Cyclus ERR ReeksNr 4204

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cyclus ERR ReeksNr 4204"

Transcriptie

1 ReeksNr: CG/CGI BI-MULTI Adviseur Klasse 1 Vacature(s) : 1 Toegangsvoorwaarden OPS PERSONEEL CALOG PERSONEEL GRAAD Gespecialiseerd: JA/NEE Mobiliteitsreserve: JA Plaats van tewerkstelling Kroonlaan Elsene BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT De directie van de internationale politiesamenwerking vindt haar bestaansreden in het gegeven dat de federale politie nood heeft aan een dienst die instaat voor de opvolging en de coördinatie van de internationale politiesamenwerking en voor de verwerking van de internationale politionele informatie, met name in het kader van de internationale informatie-uitwisseling en de internationale signaleringen. Dit betekent een dienst die de mogelijkheid biedt te anticiperen op internationale beslissingen, de impact ervan te beoordelen, adviezen te formuleren, beslissingen te nemen op een gegronde en samenhangende manier, en de taken van de gerechtelijke en bestuurlijke politie efficiënt te ondersteunen. Met andere woorden een dienst die strategische en operationele ondersteuning biedt aan de eigen politieorganisatie, maar ook naar de overheden toe. Daarnaast is het ook nodig om als transversale directie, rechtstreeks onder het gezag van de commissaris-generaal, over een globale en macroscopische visie inzake internationale politiesamenwerking en internationale informatie-uitwisseling te beschikken. Het is belangrijk een overzicht te hebben over de relaties die bestaan tussen de verschillende componenten en evoluties op internationaal vlak. Dat biedt de mogelijkheid om enerzijds een coherente visie uit te werken en invloed te hebben op de beslissingen (met duidelijke en proactieve standpunten op de verschillende fora tot gevolg) en anderzijds een efficiënte operationele ondersteuning te bieden. Daarbij is het van belang samen te werken met de andere diensten en (algemene) directies van de geïntegreerde politie (zodat hun expertise aangaande de verschillende fenomenen en domeinen en hun ondersteuning op operationeel vlak ten volle kunnen worden benut) en met onze overheden (die ons de mogelijkheid bieden een standpunt in te nemen voor ons land). Contactpersoon Csl Simon Verdegem 02/

2 BESTAANSREDEN VAN DE FUNCTIE In samenwerking met de sectiechef, het gebruik van Europese subsidies door de Belgische politiediensten optimaliseren door actief mee te werken aan de ontwikkeling van efficiënte managementprocessen en gespecialiseerde adviezen te formuleren die de verschillende niveaus van het management in staat stellen adequate beslissingen te nemen, alsook door kwaliteitsvolle en efficiënte steun te bieden aan de diensten die gebruik (wensen te) maken van Europese subsidies tijdens alle fasen van de projectcyclus (van de conceptuele en budgettaire uitwerking van het project en de identificatie van het meest geschikte financieringsinstrument, over de budgettaire opvolging, tot de opmaak van de financiële eindrapporten en de voorbereiding van navolgende externe audits). FUNCTIEBESCHRIJVING A. Als plannings-deskundige: de uitvoering van taken, activiteiten, technische procedures coördineren om het praktische verloop van de activiteiten te verzekeren. - De interne en externe aanvragen en de efficiënte en kwaliteitsvolle opvolging ervan binnen de vooropgestelde termijnen coördineren. - Een planning opstellen en aanpassen in geval van onvoorziene situaties. - Toezien op de samenhang van de oplossingen en antwoorden die werden geformuleerd op de interne en externe aanvragen. - Erop toezien dat de ontwikkelde oplossingen in overeenstemming zijn met de verwachtingen/behoeften van de klanten en de partners. - Deelnemen aan interne overlegvergaderingen. - Verslag uitbrengen bij de hiërarchie over de dagelijkse activiteiten. - De dienst zo organiseren dat deze doeltreffender wordt. B. Als technisch deskundige: op basis van de zijn expertise in zijn activiteitendomeinen analyses uitvoeren en adviezen formuleren voor het management, de diensten die hierom verzoeken en de partners, om de leidinggevenden in staat te stellen de juiste beleidskeuzes te maken en/of de medewerkers te helpen bij hun taken. - Dossiers of situaties vanuit een technische invalshoek onderzoeken. - Technische begrippen op elkaar afstemmen. - Onsamenhangendheden en punten van overeenkomst vaststellen. - Mogelijke technische oplossingen formuleren/voorstellen. - De gebreken van een methode vaststellen en alternatieven voorstellen. - Benchmarkings van gelijkaardige organisaties verwezenlijken. - Een SWOT-analyse op een problematiek toepassen. - De richtlijnen omzetten in concrete tools. - Ontwerpbesluiten voorbereiden binnen de eigen activiteitendomeinen.

3 - Met de eigen middelen meewerken aan de opdrachten, taken en projecten van de andere entiteiten van de organisatie of van de directie. - De interne overheden adviseren op het gebied van personeelsadministratie, logistiek en financiën met inachtneming van de geldende normen en rekening houdend met de organisatie en het individuele belang. - Werkgroepen superviseren en pilootprojecten begeleiden binnen de eigen activiteitendomeinen. - Samenwerken met de andere verantwoordelijken van CGI en de rol van tussenpersoon vervullen tussen de verantwoordelijken en CGI. - De directeur bijstaan tijdens vergaderingen die een bijzondere expertise vereisen. C. Als vertegenwoordiger: op een professionele manier de contacten en relaties met de interne en externe gesprekspartners verzekeren om de zichtbaarheid van de organisatie te verhogen en te zorgen voor een transparante, eenduidige en doeltreffende uitwisseling van informatie. - Het standpunt van de hiërarchie meedelen tijdens werkgroepen. - Onderhandelen met de gesprekspartners tijdens vergaderingen. - Aanwezig zijn op de geschikte fora. - De dienst vertegenwoordigen in de overlegorganen met de syndicaten en andere partners. - Fungeren als contactpersoon in zaken met betrekking tot het PLIF. - Een netwerk van contacten uitbouwen. - De goede samenwerking met de klanten (diensten) en partners (diensten van CGI, DRF, CG/FIW/BU, ) verzekeren. D. Als dossierbeheerder: dossiers opstellen en/of analyseren en/of controleren volgens de geldende regelgeving of procedures om een besluit te kunnen trekken op basis van alle elementen en te garanderen dat een beslissing wordt genomen of dat het dossier wordt afgewerkt. Voorbeelden van taken die verband houden met de pijler L (logistiek): - Het verzamelen en opvolgen van de behoeften. - De verwezenlijking en opvolging van overheidsopdrachten coordineren. Voorbeelden van taken die verband houden met de pijler F (financiën): - Het jaarbudget opstellen voor de Europese budgetten en fondsen waarin de federale politie is opgenomen. - Toezien op het opvolgen en beperken van de uitgaven. - De relaties met de financiële diensten van DGR beheren.

4 E. Als analist: de processen, procedures en/of tools binnen in zijn activiteitendomeinen doen evolueren om de dienstverlening aan de klanten en de partners te verbeteren. - Kritische analyses uitvoeren van de werking van de LOG/BU-processen. - De processen analyseren en daarbij op zoek gaan naar optimalisatie. - De gegevensbanken op een gestructureerde en efficiënte manier organiseren. - De procedures en richtlijnen op elkaar afstemmen. - Rapporten en lijsten creëren op basis van de gegevensbanken. - Uitleg geven over de gegevensbanken of het klassement aan de interne en externe gebruikers en hen helpen bij hun opzoekingen.

5 GEWENST PROFIEL Kennis : Politionele organisatie - Niv.:GEVORDERD Strategie en beleid - Niv.:GEBRUIKER Ondersteuning van de werking - Niv.:GEBRUIKER Steun bij operationele opdrachten - Niv.:BASIS Opdrachten van politie - Niv.:BASIS Praktische kennis : Vernieuwen - Aanbrengen van vernieuwende en originele ideeën die niet voortvloeien uit bestaande processen en ontdekken van niet voor de hand liggende patronen of originele combinaties. Organiseren - De beleidslijnen proactief vertalen naar concrete en meetbare doelstellingen, duidelijke actieplannen ontwikkelen, de gepaste middelen gebruiken en de nodige acties ondernemen binnen de beschikbare termijnen (SMART). Mensen aansturen - Ervoor zorgen dat iedereen gepast gedrag stelt door duidelijke instructies te geven en door het opvolgen en het bijsturen van hun resultaten in functie van de doelstellingen en beschikbare middelen. Verwachte gedrag : Adviseren - Gericht advies geven aan anderen binnen en buiten de organisatie en een vertrouwensrelatie met hen uitbouwen op basis van eigen geloofwaardigheid en expertise. Klantgericht optreden - Rekening houden met de verwachtingen en behoeften van de 'klanten' bij het bepalen en uitvoeren van de opdrachten en hen een persoonlijke service leveren, die gericht is op de meest aangewezen oplossing, door op een constructieve manier contacten te onderhouden. Communiceren - Gegevens en meningen correct en gestructureerd overbrengen, zowel schriftelijk als mondeling. Gegevens en incidenten juist rapporteren. Objectieven behalen - Resultaten boeken en de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de kwaliteit van ondernomen acties, door de opportuniteiten te identificeren en gerichte acties op het juiste moment en binnen de beschikbare termijn te ondernemen. Zichzelf ontwikkelen - De eigen groei actief plannen en beheren in functie van zijn/haar mogelijkheden, interesses en ambities door het eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en zich continu nieuwe inzichten, vaardigheden, kennis en competenties eigen te maken. Elke medewerker verbindt zich ertoe om de richtlijnen, procedures en instructies met betrekking tot welzijn op het werk na te leven en om onveilige situaties en handelingen te melden bij zijn/haar leidinggevende. Hij/zij waakt als goede huisvader over het gebruik van de middelen die hem/haar ter beschikking gesteld worden.

6 SELECTIEMODALITEITEN Selectiecommissie: Later te bepalen. Kennistesten: Later te bepalen.

DGA - DIRECTEUR-GENERAAL

DGA - DIRECTEUR-GENERAAL ReeksNr : 4008 6208 - DGA - DIRECTEUR-GENERAAL ADVISEUR Lid van de Algemene Directie van de Bestuurlijke politie Dossierbeheerder -Verkeersveiligheidsfonds Gemeenschappelijke Aankopen - (Contractueel)

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer 4997

Cyclus Reeksnummer 4997 ReeksNr: 4997 7468 CSD HALLE-VILVOORDE - MIDDELEN - LOG EN FIN BEHEER ADVISEUR Sectiechef van de CSD HALLE-VILVOORDE PLIF L/F Manager Logistiek en Financien A1 1 vacature Toegangsvoorwaarden CALOG PERSONEEL

Nadere informatie

DGR DRF - BUDGETBEHEER ADVISEUR LID

DGR DRF - BUDGETBEHEER ADVISEUR LID ReeksNr: 7367 - DGR DRF - BUDGETBEHEER ADVISEUR LID van de DRF - BUDGETBEHEER Ordonnateur-budget A2 1 vacature(s) BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT Toegangsvoorwarden CALOG PERSONEEL ADVISEUR Een anciënniteit

Nadere informatie

WPR ANT - GEWESTELIJK VERWERKINGSCENTRUM

WPR ANT - GEWESTELIJK VERWERKINGSCENTRUM ReeksNr : 6004 7113 - WPR ANT - GEWESTELIJK VERWERKINGSCENTRUM ASSISTENT Lid van de directie van de Federale Wegpolitie Assistent GVC 3 vacature(s) CONDITIONS Toegangsvoorwaarden D'ACCES CALOG PERSONEEL

Nadere informatie

DAH - CENTREX WEGVERKEER

DAH - CENTREX WEGVERKEER ReeksNr : 5003 7256 - DAH - CENTREX WEGVERKEER CONSULENT Lid van het kennis en expertisecentrum Centrex wegverkeer Documentalist 1 vacature(s) CONDITIONS Toegangsvoorwaarden D'ACCES CALOG PERSONEEL CONSULENT

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer 00000

Cyclus Reeksnummer 00000 ReeksNr: 000000 6776 - DGR ADM en SOCIAAL STATUUT ADVISEUR Jurist LID van de DGR - Jur Jurist A1 1 vacature(s) Cyclus 2018 05 Reeksnummer 00000 Toegangsvoorwarden CALOG PERSONEEL ADVISEUR LID MASTER Gespecialiseerd:

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer 00000

Cyclus Reeksnummer 00000 ReeksNr: 000000 6776 - DGR ADM en SOCIAAL STATUUT ADVISEUR LID van de DGR - Jur Jurist A1 1 vacature(s) Toegangsvoorwarden BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT Cyclus 2018 05 Reeksnummer 00000 CALOG PERSONEEL

Nadere informatie

Plaats van het werk Gebouw D - Complex de Witte de Haele, Ruiterijlaan, Etterbeek. Contact DGR - DRP - EXTERNE DIENSTEN - HORECA BRUSSEL

Plaats van het werk Gebouw D - Complex de Witte de Haele, Ruiterijlaan, Etterbeek. Contact DGR - DRP - EXTERNE DIENSTEN - HORECA BRUSSEL ReeksNr: xxxxxxx 6755 - DGR - DRP - EXTERNE DIENSTEN - HORECA BRUSSEL Gespecialiseerde vakman Vacatures : 2 BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT Toegangsvoorwarden CALOG PERSONEEL ASSISTENT Lid Gespecialiseerd:

Nadere informatie

DAP - COORDINATIE MIDDELEN EN WELZIJN

DAP - COORDINATIE MIDDELEN EN WELZIJN ReeksNr : 5005 7545 - DAP - COORDINATIE MIDDELEN EN WELZIJN ICT-CONSULENT Lid Functionele beheerder ISLP van de directie Bescherming ICT Beheerder Specialisatie : Functionele beheerder ISLP 1 vacature(s)

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer 4201

Cyclus Reeksnummer 4201 ReeksNr: 4201 6058 - DGJ - DSU - NATIONAL TECHNICAL SUPPORT UNIT ADVISEUR ICT LID van DSU - NATIONAL TECHNICAL SUPPORT UNIT ADVISEUR ICT lid NTSU Steun voor speciale technieken A2 1 vacature(s) Toegangsvoorwaarden

Nadere informatie

BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT

BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT 7350 DGR/DP-PMS Assistent Lid Provinciaal Medisch Centrum Antwerpen 1 vacature Toegangsvoorwaarden CALOG PERSONEEL Gespecialiseerd: NEEN Mobiliteitsreserve : JA Plaats van het werk Boomsesteenweg 180 2610

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer xxx

Cyclus Reeksnummer xxx ReeksNr: xxx 6707 - DGJ/DJT CONSULENT LID VAN HET DIRECTIESECRETARIAAT VAN DJT CONSULENT Lid Directiesecretariaat 1 vacature Toegangsvoorwaarden CALOG PERSONEEL CONSULENT Gespecialiseerd: NEE Mobiliteitsreserve:

Nadere informatie

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning Functiefamilie ES Experten ondersteuning DOEL Instrumenten en methodes ontwikkelen* en aanpassen in een domein en de interne klanten ondersteunen bij de implementatie ervan teneinde de werking van de te

Nadere informatie

A3 - Directeur Directie Controle - functiebeschrijving

A3 - Directeur Directie Controle - functiebeschrijving A3 - Directeur Directie Controle - functiebeschrijving 1. Identificatie functie Functiebenaming: Directeur Directie Controle Functiecode: A3 Organisatie: Diensten van het Verenigd College Directie: Directie

Nadere informatie

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten Functiefamilie AS Strategisch adjuncten DOEL Het management adviseren en ondersteunen op organisatorisch, administratief en/of inhoudelijk vlak teneinde optimaal bij te dragen tot de dienstverlening en

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiefamilie MI Bemiddelaars

Functiefamilie MI Bemiddelaars Functiefamilie MI Bemiddelaars DOEL De bemiddeling en/of de onderhandeling tussen verschillende partijen coördineren teneinde te komen tot een standpunt dat aanvaardbaar is voor alle partijen. RESULTAATGEBIEDEN

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A4a - A4b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen door een dienst te leiden in lijn met de doelstellingen van het departement

Nadere informatie

Cyclus Reeksnummer

Cyclus Reeksnummer ReeksNr: 7398 DGJ FGP ANTWERPEN - LABO LABORANT Forensic Police Laboratory (FPL) (senior B) Vacature(s) : 1 Toegangsvoorwaarden CALOG PERSONEEL CONSULENT B+ Gespecialiseerd: JA BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT

Nadere informatie

Cyclus 2016-00 Reeksnummer 6101. Plaats van het werk AVENUE DE LA COURONNE/ KROONLAAN, 145A 1050 Ixelles. Contact BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT

Cyclus 2016-00 Reeksnummer 6101. Plaats van het werk AVENUE DE LA COURONNE/ KROONLAAN, 145A 1050 Ixelles. Contact BESTAANSREDEN VAN DE ENTITEIT ReeksNr : 6101 7449 - CGI - KNOWLEDGE MANAGEMENT ASSISTENT Lid van de dienst Knowledge Management van de Directie van de internationale politiesamenwerking Collaborateur 1 vacature(s) Cyclus 2016-00 Reeksnummer

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiefamilie ET Thematische experten

Functiefamilie ET Thematische experten Functiefamilie ET Thematische experten DOEL Expertise in een materie* en verstrekken aan de administratieve en politieke instanties teneinde hen te ondersteunen bij de besluitvorming en de uitvoering van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR EXPERT (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR EXPERT (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door vanuit de eigen specifieke kennis en expertise

Nadere informatie

A2 Eerste Attaché Expert Administratieve Controle Directie Controle functiebeschrijving

A2 Eerste Attaché Expert Administratieve Controle Directie Controle functiebeschrijving A2 Eerste Attaché Expert Administratieve Controle Directie Controle functiebeschrijving 1. Identificatie functie Functiebenaming: (Eerste) attaché Expert Administratieve controle Functiecode: A2 Organisatie:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen:

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen: Informatie begrijpen: Begrijpen van elementaire zaken, kunnen omgaan met onduidelijke informatie en correct inschatten van de eigen kennis. Informatie behandelen : Zoeken, verwerken en correct weergeven

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN Functiehouder Personeelsnummer: Functiegegevens Functie: BELEIDSMEDEWERKER ZORG EN WELZIJN Graad: B4-B5 Bevorderingsgraad niveau B Niveau: B Niveau B Dienst: ZORG EN WELZIJN Departement: SAMENLEVEN Hoofddepartement:

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste evaluator

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw I. IDENTIFICATIE Titel: Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw II. ORGANOGRAM Schatbewaarder Directeur

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend C December 2009 LEIDINGGEVEND C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend C

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

De type-functies en de bijbehorende competenties

De type-functies en de bijbehorende competenties IRISteam De type-functies en de bijbehorende competenties Le Service Ressources Humaines De type-functies 1. De competenties voor de functies van klasse 0... 3 Logistiek Assistent_Toc374542571 2. De competenties

Nadere informatie

Tabel competentiereferentiesysteem

Tabel competentiereferentiesysteem Bijlage 3 bij het ministerieel besluit van tot wijziging van het ministerieel besluit van 28 december 2001 tot uitvoering van sommige bepalingen van het koninklijk besluit van 30 maart 2001 tot regeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Cyclus 2016 00 Reeksnummer 4161

Cyclus 2016 00 Reeksnummer 4161 ReeksNr: 4161 7341 - DGR - COORDINATIE ADVISEUR LID van de DGR Adviser Lid Coord DGR A2 01 vacature Cyclus 2016 00 Reeksnummer 4161 Toegangsvoorwaarden CALOG PERSONEEL ADVISEUR Een anciënniteit van niveau

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

Functiefamilie DO Dossierbeheerders

Functiefamilie DO Dossierbeheerders Functiefamilie DO Dossierbeheerders DOEL Dossiers (of één of meer opeenvolgende stappen van een dossier) behandelen volgens de geldende reglementering of procedures teneinde het dossier te finaliseren

Nadere informatie

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant I. IDENTIFICATIE Titel: (Junior) Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Mieke Vanmarcke II. ORGANOGRAM Schatbewaarder

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Rol: Maatschappelijk assistent

Rol: Maatschappelijk assistent Datum opmaak: 2017-10-05 Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Staat op een proactieve wijze in voor de maatschappelijke dienstverlening aan hulpvragers volgens de meest passende methodiek en volgens

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur van de sociale departementen A7 Directeur. Sociale departementen Hoofdzetel

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur van de sociale departementen A7 Directeur. Sociale departementen Hoofdzetel FUNCTIEBESCHRIJVING Naam van de functie: Dienst: Plaats: van de sociale departementen Sociale departementen Hoofdzetel Datum creatie: Datum revisie: Auteur beschrijving: Houder van de functie: 02/01/2019

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend Doel van de functiefamilie Interne klanten bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening die verband houdt met één of meer functionele domeinen ertoe bij te dragen dat de organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Groepscoördinator Strategisch Leidinggevend Groepscoördinator

Nadere informatie

Rol: Clustermanager vrije tijd/inwoners

Rol: Clustermanager vrije tijd/inwoners Datum opmaak: Goedkeuring algemeen directeur: 2019-03-11 Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Definiëren van de missie, visie en strategie van de cluster vrije tijd en de cluster

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Coördinerend Teamcoördinator Coördinerend Administratief Teamcoördinator

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager 1/5 Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager I. FUNCTIEBENAMING Formatie Directe Leidinggevende contractueel administratief personeel algemeen directeur II. HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Rol: clustermanager Inwoners

Rol: clustermanager Inwoners Datum opmaak: 2017-08-24 Goedgekeurd door secretaris op: Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Definiëren van de missie, visie en strategie van de cluster inwoners en plannen, organiseren,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Projecten) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het beheren van een projectenportefeuille.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker. Functie Graadnaam: beleidsmedewerker Functienaam: beleidsmedewerker Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Secretariaat Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit Het

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Conceptueel Hoofddeskundige Conceptueel Administratief Hoofddeskundige

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Functiefamilie AN Analisten

Functiefamilie AN Analisten Functiefamilie AN Analisten DOEL Gegevens analyseren op basis van technieken en methodes eigen aan het domein teneinde conclusies te formuleren en verdere verwerking mogelijk te maken. RESULTAATGEIEDEN

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

PROTOCOL NR Na bespreking van de nota, waarvan kopie in bijlage, gaat het Bijzonder Comité hiermee eenparig akkoord.

PROTOCOL NR Na bespreking van de nota, waarvan kopie in bijlage, gaat het Bijzonder Comité hiermee eenparig akkoord. F3RYS Stropstraat l - 9000 Gent PROTOCOL NR. 1018 Protocol opgemaakt n.a.v. de zitting van het Bijzonder Comité d.d. 21 december 2017 tussen de TMVW en de vakorganisaties vertegenwoordigd door de onderscheiden

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie

Functiebeschrijving. Functie Functie Graadnaam: Ontvanger Afdeling: / Functienaam: Ontvanger Dienst: / Functiegroep: Wettelijke graad Subdienst: / Functionele loopbaan: NVT Doel van de entiteit De OCMW-ontvanger is verantwoordelijk

Nadere informatie

Code: Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening

Code: Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening Functie Graadnaam: stafmedewerker Afdeling: Interne Zaken Functienaam: stafmedewerker Dienst : Functiegroep: managementteam Subdienst: Functionele loopbaan: A1a-A3a Code: Doel van de entiteit Vanuit de

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst:

Functiekaart. Dienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd: Openbare ruimte Functionele loopbaan: A4a-A4b Functiegroep: Leidinggevenden Code: Afdeling: Openbare ruimte Dienst: Subdienst: Doel van de

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Diensten van het Verenigd College A2 - Attaché Administratieve Controle

Diensten van het Verenigd College A2 - Attaché Administratieve Controle Diensten van het Verenigd College A2 - Attaché Administratieve Controle 1. Identificatie functie Functiebenaming: (Eerste) attaché Administratieve controle Functiecode: A2 Organisatie: Diensten van het

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Els Claeys Datum + handtekening

Nadere informatie

Functiebeschrijving Nederlandstalig SAPPEUR-dronepiloot

Functiebeschrijving Nederlandstalig SAPPEUR-dronepiloot Functiebeschrijving Nederlandstalig SAPPEUR-dronepiloot FOD Binnenlandse Zaken Algemene Directie Civiele Veiligheid Operationele Eenheid Brasschaat 1/5 Profiel Civiele Bescherming De nieuwe Civiele Bescherming

Nadere informatie

De afmetingen en waarde van onroerende goederen vaststellen (terreinen, gebouwen, werktuigen, ) om ze zo precies mogelijk financieel te kwalificeren

De afmetingen en waarde van onroerende goederen vaststellen (terreinen, gebouwen, werktuigen, ) om ze zo precies mogelijk financieel te kwalificeren Functiefamilie: Niveau LANDMETER B Doel van de functiefamilie De afmetingen en waarde van onroerende goederen vaststellen (terreinen, gebouwen, werktuigen, ) om ze zo precies mogelijk financieel te kwalificeren

Nadere informatie

Voorbeelden van functies: Medewerker Controle (bij het FAVV, bij de FOD Werkgelegenheid en Arbeid, bij de FOD Financiën )

Voorbeelden van functies: Medewerker Controle (bij het FAVV, bij de FOD Werkgelegenheid en Arbeid, bij de FOD Financiën ) Functiefamilie: Niveau: CONTROLE D Doel van de functiefamilie Geplande en onverwachte controles uitvoeren van goederen, werken, diensten en documenten. Rechtstreeks fysiek contact met de gecontroleerde

Nadere informatie

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst Functiekaart Niveau Bv expert Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Sector Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende Evaluator deskundige Personeel & Organisatie

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Bestuurssecretaris Functienaam: Diensthoofd Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

Cyclus 2016-00 Reeksnummer 0301. Plaats van het werk Boomsesteenweg (Wilrijk), 180 2610 Wilrijk. Contact HCP Patrick Cott ignie, tel:02/ 642 67 50

Cyclus 2016-00 Reeksnummer 0301. Plaats van het werk Boomsesteenweg (Wilrijk), 180 2610 Wilrijk. Contact HCP Patrick Cott ignie, tel:02/ 642 67 50 ReeksNr : 0301 7457 - CGWB - SAFETY - SECTIE VLAANDEREN COMMISSARIS VAN POLITIE Lid van de dienst Safety Afdeling Vlaanderen van de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk Preventieadviseur

Nadere informatie