Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android)"

Transcriptie

1 Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je Android telefoon. Kies voor nieuwe reservering, selecteer een startstation, kies je begin- en eindtijd en geef via meer opties eventueel aan of deze rit privé is (bij gemengd zakelijk & privé-gebruik). Je kunt bij referentie een opmerking over je rit noteren. Organisaties kiezen bijvoorbeeld een afdelingsnummer of kostenplaats. Via ZOEKEN worden de voertuigen getoond met hun locatie. Via planning kun je per auto de beschikbaarheid zien, met selecteren kies je voor dit voertuig. Onderaan vind je de knop valideren, hierna wordt het scherm groen als teken dat de reservering gelukt is. Klik op OK.

2 Sleutel van je reservering ophalen en rit starten 1) Open de app Kiwy op je telefoon. Klik op je huidige reservering. Hier zie je ook het adres van de vaste laadparkeerplek voor deze auto. 2) Kies voor Sleutel verkrijgen. Dit kan vanaf 30 minuten voorafgaand aan je reservering en hoeft niet bij de auto te gebeuren. Je hebt hiervoor internetverbinding nodig (3/4G of WIFI). 3) Op het volgende scherm kun je via MIJN RIT achterhalen waar de auto op dit moment staat, dat kan mogelijk een andere locatie zijn dan je verwacht. 4) Loop om de auto heen en controleer de auto op schade. In de app staan de bekende schades. Bij schade die nog niet bekend is: foto maken. 5) Open de auto door op Aanmelden te klikken, de app gaat nu naar de auto zoeken, zorg dus dat je binnen het bluetooth-bereik van de auto bent (circa 5 meter). Controleer eventuele bekende schades. 6) De auto gaat open. Haal uit het dashboardkastje de sleutelhanger met een zwarte druppel uit de auto. A) De zwarte druppel is het laadpasje waarmee je de laadkabel kunt (ont)koppelen aan of van de laadpaal. B) Druk in de auto linksonder het stuur op het knopje met icoon van een stekker (zie 1). Daarmee kun je de laadkabel loskrijgen van de auto. C) Berg de laadkabel op in de plastic bak in de achterbak van de auto. De laadkabel hoort bij de auto. 7) Om te gaan rijden: druk op de startknop in de auto om de auto te kunnen starten (voet op de rem, versnelling in P, Ready verschijnt). Rij veilig en geniet van je rit. Lukt het starten niet? Controleer of de kaartlezer op de voorruit nog groen brandt (binnen in de auto). Zo niet: klik

3 opnieuw op openen in de app. Als er teveel tijd verstrijkt tussen het openen en starten van de auto is dit soms nodig. Voor alle knopjes die je onderweg zou willen gebruiken: check het instructieboekje in de auto of online, zie tijdens de rit 1. Maak je tijdens je boeking een tussenstop? Gebruik de app en klik op Sluit deuren. 2. Kom je terug van je tussenstop: open de auto dan weer via Open deuren in de app. Druk de startknop van de auto aan en rij verder. 3. Wat als je de auto langer nodig hebt, dan de tijd die je gereserveerd hebt? Gebruik de app om je reservering aan te passen via de knop Beëindigen of verlengen, vervolgens Reservering verlengen. De app toont tot wanneer je kunt verlengen (en dus een volgende abonnee de auto gereserveerd heeft). 4. Pech onderweg? Bij pech en eerst de helpdesk van We Drive Solar +31(0) Wij kunnen in overleg Renault Route Service regelen (binnenland: , tel. buitenland: ). Hou voor Renault Route Service het kenteken en de kilometerstand bij de hand (via het rechterknopje naast het stuur kun je de kilometerstand tonen). opladen tijdens en na afloop van de rit 1) Laden onderweg kan met de laadpas (zwarte druppel), behalve bij bepaalde snelladers. Daar kun je ter plekke een eigen account aanmaken. Een overzicht met handige apps, bijvoorbeeld met laadpalen is hier te vinden: 2) Bij terugkomst bij de vaste standplaats van deze auto, parkeer je de auto ALTIJD bij de laadpaal en zorg je dat deze ALTIJD gaat laden. A) Controleer of de auto in de P stand staat. Zet de motor uit door op stop te drukken. B) Druk in de auto linksonder het stuur op het knopje met icoon van een stekker. Hiermee gaat de klep met het Renault logo voorop de auto open. C) Haal de laadkabel uit de achterbak. Maak het zwarte dekseltje voorop de auto met de hand open. Steek de blauwe stekker goed stevig in de auto. D) Steek de stekker goed stevig in de laadpaal. E) Hou de zwarte druppel rechts naast de stekker tegen de laadpaal. Controleer of de auto gaat laden. De auto maakt bij het eerste opladen een geluid. In de auto kun je ook zien dat er geladen wordt: het dashboard toont de benodigde tijd tot vol. F) Werkt het laden niet? Neem contact met ons op via de helpdesk van We Drive Solar.

