NIEUWKOOP, Windhaak 33

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWKOOP, Windhaak 33"

Transcriptie

1 NIEUWKOOP, Windhaak 33

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in: het verkopen van woningen het begeleiden en bemiddelen bij de aankoop van woningen het taxeren van woningen Exclusief onroerend goed presenteren wij onder het label Buitengewoon wonen. Een team van specialisten van de afdeling Nieuwbouw verkoopt veel nieuwbouw-projecten. De projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Eén van de aspecten zijn de financiën. Hiervoor werken wi j samen met erkende financiële adviseurs van OPMAAT Hypotheken en Verzekeringen. REGHTHUYSPLEIN BE NIEUWKOOP nieuwkoop@dekoningwonen.nl

3 Aan het water gelegen bouwkavel in de nieuwbouwwijk Buytewech-Oost voor één of twee woningen. Vervult u op deze plek uw woondroom?

4 Ontwerp nu uw eigen energiezuinige woning op een grote kavel in Nieuwkoop. Vrijstaand wonen in de woonwijk Buytewech- Oost. Er is een kavel grond beschikbaar van 725m² voor de bouw van 1 vrijstaand woonhuis of 2 geschakelde woningen. Wonen in Buytewech-Oost is wonen in een woonwijk welke de ambitie voor duurzaamheid combineert met een prettige woning in een rustige woonomgeving. Een voorbeeld hiervan is dat alle bewoners die er al wonen een duurzaam klimaatsysteem op basis van aardwarmte hebben, welke in de winter zorgt dat uw woning heerlijk warm is en s zomers zorgt voor een behaaglijke koeling in de woning. Op deze manier heeft u extra lage maandelijkse energielasten en denkt u aan mens en milieu. In de wijk bevindt zich ook een brede school, die onderdak biedt aan drie basisscholen, de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en een gymzaal. Op loopafstand bevinden zich verschillende sportfaciliteiten zoals een voetbal- en hockeyvereniging. BB Dit allemaal bij elkaar opgeteld maakt Buytewech-Oost tot prettige en kindvriendelijk woonomgeving. Om dit te ervaren kunt u alvast een kijkje nemen in het reeds gerealiseerde deel van de woonwijk. Op die manier krijgt u een goede indruk van de woningen en de buurt.

5 Op de kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen van ruim 200m² woonoppervlakte en een inhoud van ruim 750m³. Tevens is er de mogelijkheid om 2 woningen te bouwen. Als u samen met een andere partij kiest voor twee geschakelde woningen, is het goed mogelijk dat de woonoppervlakte per woning ongeveer gelijk ligt aan de woonoppervlakte van een vrijstaande woning ( 200m²). Verderop in deze presentatie vindt u meer informatie over de architectuur en aanverwante zaken. Situatie van de kavel met de mogelijkheid voor twee woningen Architectuur De uitstraling van uw nieuwe woning zal in het verlengde liggen van de architectuur van Buytewech-Oost. Deze gaat uit van eenvoud in vorm met een moderne uitstraling. De eenvoud in vorm staat voor de authenticiteit van de architectuur van een woning. What you see is what you get. Dit type architectuur is gebaseerd op wat je in Nieuwkoop en omgeving vindt, heldere vormen, daken en raamindelingen. Dit zal het karakter van de architectuur in Buytewech-Oost worden, waarbij de detaillering voor een moderne uitstraling zal zorgen. Voorbeelden van mogelijke architectuur in Buytewech-Oost

