Nieuwsbrief 3. Jaargang september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 Jaargang september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer Don. 8 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij Volgende week start ook op de Zonnewijzer de Kinderboekenweek. Taal, lezen en woordenschat zijn speerpunten op onze school. En wat sluit daar als activiteit beter bij aan dan de Kinderboekenweek!? Onder het motto Raar, maar waar! staan boeken centraal, die vragen stellen en antwoorden geven over natuur, wetenschap en techniek. Onderzoeken, dingen willen weten is een natuurlijke drijfveer van kinderen. Juist door boeken te lezen vinden ze antwoord op hun vragen en doen ze gekke ontdekkingen. Dat gaan wij dus ook doen! In de 3 bouwen staat telkens één boek centraal: Karel Klus bouwt een huis (OB), Stijn de Uitvinder (MB) en Als iemand ooit mijn botjes vindt (BB). Op maandagmiddag 5 oktober wordt de Kinderboekenweek per bouw geopend. In de dagen erna gaan we aan de slag met aan het boek gekoppelde lees/ taal/knutselopdrachten. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan alle bekroonde boeken Het belooft een geweldig amusante en leerzame Kinderboekenweek te worden! Wanneer u als ouder ook extra aandacht wilt schenken aan de KBW en dat juichen wij uiteraard heel erg toe!- dan biedt internet veel mogelijkheden. Zie bv. (TIP: hier vindt u ook de officiële videoclip van Kinderen voor kinderen, getiteld Raar Maar Waar ). Voor meer informatie over KBW-activiteiten in de Bieb bij u in de buurt: zie Veel vaders verzinnen verhalen om aan hun kinderen te vertellen. Doet u dat ook? Schrijf of neem uw zelfverzonnen verhaal dan op met uw mobieltje en mail het ons. De bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens maakt van het beste verhaal een echt officieel voorleesverhaal! Inzenden kan tot 30 oktober 2015, dus mail nu uw verhaal van circa 5 minuten of 650 woorden. Het winnende verhaal wordt in de Vaderweek op 19 november geselecteerd. Meer informatie? zie Met de campagne Vaders Voor Lezen wil de Leescoalitie (groot)vaders stimuleren meer (voor) te lezen. Voorlezen is niet alleen leuk, het is ook heel nuttig. Onderzoek wijst uit dat kinderen die worden voorgelezen beter scoren op school. Daarnaast hebben ze een grotere woordenschat en zijn ze beter in het verwoorden van emoties. Een voorlezende (groot)vader heeft veel effect op het leesgedrag van kinderen.

2 NB 5 Pagina 2 Pagina Nieuwsbrief 2 3 Code Rood opgeheven! Claudia, moeder van Kris. Esther, moeder van Youri, Lean,moeder van Naomi en Sergio., de moeder van Tymo., Hanneke, moeder van Sjors., Arno, vader van Yor., Leon, vader van Tommy. Dat is nog eens cashen! 7 Nieuwe krachten brengen het totaal aantal OV-leden op 11. Dat is gigantisch. Daar durfden we zelfs niet van te dromen. 11 Leden betekent een vertegenwoordiging van ongeveer 10% van alle ouder(paren) Overmorgen, donderdag 1 oktober u, is er een extra OV-bijeenkomst, waarin we behalve kennis maken met elkaar zullen brainstormen wat we samen voor de Zonnewijzer kunnen betekenen. Twee weken later, op donderdag 15 oktober, om uur staat de jaarvergadering van de OV op de planning. Bijgevoegd alvast: Jaarverslag OV Komend jaar wordt voor de 19e keer Het Passiespel opgevoerd. In de Nicolaaskerk aan de Markt, op Goede Vrijdag 25 maart U denkt misschien: Dat duurt nog even, maar de werkgroep wil graag het aantal kinderen dat mee gaat doen rond hebben vóór de herfstvakantie. Wat houdt het in: Wij zijn op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar om op Goede Vrijdag, Het Passiespel uit te beelden, een musical over de laatste dagen van het leven van Jezus. Wij hebben ongeveer 35 tot 40 kinderen nodig om dit spel uit te kunnen voeren. Aanmelden of vragen? Mail naar : het.passiespel@gmail.com Of bel naar : Maria Elshof, Oudervereniging hartstikke bedankt voor deze fantastische dag! Over 2 jaar is er weer een Ouders voor Kinderen-schoolreis.

3 Pagina NB 5 3 Pagina Nieuwsbrief 3 3 In werkplek wereld staan de zaakvakken geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek centraal. De kinderen kiezen in de werkplek een van deze hoeken en maken, passend bij hun niveau, hier een opdracht van. De doelen en de opdrachten kunnen per niveau verschillen, maar het onderwerp is voor iedereen hetzelfde. We zijn dit jaar gestart met deze 4 hoeken in werkplek wereld. Ik en de tijd à jagers en boeren - over het tijdvak boeren en jagers - over gebruiksvoorwerpen en de wapens in deze tijd - over het ontstaan van de boeren - over hoe er handel gedreven werd in deze tijd - over de zwervers in de steentijd De kinderen oefenen: - antwoorden in de tekst op te zoeken (begrijpend lezen) Ik en de aarde à weer en klimaat - dat er 4 seizoenen zijn - kenmerken van de 4 seizoenen benoemen - welk weer past bij welk seizoen - over verschillende soorten klimaten - kenmerken en gevolgen van de verschillende klimaten (zee, land en poolklimaat) - wat het KNMI is en wat deze doet - het verschil tussen weer en klimaat - over extreme weersomstandigheden Ik en de natuur à het skelet en de bloedsomloop - wat de bloedsomloop is - wat de taken van de bloedsomloop zijn - over de kleine en de grote bloedsomloop - welke route het bloed aflegt in ons lichaam - wat een skelet is - de verschillende onderdelen van het skelet te benoemen - een skelet namaken van een foto / plaatje Ik ontdek à stevigheid - dat er verschillende soorten vormen / torens zijn - hoe ze zelf een eigen stevige toren kunnen ontwerpen / bouwen

4 Pagina NB 5 4 Pagina Nieuwsbrief 4 3 Bijzondere stoel: Sinds vorige week staat er een speciale stoel in groep roze: de voorleesstoel! Alle kinderen die hard geoefend hebben op het lezen van woorden, zinnen of hele verhalen mogen in de ze stoel gaan zitten om het aan de klas te laten horen. Abbi was de eerste. Er zullen er nog vele volgen! Schoolreis: Wat een heerlijke dag hebben we gehad in de speeltuin van Duinoord. Gelukkig bijna de hele dag droog, zodat we heerlijk gespeeld en geklommen hebben. Tussendoor was er gelukkig ook tijd voor een hapje en drankje...

5 Pagina NB 5 5 Pagina Nieuwsbrief 5 3 Werkplekken: Naar school. De laatste 4 weken hebben de kinderen in de werkplekken gewerkt binnen het thema 'Naar school'. Ze vonden alles wat hier mee te maken had in de rekenhoek, taalhoek, knutselhoek en bij de zandtafel. Er werd een rondleiding door school gegeven, gekookt, samen gelezen, muziek gemaakt en theater gespeeld. Nog een week en dan sluiten het thema af en openen we een nieuw thema. Dat thema heet natuurlijk...herfst!

6 Pagina NB 5 6 Pagina Nieuwsbrief 6 3 Eindelijk is het gelukt! De Zonnewijzer is een van de 1900 scholen, die mag deelnemen aan EU-Schoolfruit. Dat betekent dat we vanaf de herfstvakantie tot aan de meivakantie gratis fruit en groente ontvangen voor alle leerlingen. Als school moeten we daar ook iets tegenover stellen. Dat doen we door extra aandacht te besteden aan groente, fruit en gezonde voeding. Daarvoor gebruiken we speciale schoolfruitlessen, digibordlessen en spelletjes als groente en fruitbingo. Voordelen EU-Schoolfruit Het is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Gezond eten is besmettelijk. Zien eten, doet eten. Kinderen durven door EU- Schoolfruit meer soorten fruit en groente te proeven. Ook thuis. Ouders waarderen het. Na de periode van gratis fruit en groente, wil 75% van de ouders een structureel schoolfruitbeleid. Het is leerzaam. Kinderen leren over de herkomst en gezondheidsvoordelen van fruit en groente. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Dinsdag 29 september Woensdag 30 september Maandag 5 oktober Donderdag 8 oktober Zondag 11 oktober Donderdag 15 oktober Vrijdag 16 oktober Vrijdag 23 oktober Nieuwsbrief 3 in uw mailbox en op de website Einde 1e blok van OPP-oudergesprekken Start KINDERBOEKENWEEK op de Zonnewijzer STUDIEDAG ; alle leerlingen vrij Juf Mien jarig Overleg OV en jaarvergadering OV Einde KINDERBOEKENWEEK u. Start Herfstvakantie Herfstvakantie van 26 oktober t/m 30 oktober Maandag 2 november Dinsdag 3 november Woensdag 4 november Start Schoolfruit Nieuwsbrief 4 in uw mailbox en op de website Hoofdluiscontrole - Noteer alvast: woensdagochtend 18 november Project Museumschatjes voor midden en bovenbouw Om dit door te kunnen laten gaan hebben we heel veel rijouders nodig! Please, hou deze ochtend vrij voor ons.

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 3. Jaargang oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer Nieuwsbrief 3 Jaargang 2016-2017 4 oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Woensdag. 5 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij DE BIBLIOTHEEK IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Oktober 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op. Binnenkort kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende herfstvakantie. De periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 15 oktober 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 42 Bijbelverhalen In de komende periode horen we verhalen over Abraham. Hij hoort de stem van God en gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

Studie tweedaagse van de Stichting Haarlem Schoten was leerzaam en leuk!

Studie tweedaagse van de Stichting Haarlem Schoten was leerzaam en leuk! NUMMER 5 JAARGANG 32 17-11-2017 Belangrijke data Vrij. 17 november 17 Za. 18 november 17 27 november tm 1 december 17 Sintversiering ophangen vanaf 15.00 uur, ouderhulp gezocht! Aankomst Sinterklaas Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014 In dit nummer: De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 13-11-2014 - Geweldig nieuws van juf Anne! -Welkom en afscheid van leerlingen - Schoolfruitprogramma - Schoolontbijt, 5 november - Juf Yvonne zorgverlof

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

MOLENWIJZER 2 oktober 2015

MOLENWIJZER 2 oktober 2015 o.b.s. de Molenvliet Molendijk 8 3243 AM Stad aan t Haringvliet tel: 0187 611350 e-mail: info@obsdemolenvliet.nl website: www.obsdemolenvliet.nl MOLENWIJZER 2 oktober 2015 Zonnebloemwedstrijd V.O.O. Uitslag

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 19 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 5 e Boemerang van dit schooljaar. Het lijkt er op dat het mooie weer voorbij is, de regen klatert uit de lucht. Goed voor de plantjes in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes!

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes! INFO Jaargang 21, Nummer 32, 19-4-2016 20 en 21-04-2016 Route 8 Eindtoets groep 8 22-04-2016 Koningsspelen 8.00 uur op school. Vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 5 vrij. Vanaf 13.00 uur groep 6 t/m 8 vrij. 27-04-2016

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016 NIEUWSBRIEF 4 december 2016 AGENDA Woensdag 21 december Donderdag 22 december Vrijdag 23 december, 12.00 uur Maandag 9 januari Kerstmarkt De kinderen zijn om 12.00 uur uit. Inloop op school tot 9.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten NIEUWSBRIEF November 014 INHOUD Schoolactiviteiten Schoolfruit 1 Kledinginzameling Techniekmiddag Studiedag Showtime Unicef Inloopavond Opening project 1- Voorstellen aan 3 Ingezonden berichten 3 Schoolactiviteiten

Nadere informatie

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter!

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Nieuwsbrief, 11 oktober 2018 Gelukkig Oktober 13 Juf Marlies jarig 14 School-Kerk-Gezinsdienst 10.30u Bethabara 15 Projectweek Door

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015 Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Personele zaken Wij zijn bijzonder blij u te mogen zeggen dat

Nadere informatie

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen:

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen: Kalender: 2master express 21 maart: OV-vergadering 24 maart: Lenteontbijt Vossenjacht Speelgoedmiddag groep 1/2 25 maart: Goede Vrijdag 28 maart: 2e Paasdag 29 maart: Start Cultuurproject 1 april: Nieuwsbrief

Nadere informatie

de nieuwsbrief van basisschool Vilt nummer 1 - oktober 2015 Voor u ligt onze eerste Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016.

de nieuwsbrief van basisschool Vilt nummer 1 - oktober 2015 Voor u ligt onze eerste Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Voorwoord Voor u ligt onze eerste Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. De eerste schoolperiode zit er alweer op en hebben we afgesloten met leerzame activiteiten rondom de kinderboekenweek! Raar maar

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

STUDIEDAG 6 OKTOBER DEVENTER ANDERE SCHOOLTIJDEN PLEINVEEGACTIE , nummer 5, jaargang 2

STUDIEDAG 6 OKTOBER DEVENTER ANDERE SCHOOLTIJDEN PLEINVEEGACTIE , nummer 5, jaargang 2 PLANNING 15-10 teamvergadering 15-10 Gele verhalenbus komt voor groep 1 t/m 4 16-10 verrassing op het schoolplein om 08:30 16-10 start herfstvakantie 27-10 teamvergadering 30-10 hoofdluiscontrole 30-10

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Tweede jaargang nr. 37, 22 mei 2015

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Tweede jaargang nr. 37, 22 mei 2015 MAKkies Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Tweede jaargang nr. 37, 22 mei 2015 2 e Pinksterdag: A.s. maandag 25 mei hebben alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag. Toezicht op de speelplaats Wij merken

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Rapporten

Nieuwsbrief. Rapporten Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 13 - februari 2013 Rapporten Op maandag 11 maart zullen alle kleuters een map met werkjes mee naar huis krijgen. Tegelijkertijd ontvangen alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2 Sportbuurtwerk Op maandag 31 oktober zijn we van start gegaan met het sportbuurtwerkproject. Iedere maandag kunnen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 om 15.30 uur terecht op afwisselend De Nobelhorst,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst

R.K. basisschool De Bronckhorst Nieuwsbrief 2 oktober 2013 STAGE Ook dit schooljaar zullen toekomstige juffen en meesters hun stage op De Bronckhorst vervullen. Wij verwelkomen Annick in groep 1/2c, Loes in groep 3b, Timo in groep 4b

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen:

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen: 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43 Kalender: 30-10 Cursus team(leren Analyseren) 31-10 Team vergadering Schoolcommissie overleg Bijbelverhalen: Week 44: 29 oktober-4 november Mozes gaat de

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school September 2014 36 1 2 3 4 5 Start VS, blok 1 37 8 Kennismakingsgesprekken 11 9 10 Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken 12 OR startvergadering 38 15 16 17 18 Bezoek vogelnest

Nadere informatie