4 Klaar met rijden? Sleutel inleveren Als je geen gebruik meer wilt maken van de auto, dien je de reservering te beëindigen door de digitale sleutel in de app in te leveren. 1) Leg de sleutelhanger met laadpas terug in het dashboardkastje. 2) Stap uit en doe de portieren dicht. De voorlampen van de auto knipperen als het sluiten van alle portieren is gelukt. 3) Controleer de auto op schade. Maak bij schade een foto en stuur deze naar We Drive Solar via de app en neem contact met ons op om te bepalen of en hoe de schademelding behandeld kan worden. 4) Sluit nu de auto af met de app om je digitale sleutel in te leveren door Beëindigen of verlengen te kiezen en vervolgens Reservering beëindigen te kiezen. Swipe het scherm omlaag! Druk op de knop beëindigen. Druk op Ja om het teruggeven van de sleutel te bevestigen. In het vervolgscherm kun je eventuele nieuwe schades aangeven. Bevestig dit met OK en inleveren en de auto gaat op slot. Het basisscherm verschijnt, de actuele (lopende) reservering is daaruit verdewenen. Nu weet je zeker dat je de sleutel hebt ingeleverd. 5) Belangrijk: stel dat de vaste standplaats bezet is, zoek dan in de buurt naar een vrije laadpaal en zorg dat de auto aan het laden is. Anders loop je in de stad kans op een parkeerboete. Informeer ons per mail waar de auto geparkeerd staat of geef het telefonisch door aan de helpdesk. 6) Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van de rit of suggesties hoe we jouw We Drive Solar beleving kunnen verbeteren? Geef het aan ons door! In het begin is alles voor iedereen nog nieuw en even wennen.

5 Rustig lezen of meer weten? Er is een online instructieboekje ook via onze site te vinden en hier: - in de auto ligt de papieren versie. Lukt het laden niet? Check of de auto in de P-stand staat. Check of de stekker er aan beide zijden stevig inzit, of probeer het even opnieuw. Vaak werkt dit. Laden lukt niet en je krijgt een melding? stop elektrische storing of controleer lader, acculading niet mogelijk, handel dan als volgt: Ontkoppel de laadkabel en stekker. Zet de auto uit met de stopknop en sluit de auto af. Wacht circa 10 minuten. Probeer nu opnieuw de laadkabel en stekker te bevestigen. Druk de stekkers er stevig in en controleer dit. Bij twijfel neem je contact met ons op. Bij stop elektrische storing neem je onmiddellijk met ons contact op. Dan mag je niet meer rijden.

Reserveren. Rit starten

Reserveren. Rit starten Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met de Kiwy-app - iphone 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je iphone. Maak een nieuwe reservering en zoek een beschikbare

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

Deelnemerstraining GoodMoovs

Deelnemerstraining GoodMoovs Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

HANDLEIDING RESERVEREN

HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING APPLICATIE RESERVEREN APPLICATIE 1. 2. 3. 4. 5. 6. aanmelden reserveren wijzigen reservering - annuleren starten rit - afmelden rit schade melden overige informatie 1.

Nadere informatie

Support: 06-39 64 12 43 (alle hulpvragen) Nissan Leaf 073-7517373 (24/7 bij calamiteiten) Renault Zoe 0541-571 709 (24/7 bij calamiteiten)

Support: 06-39 64 12 43 (alle hulpvragen) Nissan Leaf 073-7517373 (24/7 bij calamiteiten) Renault Zoe 0541-571 709 (24/7 bij calamiteiten) Autodelen voor werknemers in het Paleiskwartier s-hertogenbosch Support: 06-39 64 12 43 (alle hulpvragen) Nissan Leaf 073-7517373 (24/7 bij calamiteiten) Renault Zoe 0541-571 709 (24/7 bij calamiteiten)

Nadere informatie

Handleiding Greenwheels

Handleiding Greenwheels Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding Greenwheels Shuttel Auto, fiets en OV op één kaart Deze handleiding legt u uit hoe u gebruikmaakt van Greenwheels. Activeren van Greenwheels 1. Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding app (ios)

Gebruikershandleiding app (ios) Gebruikershandleiding app (ios) Inhoudsopgave Stap 1. Downloaden app... 3 Stap 2. Login... 3 Stap 3. Reserveren... 3 Stap 4. Fiets in gebruik nemen.... 5 Stap 5. Tussentijds op slot zetten.... 6 Stap 6.

Nadere informatie

Hoi Nieuwe Gebruiker van Buurauto!

Hoi Nieuwe Gebruiker van Buurauto! Soesterweg 314A 3812 BH Amersfoort 033 88 716 22 info@buurauto.nl Hoi Nieuwe Gebruiker van Buurauto! Om schoon en voordelig met een Buurauto te kunnen rijden app te downloaden in de App Store of Play Store.

Nadere informatie

Vervolgens zal je worden gevraagd om jouw account aan te vullen met jouw contactgegevens en foto s van jouw rijbewijs.

Vervolgens zal je worden gevraagd om jouw account aan te vullen met jouw contactgegevens en foto s van jouw rijbewijs. Soesterweg 314A 3812 BH Amersfoort 033 88 716 22 info@buurauto.nl Hoi Nieuwe Gebruiker van Buurauto! Om schoon en voordelig met een Buurauto te kunnen rijden app te downloaden in de App Store of Play Store.

Nadere informatie

E-cambio. Een introductie in het gebruik van de elektrische cambio-wagens

E-cambio. Een introductie in het gebruik van de elektrische cambio-wagens E-cambio Een introductie in het gebruik van de elektrische cambio-wagens 100% elektrisch rijden - Max. 4 personen! Ideaal voor kortere ritten.. Hoewel de wagens zelf een grotere actieradius hebben, reserveren

Nadere informatie

USER MANUAL

USER MANUAL USER MANUAL support@amber.team 085 301 15 13 versie 3.0 juli 2018 1 Inhoudsopgave Instructievideo s 3 Amber app 4 Inloggen 4 Reservations 4 Reserve a car 4 My trip 4 Profile 5 Other 5 De BMW i3 6 De auto

Nadere informatie

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area www.alphabet.com Algemeen Wat is AlphaCity? AlphaCity biedt de mogelijkheid om direct te kunnen beschikken over een deelauto, waarbij het al mogelijk is

Nadere informatie

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL Zo maakt Kia elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. Kia Laadservices ELEKTRISCH RIJDEN ZOALS JIJ DAT WILT Kia maakt elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. We bieden

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com Veelgestelde vragen www.alphabet.com Inhoudsopgave Algemeen 3 Reserveringen 4 Gebruik 5 De auto inleveren 6 Ongeval/beschadiging van de auto 7 Overige vragen 8 Pagina 2 Algemeen Wat is Shared Car Services?

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Handleiding ANWB Parkeren versie 1.2 2015

Handleiding ANWB Parkeren versie 1.2 2015 Handleiding ANWB Parkeren versie 1.2 2015 Inhoud ANWB Parkeren in heel Nederland 3 Hoe ANWB Parkeren werkt 3 Klaar om te parkeren? 3 Parkeren met de app 3 ANWB Parkeren met je telefoon 4 Ben ik klaar om

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking.

Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking. Handleiding Mobility Pool Altijd een auto tot uw beschikking. Inhoudsopgave Mobility Pool: prima oplossing voor zakelijk reizen 3 Het boeken van een poolauto 4 Mobility Pool: Langs de Key Manager voor

Nadere informatie

Yellowbrick via uw werkgever

Yellowbrick via uw werkgever Yellowbrick via uw werkgever Versie 2.6 - oktober 2016 1 INHOUDSOPGAVE BRICKEN IN HET KORT 3 BRICKEN MET DE APP 3 TELEFONISCH BRICKEN 4 TEST HET BRICKEN 4 BRICKEN BIJ Q-PARK 5 KENTEKEN WIJZIGEN 6 GEGEVENS

Nadere informatie

USER MANUAL

USER MANUAL USER MANUAL helpdesk@ambermobility.com 085 301 15 13 versie 2.0 augustus 2017 1 Inhoudsopgave Instructievideo s 3 Amber Mobility app 4 Inloggen 4 Reservations 4 Reserve a car 4 My trip 4 Profile 5 Other

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS

RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS STARTEN De sleutel vind je in het handschoenenkastje. Om te starten zorg je ervoor dat de versnellingshendel in stand P staat. 1 Duw het rempedaal in en draai de sleutel

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

TwoGo: hoe werkt het?

TwoGo: hoe werkt het? TwoGo: hoe werkt het? 1. Registratie 2. Instellingen 3. Een rit aanmaken 4. Een match! 5. Overige tips 1. Registratie Registreer je met je werk- of studiemailadres, alleen dan kun je samen met je collega

Nadere informatie

MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS

MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS STARTEN De sleutel vind je in het handschoenenkastje. Om te starten zorg je ervoor dat de versnellingshendel in stand p staat. Duw het rempedaal in en draai de sleutel om

Nadere informatie

Welkom bij Mobile Keys!

Welkom bij Mobile Keys! Welkom bij Mobile Keys! Documentversie: 4 januari 2017 Allereerst heten wij u bij deze van harte welkom bij Mobile Keys! Middels dit document zullen we u zo goed mogelijk opweg helpen om het Mobile Keys

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste

Nadere informatie

Opnieuw starten met de Fiscaalbox.

Opnieuw starten met de Fiscaalbox. Opnieuw starten met de Fiscaalbox. Dit document bevat 23 pagina s en is gemaakt om de Fiscaalbox compleet opnieuw te starten. Dit document bewaard geen oude gegevens, mits er een backup is gemaakt. U heeft

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

WAAROM? Zelf, of juist met hulp...

WAAROM? Zelf, of juist met hulp... WAAROM? Aankomend schooljaar gaan wij met al onze leerlingen overstappen van het online werken met Google, naar het online werken met Microsoft. Dit zorgt ervoor dat we niet meer met Google Documenten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend Gebruikershandleiding TV-ontvanger Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend VOORKANT TV-ONTVANGER Op de voorkant van de TV-ontvanger kunnen

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen.

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Stap 1 - Login scherm.

Nadere informatie

Beknopte gebruikshandleiding

Beknopte gebruikshandleiding Beknopte gebruikshandleiding Inhoudstafel Een cambio-wagen reserveren?... 4 Afhalen van uw cambio-wagen... 5 Vertrekken met uw cambio-wagen... 6 Onderweg met uw cambio-wagen... 8 Hoe kan u tanken?... 9

Nadere informatie

Installatie van de Arces applicatie. Win 7

Installatie van de Arces applicatie. Win 7 Win 7 26/09/2016 Dit document beschrijft hoe u de Arces software kunt installeren. Het benodigde installatiebestand kan worden gedownload op : https://www.arces.be/downloads/arces.exe Voorafgaand aan de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - ios

Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - ios Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - ios Inhoud Aanmelding Mobile Payment Ontvangst activatie e-mail Telefoon- & softwarecheck Downloaden, installeren en activeren Liberty Mobile app Instellingen

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp De BezoekersApp is voor iedereen die in een betaaldparkeergebied of blauwe zone woont. Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts twee stappen eenvoudig op straat parkeren.

Nadere informatie

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes.

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes. Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste keer dat u de Park-line app opent dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer

Nadere informatie

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren Vragen? info@alarmsecur.com 1. Software installeren Download de app voor Android of apple: 2. Aanmelden bij AlarmSecur Open de app http://www.alarmsecur.com/handleidingen Klik op registreren 1. Vul emailadres

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Handleiding digitaal wedstrijdformulier

Handleiding digitaal wedstrijdformulier HANDLEIDING DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER VERSIE 04-09-2018 1 Handleiding digitaal wedstrijdformulier Vóór de wedstrijd Voorbereiding Pak een tablet (wachtwoord: Cangeroes) uit de kast of de plastic bakken

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

Handleiding Chipolo en Chipolo Card

Handleiding Chipolo en Chipolo Card Handleiding Chipolo en Chipolo Card Installatie De screenshots of toestemming tot bepaalde onderdelen kunnen afwijken voor Android en ios. 1. Zoek de Chipolo app 3. Lees de informatie of maak 4. Er zijn

Nadere informatie

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. SNEL OP WEG MET DE BMW i3. BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE VERSNELLINGSHENDEL BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP knop.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - Android

Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - Android Gebruikershandleiding Liberty Mobile app - Android Inhoud Aanmelding Mobile Payment Ontvangst activatie e-mail Telefoon- & softwarecheck Downloaden, installeren en activeren Liberty Mobile app Instellingen

Nadere informatie

Werkinstructie vergunningcheck

Werkinstructie vergunningcheck Werkinstructie vergunningcheck 1 Voordat u een aanvraag indient kan het handig zijn om een vergunningcheck te doen. Met de vergunningcheck controleert u of een (of meerdere) activiteit(en) of werkzaamheid(heden)

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Het beheren van een Team-reservering op de pc

Het beheren van een Team-reservering op de pc Het beheren van een Team-reservering op de pc Deze handleiding beschrijft wat je allemaal met een Team-reservering kunt doen. Je vindt de Teamreserveringen, indien aanwezig, als je bent ingelogd en klikt

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile iphone App Download de App gratis in de App Store of itunes

Handleiding Parkmobile iphone App Download de App gratis in de App Store of itunes Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

Indien je de Track Assistant App wilt gebruiken in combinatie met GPS positie bepaling, dien je de App toegang te geven tot je locatie gegevens.

Indien je de Track Assistant App wilt gebruiken in combinatie met GPS positie bepaling, dien je de App toegang te geven tot je locatie gegevens. Download de Track Assistant App Indien je de Track Assistant App wilt gebruiken in combinatie met GPS positie bepaling, dien je de App toegang te geven tot je locatie gegevens. Log in met dezelfde gebruikersnaam

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING 1. UiTID: jouw persoonlijke account voor UiT & UiTPAS! Om aan de slag te gaan met UiTPAS, maak je eerst een UiTID aan. Dat is een account die je kan gebruiken

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

2016 Brezan Automaterialen handleiding v1.6 - koppeling PnG met CSS Pagina 1 van 15

2016 Brezan Automaterialen handleiding v1.6 - koppeling PnG met CSS Pagina 1 van 15 Instellen koppeling CSS met PartsCat new generation. Start GMS systeem CSS en kies boven in het scherm voor koppelingen. De versie van CSS moet ge-up-date zijn naar versie 5.44x of hoger. Kies hier voor

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS

RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS STARTEN De ZOE heeft geen sleutel! Duw het rempedaal in en druk op de startknop om te vertrekken. Zorg ervoor dat de versnellingshendel in stand P staat. 1 Onthoud dat elektrische

Nadere informatie

CHECKLIST FUNCTIONEREN, WERKING EN RESETTEN RAPIDMATCH

CHECKLIST FUNCTIONEREN, WERKING EN RESETTEN RAPIDMATCH CHECKLIST FUNCTIONEREN, WERKING EN RESETTEN RAPIDMATCH Als de RAPIDMATCH niet werkt, of als het resultaat niet is wat het zou moeten zijn, kan er iets heel simpels aan de hand zijn. Daarom is het nodig

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Handleiding Chipolo en Chipolo Card

Handleiding Chipolo en Chipolo Card www.metjemobiel.nl Handleiding Chipolo en Chipolo Card Installatie De screenshots of toestemming tot bepaalde onderdelen kunnen afwijken voor Android en ios. 1. Zoek de Chipolo app 3. Lees de informatie

Nadere informatie

Instructies - het rijden met de Bosmobiel

Instructies - het rijden met de Bosmobiel Instructies - het rijden met de Bosmobiel Aanmelden en Bosmobiel in ontvangst nemen Direct aan de parkeerplaats aan de Nieuwe Meerweg 3, zijn de werf en het kantoor van het beheer van het Amsterdamse Bos

Nadere informatie

Fiets reserveren met Het Rooster (versie vrijwilliger maart 2017)

Fiets reserveren met Het Rooster (versie vrijwilliger maart 2017) Fiets reserveren met Het Rooster (versie vrijwilliger maart 2017) Zodra je een afspraak voor een rit wilt maken, is het noodzakelijk om een duofiets te reserveren. Daarvoor gebruiken we Het Rooster. Dit

Nadere informatie

Handleiding kassa bij voorstellingen

Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding op één pagina Voorbereiding In de tas vindt je een Payleven-pinapparaat, een tablet, een USB-lader, twee kabeltjes en 'hier alleen pinnen'-bordjes. Ontbreekt

Nadere informatie

CBD Kees Keet Januari Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app

CBD Kees Keet Januari Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app CBD Kees Keet Januari 2017 Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app Document context Dit document is een handleiding voor het gebruik van de KVS app die door SBK ter beschikking wordt gesteld. Deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Android toestellen Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging Aanmeldproces (p.3) Registratie TimesUpp (p.4) Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging (p.9) Uitleg gebruik

Nadere informatie

Handleiding. ios app versie Android app versie pagina 1/11

Handleiding. ios app versie Android app versie pagina 1/11 Handleiding ios app versie 1.5.000 Android app versie 1.0.5 pagina 1/11 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Quick start instructies 3 Account en app installatie 3 Instellingen voorkeuren 3 Rit invoeren 3 Mijn

Nadere informatie

ŠKODA CONNECT Online-diensten

ŠKODA CONNECT Online-diensten ŠKODA CONNECT Online-diensten Deze brochure is bedoeld voor een snelle kennismaking met de ŠKODA Connect diensten. Onderwerpen in deze brochure ŠKODA Connect online-diensten 1 Registratie, activering van

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account? 2. Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen? 2

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account? 2. Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen? 2 INHOUD Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account? 2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen? 2 Hoe voeg ik een extra voertuig toe? 2 Hoe wijzig ik een kenteken? 3 Hoe kan ik de

Nadere informatie

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online!

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online! App tutorial De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met de app De app van FMP360 Online is het gereedschap van de buitendienst medewerker. Alle informatie die betrekking heeft op een

Nadere informatie

Opgeslagen Wifi Eduroam wachtwoord aanpassen

Opgeslagen Wifi Eduroam wachtwoord aanpassen Opgeslagen Wifi Eduroam wachtwoord aanpassen Windows, alle versies (Expert Modus): - Houd de Windows knop ingedrukt en druk op de letter R. Dit opent het uitvoeren scherm. - Typ cmd in en druk op Enter.

Nadere informatie

Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein

Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein Serviceportaal Kamer van Koophandel (KVK) / Zelf Deponeren Jaarrekening (versie 20190412) Inhoud 1. Na het aanmelden 2. Het dashboard 3. Meertaligheid 4.

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

Snel starten met Aura Planning

Snel starten met Aura Planning Snel starten met Aura Planning Deze compacte handleiding maakt u snel vertrouwd met de functies van Aura Planning. U begint met het aanmaken van itemgroepen. Vervolgens voegt u items en tijdsblokken toe.

Nadere informatie

Opnemen met Odeo. Inleiding

Opnemen met Odeo. Inleiding Opnemen met Odeo Inleiding In deze handleiding leert u hoe u hoe u uw stem kunt opnemen met de computer. Hiervoor hoeft u niets te downloaden en te installeren, u kunt alles online doen via de website

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 Versie: 1.1 Datum: 10-12-2016 Auteur: PH 1 INHOUDSOPGAVE 2 Inleiding... 2 3 Functies... 2 4 Het apparaat... 2 4.1 Scherm opbouw... 2 5 Gebruik van de DC800... 4 5.1 Aanmelden...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Yellowbrick via Travelcard

Yellowbrick via Travelcard Yellowbrick via Travelcard Versie 1 - februari 2018 1 INHOUDSOPGAVE MOBIEL PARKEREN IN HET KORT 3 INLOGGEN 3 BRICKEN VIA DE APP 4 TEST HET BRICKEN 4 GEGEVENS WIJZIGEN VIA TRAVELCARD 4 SWITCHEN TUSSEN ACCOUNTS

Nadere informatie

Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4

Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4 Inhoud Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4 1 Aan de slag 7 2 De tablet gebruiken 13 3 Apps op de tablet 19 4 Internet en websites 23 5 E-mail 29 6 Foto's en video's 35 7 Wifi buitenshuis 43 8 Veiligheid

Nadere informatie

Gebruikshandleiding MiApp

Gebruikshandleiding MiApp Gebruikshandleiding MiApp V 2015-10 Gefeliciteerd met uw Moving Intelligence hardware! U kunt nu de diensten gaan gebruiken met de MiApp. Download deze in de App store of in Google Play (Zoek op Moving

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Wi-Fi GoodWe omvormer instellen

Wi-Fi GoodWe omvormer instellen Nadat de omvormer is aangesloten op de zonnepanelen kan de omvormer worden gekoppeld met de Wi-Fi. Let op! Het instellen van de Wi-Fi is alleen mogelijk op het moment dat de omvormer in werking is. Benodigdheden:

Nadere informatie

Handleiding Betalen straatparkeren

Handleiding Betalen straatparkeren Handleiding Betalen straatparkeren Betalen bij de parkeerautomaat Bij de parkeerautomaten op straat kunt u alleen met muntgeld, bankpas of mobiel belparkeren (app) betalen. U moet daarbij uw kenteken invoeren.

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP. Online tickets reserveren

HANDLEIDING WEBSHOP. Online tickets reserveren HANDLEIDING WEBSHOP Online tickets reserveren 1. WEBSHOP Ga naar www.dewoeker.be, selecteer tickets en klik daar op de knop webshop of online reserveren in de webshop. 2. REGISTRATIE Wie online reserveert,

Nadere informatie

Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016

Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016 Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016 INHOUDSOPGAVE Inloggen in Mijn OVO 3 Uitleg over de startpagina 5 Mijn Proforma 8 Stel een vraag 8 Vragen over Mijn OVO 9 2 Inloggen in Mijn OVO Mijn OVO is de startpagina

Nadere informatie

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving Instructie: Werken met de nieuwe omgeving In dit document vind je een beschrijving hoe de nieuwe omgeving werkt en wat de grootste aanpassingen zijn. Dit document bestaat uit een zestal delen: - Deel 1:

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen.

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. De app laadt altijd met het logo van Mijn Volkswagen. Na enkele seconden

Nadere informatie

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem Handleiding HOOS - Het Online Onderneem Systeem Inhoudsopgave Gebruikersgegevens invullen... 3 Urenregistratie aanmaken... 4 Kilometerregistratie aanmaken... 6 Agenda item maken... 9 Notitie maken...10

Nadere informatie