Landelijk en vrijstaand wonen op een mooi perceel! Ir. Enschedeweg 3, Kamerik Vraagprijs 589.000 k.k. Landelijk en vrijstaand wonen op een mooi ruim perceel! Unieke kans:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met zonnige tuin! Stromenlaan 101, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met zonnige tuin! Stromenlaan 101, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met zonnige tuin! Stromenlaan 101, Woerden Vraagprijs 235.000 K.K. Ruime gezinswoning met zonnige tuin! Op zoek naar een ruime gezinswoning met vier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met zonnige tuin! Klaproosweide 71, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met zonnige tuin! Klaproosweide 71, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met zonnige tuin! Klaproosweide 71, Woerden Vraagprijs 325.000 K.K. Ruime hoekwoning met zonnige tuin! Zoekt u een heerlijke woning, voorzien van vier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! Park Oudeland 158 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal en vrijstaand herenhuis

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal en vrijstaand herenhuis De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal en vrijstaand herenhuis Utrechtsestraatweg 91, Woerden Vraagprijs 695.000 K.K. Woondromen waarmaken Bijzonder royaal en vrijstaand herenhuis Huize De Zonne

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Joncheerelaan 27 te Harmelen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

Sfeervol wonen met overal fantastisch uitzicht!

Sfeervol wonen met overal fantastisch uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Sfeervol wonen met overal fantastisch uitzicht! De Kruipin 5, Kamerik Vraagprijs 299.000 K.K. Sfeervol wonen met fantastisch uitzicht vanuit iedere ruit! Deze charmante

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Luxe herenhuis in jaren 30 stijl. Spaaklaan 33, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Luxe herenhuis in jaren 30 stijl. Spaaklaan 33, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Luxe herenhuis in jaren 30 stijl Spaaklaan 33, Woerden Vraagprijs 745.000 K.K. Luxe herenhuis in jaren 30 stijl Dit is een herenhuis waar kenmerken als luxe, hoogte, licht,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Penthouse met volop luxe en comfort! Kallameer 172, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Penthouse met volop luxe en comfort! Kallameer 172, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Penthouse met volop luxe en comfort! Kallameer 172, Woerden Vraagprijs 550.000 K.K. Penthouse met volop luxe en comfort! Bent u op zoek naar een top appartement met alle

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet 2-kamer appartement waar u zo in kunt!

De Koning makelaars presenteren: Compleet 2-kamer appartement waar u zo in kunt! De Koning makelaars presenteren: Compleet 2-kamer appartement waar u zo in kunt! Hoge Rijndijk 4-22, Woerden Vraagprijs 182.500 K.K. Woondromen waarmaken Compleet 2-kamer appartement waar u zo in kunt!

Nadere informatie

Charmante gezinswoning gelegen aan het water

Charmante gezinswoning gelegen aan het water De Koning makelaars presenteren: Charmante gezinswoning gelegen aan het water Burg. Talsmaweg 8, Kamerik Vraagprijs 300.000 k.k. Charmante gezinswoning rustig gelegen aan het water Deze charmante gezinswoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie!

De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie! De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie! Vierwoudstedenmeer 5, Woerden Vraagprijs 315.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie!

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! Londenlaan 10, Woerden Vraagprijs 250.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! Zoekt u een nette tussenwoning

Nadere informatie

Ruim en luxe appartement met vrij uitzicht

Ruim en luxe appartement met vrij uitzicht De Koning makelaars presenteren: Ruim en luxe appartement met vrij uitzicht Tornemeer 22, Woerden Vraagprijs 375.000 K.K. Ruim en luxe appartement met loggia en vrij uitzicht Wilt u wonen in een luxe hoogwaardig

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water Linschoterweg 15, Woerden Vraagprijs 235.000 K.K. Woondromen waarmaken Karakteristieke jaren '20 woning Altijd al gedroomd om

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras

De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras Rietveld 5 G, Woerden Vraagprijs 192.500 K.K. Woondromen waarmaken Lichte maisonnette met riant dakterras Vanaf de bank of uw luie

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met zonnige achtertuin

De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met zonnige achtertuin De Koning makelaars presenteren: Lichte eengezinswoning met zonnige achtertuin De Beerze 9, Woerden Vraagprijs 270.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime en lichte eengezinswoning Wonen in een ruime en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! Burg. Groenenbergstraat 8 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum! De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum! Johan de Wittlaan 37, Woerden Vraagprijs 219.000 K.K. Woondromen waarmaken Charmante woning aan de rand van het centrum! Deze

Nadere informatie

Fantastisch appartement met volop ruimte en luxe!

Fantastisch appartement met volop ruimte en luxe! De Koning makelaars presenteren: Fantastisch appartement met volop ruimte en luxe! Marshalllaan 45, Woerden Vraagprijs 397.500 k.k. Fantastisch appartement met volop ruimte en luxe! Bent u op zoek naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Unieke bungalow met garage op ruim perceel

De Koning makelaars presenteren: Unieke bungalow met garage op ruim perceel De Koning makelaars presenteren: Unieke bungalow met garage op ruim perceel Oudelandseweg 25 A, Woerden Vraagprijs 620.000 K.K. Woondromen waarmaken Unieke bungalow met garage op ruim perceel Verstopt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Mooie tussenwoning op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Mooie tussenwoning op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Mooie tussenwoning op een leuke plek! Andersenhof 58, Woerden Vraagprijs 250.000 K.K. Woondromen waarmaken Mooie tussenwoning op een leuke plek! Heeft u altijd al willen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht Meidoornlaan 2, Kamerik Vraagprijs 489.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht Wonen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle en ruime eengezinswoning!

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle en ruime eengezinswoning! De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle en ruime eengezinswoning! Elzenlaan 28, Woerden Vraagprijs 329.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! Prinsenlaan 45 A, Woerden Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! Bent

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Sleper 40, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Bent u op

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin! Burgemeester Groenenbergstraat 11, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Titel Moderne hoekwoning met zonnige

Nadere informatie

Speels ingedeeld appartement op mooie locatie!

Speels ingedeeld appartement op mooie locatie! De Koning makelaars presenteren: Speels ingedeeld appartement op mooie locatie! de Eem 48, Woerden Vraagprijs 200.000,- Speels ingedeeld appartement op een groene en rustige locatie! Bent u op zoek naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! Duinroosweide 20, Woerden Vraagprijs 225.000,- k.k. Woondromen waarmaken Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! Een

Nadere informatie

Monumentaal woonhuis midden in Oudewater

Monumentaal woonhuis midden in Oudewater De Koning makelaars presenteren: Monumentaal woonhuis midden in Oudewater Donkere Gaard 18, Oudewater Vraagprijs 650.000 K.K. Monumentaal wonen in het schilderachtige Oudewater Unieke kans midden in het

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig gelegen tussenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Rustig gelegen tussenwoning! De Koning makelaars presenteren: Rustig gelegen tussenwoning! de Regge 21, Woerden Vraagprijs 269.000,- k.k. Woondromen waarmaken Rustig gelegen tussenwoning! Gelegen op een geweldige locatie in de wijk

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie! Linschoterweg 28, Woerden Vraagprijs 435.000,- k.k. Woondromen waarmaken Karakteristiek vrijstaand wonen op een ruim perceel Karakteristiek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek! Chiantigaard 28, Woerden Vraagprijs 262.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime hoekwoning op een leuke plek! Bent u op zoek naar een ruime

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale en lichte 2-onder-1 kap woning met garage

De Koning makelaars presenteren: Royale en lichte 2-onder-1 kap woning met garage De Koning makelaars presenteren: Royale en lichte 2-onder-1 kap woning met garage C. van Leeuwenstraat 6, Woerden Vraagprijs 389.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime en lichte 2-onder-1 kapwoning met

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Herenhuis nabij het centrum van Woerden

De Koning makelaars presenteren: Herenhuis nabij het centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Herenhuis nabij het centrum van Woerden Singelplein 63, Woerden Vraagprijs 475.000 K.K. Woondromen waarmaken Herenhuis nabij het centrum van Woerden Wonen in een zeer ruim

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen op een fantastische locatie!

De Koning makelaars presenteren: Wonen op een fantastische locatie! De Koning makelaars presenteren: Wonen op een fantastische locatie! Nieuwendijk 60, Woerden Vraagprijs 489.000 K.K. Woondromen waarmaken Wonen op een fantastische locatie! Heeft u er altijd al van gedroomd

Nadere informatie

Lichte, sfeervolle woning nabij het centrum

Lichte, sfeervolle woning nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Lichte, sfeervolle woning nabij het centrum Weteringstraat 29, Woerden Vraagprijs 225.000 k.k. Lichte, sfeervolle woning nabij het centrum Waarom dit uw droomwoning is

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uniek wonen aan het water met prachtig uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Uniek wonen aan het water met prachtig uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Uniek wonen aan het water met prachtig uitzicht! Veluwemeer 136, Woerden Vraagprijs 429.000 K.K. Woondromen waarmaken Uniek wonen aan het water met prachtig uitzicht! Altijd

Nadere informatie

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden hoekwoning (type waterwoning) met zonnig terras aan de woonkamer en vlonderterras over het water bij de keuken en inpandige berging/garage. Veluwemeer

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen op een groot perceel met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Wonen op een groot perceel met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Wonen op een groot perceel met vrij uitzicht! Meidoornlaan 9, Kamerik Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Wonen op een groot perceel met vrij uitzicht! Bent u

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met een vrije ligging!

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met een vrije ligging! De Koning makelaars presenteren: Nette woning met een vrije ligging! Speerdistelveld 13, Woerden Vraagprijs 250.000 k.k. Woondromen waarmaken Nette tussenwoning met een vrije ligging! Een geweldige plek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle tussenwoning op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle tussenwoning op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle tussenwoning op een leuke plek! Singel 20, Woerden Vanafprijs 185.000 K.K. Woondromen waarmaken Sfeervolle tussenwoning op een leuke plek! Heeft u altijd al

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in het centrum! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in het centrum! Plantsoen 14, Woerden 239.000,- k.k. Woondromen waarmaken Sfeervolle woning in het centrum! Bent u op zoek naar een woning welke direct

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht De Koning makelaars presenteren: Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht Meidoornlaan 2, Kamerik Vraagprijs 489.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bungalow met fraaie tuin en vrij uitzicht Wonen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning met zonnige tuin! Van der Duijn van Maasdamlaan 30, Woerden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning met zonnige tuin! Van der Duijn van Maasdamlaan 30, Woerden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruime woning met zonnige tuin! Van der Duijn van Maasdamlaan 30, Woerden Vraagprijs 249.000 K.K. Ruime woning met zonnige tuin! Volop ruimte! Bent u op zoek naar een woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum Singel 19, Woerden Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum Wonen op steenworpafstand

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte uitgebouwde eengezinswoning

De Koning makelaars presenteren: Lichte uitgebouwde eengezinswoning De Koning makelaars presenteren: Lichte uitgebouwde eengezinswoning Berlengakade 26, Woerden Vraagprijs 295.000 K.K. Woondromen waarmaken Uitgebouwde eengezinswoning aan het water Wonen aan het water in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning aan het water!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning aan het water! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruime tussenwoning aan het water! Goudenregenlaan 20, Kamerik Vraagprijs 249.000 K.K. Woondromen waarmaken Wonen aan het water in een verrassend ruime eengezinswoning?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met praktijkruimte!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met praktijkruimte! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met praktijkruimte! Wijngaard 2, Woerden Vraagprijs 419.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime hoekwoning met praktijkruimte! Bent u op zoek naar een ruime,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht Jenneke E. Bijlhof 10, Waarder Vraagprijs 369.000 K.K. Woondromen waarmaken Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrij wonen aan het water!

De Koning makelaars presenteren: Vrij wonen aan het water! De Koning makelaars presenteren: Vrij wonen aan het water! Meidoornlaan 23, Kamerik Vraagprijs 285.000 K.K. Woondromen waarmaken Vrij wonen aan het water! Heeft u altijd al willen wonen in een uitgebouwde

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim 4-kamer appartement met grote serre

De Koning makelaars presenteren: Ruim 4-kamer appartement met grote serre De Koning makelaars presenteren: Ruim 4-kamer appartement met grote serre Veluwemeer 64, Woerden Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruim 4-kamer appartement met vrij uitzicht! Een mooie kans,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Eengezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers!

De Koning makelaars presenteren: Eengezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers! De Koning makelaars presenteren: Eengezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers! Hector Malotweg 35, Woerden Vraagprijs 300.000 K.K. Woondromen waarmaken Tussenwoning op ideale locatie Een geweldige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde eengezinswoning!

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde eengezinswoning! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde eengezinswoning! Vogelwikkeveld 3, Woerden Vraagprijs 215.000 K.K. Woondromen waarmaken Uitgebouwde eengezinswoning! Wonen in een uitgebouwde twee-onder-één

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek doch modern wonen!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek doch modern wonen! De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek doch modern wonen! Nieuwendijk 36, Woerden Vraagprijs 539.000 K.K. Woondromen waarmaken Karakteristiek doch modern wonen! De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime helft van dubbel woonhuis op top locatie!

De Koning makelaars presenteren: Ruime helft van dubbel woonhuis op top locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime helft van dubbel woonhuis op top locatie! Utrechtsestraatweg 14 A, Woerden Vraagprijs 435.000 K.K. Woondromen waarmaken Sfeervolle woning met diepe zonnige achtertuin!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met tuin op het zuiden!

De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met tuin op het zuiden! De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met tuin op het zuiden! Klaproosweide 35, Woerden Vraagprijs 267.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime gezinswoning met tuin op het zuiden! Ruimte is hét

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Licht 2-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Licht 2-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Licht 2-kamer appartement! Veluwemeer 74, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Geweldig uitzicht! Wonen op een van de meest gewilde locaties van Woerden,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen in rustig Kamerik

De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen in rustig Kamerik De Koning makelaars presenteren: Ruim wonen in rustig Kamerik Kievitstraat 7 A, Kamerik Vraagprijs 299.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruim wonen in rustig Kamerik Op zoek naar een vrijstaande woning met

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Driesprong 13, Linschoten Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne tussenwoning, zo te betrekken! Wonen in een mooie

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Riant penthouse met fabuleus uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Riant penthouse met fabuleus uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Riant penthouse met fabuleus uitzicht! Vrijheidshof 28, Woerden Vraagprijs 369.000,- K.K. Woondromen waarmaken Riant penthouse met fabuleus uitzicht! Heerlijk penthouse

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rust, ruimte en comfort op geweldige locatie!

De Koning makelaars presenteren: Rust, ruimte en comfort op geweldige locatie! De Koning makelaars presenteren: Rust, ruimte en comfort op geweldige locatie! Cattenbroekerlaan 41, Woerden Vraagprijs 500.000 K.K. Woondromen waarmaken Rust, ruimte en comfort op geweldige locatie! Deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met garage en achterom!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met garage en achterom! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning met garage en achterom! Willem Alexanderstraat 17, Zegveld Vraagprijs 249.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime hoekwoning met garage en achterom! De Koning

Nadere informatie