Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Geachte ouders."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Donderdag 15 oktober 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 42 Bijbelverhalen In de komende periode horen we verhalen over Abraham. Hij hoort de stem van God en gaat op reis. God belooft hem een land om in te wonen en een familie zo groot als de sterren in de nacht. Maar hoe lang duurt het voor die belofte uitkomt? En wat kan Abraham zelf doen? Bij alles wat er gebeurt ontdekt Abraham steeds opnieuw, dat God met hem mee gaat. Het thema voor volgende week is: Ik laat je niet in de steek. Uit het oog uit het hart? Zo is het niet bij Abram en Lot. Ook al wonen ze niet meer bij elkaar, ze laten elkaar niet in de steek. Ook God laat mensen niet in de steek. Hij is erbij als ze in moeilijkheden komen. De verhalen die we vertellen zijn: Lot kiest. Genesis 13: Wie was Abram? Waarom trok hij weg uit zijn land en wie nam hij met zich mee? Waar ging hij naar toe toen er hongersnood kwam? Wat gebeurde er in Egypte? Waarom liet de farao hem het land uit zetten? Abram schiet te hulp. Genesis 14:1-17. Weet je nog bij welke stad Lot is gaan wonen? Waarom koos hij daarvoor? De zegen van Melchisedek. Genesis 14: Wat is er met Lot en zijn gezin gebeurd? Wat heeft Abram gedaan? Hij heeft niet alleen Lot bevrijd, maar ook de koning van Sodom.

2 Belangrijke data 17 t/m 25 oktober: Herfstvakantie 3 november: controle hoofdluis 5 november: Inloop spreekuur Marian Schutte. Lees informatie Schoolmaatschappelijk werk. In week 46 gaan we weer meedoen met het Schoolontbijt. Nader bericht volgt t.z.t. Nieuws uit de groepen Groep 1: Juf Ankie had afgelopen maandag haar Bapo-dag. Juf Ieteke stond voor de groep. Groep 3: juf Janny is wegens ziekte afwezig. Voor de groep staat juf Alie Falkena. Woensdag was er bezoek in groep 3 van Bartele Roelof, broertje van Grietje. Groep 7: Meester Miedema is wegens ziekte afwezig. De invalster is juf Gelske. Schoolbibliotheek De groepen kunnen ruilen op de volgende dagen: 5 en 19 november: de groepen 5, 6 en 7 29 oktober en 12 november: de groepen 4 en 8 De groepen 1 tot en met 3 lenen elke vrijdagochtend. Groep 1 mag samen met de ouders om 8.20u. naar de bibliotheek om te lenen. Op de foto Op onze school is het een goede gewoonte om de kinderen een foto mee te geven wanneer ze jarig zijn. Door gebrek aan tijd hebben de leerkrachten geen tijd gehad dit te organiseren. Gelukkig zijn er twee ouders bereid gevonden om alle leerlingen op de foto te zetten. Morgen komen ze op school en hopen dan alle groepen te kunnen fotograferen. De leerlingen die al jarig zijn geweest krijgen uiteraard de foto mee zodra alles is ontwikkeld. Kinderboekenweek In het kader van de Kinderboekenweek is er door verschillende ouders voorgelezen in groep 3. Ook zijn alle meesters en juffen naar andere groepen geweest om voor te lezen.

3 Schoolfruit Onze school gaat weer meedoen met het project EU-Schoolfruit Wat is EU-Schoolfruit? EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen fruit en groente te eten in de klas. Deelnemende scholen ontvangen 21 weken gratis schoolfruit voor alle leerlingen. Fruitleveringen De schoolfruitleveringen starten in de week van 2 november 2015 en lopen t/m 22 april In totaal ontvangen de deelnemende basisscholen gedurende 21 weken drie stuks gratis groente of fruit per week. Voordelen EU-Schoolfruit Het is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Gezond eten is besmettelijk. Zien eten, doet eten. Kinderen durven door EU-Schoolfruit meer soorten fruit en groente te proeven. Ook thuis. Ouders waarderen het. Na de periode van gratis fruit en groente, wil 75% van de ouders een structureel schoolfruitbeleid.

4 Het is helder en eenduidig. Ouders weten waar ze aan toe zijn als ze alleen fruit en groente mogen meegeven voor het tienuurtje. Het is leerzaam. Kinderen leren over de herkomst en gezondheidsvoordelen van fruit en groente. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Oproep: Wij vragen ouders die mijnheer Jan willen helpen om één of meerdere dagen het fruit klaar te maken. De fruitdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Ouders die willen helpen kunnen na de herfstvakantie contact opnemen met Jan Dijkstra, onze conciërge, of met de directeur Riemer Renkema. De vakantiebijbelclub Ontdek je talent! In de herfstvakantie op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober zijn alle kinderen van de basisscholen van harte welkom om naar de vakantiebijbelclub te komen. We maken er twee gezellige ochtenden van met muziek, verhalen over Jezus en leuke workshops en spelletjes. De entree is gratis en alle kinderen zijn welkom. (Een eventuele vrijwillige bijdrage kunt u in de vbc-bussen voor in hal van de kerk doen). Wanneer uw kind het nog een beetje spannend vindt om alleen naar de vbc te gaan mag u als ouder/verzorgende er zeker gewoon bijblijven. En om iedereen de gelegenheid te geven om te zien wat we doen tijdens de vakantiebijbelclub gaan de deuren van de kerk beide dagen open om voor familie en belangstellenden. Het is zeker de moeite waard om even te komen kijken; zo staan er dinsdag optredens op het programma en woensdag een expositie; ontdek zelf welke talenten de kinderen hebben gekregen. Dus graag tot ziens op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober vanaf 9.45 (start 10.00) in de gereformeerde kerk aan de Bjirkewei in Twijzelerheide. Nog een kleine tip; omdat er volop geknutseld en geknoeid gaat worden mogen de kinderen wel oude kleren aantrekken.

5 Workshop in De Schierstins Op woensdag in herfstvakantie Hiphop workshop voor kinderen in Schierstins FEANWALDEN Meneer Produceer alias Jan Petersen houdt op woensdag 21 oktober een kinderworkshop Hiphop in De Schierstins te Feanwâlden. De workshop is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van de basisschoolgroepen 3 t/m 6 en begint om uur. Gezien de verwachte belangstelling is reserveren aan te bevelen: info@schierstins.nl of tel Bij een groot aantal aanmeldingen wordt een tweede voorstelling gehouden om uur. In De Schierstins wordt met de hele groep een Hiphop-nummer gemaakt. Eerst bespreekt Meneer Produceer met de kinderen wat een rapper doet en wat beatboxen muziek maken met de mond is. Hij geeft eerst ook een demonstratie. Vervolgens kiest de groep een onderwerp, waarvoor iedereen woorden kan bedenken. Daarmee wordt een zin gemaakt en vervolgens een rapzin. Dan wordt een tweede zin gemaakt, die op de eerste rijmt. Daarna volgt de muziek bij de raptekst, de dans erbij en de presentatie. Op deze manier zijn de kinderen op een speelse manier bezig met taal, ritme en dans. Door de deelnemers op een jonge leeftijd kennis te laten maken met deze manier van zelfexpressie, laat Petersen de kinderen zien dat iedereen met muziek, taal of dans bezig kan zijn. Jan Petersen is opgeleid aan de Academie voor Popcultuur in zijn woonplaats Leeuwarden. Hij organiseert workshops voor alle mogelijke leeftijd en in dit geval voor de middenbouw voor de basisschool. Tot zover deze nieuwsbrief. Voor meer informatie en foto s verwijzen wij u naar: Met een vriendelijke groet namens het team, W. Verberne-Huizenga Hieronder ziet u de bijdrage van groep 8

6 Groep 8 Raar maar waar Het thema van de Kinderboekenweek is Raar maar waar. Ook je hersenen doen soms rare dingen. Probeer de mop die hieronder is geschreven door Hidde en Douwe Jan, maar eens te lezen. De woorden staan er niet goed, maar toch kun je het lezen. Raar maar waar. Jnjtae zget tgeen oma:oma ik meot peiesn! Oma vdint dat neit ntjees en zget:vaanf nu zegegn we fuilten in ptaals van peiesn oke? Oke zei jnjtae. Hij mchot bij oma en opa in bed sepaln.hij vreog aan opa:ik meot nidog fuilten! Opa zei:nee,man oma spaalt! Jnjtae mreppot door:maar ik meot zo nidog! Opa zegt:geen skarpe van! Maar ik meot zo nidog!! Oke zget opa doe maar zejthcas in mjin oor. De kinderpostzegels groep 8 De kinderen van groep 8 deden hun stinkende best om de kinderpostzegels te verkopen. Maar helaas Misschien kan de volgende groep 8 beter presteren. Groep 8 had beloofd dat ze alles zouden verkopen maar ze gingen liever gamen of andere dingen doen. Maar het was wel leuk en we hebben plezier in het verkopen gehad. THE END Stefan & Jesse D Dames voetbal Wij gingen op woensdag 23 september met alle dames in 2 auto`s naar Harkema te voetballen toen moesten wij meteen voetballen wij hebben bij de 1 ste Wedstrijd 6-0 verloren en toen hebben we even wat drinken gehaald en bij de jongens gekeken en toen moesten wij weer spelen de 2 de wedstrijd hebben we 1-1 gespeeld en de 3 de wedstrijd 4-1 verloren maar verder hebben we ons best gedaan. Gemaakt door Lisan en Marijke. Voetbalverslag jongens We moesten om 8:20 weg naar de voetbalvelden in Harkema. Wij gingen er heen en toen moesten we voetballen helaas hebben we alles verloren. We hadden ons best gedaan. Groetjes Kevin en Siebrand

7 Rekenen Woensdag heeft groep 8 gerekend met gebouwen. Ze moesten gebouwen bouwen met blokjes en hier een voor-, zij-, en achteraanzicht van tekenen. De onderstaande foto s laten zien dat ze goed bezig waren. Ook nog even creatief bezig. Tablets In groep 8 wordt er ook regelmatig gewerkt met tablets. Soms worden ze gebruikt om informatie op te zoeken of om een spelletje te doen met keersommen. Op de onderstaande foto s zijn de leerlingen met een opdracht bezig over treintijden en zijn ze spelletjes aan het doen met de keersommen.

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen NIEUWSBRIEF NUMMER 4 9 oktober 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Raar maar waar Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen Tussenschoolse opvang Streetwise Activiteitencommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter!

Gelukkig. Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter! Nieuwsbrief, 11 oktober 2018 Gelukkig Oktober 13 Juf Marlies jarig 14 School-Kerk-Gezinsdienst 10.30u Bethabara 15 Projectweek Door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl

Nieuwsbrief 3. Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Nieuwsbrief 3 Jaargang 2015-2016 29 september 2015 schoolweek 5 sbo De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Don. 8 oktober -STUDIEDAG - alle leerlingen vrij Volgende week start ook op de Zonnewijzer

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang februari 2018 nr.20

Jaargang februari 2018 nr.20 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016

Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016 Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016 Ouders en verzorgers Vreemdelingen, vluchtelingen, ze vormen tegenwoordig een bekend beeld op zowel het nieuws als in onze dagelijkse praktijk.

Nadere informatie

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 19 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 5 e Boemerang van dit schooljaar. Het lijkt er op dat het mooie weer voorbij is, de regen klatert uit de lucht. Goed voor de plantjes in het

Nadere informatie

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr.4 13 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het vierde Berkenblad van het nieuwe schooljaar 2015-2016! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Nieuwsbrief Donderdag, 21 januari 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Koninklijk Koning David is oud. Wie zal na hem koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012

Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012 Nieuws over gezond eet- en drinkgedrag op de Joseph Lokinschool Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012 Beste ouders, Het is alweer herfst. De kinderen zijn gewend aan de nieuwe groep, de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41 Algemene informatie Agenda 12 oktober: Voorlichting VO voor ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 9 oktober 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 9 oktober 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Voorleeswedstrijd Op donderdagmiddag 15 oktober houden we

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016

Beste ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 4 december 2016 NIEUWSBRIEF 4 december 2016 AGENDA Woensdag 21 december Donderdag 22 december Vrijdag 23 december, 12.00 uur Maandag 9 januari Kerstmarkt De kinderen zijn om 12.00 uur uit. Inloop op school tot 9.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3 CBS de Burcht Schoterplein 28 8448 RP Heerenveen 0513-681122 deburcht@cbo-meilan.nl www.deburcht-meilan.nl Kalender Oktober 3 Juf Anique jarig 3 Informatieavond groep 1 en 2 4 Juf Nienke jarig 4 Informatieavond

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 5 november 2015 nr.10 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Een wedstrijd winnen is fantastisch. Je hebt er hard voor getraind en nu

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

Van elkaar afblijven!

Van elkaar afblijven! Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 23 september Vrijdag 25 september Maandag 28 september Groep 1 vrij Start Kinderpostzegelactie Engelse dag, groep 1 naar school Inloopochtend 8.30-9.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Wie zegt dat? Genesis 15, 16, 17. God belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie