Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 3"

Transcriptie

1 Doedag Reynaertcollege De kinderen uit de groepen 8 van onze school hebben donderdagochtend 24 november een bezoek gebracht aan het Reynaertcollege in Hulst. Daar hebben zij, in verschillende groepjes, een rondleiding gekregen op de beide locaties van deze middelbare school. Op deze manier hebben zij kennis kunnen maken met de diverse vakken en docenten. Sinterklaas op De Wereldboom Vrijdag 2 december ontvangen de peuters en de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 Sinterklaas en zijn Pieten om uur op onze locatie aan de Sportlaan. U als ouder/verzorger bent van harte welkom om bij dit ontvangst aanwezig te zijn. De harmonie van Hulst zal weer zorgen voor een vrolijke muzikale noot. Wij vragen aan de ouders/verzorgers van de peuters of hun kind om uur op school aanwezig kan zijn. De peuters en de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zullen een cadeautje van de Sint ontvangen. Groep 5 t/m 8 heeft lootjes getrokken en maakt surprises voor elkaar. Peuters die normaal gesproken niet op vrijdag naar de peuterspeelzaal komen, zijn op deze dag uiteraard ook van harte welkom om aan deze festiviteit deel te nemen. Alle kinderen ontvangen dinsdagochtend 29 november iets lekkers van de Sint. Kerstknutsels Woensdagochtend 7 december gaan de peuters en de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 kerststukjes en andere kerstknutsels maken. Hiervoor vragen wij u, uw kind een potje en wat groen mee naar school te geven. Voor oase en een kaars zorgt de school. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 gaan ook kerstknutsels maken. Voor deze activiteit zoeken wij nog ouders / verzorgers / opa s en oma s die willen helpen bij deze knutselochtend. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar dewereldboom@ogperspecto.nl t/m maandag 5 december. Rapport groepen 3 t/m 8 Vrijdag 9 december krijgen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 hun eerste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Zowel de inhoud van het rapport als de omslag heeft een flinke metamorfose ondergaan. Kerstviering in de kerk Zondag 11 december organiseren wij een kerstviering in de protestantse kerk in Hulst. De kerstviering wordt geheel verzorgd door de school. Alle kinderen van De Wereldboom zijn met het hele gezin van harte welkom. De viering start om uur. De viering is echter op vrijwillige basis. De kinderen die GVO volgen, worden om 9:30 uur in de kerk verwacht. School4Talent presentatie Groep 5 is vrijdagmiddag 4 november gestart met het project School4Talent. De kinderen krijgen het eerste blok les op de trompet of de saxonette. Na 6 weken wordt er een presentatie gegeven aan de ouders en medeleerlingen. Dit zal plaatsvinden op 16 december van 13:45 uur tot 14:00 uur op de locatie aan de Tabakstraat. Daarna zal er een klassikaal blok percussie worden gegeven. School4Talent is een samenwerking tussen de Zeeuwse Muziekschool, de harmonie van Hulst en basisschool De Wereldboom.

2 Oudergesprekken Op maandag 12 en donderdag 15 december vinden de oudergesprekken plaats voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 8. U ontvangt hier binnenkort een aparte uitnodiging voor. Kerstviering op De Wereldboom Donderdagavond 22 december organiseren wij voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 een kerstdiner en een lampionnenoptocht. De peuters mogen ook deelnemen aan de lampionnenoptocht. Wij vragen u om zelf voor een lampion voor uw kind te zorgen. U ontvangt t.z.t. verdere informatie over de tijden en de inhoud van deze avond. Donderdag 22 december zijn alle kinderen s middags vanaf 12 uur vrij i.v.m. de voorbereidingen van deze kerstviering. De peuters houden vrijdag 23 december een kerstbrunch op De Wereldboom. Afsluiting project Leonardo Na de herfstvakantie zijn onze Leonardo leerlingen weer volop aan de slag gegaan met het project bouwen en wonen. Wij sluiten dit project woensdagavond 30 november af met een bijeenkomst voor de ouders/verzorgers. De bijeenkomst begint om uur. Aanvang vanaf uur. Kerstvakantie Onze kerstvakantie loopt vanaf vrijdag 23 december tot en met vrijdag 6 januari. De peuterspeelzaal is 23 december gewoon open. Hoofdluiscontrole Op maandag 9 januari houden wij weer op beide locaties van De Wereldboom een controle op de aanwezigheid van hoofdluis. Mocht u zelf neetjes of hoofdluis bij uw kind ontdekken, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit te melden bij de school. Ook wanneer u reeds met de behandeling bent gestart. Veiligheidssloten op de hekken locatie Sportlaan Voor de veiligheid van de kinderen, hebben wij donderdag 24 november 2016 veiligheidssloten laten bevestigen op de hekken aan de locatie aan de Sportlaan. Deze sloten zorgen ervoor dat kleine kinderen de hekken niet zelfstandig kunnen openen. U kunt de veiligheidssloten bedienen op de volgende manier: Druk de 3 knoppen in en houd deze ingedrukt. Draai vervolgens de knop en trek of duw het hek open. Verjaardag Juf Chana, Juf Jacqueline en Juf Daniëlle Op vrijdag 13 januari vieren juf Daniëlle, juf Jacqueline en juf Chana s middags hun verjaardag in de groepen 6-8, 7 en LBB.

3 AVO De kinderen die AVO volgen behandelen dit schooljaar de volgende 4 thema s: Thema 1: Allemaal familie (augustus 2016 oktober 2016) We hebben allemaal familie. Dat is een van de zekerheden die we hebben in het leven. Het thema Allemaal familie is een prachtig levensbeschouwelijk thema, omdat het aan de basis ligt van onze bestaansvragen. Thema 2. Met andere ogen (november 2016 januari 2017) We kijken allemaal anders naar de wereld om ons heen, dichtbij en verder weg. Daarmee geven we ook ieder op onze eigen manier betekenis aan wat we zien. Maar wat als je door de ogen van een ander naar diezelfde wereld kijkt? Thema 3: Geheim! Wat deel jij? (februari 2017 april 2017) Over wat je met anderen deelt. En wat niet. Wat is geheim? Omgaan met sociale media komt zeker aan bod. Thema 4: In je kracht (mei 2017 juli 2017) Waar ligt jouw kracht? Een zoektocht naar talenten, eigenschappen, karakter. En hoe je die kunt inzetten om in je eigen kracht te staan. GVO Bij GVO zijn o.a. de verhalen over Noah en Abraham aan bod gekomen en momenteel zijn de kinderen druk bezig met de voorbereidingen van de kerstviering in de protestantse kerk in Hulst. Gezocht ouders/verzorgers van peuters Omdat de peuterspeelzaal en de basisschool nauw samenwerken bij tal van activiteiten, zouden wij het leuk vinden wanneer er ook ouders/verzorgers van de peuters zich bij de activiteitencommissie van de Wereldboom zouden willen aansluiten. De activiteitencommissie organiseert bijvoorbeeld het sinterklaasfeest, de spelletjesochtend, diverse knutselactiviteiten etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn de Poorter of door een mailtje te sturen naar dewereldboom@ogperspecto.nl. Hand- voet- en mond ziekte Op school heerst er momenteel de hand voet en mondziekte. Deze ziekte kenmerkt zich door vlekjes en blaasjes in de mond, op de handen en op de voeten. De ziekte wordt veroorzaakt door een virus. Vooral kinderen kunnen er ziek van worden. Uw kind kan koorts krijgen en is soms ook misselijk. Hand-, voet- en mondziekte gaat binnen 2 weken vanzelf over. Goede hygiëne, zoals het wassen van de handen na een toiletbezoek is erg belangrijk. Op school zijn zeep en papieren handdoekjes voorradig. In de klassen staan plastic bekertjes die de kinderen kunnen gebruiken als ze water willen drinken.

4 Stichting De MelkKan Stichting De MelkKan is een Non-profitorganisatie die mensen uit Hulst en omstreken, die het financieel moeilijk hebben, helpt met kleding, levensmiddelen, verzorgingsproducten, speelgoed etc. Om deze mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, heeft Stichting De MelkKan, een aantal pakketten samengesteld die u kunt doneren aan een gezin. U kunt dit doen door een keuze te maken uit één van onderstaande pakketten en het bedrag hiervoor over te maken op rekeningnummer NL41 RABO van Stichting De Melkkan onder vermelding van het door u gekozen pakket. Kijk op voor meer informatie. U kunt kiezen uit de volgende pakketten: -Ontbijtpakket voor een kind ( 10,-) -Babypakket ( 20,-) -Luierpakket ( 25,-) -Basispakket voor een gezin ( 20,-) -Huishoudpakket voor een gezin ( 15,-) Data Maandag 28 november Juf Christian vervangt juf Tineke (groep 3) i.v.m. CV dag Maandag 28 november Sportbuurtwerk (locatie basisschool Moerschans) Levend stratego Dinsdag 29 november De peuters en de kinderen van de basisschool ontvangen iets lekkers van de Sint Dinsdag 29 november 2e Repetitie kerstviering GVO Dinsdag 29 november Medezeggenschapsraad 20:00 uur, locatie Tabakstraat Woensdag 30 november Afsluiting project bouwen en wonen Leonardo Woensdag 30 november Dikke bandenrace Kloosterzande 13:30 uur - locatie hof ter Zandeplein Vrijdag 02 december Sinterklaas op De Wereldboom Maandag 05 december Medezeggenschapsraad; aanvang uur locatie Sportlaan VERVALT Maandag 05 december Sportbuurtwerk (locatie Nobelhorst) bootcamp - oude kleren aantrekken Dinsdag 06 december 3e Repetitie kerstviering GVO Woensdag 07 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (ochtend) Woensdag 07 december Kerstknutsels maken peuters en groepen 1 t/m 8 Woensdag 07 december Zeldenrust VMBO verdiepingsprogramma 13:00 uur - 16:30 uur Vrijdag 09 december Rapport groepen 3 t/m 8 mee naar huis Zondag 11 december Kerstviering - PC Kerk - Vrijwillige basis Maandag 12 december Start thema: Kerst (peuters en kleuters) Maandag 12 december Sportbuurtwerk (locatie De Wereldboom Tabakstraat) Speurtocht Maandag 12 december Oudergesprekken groepen 3 t/m 8 Maandag 12 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Maandag 12 december Dikke bandenrace Vogelwaarde 15:30 uur - Bos aan de Bossestraat Dinsdag 13 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Dinsdag 13 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (ochtend) Donderdag 15 december Oudergesprekken groepen 3 t/m 8 Donderdag 15 december Bloemschikken Buurtvereniging - Locatie Tabakstraat Vrijdag 16 december Presentatie blok 1 School4Talent 13:45 uur - 14:00 uur Maandag 19 december PGO - 5 jarigen Tabakstraat 5 (hele dag) Woensdag 21 december Winter Donderdag 22 december Alle groepen vanaf 12:00 vrij i.v.m. de kerstviering s avonds Donderdag 22 december Kerstviering groepen 1 t/m 8 Donderdag 22 december Lampionnenoptocht peuters en groepen 1 t/m 8 Vrijdag 23 december Kerstbrunch Peuters De Wereldboom Vrijdag 23 december Start Kerstvakantie Vrijdag 23 december 1e Collectieve Perspecto vakantiedag Zaterdag 25 december Kerstmis

5 Dinsdag 27 december Kerstvakantiedag Jeugdvakantieweek Zondag 31 december Oudjaar Maandag 01 januari Nieuwjaar Vrijdag 06 januari 3 Koningen Vrijdag 06 januari Laatste dag van de kerstvakantie Maandag 09 januari Hoofdluiscontrole Donderdag 12 januari Activiteitencommissie - 20:00 uur Vrijdag 13 januari Juf Jacqueline viert haar verjaardag in groep 7 Vrijdag 13 januari Juf Daniëlle viert haar verjaardag in groep 6-8 Vrijdag 13 januari Juf Chana viert haar verjaardag in groep LBB Vrijdag 13 januari Start blok 2 School4Talent groep 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 2 Sportbuurtwerk Op maandag 31 oktober zijn we van start gegaan met het sportbuurtwerkproject. Iedere maandag kunnen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 om 15.30 uur terecht op afwisselend De Nobelhorst,

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5 Nieuwjaarswens Het team van De Wereldboom wenst u allen een goed en gezond 2017! Bedankt voor uw vertrouwen, de fijne samenwerking en uw hulp in 2016. Wij hopen dit te mogen voortzetten in het nieuwe jaar.

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10 Schoolreis groepen 1 t/m 7 Vrijdag 21 juni gaan de kinderen uit de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. De groepen 1 en 2 gaan naar Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet. De groepen 3 t/m 7 gaan naar De Beekse

Nadere informatie

De Wereldboom. Nieuwsbrief nr: 1

De Wereldboom. Nieuwsbrief nr: 1 Schaaklessen Maandag 11 september is schaakdocent Manuel Colsen op onze school gestart met het geven van schaaklessen, na schooltijd, aan kinderen uit de groepen 2 t/m 8. De schaaklessen vinden plaats

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02 Staking 12 september gaat definitief door De staking op 12 september door leerkrachten van het primair onderwijs gaat definitief door en het overgrote deel van de leerkrachten van basisschool De Wereldboom

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

2014-2015. Januari. ma di wo do vr za zo. 01 Vakantie. Nieuwjaarsdag. 14 15 Info Reynaert College groep 8 (Zoutestraat)

2014-2015. Januari. ma di wo do vr za zo. 01 Vakantie. Nieuwjaarsdag. 14 15 Info Reynaert College groep 8 (Zoutestraat) Januari 31 01 02 04 Oudejaarsdag Nieuwjaarsdag 05 Inloop groep 1 t/m 8 + psz Hoofdluis controle Juf Veronique viert haar verjaardag in groep 6 07 08 Juf Daniëlle viert haar verjaardag in groep 8 09 School4Talent

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 27-28 Basisschool De Wereldboom Augustus 27 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 1 e Schooldag Hoofdluiscontrole 29 Start lessen AVO & GVO 30 Openingsviering

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 8 - november 2012 De herfst... Herfst De zon komt op, het bos tot leven. Dieren komen uit hun hol, terwijl plujes door de lucht zweven. De planten met hun frse groene kleuren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke Info december 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data: 5 december - Sinterklaasfeest 20 december - s middags vrij! 20 december -

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.12 30 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

MAANDKALENDER DECEMBER 2017

MAANDKALENDER DECEMBER 2017 MAANDKALENDER DECEMBER 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 27 28 29 30 NAR Sintversiering 1-4 Adventsstuk 3-8 01 Podiumoptreden groep 5 13.15 uur 04 Sintkijkavond 18.30-19.30 uur 05 Sinterklaasfeest

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Lonnebode December In deze nieuwsbrief:

Lonnebode December In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: - Activiteiten - Sinterklaas - Groot Archipeldictee - Kerstviering - Kerstfestival - Nieuwjaarsontbijt - College Tour Junior Lonnebode December 2018 24.4 Activiteiten vrijdag 9 november

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 december 2018

NIEUWSBRIEF 14 december 2018 NIEUWSBRIEF 14 december 2018 Agenda 18-12 Kerstfeest groep 3 en 4 18:00 uur 19-12 Kerstfeest groep 1 en 2 18:30 uur 20-12 Kerstfeest groep 5 t/m 8 18:00 uur 20-12 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 24-12/4-01

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Info December Telefoon: Website: Agenda december 2013

Info December Telefoon: Website:  Agenda december 2013 Info December 2013 Telefoon: 072-5403606 E-mail: st.matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Agenda december 2013 do 05 Sinterklaas; let op, de Sint komt s middags op school vr 06 studiedag;

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 8 2016-2017 Sinterklaasfeest 2016 Afgelopen vrijdag hebben Sinterklaas en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige ochtend. We willen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 14 december 2018 nummer 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een gezellig sinterklaasfeest, dat is geslaagd mede dankzij een enthousiaste sinterklaascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element december 18.12

nieuwsbrief Het Element december 18.12 nieuwsbrief Het Element december 18.12 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De afgelopen weken is er in alle groepen volop gewerkt rondom het thema omgaan met de natuur. Alle groepen zijn naar

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 05

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 05 Sinterklaas Woensdag 5 december brengt Sinterklaas een bezoek aan de kinderen van De Wereldboom. Hij wordt rond 08.45 uur verwacht op onze locatie aan de Sportlaan. U bent van harte welkom om aan de straat

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND...

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND... Maandnieuws december 2018-2019 Jaargang 17 104 Maandnieuws december 2018 Hilversum BIJNA PAKJESAVOND... Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

September WEEK 39 Start kennismakingsgesprekken ouders en leerlingen vanaf groep 2. Donderdag 1. Vrijdag 2. Zaterdag 3.

September WEEK 39 Start kennismakingsgesprekken ouders en leerlingen vanaf groep 2. Donderdag 1. Vrijdag 2. Zaterdag 3. JAARKALENDER 2016 2017 Zelfstandigheid Verantwoordelijkheid Samenwerken Reflectie September 2016 Donderdag 1 Vrijdag 2 Zaterdag 3 Zondag 4 WEEK 36 Maandag 5 Rijksmuseum groep 5 t/m 8 Dinsdag 6 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site Nieuwsbrief nr. 4 26 november 2010 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer vr. 26 november Surpriseavond 18.30-19.15 uur di. 30 november Schoen zetten op school vr. 3 december Sinterklaas op school, de

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie