Uw auto snel en gemakkelijk verkopen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw auto snel en gemakkelijk verkopen?"

Transcriptie

1 Pagina 1 Uw auto snel en gemakkelijk verkopen? In 4 simpele stappen uw auto verkocht Waarom wij uw auto wel verkopen! een eerlijke prijs voor uw auto snel en veilig ontzorgt van A tot Z ervaren autoverkoopspecialisten professioneel en exclusief netwerk van autobedrijven door heel NL kosteloos en vrijblijvend Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

2 Pagina 2

3 Pagina 3 INHOUD 14 TIPS OM GRATIS JE AUTO TE VERKOPEN, ZONDER GEDOE EN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS Pagina 5 1 NIET VIA MARKTPLAATS VERKOPEN Pagina 7 2 AUTO OP DE FOTO ZETTEN Pagina 8 3 DENK NA OVER VREEMDE BEZOEKERS AAN DE DEUR Pagina 10 4 WEES VOORZICHTIG MET TAXATIE SITES / KOOPSITES Pagina 10 5 PRIJS VALT NIET MEER OVER TE ONDERHANDELEN Pagina 12 6 KIES VOOR EEN DUIDELIJKE OVEREENKOMST Pagina 13 7 GARANTIE EN NAZORG, HOE ZIT DAT PRECIES? Pagina 14 8 ONDERHANDELEN OVER DE PRIJS Pagina 14 9 SNEL JE AUTO VERKOPEN Pagina BETALEN VAN DE AUTO Pagina EEN GEFINANCIERDE AUTO VERKOPEN Pagina AUTO AAN EEN HANDELAAR VERKOPEN Pagina GROOT ONLINE AANBOD VAN AUTO S Pagina KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND Pagina 20

4 Pagina 4 EEN EERLIJKE PRIJS VOOR JE AUTO

5 Pagina 5 14 TIPS OM GRATIS JE AUTO TE VERKOPEN, ZONDER GEDOE EN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Tips van onze auto verkoop specialist Bas Bas is al 4,5 jaar lang actief in de autoverkoop branche! Door de jaren heen heeft Bas al veel auto s voorbij zien komen. Hij weet als geen ander hoe je een auto op waarde kunt schatten. Opleiding: IVA-B en IVA-BMC (Instituut voor Autobranche & Management) in Driebergen Sterk in account management Affiniteit met de automotive branche Bas werkt met veel plezier bij wijverkopenuwautowel.nl. Hij is een gedreven specialist en helpt je graag met het verkopen van je auto. Met oog voor detail en veel specialistische kennis als het gaat om auto s zal hij altijd zijn best doen om voor jou de beste prijs te krijgen voor je auto. Hij helpt je in dit ebook graag met tips om je auto zonder gedoe en voor een eerlijke prijs te verkopen. Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod Heb je nu al vragen? Stel ze gerust via contact@wijverkopenuwautowel.nl of Whatsapp

6 Pagina 6 14 tips om gratis je auto te verkopen, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Je wilt je auto verkopen! Dit kan op ontzettend veel manieren. Wat is nu de beste manier en hoe weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt voor je auto? Ik geef je graag 14 tips waar je rekening mee moet houden als je een auto wilt verkopen. Uiteraard vertel ik je ook hoe dit op een gratis manier, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs mogelijk is.

7 Pagina 7 1 NIET VIA MARKTPLAATS VERKOPEN Je denkt misschien direct aan Marktplaats, Autoscout24, Autotrack of vergelijkbare partijen. Laat ik direct duidelijk zijn, het is bij Marktplaats niet mogelijk om je auto gratis te verkopen. Het kost bij Marktplaats 25,- om een advertentie voor een auto te plaatsen. De advertentie zal dan vier weken zichtbaar zijn. Verkoop je de auto niet binnen deze periode, dan betaal je opnieuw 25,- voor het verlengen van de advertentie. Bij Autotrack kost het adverteren 94,- per maand. Is het je dat waard, om deze kosten te betalen? Als je een auto hebt die niet meer zoveel geld oplevert, dan zijn deze bedragen misschien voor jou al te hoog om dit nog in te leveren bij de verkoop van je auto. Dat brengt mij direct op het volgende punt, wil je snel van je oude auto af? Bij Marktplaats en de vergelijkbare partijen kan het even duren voordat je de auto daadwerkelijk verkocht hebt. Je auto staat maar kort bovenaan de zoekresultaten. Je advertentie zal snel afzakken in de lijst van resultaten.

8 Pagina 8 2 AUTO OP DE FOTO ZETTEN Kies je toch voor Marktplaats of een vergelijkbare site, houd er dan rekening mee dat je foto s van de auto moet maken. En laat ik eerlijk zijn, dit moeten goede foto s zijn. Potentiële kopers gaan immers op de foto s af om evt. langs te komen om de auto in het echt te bekijken. Hoe zit dat dan precies met die foto s? Wat zijn de juiste foto s die je zeker moet maken en hoeveel foto s moet je dan maken? Kan het ook gebeuren dat je teveel foto s maakt waardoor het juist afschrikt? Verkoop je de auto via ons platform? Ook wij hebben foto s nodig, om een goed beeld te kunnen krijgen van je auto is het van belang om goede en duidelijke foto s van je auto te maken, indien er lichte schades zijn is het goed om hier ook duidelijke fotos van te maken.

9 Pagina 9 * Voorbeeld van de juiste foto s

10 Pagina DENK NA OVER VREEMDE BEZOEKERS AAN DE DEUR Stel je kiest er voor om je auto via Marktplaats of een vergelijkbare dienst te verkopen. Heb je er aan gedacht dat er dan misschien wel dagelijks mensen bij je op de stoep zullen staan. Wildvreemde mensen die je advertentie hebben gezien en de auto willen bekijken. Naast dat ze de auto willen bekijken, willen ze mogelijk een afspraak maken om een proefrit te maken. Heb je hier wel tijd voor? Ze zullen je gaan bellen terwijl je aan het werk bent. Heb je een mobiel nummer bij de advertentie staan dan zullen ze je ongetwijfeld gaan appen met allerlei vervolgvragen over de auto. Als jij fulltime aan het werk bent, heb je dan wel tijd om dit allemaal af te handelen? En dan nog de vraag, hoe veilig is het eigenlijk, die vreemde mensen aan de deur? WEES VOORZICHTIG MET TAXATIE SITES / KOOPSITES Hier moet je daadwerkelijk naartoe om de auto te laten zien. Wat er dan gebeurd is dat je ergens in een loods terecht komt met je auto. Hier zullen enkele professionals klaar staan en met deze mensen moet je in onderhandeling. Hebben ze via de website een voorlopige indicatie gegeven van de waarde van de auto, dan zul je snel merken dat er na het zien van de auto nog maar weinig van het online getaxeerde bod overblijft. Het kan zomaar gebeuren dat je nog maar een bod krijgt wat de helft is van de waarde die ze eerder hebben afgegeven. Zonde toch? Wat ons betreft moet dit beter kunnen en zou je niet op deze manier te werk moeten gaan. Stel dat je hier allemaal wel uitkomt. Hoe ga je dan met de onvermijdelijke proefrit om? Geef je een onbekende zomaar de sleutel? Laat je iemand zijn identiteitsbewijs afgeven of misschien wel de auto waar hij of zij zelf mee komt? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Wil je dat wel en voel je je hier wel prettig bij?

11 Pagina 11 WIJ BEGELEIDEN JE VAN A TOT Z

12 Pagina 12 5 PRIJS VALT NIET MEER OVER TE ONDERHANDELEN Heb je bij andere partijen een bod gekregen op de auto? Heeft de auto in werkelijkheid meer of betere opties? Dan kan het zomaar zijn dat deze waardeverhogend zijn. Heb je het bod al geaccepteerd, dan is het vaak niet meer mogelijk om nog te onderhandelen. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan als het gaat om zoveel geld. Je wilt weten waar je aan toe bent. Vooral omdat je vaak een nieuwe auto gaat kopen met het geld wat je voor de oude terugkrijgt. Hoe zonde is het dan dat je al een droomauto hebt uitgezocht en dat dit opeens niet meer mogelijk is omdat je minder geld krijgt voor je oude auto dan je had verwacht. Wij willen dit patroon doorbreken, daarom spreken wij altijd van gegarandeerde bedragen. Uiteraard moet de omschrijving wel kloppen die je opgeeft maar zo weet je in ieder geval van te voren al zeker waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus! Jij wilt gewoon je auto op een veilige en goede manier verkopen!

13 Pagina 13 6 KIES VOOR EEN DUIDELIJKE OVEREENKOMST Wil je weten waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan? Kies voor een duidelijke overeenkomst. Je wilt immers niet dat de kopende partij enkele weken later nog bij je aanklopt met een factuur van de garage. Er was toch nog iets met de airco van de auto, wil je dit nog even betalen. Hoe zit het precies met de garantie van de auto? Ik kan mij zo voorstellen dat je ten minste duidelijkheid wilt, zowel voor jou als de kopende partij. Je wilt niet dat er nog schades of storingen op je verhaald worden als de auto al niet meer van jou is. Als je de auto particulier verkoopt is het lastiger om hier duidelijkheid in te krijgen. Je moet een overeenkomst opstellen tussen jou en de kopende partij, maar wat zet je hier precies allemaal in? Hoe zorg je ervoor dat dit ook daadwerkelijk een geldig document is. Allemaal zaken waar je je eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden. Jij wilt gewoon je auto op een veilige en goede manier verkopen. Het kan anders, meer daarover nadat ik alle tips met je heb doorgenomen.

14 Pagina GARANTIE EN NAZORG, HOE ZIT DAT PRECIES? In de vorige tip hebben we het al kort aangehaald, hoe zit het precies met garantie als je de auto verkoopt? Bij particuliere verkoop geef je waarschijnlijk geen garantie, maar heb je dit ook zwart op wit? Verkoop je de auto aan de dealer en wat als er binnen een paar weken toch gebreken boven water komen? Is dit dan nog op jou te verhalen? Wanneer je een auto privé doorverkoopt is een garantieregeling alleen geldig wanneer je dit goed schriftelijk vastlegt. We merken dat dit doorgaans niet wordt gedaan, dus je hoeft eigenlijk niet te vrezen voor claims van vorige eigenaren. Maar goed, zoals we al eerder hebben aangegeven, je wilt achteraf geen verrassingen. ONDERHANDELEN OVER DE PRIJS Ben jij iemand die het vervelend vindt om te onderhandelen over de prijs? Hou er rekening mee dat je dit bij particuliere verkoop wel moet doen. Ook als je de auto aanbiedt bij een autodealer, zul je uiteindelijk over de prijs moeten onderhandelen. Wil je dit liever niet of ben je hier niet zo goed in? Zorg er dan voor dat je de auto verkoopt via een platform waar dit niet nodig is.

15 Pagina SNEL JE AUTO VERKOPEN We hebben er al kort over gesproken bij tip 1, maar hoe snel wil je de auto verkopen? Hou er rekening mee dat wanneer je de auto online aanbiedt de auto niet direct dezelfde dag verkocht is. Heb je het geld van de verkoop nodig om de nieuwe auto te financieren of wil je snel van de auto af, dan is online verkoop waarschijnlijk geen goede optie. Je advertentie zal maar kort bovenaan staan bij veilingsites. Het is uitzonderlijk dat je op deze manier je auto binnen 24 uur verkoopt. Er zijn natuurlijk wel andere manieren voor maar hier vertel ik je meer over nadat ik je alle tips heb gegeven. BETALEN VAN DE AUTO Je verkoopt je auto toch particulier, hoe ga je dan met het betalen om? Het gaat waarschijnlijk om een groot bedrag. Accepteer je contant geld? Weet je dan wel zeker dat dit 100% veilig is? Je loopt het risico dat je met vals geld in aanraking komt. Een oplossing zou zijn om samen naar de bank te gaan en hier het geld te laten checken. Zorgt uiteraard wel voor wat extra werk voor jou en de kopende partij. Wat je zou kunnen doen is het geld over laten maken. Maar laat je de koper het geld overmaken via internetbankieren, dan wordt ook hier soms fraude mee gepleegd. Kortom, het is nog niet heel eenvoudig om dit op een veilige manier te doen. Houd hier rekening mee wanneer je toch kiest voor particuliere verkoop van je auto.

16 Pagina 16 HEEFT DE FINANCIERING EEN BEPAALDE LOOPTIJD? Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

17 Pagina EEN GEFINANCIERDE AUTO VERKOPEN Heb je een gefinancierde auto gekocht? Je wilt deze toch verkopen? Hoe ga je hier mee om, verkoop je de auto aan de dealer en heb je daar ook de financiering lopen? Heeft de financiering een bepaalde looptijd en mag je hier zomaar onderuit? Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden als je een gefinancierde auto wilt verkopen. Er zijn gelukkig partijen waar je dit zonder veel gedoe toch kunt doen. Zo is het mogelijk dat de kopende partij rechtstreeks afstemt met de financierder. Voor jou extra makkelijk want het levert jou niet veel gedoe op.

18 Pagina 18 Krijg je dan nog wel de scherpste prijs voor je auto? 12 AUTO AAN EEN HANDELAAR VERKOPEN Ga je in zee met een handelaar? Krijg je dan nog wel de scherpste prijs voor je auto? En is het een betrouwbare partij waar je de auto aan gaat verkopen? Een handelaar zal altijd zijn best doen om de auto zo goedkoop mogelijk in te kopen. Zo kan de handelaar er meer aan verdienen als de auto wordt doorverkocht. Wanneer je kiest voor een handelaar wil het nog weleens voorkomen dat je te maken krijgt met een oneerlijke of onbetrouwbare partij. Ze geven dan te weinig geld voor jouw auto, jij krijgt dus minder geld dan dat de auto daadwerkelijk waard is. Eigenlijk is dit een vorm van oplichting. Wil je toch aan een handelaar verkopen, kies er dan enkele uit en vraag bij alle partijen om een bod. Je zult zien dat er verschil in zit. Ook hier zul je moeten onderhandelen, het eerste bod zal altijd aan de lage kant zijn en je kunt door onderhandelen er nog meer uit slepen. Ben je geen goede onderhandelaar, dan zou ik je afraden om via deze weg je auto te verkopen.

19 Pagina GROOT ONLINE AANBOD VAN AUTO S Wanneer je een auto online aanbiedt, hou er rekening mee dat je veel concurrentie hebt. Er zijn ontzettend veel vergelijkbare modellen te koop. Staar je niet blind op de prijzen die je ziet. Zo zijn er meerdere online partijen. Ze roepen zelf dat ze een ontzettend groot aanbod van auto s hebben. Dat klopt inderdaad en als je een auto koopt is dat fantastisch. Je hebt ontzettend veel keus. Maar als je aan de andere kant zit en je bent de verkopende partij, dan is het juist lastig. Dat grote aanbod houdt in dat je ontzettend veel concurrentie hebt.

20 Pagina KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND Je wilt niet direct aan iets vastzitten. Wie een auto heeft zal dit direct herkennen. Naar websites gaan met je kenteken en kijken wat je eventueel zou kunnen krijgen voor je auto. Je wilt niet na het doorgeven van wat informatie over je auto direct vastzitten aan een bod. Je denkt misschien nu dat dit ook niet zo veel voorkomt, toch zal het je verbazen. Veel partijen zullen een bod doen en je hier direct aan houden. Dit kan ook anders, kosteloos en vrijblijvend. Ik vertel je hier graag meer over. In de tips was te lezen waar je aan moet denken als je een auto particulier verkoopt en eventueel met de hulp van een online platform. Verder hebben we in onze tips gesproken over het verkopen van je auto via de dealer of de auto verkopen aan een handelaar. Bij alle tips werd duidelijk dat er veel haken en ogen zitten aan het verkopen van je auto. Dit moet makkelijker kunnen, veel makkelijker. En gelukkig kan dat ook! Stap 1: Meld je voertuig bij ons aan. Nadat je de auto hebt aangemeld krijg je direct een auto verkoopspecialist als vaste contactpersoon aangewezen. Het is vrij eenvoudig om het aanmeldproces te doorlopen en het zijn slechts enkele stappen. Verkoop je auto eenvoudig, eerlijk en snel via wijverkopenuwautowel.nl. In vier eenvoudige stappen verkoop je de auto gratis, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Wat die stappen precies zijn, dat leg ik je graag uit. Stap 2: Hierna zal ik of een van de andere auto verkoopspecialisten de auto controleren wat betreft de presentatie van de auto en we nemen indien nodig nog contact met je op voor aanvullende informatie.

21 Pagina 21 Stap 3: We bieden de auto actief aan binnen ons professionele netwerk aan specifiek voor jouw geselecteerde auto inkopers door heel Nederland. Ben je akkoord gegaan met een bod, dan leggen we alle zaken vast in een duidelijke verkoopovereenkomst. Wij sturen deze naar de verkoper en ook naar de koper. Zo is het voor beiden duidelijk wat er wordt verkocht en gekocht. Het mooie hiervan is, dat wij het allemaal voor jou afhandelen, dus geen gedoe voor jou als verkoper. Dus kies je ervoor om je auto via ons te verkopen, dan kies je ervoor om je auto gratis te verkopen, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Na het lezen van deze tips overtuigd van de manier waarop wij werken? Waar wacht je dan nog op? Neem contact met mij op via WhatsApp of via Wil je direct je auto aanmelden, ga dan naar de site! Stap 4: De biedingen en onderhandelingsresultaten worden met je besproken. Jij bent degene die beslist. Wanneer je een bod accepteert dan heb je de auto direct verkocht.

22 Pagina 22

Digitale producten. Een nest van oplichters?

Digitale producten. Een nest van oplichters? Digitale producten. Een nest van oplichters? De wereld van de digitale producten is voor veel mensen een wereld van oplichters. Toch hoef je als potentiële koper van digitale producten niet per definitie

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

GIJS AUTOMOTIVE: AUTO S ZIJN ONZE PASSIE

GIJS AUTOMOTIVE: AUTO S ZIJN ONZE PASSIE GIJS AUTOMOTIVE: AUTO S ZIJN ONZE PASSIE Als (inter)nationale auto makelaar adviseren, begeleiden en ontzorgen wij jou bij de aankoop of verkoop van je auto. Wij zijn gespecialiseerd in IMPORT begeleiding.

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 5 raadgevingen van De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 1. Check de kilometerstand op de factuur of het keuringsbewijs. Ga je met de auto of een lichte bestelwagen naar

Nadere informatie

HYPOTHEEK VOOR ZZP ERS. Een e-book door ikbenfrits.nl. Vragen? Maandag t/m vrijdag tussen en 18.00

HYPOTHEEK VOOR ZZP ERS. Een e-book door ikbenfrits.nl. Vragen? Maandag t/m vrijdag tussen en 18.00 HYPOTHEEK VOOR ZZP ERS Een e-book door ikbenfrits.nl 1 VOORWOORD Hallo, ik ben Frits! Leuk dat je mijn e-book hebt gedownload! Ik leg je stap voor stap uit hoe je als zzp er een hypotheek kunt afsluiten.

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

OSW BEHEER. Het beste advertentie & online marketing systeem voor de automotive branche VOORRAADBEHEER & ADVERTEREN (2-3) ONDERDELEN ADVERTEREN (4-5)

OSW BEHEER. Het beste advertentie & online marketing systeem voor de automotive branche VOORRAADBEHEER & ADVERTEREN (2-3) ONDERDELEN ADVERTEREN (4-5) OSW BEHEER Het beste advertentie & online marketing systeem voor de automotive branche VOORRAADBEHEER & ADVERTEREN (2-3) ONDERDELEN ADVERTEREN (4-5) FACTUREREN (6-7) INKOPEN VIA DE VEILING (8-9) VERKOPEN

Nadere informatie

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN JE EERSTE HUIS Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst Gefeliciteerd! Je gaat je eerste huis kopen. Misschien verhuis je naar een andere stad

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bidcars BV - algemene voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden Bidcars B.V. De Afspraken die wij maken als u gebruik maakt van onze verkoop/inkoop service! Op de diensten van Bicards B.V.

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Marktplaats.nl Hoe werkt het?

Marktplaats.nl Hoe werkt het? Marktplaats.nl Hoe werkt het? Een uitgave van PC50plus Computertraining info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Eikbosserweg 52 1214 AK Hilversum 0356213701 0624252566 pc50plus 1999-2013 auteursrechtelijk bescherm

Nadere informatie

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij In een altijd veranderende markt is het moeilijk om goede keuzes te maken. Er zijn teveel huizen in het aanbod, of juist te weinig. Is de vraagprijs

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

De Grote Overheid Inkooptest

De Grote Overheid Inkooptest Regelaar, zakelijk of schatkistbewaarder? Welke type ambtenaar ben jij als het gaat om het geven van opdrachten aan derden? De kordaat optredende regelaar met een instelling dat snelle en acceptabele resultaten

Nadere informatie

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE Bij het bepalen van nieuwe woorden en teksten voor de zoekmachine moet rekening gehouden worden met de inhoud van de website, en hoe Google websites een rang geeft

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET

MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET Kopen via Marktplaats - Zoeken Op Marktplaats is werkelijk alles te koop. Iedere seconde komen er drie nieuwe advertenties bij. Maar hoe vindt u nou waar u naar

Nadere informatie

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Wibrandstraat 5 9873 RC GERKESKLOOSTER VRAAGPRIJS 123.000,- kosten koper WONEN IN ONS HUIS Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: info@woneninonshuis.nl Wibrandstraat 5 9873 RC Gerkesklooster

Nadere informatie

DEFINITIES Artikel 1.

DEFINITIES Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig je om de oren te slaan met definities. Maar wel leuk. 1 Klant. Koning. 2 Service.

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs ,- k.k.

Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs ,- k.k. Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs 120.000,- k.k. Mijnheer Makelaars Julianastraat 78 7701 GN, DEDEMSVAART Tel: 0523-612474 E-mail: info@mijnheermakelaars.nl VOORWOORD Namens de verkoper bedanken

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

www.robbenrosmalen.nl

www.robbenrosmalen.nl Waarom zou ik kiezen voor de service van Robben Rosmalen Autobemiddeling? U heeft een prachtige auto staan die u wilt verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs! Dus niet de handelswaarde die u bij inruil

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Namaakproducten kopen... goed idee?

Namaakproducten kopen... goed idee? Namaakproducten kopen... goed idee? Namaakgoederen kopen is riskant voor jouw veiligheid, gezondheid en portemonnee. Dus doe het niet! Twijfel je nog? Stel jezelf dan de volgende vragen: Beschermt jouw

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD

Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD Betalen Als je een boodschap doet of bijvoorbeeld een trui koopt, moet je afrekenen. Betalen kan op verschillende manieren.

Nadere informatie

Uitvoerder en adviseur in de bouw: draaiboek workshops

Uitvoerder en adviseur in de bouw: draaiboek workshops Uitvoerder en adviseur in de bouw: draaiboek workshops Beter samenwerken = minder faalkosten Opzet uitrol boekje 1. Gedeeld perspectief krijgen op het probleem van de kloof 2. Inzicht in de behoeftes van

Nadere informatie

Zó maak je sparen makkelijker! Goed omgaan met Geld, 2017

Zó maak je sparen makkelijker! Goed omgaan met Geld, 2017 Zó maak je sparen makkelijker! Goed omgaan met Geld, 2017 Sparen is soms best moeilijk. Weet je waarom dat zo is? Omdat we meer met het NU bezig zijn dan met onze toekomst. En daarom lijkt het vaak dat

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

HANDLEIDING RESERVEREN

HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING APPLICATIE RESERVEREN APPLICATIE 1. 2. 3. 4. 5. 6. aanmelden reserveren wijzigen reservering - annuleren starten rit - afmelden rit schade melden overige informatie 1.

Nadere informatie

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis Bieden op een huis Tips bij het bieden op een huis BIEDEN OP EEN HUIS Het bieden op een huis en onderhandelen is een spannend onderdeel van de huizenjacht. Je bent gevallen voor een huis en je wilt het

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Zo werkt het voor kopers

Zo werkt het voor kopers Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

14 november 2012 Nieuwegein. Datum

14 november 2012 Nieuwegein. Datum 14 november 2012 Nieuwegein Accountmanager Overheid en Bedrijven Wint vanuit netwerkcontacten informatie in. Het gaat hier om criminele fenomenen in en rond de overheid en het bedrijfsleven. U heeft informatie

Nadere informatie

Een zoekmachine gebruiken

Een zoekmachine gebruiken Een zoekmachine gebruiken BASIS 1 WEBSITES Een zoekmachine gebruiken Wat leer je? Je leert wat een zoekmachine is. Je leert hoe je iets kunt zoeken op het internet. Je leert bijvoorbeeld zoeken naar een

Nadere informatie

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Mooi gelegen bouwkavel van 455m2 in de populaire nieuwbouwwijk Prinsenpolder aan de Dahliastraat 33 te Made. Bouwvergunning is reeds verstrekt,

Nadere informatie

Vaardigheden - Internet HV 1. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52517

Vaardigheden - Internet HV 1. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52517 Vaardigheden - Internet HV 1 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 21 July 2015 CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/52517 Dit lesmateriaal is gemaakt

Nadere informatie

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android)

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) 25-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je Android telefoon. Kies voor nieuwe reservering, selecteer een

Nadere informatie

Crowdfunding, lenen van echte mensen

Crowdfunding, lenen van echte mensen Crowdfunding, lenen van echte mensen Stap voor stap. 1 Welkom bij Capital Circle Financiering krijgen zou makkelijk en snel moeten gaan, zodat u zich bezig kunt houden met de dingen waar het echt om gaat

Nadere informatie

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen 27 geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Inhoudsopgave Time Management 3 Email Management 3 Werkplekorganisatie 3 Gewoontevorming 4 Teambuilding 4 Gezinnen met kinderen 5 Administratie en Financiën

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen John en Linda hebben hun huis verkocht met Nieuwetijdsmakelaar. Alles voor één all-in bedrag Je eigen huis verkopen is normaal gesproken

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Checklist 12 superslimme puntjes op de i voor jouw website

Checklist 12 superslimme puntjes op de i voor jouw website Checklist 12 superslimme puntjes op de i voor jouw website Loop deze punten na om een website als een pro te krijgen Je website komt niet op de eerste plaats. Jouw klant wel! Jij bent een zelfstandig professional.

Nadere informatie

Hoe betaal je het collegegeld?

Hoe betaal je het collegegeld? Hoe betaal je het collegegeld? Bij Saxion kun je op drie manieren het collegegeld betalen: 1. Met een digitale machtiging via Studielink. Hierover lees je meer in deze handleiding. 2. Zelf het collegegeld

Nadere informatie

1. WAAR MOET IK OP LETTEN?

1. WAAR MOET IK OP LETTEN? 1. WAAR MOET IK OP LETTEN? In de begindagen van het web was een standaard website met alleen je contact gegevens voldoende. Maar klanten willen meer. Ze hebben de keus tussen vele aanbieders (waarvan ze

Nadere informatie

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

van 11 tot 14 jaar Val niet voor vals: Activiteit 1 Bijt niet in de phishinghaak! Doelstellingen Even praten

van 11 tot 14 jaar Val niet voor vals: Activiteit 1 Bijt niet in de phishinghaak! Doelstellingen Even praten van 11 tot 14 jaar Val niet voor vals: Activiteit 1 Bijt niet in de phishinghaak! Een spel waarbij leerlingen verschillende teksten en e-mails bestuderen en proberen uit te maken welke de echte en valse

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with. 20/03/2018 Surf Plank (0/9)

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with. 20/03/2018 Surf Plank (0/9) Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/surf-plank?type=print 1/13 Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5.

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL. aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld bij internet-

Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL. aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld bij internet- Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met ons programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 7. Epiloog: Makkelijker dan je dacht 91

Inhoud. Voorwoord 7. Epiloog: Makkelijker dan je dacht 91 Inhoud Voorwoord 7 1. Waarom ga je niet beleggen? 11 2. Rare jongens, die beursgoeroes 19 3. Sparen kost rendement 27 4. Zoek niet naar die ene speld 37 5. De lange termijn 45 6. Lage kosten 51 7. Welk

Nadere informatie

De Grote Overheid InkoopTest

De Grote Overheid InkoopTest De Grote Overheid InkoopTest Door : M.m.v : Drs. Marc J. Brugman A.N. Eissens J.M. De Vries Regelaar, zakelijk of schatkistbewaarder? Welke type ambtenaar ben jij als het gaat om het geven van opdrachten

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Rietmeent 259 te ALMERE Omschrijving: DEZE WONING IS DIRECT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Kenmerken: Soort woning 2/1 kapwoning met garage Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Wijk De Meenten Woonopp 140

Nadere informatie

Seksualiteit: Grenzen en Wensen

Seksualiteit: Grenzen en Wensen IJBURGCOLLEGE.NL Seksualiteit: Grenzen en Wensen Leerlingen handleiding Michiel Kroon Lieve leerling, Het is belangrijk om op een open en goede manier over seks te kunnen praten. De lessenserie die in

Nadere informatie

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Dienstenwijzer van Fiew Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag. En zomaar je hypotheek een beetje veranderen, gaat ook niet. Logisch dus dat je vragen

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5. Referentie 6. Maak een afspraak Wat doe jij? De meeste bedrijven beginnen

Nadere informatie

HANDLEIDING REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken

HANDLEIDING   REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken HANDLEIDING Clubprofiel aanmaken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Wat leuk dat je een Clubprofiel wil aanmaken! Waarschijnlijk ken je de voordelen van een Clubprofiel

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T MAAK SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T Waarom aanbevelingen? Heb jij al goede aanbevelingen op je website staan? Van die aanbevelingen waar nieuwe bezoekers

Nadere informatie

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

"Daar sta je dan." In 2018 lagen de huizenprijzen in Arnhem. 10,7% hoger. dan het jaar ervoor.

Daar sta je dan. In 2018 lagen de huizenprijzen in Arnhem. 10,7% hoger. dan het jaar ervoor. TIPS & TRICKS ACHTER HOE IN KOOP EEN ZODAT HET IK NET JE VIST EEN KRAPPE NIET HUIS MARKT? "Daar sta je dan." Je zoekt een huis, maar op deze krappe markt voelt het als een onmogelijke taak. Huizenprijzen

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Mensen vinden het vaak prettig om elkaar aan te raken. Dat kan een knuffel zijn van je ouders, een vriendschappelijke stomp tijdens een stoeipartij met vrienden

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

SWELP - Swipe for Help

SWELP - Swipe for Help SWELP - Swipe for Help SWELP is een ideale manier voor professionals en cliënten om elkaar te vinden. Met deze app kun je een profiel aanmaken en op zoek gaan naar een hulpverlener met bepaalde kennis

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen?

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Het gratis stappenplan voor het kopen van een huis in Spanje 1 w Inhoud De markt Locatie Makelaar Advocaat Notaris Financiering Fiscaal Benodigde documenten 01 pagina 3 02 pagina 4 03 pagina 5 04 pagina

Nadere informatie