Nieuwsbrief 3 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3 november 2015"

Transcriptie

1 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf Aafje vinden langzamerhand hun weg binnen het schoolklimaat van De Schakel. Onderwijskundig hebben we enkele weken een update gehad betreffende Levelwerk. Een leskist met extra uitdaging voor kinderen. Vorige week hebben we binnen het OT een keuze gemaakt om dit jaar betreffende sociaal emotionele ontwikkeling met Kwink te gaan werken een online methode. Deze digitale methode biedt ook actuele onderwerpen aan. Het sociaal wijkteam De Fryske Marren Sinds 1 januari kunt u in gemeente de Fryske Marren met al uw vragen over zorg, werk en jeugd terecht bij het sociaal wijkteam. In dit team zitten hulpverleners die samen met u bekijken hoe uw hulpvraag het beste kan worden opgelost. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vragen over schulden, omgaan met kinderen, problemen met uw kind op school, vragen over echtscheiding, vragen over het vinden van werk of huiselijk geweld. Zo werkt het sociaal wijkteam Hebt u een vraag of hulp nodig op dan kunt u contact opnemen met het sociaal wijkteam via het telefoonnummer van gemeente De Fryske Marren (zonder kengetal). Ook kunt u op school bij de intern begeleider aangeven dat u graag een gesprek met het sociaalwijkteam wilt hebben. Het sociaal wijkteam maakt zo snel mogelijk een afspraak met u om met u in gesprek te gaan. Samen met u wordt uw (hulp)vraag besproken. Wat is uw vraag, wat heeft u zelf al gedaan en kunt u nog doen en wat kan het sociaal wijkteam voor u betekenen? In het wijkteam zitten hulpverleners die gespecialiseerd zijn in hulp aan ouders en kinderen, maar ook specialisten op het gebied van schuldhulpverlening en werk en inkomen. Zij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij u én uw gezin. Contact met het sociaal wijkteam Het sociaal wijkteam is van maandag tot en met donderdag van tot uur en vrijdag van uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (zonder kengetal). Ook via mail kunt u het sociaal wijkteam bereiken: sociaalwijkteam@defryskemarren.nl of per post: Gemeente De Fryske Marren, t.a.v. het sociaal wijkteam, Postbus 101, 8500 AC Joure.

2 Op de campagnewebsite en de gemeentelijke website vindt u meer informatie over het sociaal wijkteam en over de thema s werk & inkomen, zorg & ondersteuning en jeugd & gezin. EU schoolfruit Onze school doet dit schooljaar mee aan EU schoolfruit. EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen fruit en groente te eten in de klas. We ontvangen 21 weken gratis schoolfruit en -groente voor alle leerlingen. Voordelen EU-Schoolfruit Het is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Gezond eten is besmettelijk. Zien eten, doet eten. Kinderen durven door EU- Schoolfruit meer soorten fruit en groente te proeven. Ook thuis. Ouders waarderen het. Na de periode van gratis fruit en groente, wil 75% van de ouders een structureel schoolfruitbeleid. Het is helder en eenduidig. Ouders weten waar ze aan toe zijn als ze alleen fruit en groente mogen meegeven voor het tienuurtje. Het is leerzaam. Kinderen leren over de herkomst en gezondheidsvoordelen van fruit en groente. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. In week 45 (van 2 nov t/m 6 nov) gaan we van start. Op woensdag, donderdag en vrijdag krijgen de leerlingen van groep 1 t/m 8, tijdens de ochtend pauze, fruit en groente van school. Het is misschien wel verstandig om de kinderen wel iets mee te geven, voor het geval de kinderen de aangeboden fruit en groente niet lusten. We denken dan aan een banaan/mandarijn, dit kan namelijk weer mee naar huis als ze het aanbod wel lusten. E-lab Op 23 juni werd door 4 schoolbesturen en Pabo van de NHL hogeschool het convenant getekend voor een duurzame samenwerking op het gebied van onderwijsvernieuwing en ICT in het Friese onderwijs. Schoolbesturen uit de regio slaan samen met de pabo en de lectoraten van de NHL en Stenden Hogeschool de handen ineen. Deze samenwerking krijgt vorm in een zogeheten Community Learning Center (CLC). Doel van dit CLC, ook wel E-lab genoemd, is de meerwaarde van ICT-toepassingen een prominente plek in het onderwijs te geven. Het E-lab is onder andere bedoeld voor onderzoek en voor vraagstukken op het snijvlak van onderwijs en ICT. In het E-lab kan kennisgemaakt worden met recente ICT-toepassingen als programmeren, embodied learning, augmented reality, virtual reality, 3D-printen en robotisering. Ingewikkelde namen voor inspirerende, uitdagende en vaak verrassend eenvoudige toepassingen. Deze kunnen in de nieuw geopende lesruimte, het CLC, uitgeprobeerd worden. Leraren, maar ook vooral kinderen zullen een bezoek brengen aan het E-lab. Het E-lab is gevestigd in de multifunctionele accommodatie Skoaterhûs in Oudeschoot.

3 Ook wij gaan met onze groepen naar het E-lab: Groep 1/2 gaan op 3 november van? Groep 3/4 gaan op 16 november van uur Groep 5/6 gaan op 17 november van uur Groep 7/8 gaan op 10 november van uur We hopen dat we op voldoende ouders kunnen rekenen om te rijden. Helaas is het als ouder niet mogelijk om de les bij te wonen. Nader informatie volgt. Kinderboekenweek!!! Op vrijdag 16 oktober organiseren we weer een boekenruilmarkt voor groep 1 t/m 8. Tip: Neem je ruilboeken (maximaal 5 en alleen boeken zonder cd) mee in een mandje of een tas. Dit vindt onder schooltijd plaats. Nationaal schoolontbijt Het Nationaal Schoolontbijt is al 12 jaar het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar begin november maken we van ontbijten een feestje in het hele land. Een week lang. Dit jaar van 9 tot en met 13 november. Bij deze 13e editie gaan zo'n basisschoolkinderen samen ontbijten op zo'n scholen. Veel kinderen slaan s ochtends nog steeds hun ontbijt over, blijkt uit verschillende onderzoeken, of ze ontbijten niet gezond. Juist voor schoolkinderen is een goed ontbijt de beste start. En het is ook nog eens leuk om samen te ontbijten. Meer informatie kunt u vinden op: Op donderdag 12 november doet onze school mee met het nationaal schoolontbijt. Belangrijk: Alle kinderen nemen op woensdag 11 november zelf een bord, bestek en een beker, voorzien van naam, mee naar school. Sinterklaassprookje Ook dit jaar gaan groep 3 t/m 8 naar het sinterklaassprookje in Heerenveen. We hopen dat we ook nu weer een beroep kunnen doen op ouders om de kinderen te brengen en te halen. Nadere informatie volgt! OTMR (cluster) en OR/MR Op dinsdag 3 november is er een MR/OR vergadering om uur en vanaf uur start de zakelijke ouderavond. Nadere informatie volgt! De OT/MR (cluster) is op maandag 7 november.

4 Groep 7/8 Groep 7/8 maandag 26 oktober otterproject van uur. Onze Pabo 2 studenten stellen zich voor Hallo, Mijn naam is meester Hielke en loop dit halfjaar stage in groep 7/8 op De Schakel. Dit is mijn tweede jaar dat ik de pabo doe. Ik zit op het NHL te Leeuwarden. Ik kom elke dinsdag stage lopen. Wanneer ik klaar ben met de PABO wil ik eerst de bevoegdheid voor gymnastiek halen. Als ik die heb gehaald zou ik heel graag zelf voor de klas willen staan. Mijn hobby's zijn gitaarspelen en spelen in een band. Dit doe ik elke week. Naast school steek ik veel tijd in mijn hobby. Ik heb net mijn eerste stagedagen op De Schakel gelopen en heb een goede eerste indruk van de school. De collega's en leerlingen op school zijn erg leuk. Ik moet dit jaar veel opdrachten en assessments doen op stage. Het wordt wel een druk jaar maar heb er veel zin in. Hoi, mijn naam is Lisa Hakkert en ik ben momenteel tweedejaarsstudente op de PABO in Leeuwarden. Ik woon in Heerenveen en loop dit jaar samen met Hielke stage in groep 7/8 op de Schakel. Naast school en stage werk ik in de boekhandel in Heerenveen en ben ik graag bezig met sporten. Ik hoop met u allen eens kennis te maken! Fijne dag allemaal! Groet, Lisa Hakkert Schoolfotograaf Op donderdag 9 juni komt de schoolfotograaf langs op school. Oudpapier Donderdag 12 november wordt het oud papier weer opgehaald! De data in 2015 zijn verder: 10 december Herfstvakantie Van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober. Op maandag 26 oktober verwachten we de leerlingen weer op school.

5

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter!

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Nieuwsbrief, 11 oktober 2018 Gelukkig Oktober 13 Juf Marlies jarig 14 School-Kerk-Gezinsdienst 10.30u Bethabara 15 Projectweek Door

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 19 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 5 e Boemerang van dit schooljaar. Het lijkt er op dat het mooie weer voorbij is, de regen klatert uit de lucht. Goed voor de plantjes in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 15 oktober 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 42 Bijbelverhalen In de komende periode horen we verhalen over Abraham. Hij hoort de stem van God en gaat

Nadere informatie

Studie tweedaagse van de Stichting Haarlem Schoten was leerzaam en leuk!

Studie tweedaagse van de Stichting Haarlem Schoten was leerzaam en leuk! NUMMER 5 JAARGANG 32 17-11-2017 Belangrijke data Vrij. 17 november 17 Za. 18 november 17 27 november tm 1 december 17 Sintversiering ophangen vanaf 15.00 uur, ouderhulp gezocht! Aankomst Sinterklaas Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

MOLENWIJZER 2 oktober 2015

MOLENWIJZER 2 oktober 2015 o.b.s. de Molenvliet Molendijk 8 3243 AM Stad aan t Haringvliet tel: 0187 611350 e-mail: info@obsdemolenvliet.nl website: www.obsdemolenvliet.nl MOLENWIJZER 2 oktober 2015 Zonnebloemwedstrijd V.O.O. Uitslag

Nadere informatie

Schoolfruit Onze school gaat meedoen met EU-Schoolfruit. Zie voor meer informatie de bijlage: Waarom schoolfruit?

Schoolfruit Onze school gaat meedoen met EU-Schoolfruit. Zie voor meer informatie de bijlage: Waarom schoolfruit? Bijpraatbrief november 2015 Belangrijke data: 2 nov : Start schoolfruit 10 en 12 nov: inloopavonden 19 nov : 3/4/5 meezwemmen ouders 23 nov : maandviering start adventstijd 24 nov : schaatsen voor water

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014 In dit nummer: De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 13-11-2014 - Geweldig nieuws van juf Anne! -Welkom en afscheid van leerlingen - Schoolfruitprogramma - Schoolontbijt, 5 november - Juf Yvonne zorgverlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Nieuwsbrief 3 Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Don. 8 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij Volgende week start ook op de Zonnewijzer

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg.

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. ROFFELTJE > Mag ik dan... De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. Pappa zegt: We gaan. Langs stoffige wegen gaan we. Over hoge golven. Tegengehouden door muren van prikkeldraad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015

Nieuwsbrief September 2015 Tijdelijk adres: Prinses Christinastraat 1, 8501 JB tel. 0513 413906 website : www.westermarskoalle.nl email : westermarskoalle@ogprimus.nl Nieuwsbrief September 2015 Agenda Maandag 24 augustus Info avond

Nadere informatie

Gezondheidsbeleid Casper Diemerschool

Gezondheidsbeleid Casper Diemerschool Gezondheidsbeleid Casper Diemerschool 1 Aanleiding: Het aanleren van een gezonde eetgewoonte is voor kinderen belangrijk voor hun toekomst. Daar willen we als school een positieve en actievere rol in gaan

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november

Nieuwsbrief 5 november Nieuwsbrief 5 november Agenda Donderdag 12 november: 20.00 uur zakelijke ouderavond Woensdag 11 november: Schoolontbijt. De kinderen nemen hun eigen bestek, bordje en beker mee naar school. Wisseling van

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 5 30-10-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Wat is schoolfruit Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Het nationaal schoolontbijt Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 2 november 2017

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 2 november 2017 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 2 november 2017 Welkom Hugo en Lize Cato Dinsdag 24 oktober is juf Liesbeth moeder geworden

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016 NIEUWSBRIEF 4 december 2016 AGENDA Woensdag 21 december Donderdag 22 december Vrijdag 23 december, 12.00 uur Maandag 9 januari Kerstmarkt De kinderen zijn om 12.00 uur uit. Inloop op school tot 9.30 uur

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief OJO September

Nieuwsbrief OJO September Hallo! Mijn naam is Madieke Wapperom, ik ben 23 jaar en volg de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Stenden. Ik zit in het vierde jaar en zal de komende 10 maanden stage gaan lopen bij het

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek Jaargang 2015-2016 2 oktober 2015 nummer 4 Agenda Feestweek Maandag 12 oktober 8.30-14.00 (gewone schooltijden) Iedereen op eigen locatie Schoolfotograaf op Jan v.d. W. Dinsdag 13 oktober Circusdag 8.30-14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kinderboekenweek 2018 thema Vriendschap Van

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 Uit de jaarkalender: Vrij. 4 en za. 5 september Oud papierinzameling In de week van 7 en 14 september Startgesprekken Vrij. 25 september Circus Tadaa! i.v.m. 20 jarig

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In dit weeknieuws o.a.: Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst

R.K. basisschool De Bronckhorst Nieuwsbrief 2 oktober 2013 STAGE Ook dit schooljaar zullen toekomstige juffen en meesters hun stage op De Bronckhorst vervullen. Wij verwelkomen Annick in groep 1/2c, Loes in groep 3b, Timo in groep 4b

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 ----------------------------------------------------------------------------------------------- ---------- kalender

Nadere informatie

Informatie over de periode

Informatie over de periode Informatie over de periode 4 tot en met 31 januari 2016 Hieronder leest u enkele wetenswaardigheden die de moeite waard zijn om te onthouden. Wij willen u vragen de data vast in de agenda of op de kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nijsgjirrich. In de volgende nieuwsbrief zal juf Berber zich aan u voorstellen. CBS DeTarissing. Nummer 11. 18-9-2014 Nr.

Nijsgjirrich. In de volgende nieuwsbrief zal juf Berber zich aan u voorstellen. CBS DeTarissing. Nummer 11. 18-9-2014 Nr. CBS DeTarissing Nummer 11 Nijsgjirrich 18-9-2014 Nr. 2 Kort nieuws team Morgen komt juf Jetske weer op school. We hopen dat ze het allemaal weer goed op kan pakken. Juf Susanna bedankt voor je inzet van

Nadere informatie

G.B.S. de Morgenster. Gezondheidsbeleid

G.B.S. de Morgenster. Gezondheidsbeleid G.B.S. de Morgenster Gezondheidsbeleid Aanleiding: Het aanleren van een gezonde eetgewoonte is voor kinderen belangrijk voor hun toekomst. Daar willen we als school een positieve en actievere rol in gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 6 15 november 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 6 15 november 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 6 15 november 2018 Sinterklaas bij Gaanderwijs Ook dit jaar vieren we op Gaanderwijs weer Sinterklaas en wel op dinsdag 4 december. Zoals elk jaar trekken de

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie