Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2"

Transcriptie

1 Sportbuurtwerk Op maandag 31 oktober zijn we van start gegaan met het sportbuurtwerkproject. Iedere maandag kunnen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 om uur terecht op afwisselend De Nobelhorst, en De Moerschans voor een leuke activiteit. Onder begeleiding van een medewerker van Hulst In Beweging kunnen de kinderen dan deelnemen aan een sport of spelactiviteit. De kinderen hoeven zich hiervoor niet van te voren aan te melden. De data worden opgenomen in de agenda van deze nieuwsbrief. De school is op dat moment niet verantwoordelijk voor de kinderen. Op het prikbord bij de hoofdingang op onze locatie aan de Tabakstraat is te lezen om welke specifieke activiteiten het gaat. Schoolplein locatie Sportlaan flink aangepakt! Mede dankzij Angelo van Mullem (de vader van Emilka van Mullem uit groep 3) hebben de kinderen op de locatie Sportlaan weer een prachtig schoolplein waar naar hartenlust gespeeld kan worden. De houtsnippers zijn vervangen door tegels en rubberen matten. School4Talent groep 5 Groep 5 is vrijdagmiddag 4 november gestart met het project School4Talent. De kinderen krijgen het eerste blok les op de trompet of de saxonette. Na zes weken wordt er een presentatie gegeven aan de ouders en medeleerlingen en volgt blok 2 waarin de kinderen aan de slag gaan met percussie. Ook dit blok zal na zes weken worden afgesloten met een korte presentatie.

2 Schoolfruit Vanaf dinsdag 8 november start met het project schoolfruit. De komende 20 weken krijgen de peuters en de kinderen uit groep 1 t/m 8 iedere dinsdag, donderdag en vrijdag een stuk fruit. Op die dagen hoeven zij dus zelf geen koekje of fruit mee naar school te nemen. Het project heeft als doel het eten van fruit te stimuleren. Wat wij de voordelen vinden van het project schoolfruit : Het is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Het is leerzaam. Kinderen leren over de herkomst en gezondheidsvoordelen van fruit en groente. Viering onderbouw en viering bovenbouw Op de vieringen worden door de kinderen liedjes gezongen, dansjes gedaan, versjes voorgelezen, gegoocheld enzovoort. Papa s, mama s, verzorgers, opa s en oma s zijn van harte welkom! Viering onderbouw 8 november (groep 1 t/4): Inloop 14:00 uur, Start 14:15 uur locatie Sportlaan. Viering bovenbouw 10 november (groep 5 t/m 8 ): Inloop 13:45 uur, Start 14:00 uur locatie Tabakstraat. Het Nationaal Schoolontbijt Op woensdag 9 november nemen de kinderen van de peuterspeelzaal en de basisschool deel aan het Nationaal Schoolontbijt! Op deze dag hoeven de kinderen dus niet thuis te ontbijten. We ontbijten gezellig samen met z n allen in de klas! Waarom is ontbijten zo goed voor je? Ontbijten geeft je energie. Ontbijten levert voedingsstoffen. Ontbijten helpt je stoelgang. Ontbijten houdt je op gezond gewicht. Ontbijten is lekker en gezellig (vooral in de klas!). EHBO Cursus TSO medewerkers Donderdagavond 10 november nemen de TSO medewerkers van onze school deel aan een EHBO cursus. Hier leren ze hoe te handelen wanneer een kind bijvoorbeeld op het schoolplein valt, zich verslikt of zich heeft gesneden. Juf Esther en Juf Willy vieren hun verjaardag Op woensdag 16 november vieren juf Esther en juf Willy hun verjaardag in de kleutergroepen (1/2A en 1/2B). De kinderen uit de groepen 1/2A en 1/2B hoeven deze dag geen eten en drinken mee naar school te nemen.

3 Start Week van de Mediawijsheid Van 18 tot en met 25 november 2016 wordt er weer een nieuwe Week van de Mediawijsheid georganiseerd. Het thema luidt: Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed?. Tijdens deze week staan wij er bij stil hoe beïnvloeding werkt in onze wereld vol media. In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid tussen feit en fake te kunnen maken. Sociale media, kranten, tv, online gemeenschappen en filters oefenen bovendien grote invloed uit op hoe wij onszelf, de ander of de wereld zien. Begrijpen we nog voldoende hoe de informatie en beelden die ons bereiken tot stand komen? Waar ligt de grens tussen propaganda en nieuws? En wat sturen we zelf de wereld in? Spreekuur Jeugdverpleegkundige Mijn kind plast nog in bed. Mijn dochter slaapt zo slecht. Is mijn kind te mager? Zomaar een aantal vragen waar je als ouder mee zou kunnen zitten. Niet ernstig genoeg om direct naar de dokter te gaan maar je zou toch graag een antwoord van een deskundige willen hebben. Deze mogelijkheid is er!!! Ook dit schooljaar doe ik weer een inloopspreekuur op de Wereldboom, locatie Sportlaan. Let wel op! Het spreekuur is nu op elke 4e woensdag van uur. De data van de spreekuren worden opgenomen in de agenda van deze nieuwsbrief. Voor wie is dit spreekuur bedoeld? Voor alle ouders en verzorgers die een kind hebben op de Wereldboom (beide locaties): de basisschool, de peuterspeelzaal en naschoolse opvang. Maar ook de leidsters en leerkrachten kunnen hier gebruik van maken. Dus iedereen die een vraag heeft over kinderen (van 0 t/m 12 jaar) kan hier terecht met allerlei vragen over gezond opgroeien en opvoeden. Dit mogen grote en kleine vragen zijn. Op deze manier hopen we de Jeugdgezondheidszorg een plek in de wijk en in de school te geven en het contact met ouders, school, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal te versterken.. U kunt gerust binnenlopen, een afspraak is niet nodig. De jeugdverpleegkundige zit in de spreekkamer rechts achter het keukentje. Het eerstvolgende spreekuur is op woensdag 23 november. Nancy Roelands, Jeugdverpleegkundige Nancy.roelands@ggdzeeland.nl

4 Informatieavond voortgezet onderwijs Voor de ouders van de leerlingen uit groep 8 is er op 17 november een informatieavond over het voortgezet onderwijs in het algemeen en het Reynaertcollege in het bijzonder. De brugklasleiding van het Reynaertcollege zal de presentatie verzorgen. Inloop vanaf 19:15 uur. Start 19:30 uur locatie Tabakstraat. Jeugd EHBO groep 8 Groep 8 is vrijdag 4 november gestart met de cursus jeugd-ehbo. Aan het einde van de cursus moeten de kinderen een examen afleggen. Als ze dit examen goed doorlopen, ontvangen ze een diploma. Verkeersbrigadiers Helaas hebben zich te weinig mensen aangemeld voor de taak van verkeersbrigadier, waardoor wij dit initiatief tijdelijk moeten parkeren. Bij deze wil ik de ouders die zich hadden opgegeven ontzettend bedanken. Paddenstoelentocht peuters en kleuters groot succes De paddenstoelentocht in de Clingse bossen afgelopen vrijdag 4 november was een groot succes. De medewerkers van Natuur & Zo wisten de kinderen goed te boeien. Zo hebben de kinderen een heksenkring gezien en werd er verteld hoe het kwam dat deze paddenstoelen zo mooi in een cirkel stonden. Ook waren er kinderen die nog echte eekhoorns hadden gezien.

5 Sinterklaas op Vrijdag 2 december ontvangen de peuters en de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 Sinterklaas op de locatie aan de Sportlaan. Voor de peuters en de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 brengt Sinterklaas cadeautjes mee. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 maken surprises voor elkaar. Data Maandag 31 oktober Hoofdluiscontrole Maandag 31 oktober Start thema: Herfst, reuzen en kabouters (peuters & kleuters) Maandag 31 oktober Sportbuurtwerk groep 5 t/m 8 locatie 15:30 uur Donderdag 03 november Bezoek van de Leonardo groep aan de Technobiel te Clinge Vrijdag 04 november Start jeugd EHBO groep 8 Vrijdag 04 november Start blok 1 School4Talent - klarinet/trompet groep 5 Maandag 07 november Sportbuurtwerk groep 5 t/m 8 locatie Moerschans 15:30 uur Dinsdag 08 november Start project schoolfruit voor de peuters en de groepen 1 t/m 8 Dinsdag 08 november Viering OB 14:15 uur - 15:00 uur; locatie Sportlaan Dinsdag 08 november Commissie identiteit Hulst, aanvang 19:30 uur, locatie Tabakstraat Woensdag 09 november Nationaal schoolontbijt voor de peuters en de groepen 1 t/m 8 Woensdag 09 november Zeldenrust sport Verdiepingsprogramma uur - 16:30 uur Woensdag 09 november Dikke bandenrace St. Jansteen 14:00 uur - Natuurspeeltuin Donderdag 10 november Viering BB 14:15 uur - 15:00 uur; locatie Tabakstraat Donderdag 10 november EHBO cursus TSO medewerkers, 20:00 uur - 21:30 uur; locatie Tabakstraat Vrijdag 11 november Sint Maarten Zaterdag 12 november Nationale Sinterklaasintocht Maassluis Maandag 14 november Sportbuurtwerk groep 5 t/m 8 locatie Nobelhorst 15:30 uur Dinsdag 15 november TSO - Overleg 20:00 uur Woensdag 16 november Juf Esther viert haar verjaardag in groep 1-2A Woensdag 16 november Juf Willy viert haar verjaardag in groep 1-2B Woensdag 16 november Dikke bandenrace Liniedijk 14:00 uur - Verzamelen t.h.v. Zoutestraat 109 Donderdag 17 november Infoavond Reynaertcollege - Locatie Tabakstraat; 19:30 uur groep 8 Vrijdag 18 november Start week van de mediawijsheid Maandag 21 november Activiteitencommissie - aanvang 20:00 uur Maandag 21 november Start thema: Sinterklaas (peuters en kleuters) Dinsdag 22 november 1e Repetitie kerstviering GVO Woensdag 23 november Dikke bandenrace Clingse bos 14:00 uur - locatie Speelbos Woensdag 23 november Informatieavond pleegzorg Terneuzen Woensdag 23 november Spreekuur jeugdverpleegkundige CJG uur locatie Sportlaan Donderdag 24 november Doedag Reynaertcollege groep 8 Maandag 28 november Juf Christian vervangt juf Tineke (groep 3) i.v.m. CV dag Dinsdag 29 november 2e Repetitie kerstviering GVO Dinsdag 29 november Medezeggenschapsraad 20:00 uur, locatie Tabakstraat Woensdag 30 november Dikke bandenrace Kloosterzande 13:30 uur - locatie hof ter zandeplein Vrijdag 02 december Sinterklaas op school en peuterspeelzaal

6 Data Maandag 05 december Medezeggenschapsraad; aanvang uur locatie Sportlaan Dinsdag 06 december 3e Repetitie kerstviering GVO Woensdag 07 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (ochtend) Woensdag 07 december Kerstknutsels maken peuterspeelzaal en groepen 1 t/m 8 Woensdag 07 december Zeldenrust VMBO verdiepingsprogramma 13:00 uur - 16:30 uur Vrijdag 09 december Rapport 1 mee naar huis Zondag 11 december Kerstviering - Vrijwillige basis - PC Kerk Maandag 12 december Start thema: Kerst (peuters en kleuter) Maandag 12 december Oudergesprekken groepen 3 t/m 8 Maandag 12 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Maandag 12 december Dikke bandenrace Vogelwaarde 15:30 uur - Bos aan de Bossestraat Dinsdag 13 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Dinsdag 13 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (ochtend) Donderdag 15 december Oudergesprekken groepen 3 t/m 8 Donderdag 15 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Vrijdag 16 december Presentatie blok 1 School4Talent 13:45 uur - 14:00 uur Maandag 19 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (hele dag) Woensdag 21 december Winter Donderdag 22 december Kerstviering groepen 1 t/m 8 en de peuters (nog nader in te vullen) Vrijdag 23 december Start Kerstvakantie Vrijdag 23 december 1e Collectieve Perspecto vakantiedag Zaterdag 25 december Kerstmis Dinsdag 27 december Kerstvakantiedag Jeugdvakantieweek Zondag 31 december Oudjaar Maandag 01 januari Nieuwjaar Vrijdag 06 januari 3 Koningen Vrijdag 06 januari Laatste dag van de kerstvakantie Maandag 09 januari Hoofdluiscontrole Donderdag 12 januari Activiteitencommissie - 20:00 uur Vrijdag 13 januari Juf Chana viert haar verjaardag in groep LBB Vrijdag 13 januari Juf Daniëlle viert haar verjaardag in groep 6-8 Vrijdag 13 januari Start blok 2 School4Talent groep 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 3

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 3 Doedag Reynaertcollege De kinderen uit de groepen 8 van onze school hebben donderdagochtend 24 november een bezoek gebracht aan het Reynaertcollege in Hulst. Daar hebben zij, in verschillende groepjes,

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10 Schoolreis groepen 1 t/m 7 Vrijdag 21 juni gaan de kinderen uit de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. De groepen 1 en 2 gaan naar Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet. De groepen 3 t/m 7 gaan naar De Beekse

Nadere informatie

De Wereldboom. Nieuwsbrief nr: 1

De Wereldboom. Nieuwsbrief nr: 1 Schaaklessen Maandag 11 september is schaakdocent Manuel Colsen op onze school gestart met het geven van schaaklessen, na schooltijd, aan kinderen uit de groepen 2 t/m 8. De schaaklessen vinden plaats

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5 Nieuwjaarswens Het team van De Wereldboom wenst u allen een goed en gezond 2017! Bedankt voor uw vertrouwen, de fijne samenwerking en uw hulp in 2016. Wij hopen dit te mogen voortzetten in het nieuwe jaar.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 27-28 Basisschool De Wereldboom Augustus 27 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 1 e Schooldag Hoofdluiscontrole 29 Start lessen AVO & GVO 30 Openingsviering

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

1e nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 9-9-2016

1e nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 9-9-2016 St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl website: www.willibrordushulst.nl 1e nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 9-9-2016 Het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

2014-2015. Januari. ma di wo do vr za zo. 01 Vakantie. Nieuwjaarsdag. 14 15 Info Reynaert College groep 8 (Zoutestraat)

2014-2015. Januari. ma di wo do vr za zo. 01 Vakantie. Nieuwjaarsdag. 14 15 Info Reynaert College groep 8 (Zoutestraat) Januari 31 01 02 04 Oudejaarsdag Nieuwjaarsdag 05 Inloop groep 1 t/m 8 + psz Hoofdluis controle Juf Veronique viert haar verjaardag in groep 6 07 08 Juf Daniëlle viert haar verjaardag in groep 8 09 School4Talent

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02 Staking 12 september gaat definitief door De staking op 12 september door leerkrachten van het primair onderwijs gaat definitief door en het overgrote deel van de leerkrachten van basisschool De Wereldboom

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar VOOR IN DE AGENDA

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar VOOR IN DE AGENDA Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2015-2016 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@logperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie:

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie: Nieuwsbrief 6 30 november 2017 Belangrijke data 30 november MR vergadering 05 december Sinterklaasviering 06 december Schooldag start om 10.30 uur 11 t/m 14 december Oudergesprekken gr.8 (VO-advies) 12

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 3-12-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl December Belangrijke data December 04-12 08:45 uur Ouderkamer 04-12 Schoentje zetten op school

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 3-11 november 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 december 2018

NIEUWSBRIEF 14 december 2018 NIEUWSBRIEF 14 december 2018 Agenda 18-12 Kerstfeest groep 3 en 4 18:00 uur 19-12 Kerstfeest groep 1 en 2 18:30 uur 20-12 Kerstfeest groep 5 t/m 8 18:00 uur 20-12 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 24-12/4-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten en daarna van allerlei gezellige kerstactiviteiten in en rond school.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent dat kinderen van alle culturen en geloven welkom zijn.

De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent dat kinderen van alle culturen en geloven welkom zijn. KLEUTERGIDS WELKOM Geachte ouder(s)/verzorger(s), Welkom op de OBS de Crayenester. We stellen het op prijs dat u voor onze school heeft gekozen. De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016

Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016 Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016 Van TikTik naar SchoolSuite: in de onderbouw nemen we de eerste stappen om dit in te voeren De nieuwe versie van TikTik heet SchoolSuite. We nemen kleine stappen

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

November. Nieuwsbrief Nr. 7

November. Nieuwsbrief Nr. 7 Nieuwsbrief 2018-2019 Nr. 7 November 2018 Samenwerken, Voor samenwerken is veiligheid nodig. Fouten maken mag en wordt niet afgestraft. Je mag net zo lang oefenen tot je het onder de knie hebt. Het gaat

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS November Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS November Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 2-11-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl November Belangrijke data 03-11 13:30-15:15 uur groep 4/5 bezoek aan molen Zes Wielen 06-11

Nadere informatie