6 Energie zuinige woning Uw toekomstige woning zal voorzien worden van een duurzaam energiesysteem en hoogwaardige isolatie. Het is namelijk een vereiste dat uw woning 10% energiezuiniger is, dan de standaard EPC van 0,6. Op deze manier woont u heerlijk energiezuinig en levert u ook een goede bijdrage aan het milieu. Een van deze systemen is de Warmte- Koude Opslag (WKO)-systeem in combinatie met vloerverwarming. Dit systeem geeft u in de warme zomerdagen een heerlijk koele woningen en in de winter heeft u alle comfort van de vloerverwarming. U bespaart flink op het energieverbruik, omdat u de warmte gebruikt uit de bodem en u bent daardoor niet meer afhankelijk van de gasprijs. Ofwel u heeft een warm huis in de winter, een koel huis in de zomer, vermindering van de CO2-uitstoot en lagere energielasten. De voordelen op een rijtje - U draagt bij aan een beter milieu door minder CO2-uitstoot; - U woning valt de hoogste categorie wat betreft energiezuinigheid, namelijk A++; - Lage energiekosten; - Heerlijk koel in huis in de zomer en lekker warm in de winter; - Ruimtebesparing omdat er nergens radiatoren hangen; - Een gelijkmatige temperatuur in het hele huis; - Per ruimte is de temperatuur regelbaar door middel van een kamerthermostaat. Bebouwingsmogelijkheden Deze kavel van 725m² groot biedt u de mogelijkheid om zowel een grote vrijstaande woning te bouwen, alsmede twee geschakelde woningen. Onderstaand treft u enkele kenmerken van wat allemaal mogelijk is op deze kavel. Vrijstaande woning Twee geschakelde woningen Woonoppervlakte (per woning) + 200m² ca. 185m² Inhoud van de woning 750m³ 700m³ Goothoogte 6 meter 6 meter Kaphoogte 10 meter 10 meter Eigen parkeerplaatsen 2 parkeerplaatsen 2 parkeerplaatsen Garage Mogelijk Mogelijk Tuin aan het water met vlonder Ja Ja Bouwkosten (circa per woning) , ,- Diverse uitbreidingsmogelijkheden voor beide varianten zijn uiteraard mogelijk. Let op! Bovenstaande bedragen en cijfers zijn puur een indicatie. Bij uw woningontwerp kunnen de uitkomsten uiteraard afwijken van het hierboven geschetste. Meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden staat in het beeldkwaliteitsplan van de gemeente Nieuwkoop.

7 Bijzonderheden Hier koopt u een kavel zodat u uw eigen woning kan ontwerpen en bouwen. Als dit niet uw woondroom waarmaken is.. Zie ook: Oplevering: in overleg Koopsom bouwkavel: ,= V.O.N. H o e n u v e r d e r? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een handig document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Nieuwkoop - Perceeloppervlakte : 725m 2 - Bouwjaar : N.V.T - Inhoud woning : N.V.T - Woonoppervlakte : N.V.T Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Welkom in de gemeente Nieuwkoop! De gemeente Nieuwkoop omvat dertien kernen waaronder Nieuwkoop, De Meije, Korteraar, Langeraar, Nieuwveen, Noordeinde, Noorden, Noordse Dorp, Papenveer, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Zevenhoven. Bij de markante watertoren, in de volksmond Het Potlood geheten, begint het anderhalve kilometer lange Meijepad, een geliefde fiets- en wandelroute, die dwars door het plassengebied naar het dorp Nieuwkoop voert. Unieke polderlandschappen en het ruime veenweidegebied, onderbroken door verschillende wateren en grazende koeien, karakteriseren dit schitterende gebied. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, een fantastisch gebied voor de watersportliefhebber. Ruimte, groen, rust, water en recreatie zijn de kenmerken die het wonen in de gemeente Nieuwkoop zo aantrekkelijk maken. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Nieuwkoop Nieuwkoop is het grootste dorp in de gemeente Nieuwkoop en is geliefd bij toeristen. Zij hebben keuze in diverse hotels, vakantiewoningen en campings. Er zijn veel mogelijkheden voor kano- en bootverhuur en diverse horecagelegenheden, uiteraard met terrassen aan het water. U vindt hier enkele basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en diverse openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen. Nieuwkoop beschikt tevens over vele winkels in onder andere het dorp, maar ook een kleinschalig winkelcentrum met een grote supermarkt. Zaterdagochtend is er altijd een gezellige markt. Er is een goede busverbinding met Alphen aan den Rijn. De komende jaren wordt Nieuwkoop uitgebreid door verschillende nieuwbouwprojecten.

9 Nieuwveen Nieuwveen is een dorp met bijna inwoners. Sinds een aantal jaren heeft Nieuwveen een vernieuwd dorpsplein, 't Liemerhof. In het dorp zijn een aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, een zwembad, sportfaciliteiten en diverse winkels. Er is een frequente busverbinding met Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Ter Aar Wonen in Ter Aar staat voor heerlijk dorps wonen. Ter aar ligt vlakbij Alphen aan den Rijn en heeft ca inwoners. Er zijn winkels, basisscholen, sportverenigingen en een goede busverbinding zijn op loopafstand aanwezig. Zevenhoven De kleine kern van Zevenhoven bestaat met name uit een supermarkt, een slagerij, een café en het dorpshuis. Zevenhoven heeft een kleine inwoners, een basisschool en een goede busverbinding met Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Overige dorpen De overige dorpen en buurtschappen in de gemeente Nieuwkoop zijn zeer klein. Zij beschikken over enkele winkels en basisscholen. Meer informatie over de gemeente Nieuwkoop kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje Wonen en bouwen.

10 Hoe nu verder? U besluit verder te gaan met deze woning? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee? U kunt als koper ook uw eigen makelaar meenemen. Waarom is dit verstandig? De makelaar zal samen met u de pluspunten van de woning doornemen en u een waardeadvies geven. Tevens voert hij voor u als vakman rationeel de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop, de redactie van de koopakte en uw volledige raadsman zijn tot en met de overdracht. Besluit u om geen eigen NVM makelaar in te schakelen dan kunt u zelf een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden en is bindend als het wordt geaccepteerd door de verkoper. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling voortvloeit. Enkele veel gestelde vragen: Ik ben de 1e die belt voor de woning, ik ben de 1e die bezichtigt en ik ben de 1e die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Het antwoord op deze vraag is NEE. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Het antwoord op deze vraag is NEE. Een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, via internet of via een brochure is wettelijk niets anders dan een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan de verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is voor degene die het gedaan heeft onherroepelijk. Hoe zit het met ontbindende voorwaarden? Wilt u ontbindende voorwaarden in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen gemeld hebben en moeten deze geaccepteerd zijn door de verkoper Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van de financiering door de koper. Wanneer is de koopovereenkomst tot stand gekomen? De tussen de verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien overeenstemming is bereikt over de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden en beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hoe gaat het verder met de koopakte en wie benoemt welke notaris? Als koper en verkoper het eens zijn over prijs en voorwaarden, zullen wij als verkopend makelaar de koopakte opmaken. De basis hiervoor is een modelakte die is opgesteld door de N.V.M., de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Per transactie maken wij van de koopakte maatwerk met aanvullende clausules. Meer informatie over de koopakte kunt u vinden op In een aantal gevallen is door de verkoper vooraf bepaald welke notaris de akte van levering zal verrichten. Bij bestaande woningen is er meestal sprake van een transactie met kosten koper. In dat geval heeft de koper de mogelijkheid de notaris te benoemen. Indien niet anders overeengekomen tijdens de onderhandelingen geldt dat dit een notaris zal zijn in de plaats waar wij kantoor houden.

11 De bedenktijd en de waarborgsom; is dat van toepassing? Wettelijk is vastgelegd dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te gaan bewonen, na het ondertekenen door koper en verkoper een bedenktijd heeft van 3 (werk)dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om, als achteraf toch blijkt dat de koop van de woning een onjuiste beslissing is geweest, tijdens de bedenktijd kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht (de levering) van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk 1 week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10% van de koopprijs op rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen, en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling. U heeft (nog) geen belangstelling voor deze woning? Graag vernemen wij uw mening over deze woning zodat wij deze kunnen overbrengen aan de verkoper. Indien u twijfelt over de woning nodigen wij u uit voor een 2e bezichtiging. Een woning kopen is tenslotte een weloverwogen beslissing! Voldoet deze woning niet aan uw wensen? Indien deze woning niet voldoet aan uw wensen en u zoekt een andere woning dan kunnen wij u bij het zoeken naar een woning van dienst zijn. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kiezen voor ERA DE KONING Makelaardij is kiezen voor een actief makelaarskantoor met veel kennis van de lokale woningmarkt en een enthousiast team van woningadviseurs. Zo komt u tot een aankoop zonder zorgen. Interesse? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wat kunnen wij verder voor u betekenen? Hypotheekadvies? Wij hebben een samenwerkingsverband met Opmaat Hypotheken, specialisten in hypotheken. Onze adviseurs rekenen vrijblijvend voor u uit wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Naast een lage rente en maandlast moeten ook persoonlijke omstandigheden opgenomen kunnen worden in een hypotheek zodat u een hypotheek OPMAAT krijgt. Belt u ons en wij verzorgen voor u een vrijblijvende afspraak. Wilt u de waarde weten van uw huidige woning? Graag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk advies stellen wij de waarde van uw woning vast en adviseren wij u vrijblijvend over de verkoopmogelijkheden.

12

13 De ERA-makelaars groep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 30 landen opereert en in Amerika begonnen is in Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere adviseur. Enkele marketingmiddelen van ERA De Koning Makelaardij daar is over nagedacht! Het Tuinbord Tuinborden met zijn er in veel soorten en maten. Met elkaar hebben de ERA makelaars de keuze gemaakt voor één en hetzelfde bord waardoor deze opvallend en herkenbaar is en daardoor meer vertrouwd is bij de kopende consument. Tevens is ons tuinbord reflecterend en daardoor ook in het donker zeer opvallend. ERA Open Huizen Route Samen met ca. 120 ERA makelaars houden wij 4 x per jaar een Landelijke ERA Open Huizen Route. Veel woningkopers benutten deze dag om een goed beeld te krijgen welke woningen er te koop staan. Met de ERA Open Huizen Route boeken wij ten behoeve van onze opdrachtgevers hele goede verkoopsuccessen. Een succesvol verkoopinstrument. WoonSpecial Wij, ERA De Koning makelaardij hebben een eigen magazine, de WoonSpecial. Dit magazine verschijnt om de maand. Bezorging vindt huis-aan-huis plaats bij ruim adressen in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Woerden en omliggende plaatsen. Met dit magazine krijgt u een goed beeld wat er zowel aan nieuwbouw als aan bestaande woningen te koop is in de regio. Omwonendenmailing Met de omwonendenmailing maken wij buurtbewoners er op attent dat wij een woning in de verkoop hebben. We bereiken daarmee een belangrijke doelgroep die zijn kennissenkring kan wijzen op uw woning. Garantie Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich er zeker en geborgen wilt voelen. Dat geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. ERA de Koning makelaardij biedt de mogelijkheid om een woning met ERA garantie aan te bieden. Dat geeft u de zekerheid voor de onderdelen die goedgekeurd zijn en op het ERA Garantie Certificaat vermeld staan. Mocht er na de overdracht van de woning een defect ontstaan dan wordt u niet geconfronteerd met onverwachte dure reparaties. ERA-Makelaars onderscheiden zich van andere makelaars omdat zij pro-actief de markt bewerken ten behoeve van hun opdrachtgevers. Voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen.

14 Ook uw woning verkopen? De verkoop van uw woning is een complex en spannend proces. Als verkoper bent u benieuwd hoeveel tijd de verkoop zal vergen en wat uiteindelijk de opbrengst zal zijn. Deze vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Om die reden vindt er, voordat ERA De Koning Makelaardij uw woning in verkoop neemt, overleg plaats over uw verkoop doelstellingen. Afhankelijk van uw wensen wordt het verkooptraject in gang gezet. De meeste verkopers streven naar: Een verkoop zonder zorgen Een zo groot mogelijke kans op verkoop Het beste verkoopresultaat ERA De Koning Makelaardij is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden.

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop Nieuwkoop, Stibbe 5 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

Houten, Daalderslag 45

Houten, Daalderslag 45 Houten, Daalderslag 45 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 6

Woerden, Prins Hendrikkade 6 Woerden, Prins Hendrikkade 6 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust te Zevenhoven staat deze vrijstaande bungalow op maar liefst 835m² eigen grond. In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust

Nadere informatie

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39

TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39 TER AAR, M.W. Kauffmannstraat 39 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum!

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum! ERA De Koning Makelaardij presenteert: Verrassend ruim woon-/winkelpand gelegen op korte afstand van het centrum! Zuideinde 259 te Nieuwkoop Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Utrecht, Stuivingastraat 58

Utrecht, Stuivingastraat 58 Utrecht, Stuivingastraat 58 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen Voorweg tussen 54 en 56, Noorden Vraagprijs 419.000 K.K. Woondromen waarmaken Bouwkavel op een toplocatie aan Nieuwkoopse

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! Kromme Mijdrecht 14 te De Hoef dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Meije 168

NIEUWKOOP, Meije 168 NIEUWKOOP, Meije 168 Compleet ingerichte recreatie ark met heerlijke tuin gelegen in mooi recreatiegebied! COMPLEET INGERICHTE RECREATIE ARK! Op zoek naar rust en vrijheid en daar niet voor op vakantie

Nadere informatie

Zevenhoven, Boerenzwaluw 11

Zevenhoven, Boerenzwaluw 11 Zevenhoven, Boerenzwaluw 11 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Riante bouwkavel op een toplocatie! Noordse Dorpsweg 12 naast b, Noorden Vraagprijs 650.000 K.K. Riante bouwkavel op een toplocatie aan het water! Maak uw Woondroom waar

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen oprit en zonnige tuin op het zuidwesten. Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen

Nadere informatie

Harmelen, Breudijk 14 a

Harmelen, Breudijk 14 a Harmelen, Breudijk 14 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas!

Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! Voorweg 75-77, Noorden Vraagprijs 450.000 K.K. Bouwkavel voor 2 woningen aan de binnenplas! Maak uw Woondroom waar en ontwerp

Nadere informatie

TER AAR, Westkanaalweg 94

TER AAR, Westkanaalweg 94 TER AAR, Westkanaalweg 94 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL AMALIALAANTJE 17 BOSSCHENHOOFD Bouwkavel Koopsom : mogelijkheid bouw vrijstaande woning met garage. : 99.000,= v.o.n. Perc. opp. : ca. 342 m 2. Droomt u al jaren van

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. Oude Kerkpad 5 te Ter Aar dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen

Nadere informatie

Waarder, Prins Bernhardstraat 76

Waarder, Prins Bernhardstraat 76 Waarder, Prins Bernhardstraat 76 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden Woerden, De Zoom 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11

ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11 ZEVENHOVEN, Dorpsstraat 11 Altijd al willen wonen in een karakteristieke vrijstaande woning? Dan is dit DE kans om uw woondromen waar te maken! Altijd al willen wonen in een karakteristieke vrijstaande

Nadere informatie

Reeuwijk, Oukoopsedijk 19

Reeuwijk, Oukoopsedijk 19 Reeuwijk, Oukoopsedijk 19 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Brederostraat 222 Hengelo

Brederostraat 222 Hengelo Brederostraat 222 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Meije 164 G

NIEUWKOOP, Meije 164 G NIEUWKOOP, Meije 164 G ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1

NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1 NIEUWKOOP, Dorpsstraat 1 Opzoek naar luxe, comfort en het gemak van gelijkvloers wonen? Dan is dit prachtige parterre appartement in "Residence de Witte Swaen" echt iets voor u! Opzoek naar luxe, comfort

Nadere informatie

TE KOOP. Windhaak NE Nieuwkoop k.k.

TE KOOP. Windhaak NE Nieuwkoop k.k. TE KOOP Windhaak 16 2421 NE Nieuwkoop 235.000 k.k. KENMERKEN Prijs 235.000 k.k. Postcode 2421 NE Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 700 750cm Woonruimte 98m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Timberwolfstraat 9 4758 AJ Standdaarbuiten Vraagprijs: 189.000 k.k. OMSCHRIJVING Aan rustige weg, in de dorpskern van Standdaarbuiten, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en diepe op het

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop NOORDEN, Veenweg 19 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

Utrecht, Burt Bacharachstraat 38

Utrecht, Burt Bacharachstraat 38 Utrecht, Burt Bacharachstraat 38 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N.

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. NOVA VESTA makelaars - Egginklaan 2-4 - 7971 CA Havelte Object : Schoolstraat 37 A 7975 AB Uffelte Type woning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 26

Woerden, Prins Hendrikkade 26 Woerden, Prins Hendrikkade 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl VLIEG Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16 A 1861 JT Bergen Telefoon 072-5898004 E-mail: bergen@vlieg.nl Internet: www.vlieg.nl J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl Vraagprijs 395.000,- k.k. Vestigingen

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

VALTHERMOND, ZUIDERDIEP 414

VALTHERMOND, ZUIDERDIEP 414 INFORMATIEB BROCHURE VALTHERMOND, ZUIDERDIEP 414 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Martinetsingel 62 te Zutphen

Martinetsingel 62 te Zutphen Martinetsingel 62 te Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? T ijdens de koopfase van een huis staat

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38 KOOPSOM 120.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Bakkerskilstraat 38 4251 ZM WERKENDAM Koopsom 120.000,-- k.k. oplevering in onderling

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Windhaak 27

NIEUWKOOP, Windhaak 27 NIEUWKOOP, Windhaak 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Damenweg 7a SOERENDONK Koopprijs: 250.000 v.o.n. Perceel: 900m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 250.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 250.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden

Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden Nu in de verkoop, dit appartement op de hoek van het Vliet met een prachtig uitzicht over het Vliet, de stad en de Bonifatiustoren. Een ideale plek als je alleen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

Praam 253 A M S T E L V E E N

Praam 253 A M S T E L V E E N Praam 253 A M S T E L V E E N Heerlijk lichte hoekwoning met zes kamers en keurige tuin gelegen in kindvriendelijke wijk nabij winkelcentrum Waardhuizen. Ind. Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren!

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! Dorpsstraat 3, Zevenhoven Vraagprijs 239.000 K.K. Woondromen waarmaken Half vrijstaande woning met een tweetal grote schuren!

Nadere informatie

Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn

Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn Vraagprijs 139.000 Kosten Koper Aprilmakelaars Paganinistraat 10 2807 SR GOUDA Tel: 0182-526373 E-mail: gouda@aprilmakelaars.nl Fonteinkruid 15 Alphen Aan Den Rijn

Nadere informatie

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam Karel Doormanstraat 6 te Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Harm Kuperstraat 12 Appingedam

Harm Kuperstraat 12 Appingedam Harm Kuperstraat 12 Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n.

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 BOUWKAVEL voor landhuis.

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven www.maasmakelaars.nl Boschdijk 1109 - Eindhoven Vraagprijs 350.000,-- kosten koper Maas Makelaars Boschdijk 272 5612 HJ Eindhoven Tel: 040-2445455 Fax: 040-2449205 E-mail: info@maasmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Nieuwerbrug, Weijland 56 A

Nieuwerbrug, Weijland 56 A Nieuwerbrug, Weijland 56 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND NABIJ KAPELSTRAAT 14, ZEGGE. PERCEEL BOUWGROND Oppervlakte : 675 m² Vraagprijs Beschikbaar : 145.000,= k.k. : per direct/doch in overleg. Omschrijving: Op een mooie

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Westinghousestraat 27-8 te Groningen

Westinghousestraat 27-8 te Groningen Westinghousestraat 27-8 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Prachtig APPARTEMENT in project Grunobuurt: - Mooi wonen met de stad naast de deur - Op loopafstand

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Woonark met een permanente woonbestemming gelegen aan de Nieuwkoopse plassen. Molenpad 13 te Nieuwkoop Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Wezuperbrug, Oranjekanaal Noordzijde 10 - D 14

INFORMATIEBROCHURE. Wezuperbrug, Oranjekanaal Noordzijde 10 - D 14 INFORMATIEBROCHURE Wezuperbrug, Oranjekanaal Noordzijde 10 - D 14 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

Een recreatieverblijf op een riant perceel

Een recreatieverblijf op een riant perceel De Koning makelaars presenteren: Een recreatieverblijf op een riant perceel Uitweg 38 P, Woerdense Verlaat Vraagprijs 139.000 k.k. Genieten van rust, ruimte en groen Een recreatieverblijf gelegen op een

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463 INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie