Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen"

Transcriptie

1 Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen

2 RADICAAL ANDERS RADICAAL SIMPEL Aanvraagformulieren in Krediet Verlening Neptune specialiseert zich in het verlenen van krediet aan iedereen die ergens anders niet kwalificeert voor een lening. Lange Termijn Lenen Tal van studies laten zien dat mensen in de problemen komen omdat ze hun situatie veel te rooskleurig inschatten. Zo lenen ze structureel minder dan ze zouden moeten lenen om een probleem het hoofd te kunnen bieden en schatten ze de aflossingstermijn te laag in, waardoor het maand te hoog uitvalt voor het budget. Ook kiest men vaak voor een lage rente die dan wel variabel is waardoor er grote problemen ontstaan zodra de rente weer gaat stijgen. Wij bieden leningen met ene looptijd van 1 tot 30 jaar zonder onderpand en met een rente die vast staat gedurende de gehele looptijd. hierdoor weet u precies wat uw maandelijkse termijnen zijn voor de hele looptijd van de lening. Oog voor uw persoonlijke situatie; een jaar gratis lenen Uw bank wil u niet lenen omdat u in het verleden een kras heeft opgelopen op uw kredietwaardigheid. u heeft een rekening niet of niet op tijd betaald, u heeft een oude schuld niet op tijd of nog niet afgelost omdat u werkeloos raakte, te kampen had met persoonlijke tegenslagen of om zakelijke redenen. Uw bank heeft hieraan geen boodschap, zij volgen de regels zoals die zijn neergelegd door de financiële autoriteiten. Wij denken dat het radicaal anders en simpeler moet. Als mensen hun leven hebben gebeterd of willen beteren en voldoende inkomen hebben om het nieuwe krediet ook in de toekomst te kunnen aflossen, dan valt er wat ons betreft te praten over een nieuwe lening onder prima voorwaarden. Omdat wij weten dat de eerste maanden nadat u de lening gekregen heeft de aflossingen het zwaarste zijn, bieden wij een jaar lang een lening tegen 0 %, terwijl u de eerste aflossing een jaar mag uitstellen Begrip maar ook een stukje Zekerheid Begrip hebben voor mensen en bedrijven die elders geen krediet meer kunnen krijgen moet niet worden verwart met onverantwoorde risico s nemen. Wij lenen graag maar wij moeten wel onze depositohouders en aandeelhouders beschermen. Omdat de klanten die wij bedienen geen onderpand of garantstelling kunnen overleggen verzekeren wij een stuk van de lening onder bij een krediet risico verzekeraar. Deze verzekering is verplicht en komt voor rekening van de leningnemer.

3 IEDEREEN KAN LENEN DUS U OOK Aanvraagformulieren Zijn Onze Leningen Bestemd? Neptune is er voor mensen die ergens anders geen krediet meer kunnen krijgen, ongeacht de reden die hieraan ten grondslag ligt. Zo lenen wij bijvoorbeeld aan mensen die een slechte kredietregistratie hebben of mensen die een veroordeling op hun naam hebben staan. Daarnaast lenen wij aan mensen die nog geen vaste baan hebben of een uitkering genieten. Daarnaast kan het voorkomen dat u bij uw eigen bank geen lening krijgt vanwege uw leeftijd of een ziekte. Ook kan het voorkomen dat de bank waarbij u graag zou willen lenen aan redlining doet. Redlining is het uitsluiten van bepaalde postcodes of woonwijken bij het verstrekken van krediet. De Voorwaarden U dient ten tijde van de aanvraag een minimum leeftijd te hebben bereikt van 18 jaar. Uw lening moet uiterlijk volledig zijn afgelost bij het bereiken van uw 74e verjaardag. U dient te resideren in een land dat behoort of gelieerd is aan de Europese Unie of U dient uw inkomen te verdienen binnen de Europese Unie. Hoeveel Kunt U lenen De maximale hoogte van de lening hangt af van tal van factoren. Wij kijken echter allereerst naar uw bruto inkomen. Als u de lening alleen afsluit dan kunt u maximaal 5.6 keer uw bruto jaarinkomen lenen. Sluit u de lening af tezamen met een werkende partner dan telt het inkomen van de hoofdaanvrager 5.5 keer mee en het inkomen van de medeaanvrager 4.25 keer. Een lening kan ook zonder medeweten van uw partner worden afgesloten. Wij lenen maximaal Euro aan particuliere klanten en 1 miljoen Euro aan zakelijke klanten Waarom Kunt U bij Ons Wel Lenen Vaak vragen mensen zich af waarom ze bij ons wel kunnen lenen terwijl dat elders niet het geval is. Het antwoord is erg simpel: Omdat wij niet lokaal gevestigd zijn behoeven wij niet te kijken naar uw registraties. Omdat wij echter lenen aan mensen en bedrijven die vaak meerdere slechte kredietregistraties hebben, dienen wij ons er wel van te vergewissen dat het risico voor onze depositohouders en aandeelhouders binnen de perken blijft. Wij dekken het risico af middels een krediet risico verzekering die voor rekening van de klant komt en die betaalbaar is op het moment dat het zeker is, dat de lening daadwerkelijk kan worden verstrekt en nadat u akkoord gegaan bent met het contract dat wij u aanbieden. De premie kan echter niet worden meegefinancierd of worden afgetrokken van de lening. Zodra de premie ontvangen is geven wij de lening direct vrij.

4 BINNEN 48 UUR OP UW REKENING Aanvraagformulieren Hoe Gaat de in zijn werk? De missie van Neptune is dat alles radicaal anders en radicaal simpeler zou moeten zijn. Wij voeren dit principe door op alle niveaus binnen de organisatie en dus ook in de aanvraag procedure. Het invullen van de Aanvraag Achter in deze folder vindt u een tweetal aanvraagformulieren. De eerste is een aanvraagformulier voor een privé lening en de tweede is een aanvraagformulier voor een zakelijk krediet. U kiest het aanvraagformulier uit dat voor u van toepassing is, u drukt dit af op uw printer en vult dit daarna met de hand in. Vervolgens stuurt u dit per of per fax aan ons retour tezamen met de gevraagde documenten. Een aanvraag per post nemen wij niet in behandeling. De reden hiervan is dat wij bij een aanvraag per post een groot aantal extra handelingen moeten verrichten die tot enkele honderden Euro s kosten gerekend over de hele looptijd van de lening. Bij een aanvraag per post moeten wij de aanvraag in een postregistratie systeem inboeken, daarna moet het naar de juiste afdeling toe, daar moeten wij het scannen en inlezen in de computer, waarna wij de stukken moeten archiveren en wij dienen dan ook weer de aanbieding per post te doen wat ook weer extra handelingen vergt. De kosten besparing geven wij geheel terug aan de klant. Hoe lang duurt de behandeling? Wij handelen uw aanvraag binnen enkele uren af. Als u na een dag nog geen informatie van ons heeft gekregen neem dan contact met ons op om te kijken of wij uw aanvraag daadwerkelijk goed hebben ontvangen. Als uw aanvraag is afgehandeld krijgt u van ons een contract toegezonden per dat u desgewenst ondertekend, per fax of retour kunt sturen aan ons. In het geval wij u geen lening kunnen aanbieden laten wij u dit met de reden hiervan weten. Wat hebben wij nodig? Bij een aanvraag voor een particuliere lening hebben wij een kopie nodig van uw ID kaart (beide zijden), of paspoort een kopie van een recent bankafschrift of naar keuze van beide zijden van uw bankkaart en een kopie van een recent bewijs van inkomen. Als u een zakelijke lening aanvraagt lees dan goed de bijlage door waarop de documenten vermeld staan die wij nodig hebben.

5 PROBLEMATISCHE SCHULDEN? WIJ FINANCIEREN Aanvraagformulieren De Meest Gestelde Vragen op een Rij Lenen moet u niet zo maar doen. U moet er goed over nadenken. Wij hebben daarom de antwoorden op de vragen die het vaakst aan ons worden gesteld voor u op een rijtje gezet. 1. Wordt de Lening bij het BKR of CKP geregistreerd? De lening wordt niet geregistreerd bij het BKR of CKP, maar indien er een forse achterstand in de maandelijkse aflossing optreed dan wordt de lening en de achterstand uiteindelijk wel zichtbaar bij het BKR of CKP. 2. Zijn er kosten aan de Lening verbonden? Wij berekenen een premie voor kredietrisico. Deze premie is verschuldigd na goedkeuring van een lening en nadat u met ons een contract heeft getekend maar voordat de lening tot uitbetaling komt. 3. Kan ik de Premie meefinancieren? U kunt de premie van de kredietrisico verzekering niet meefinancieren, achteraf betalen of in mindering laten brengen op de hoofdsom. 4. Bij mijn eigen Bank behoef ik geen kosten te betalen waarom bij jullie wel? Ook bij uw eigen bank betaald u kosten, alleen zijn de kosten voor het kredietrisico omgeslagen in de rente. Daarnaast dient u vaak nog diverse verzekeringen te hebben zoals tegen arbeidsongeschiktheid of overlijdensrisico. Het verschil zit in de financiering van de premies en wordt veroorzaakt doordat er een andere jurisdictie van toepassing is. Het is in veel andere landen voor banken verboden om een balans te delen met een verzekeringsmaatschappij en als zodanig moet de verzekering elders worden ondergebracht en niet binnen het eigen concern. 5. Heeft het zin om een lening aan te vragen als ik niet kan of wil voldoen aan de premie-eis? Het heeft geen enkele zin om een lening aan te vragen als u niet in staat of niet welwillend bent de premie te voldoen. Wij kunnen geen uitzonderingen op de regel maken.

6 LEEN GEGARANDEERD LEEN VERSTANDIG Nog Meer Veel Gestelde Vragen Heeft u een andere vraag en wilt u daarop graag antwoord hebben, neem dan snel contact met ons op. Wij zullen uw vragen dan direct per voor u beantwoordden. mocht u daarna nog een toelichting nodig hebben dan zullen wij u graag terug laten bellen door de juiste persoon. 6. Ben ik gegarandeerd van een lening als ik een aanvraag doe? Wij garanderen niet dat u ook daadwerkelijk een lening kunt krijgen hoewel wij in de meeste gevallen wel een lening kunnen verstrekken zijn er soms zwaarwegende redenen om geen lening te verstrekken. Zo kan een fraude melding funest zijn. 7. Zijn er kosten verbonden aan de aanvraag? U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Er zijn geen kosten verbonden aan het indienen van de aanvraag. 8. Als de aanvraag wordt gehonoreerd Hoe snel kan ik dan over de lening beschikken? U weet binnen enkele uren na de aanvraag of u een lening kunt krijgen en op welke voorwaarden, indien u akkoord bent met de voorwaarden kunt u ons het contract getekend retour doen komen. Afhankelijk van hoe snel u de formaliteiten verricht kunt u in beginsel al 24 uur later over de lening beschikken. 9. Ik heb een partner, maar ik wil de lening alleen aanvragen. kan dat? U kunt de lening inderdaad alleen aanvragen, anders dan in België hoeft uw partner niet mee te tekenen. U kunt de lening naar believen buiten het zicht van uw partner houden. 10. Hoe voldoe ik de maandelijkse rente en aflossing? Ruim een week nadat de lening op uw rekening is bijgeschreven krijgt u van ons een web-adres en een toegangscode (beide in aparte enveloppen) zodat u online op elk moment uw betalingsoverzichten kunt checken en u vindt een set met formulieren. Dit betreffen: 1. Een formulier voor het opzetten van een direct debet (automatische incasso) 2. Een aantal voorbedrukte formulieren (Sepa) die u bij uw bank kunt inleveren voor het doen van een betaling. 3. Instructies voor het betalen van de aflossing per internet bankieren. 4. Een formulier waarop u aangeeft op of rond welke datum van de maand u de lening wenst te betalen"

7 ONZE TARIEVEN Aanvraagformulieren Neem Goede Notie Van de Voorwaarden Voordat u Aanvraagt Onderstaand vindt u onze tarieven. Indien u liever een lening uit Azië heeft dan kan dat. u kunt dan rekenen op een korting van tussen de 10 en 12.5% op de premie. Wij wijzen u er nogmaals op dat de premie bij vooruitbetaling verschuldigd is. De premie is aalleen te betalen als de lening daadwerkelijk kan worden verstrekt en wij met u een bindend contract hebben afgesloten. Wij maken u erop attent dat u geen aanvraag hoeft in te dienen indien u het oneens bent met onze werkwijze. Wij kunnen de premie niet voorfinancieren, aftrekken of later laten betalen. De reden hiervan is dat wij zaken doen met personen en bedrijven die vrijwel zonder uitzondering ergen anders geen krediet meer kunnen krijgen vanwege hun slechte kredietwaardigheid. Wij zijn daardoor gedwongen om een krediet risico verzekering te eisen van onze klanten Hoogte Lening Rente % Assurantie Premie Azie lening Assurantie Premie Standaard lening 3 jaar 5 jaar 10 jaar 15 jaar 20 jaar 25 jaar 30 jaar ,91 56,61 31,82 23,72 19,80 17,54 16, ,70 75,30 42,23 31,42 26,18 23,15 21, ,41 93,90 52,55 39,02 32,45 28,65 26, ,77 140,51 78,45 58,14 48,26 42,54 38, ,92 186,89 104,12 77,01 63,81 56,15 51, ,84 233,04 129,55 95,62 79,08 69,48 63, ,53 278,96 154,74 113,98 94,09 82,53 75, ,15 371,04 205,35 150,96 124,38 108,91 98, ,33 462,67 255,50 187,44 154,14 134,74 122, ,05 553,85 305,16 223,41 183,38 160,01 144, ,34 644,58 354,36 258,89 212,09 184,74 167, ,18 734,86 403,08 293,87 240,29 208,93 188, ,58 824,69 451, ,97 232,59 209, ,54 914,07 499,13 362,37 295,14 255,71 230, , ,19 596,13 431,88 351,07 303,60 272, , ,42 692,20 500,42 405,97 350,44 314, , ,02 738,14 532,49 431,13 371,46 332, , ,19 783,61 564,08 455,79 391,97 350, , ,19 877,38 630,22 508,20 436,21 389, , ,32 970,23 695,40 559,62 479,43 427, , , , ,87 831,90 711,32 632, , , , , ,21 938,05 832, , , , , , , , , , , , , , ,79

8 KREDIET AANVRAAG retourneer dit formulier per fax of tezamen met een kopie van beide zijden van u ID kaart of paspoort, een recent bewijs van inkomen en een kopie van naar keuze de beide zijden van uw bankkaart of een recent bankafschrift. Fax België: +32 (0) Fax Nederland: +31 (0) sales@neptunebank.com Persoonlijke Gegevens Hoofdaanvrager BSN of Rijksregisternummer Nummer. ID of Paspoort Soort Identificatie Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit(en) Achternaam Uw volledige voornamen Straat en Huisnummer Postcode en Woonplaats Provincie Woonachtig op dit adres sinds Meisjesnaam Moeder (ivm controle) Burgerlijke Staat Aantal Personen in huishouden Welke Credit Cards heeft u Denkt dat u een BKR/CKP registratie heeft Telefoonnummer vast toestel Telefoonnummer Mobiel Faxnummer indien aanwezig Adres Naam Voornaamste Bank Rekeningnummer bij deze bank Sinds wanneer bankiert u hier Heeft u een strafblad Zo ja, waarom Bij welk bedrijf werkt u Straat en huisnummer bedrijf Postcode en woonplaats bedrijf werkzaam sinds Telefoonnummer bedrijf adres bedrijf Uw functie binnen het bedrijf BTW Nr. indien van toepassing 0 Paspoort 0 Nationaal Identiteitsbewijs 0 Man 0 Vrouw 0 Anders Dag Jaar Jaar 0 Ongehuwd 0 Gehuwd 0 Gescheiden 0 Weduwe/Weduwnaar 0Visa 0 Master 0 Amex 0 Diners 0JCB 0 Anders 0 Ja 0 Nee Jaar 0 Ja 0 Nee Bedrijfsgegevens Hoofdaanvrager Jaar Waarschuwing: Een premie voor kredietrisico is van toepassing als de aanvraag is goedgekeurd en u een contract bij ons tekent voor een lening. De premie dient te worden betaalt voordat de lening

9 Persoonlijke Gegevens Medeaanvrager BSN of Rijksregisternummer Nummer. ID of Paspoort Soort Identificatie Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit(en) Achternaam Uw volledige voornamen Straat en Huisnummer Postcode en Woonplaats Provincie Woonachtig op dit adres sinds Meisjesnaam Moeder ivm controle Burgerlijke Staat Aantal Personen in huishouden Welke Credit Cards heeft u Denkt dat u een BKR/CKP registratie heeft Telefoonnummer vast toestel Telefoonnummer Mobiel Faxnummer indien aanwezig Adres Naam Voornaamste Bank Rekeningnummer bij deze bank Sinds wanneer bankiert u hier Heeft u een strafblad Zo ja, waarom Bij welk bedrijf werkt u Straat en huisnummer bedrijf Postcode en woonplaats bedrijf werkzaam sinds Telefoonnummer bedrijf adres bedrijf Uw functie binnen het bedrijf BTW Nr. indien van toepassing Bruto Jaarinkomen -Van Uzelf -Van uw partner/mede-aanvrager Totale elijkse Netto Inkomsten Totale elijkse Bruto Inkomsten Kindertoeslag/Kindergeld Alimentatie 0 Paspoort 0 Nationaal Identiteitsbewijs 0 Man 0 Vrouw 0 Anders Dag Jaar Jaar 0 Ongehuwd 0 Gehuwd 0 Gescheiden 0 Weduwe/Weduwnaar 0Visa 0 Master 0 Amex 0 Diners 0JCB 0 Anders 0 Ja 0 Nee Jaar 0 Ja 0 Nee Bedrijfsgegevens Mede-Aanvrager Jaar Inkomensgegevens Aanvragers Lasten Aanvragers elijkse Hypotheek Kosten Huur Totaal van uw uitstaande schulden elijkse Aflossing schulden

10 Gegevens Over Uw Lening Hoeveel geld wilt u lenen Wat is de door u gewenste looptijd Maximaal gewenste maandbetaling Waar gaat u de lening voor gebruiken Hoe gaat u de verzekering betalen Bent u akkoord met de premie Wat voor lening wilt u? Hoe wilt u de lening ontvangen Op welke rekening moeten wij storten Bij welke bank loopt deze rekening Naam van de begunstigde IBAN BIC (SWIFT) Indien Bekend Indien in Bitcoin: Wallet-Adres: Wilt u een uitgestelde eerste aflossingstermijn jaar 0 Per Bank 0 Per Western Union 0 Direct In Bitcoins 0 Ja 0 Nee 0 Goedkope lening uit Azië 0 Duurdere Standaard Lening 0 Per Bank 0 Per Western Union (Tot <5000 ) 0 In Bitcoins 0 Nee 0 Ja 3 maanden 0 Ja 6 maanden 0 Ja 1 jaar Uw gegevens worden opgenomen in ons informatiesysteem. Wij beveiligen uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en gebruiken uw gegevens slechts om u naar behoren te kunnen bedienen. Hierbij voldoen we altijd aan de Europese wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Indien noodzakelijk controleren wij uw gegevens bij andere instantie. Wij nemen nooit contact op met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. In geval van misbruik doen wij aangifte bij het Openbaar Ministerie. Ik/ wij verkla(a)ren deze aanvraag naar waarheid en zonder voorbehoud te hebben ingevuld. Ik/ wij verkla(a)ren dat het initiatief van deze aanvraag van mijzelf/onszelf is uitgegaan. Ik/ wij begrijp(en) dat ik/wij een aanvraag doe(n) buiten Nederland en dat de toezichthouders in mijn land geen enkele zeggenschap hebben over deze aanvraag en het hieruit vloeiende contract alsmede de hieruit voortvloeiende contacten. Ik/ wij verkla(a)ren dat ik /wij heb(ben) begrepen dat er een verzekeringspremie verschuldigd is en dat deze premie nadat de aanvraag is gehonoreerd en nadat het contract door mij/ons is ondertekend verschuldigd is. De lening zal tot uitbetaling komen zodra de verzekeringspremie door ons/onze agent/ of door de verzekeraar is ontvangen. Handtekening Hoofdaanvrager Handtekening Mede-Aanvrager

Neptune Financiering. Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting

Neptune Financiering. Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting Neptune Financiering Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting 11-19 Grenfell Street, Adelaide, SA, 5000 Australia website: www.neptunebank.com Email: aanvraag@neptunebank.com Geldlenen van een bedrijf

Nadere informatie

Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie?

Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie? Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij doen al meer dan dertig niet anders. Bij ons hoeft u niet voor een kille nee te vrezen. Wij verstrekken niet

Nadere informatie

ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN

ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN Geachte lezers en lezeressen, Bekraste kredietwaardigheid? ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN dan kan niemand u lenen Wanneer u deze folder in handen heeft gekregen dan betekent dit vrijwel altijd dat u grote

Nadere informatie

Maanden Gratis Lenen. 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het. 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling

Maanden Gratis Lenen. 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het. 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling 12 en Gratis Lenen 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het 3,6,12 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling Indien u dat wenst mag u de eerste aflossing met 3, 6 of

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Aanvraagformulier Persoonlijke Lening In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Behorende bij werkprocesnummer Cliëntnummer Cliëntnummer Allegro Datum Het bedrag dat u kunt lenen hangt van diverse

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs T 0229-299 935 (6 dagen per week) info@mooihuys.nl.nl www.mooihuys.nl 1.a. 1.b. Persoonlijke

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

Klantprofiel Kredieten

Klantprofiel Kredieten 1. Persoonlijke gegevens: Naam klant: Adres: Telefoon privé: Mobiel: E-mail: Geboortedatum Bsn-nummer: Bankrekeningnr: Nationaliteit: Voorletters: Postcode & plaats: Woonachtig sinds: Legitimatie (soort):

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Aanvraagformulier bijzondere bijstand Met dit formulier vraagt u bijzondere bijstand aan. Ook geeft u hierbij de gegevens op waarmee de gemeente kan vaststellen of u recht heeft op bijzondere bijstand.

Nadere informatie

1. Wilt u het formulier helemaal invullen.

1. Wilt u het formulier helemaal invullen. Verzoek om kwijtschelding van belasting Datum aanvraag: Burgerservicenummer: Achternaam: Voorletter(s): Tussenvoegsel(s): Straatnaam: Huisnummer: Postcode: Huisletter of toevoeging: Woonplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

MERCURY CONNECT Altijd Lenen

MERCURY CONNECT Altijd Lenen MERCURY CONNECT Altijd Lenen Vertrouwen Eerlijkheid en Snelheid Mercury heeft een simpele missie. Het verstrekken van krediet aan mensen die daarvoor elders niet in aanmerking komen waardoor wij onze clientèle

Nadere informatie

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens Aanvraagformulier Buitenlandverzekering Buitenland Met dit formulier kunt u voor uzelf (en/ of voor uw gezinsleden) de IAK Buitenlandverzekering aanvragen. Met de IAK Buitenlandverzekering hebt u (en hebben

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND (ZONDER PW)

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND (ZONDER PW) AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND (ZONDER PW) 1. PERSOONSGEGEVENS AANVRAGER: BSN : NAAM : ADRES : POSTCODE EN WOONPLAATS : GEBOORTEDATUM : TELEFOONNUMMER : REKENINGNUMMER : PARTNERGEGEVENS: BSN : NAAM

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Niet in te vullen door aanvrager: ingekomen:[datumstempel] cliëntnummer: werkprocesnummer: Ondergetekende verzoekt hiermee financiële bijstand te verlenen op grond

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is)

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorletter (s) Adres Postcode en woonplaats

Nadere informatie

Aanvrager versie 20-04-2015

Aanvrager versie 20-04-2015 Inventarisatieformulier woningfinanciering Aanvrager versie 20-04-2015 Naam Voorletters: man vrouw Geboortedatum / -plaats Adres, pc en woonplaats Nationaliteit / BSN Burger Service Nummer: Geboorteplaats:

Nadere informatie

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden.

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden. Het inschrijfformulier Indien u interesse heeft in één van de 199 huurappartementen in het nieuwbouwproject Terwijde Centrum dan vragen wij u vriendelijk bijgaand inschrijfformulier in te vullen en samen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

Vragenlijst U DIENT DEZE VRAGENLIJST BINNEN 5 WERKDAGEN NA ONTVANGST AAN ONS TE RETOURNEREN!

Vragenlijst U DIENT DEZE VRAGENLIJST BINNEN 5 WERKDAGEN NA ONTVANGST AAN ONS TE RETOURNEREN! H HBS Hopman Budget Service Vragenlijst Wij verzoeken u deze vragenlijst goed te lezen, volledig in te vullen en van al uw inkomsten, uitgaven en schulden bewijzen mee te sturen. Op de laatste pagina vindt

Nadere informatie

Schulden en/of betalingsachterstanden van uzelf? Nee Ja vul in. Totaalbedrag schulden

Schulden en/of betalingsachterstanden van uzelf? Nee Ja vul in. Totaalbedrag schulden Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND

TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND CLUSTER KLANT CONTACT CENTRUM Harmen Visserplein 1 Postbus 155 8300 AD Emmeloord Tel.: (0527) 63 39 11 TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND Algemeen U vraagt bijzondere

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verzilverlening

Aanvraagformulier Verzilverlening Aanvraagformulier Verzilverlening Gegevens aanvrager(s) Aanvrager 1 Aanvrager 2 Geslacht: Man Vrouw Man Vrouw Volledige voornamen: Tussenvoegsel(s): Achternaam (bij geboorte): Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

CITROËN AUTOFINANCIERING

CITROËN AUTOFINANCIERING CITROËN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG CITROËN FINANCIAL SERVICES HELPT U GRAAG OP WEG U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel! Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

Prospectus Sociaal Krediet 2014

Prospectus Sociaal Krediet 2014 5 informatie Prospectus Sociaal Krediet 2014 Algemeen De prospectus Sociaal Krediet geeft u inzicht in de werkwijze van de gemeente Zwolle bij het verstrekken van een persoonlijke lening.. Persoonlijke

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen Meentweg 1, 8224 BP Lelystad Postbus 78 8200 AB Lelystad 0320-233211 info@voermangarantiemakelaars.nl 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam. Voorna(a)m(en) voluit.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

Verblijfsvergunning : ja nee Beroep Telefoonnummer(s) E-mail. Gegevens partner Naam partner Geboortedatum Geboorteplaats

Verblijfsvergunning : ja nee Beroep Telefoonnummer(s) E-mail. Gegevens partner Naam partner Geboortedatum Geboorteplaats PERSOONLIJKE GEGEVENS Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer Postcode & woonplaats Geslacht : Man Vrouw Geboortedatum en plaats : te Nationaliteit BSN-nummer Nummer identificatiebewijs

Nadere informatie

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Afdeling Werk, Inkomen en Zorg, Postbus 168, 1970 AD IJMUIDEN, Bezoekadres: Dudokplein 1, Telefoon: 0255-567200 In te vullen door de gemeente Er is recht

Nadere informatie

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea invullen iinvullen Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea Sociale Zaken en Werkgelegenheid Uitkeringsadministratie Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - werkgeversverklaring

Nadere informatie

FD0578 0305(i) Leningen

FD0578 0305(i) Leningen FD0578 0305(i) Leningen Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan

Nadere informatie

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Laat uw Cashflow stromen Wij lenen waar grootbanken afhaken Beste lezers en lezeressen, Elk bedrijf, groot of klein moet toegang hebben tot werkkapitaal. Werkkapitaal

Nadere informatie

Intakeformulier bewind

Intakeformulier bewind Stichting De Schuldencoach Postbus 4540 8902 EM Leeuwarden Openingstijden: ma, di, do, vr 9.00-12.00 uur Afzender: Postbus 4540 8902 EM LEEUWARDEN Intakeformulier voor: Stichting De Schuldencoach Postbus

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG 2 PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

Klant inventarisatie. Partner. Voorletters : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : E mail : Rekeningnummer : Gezinssituatie

Klant inventarisatie. Partner. Voorletters : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : E mail : Rekeningnummer : Gezinssituatie Klant inventarisatie Klant Naam : Geslacht Man / Vrouw Voorletters : Geboorte datum : Pensioendatum : Adres : Postcode : Woonplaats : Sofi nummer (BSN) : Telefoonnummer : Telefoonnummer mobiel : E mail

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Met dit formulier vraagt u een individuele inkomenstoeslag aan bij de gemeente. De toeslag kunt u één keer in de 12 maanden aanvragen. Het is niet mogelijk

Nadere informatie

Inventarisatieformulier

Inventarisatieformulier U heeft ons verzocht, om gezamenlijk, een gedegen voorstel ten aanzien van uw hypotheek uit te brengen. Onze bedrijfsfilosofie is, om samen met onze relaties, een inventarisatie te maken van de risico's

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KLANTPROFIEL Klantnummer: Datum: Klant Partner Voorletter(s) : : Achternaam : : Titel : : Straat : : PC + Woonplaats : : Geboortedatum : : Geboorteplaats : : Telefoon privé : : Telefoon zakelijk : : Mobiel

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

Aanmeldformulier Schuldhulpverlening Vertrouwelijk

Aanmeldformulier Schuldhulpverlening Vertrouwelijk Aanmeldformulier Schuldhulpverlening Vertrouwelijk Verstrekt op: - - Door: A. Gegevens aanvrager Achternaam : Voornamen : Adres : Pc & Woonplaats : BSN : man vrouw Geboortedatum : Nationaliteit : Telefoon

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Heeft u recht op individuele inkomenstoeslag? Vul dan het aanvraagformulier in. Deze informatie

Nadere informatie

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Laat uw Cashflow stromen Wij lenen waar grootbanken afhaken Beste lezers en lezeressen, Elk bedrijf, groot of klein moet toegang hebben tot werkkapitaal. Werkkapitaal

Nadere informatie

Premiesplitsing i.v.m. successierecht toepassen? ( ) Ja ( ) Nee

Premiesplitsing i.v.m. successierecht toepassen? ( ) Ja ( ) Nee Aanvraagformulier TAF Leven Personal overlijdensrisicoverzekering Gegevens tussenpersoon Tussenpersoon nummer: 162665 Naam: Financieel Adviescentrum Nederland FACN Antwoordnummer 897 7300 WB Apeldoorn

Nadere informatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie Aanvraag Kinderbijslag U wilt voor een of meer kinderen kinderbijslag aanvragen. Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen. Vul het formulier daarvoor volledig in en voeg een bijlage toe als u meer

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Met dit formulier vraagt u individuele inkomenstoeslag aan. Langsbrengen of opsturen Cluster Maatschappelijke

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier

Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier Met onderstaand formulier kunt u een Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering aanvragen. Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar: woonfonds.orv@achmea.nl.

Nadere informatie

Aanvraagformulier minima-voorzieningen gemeente Tholen

Aanvraagformulier minima-voorzieningen gemeente Tholen Aanvraagformulier minima-voorzieningen gemeente Tholen 1. Mijn persoonlijke gegevens Achternaam Voorletters Geboortedatum Man/vrouw BSN-nummer Adres Huisnummer Postcode Woonplaats (Mobiele) telefoon Bankrekening

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Intakeformulier schuldhulpverlening

Intakeformulier schuldhulpverlening Intakeformulier schuldhulpverlening 1. PERSOONLIJKE GEGEGEVENS Naam Straat en huisnummer Postcode en plaatsnaam Geboortedatum Geboorteplaats Burger Service Nummer Nationaliteit Telefoonnummer E-mail EVENTUEEL

Nadere informatie

Verzoek Verlagen maandbedrag studieschuld 2011

Verzoek Verlagen maandbedrag studieschuld 2011 Verzoek Verlagen maandbedrag studieschuld 2011 Dit formulier Met dit formulier kunt u verzoeken om de maandelijkse afbetaling van uw studieschuld te verlagen via draagkrachtmeting. De Dienst Uitvoering

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam.. Voorna(a)men voluit... Adres. Postcode en Woonplaats... Geboortedatum. Geboorteplaats... Geslacht man vrouw Nationaliteit.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats

Nadere informatie

Inventarisatie Formulier Particulieren

Inventarisatie Formulier Particulieren Inventarisatie Formulier Particulieren Aanvraagdatum: Adviseur: Relatienummer: Bron: Eerste gesprekdatum: Betreft: AANKOOP / OVERSLUITING GEGEVENS AANVRAGER 1: Achternaam: Voornamen(voluit): Geboorteplaats:

Nadere informatie

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl Wat doet Stichting BKR voor mij? Goed bekeken! Stichting BKR registreert op onafhankelijke, objectieve wijze financiële verplichtingen van consumenten met als doel kredietrisico s en probleemschulden te

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN :

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN : 1. GEGEVENS AANVRAGER(S) Gegevens hoofdaanvrager Gegevens partner Naam : m/v m/v Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier zorgverzekering

Aanvraagformulier zorgverzekering Aanvraagformulier zorgverzekering Meeùs voor de basisverzekering en/of aanvullende zorgpakketten en zorgverzekeringen De zorgverzekering wordt in volmacht uitgevoerd door ons zusterbedrijf IAK Verzekeringen.

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats:

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats: Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN Uw persoonlijke gegevens 1. Vul uw persoonlijke gegevens in. Voorletter(s) en achternaam: _ Adres of verblijfplaats: Postcode

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN

AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u als kunstenaar of ondernemer in de creatieve sector een aanvraag indienen voor de

Nadere informatie

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM 1 Info formulier toewijzing huurwoning 1 Aangeboden woning Postcode / woonplaats Netto huur bruto huur 2a. Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER

FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER Hebt u vragen over schuldhulpverlening of budgetbeheer? Met vragen kunt u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch contact opnemen met de schuldhulpverleners

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND Datum aanvraag: 1. Persoonsgegevens Aanvrager echtgeno(o)t(e) / partner Burger service nummer Naam en voorletters Geslacht M / V M / V Geboortedatum Huidig adres

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie jaar van een

Nadere informatie

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing)

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing) Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid (let op: dit formulier is digitaal in te vullen, gebruik de TAB-toets om door de in te vullen velden te gaan) Gegevens tussenpersoon of notaris die

Nadere informatie

Persoonlijke Gegevens Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer : Postcode & woonplaats :

Persoonlijke Gegevens Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer : Postcode & woonplaats : INTAKE FORMULIER Wij verzoeken u dit intake formulier goed te lezen, volledig in te vullen en van al uw inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden bewijzen bij te voegen. Op de laatste pagina vindt u

Nadere informatie

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten.

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten. Prospectus sociale lening Algemeen In deze prospectus geven wij u inzicht in de werkwijze van de Stadsbank Oost Nederland bij het verstrekken van sociale leningen. De Stadsbank Oost Nederland is aangesloten

Nadere informatie

Aanvraagformulier zorgverzekering

Aanvraagformulier zorgverzekering Aanvraagformulier zorgverzekering Zorgverzekeraar VGZ voor de basisverzekering en/of aanvullende zorgpakketten en zorgverzekeringen Op de IAK Zorgverzekering en de aanvullende zorgpakketten en zorgverzekeringen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

Hypotheek verhogen bijbouwe

Hypotheek verhogen bijbouwe Voor het verhogen van je bijbouwe hypotheek zonder hulp van een hypotheekadviseur hebben we (nog) geen digitaal proces zoals bij de aanvraag van je hypotheek. Je gebruikt voor het verhogen van je hypotheek

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer Emailadres

Nadere informatie

Intakeformulier schuldhulpverlening

Intakeformulier schuldhulpverlening Intakeformulier schuldhulpverlening 1. PERSOONLIJKE GEGEGEVENS Naam Straat en huisnummer Postcode en plaatsnaam Geboortedatum Geboorteplaats Burger Service Nummer Nationaliteit Telefoonnummer E-mail EVENTUEEL

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens:

Persoonlijke gegevens: AANVRAAGFORMULIER Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Let op : Niet door aanvrager in te vullen! Datum ontvangst aanvraag: Cliëntnummer: Werkprocesnummer: In behandeling bij: Persoonlijke gegevens:

Nadere informatie

KLANTPROFIEL RELATIENUMMER: PERSOONLIJKE GEGEVENS KLANT EN PARTNER. Naam klant : Voorletters : Voornaam : Titel : Adres : Postcode : Woonplaats :

KLANTPROFIEL RELATIENUMMER: PERSOONLIJKE GEGEVENS KLANT EN PARTNER. Naam klant : Voorletters : Voornaam : Titel : Adres : Postcode : Woonplaats : KLANTPROFIEL RELATIENUMMER: PERSOONLIJKE GEGEVENS KLANT EN PARTNER Naam klant : Voorletters : Voornaam : Titel : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoon privé : Telefoon mobiel: E-mail : Geboortedatum

Nadere informatie

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014 invullen iinvullen Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014 In te vullen door SoZaWe: Datum ontvangst Cliëntnummer Werkprocesnummer Consulent Sociale Zaken en Werkgelegenheid Uitkeringsadministratie

Nadere informatie

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon dossiernummer 087/56.93.88 Met

Nadere informatie

Gegevens van u (en uw partner)

Gegevens van u (en uw partner) Gegevens van u (en uw partner) 1. Uw gegevens op 1 september 2014 Voorletters en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) 2. Gegevens

Nadere informatie

1/9 INTAKE FORMULIER. 1.Persoonsgegevens Aanvrager Partner. Achternaam. Voorvoegsels. Voornamen. Geslacht. Geboortedatum. Adres. Postcode.

1/9 INTAKE FORMULIER. 1.Persoonsgegevens Aanvrager Partner. Achternaam. Voorvoegsels. Voornamen. Geslacht. Geboortedatum. Adres. Postcode. 1.Persoonsgegevens Aanvrager Partner Achternaam Voorvoegsels Voornamen Geslacht Geboortedatum Adres Postcode Woonplaats Burgerservicenummer Telefoonnummer E-mail adres Geboorteplaats Nationaliteit Identiteitsbewijs

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Aanvraag ZoetermeerPas 2019

Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Heeft u een laag inkomen en wilt u leuke activiteiten ondernemen? Met de ZoetermeerPas kunnen u en uw gezinsleden kortingen krijgen op sportieve, culturele, educatieve en ontspannende

Nadere informatie

Aanvraag bijzondere bijstand

Aanvraag bijzondere bijstand In te vullen door gemeente/dmo: datum verzending: datum ontvangst: werkprocesnummer: afdeling: cliëntnr.: Aanvraag bijzondere bijstand invullen op de computer of met zwarte pen en in blokletters Om uw

Nadere informatie

balanz Aanmeldformulier Balanz Bewind Bewindvoering / Curatele / Mentorschap

balanz Aanmeldformulier Balanz Bewind Bewindvoering / Curatele / Mentorschap 1. WAT IS UW KEUZE OOR BEWINDOERING? rijwillig beheer Beschermingsmaatregel UW GEGEENS 2. Persoonsgegevens 4. Identificatie oornaam oorletters Achternaam Geslacht Man rouw Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie