Augustus jaargang nr. 3. UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2005 in "De Voorhof'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Augustus jaargang nr. 3. UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2005 in "De Voorhof'"

Transcriptie

1 Augustus jaargang nr. 3 UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2005 in "De Voorhof'

2 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J. Pelle Dreef 88 W. J. Groot Lipman Cultuursingel 56 A. Mulder Dreef 30 Secretariaat: Tuinadministratie: A. Somai J. C. A. Geluk Uitloper 46 Fruithof CD Biddinghuizen 8256AP Biddinghuizen Tel.: Tel.:

3 2 Voorwoord, Het is altijd prettig iets te schrijven over de vereniging als het goed gaat en het gaat goed! Het ledental groeit en er worden nog steeds tuinen verhuurd, zodat we met de jaarwisseling, zoals het er nu voorstaat, plm. 10 á 12 are in reserve hebben. Helaas heeft het bestuur zich genoodzaakt gezien 2 leden het lidmaatschap op te zeggen vanwege sterke veronkruiding met gevolgen voor de aangrenzende tuinen. Het is nu eenmaal zo, als er regelmatig gewied wordt, je het minste werk hebt. Tot mijn leedwezen moet ik u melden dat een van onze leden onverwacht is overleden te weten dhr. J. v.d. Wiel. De oudere leden herinneren zich nog wel het feit dat we op ons complex geconfronteerd werden met aanzienlijke schade door bespuiting met groeistoffen, wat een heel "gedoe" veroorzaakte. Afgelopen zomer was er weer paniek door een bespuiting met Round-up met de wind gericht op de tuinen. Gelukkig liep het goed af, al was het letterlijk langs het randje en bracht veel werk en zorgen mee voor het bestuur. En dan het weer: Volgens de meteorologen een normale zomer, alles gemiddeld, met helaas precies het minste weer in de vakanties. Gelukkig maakt de nazomer veel goed en is het, terwijl ik dit schijf, al geruime tijd droog. Ik stel voor dat we op onze algemene ledenvergadering hierover en nog wat andere zaken napraten en tot ziens aldaar. Jaap Geluk (voorzitter) ************************************************** Dit blad is mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de advertenties **************************************************

4 Geachte leden, 3 Hierbij nodigen u uit voor het bijwonen van onze jaarlijkse algemene ledenvergadering op 23 november 2005 in De Voorhof aanvang uur. AGENDA 23 november Opening 2. Mededelingen 3. Notulen 10 december 2004 (blz.4 e.v. ) 4. Ingekomen en uitgaande post 5. Jaarverslagen en financiële zaken Verslag van de redactie (blz. 7) Verslag van de secretaris (blz. 8) Verslag van de penningmeester (blz ) Voorstel tuinhuur en contributie Vaststelling begroting Kascontrolecommissie (dhrn. Leendertse en Jochemsen) Benoeming nieuwe kascontrolecommissie Tuinkeuringscommissie (blz. 12) 6. Bestuursverkiezing Aftredend zijn dhrn. Ashok Somai, secretaris, Arend Mulder en Wim Groot Lipman AB leden en weer herkiesbaar. Indien de leden één of meer tegen kandidaten wensen voor te dragen, dan kunnen zij deze schriftelijk, met de handtekeningen van ten minste 10 leden tot 1 uur voor de aanvang van de vergadering zich aanmelden bij de secretaris. 7. Infoblad 8. Prijsuitreiking: De beste tuin. 9. Rondvraag

5 10. Pauze Ons lid, dhr. C. Dingemanse, zal ons iets vertellen over de mol en hoe hem te bestrijden. 12. Sluiting Agendapunt 3 Verslag van de algemene ledenvergadering van 10 december Aanwezig: 46 leden. Afwezig met kennisgeving J. Pronk, C. Dingemanse en J.O. Dekker.

6 5 Opening: De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom, en in het bijzonder de heer Culenaere oud voorzitter en de heer v/d Kolk voor het verzorgen van een lezing over historisch Biddinghuizen. Op 10 december 1964 zijn de statuten gepasseerd bij de notaris en was de vereniging een feit. Dit is nu precies 40 jaar geleden. Mededeling: De voorzitter verontschuldigt zich voor de te late verschijning van het infoblad. Koffie + 3 consumpties en hapjes zijn voor rekening van de vereniging. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Op dit moment zijn er ongeveer 18 aren vrij. Slootonderhoud is matig. Er is contact geweest met de gemeente hierover en dat het hoofdpad niet opdroogt, omdat er te veel schaduw is. Takken snoeien of de bomen uitdunnen. Er is nog geen duidelijkheid of we wel of niet blijven zitten op deze locatie. Volgens de wethouder - op een andere bijeenkomst gezegd kan het nog een poosje duren. Dus afwachten, maar wel de ontwikkelingen in de gaten houden. Branden van afval blijft een probleem. Verder wordt opgemerkt dat er te hard wordt gereden door gebruikers van het hoofdpad. Een ieder heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheid. Gevraagd wordt of er een open dag georganiseerd kan worden. Misschien is dit zinnig te organiseren waardoor meer mensen kennis kunnen maken met het tuin gebeuren. Dit kan leiden tot meer verhuur van de tuinen. Notulen van 11 november 2003 worden goedgekeurd. Ingekomen: Folders-/reclame, rekening van de gemeente. Uitgegaan: 3 tal brieven naar leden met 2 opzeggingen en 1 waarschuwing. Verslagen: Verslag van de secretaris goedgekeurd. Verslag van de penningmeester - Er wordt een kleine toelichting gegeven door de penningmeester - verder akkoord.

7 6 Begroting: Geen verhoging van de huur of contributie dit jaar verder akkoord. Kascommissie brengt verslag uit. De boeken zijn gecontroleerd en akkoord bevonden. Aan de penningmeester wordt decharge verleend. De heren Spijkerman en Leendertse worden bedankt voor hun medewerking. Benoeming nieuwe kascie., de heren Leendertse en Cleef en als reserve de heer Jochemsen. Tuinkeuringscie: Vraag: Waar tegels gelegd zijn hoe om te gaan met de steekbreedte? Antwoord: Vanaf de tegels tot aan de tuin zwart houden. Met andere woorden onkruid of gras hakken. De keuringscie stelt het probleem van het prikkeldraad voor. Er zijn nog sommige tuinen met gaas en prikkeldraad. Prikkeldraad kan rare verwondingen veroorzaken of je kunt er makkelijk je kleren aan scheuren. Daarom het verzoek van de keuringscie heeft u prikkeldraad op uw tuin haal dit dan weg voor de veiligheid van je zelf en andere tuin liefhebbers. De voorzitter wil zijn ei kwijt i.v.m. uitgifte van tuinen. Voorzitter krijgt af en toe te horen waarom verhuur je een tuin aan die mensen? vooral als in het seizoen de tuin niet goed wordt onderhouden. Voorzitter Mensen je kunt niet aan de buitenkant van mensen zien hoe ze met de tuin zullen omgaan. Het is een kwestie van goed vertrouwen en ieder moet de kans krijgen.en een tuin is er om uit te geven. Dank aan de heer Bos voor het maaien van de paden. Voorzitter is 2 keer bij de politie geweest om aangifte te doen i.v.m. vernielingen. Er zijn ook een paar gereedschappen gevonden. Dhr Haaksema meldt zich voor de spade. Hij zal bij de voorzitter gaan kijken. Bestuursverkiezing: Jaap Geluk vz. en Jan Pelle lid beide aftredend en herkiesbaar. Beide worden bij acclamatie herbenoemd. Prijs uitreiking mooiste/beste tuin. 1 e prijs mevr. Heck niet aanwezig cadeaubon zal door de vz. worden bezorgd. 2 e prijs dhr. Haaksema - hem wordt een cadeaubon overhandigd.

8 7 3 e prijs dhr. Ruitenbeek hij krijgt ook een cadeaubon overhandigd. Volgend jaar gaan we door met verkiezing mooiste/beste tuin. Rondvraag: Klacht: Er wordt geklaagd dat het pad langs de Graaf wordt kapot gereden. Er gaan nog steeds mensen met nat weer met hun auto het pad op. Vaak wordt er ook rond gereden wat niet de bedoeling is. Naar aanleiding van deze klacht en van de voorgaande jaren wordt besloten om het hek bij nat weer dicht te gooien. Nader bericht volgt. Er is een gift van 50,-- binnen gekomen. De gever wil anoniem blijven. Dhr. Pelle zal namens het bestuur de gulle gever bedanken. De voorzitter sluit het officiële gedeelte en nodigt een ieder uit voor een hapje en een drankje. De avond wordt verder voortgezet door een diapresentatie van de heer v/d Kolk en een korte toespraak van de heer Culenaere. Het is een gezellig bijeenkomst geworden. A.Somai ****************** Agendapunt 5.1 Verslag redactie De redactie heeft niet zo veel te melden. Het drukken van het krantje is een aantal keren door een voormalig lid van de vereniging verzocht. Dit verliep niet naar alle tevredenheid, zodat het krantje nu weer op het oude adres in Bunschoten wordt gedrukt. De redactie had iets meer inbreng van de leden verwacht. Gelukkig weet Jaap veel interessante artikeltjes te schijven, zodat we verzekerd zijn van vulling. Het aantal adverteerders is minimaal; wij hebben het afgelopen jaar geen nieuwe adverteerders kunnen vinden. Een aandachtspunt voor de vergadering is de plaatsing van het verslag van de ledenvergadering. Dat staat in zowel de eerste als in dit nummer. Willen we dat zo houden? De redactie (Ashok, Jan en Piet)

9 8 Agendapunt 5.2 Verslag van secretaris seizoen 2004/2005 Algemeen Net als vorig jaar valt er niet zoveel bijzonders te melden op bestuurlijk niveau. Het bestuur is een paar keer bij elkaar geweest. Hierbij zijn de lopende zaken besproken. Daarnaast is er regelmatig mondeling of telefonisch contact geweest met zowel DB-leden als AB-leden. Helaas zijn ook dit jaar meldingen van diefstal en vernielingen gedaan. Diefstal, vernielingen. Er is melding gemaakt van diefstal van aardbeien, kolen en dergelijke.vervelend daarbij is dat het gewas ook nog vernield wordt. Van de vernielingen is aangifte gedaan bij de politie. Vriendelijk verzoek aan de leden om de boel een beetje in de gaten te houden. U mag gerust mensen aanspreken van wie u denkt dat zij niet op het complex horen. Tegelpaden. Een terugkerend item. Een paar jaar geleden is men begonnen delen van het pad te betegelen. Resultaat is dat velen nu de draad hebben opgepakt. Zo zijn er paden die helemaal of voor een groot deel zijn betegeld. Er zijn ook paden waar voor een deel tegels liggen en tegels klaar staan om te leggen. Ik merk dat velen van u het prettig vinden als de paden zijn betegeld. Ik zou zeggen als iedereen zijn of haar deel nog van tegels kan voorzien zou dat heel fijn zijn. Bosrand. Het komt regelmatig voor dat rotzooi langs de bosrand gedumpt worden. Afgelopen zomer werden gesnoeide coniferen en ander tuinafval aan de rand van het bos gestort. De voorzitter heeft ook melding gemaakt bij de gemeente van storting van grof huishoudelijk vuil. Deze is gelukkig door de reinigingsdienst opgehaald en tegelijkertijd is ook andere rotzooi langs de bosrand meegenomen. Als bestuur vragen wij ons af, waar is het fatsoen van sommige mensen gebleven. Als bestuur proberen wij de boel een beetje schoon te houden. Leden, heb begrip voor het bestuur a.u.b. het is niet altijd even gemakkelijk om het iedereen naar de zin te maken. Nogmaals u mag gerust mensen erop aanspreken van wie u denkt dat zij niet op het complex horen of wangedrag vertonen.

10 9 Plantjesdepot. Er is begin van het seizoen 2004/2005 diverse soorten zaad beschikbaar gesteld door leden. Het zaad is ook door een paar leden op ons plantjesdepot gezaaid. Noemenswaardig is de sla en de krulandijvie. Vooral dit laatste was erg lekker. Jammer was alleen dat alles in het voorjaar was gezaaid zodat veel plantjes na opnieuw planten veel te snel doorschoten. Misschien kan een deel de volgende keer wat later worden gezaaid. Ook waren koolsoorten, prei e.d. gezaaid maar helaas het resultaat was wat minder. Dit is te wijten aan de extreme weersveranderingen van het afgelopen seizoen. Tot slot. Langs deze weg wil het bestuur een ieder dank zeggen voor zijn of haar mede-werking verleend aan de vereniging. Secretaris, Ashok Somai ***********.

11 Agendapunt 5.3 en 5.4 FINANCIEEL JAAROVERZICHT Begroting 2005 Werkelijk 10 Begroting 2006 Inkomsten Saldo 185,05 185,05 159,43 Huuropbrengst tuinen 3.700, , ,00 Contributie 750,00 765,00 750,00 Infoblad 150,00 150,00 150,00 Overboekingen 3.500,00 Diversen - 50,00 - Totaal 4.785, , ,43 Begroting 2005 Werkelijk Begroting 2006 Uitgaven Vergaderkosten 100,00 101,00 100,00 Onk.Jaarvergadering 700,00 377,40 150,00 Huur Gem.Dronten 3.700, , ,00 bestuurskosten 140,00 72,64 75,00 Infoblad 180,00 152,85 225,00 Kamer v koophandel 30,00 22,94 25,00 Verzekeringen 125,00 122,76 125,00 Overboekingen 3.450,00 Diversen 40,00 259,03 200,00 Afschrijvingen 225,00 175,00 Saldo 454,95-159,43 15,57- Totaal 4.785, , ,43

12 OVERZICHT INTERNET SPAARREKENING 11 Ontvangsten Saldo 1 nov ,92 Rente 117,25 van Betaalrekening 3.450,00 Totaal 5.437,17 Uitgaven naar betaalrekening 3.500,00 Saldo 1 nov ,17 Totaal 5.437,17 BALANS Bezittingen 31-okt okt-04 afschrijven Maaimachine 175,00 350,00 5 jaar Rugspuit 1,00 1,00 Kruiwagen 1,00 1,00 Schuurtje 1,00 1,00 Kas\Bank 2.096, ,97 Totaal 2.274, ,97 Schulden Huur gem.dronten Infoblad (nog te betalen) Totaal vermogen 2.274, ,97

13 Agendapunt 5.8 Verslag van de keuringscommissie. 12 De keuringscie heeft ook dit jaar de tuinen gekeurd. In tegenstelling tot vorig jaar heeft de keuringscie. de keuringen niet op een voorop vastgestelde dag of datum gedaan. Een keer per maand zijn de keuringen uitgevoerd. Over het hele jaar genomen lagen de tuinen er netjes bij, vooral in het voorjaar. Door de langdurige droogte was de groei van het onkruid dit jaar matig. Daarom zijn er ook weinig waarschuwingen uitgegeven. Van de tuinen die niet goed waren onderhouden (veel onkruid wat op uitzaaien stond) hebben we dit jaar geprobeerd de huurder meer persoonlijk te benaderen. Dit heeft wederzijds geleidt tot meer begrip. Dan de steekbreedte langs het pad, daar wordt nogal eens niet naar omgekeken of vergeten. Ook waar het pad uit tegels bestaat gebeurt dit. Probeer ook deze strook zwart te houden. Het scheelt onze maaier een hoop werk. Datum Naambordje Wieden Steekbreedte Anders 07 april mei juni juli Totaal Verbranden van afval. Ook word er af en toe rotzooi verbrand. Dit geeft veel ergernis voor andere leden. Het komt vaak voor dat er overdag verbrand wordt waardoor leden in de rook komen te staan en daar last van hebben.ook gebeurd het dat leden de boel aansteken en vervolgens weggaan. Er zijn geluiden gehoord dat bewoners aan de rand van het dorp op het punt stonden om de politie te bellen omdat zij last hadden van de rook en steekvlammen zagen op het complex. Zoals bekend, is het verbranden van afval verboden. De Beste tuin. De keuringscie. heeft ook dit jaar alle tuinen op hun verzorgdheid beoordeelt. Er zijn weer drie winnaars uitgekomen. Deze worden bekend gemaakt op de jaar vergadering van 23 november. De keuringscommissie

14 13 DE ZOOM AC SWIFTERBANT TEL. ; Al jaren uw agent voor GARANT TUINZADEN Dus bestel uw zaden bij Garant; de catalogus ligt voor u klaar!! Contactpersoon zaden Biddinghuizen J. Pelle, Dreef 88 BLOKHUTTEN Compleet de voordeligste TUINHUISJES MAAKT UW TUIN COMPLEET OF VOOR EEN GEREEDSCHAPSSCHUURTJEVOOR UW VOLKSTUIN. Sierbestrating, Timmerhout, Blokhutten, Tuinhout, Gereedschappen 2004: Nieuwe leden: Dhr. S. Bayindir Bedankt: Mevr. E.H. van Dijk Dhr. M.A.J. Wolbrink Dhr. R.S.J. Krul Overleden: Dhr. J.v.d. Wiel

15 14 Van de redactie In vrij korte tijd blijken er zo'n 9000 nieuwe woorden onze taal verrijkt te hebben. U hebt dit nieuws toch ook wel opgevangen. Nu blijken onder ander in de computer (digitale)- en amusementwereld en niet te vergeten de politiek, veel nieuwe woorden te ontstaan. Nu vraag ik me af of er ook in onze "branche" veel nieuwe woorden ontstaan. Op de tuin hoor ik veel woorden die niet in de dikke Van Dale voorkomen, maar dat heeft een andere reden; je hebt hier ten slotte mensen uit alle windstreken. Na een nauwkeurig onderzoek kwam de redactie tot de conclusie dat onze voorzitter een van die mensen is die de taal verrijken. Zo gebruikt hij de term "veronkruiden". Deze term gebruikt hij voor een tuin waar te veel onkruiden in staan die ontkruid had moeten worden. Dus leden, als we een tuin gaan wieden dan zijn we aan het ontkruiden. Zo heb ik ook even gekeken naar het woord vergrassen. Dit staat ook nog niet in het woordenboek. Het woord "opstarten" is inmiddels ook gemeengoed geworden en opgenomen in de woordenboeken. Zou je een apparaat ook kunnen "afstarten" of "neerstarten". De redactie

16 AUTOSERVICE VERZORGEN WIJ UW: VOOR ALLE MERKEN AUTO' S V REPARATIE EN ONDERHOUD VREPARATIE VAN AUTOSCHADE V IN- EN VERKOOP TEVENS VERZORGEN WIJ UW: V A P K KEURING VAPK EN DIESELTEST Biddinghuizen Industrieterrein Noorderbaan 8 Tel.: , b.g.g ««ij ^

November jaargang nr. 3

November jaargang nr. 3 November 2004 5 jaargang nr. 3 UITNODIGING 40 JAAR UITNODIGING 40 JAAR UITNODIGING JAARVERGADERING 10 december 2004 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper

Nadere informatie

Neem blad nr 1 van dit jaar mee. Oktober jaargang nr. 3

Neem blad nr 1 van dit jaar mee. Oktober jaargang nr. 3 Neem blad nr 1 van dit jaar mee Oktober 2007 8 jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering 21 november 2007 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46

Nadere informatie

Jaarvergadering oktober jaargang nr. 3

Jaarvergadering oktober jaargang nr. 3 Jaarvergadering 11-11 -2003 oktober 2003 4 jaargang nr. 3 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: J. C. A. Geluk A. Somai M. Bouw C. Aarsen J. Pelle Fruithof 13 Uitloper 46

Nadere informatie

November 2011 i2e jaargang nr. 3. Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang in De Vooriiof

November 2011 i2e jaargang nr. 3. Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang in De Vooriiof November 2011 i2e jaargang nr. 3 Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang 20.00 in De Vooriiof 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 jansijbrand@ gmail.com Secretaris: Ashok Somai 332174

Nadere informatie

Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I. 7>: d&

Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I. 7>: d& Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I 7>: d& 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J.

Nadere informatie

Augustus jaargang iir. 3. Neem blad nr 1 van dit jaar mee

Augustus jaargang iir. 3. Neem blad nr 1 van dit jaar mee Augustus 2006 7 jaargang iir. 3 Neem blad nr 1 van dit jaar mee Algemene ledenvergadering 29 november 2006 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46

Nadere informatie

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering 25 november 2009

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering 25 november 2009 November 2009 10e jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering 25 november 2009 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 Secretaris: Ashok Somai 332174 Penningmeester: Tijn Bouw 331441 o.a. tuinadministratie

Nadere informatie

oktober jaargang nr. 3

oktober jaargang nr. 3 oktober 2002 3 jaargang nr. 3 ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 5 NOV. A.S. Dhr. J.S. Booij Dreef 80 8256 AW Biddinghuizen BestuursamenstelHng: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: J. C. A. Geluk

Nadere informatie

Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang in De Voorhof

Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang in De Voorhof November 2012 13e jaargang nr. 3 Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang 20.00 in De Voorhof Dhr. J.S. Booij Dreef 80 8256 AW Biddinghuizen 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Jan Booij

Nadere informatie

Oktober jaargang nr. 3

Oktober jaargang nr. 3 Oktober 2001 2 jaargang nr. 3 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris; Penningmeester: Leden: J. C. A. Gelui; A. Somai M. Bouw C. Aarsen Vacature FruitlioflS Uitloper 46 de Dissel 6 Kopakker 52 W.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in 2017 DATUM: Zaterdag, 29 april 2017 om 10.30 uur Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Agenda: 1. Opening

Nadere informatie

November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010

November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010 November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Jan Booij Ashok Somai Penningmeester: Tijn Bouw Alg. bestuurslid: Alg. bestuurslid:

Nadere informatie

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering >C november 200?

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering >C november 200? November 2008 9e jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering >C november 200? 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 Secretaris: Ashok Somai 332174 Penningmeester: Tijn Bouw 331441 o.a. tuinadministratie

Nadere informatie

Extra editie. December jaargang nr. 4

Extra editie. December jaargang nr. 4 Extra editie December 2000 1 jaargang nr. 4 Hieronder is de nieuwe samenstelling van het bestuur weergegeven. De nieuwe penningmeester, Tijn Bouw, kan nog niet alle werkzaamheden naar zich toetrekken,

Nadere informatie

Maart jaargang nr. 1

Maart jaargang nr. 1 Maart 2003 4 jaargang nr. 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J. Pelle Dreef

Nadere informatie

November 2000 i jaargang nr. 3

November 2000 i jaargang nr. 3 I November 2000 i jaargang nr. 3 Secretariaat: A. Somai Uitloper 46 8256CD Biddinghuizen Tei.: 0321-332174 Tuinadministratie: J. C. A. Geluk Kruithof 13 8256AP Biddinghuizen Tel.: 0321-332663 Bestuursamensteliing;

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13. Secretaris: A. Somai Uitloper 46. Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6. Leden: C. Aarsen Kopakker 52

Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13. Secretaris: A. Somai Uitloper 46. Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6. Leden: C. Aarsen Kopakker 52 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J. Pelle Dreef 88 W. J. Groot Lipman Cultuursingel

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Bij deze ontvangt u de uitnodiging voor de Algemene

Bij deze ontvangt u de uitnodiging voor de Algemene redactie: OTVaria 03 september 2012 Carla van Eijk Harmen Spoelstra redactieadres: Zocherstraat 9 2321 EE Leiden e-mailadres: otvaria@gmail.com Beste leden van tuinvereniging OTV Bij deze ontvangt u de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

bladzijde =========================================================

bladzijde ========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015

Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015 Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015 Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers, Voor je ligt de nieuwsbrief 11 van het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief wil het

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van )

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van ) REGLEMENT BVSPARRENBURG (Goedgekeurd in de ALV van 24-02-2010) Artikel 1 Begripsbepalingen In dit Huishoudelijk Reglement wordt verstaan onder: ALV: Algemene Ledenvergadering BVS: Badmintonvereniging Sparrenburg

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014 ALV Geesterens Belang WELKOM 27 november 2014 Agenda Deel 1. Huishoudelijk 20:00 20:45 uur PAUZE 20:45 21:00 uur Deel 2. Thematisch deel 21:00 ca 22:15 uur Napraten 4-1-2015 2 Huishoudelijk deel 1. Ingekomen

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3

Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3 Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3 UITNODIGING De jaarvergadering wordt gehouden op 10 december in "De Voorhof" en begint om 20.00 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Wintergroenten

Nadere informatie

Jaarvergadering 23-11-2012. 22 november 2012

Jaarvergadering 23-11-2012. 22 november 2012 Jaarvergadering 23-11-2012 22 november 2012 Telefoons uit!!!!!!!! Welkom Te gast bij Koninklijke Agrifirm Wij zijn: Een vereniging met 1153 leden Speciaal welkom nieuwe leden Gedenken we de leden die dit

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald.

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald. VOLKSTUINVERENIGING Gemeente BRUMMEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Dit Huishoudelijk reglement is samengesteld overeenkomstig het bepaalde in de statuten van 9 mei 1990. De

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging

Huishoudelijk reglement Oudervereniging A DEFINITIES Huishoudelijk reglement Oudervereniging Artikel 1 Ouders :de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen die aan de school zijn ingeschreven. Oudervereniging :de vereniging, gevormd door

Nadere informatie

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 BALANS EN RESULTATENREKENING 2012 WERKGROEP 18e EEUW BALANS 2012 Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12 Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 Postcheque België 5.105,30

Nadere informatie

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Maart 2012 1. Voorwoord Op 20 april 2011 was het zover: de officiële oprichting van de Vereniging Buurtmoestuin Castellum! Het was het tastbare resultaat

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN.

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. TUIN REGLEMENT. Gedragsregels. Artikel 1. Het is niet toegestaan om onbevoegd de tuin van een ander te betreden; Het is niet toegestaan om vuil of tuinafval op de

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting.

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting. [CONCEPT] Jaarrekening 2013 en begroting 2014 Aan: Leden van het Netwerk Land & Water Van: Rob Ruijtenberg (penningmeester) Datum: 14 april 2014 Betreft: Toelichting op de jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie