KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep"

Transcriptie

1 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, Nieuwsbrief NB 2, In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit 3 Schothorst4 Energy 3 Nieuw meubilair 4 Kinderboekenweek 4 Agenda 5 Cliniclowns 5 Contact: KBS De Schothorst Klaas de Rookstraat DJ Hengelo Telefoon: info@deschothorst.nl De Schothorst blijft groeien; we krijgen een instroomgroep! Dit schooljaar zijn wij met heel wat nieuwe leerlingen gestart en ook voor de komende maanden zijn er veel nieuwe kinderen aangemeld op onze school. Wij zijn erg blij dat er zoveel ouders vertrouwen in De Schothorst hebben. Dit betekent dat wij, tegen alle door de gemeente gepubliceerde cijfers in, nog steeds in leerlingaantal groeien, daar zijn we trots op! Echter betekent dit ook dat de groepen 1 en 2 uit hun jasje zullen gaan groeien, zeker aan het eind van dit schooljaar. Inmiddels zijn hier gesprekken over geweest met het bestuur van de Dr. Schaepmanstichting en is er toegezegd dat er in de loop van dit schooljaar een instroomgroep gevormd zal gaan worden zodat alle jonge kinderen van De Schothorst de aandacht krijgen die zij verdienen! Wanneer deze groep precies gestart zal gaan worden is nog niet bekend, uiteraard houden we u daarvan op de hoogte. Het lijkt een beetje vroeg maar het is voor ons nu al van belang om te weten hoeveel leerlingen wij ongeveer kunnen verwachten in het schooljaar Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om broertjes en zusjes aan te melden middels een aanmeldingsformulier dat u kunt krijgen bij de administratie. Als leerlingen in geschreven zijn, kan met de directeur afspraken gemaakt worden over de instroomdatum en weten wij hoeveel leerlingen wij kunnen verwelkomen in Natuurlijk zijn ook nieuwe ouders met kun kinderen welkom bij ons op school. Kent u ouders die een school zoeken voor hun zoon of dochter, wilt u hen dan aangeven dat ze met de directeur een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Bedankt voor uw hulp!

2 Pagina 2 Continurooster? Als onderwijsorganisatie hebben wij de maatschappelijke en onderwijskundige verantwoordelijkheid om ons beleid aan te laten sluiten op nieuwe maatschappelijke en onderwijskundige ontwikkelingen. Dit geldt ook voor onze schooltijden. Gebleken is nu dat nieuwe ontwikkelingen én de wijzigingen in de Onderwijs CAO vragen om een nieuwe overweging ten aanzien van invoering van een continu rooster. Een werkgroep binnen de Dr. Schaepmanstichting is al gestart met het onderzoeken van een aantal zaken. En de komende maanden zullen alle scholen van de Dr. Schaepmanstichting met hun MR, ouders en medewerkers om de tafel gaan om de mogelijkheden te onderzoeken. Zoals het hoort zal eerst met de MR overlegd worden wat de uitgangspunten zijn en een plan gemaakt worden hoe dit verder te onderzoeken. We zullen u hierover regelmatig berichten de komende periode en ook om uw mening vragen. Schaken Wij zijn erg blij te kunnen berichten dat we het schaken op De Schothorst voort kunnen zetten. We gaan dit doen voor de leerlingen van groep 5 tot en met 8 met een nieuwe schaakleraar en een nieuwe methode. Meer info volgt! Openingsweek t Gerbrand In de week van 21 september hebben de leerlingen van De Schothorst de openingsweek van zorgcentrum t Gerbrand samen met de bewoners gevierd. Alle groepen hebben een bezoek gebracht aan t Gerbrand en hebben allerlei activiteiten gedaan waaronder liedjes zingen, popcakes bakken en zelfgemaakte bloemen en kaarten brengen. Het is belangrijk om de kinderen respect voor ouderen bij te brengen en te laten beleven hoe mooi het is om wat voor een ander te doen. We zijn heel hartelijk ontvangen op t Gerbrand en er zijn hele mooie interacties ontstaan tussen de kinderen en de ouderen. We zullen deze samenwerking zeker vervolg geven! Houd onze site in de gaten, daar zullen zeker foto s van deze bezoeken op komen te staan.

3 Pagina 3 Schoolfruit! De Schothorst mag dit jaar meedoen aan het EU project schoolfruit. Vanaf 2 november gaat dit in. EU- Schoolfruit ondersteunt scholen die leerlingen een gezonde boost willen geven. De school krijgt gratis fruit en groente: drie stuks per leerling per week, 21 weken lang. Tijdens de 21 weken schoolfruit geeft de school EU-Schoolfruitlessen, digibordlessen en Smaaklessen. Bij EU-Schoolfruit proeven kinderen verschillende soorten fruit en groente. Dat is lekker en gezond, want in elke soort zitten weer net andere gezonde stoffen. In de praktijk blijkt: zíen eten, doet eten. Ook als kinderen nog geen grote smaakavonturiers zijn, doen ze in de klas lekker mee. Als een kind gevarieerd eet, krijgt het alle gezonde stoffen binnen die het in de groei nodig heeft. Thuis kunt u de smaakontwikkeling ook stimuleren. Complimenteer uw kind als het iets nieuws proeft. Kinderen zijn soms pas gewend aan een onbekende smaak na tien tot vijftien keer proberen. Blijf dus geduldig en houd het positief. Na de herfstvakantie krijgt u hierover de praktische informatie zodat u precies weet wanneer u uw kind wel of geen tussendoortje mee hoeft te geven. Voor meer informatie over gezonde tussendoortjes, het belang van groente en fruit en opvoedtips mbt gezond eten kunt u terecht op Schothorst4Energy Zoals in de vorige nieuwsbrief stond vermeld wilden een aantal ouders van De Schothorst zich inzetten voor Join4Energy, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Inmiddels hebben de dames en heren bij de Singelloop in Enschede op zondag 13 september jongstleden de eindstreep gehaald. Wat een team en wat een mooie prestatie allemaal! Zij hebben daarmee 843,- opgehaald. Jeanine was helaas geblesseerd en zoals ouders onderling dit oplossen, heeft Carla haar plaats ingenomen. Top! Allemaal een lekkere en goede loop gehad, het was gezellig! De uitslagen staan nog op Het zou mooi zijn als er volgend jaar nog meer enthousiaste ouders en collega s zijn die hier bij aan willen sluiten.

4 Pagina 4 Nieuw meubilair Op woensdag 14 oktober is het zover; voor alle leerlingen van De Schothorst worden er nieuwe tafels en stoelen geleverd. Ook de leerkrachten worden voorzien van een nieuw bureau. Voor de groepen 1 en 1-2 geldt dat daar ook alle kasten vervangen worden. In de loop van de ochtend zullen wij met hulp van ouders en de leerlingen van de bovenbouwgroepen al het oude meubilair uit de school halen. Het nieuwe meubilair wordt vanaf 12:30 uur geleverd en in de klassen gebracht. U begrijpt het al; dit is een hele operatie! Wij hopen dan dat op donderdag 15 oktober iedereen aan het nieuwe meubilair kan starten. Wij gaan ons best doen om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat de leerlingen hier zo min mogelijk last van hebben. Natuurlijk zijn wij heel blij met zulk mooi en nieuw meubilair! Wij vinden het ook heel fijn dat wij een mooie bestemming hebben kunnen vinden voor ons oude meubilair. Het Noordik uit Vriezenveen heeft een team van leerlingen en leerkrachten dat al heel druk is met het regelen dat ons meubilair bij een school in Suriname terechtkomt. Zo zullen zij zorgen dat er een container bij ons komt waar wij het meubilair in kunnen zetten en waarmee dit verder vervoert wordt naar Suriname. Door middel van acties verzamelen zij geld waarmee het vervoer mogelijk wordt gemaakt. Indien u hun acties wilt volgen kunt u dit doen via Facebook: Expeditie Suriname Noordik. Daar ziet u het team en de acties die zij tot nu toe gedaan hebben waaronder een autowasdag, zie foto! Alweer een mooi voorbeeld van verbinding die je als school kunt leggen. Wij zijn nu al trots op de leerlingen van het Noordik die dit mogelijk gaan maken. Kinderboekenweek Van 7 tot 18 oktober 2015 is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is Raar maar waar en natuurlijk is er ook een kinderboekenweekgeschenk. Uiteraard zullen wij hier op school aandacht aan besteden. Tijdens deze dagen kunt u ons ook helpen onze schoolbibliotheek aan te vullen; indien u tijdens de kinderboekenweek een boek bij Bruna koopt en de aankoopbon bij ons inlevert, mogen wij voor 20% van dat bedrag gratis boeken uitzoeken.

5 Pagina 4 Agenda oktober 5 okt. Dag van de leraar 6 okt. Oud papier 6 okt. 20:00 uur MR vergadering 7 okt. Start Kinderboekenweek 8 okt. 15:30 uur Typeles 12 okt. Gymles Judo groep 3 tot en met 6 12 okt. 20:00 uur GMR 14 okt. Vervanging meubilair 19 t/m 23 okt. Herfstvakantie; alle leerlingen vrij! 26 okt. Studiedag Onderbouw; leerlingen groep 1 t/m 4 vrij! 27 okt. Groep 7 & 8 Swim 27 okt. 13:45 uur groep 1 en 2 naar het Rabotheater 28 okt. Hoofdluiscontrole 28 okt. Nieuwsbrief 3 28 okt. 10:30 uur opa en omadag Cliniclowns Op de kapstokken bij de ingang van de onderbouw staat een box waarin u oude cartridges kunt doneren voor CliniClowns. Zo slaan we twee vliegen in één klap; u bent uw cartridges kwijt en de CliniClowns kunnen hun mooie werk voortzetten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 27-01-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 6, 27-01-2016 In dit nummer: Instroomgroep 1 MR & Continurooster BSO Ondersteboven 1 2 Voorleesdagen

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Groei aantal leerlingen

Groei aantal leerlingen Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 25 januari 2018 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Groei aantal leerlingen Ook dit jaar hebben zich weer veel nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Inhoudsopgave: Studiedag 26 september 2016 De Borgh een Gezonde school, typecursus door Typen Twente, Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Weekbrief. Geplande evenementen. Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp Beste ouders en verzorgers,

Weekbrief. Geplande evenementen. Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp   Beste ouders en verzorgers, Weekbrief Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp Bolwerk@pcboleiderdorp.nl www.pcbobolwerk.nl Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u genoten van de herfstvakantie! De eerste week na de herfstvakantie zit

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse.

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Kerk en School 2015 Het thema van Kerk en School 2015 is dit jaar Waar is het feestje?. In de

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 3 oktober 2014

Puzzelstuk nr. 3 oktober 2014 Puzzelstuk nr. 3 oktober 2014 Juf Jolien begint langzaamaan een beetje op te knappen. Haar bloedwaarden stijgen gelukkig, maar zijn nog wel te laag. Ze hoeft nu niet meer elke dag tussen de middag even

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis.

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. a Mam r o Vo a! en Pap Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. Mijn dochter at laatst een tomaatje, dat doet ze anders nooit. Maar ja, als je klasgenootjes het ook

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 7, 24-02-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 7, 24-02-2016 In dit nummer: Continurooster 1 Afscheid 2 BSO 2 Schoolfruit 3 Werving nieuwe

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2018-2019 Nieuwsbrief oktober 2018, nr. 2 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 + 3 EU-schoolfruit Pag. 7 Bedankt Pag. 3 Oproep OR Pag. 8 Geboortekaartje Andre Pag. 4 Schoonmaak Pag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Sinterklaas op De Schothorst! Sinterklaas komt zaterdag weer

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2015-2016. Weer naar school! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2015-2016. Weer naar school! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 1, 26-08-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 1, 26-08-2015 In dit nummer: Start schooljaar 1 SEO 2 Run4Energy 3 OR 4 Info avond 4 Voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand...

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... December 2017 Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Inrichting hallen en gangen En meer... Van

Nadere informatie

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018 Agenda Vrijdag 2 november Luizencontrole Dinsdag 6 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 Donderdag 8 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 NIEUWSBRIEF Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsflits. Edese Montessorischool. Montessorischool Veldhuizen. Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool.

Nieuwsflits. Edese Montessorischool. Montessorischool Veldhuizen. Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool. Nieuwsflits Edese Montessorischool Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool.nl Montessorischool Veldhuizen Ridderhof 9 6715EL Ede Tel: 0318-637335 www.montessorischoolveldhuizen.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh NB Nieuwsbrief januari 2016 Nr. 1 Inhoudsopgave: De beste wensen, verschijnen nieuwsbrief De Borgh Nieuwe schooltijden, Rots & Water Op tijd

Nadere informatie

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 4 Van de directie Na twee weken afwezigheid door mijn galblaas operatie, ben ik weer voorzichtig

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G INVOERING CONTINUROOSTER

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G INVOERING CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst Juli 2016 Extra Nieuwsbrief Continurooster Juli 2016 In dit nummer: Invoering continurooster Waarom continurooster? Uitkomst ouderenquête

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT Groep 1-2. Het lijkt erop dat er een oplossing komt i.v.m. de ondersteuning in onze groep 1-2. In de vakantie zullen de onze plannen hopelijk definitief worden. Zodra er duidelijkheid is, zullen wij dit

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

Scheepsjournaal november Beste ouders,

Scheepsjournaal november Beste ouders, Scheepsjournaal november 2016 Beste ouders, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten,

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 Algemeen nieuws van de directeur Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 NIEUWSBRIEF Studiedag 6 november Op maandag 6 november staat, zoals afgesproken, een studiedag op het programma. Thema van deze dag is Kindgesprekken.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Voor actuele zaken kunt u de website: raadplegen. 16 februari 2018 PERSONEEL Afsluiting Project Kunst

Voor actuele zaken kunt u de website:   raadplegen. 16 februari 2018 PERSONEEL Afsluiting Project Kunst 16 februari 2018 PERSONEEL I.v.m. de privacy is deze rubriek op de website leeg. 22-2-2018 Afsluiting Project Kunst 26-2-2018 t/m 2-03-2018 VoorjaarsVakantie 5-3-2018 LuizenControle 4 23-3-2018 NB 6 Wingerd

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief juni2016 NB Nr 10 Inhoudsopgave: IKC Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water NB Oud

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Van de directie. Veiligheidsthermometer 2016

Van de directie. Veiligheidsthermometer 2016 Jaargang 15, nummer 3 Inhoudsopgave Van de directie Van de directie - Veiligheidsthermometer 2016 - Voorplein opgeleukt Veiligheidsthermometer 2016 Overig nieuws - De Vreedzame School - Conflicten oplossen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten NIEUWSBRIEF November 014 INHOUD Schoolactiviteiten Schoolfruit 1 Kledinginzameling Techniekmiddag Studiedag Showtime Unicef Inloopavond Opening project 1- Voorstellen aan 3 Ingezonden berichten 3 Schoolactiviteiten

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie