INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015"

Transcriptie

1 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de school. U ontvangt deze Informatiebrieven in de laatste week van iedere maand. Voor vragen over de inhoud van deze Informatiebrieven kunt u terecht bij ondergetekende. Personeelszaken: Wij zijn dit schooljaar gestart met een volledig gezond team. Binnen het team zijn een aantal nieuwe leerkrachten aan het werk: In groep 1 is juf Amarins Muizer aan het werk gegaan. Juf Amarins is benoemd als onderwijsassistent, maar is volledig gediplomeerd leerkracht. Omdat ze als onderwijsassistent werkt, ligt de verantwoordelijkheid voor het onderwijs en de kinderen bij de leerkrachten uit groep 2 juf Simmie Tigchelaar en juf Sia de Goede. In geval van ziekte van juf Amarins zullen juf Sia en juf Simmie haar vervangen. Juf Amarins werkt op de volgende dagen: maandag de hele dag, dinsdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen. Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag gaan de kinderen van groep 1 naar de kinderen van groep 1.1 en de kinderen van groep 2 naar groep 3. Op woensdag geeft juf Simmie de hele dag les aan groep 1 In groep 6 verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten, namelijk juf Fokje van den Berg (werkt op maandag t/m woensdag) en juf Meta Kramer (werkt op donderdag en vrijdag) In groep 7 werkt op donderdag en vrijdag juf Mienke Haanstra. Zij is de vervangster van juf Inge Terhell. Juf Inge is met zwangerschapsverlof. Juf Mienke blijft tot de kerstvakantie. Daarna komt juf Inge terug. In groep 8 werkt op de woensdag meester Dirk Klaren. Ook meester Dirk werkt als vervanger van juf Inge Terhell, die ook vanaf januari in deze groep zal gaan werken. Wij wensen al onze nieuwe collega s een heel goede tijd toe op onze school. Ze is eigenlijk met pensioen, maar ze vindt het zo leuk om op school te zijn, dat juf Theodora heeft besloten om als vrijwilliger op 3 ochtenden aanwezig te zijn. Op deze ochtenden geeft ze individuele hulp aan leerlingen. We zijn heel blij met deze mogelijkheid om voor de kinderen nog wat extra s aan te bieden.

2 Welkom nieuwe leerlingen: In groep 1 heten we welkom: Len Westra, David Dijkstra, Johann Zijlstra, Elena Boonstra, Eric ten Dam, Boaz Kroon, Thomas Kroon. In groep 8 is Macka Klaassens als nieuwe leerling ingeschreven terwijl de kinderen van de familie Haagsma terug zijn van weggeweest. We wensen alle nieuwe leerlingen een goede tijd toe op onze school. Boeken: Macka Klaassens kwam vanuit Singapore op onze school. Dit betekende een verhuizing naar de andere kant van de wereld. Alles moest ingepakt worden, dus ook alle leesboeken die ze had. Natuurlijk had ze deze leesboeken hier uit kunnen pakken en op planken in haar nieuwe slaapkamer kunnen zetten, maar Macka besloot wat anders. Ze gaf deze boeken aan onze school. Wij zijn hier erg blij mee, want onze boeken verouderen en Macka zorgde voor goed onderhouden nieuwe boeken. Macka, wij willen jou enorm bedanken voor dit geschenk. Misschien zijn er nu ouders die dit voorbeeld willen volgen. Jaarkalender: Alle oudste kinderen van een gezin ontvangen vandaag een jaarkalender. Op deze kalender zijn alle tot nu toe bekende activiteiten voor dit schooljaar ingevuld. Het is handig om deze kalender bij u thuis een plekje te geven waar hij opvalt. Ook kunt u de kalender gebruiken om aanvullingen die vermeld staan in Informatiebrieven of in maandroosters op te nemen. Nascholingen leerkrachten: Dit schooljaar doen we als team geen gezamenlijke teamscholing, maar gaan de leerkrachten wel op individuele scholing. Dit heeft tot gevolg, dat er op data in dit schooljaar verschillende groepen kinderen vrij zullen zijn. Zo zijn de kinderen van groep 2, groep 3 en groep 5 op woensdag 7 oktober vrij, omdat juf Sia, juf Margriet en juf Mieke op deze dag een individuele nascholingscursus hebben. Schoolfotograaf: Op donderdag 17 september komt de schoolfotograaf. Het programma ziet er als volgt uit: Van uur is er gelegenheid voor de ouders om kinderen die hier op school zitten samen met kinderen die nog niet op school zitten op de foto te laten zetten. Vanaf uur komen de kinderen individueel op de foto en worden er groepsfoto s gemaakt. Ook kunnen dan broertjes en zusjes die op school zitten gezamenlijk op de foto. Groepsinformatieavonden: Op deze avonden willen de leerkrachten u informeren over het reilen en zeilen in de groep waarin uw kind zit. U ontvangt hierover van de leerkrachten een eigen uitnodiging. Ik vermeld u hierbij de data waarop deze avonden gehouden worden: Dinsdag 8 september: informatieavond groep 5 Donderdag 10 september: informatieavond groep 6 Maandag 14 september: informatieavond groep Dinsdag 15 september; informatieavond groep 4 en groep 8 Woensdag 16 september: informatieavond groep 7 We hopen op deze avonden veel ouders te kunnen begroeten. U bent allen van harte welkom!

3 Acties: Jaarlijks werken we als school met een aantal acties mee. De eerste twee acties starten in september. De kinderen uit groep 6, groep 7 en groep 8 krijgen op woensdag 9 september een mapje mee met loten voor de actie Jantje Beton. Het is de bedoeling, dat de kinderen deze loten gaan verkopen in de eigen omgeving en bij familieleden. De helft van de opbrengst van de loten mag de school zelf houden. We besteden dit geld aan het verbeteren van het schoolplein. We hopen op een positieve medewerking van kinderen en hun ouders. We sluiten deze actie af op woensdag 16 september. Alle niet verkochte loten moeten dan ingeleverd worden + het geld van de verkochte loten. Op woensdag 23 september start de kinderpostzegelactie. Hieraan werken alleen de kinderen van groep 7 en 8 mee. De opbrengst van deze actie is ten bate van het subsidiëren van allerlei projecten in ons land. Deze projecten zijn gericht op het verbeteren van de leefomgeving van kinderen. Publiceren van foto s van kinderen: We maken tegenwoordig van alle activiteiten foto s. We willen deze foto s vervolgens plaatsen op de website van de school of op facebook. Daarvoor hebben we, echter, de goedkeuring van u nodig. Graag ontvangen we schriftelijk bericht van u als u niet instemt met het feit dat foto s van uw kind gepubliceerd worden. Ontvangen we niets van u, dan gaan we ervan uit, dat we foto s waarop uw kind staat mogen publiceren op de website en op facebook. Niet voor schooltijd in school: Het gebeurt weer regelmatig dat kinderen voor schooltijd in school lopen om tassen of iets dergelijks weg te brengen. Dit is niet toegestaan, omdat we op dat moment geen toezicht kunnen houden op uw kind. Alleen in geval van het binnen brengen van traktaties of andere grote zaken, mag dit met goedkeuring van de leerkracht van uw kind naar het lokaal gebracht worden. Binnen brengen kinderen van groep 3: Tot de herfstvakantie is het toegestaan om de kinderen van groep 3 nog naar het lokaal te brengen. Daarna moeten deze kinderen ook op het schoolplein blijven tot ze opgehaald worden om naar binnen te gaan. Muziek in groep 4,5 en 6: Als gevolg van een extra subsidieregeling van het ministerie hebben wij ingeschreven op de mogelijkheid om de kinderen van groep 4,5 en 6 les te laten geven door een docent van de muziekschool (in groep 4 officieel AMV-les) en in groep 5 en 6 door de dirigent van muziekvereniging de Harmonie uit Sneek. We zijn heel blij, dat we uw kinderen dit aanbod kunnen doen. Bezoek Rijksmuseum: In het kader van cultuureducatie zullen de kinderen van groep 7 en groep 8 op 11 september een bezoek brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Wij wensen hen aan mooie en leerzame dag toe Nadere informatie ontvangt u van de leerkrachten. Schoolbowlen: Jaarlijks mogen de kinderen van groep 6 naar bowlingcentrum de Stolp om daar te bowlen. Dit vindt dit schooljaar plaats op dinsdag 1 september van uur. We wensen de kinderen veel plezier.

4 Schoolgids: In de zomervakantie heb ik de ouders van alle toen ingeschreven leerlingen via de mail de vernieuwde schoolgids gestuurd. U kunt deze schoolgids ook lezen op de website van de school. Voor nieuwe leerlingen is er de mogelijkheid om een papieren versie van de schoolgids te ontvangen. Wilt u dit dan aangeven aan de leerkracht van uw kind of per mail aan mij (js@palludara.nl)? Nieuw meubilair: Op vrijdag 11 september zullen we ons nieuwe meubilair krijgen. Dit betekent, dat het oude meubilair praktisch in z n geheel weg kan. Heeft u een idee waar we met ons oude meubilair naar toe kunnen, dan graag z.s.m. contact opnemen met ondergetekende. Er zijn al een paar voorstellen door ouders gedaan, maar we moeten bijna alles kwijt. Vloerbedekking groep 1-2-3: Het was de bedoeling, dat in de zomervakantie de vloerbedekking van groep 1, 2 en 3 vernieuwd zou worden. Helaas bleek, dat de gevraagde kleuren op dat moment niet leverbaar waren. Besloten is daarom, dat in de herfstvakantie de nieuwe vloerbedekking gelegd zal worden. Om te voorkomen dat deze groepen op twee momenten helemaal over de kop moeten worden gehaald, hebben we besloten om de nieuwe meubels in deze groepen ook in de herfstvakantie te plaatsen. Belangrijke data: 1 september: schoolbowlen groep 6 8 september: informatieavond groep 5 9 september: start actie Jantje Beton 10 september: informatieavond groep 6 11 september: nieuw meubilair 14 september: informatieavond groep september: informatieavond groep 4 en groep 8 16 september: informatieavond groep 7 17 september: schoolfotograaf 22 september: vergadering Medezeggenschapsraad 23 september: start kinderpostzegelactie In de weken van 28 september t/m16 oktober: creatieve workshops in alle groepen 30 september: start project kinderboekenweek 7 oktober: kinderen groep 2,3 en 5 vrij i.v.m. studiedag leerkrachten 14 oktober: damtoernooi groep oktober: evaluatieavond voor ouders groep t/m 23 oktober: herfstvakantie 27 oktober: jaarvergadering Medezeggenschapsraad/Ouderraad Heeft u vragen over de inhoud van deze Informatiebrief, dan kunt u terecht bij ondergetekende. Met vriendelijke groet, G.J. Ankersmit Directeur Julianaschool/Koningin Wilhelminaschool

5 Stichting Palludara - Overtuigend basisonderwijs js@palludara.nl tel: mob:

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 Website: http://julianaschool-sneek.nl Email: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, In deze Informatiebrief wil ik u informeren over de volgende zaken: Personele zaken:

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF JANUARI 2016

INFORMATIEBRIEF JANUARI 2016 INFORMATIEBRIEF JANUARI 2016 Website: http://julianaschool.sneek.nl Email: js@palludara.nl Facebook: Julianaschool Sneek Geachte ouders/verzorgers, In deze Informatiebrief wil ik u informeren over de volgende

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm Augustus 2019 Voorwoord Belangrijke data Aanwezigheid directie, intern begeleiders en bouwcoördinatoren Social Schools 3.0 Ziekmelding en verlofaanvraag Startgesprekken Internationalisering (Erasmus) Algemene

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord Nieuw cursusjaar Wij zijn het nieuwe cursusjaar goed van start gegaan. Alle meesters, juffen, kinderen en ouders zijn gezond en wel van vakantie teruggekeerd. Daar zijn we erg blij om en dankbaar voor.

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka INFO4@LL 9 september 2016 Belangrijke data 16 september 2016 Meat & Greet BBQ vanaf 18.00 22 september 2016 Informatieavond/ OV jaarvergadering/ voorstellen nieuwe directeur 22 en 23 september 2016 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr Inhoud schoolbel nummer 1 Agenda Woordje vanuit directie Jaarkalender Kennismakingsgesprekken. Bibliotheek op School Leesplein Ouderhulp Ook dit schooljaar gaan we weer op zoek naar hulpouders. Ouderplatform

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar NIEUWSBRIEF Einde schooljaar Beste ouder(s), Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het schooljaar 2017-2018. U zult begrijpen dat een nieuw schooljaar veel voorbereiding vraagt en dat we soms pas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 10 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 4 t/m 8 Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Tel.nr.: 0341-701110 Di 11 september Di 18

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014 Agenda oktober Vrij. 3 inloop onderbouw Ma. 6 Dag van de leerkracht Ma. 6 inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige Ma. 6/7/8 juf

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Maandag 12 december 20 16 Jaargang 13, nummer 5 Inhoud Nieuws vanuit het team 1 Website + SchoolApp 2 Afval scheiden op school 3 Kerststollenactie Mediatheek 3 Pepernotenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 3 2016/2017 Datum: 28-10-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze Nieuwsbrief treft u een brief aan van meester Adriaen. Hij gaat met pensioen op 1 januari 2017. Wij zullen

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 1, 5-9-2017 Maandag 04 september Eerste schooldag Dinsdag 05 september Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig Vrijdag 08 september Maandag 11 september

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster September 2013 02 Maandag 03 Dinsdag 04 Woensdag 05 Donderdag 06 Vrijdag 07/08 Weekend 09 Maandag 10 Dinsdag Leefstijl les 1 thema 1 11

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 22 september 2017 25 t/m 29-09 Startgesprekken

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2017 Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!)

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!) Nr 17, 30 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Boemerang de uitspraak van de Raad van State m.b.t. de tijdelijke voorziening. Ook natuurlijk het laatste nieuws over de groepsverdeling en de formatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 21 mei: MJW nr. 17; groep 1-2B in de ochtend naar De Maashorst 23 mei: 13.00 uur Bogaviering 24 mei: ochtend: groep 1-2A naar De Maashorst 27 mei: start toetsweek t/m 14 juni

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl R E F L E X NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN VERZORGERS Jaargang: 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 15 september 2015 Email oudervereniging: or@basisschoolreflector.nl Agenda agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017, vrijdag 7 oktober 2016 Kinderboekenweek Op 4 oktober heeft het team van De Octopus de aftrap gegeven voor de opening van de Kinderboekenweek. De meesters en juffen hebben

Nadere informatie