Nieuwsbrief 3. Jaargang oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3. Jaargang oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 Jaargang oktober 2016 schoolweek 5 SBO De Zonnewijzer Woensdag. 5 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij DE BIBLIOTHEEK IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN In de bibliotheek kun je terecht voor films, kranten, tijdschriften, evenementen en natuurlijk boeken! De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om er (weer) naartoe te gaan. Voor (jeugd)leden heeft de bibliotheek een superleuk extraatje in huis*: een tijdschrift vol tips, activiteiten en weetjes voor kinderen en (groot)ouders. CADEAUTJE VAN JE BIBLIOTHEEK: TIJDSCHRIFT VOOR ALTIJD JONG! Het tijdschrift Voor altijd jong! is een magazine dat geheel in het teken staat van het thema van de Kinderboekenweek en zowel voor kinderen als grootouders leuk is om te lezen. Het is een tijdschrift dat onder andere: *over leuke, bijzondere en gekke opa s en oma s schrijft *artikelen bevat over de leukste boeken bij het thema Voor altijd jong! *tips geeft voor toffe activiteiten van opa s en oma s met hun kleinkinderen *vol staat met de leukste wetenswaardigheden voor jong en oud. Gratis verkrijgbaar in de Kinderboekenweek bij deelnemende bibliotheken. Voor meer informatie over KBW-activiteiten zie ook: en Beste ouders/verzorgers, Met ingang van 1 november zal ik mijn werkzaamheden als interim-directeur neerleggen. Ik hoop dan te kunnen gaan genieten van mijn pensioen. Tijdens de informatieavond van vorige week, is mijn opvolger aan u voorgesteld. Zij zal zich verderop in deze nieuwsbrief nader presenteren. Ik dank u hartelijk voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wens u en uw kind(eren) nog een fijne tijd op SBO de Zonnewijzer. Met vriendelijke groet, Bert Arnold Noteer alvast: Woensdagochtend 19 oktober projectdag voor alle kinderen. Om dit door te kunnen laten gaan, hebben we heel veel rijouders nodig! Het zou fijn zijn als u deze ochtend vrij houdt voor ons.

2 Pagina 2 Pagina Nieuwsbrief 2 3 Beste ouders, verzorgers, leerlingen en alle andere bekenden van SBO de Zonnewijzer. Graag wil ik mij in deze nieuwsbrief aan u voorstellen. Mijn naam is Nicole Meurkens en ik ga met ingang van 1 november 2016 als directeur van de Zonnewijzer het stokje overnemen van Bert Arnold. Ik ben getrouwd en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Maarheeze. Ik werk sinds 1997 bij SKOzoK in diverse functies. Gestart in Leenderstrijp, vervolgens op basisschool de Dorenhagen gewerkt en het voorbije schooljaar in Luijksgestel en de Weebosch. De afgelopen zes jaar heb ik binnen de directie gewerkt. Nu wacht er een mooie, nieuwe uitdaging op de Zonnewijzer waar ik met heel veel enthousiasme aan ga beginnen. De komende periode zal ik al zoveel mogelijk aanwezig zijn en met Bert Arnold samenwerken. Op deze manier vindt er een goede overdracht plaats. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag en ben per de mail altijd bereikbaar (nmeurkens@skozok.nl). Mochten er van uw kant vragen zijn of is er behoefte aan een gesprek of afspraak; U bent altijd welkom! Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik kijk er naar uit om u en de kinderen te mogen ontmoeten. Samen met u hoop ik dat we een fijn schooljaar tegemoet gaan. Met vriendelijke groet, Nicole Meurkens Hallo allemaal, Ik ben juf Desi van de Pol en ik ben de vervangster van juf Mien van der Woude. Ik ben 22 jaar en ik kom uit Veldhoven. De hele week werk ik in de onderbouw in de verschillende groepen. Dit is de eerste keer dat ik op een speciaal basisonderwijs school werk en ik ben hier al veel aan het leren. Samen met de kinderen en de collega s hoop ik er hier een leuke periode van te maken! Groeten, Juf Desi

3 Pagina 3 Pagina 3 Nieuwsbrief 3 Werkplek wereld In werkplek wereld staan de zaakvakken geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek centraal. De kinderen kiezen in de werkplek een van deze hoeken en maken, passend bij hun niveau, hier een opdracht van. De doelen en de opdrachten kunnen per niveau verschillen, maar het onderwerp is voor iedereen hetzelfde. We zijn dit jaar gestart met deze 4 hoeken in werkplek wereld. Ik ontdek: Muziekinstrumenten De kinderen leren: -over verschillende muziekinstrumenten - luisteren naar klanken - leert hoe je een instrument maakt. Ik en de tijd: Regenten en vorsten De kinderen leren: -Over het koningshuis - Over regenten en vorsten - over de VOC - Over de opstand in Nederland Ik en de aarde: Topografie De kinderen leren: - over de provincies en hoofdsteden van Nederland - welke landen er bij Europa horen en welke hoofdsteden er zijn - welke landen er op welke werelddelen zitten. Verder gaan ze zelf een kaart maken van Nederland, Europa of de wereld. Ik en de natuur: Reptielen en amfibieën De kinderen leren: -de kenmerken van reptielen en amfibieën De kinderen gaan een poster of muurkrant maken.

4 Pagina 4 Pagina Nieuwsbrief 4 3 Lezen in groep oranje Leren lezen...een spannende en leuke uitdaging! De kinderen in groep oranje werken hard en zijn enthousiast. Ze kennen al een aantal letters en kunnen al een beetje lezen! Ook met rekenen en bouwen wordt goed ge werkt. Niet alleen maar alleen aan de slag, maar ook samenwerken komt aan bod. Waterspelletjes Wat hebben we mogen genieten van een prachtige nazomer. Een heerlijke uitloper van de zomervakantie! Op donderdag 15 september hebben we met alle kinderen van de onderbouw een heerlijke waterspelletjesmiddag gehouden. Waterballonnen, waterpistolen (kanonnen!), overvolle emmers en natte sponzen zorgden voor heerlijke verkoeling en veel lachende en uitgelaten kinderen.

5 Pagina 5 Pagina Nieuwsbrief 5 3 Muziek en de 'Ik-koffer' Muziek en groep roze zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. De kinderen vinden het heerlijk om de dag te beginnen met een lied, een lach en een dansje. Maar ook zelf of samen met de meester muziek maken vinden ze heerlijk. Binnen het thema 'ik' wordt er wekelijks door een kind van de klas de Ik-koffer gevuld en mee naar school gebracht. De ik-koffer is gevuld met allerlei spulletjes die het kind wil laten zien en een verhaal verteld over hem of haar: foto's ( van thuis, familie, huisdieren), knuffels, een spel, een boek, en allerlei andere attributen. Het kind vertel hierover en de klas stelt vragen. Een mooie manier om elkaar nog beter te leren kennen. Mila was als eerste aan de beurt en bracht een prachtig verhaal en mooie spullen mee. De andere kinderen volgen de komende weken en kunnen niet wachten tot ze aan de beurt zijn. Alvast een oproep voor ons thema COMMUNICATIE Voor dit thema gaan we brievenbussen maken van schoenendozen. Dus, hebt u nieuwe schoenen. gooi dan de dozen niet bij het oud papier, maar geef deze af bij de leerkrachten van de onderbouw. De leerlingren en leerkrachten dankbaar zijn.

6 Pagina 6 Pagina Nieuwsbrief 6 3 Beste sportieveling! Zin in een uitdaging? Doe dan mee aan de Ho- LaPress Jeugd Valkenloop op zondag 6 november! Dit is een sportief hardloop evenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De loop draait om het plezier! Samen ga je deze dag 1 km rennen. Woensdagavond 2 november kun je gratis meedoen aan een loopclinic op de atletiekbaan van AVV Valkenswaard. Tijdens de clinic doen we loopspelletjes en op het einde kun je nog een keer oefenen voor de 1 km. Op zondag doen we samen een warming-up op muziek en daarna word je met de bus naar de start toe gebracht. In drie categorieën lopen we terug, waarbij we finishen naast het Ho- LaPress kantoor, Kluizerdijk 1 in Valkenswaard. Iedereen die meedoet krijg een medaille. De snelste drie jongens en meisjes per categorie ontvangen een individuele prijs. Daarnaast is er het Valkensw aardse scholenkampioenschap. De beste school (= procentueel de meeste deelnemers) ontvangt de felbegeerde wisselbeker. Met dank aan Buiten-Spel, krijgt de winnende school van de Ho- LaPress Jeugdloop dit jaar niet alleen de felbegeerde wisselbeker, maar ook een circus springkussen* t.w.v. 80,- gratis voor één dag. * Uitgezonderd feestdagen. Af te halen op: Onze lieve vrouwendijk 13 te Waalre. Voor bezorging wordt een vergoeding van 20,- gevraagd. Datum tijdig overleggen. Bel Buiten-Spel via Nieuw dit jaar: Naast de wisselbeker krijgt de winnende school ook een springkussen voor één dag en 30 zwemkaartjes voor het subtropisch zwemparadijs de Dommelslag in Neerpelt!!! De winnende scholen van de afgelopen jaren waren St. Servatius en de Smelen. Ook wordt voor iedere school een groepsfoto gemaakt bij een springkussen ter herinnering. Ouders kunnen je vanaf de zijlijn aanmoedigen en wanneer je na afloop lekker op een springkussen kunt spelen, kunnen zij nog wat lekkers eten / drinken in de grote tent. Wil je meer weten? Kijk op of volg ons voor de laatste informatie via Tot ziens bij de clinic en de HoLaPress Jeugd Valkenloop! Met sportieve groeten, namens de organisatie commissie Remco Hoeymans ( holapressjeugdloop@avv-atletiek.nl)

7 Pagina 7 Pagina Nieuwsbrief 7 3 Vorig jaar hoorden we al bij de gelukkigen, dit schooljaar zijn we weer ingeloot. Daarmee horen we bij de bijna 2000 scholen, die mee mogen doen aan EU-Schoolfruit. Dat betekent dat we vanaf 7 november tot kort voor de meivakantie (20 schoolweken) gratis fruit en groente ontvangen voor alle leerlingen. Als school moeten we daar ook iets tegenover stellen. Dat doen we door extra aandacht te besteden aan groente, fruit en gezonde voeding. Daarvoor gebruiken we speciale schoolfruitlessen, digibordlessen en spelletjes als groente en fruitbingo. Voordelen EU-Schoolfruit Het is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Gezond eten is besmettelijk. Zien eten, doet eten. Kinderen durven door EU- Schoolfruit meer soorten fruit en groente te proeven. Ook thuis. Ouders waarderen het. Na de periode van gratis fruit en groente, wil 75% van de ouders een structureel schoolfruitbeleid. Het is leerzaam. Kinderen leren over de herkomst en gezondheidsvoordelen van fruit en groente. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Dinsdag 4 oktober Woensdag 5 oktober Nieuwsbrief 3 in uw mailbox en op de website STUDIEDAG ; alle leerlingen vrij Donderdag 6 oktober Maandag 10 oktober Dinsdag 11 oktober Woensdag 12 oktober Vrijdag 14 oktober Woensdag 19 oktober Vrijdag 21 oktober Dinsdag 1 november Start KINDERBOEKENWEEK op de Zonnewijzer Start 1e blok van OPP-oudergesprekken Juf Mien jarig Juf Kim ( school maatschappelijk werk ) jarig Einde KINDERBOEKENWEEK PROJECTDAG Herfstvakantie van 24 oktober t/m 28 oktober Woensdag 2 november Hoofdluiscontrole Einde 1e blok OPP-oudergesprekken /Start Herfstvakantie Nieuwsbrief 4 in uw mailbox en op de website Noteer alvast: woensdagochtend 19 oktober Projectdag voor alle kinderen! Om dit door te kunnen laten gaan hebben we heel veel rijouders nodig! Houdt u deze ochtend vrij voor ons??

8 Pagina 8 Nieuwsbrief 3

9 Pagina 9 Nieuwsbrief 3

10 Pagina 10 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Nieuwsbrief 3 Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Don. 8 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij Volgende week start ook op de Zonnewijzer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar 2015-2016 Nummer 2

OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen. t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 4 3 oktober 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten NIEUWSBRIEF November 014 INHOUD Schoolactiviteiten Schoolfruit 1 Kledinginzameling Techniekmiddag Studiedag Showtime Unicef Inloopavond Opening project 1- Voorstellen aan 3 Ingezonden berichten 3 Schoolactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Jaargang januari 2017 schoolweek 19. SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 8. Jaargang januari 2017 schoolweek 19. SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer Pagina 1 Nieuwsbrief 8 Nieuwsbrief 8 Jaargang 2016-2017 31 januari 2017 schoolweek 19 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Beste ouders, De afgelopen weken hebben we in de groepen de halfjaarlijkse

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter!

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Nieuwsbrief, 11 oktober 2018 Gelukkig Oktober 13 Juf Marlies jarig 14 School-Kerk-Gezinsdienst 10.30u Bethabara 15 Projectweek Door

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 14 november 2017 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 12 december 2017,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Oktober 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op. Binnenkort kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende herfstvakantie. De periode

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 19 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 5 e Boemerang van dit schooljaar. Het lijkt er op dat het mooie weer voorbij is, de regen klatert uit de lucht. Goed voor de plantjes in het

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016 NIEUWSBRIEF 4 december 2016 AGENDA Woensdag 21 december Donderdag 22 december Vrijdag 23 december, 12.00 uur Maandag 9 januari Kerstmarkt De kinderen zijn om 12.00 uur uit. Inloop op school tot 9.30 uur

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer Pagina 1 Nieuwsbrief 7 Nieuwsbrief 7 Jaargang 2016-2017 10 januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Een lieve groet, een klein gebaar Mooie wensen voor het nieuwe

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

STUDIEDAG 6 OKTOBER DEVENTER ANDERE SCHOOLTIJDEN PLEINVEEGACTIE , nummer 5, jaargang 2

STUDIEDAG 6 OKTOBER DEVENTER ANDERE SCHOOLTIJDEN PLEINVEEGACTIE , nummer 5, jaargang 2 PLANNING 15-10 teamvergadering 15-10 Gele verhalenbus komt voor groep 1 t/m 4 16-10 verrassing op het schoolplein om 08:30 16-10 start herfstvakantie 27-10 teamvergadering 30-10 hoofdluiscontrole 30-10

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

nieuwsbrief 1 Jaargang augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer

nieuwsbrief 1 Jaargang augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer pagina1 Nieuwsbrief 1 nieuwsbrief 1 Jaargang 2017-2018 29 augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Beste ouders/verzorgers, Net voor de zomervakantie hebt u van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwe collega s Kwink-avond Kinderboekenweek Schoolfruit

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 9 november 2017 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 7 december 2017. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR oktober (nr. 4 zal verschijnen op 3 november 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR oktober (nr. 4 zal verschijnen op 3 november 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 3 13 oktober 2016 (nr. 4 zal verschijnen op 3 november 2016) 19-10 Marieke Daams 20-10 Maya van der Horst 22-10 Juul van Gerven

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie