ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN"

Transcriptie

1 Geachte lezers en lezeressen, Bekraste kredietwaardigheid? ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN dan kan niemand u lenen Wanneer u deze folder in handen heeft gekregen dan betekent dit vrijwel altijd dat u grote problemen blijkt te ondervinden bij het krijgen van een financiering voor uzelf of voor uw bedrijf. Soms liggen de redenen waarom u geen lening kunt krijgen opgesloten in een bekrast kredietverleden en soms zelfs aan het niet hebben van een kredietverleden omdat u nog nooit geleend heeft. Noord Europese landen maken het steeds moeilijker voor haar onderdanen om te kunnen lenen; het meest gebruikte argument is dat ze de burger tegen zichzelf in bescherming moet nemen omdat deze bij een te simpele toegang tot krediet per definitie teveel zou lenen. Niet alleen weigeren wij te geloven dat een overheid beter weet dan goed voor u is dan dat u zelf weet, wij geloven dat overheden hun eigen wankele banken in bescherming nemen. Banken die gespeculeerd hebben met het geld van hun particuliere spaarders op zakelijke markten en met producten die ze zelf niet begrepen zijn in een veel slechtere positie dan naar buiten toe wordt gecommuniceerd. De banken moeten eerst in staat gesteld worden om hun buffers weer aan te vullen en het vertrouwen van de markt in de financiële sector te herstellen door het betalen van forse dividenden aan hun aandeelhouders. Pas als dat gebeurd is, is er weer voldoende geld om de kredietverlening op gang te brengen. Niet alle banken hebben gespeculeerd op derivaten die niemand begreep en wij vinden het verre van chique dat overheden de kredietverlening aan particuliere klanten en kleine bedrijven blijft hinderen terwijl ze er zelf al een halve eeuw niet in slaagt haar eigen begroting sluitend te krijgen. Om het de facto verbod te omzeilen dat banken die wel willen en kunnen lenen opgelegd krijgen om u krediet te verstrekken als u bij de kredietbureaus geregistreerd staat werken wij onder een buitenlandse, door de Europese Unie geaccordeerde licentie en verstrekken wij het krediet van buiten de landsgrenzen. Dit betekent dat wij u in tegenstelling tot de lokale grootbanken wel kunnen voorzien van krediet, terwijl u dezelfde rechten heeft als zou u de lening bij de bank op de hoek hebben afgesloten. Als u verder leest, zult u net als ons tot de conclusie komen dat wij u zeer waarschijnlijk een slimme financiering kunnen aanbieden voor uzelf of uw bedrijf tegen superieure voorwaarden. Meer dan een halve eeuw know-how en expertise op het gebied van schuldleningen stellen ons in staat om echte waarde voor u of uw bedrijf te creëren. Voorbeelden zijn te vinden op de volgende pagina s. Wij wensen u veel sterkte en wijsheid met het nemen van uw kredietbeslissing.

2 Kredietmogelijkheden voor iedereen SANEER ZELF UW SCHULDEN neem uw toekomst weer in eigen hand Als u in de hoek zit waar de klappen vallen, dan zult u het financieel zwaar hebben. Mensen en bedrijven die door toedoen van de economische neergang enige tijd betalingsproblemen hebben gekend, worden geregistreerd bij het BKR of de Nationale Bank. Een kredietmelding betekent bijna per definitie dat u geen lening meer kunt krijgen, wat op haar beurt kan betekenen dat u uw rekeningen niet meer kan betalen en zo is de neerwaartse spiraal ingezet. Daar waar banken en overheids- instellingen met een gat in het hand kunnen terugvallen op uw belastinggeld, daar wordt u voor jaren uitgesloten van een lening. Niet zelden eindigt de spiraal in een faillissement of in een collectieve schuldsanering, terwijl dit vaak volledig onnodig is. Zelfs als de schulden die u heeft torenhoog lijken hoeft het niet onoverkomelijk te zijn om deze af te betalen, vermits de rente maar laag genoeg is en de aflossing over een langere periode kan worden gespreid. Bij ons krijgt u zelfs met een slechte kredietregistratie een mooie lage rente en u kunt lenen zonder onderpand. U heeft niemand nodig die garant voor u wil staan en de looptijd varieert naar keuze van 1 tot 30 jaar. De rente is bij ons een vast gegeven. U komt dus nooit voor kwalijke verrassingen te staan. Doordat u al uw schulden bij ons kunt groeperen, slaat u in feite twee vliegen in één klap, u saneert uw schulden en u herstelt op termijn uw goede naam bij het BKR of de Nationale Bank, zodat u gewoon straks weer overal een lening kunt krijgen. De leningen die wij verstrekken zijn met name voor die groepen mensen en bedrijven die om welke reden dan ook ergens anders geen krediet kunnen krijgen. Dit varieert van mensen die een slechte kredietwaardigheid hebben, tijdelijk zonder werk zitten tot aan uitzendkrachten of mensen waarvan de partner niet gekend mogen worden in de financiële zaken die spelen. Omdat wij creatief om kunnen gaan met de omstandigheden en omdat wij niet in de Benelux gevestigd zijn, kunnen wij in verreweg de meeste gevallen een lening aanbieden waar uw eigen bank dit niet mag of simpelweg niet ziet zitten. Wij garanderen dat wij 100% vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. Zo zullen wij nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming uw gegevens ter beschikking stellen aan derden, waaronder de overheid of inlichtingen over u inwinnen bij bijvoorbeeld uw werkgever of een oude bank. Mocht het zo zijn dat u ziet dat u op een bepaald moment een probleem met het voldoen van de rente en aflossing ziet aankomen, aarzel dan niet ons te informeren, wij zullen altijd naar een amicale oplossing met u zoeken.

3 Wij nemen de handschoen op SCHULDSANERING OF (HER) FINANCIERING Alles in één hand en zo geregeld DE UITDAGING Het verstrekken van een lening aan personen met een BKR of de Nationale Bank melding die geen bezit hebben en geen personen kennen die zich garant willen stellen voor een krediet dat ze willen aangaan. DE OPLOSSING Door gebruik te maken van een vestiging buiten Benelux, zijn wij in staat om onder de BKR of de Nationale Bank voorwaarden uit te komen, die het lenen onmogelijk maken volgens de Benelux gedragscode van banken. Dan rest ons nog het probleem van het grote risico op wanbetaling dat verwacht kan worden van mensen met een slechte kredietwaardigheid. Dit probleem lossen wij op door een krediet risicoverzekering af te sluiten op een flink deel van de lening die wij aan u verstrekken. De kosten van deze verzekering komen voor rekening van de lening nemer. De premie dient te zijn voldaan voordat de lening bij u op de bankrekening zal worden bijgeschreven, maar is alleen te betalen als zeker is dat de lening kan worden verstrekt en als er een door beide partijen getekende overeenkomst is. DE VOORDELEN Zekerheid: Binnen enkele uren nadat u de aanvraag heeft ingediend weet u of u in aanmerking komt voor het door u gewenste krediet. Snelheid: Indien noodzakelijk kan de lening al binnen 24 uur na betaling van de premie op uw rekening zijn bijgeschreven Vertrouwelijkheid: Geen registratie van de lening bij het BKR of de Nationale Bank, hierdoor is het gemakkelijker voor u om andere vormen van krediet te verkrijgen zoals een krediet kaart. Betrouwbaarheid: De lening wordt verstrekt door een groot bankconcern, u bent door het verkrijgen van een financiering in staat om uw schuldeisers te betalen of een regeling met ze te treffen.

4 De Aanvraagprocedure ZEKERHEID EN SNELHEID BIJNA GEGARANDEERD EEN FINANCIERING Wij weten als geen ander dat het verkrijgen van zekerheid omtrent een lening essentieel is voor de gemoedsrust. Daarom garanderen wij dat vermits u met het aanvraagformulier ondersteunende documenten meestuurt wij u binnen enkele uren een aanbieding zullen doen. Zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden kunnen wij u vaak een lening garanderen. Achter in deze brochure kunt u een aanvraagformulier vinden. Het is de bedoeling dat u dit formulier afdrukt op uw printer en daarna handmatig invult. Nadat u zich er van vergewist heeft dat u het formulier heeft ondertekend, stuurt u het tezamen met een kopie van een recent bewijs van inkomen, een kopie van uw paspoort of van uw identiteitskaart (beide zijden) en een kopie van een recent bankafschrift, of naar keuze van de beide zijden van uw bankkaart aan ons retour. Wij accepteren alleen aanvragen die ons per fax of bereiken. Gezien de hoge kosten die samenhangen met een aanvraag die per post wordt gedaan, zullen wij deze niet in behandeling nemen. Als wij de aanvraag op de hierboven vermelde wijze ontvangen van u, dan geven wij u de garantie dat wij uw aanvraag vrijwel ogenblikkelijk in behandeling zullen nemen. Voor grote kredieten en echt zeer moeilijke gevallen geven wij de garantie dat de behandeling van de aanvraag niet langer dan 24 uur in beslag zal nemen. U zult snel merken dat wij in verreweg de meeste gevallen waarvan w bank zegt dat deze een belemmering opwerpen voor een financiering, een lening kunnen verstrekken. Wij willen een redelijke mate van zekerheid hebben dat u de nieuwe lening uiteindelijk ook kunt terugbetalen. Alleen als u zonder opgave van adres bent vertrokken terwijl u uitstaande schulden had, of indien u recente melding van bankfraude heeft, kunnen wij er vanaf zien om krediet aan te bieden. U kunt maximaal 5.4 keer uw bruto jaarinkomen plus emolumenten lenen. U kunt een lening helemaal alleen aanvragen of met een partner. In het geval u de aanvraag met een partner doet dan zijn beide hoofdelijk aansprakelijk voor het verstrekte krediet. Wij registreren de lening niet bij het BKR of de Nationale Bank tenzij er een betalingsachterstand optreed in de aflossing van meer dan 3 maanden. Vaak is bij mensen onbekend dat banken en kredietinstellingen meldingen tellen. Ook als u een perfecte kredietwaardigheid heeft komt u na 5 meldingen vaak niet meer in aanmerking voor een bepaalde vorm van krediet. Zo is iemand die 3 creditcards heeft, een lening en een rekening bij een postorder bedrijf heeft lopen daarna vrijwel uitgesloten voor een andere kredietvorm, zoals het leasen van een auto zelfs als zijn of haar kredietwaardigheid perfect is. Door het niet registreren loopt u dus minder kans teleurgesteld te worden in de toekomst. Als u kredietaanvraag wordt gehonoreerd door ons, dan ontvangt u via de mail een overeenkomst. Wij verzoeken u deze overeenkomst getekend aan ons te retourneren. Op de overeenkomst kunt u ondermeer aangeven hoe u de premie voor de krediet risicoverzekering wenst te voldoen. Afhankelijk van de gekozen optie kan de lening al de volgende dag voor u beschikbaar zijn. Indien dit wenselijk is voor u, kunt u de eerste betaling tot 3 maanden uitstellen. Mocht u vervroegd willen aflossen dan staan wij dit toe tot een maximum van 25% van de oorspronkelijke hoofdsom. Wilt u nog meer aflossen dan mag dat ook, het enige dat wij in rekening brengen zijn administratiekosten

5 Wat zijn de kosten van een lening? VERZEKERING, RENTE EN AFLOSSING Omdat duidelijkheid nu eenmaal belangrijk is Duidelijkheid vinden wij als kredietverschaffer belangrijk. Wij zouden het een zeer onprettige gedachte vinden als onze prospectieve klanten zouden vinden dat ze onvolledig zouden zijn of worden voorgelicht. Wij kunnen niet voldoende vaak duidelijk maken dat wij een verzekeringspremie in rekening brengen voordat de lening tot uitbetaling komt. Deze premie betaald u natuurlijk alleen als er sprake is van een lening die daadwerkelijk zal worden verstrekt als er geen krediet kan komen, is er geen risico op wanbetaling en dus is in zo n geval een verzekering onzin. Buiten de verzekeringspremie kennen wij geen andere kosten. Op de volgende pagina zult u een tweetal tabellen aantreffen. In de eerste tabel vindt u een aantal voorbeelden van de kosten van een lening die wij verstrekken. U zult zien dat wij u de keuze geven uit drie soorten leningen. Hoewel alle drie de leningen worden verstrekt onder hetzelfde juridische regime, is de plaats van uitbetalen belangrijk voor de bepaling van de hoogte van de verzekeringspremie. Omdat de reële inkomens in Europa beduidend langzamer stijgen dan in Australië, en in Australië op zijn beurt weer langzamer stijgen dan in de snelgroeiende Zuid Oost Aziatische economieën zult u de hoogste premie tegenkomen bij onze standaard Europese lening en de allerlaagste premie bij een Azië lening. De gedachtengang achter deze premie variatie is een betrekkelijk simpele: Als uw inkomen snel stijgt dan is de kans dat u een lening kunt afbetalen groter dan dat u op een nul groei of minimale stijging van uw inkomen kunt rekenen. Omdat wij gebruik maken van een collectieve verzekering, die wij afsluiten bij een van s-werelds grootste verzekeraars, profiteert u dus mee van de snelle economische groei in andere delen van de wereld. Alle drie de leningen zijn meer dan uitstekende leningen, mensen hebben echter soms emotionele problemen met het idee dat hun lening niet uit Europa of uit een Westers land komt. Voor die mensen die er geen probleem mee hebben dat hiervoor een hogere kredietrisico premie dient te worden betaald, kunnen wij een lening dichtbij huis verstrekken. De premie is een integraal onderdeel van onze aanbieding. Er is geen opt-in of opt-out mogelijkheid en de premie kan niet worden voorgefinancierd, worden afgetrokken van de hoofdsom of in termijnen worden voldaan. Sommige mensen worden boos als zij lezen dat ze wel een lening zouden kunnen krijgen maar dat voordat de lening beschikbaar komt de verzekeringspremie dient te zijn voldaan. Tegen deze mensen kunnen wij alleen zeggen dat ze in dat geval moeten trachten om elders te lenen. Doordat u een beschadigde kredietwaardigheid heeft zijn er helaas enkele obstakels die personen met een goede kredietwaardigheid niet hebben. Daar staat tegenover dat onze rente laag is en dit vaak de premie meer dan compenseert. Het hebben van de zekerheid dat u geld kunt lenen is daarnaast vaak ook een hoop waard. De lening kan al 24 uur nadat de premie is betaald op uw rekening staan. De doorlooptijd hangt af van de wijze van betalen die u kiest.

6 Onze tarieven ALLE KOSTEN IN ÉÉN OOGOPSLAG Onderstaand vindt u een tabel waarin u de kosten van twee soorten leningen terug kunt vinden. Een lening die wij verstrekken vanuit Australië en een lening die wij verstrekken vanuit een vestiging in een economisch snel groeiend land in Zuid Oost Azië. De hieronder afgedrukte en zijn de reguliere tarieven die wij berekenen. Op de volgende pagina vindt u een overzicht van onze tijdelijke promotie tarieven. REGULIERE TARIEVEN Bedrag lening Rente Premie Standaar d Krediet Premie Tijger Krediet 3 jaar 5 jaar 10 jaar 15 jaar 20 jaar 25 jaar 30 jaar , ,94 37,74 21,21 15,82 13,20 11,69 10,74 5, ,91 56,61 31,82 23,72 19,80 17,54 16,10 4, ,70 75,30 42,23 31,42 26,18 23,15 21,23 4, ,41 93,90 52,55 39,02 32,45 28,65 26,23 4, ,77 140,51 78,45 58,14 48,26 42,54 38,90 4, ,92 186,89 104,12 77,01 63,81 56,15 51,26 4, ,84 233,04 129,55 95,62 79,08 69,48 63,34 4, ,53 278,96 154,74 113,98 94,09 82,53 75,11 4, ,15 371,04 205,35 150,96 124,38 108,91 98,97 4, ,33 462,67 255,50 187,44 154,14 134,74 122,25 4, ,05 553,85 305,16 223,41 183,38 160,01 144,96 4, ,34 644,58 354,36 258,89 212,09 184,74 167,10 3, ,18 734,86 403,08 293,87 240,29 208,93 188,67 3, ,58 824,69 451,34 328,37 267,97 232,59 209,68 3, ,54 914,07 499,13 362,37 295,14 255,71 230,14 3, , ,19 596,13 431,88 351,07 303,60 272,79 3, , ,42 692,20 500,42 405,97 350,44 314,33 3, , ,02 738,14 532,49 431,13 371,46 332,61 3, , ,19 783,61 564,08 455,79 391,97 350,36 3, , ,19 877,38 630,22 508,20 436,21 389,22 3, , ,32 970,23 695,40 559,62 479,43 427,02 3, , , , ,87 831,90 711,32 632,41 2, , , , , ,21 938,05 832,46 2, , , , , , , ,24 Vraag geen lening aan als u de premie niet kunt betalen!

7 Voor de Snelle Beslisser EXTRA VOORDELIGE TARIEVEN Als u snel een beslissing kunt nemen over de gewenste lening krijgt u van ons een fors cadeau. Wij geven u dan extra lage premie tarieven en wij betalen de helft van de premie aan u retour als u gene enkele van de eerste 12 aflossingstermijnen mist PROMO TARIEVEN Bedrag lening Rente Premie Aziatische Tijger Lening Premie Standaard Lening 3 jaar 5 jaar 10 jaar 15 jaar 20 jaar 25 jaar 30 jaar , ,94 37,74 21,21 15,82 13,20 11,69 10, , ,91 56,61 31,82 23,72 19,80 17,54 16, , ,70 75,30 42,23 31,42 26,18 23,15 21, , ,41 93,90 52,55 39,02 32,45 28,65 26, , ,77 140,51 78,45 58,14 48,26 42,54 38, , ,92 186,89 104,12 77,01 63,81 56,15 51, , ,84 233,04 129,55 95,62 79,08 69,48 63, , ,53 278,96 154,74 113,98 94,09 82,53 75, , ,15 371,04 205,35 150,96 124,38 108,91 98, , ,33 462,67 255,50 187,44 154,14 134,74 122, , ,05 553,85 305,16 223,41 183,38 160,01 144, , ,34 644,58 354,36 258,89 212,09 184,74 167, , ,18 734,86 403,08 293,87 240,29 208,93 188, , ,58 824,69 451,34 328,37 267,97 232,59 209, , ,54 914,07 499,13 362,37 295,14 255,71 230, , , ,19 596,13 431,88 351,07 303,60 272, , , ,42 692,20 500,42 405,97 350,44 314, , , ,02 738,14 532,49 431,13 371,46 332, , , ,19 783,61 564,08 455,79 391,97 350, , , ,19 877,38 630,22 508,20 436,21 389, , , ,32 970,23 695,40 559,62 479,43 427, , , , , ,87 831,90 711,32 632, , , , , , ,21 938,05 832, , , , , , , , , , , , , , , , ,79 De premie is verschuldigd nadat uw aanvraag is goedgekeurd en er een getekende overeenkomst is afgesloten maar voordat de lening op uw rekening verschijnt

8 LET OP! Wij berekenen een premie voor Krediet Risico, deze premie dient te worden voldaan nadat uw aanvraag is goedgekeurd en nadat u met ons een contract bent aangegaan, maar voordat de lening op uw rekening zal worden gestort. Vraag geen lening aan als u geen premie wilt of kunt betalen. Stuur de volgende documenten mee: 1. Een recent bewijs van Inkomen 2. Een Kopie van uw ID kaart Beide zijden óf een kopie van uw paspoort 3. Een kopie van naar keuze een recent bankafschris of een kopie van de beide zijden van uw bankkaart Retourneer uw aanvraag Per Fax: Per aanvraag@loansyndicate.net GEGEVENS HOOFDAANVRAGER Achternaam Uw volledige voornamen Straat en Huisnummer Postcode en Woonplaats Provincie BSN /RIjksregister Nummer Nummer. ID of Paspoort Soort IdenZficaZe Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats NaZonaliteit(en) WoonachZg op dit adres sinds Meisjesnaam Moeder (ivm controle) Burgerlijke Staat Aantal Personen in huishouden Welke Credit Cards hees u Denkt u een BKR registratie te hebben? Telefoonnummer vast toestel Telefoonnummer Mobiel Faxnummer indien aanwezig Adres Naam Voornaamste Bank Rekeningnummer bij deze bank Sinds wanneer bankiert u hier HeeS u een straclad Zo ja, waarom 0 Paspoort 0 Nationaal Identiteitsbewijs 0 Man 0 Vrouw 0 Anders Dag Jaar Jaar 0 Ongehuwd 0 Gehuwd 0 Gescheiden 0 Weduwe/Weduwnaar 0Visa 0 Master 0 Amex 0 Diners 0JCB 0 Anders 0 Ja 0 Nee Jaar 0 Ja 0 Nee Bedrijfsgegevens Hoofdaanvrager Bij welk bedrijf werkt u Straat en huisnummer bedrijf Postcode en woonplaats bedrijf werkzaam sinds Telefoonnummer bedrijf adres bedrijf Uw funcze binnen het bedrijf BTW Nr. indien van toepassing Jaar

9 GEGEVENS MEDE-AANVRAGER Achternaam Uw volledige voornamen Straat en Huisnummer Postcode en Woonplaats Provincie BSN /RIjksregister Nummer Nummer. ID of Paspoort Soort IdenZficaZe Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats NaZonaliteit(en) WoonachZg op dit adres sinds Meisjesnaam Moeder (ivm controle) Burgerlijke Staat Aantal Personen in huishouden Welke Credit Cards hees u Denkt u een BKR registratie te hebben? Telefoonnummer vast toestel Telefoonnummer Mobiel Faxnummer indien aanwezig Adres Naam Voornaamste Bank Rekeningnummer bij deze bank Sinds wanneer bankiert u hier HeeS u een straclad Zo ja, waarom BEDRIJFSGEGEVENS MEDE AANVRAGER Bij welk bedrijf werkt u Straat en huisnummer bedrijf Postcode en woonplaats bedrijf werkzaam sinds Telefoonnummer bedrijf adres bedrijf Uw funcze binnen het bedrijf BTW Nr. indien van toepassing UW FINANCIËLE GEGEVENS Bruto Jaarinkomen -Van Uzelf -Van uw partner/mede-aanvrager Totale elijkse Netto Inkomsten Totale elijkse Bruto Inkomsten Kindertoeslag/Kindergeld AlimentaZe elijkse Hypotheek Kosten Huur Totaal van uw uitstaande schulden elijkse Aflossing schulden 0 Paspoort 0 Nationaal Identiteitsbewijs 0 Man 0 Vrouw 0 Anders Dag Jaar Jaar 0 Ongehuwd 0 Gehuwd 0 Gescheiden 0 Weduwe/Weduwnaar 0Visa 0 Master 0 Amex 0 Diners 0JCB 0 Anders 0 Ja 0 Nee Jaar 0 Ja 0 Nee Jaar LET OP! Wij berekenen een premie voor Krediet Risico, deze premie dient te worden voldaan nadat uw aanvraag is goedgekeurd en nadat u met ons een contract bent aangegaan, maar voordat de lening op uw rekening zal worden gestort. Vraag geen lening aan als u geen premie wilt of kunt betalen.

10 Gegevens Gewenste Lening Hoeveel geld wilt u lenen Wat is de door u gewenste loopzjd Maximaal gewenste maandbetaling Waar gaat u de lening voor gebruiken Hoe gaat u de verzekering betalen Bent u akkoord met de premie Wat voor lening wilt u? Hoe wilt u de lening ontvangen Op welke rekening moeten wij storten Bij welke bank loopt deze rekening Naam van de begunszgde IBAN BIC (SWIFT) Indien Bekend Indien in Bitcoin: Wallet-Adres: Wilt u een uitgestelde eerste aflossingstermijn jaar 0 Per Bank 0 Per Western Union ( leningen <5000 ) 0 Direct In Bitcoins 0 Via Bitpay 0 Ja 0 Nee 0 Goedkope lening uit Azië 0 Duurdere Standaard Lening 0 Per Bank 0 Per Western Union (Alleen voor leningen <5000 ) 0 In Bitcoins 0 Nee 0 Ja 3 maanden 0 Ja 6 maanden 0 Ja 1 jaar Uw gegevens worden opgenomen in ons informazesysteem. Wij beveiligen uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en gebruiken uw gegevens slechts om u naar behoren te kunnen bedienen. Hierbij voldoen we alzjd aan de Europese wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Indien noodzakelijk controleren wij uw gegevens bij andere instanze. Wij nemen nooit contact op met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. In geval van misbruik doen wij aangise bij het Openbaar Ministerie. Ik/ wij verkla(a)ren deze aanvraag naar waarheid en zonder voorbehoud te hebben ingevuld. Ik/ wij verkla(a)ren dat het inizazef van deze aanvraag van mijzelf/onszelf is uitgegaan. Ik/ wij begrijp(en) dat ik/wij een aanvraag doe(n) buiten Nederland en dat de toezichthouders in mijn land geen enkele zeggenschap hebben over deze aanvraag en het hieruit vloeiende contract alsmede de hieruit voortvloeiende contacten. Ik/ wij verkla(a)ren dat ik /wij heb(ben) begrepen dat er een verzekeringspremie verschuldigd is en dat deze premie nadat de aanvraag is gehonoreerd en nadat het contract door mij/ons is ondertekend verschuldigd is. De lening zal tot uitbetaling komen zodra de verzekeringspremie door ons/onze agent/ of door de verzekeraar is ontvangen. Handtekening Hoofdaanvrager Handtekening Mede-Aanvrager DERDE HERHAALDE WAARSCHUWING: Wij brengen een verzekeringspremie in rekening voor krediet risico. Als u deze premie niet wilt of kunt betalen. Vraag dan geen lening aan. Dit voorkomt teleurstellingen en irritatie. Indien u de lening anoniem in Bitcoins wilt ontvangen dan bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste walletadres. Wij zullen u voorzien van het bewijs van betaling, als u een walletadres van derden gebruikt blijft u zelf verantwoordelijk voor de rente en aflossing.

ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN

ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN Bekraste kredietwaardigheid? ALS WIJ U NIET KUNNEN LENEN dan kan niemand u lenen Geachte lezers en lezeressen, Wanneer u deze folder in handen heeft gekregen dan betekent dit vrijwel altijd dat u grote

Nadere informatie

Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen

Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen Dé Plek Voor Zwarte Lijst & BKR Lenen RADICAAL ANDERS RADICAAL SIMPEL Aanvraagformulieren in Krediet Verlening Neptune specialiseert zich in het verlenen van krediet aan iedereen die ergens anders niet

Nadere informatie

Neptune Financiering. Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting

Neptune Financiering. Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting Neptune Financiering Financiële Tegenwind? Wij geven u beschutting 11-19 Grenfell Street, Adelaide, SA, 5000 Australia website: www.neptunebank.com Email: aanvraag@neptunebank.com Geldlenen van een bedrijf

Nadere informatie

Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie?

Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie? Ouderwets lenen Ondanks uw slechte kredietregistratie? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij doen al meer dan dertig niet anders. Bij ons hoeft u niet voor een kille nee te vrezen. Wij verstrekken niet

Nadere informatie

Maanden Gratis Lenen. 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het. 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling

Maanden Gratis Lenen. 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het. 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling 12 en Gratis Lenen 0% rente over het eerste jaar van uw lening en er zit geen addertje onder het 3,6,12 3, 6 of 12 maanden uitgestelde betaling Indien u dat wenst mag u de eerste aflossing met 3, 6 of

Nadere informatie

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Laat uw Cashflow stromen Wij lenen waar grootbanken afhaken Beste lezers en lezeressen, Elk bedrijf, groot of klein moet toegang hebben tot werkkapitaal. Werkkapitaal

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Aanvraagformulier bijzondere bijstand Met dit formulier vraagt u bijzondere bijstand aan. Ook geeft u hierbij de gegevens op waarmee de gemeente kan vaststellen of u recht heeft op bijzondere bijstand.

Nadere informatie

MERCURY CONNECT Altijd Lenen

MERCURY CONNECT Altijd Lenen MERCURY CONNECT Altijd Lenen Vertrouwen Eerlijkheid en Snelheid Mercury heeft een simpele missie. Het verstrekken van krediet aan mensen die daarvoor elders niet in aanmerking komen waardoor wij onze clientèle

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Aanvraagformulier Persoonlijke Lening In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Behorende bij werkprocesnummer Cliëntnummer Cliëntnummer Allegro Datum Het bedrag dat u kunt lenen hangt van diverse

Nadere informatie

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Laat uw Cashflow stromen Wij lenen waar grootbanken afhaken Beste lezers en lezeressen, Elk bedrijf, groot of klein moet toegang hebben tot werkkapitaal. Werkkapitaal

Nadere informatie

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening

Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Simpelweg Dė Beste Bedrijfslening Laat uw Cashflow stromen Wij lenen waar grootbanken afhaken Beste lezers en lezeressen, Elk bedrijf, groot of klein moet toegang hebben tot werkkapitaal. Werkkapitaal

Nadere informatie

Prospectus Persoonlijke Lening

Prospectus Persoonlijke Lening Prospectus Persoonlijke Lening Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een persoonlijke lening? 1 Aanvraagprocedure 1 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Twee

Nadere informatie

Intakeformulier bewind

Intakeformulier bewind Stichting De Schuldencoach Postbus 4540 8902 EM Leeuwarden Openingstijden: ma, di, do, vr 9.00-12.00 uur Afzender: Postbus 4540 8902 EM LEEUWARDEN Intakeformulier voor: Stichting De Schuldencoach Postbus

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Twee voorbeelden

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Met dit formulier vraagt u een individuele inkomenstoeslag aan bij de gemeente. De toeslag kunt u één keer in de 12 maanden aanvragen. Het is niet mogelijk

Nadere informatie

Intakeformulier schuldhulpverlening

Intakeformulier schuldhulpverlening Intakeformulier schuldhulpverlening 1. PERSOONLIJKE GEGEGEVENS Naam Straat en huisnummer Postcode en plaatsnaam Geboortedatum Geboorteplaats Burger Service Nummer Nationaliteit Telefoonnummer E-mail EVENTUEEL

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND Datum aanvraag: 1. Persoonsgegevens Aanvrager echtgeno(o)t(e) / partner Burger service nummer Naam en voorletters Geslacht M / V M / V Geboortedatum Huidig adres

Nadere informatie

MERCURY Altijd Lenen. Eerlijkheid en Snelheid. Vertrouwen

MERCURY Altijd Lenen. Eerlijkheid en Snelheid. Vertrouwen MERCURY Altijd Lenen Vertrouwen Eerlijkheid en Snelheid Mercury heeft een simpele missie. Het verstrekken van krediet aan mensen die daarvoor elders niet in aanmerking komen waardoor wij onze clientèle

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Niet in te vullen door aanvrager: ingekomen:[datumstempel] cliëntnummer: werkprocesnummer: Ondergetekende verzoekt hiermee financiële bijstand te verlenen op grond

Nadere informatie

Intakeformulier schuldhulpverlening

Intakeformulier schuldhulpverlening Intakeformulier schuldhulpverlening 1. PERSOONLIJKE GEGEGEVENS Naam Straat en huisnummer Postcode en plaatsnaam Geboortedatum Geboorteplaats Burger Service Nummer Nationaliteit Telefoonnummer E-mail EVENTUEEL

Nadere informatie

Intakeformulier bewind

Intakeformulier bewind DSC-bewindvoering Postbus 4540 8902 EM Leeuwarden Openingstijden: ma, di, do, vr 9.00-12.00 uur Afzender: Postbus 4540 8902 EM LEEUWARDEN Intakeformulier voor: DSC-bewindvoering Stichting De Schuldencoach

Nadere informatie

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl Wat doet Stichting BKR voor mij? Goed bekeken! Stichting BKR registreert op onafhankelijke, objectieve wijze financiële verplichtingen van consumenten met als doel kredietrisico s en probleemschulden te

Nadere informatie

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten.

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten. Prospectus sociale lening Algemeen In deze prospectus geven wij u inzicht in de werkwijze van de Stadsbank Oost Nederland bij het verstrekken van sociale leningen. De Stadsbank Oost Nederland is aangesloten

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is)

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorletter (s) Adres Postcode en woonplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verzilverlening

Aanvraagformulier Verzilverlening Aanvraagformulier Verzilverlening Gegevens aanvrager(s) Aanvrager 1 Aanvrager 2 Geslacht: Man Vrouw Man Vrouw Volledige voornamen: Tussenvoegsel(s): Achternaam (bij geboorte): Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

Vragenlijst U DIENT DEZE VRAGENLIJST BINNEN 5 WERKDAGEN NA ONTVANGST AAN ONS TE RETOURNEREN!

Vragenlijst U DIENT DEZE VRAGENLIJST BINNEN 5 WERKDAGEN NA ONTVANGST AAN ONS TE RETOURNEREN! H HBS Hopman Budget Service Vragenlijst Wij verzoeken u deze vragenlijst goed te lezen, volledig in te vullen en van al uw inkomsten, uitgaven en schulden bewijzen mee te sturen. Op de laatste pagina vindt

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND

TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND CLUSTER KLANT CONTACT CENTRUM Harmen Visserplein 1 Postbus 155 8300 AD Emmeloord Tel.: (0527) 63 39 11 TOELICHTING BIJ HET AANVRAAG-/INLICHTINGENFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND Algemeen U vraagt bijzondere

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie voorbeelden

Nadere informatie

Verblijfsvergunning : ja nee Beroep Telefoonnummer(s) E-mail. Gegevens partner Naam partner Geboortedatum Geboorteplaats

Verblijfsvergunning : ja nee Beroep Telefoonnummer(s) E-mail. Gegevens partner Naam partner Geboortedatum Geboorteplaats PERSOONLIJKE GEGEVENS Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer Postcode & woonplaats Geslacht : Man Vrouw Geboortedatum en plaats : te Nationaliteit BSN-nummer Nummer identificatiebewijs

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1, 2 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

Schulden en/of betalingsachterstanden van uzelf? Nee Ja vul in. Totaalbedrag schulden

Schulden en/of betalingsachterstanden van uzelf? Nee Ja vul in. Totaalbedrag schulden Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens Aanvraagformulier Buitenlandverzekering Buitenland Met dit formulier kunt u voor uzelf (en/ of voor uw gezinsleden) de IAK Buitenlandverzekering aanvragen. Met de IAK Buitenlandverzekering hebt u (en hebben

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER

FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER FORMULIER AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING/BUDGETBEHEER Hebt u vragen over schuldhulpverlening of budgetbeheer? Met vragen kunt u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch contact opnemen met de schuldhulpverleners

Nadere informatie

Klantprofiel Kredieten

Klantprofiel Kredieten 1. Persoonlijke gegevens: Naam klant: Adres: Telefoon privé: Mobiel: E-mail: Geboortedatum Bsn-nummer: Bankrekeningnr: Nationaliteit: Voorletters: Postcode & plaats: Woonachtig sinds: Legitimatie (soort):

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs T 0229-299 935 (6 dagen per week) info@mooihuys.nl.nl www.mooihuys.nl 1.a. 1.b. Persoonlijke

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel! Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten.

De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale leningen zonder gebruik te maken van bemiddelaars of gevolmachtigde agenten. Prospectus sociale lening Algemeen In deze prospectus geven wij u inzicht in de werkwijze van de Stadsbank Oost Nederland bij het verstrekken van sociale leningen. De Stadsbank Oost Nederland is aangesloten

Nadere informatie

1. Wilt u het formulier helemaal invullen.

1. Wilt u het formulier helemaal invullen. Verzoek om kwijtschelding van belasting Datum aanvraag: Burgerservicenummer: Achternaam: Voorletter(s): Tussenvoegsel(s): Straatnaam: Huisnummer: Postcode: Huisletter of toevoeging: Woonplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Inventarisatie Formulier Particulieren

Inventarisatie Formulier Particulieren Inventarisatie Formulier Particulieren Aanvraagdatum: Adviseur: Relatienummer: Bron: Eerste gesprekdatum: Betreft: AANKOOP / OVERSLUITING GEGEVENS AANVRAGER 1: Achternaam: Voornamen(voluit): Geboorteplaats:

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoning

Inschrijfformulier huurwoning Inschrijfformulier huurwoning GEGEVENS AANVRAGER/AANVRAAGSTER Geslacht: Man / Vrouw * Voorletters: Tussenvoegsel: Achternaam: Voornaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: Huisnummer: Postcode: Telefoonnummer

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1, 2 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie

Nadere informatie

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats:

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats: Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN Uw persoonlijke gegevens 1. Vul uw persoonlijke gegevens in. Voorletter(s) en achternaam: _ Adres of verblijfplaats: Postcode

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Prospectus. Persoonlijke Lening. Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Prospectus. Persoonlijke Lening. Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Persoonlijke Lening Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander Consumer Finance Benelux B.V. (hierna Santander) is als kredietverstrekker geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

aanvraagformulier garage/parkeerplaats

aanvraagformulier garage/parkeerplaats aanvraagformulier garage/parkeerplaats De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER. Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats. Burgerlijke staat Giro- / bankrekeningnr.

WONINGAANVRAAGFORMULIER. Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats. Burgerlijke staat Giro- / bankrekeningnr. WONINGAANVRAAGFORMULIER 1. Persoonlijke gegevens (kopie legitimatie meezenden) Naam Voornamen (voluit) Straat Postcode en plaats Telefoonnummer Privé E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht Burgerlijke

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Met dit formulier vraagt u individuele inkomenstoeslag aan. Langsbrengen of opsturen Cluster Maatschappelijke

Nadere informatie

Voorkeur plaats, wijk(en) en/of straat. Wanneer wilt u de woning betrekken?

Voorkeur plaats, wijk(en) en/of straat. Wanneer wilt u de woning betrekken? 1 Omschrijving woonwensen Welk soort woning zoekt u? studio Amersfoort etagewoning Amsterdam appartement Doetinchem maisonnette Hoevelaken appartement Utrecht anders: Voorkeur plaats, wijk(en) en/of straat

Nadere informatie

Prospectus persoonlijke en sociale lening

Prospectus persoonlijke en sociale lening Prospectus persoonlijke en sociale lening 1. Algemeen In deze prospectus leest u hoe de persoonlijke en de sociale lening van Kredietbank Nederland werkt. Kredietbank Nederland is gevestigd aan de Gardeniersweg

Nadere informatie

Persoonlijke Gegevens Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer : Postcode & woonplaats :

Persoonlijke Gegevens Gegevens aanvrager Voorletters Achternaam Straatnaam & huisnummer : Postcode & woonplaats : INTAKE FORMULIER Wij verzoeken u dit intake formulier goed te lezen, volledig in te vullen en van al uw inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden bewijzen bij te voegen. Op de laatste pagina vindt u

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

gemeente Tiel In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst BSN: DSP: 55 BIJZONDERE BIJSTAND, WITGOEDREGELING AANVRAAGFORMULIER

gemeente Tiel In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst BSN: DSP: 55 BIJZONDERE BIJSTAND, WITGOEDREGELING AANVRAAGFORMULIER In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst gemeente Tiel Achterweg 2, 4001 MV Tiel Postbus 6325, 4000 HH Tiel Telefoon: (0344) 63 71 11 Telefax: (0344) 63 72 99 E-mail: gemeente@tiel.nl Internet:

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is)

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorletter (s) Adres Postcode en woonplaats

Nadere informatie

Prospectus sociale lening

Prospectus sociale lening Prospectus sociale lening Algemeen In deze prospectus krijgt u inzicht in de werkwijze van de Stadsbank Oost Nederland bij het verstrekken van sociale leningen. De Stadsbank Oost Nederland verstrekt sociale

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Minimaregeling, aanvraagformulier.

Minimaregeling, aanvraagformulier. Minimaregeling, aanvraagformulier. Met dit aanvraagformulier kunt u een aanvraag indienen voor een minimaregeling van de Gemeente Hellevoetsluis. Informatie over de bestaande minimaregelingen kunt u nalezen

Nadere informatie

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren.

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Aanvraagformulier bijzondere bijstand Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over bijzondere bijstand

Nadere informatie

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Niet-doorlopend geldkrediet Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander Consumer Finance Benelux B.V. is gespecialiseerd in het verstrekken van doorlopend en nietdoorlopend geld- en goederenkrediet.

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens echtgeno(o)t(e) of samenlevingspartner (kopie legitimatie meezenden) Werk

Persoonlijke gegevens echtgeno(o)t(e) of samenlevingspartner (kopie legitimatie meezenden) Werk WONINGAANVRAAGFORMULIER SEGESTA WONEN 2019 1. Persoonlijke gegevens (kopie legitimatie meezenden) Naam Voornamen (voluit) Straat Postcode en plaats Werk Telefoonnummer Privé E-mail adres Geboortedatum

Nadere informatie

FD0578 0305(i) Leningen

FD0578 0305(i) Leningen FD0578 0305(i) Leningen Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan

Nadere informatie

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER BETREFT ADRES: POSTCODE:.. TE AMSTERDAM Gegevens huurder Voorletters en achternaam Huidig adres Postcode Woonplaats Huidige woning: Koopwoning Sociale huurwoning Stadgenoot

Nadere informatie

Minima Leermiddelen Aanvraag

Minima Leermiddelen Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Servicebalie telefoonnummer (0341) 359 611 Minima Leermiddelen Aanvraag Let op: Uw aanvraag voor Minima Leermiddelen

Nadere informatie

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Raadhuisplein 1 Postbus 50 5680 AB Best A Tel. : 14 0499

Nadere informatie

DS BETAALPLAN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

DS BETAALPLAN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS BETAALPLAN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG 2 AUTOFINANCIERING DS BETAALPLAN Altijd een passend financieringsvoorstel U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam.. Voorna(a)men voluit... Adres. Postcode en Woonplaats... Geboortedatum. Geboorteplaats... Geslacht man vrouw Nationaliteit.

Nadere informatie

Minimabeleid PC-regeling Aanvraag

Minimabeleid PC-regeling Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 646 Minimabeleid PC-regeling Aanvraag Let op: Uw

Nadere informatie

Werkgever Naam werkgever :... Beroep :... Bruto Jaarsalaris :... BKR : O Ja O Nee

Werkgever Naam werkgever :... Beroep :... Bruto Jaarsalaris :... BKR : O Ja O Nee MVGM Wonen Naritaweg 211 1043 CB Amsterdam T: +31 (0)20-521 72 30 W: www.ikwilhuren.nu @: verhuur.amsterdam@mvgm.nl Persoonlijke gegevens 1 e aanvrager 2 e aanvrager Naam :... m/v... m/v Voornamen :......

Nadere informatie

CITROËN AUTOFINANCIERING

CITROËN AUTOFINANCIERING CITROËN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG CITROËN FINANCIAL SERVICES HELPT U GRAAG OP WEG U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier MINNELIJKE SCHULDREGELING

Aanvraagformulier MINNELIJKE SCHULDREGELING Aanvraagformulier MINNELIJKE SCHULDREGELING Stationsweg 2 Postbus 130 APPINGEDAM 9900 AC APPINGEDAM Tel : (0596) 62 96 00 E-mail : frontoffice@volkskredietbank.nl Internet : www.volkskredietbank.nl IBAN

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

gemeente Tiel In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst BSN: DSP: 52 BIJZONDERE BIJSTAND, SCHOOLCOMPUTER/RESTPAKKET

gemeente Tiel In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst BSN: DSP: 52 BIJZONDERE BIJSTAND, SCHOOLCOMPUTER/RESTPAKKET In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst gemeente Tiel Achterweg 2, 4001 MV Tiel Postbus 6325, 4000 HH Tiel Telefoon: (0344) 63 71 11 Telefax: (0344) 63 72 99 E-mail: gemeente@tiel.nl Internet:

Nadere informatie

Aanvraag Collectieve zorgverzekering

Aanvraag Collectieve zorgverzekering Inkomen Armoedebestrijding Aanvraag Collectieve zorgverzekering Antwoordnummer 47197 1070 WB Amsterdam Telefoon 020 252 6000 Achterstand in premiebetaling 1. Verplichte voorwaarden voor deelname U kunt

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier hypothecaire lening. Aanvraagformulier VIA

Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier hypothecaire lening. Aanvraagformulier VIA Aanvraagformulier VIA 1 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier hypothecaire lening www.snn.eu/asbestregeling-drenthe 2 Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken

Nadere informatie

In te vullen door de gemeente. Datum ontvangst BSN: DSP: 55

In te vullen door de gemeente. Datum ontvangst BSN: DSP: 55 In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst Stempel Nieuwe Tielseweg 112a Postbus 6087, 4000 HB Tiel Telefoon: (0344) 65 66 00 Telefax: (0344) 65 66 10 E-mail: info@beurspleinrivierenland.nl Internet:

Nadere informatie

Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten)

Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten) Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten) Ik/Wij (vermeld naam) met klantnummer ga/ gaan akkoord met de overdracht van mijn contract bij

Nadere informatie

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Naam en voorletters: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer en e-mail:.... Hieronder kunt u op de stippellijn een huisnummer invullen op volgorde

Nadere informatie

CITROËN BETAALPLAN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

CITROËN BETAALPLAN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG 2 , ALTIJD EEN PASSEND FINANCIERINGSVOORSTEL U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt

Nadere informatie

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer formulier overdracht verzekering Polisnummer Datum ontvangst Wanneer gebruikt u dit formulier? U heeft een levensverzekering bij de Onderlinge s-gravenhage en bent deelnemer. Met dit formulier informeert

Nadere informatie

Budget & Bewind. Intakeformulier. Burgerservicenummer : Identiteitsbewijs + nummer : Geldig tot : Nationaliteit : Verblijfsvergunning :

Budget & Bewind. Intakeformulier. Burgerservicenummer : Identiteitsbewijs + nummer : Geldig tot : Nationaliteit : Verblijfsvergunning : Budget & Bewind Postbus 229 5201 AE 's-hertogenbosch T. 06 456 925 70 E info@budget-bewind.nl W www.budget-bewind.nl Intakeformulier A. Persoonsgegevens Naam : Voorletters : Voornamen : Roepnaam : Geslacht

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION DS AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION DS FINANCIAL SOLUTION helpt u graag op weg U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats

Nadere informatie

Prospectus Sociaal Krediet 2014

Prospectus Sociaal Krediet 2014 5 informatie Prospectus Sociaal Krediet 2014 Algemeen De prospectus Sociaal Krediet geeft u inzicht in de werkwijze van de gemeente Zwolle bij het verstrekken van een persoonlijke lening.. Persoonlijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Aanvraagformulier bijzondere bijstand Niet in te vullen door aanvrager Ingekomen: clientnr: werkprocesnr.: Par: Ondergetekende(n) verzoekt/verzoeken aan hemzelf/haarzelf/henzelf financiële bijstand te

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand kort

Aanvraagformulier bijzondere bijstand kort Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2017 - kort Dit korte formulier is alleen bedoeld voor mensen die een bijstandsuitkering ontvangen van WIL of voor mensen die afgelopen jaar een bijzondere bijstand

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Wenst u uw post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerde(n) te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in.

Aanmeldformulier. Wenst u uw post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerde(n) te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in. Aanmeldformulier Salland Zorgverzekeringen Munsterstraat 7 Postbus 166 7400 AD Deventer Klantenservice: (0570) 68 74 84, op werkdagen van 8 tot 19 uur, op zaterdagen van 9 tot 13 uur Fax: (0570) 68 73

Nadere informatie

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing)

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing) Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid (let op: dit formulier is digitaal in te vullen, gebruik de TAB-toets om door de in te vullen velden te gaan) Gegevens tussenpersoon of notaris die

Nadere informatie