Zo werkt het voor kopers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo werkt het voor kopers"

Transcriptie

1 Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke Internet Startprijs, met nieuwe kansen 3. Persoonlijke begeleiding van de makelaar: als koper krijgt u alle gelegenheid de aangeboden woningen te leren kennen 4. Alle potentiële kopers gelijke kansen 5. Eenvoudig en veilig systeem 6. Bescherming van bieders en verkopers goed geregeld 7. Afhandeling: de vertrouwde garanties van de traditionele makelaardij

2 Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Welkom bij InternetBieden.nl Tegenwoordig boeken we vakanties, kopen CD s, cadeaus, kleding, auto s en regelen we zelfs onze bankzaken via internet. InternetBieden.nl maakt het u nu ook mogelijk uw huis te kopen en verkopen via internet. Met belangrijke, bewezen voordelen en zekerheden voor kopers én verkopers. Juíst nu. Als koper heeft u in de huidige woningmarkt maar één belangrijke wens. U wilt niet te veel betalen voor uw nieuwe woning, maar een realistische, marktconforme prijs. Dat is ook precies het belang van de verkopers van nu. Beiden bent u gebaat bij een realistische, marktconforme prijs en een aan- en verkoop die soepel verloopt. Daarin slaagt u via InternetBieden.nl! InternetBieden.nl is geen internetmakelaar, maar een uitgebreide totaalservice mét een vernieuwd PR-pakket en internetbiedsysteem van geselecteerde NVM Makelaars. U mag dus vertrouwen op de persoonlijke voorlichting over het huis van uw keuze: van A tot Z. Alleen het bieden verloopt anders: via internet. De verkopend makelaar vertelt u precies hoe dit werkt, zodat u kunt profiteren van de voordelen van bieden via internet. InternetBieden.nl is de vernieuwde totaalservice van samenwerkende NVM Makelaars. Met de vertrouwde garanties van de traditionele aanen verkoopbegeleiding, gecombineerd met de actuele zekerheden van bieden via internet.

3 Wat is InternetBieden.nl Juist nu InternetBieden.nl is een vernieuwde totaalservice die uw NVM makelaar kan inzetten om uw huis te verkopen of uw huis aan te kopen. Bent u koper, dan kunt u ook als particulier eenvoudig gebruik maken van InternetBieden.nl en uw voordeel doen. InternetBieden.nl biedt de garanties van de vertrouwde aan- en verkoop en de actuele zekerheden van bieden via internet. En juist in deze combinatie schuilt de kracht van InternetBieden.nl. Vertrouwde, persoonlijke begeleiding Of u nu koper of verkoper bent, via InternetBieden.nl doorloopt u alle vertrouwde stappen van een aankoop en verkoop van uw woning. Uw makelaar vervult een belangrijke rol en begeleidt u, van A tot Z. U heeft dus dezelfde rechten en plichten en het gemak van een uitgebreide service. Met eén verschil: bieden via internet Er is één belangrijk verschil: kopers bieden via internet. En juist dit verschil zorgt voor belangrijke voordelen. Juist nu. Omdat de biedingen via internet verlopen, is het proces zichtbaar voor de deelnemer. Daarmee maken we het bieden heel transparant. Doordat de biedingen op een afgesproken dag en tijdstip plaatsvinden, hebben alle bieders gelijke kansen. Als bieder bepaalt u zelf hoe hoog uw hoogste bieding zal zijn. In een veilige, afgeschermde omgeving op internet. Veilig en eenvoudig De biedingen gaan onder begeleiding van een onafhankelijke biedmeester en notaris, waardoor kopers en verkopers goed worden beschermd en de biedingen soepel en volgens de voorschriften verlopen. De ervaring leert dat iedereen na de persoonlijke uitleg door de makelaar, de stappen van InternetBieden.nl begrijpt en gemakkelijk kan toepassen. Bij eventuele vragen, is er altijd iemand paraat om deze te beantwoorden. Kansen voor kopers en verkopers De potentiële koper die de hoogste bieding doet, is de uiteindelijke koper van het huis. Daarmee heeft de markt dus letterlijk de waarde van de woning bepaald, waardoor u als koper weet dat u niet te veel betaalt en de verkoper weet dat dit het hoogst haalbare bod is dat de markt aan de woning geeft. Vanaf het moment dat de koper bekend is de hoogste bieder is uiteindelijk altijd de koper-, verloopt het traject weer zoals bij de traditionele aankoop en verkoop. U heeft dezelfde garanties als bij de traditionele aankoop: drie dagen bedenktijd en onder voorbehoud van financiering. Kortom, door de combinatie van deze factoren, is InternetBieden.nl een eerlijke, veilige verkoopmethode met nieuwe kansen voor kopers en verkopers.

4 Dankzij InternetBieden.nl géén dubbele lasten meer. 7 voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers Juist nu vinden verkopers het lastig om te bepalen welke prijs zij voor hun woning kunnen vragen. En weten kopers niet of hun bieding marktconform is: betalen zij niet te veel? InternetBieden.nl is het antwoord op beide vragen: kopers mogen via internet bieden op de woning, in biedrondes. De hoogste bieder is de koper. Zo wordt de marktwaarde van de woning letterlijk bepaald door de markt: door de belangstellenden: de kopers. Het voordeel? Verkopers verkopen weer snel en kopers kunnen aankopen voor een prijs die realistisch is. 2. Aantrekkelijke Internet Startprijs: nieuwe kansen voor kopers InternetBieden.nl werkt eenvoudig. De woning wordt op dezelfde manier aan de markt gepresenteerd als bij de traditionele verkoop, via de vertrouwde media, die hun succes hebben bewezen. Zoals Funda, de makelaarswebsite, InternetBieden.nl. Maar nóg belangrijker nieuws is: de woning valt op! De verkoper biedt de woning namelijk aan tegen een sterk verlaagde prijs: de startprijs van InternetBieden.nl. Daarmee onderscheidt hij zich zichtbaar van het overige aanbod. Die prijs is zo aantrekkelijk, dat gegarandeerd meer woningzoekenden belangstelling tonen en dat u als koper nieuwe kansen heeft. 3. Kopers krijgen alle gelegenheid de aangeboden woningen te leren kennen Via InternetBieden.nl krijgt u als belangstellende net zoals bij Funda en andere huizensites alle gelegenheid informatie in te winnen over de woning. Van de brochure, het bouwkundige rapport tot en met de bezichtigingen en gesprekken met de makelaar. U kunt zelfs een concept koopakte inkijken, als zij zich eenmaal persoonlijk hebt gemeld en ingeschreven. Besluit u tot een bieding te willen overgaan, dan wordt u daarover persoonlijk voorgelicht door de verkopend makelaar. 4. Iedereen gelijke kansen Het biedingsproces is nieuw en vormt het belangrijkste verschil met de traditionele aankoop. Het bieden verloopt volledig via internet. De biedingen verlopen georganiseerd: op een vooraf afgesproken dag en tijdstip, zodat iedereen alle bij de makelaar ingeschreven biedersgelijke kansen hebben. De biedingen verlopen onder begeleiding van een biedmeester en onder toezicht van een notaris, zodat de bescherming van bieders en verkoper goed is geregeld.

5 Persoonlijke begeleiding door uw eigen makelaar 5. Eenvoudig en veilig biedsysteem U wordt als koper van A tot Z persoonlijk begeleid in uw onderzoek naar de woning. Zoals u dat van de traditionele aankoop bent gewend. Allen het bieden verloopt anders: via internet. Als belangstellende kunt u thuis bieden via internet of bij uw aankoopmakelaar. InternetBieden.nl werkt eenvoudig en veilig. Ervaring leert dat bieders snel vertrouwd zijn met de stappen van InternetBieden.nl. 6. Bescherming van bieders en verkopers goed geregeld Voordat u tot bieden overgaan, hebt u een biedingsverklaring getekend. U heeft zich van te voren persoonlijk gemeld bij de verkopend makelaar, heeft zich gelegitimeerd, bent bekend met hun financieringsmogelijkheden en akkoord gegaan met de voorschriften van InternetBieden.nl. De privacy van alle bieders is beschermd: de gegevens zijn alleen bij de makelaar bekend. Bovendien verloopt het biedingsproces op een afgeschermd deel van de website, dat alleen toegankelijk is voor ingeschreven bieders. InternetBieden beschermt dus alle deelnemers: bieders en verkopers. 7. Afhandeling: de vertrouwde garanties van de traditionele makelaardij De belangstellenden bieden gelijktijdig, op een vooraf afgesproken dag en tijdstip, zodat iedereen dezelfde kansen heeft. Bieders bepalen dus zélf wat zij het huis waard vinden. De persoon met de hoogste bieding koopt het huis, mits dit bedrag boven de Minimale Verkoopprijs ligt. Deze Minimale Verkoopprijs is bekend bij de Biedmeester en de makelaar. De verkoop wordt vervolgens afgerond zoals bij een traditionele verkoop, met dezelfde garanties, zoals drie dagen bedenktijd en voorbehoud van financiering.

6 Zo werkt het voor kopers Stap 1: Ga naar InternetBieden.nl Alle woningen uitgebreid gepresenteerd, zoals bij andere huizenwebsites Via Funda of een andere woningsite die van uw eigen makelaar bijvoorbeeld- bent u waarschijnlijk geattendeerd op InternetBieden.nl. Woningen die via InternetBieden.nl worden aangeboden, worden namelijk ook op deze huizenwebsites gepresenteerd. InternetBieden.nl is een zelfstandige website, waarop u zich net als op ieder andere huizenwebsites uitgebreid kunt oriënteren. Op InternetBieden.nl kunt u van alle woningen direct de omschrijving lezen, foto s bekijken, de brochure downloaden en de woning doormailen naar een relatie. InternetBieden.nl houdt precies voor u bij in welke woning(en) u bent geïnteresseerd, zodat u deze snel weer kunt terugvinden bij een volgend bezoek aan de website InternetBieden.nl. U zult zien dat de woningprijzen aanmerkelijk lager zijn. Als belangstellende mag u namelijk zélf -via internetbepalen welke prijs u biedt. Want dát is precies de kracht van InternetBieden.nl en bepaalt de voordelen en zekerheden voor kopers én verkopers. Daarover meer in stap 3. Heeft u serieuze belangstelling voor een woning? En wilt u nóg specifiekere informatie dan de brochure? Dan kunt u eenvoudig zelf een account aanmaken op InternetBieden.nl en nadere informatie uitgebreid inzien, zoals een bouwkundige keuring, kadastrale gegevens, een concept koopakte. Kortom, u heeft meteen toegang tot alle relevante gegevens die nodig zijn voor een objectieve beoordeling van de woning. Ook hebt u alle gelegenheid uw vragen persoonlijk te stellen en de woning te bezichtigen, zodat u een goed beeld heeft van de woning. Daarover meer in stap 2. Stap 2: U besluit te bieden: meld u bij de verkopend makelaar Extra veiligheidscheck en uitleg van de spelregels Bent u serieus geïnteresseerd, dan zoekt u contact met de verkopend makelaar, die u persoonlijk te woord staat en uw bezichtiging organiseert. U leest op InternetBieden.nl precies wie de makelaar is van de betreffende woning. Dit is ook uw contactpersoon van InternetBieden.nl. Dat betekent dat hij u niet alleen uitgebreid voorlicht over de woning en uw mogelijkheden, maar ook over de werkwijze van InternetBieden.nl. Besluit u na bezichtiging een bieding te willen doen, dan gaat u bieden via Internet. Daarvoor tekent u een Biedingsverklaring. Deze verklaring geeft de bieders én de verkoper belangrijke zekerheden. De bieder heeft: de woning bezichtigd; zich gelegitimeerd; zich ingeschreven als bieder bij de verkopend makelaar; inzicht gegeven in zijn financieringsmogelijkheden; de regels van InternetBieden.nl gelezen en de voorschriften te volgen. Een van de voorschriften is bijvoorbeeld dat u altijd een eerste bieding doet en dat u bij de hoogste bieding inderdaad tot aankoop overgaat. Op basis van deze Biedingsverklaring, activeert de makelaar uw account, die u in stap 1 heeft aangemaakt. Pas nadat de makelaar uw account heeft geactiveerd, kunt u daadwerkelijk meedoen aan de biedingen.

7 Stap 3: Het biedingsproces Via internet Het biedingsproces wordt van A tot Z georganiseerd door de verkopend makelaar en vindt altijd plaats op een vooraf afgesproken dag en tijdstip, onder begeleiding van een biedmeester en een notaris. Deze begeleiding zorgt ervoor dat de rechten van bieders en verkoper goed zijn beschermd en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Dit biedingsproces verloopt in rondes. Het proces duurt gemiddeld een uur. De bieder met het hoogste bod, is de koper van het huis. Voor aanvang van dit proces, heeft u van de makelaar een duidelijke uitleg gekregen en heeft u alle gelegenheid gehad uw vragen te stellen. Ervaring heeft geleerd dat iedereen met InternetBieden.nl kan werken en dat de stappen eenvoudig te volgen zijn. Ook neemt de makelaar ruim een half uur van te voren contact met u op, om te checken of alles duidelijk is en of u inderdaad uw biedscherm voor zich heeft. Via uw account die de makelaar voor u heeft geactiveerd- komt u terecht in het afgeschermde, beveiligde deel van InternetBieden.nl. Na het sein van de biedmeester in uw scherm, gaan de biedingen beginnen. De biedmeester geeft het sein van het openingsbod. Daarna verlopen de biedingen in rondes, die steeds worden gestart en beëindigd door de biedmeester. Dat ziet u via een herkenbaar signaal in uw scherm. U kunt in uw scherm precies zien of uw bieding hoger of lager is dan de hoogste bieding op dat moment, van die ronde. U bepaalt zelf of u meedoet aan de volgende ronde biedingen. Ook kunt u zien wanneer de minimale verkoopprijs is bereikt: de prijs die de verkoper minimaal voor zijn huis wil hebben. Na het bereiken van de minimale verkoopprijs, worden de rondes vervolgd. De regel is dan: de bieder die uiteindelijk de hoogste prijs biedt, heeft de woning gekocht. U kunt precies zien of u dit bent. Tijdens de biedingen blijven alle bieders anoniem, ter bescherming van ieders privacy.

8 Stap 4: Gekocht/niet gekocht Een gedegen afhandeling Bent u de hoogste bieder? Dan is het huis voor u! De verkopend makelaar neemt direct telefonisch contact met u op, om de afhandeling in alle zorgvuldigheid te organiseren. Hij spreekt bijvoorbeeld het moment met u af dat de koopovereenkomst kan worden getekend en wanneer de afhandeling bij de notaris kan plaatsvinden. Als hoogste bieder heeft u in deze fase dezelfde rechten als de traditionele aankoop: drie dagen bedenktijd en een voorbehoud van financiering. De kosten Als koper betaalt u alleen als u tot koop overgaat. InternetBieden.nl berekent 395,- excl. BTW door aan de koper. De overige (afgevallen) bieders betalen niets. U betaalt alleen als u daadwerkelijk koopt. De verkoper neemt overige kosten voor zijn rekening. Wij feliciteren u van harte met de aankoop van uw woning! Informeer bij uw eigen NVM makelaar naar de mogelijkheden.

9 Voor nóg meer zekerheid 6 kwaliteitsgaranties Het belang van u- van de koper én verkoper- staat bij InternetBieden.nl voorop. 1. Persoonlijke begeleiding door uw eigen makelaar Voor verkopers geldt: InternetBieden.nl wordt van A tot Z begeleid door uw eigen makelaar. Kopers kunnen zich ook zonder makelaar oriënteren op een woning via de website InternetBieden.nl, zoals zij dat ook doen op bijvoorbeeld Funda.nl. Tijdens de bezichtigingen en biedingen zijn kopers natuurlijk vrij hun eigen NVM aankoopmakelaar in te schakelen. 2. De betrouwbaarheid van de NVM Om de kwaliteit te waarborgen, werkt InternetBieden.nl alleen met toonaangevende, geselecteerde NVM Makelaars. 3. De biedmeester en notaris zien toe op een juist verloop Een onafhankelijke biedmeester leidt het biedingsproces. De notaris ziet bovendien bij dit proces erop toe dat alles eerlijk verloopt. Hij legt nauwkeurig alle stappen vast in een procesverbaal om misverstanden achteraf te voorkomen. 4. Bescherming van bieders en verkopers goed geregeld Voordat u als belangstellende tot een bieding overgaat, tekent u een Biedingsverklaring. Daarvoor dient u zich persoonlijk bij de verkopend makelaar te melden, te legitimeren, het huis bezichtigd te hebben en akkoord te gaan met de voorschriften van InternetBieden.nl. Ook zijn uw financieringsmogelijkheden bekend bij de verkopend makelaar. Zijn deze niet bekend, dan wordt u een hypotheekadvies aangeboden. Met deze verklaring geeft u aan dat u serieuze bieder bent en dat u het huis daadwerkelijk kan financieren, mocht u tot aankoop overgaan. De Biedingsverklaring is om die redenen dan ook van belang voor de andere bieders en voor de verkoper: het garandeert hen dat er aan de biedingen serieuze belangstellenden deelnemen, waardoor het proces eerlijk verloopt en zij niet voor onaangename verrassingen komen te staan, zoals een koper die het huis bij nader inzien toch niet kan betalen. 5. Ook de privacy is beschermd Gaat het biedingsproces eenmaal van start, dan kunnen alleen de ingeschreven bieders en verkopers inloggen op dat deel van de website dat gebruikt wordt voor de biedingen. Deze beschermde webomgeving beschermt de privacy van alle deelnemers. 6. Veilige website; werkt eenvoudig Ingeschreven belangstellenden kunnen thuis bieden via internet of bij hun aankoopmakelaar. InternetBieden.nl werkt eenvoudig: het systeem is gebouwd door professionals, in nauwe samenwerking met NVM makelaars. De website InternetBieden.nl is bovendien veilig, dankzij de bescherming van de privacy van de bieders, de controle door de notaris en de begeleiding van de biedmeester.

10

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen.

Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen. Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen.nl slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? Bieden en Wonen is

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

Zuidereinde 232 s-graveland

Zuidereinde 232 s-graveland Zuidereinde 232 s-graveland VanafPrijs oude vraagprijs Datum internetverkoop: 180.000,-- k.k. 225.000,-- k.k. 10 mei 2010 om 17.00 uur ERA Makelaardij t GOOI Hilversum 035-6716700 Bieden en Wonen is de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo

Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo BROCHURE Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch) email :

Nadere informatie

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom BROCHURE Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Het Haselt ongenummerd te Lieren

Het Haselt ongenummerd te Lieren BROCHURE Het Haselt ongenummerd te Lieren WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch) email :

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Bouwkavel Terpweg Heerde Vraagprijs: 260.750,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT

TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT Pagina 1 van 9 TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT Adres Plaats Perceeloppervlak Aanvaarding Vraagprijs Omschrijving Oude Rijksweg Nederasselt 12490 m2 In overleg

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k. Noardwal 17 - Grou Ruimer dan de voorkant doet vermoeden! Uitstekend onderhouden tussenwoning op een rustige en kindvriendelijke locatie in Grou. Deze goed geïsoleerde woning heeft onder andere een mooie

Nadere informatie

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n.

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 BOUWKAVEL voor landhuis.

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3. VRAAGPRIJS ,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3. VRAAGPRIJS ,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3 VRAAGPRIJS 197.500,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Kruisstraat 3 4251 CT Werkendam Vraagprijs 197.500,-- k.k. excl. btw oplevering

Nadere informatie

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is het heerlijk wonen in een vrijstaande woning voor een

Nadere informatie

Kijkduinstraat XT Amsterdam

Kijkduinstraat XT Amsterdam Kijkduinstraat 105-1 1055 XT Amsterdam Vraagprijs 149.000,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 149.000,- k.k Kijkduinstraat 105-1 1055 XT Amsterdam Te koop Type: Appartement Bouwjaar: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

DE MAKELAARSVESTE. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Kalverhekkenweg 13 Kampen. VRAAGPRIJS ,- k.k.

DE MAKELAARSVESTE. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Kalverhekkenweg 13 Kampen. VRAAGPRIJS ,- k.k. Kalverhekkenweg 13 Kampen VRAAGPRIJS 75.000,- k.k. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Beste woningzoekende, Allereerst willen wij u namens de verkoper bedanken voor uw belangstelling in

Nadere informatie

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k.

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k. AAN WONING BOD Provincialeweg 18--312 GOEDEREEDE Vraagprijs 50.000,- k.k. Kijk voor ons complete aanbod op www.dr-makelaardij.nl Volg ons ook op Facebook en Twitter Oostdijk 2 3241 CN Middelharnis Tel.

Nadere informatie

TE KOOP - HOEVEWEG 15.., BALGOIJ/ WIJCHEN

TE KOOP - HOEVEWEG 15.., BALGOIJ/ WIJCHEN TE KOOP - HOEVEWEG 15.., BALGOIJ/ WIJCHEN Pagina 1 van 9 TE KOOP - HOEVEWEG 15.., BALGOIJ/ WIJCHEN Adres Hoeveweg 15.. Postcode 6613 AD Plaats Balgoij/ Wijchen Perceeloppervlak 1015 m2 Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: Pagina 1 van 6 HW Makelaardij KAVELS - BERKENKAMP 53, VIANEN Adres Berkenkamp 53 Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Omschrijving Deze toekomstige bouwkavel is

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND NABIJ KAPELSTRAAT 14, ZEGGE. PERCEEL BOUWGROND Oppervlakte : 675 m² Vraagprijs Beschikbaar : 145.000,= k.k. : per direct/doch in overleg. Omschrijving: Op een mooie

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Sportlaan 2 te Epe Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, SPORTLAAN 2 Gelegen aan de rand van de bebouwde kom, op korte afstand van de bossen en andere

Nadere informatie

Koopsom 150.000,-- v.o.n.

Koopsom 150.000,-- v.o.n. Koopsom 150.000,-- v.o.n. Bolthof van den Top Makelaardij bv Maanderweg 70 6711 NG Ede Telefoon 0318-628080 info@bolthofvandentop.nl www.bolthofvandentop.nl KvK nr 09138049 BTW nr. NL820909051B01 Rabobank

Nadere informatie

Privacyverklaring van de Ven Wonen.nl

Privacyverklaring van de Ven Wonen.nl Privacyverklaring van de Ven 24-05-2018 U heeft te maken met van de Ven / van de Ven Makelaardij & Consultancy. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. Van welke

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

Objectinformatie. Adrianalaan 380-382 Rotterdam. Vraagprijs 475.000,00 k.k. excl. BTW

Objectinformatie. Adrianalaan 380-382 Rotterdam. Vraagprijs 475.000,00 k.k. excl. BTW Objectinformatie Adrianalaan 380-382 Rotterdam Vraagprijs 475.000,00 k.k. excl. BTW Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Terpweg 4 bouwkavel Heerde

Terpweg 4 bouwkavel Heerde Woonplaats, adres Kenmerk 1 Kenmerk 2 Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Kenmerk 6 Vraagprijs: 000.000,- k.k. Terpweg 4 bouwkavel Heerde Vraagprijs: 285.000,- v.o.n. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure

Nadere informatie

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024 BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN Jaap Kampen 06 166 60 024 ZÉÉR SCHERP GEPRIJSD OMDAT DE EIGENAAR ER SNEL VANAF WIL! Met vijf minuten sta je in het gezellige centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

KAVELS - BIJMANSSTRAAT 13G, DEEST

KAVELS - BIJMANSSTRAAT 13G, DEEST KAVELS - BIJMANSSTRAAT 13G, DEEST Pagina 1 van 9 KAVELS - BIJMANSSTRAAT 13G, DEEST Adres Postcode Plaats Perceeloppervlak Aanvaarding Vraagprijs Omschrijving Bijmansstraat 13G 6653 BT Deest 1365 m2 In

Nadere informatie

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Pagina 1 van 9 KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Adres Berkenkamp Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs 349.000 Omschrijving Deze

Nadere informatie

INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Brochure Uitnodiging Bezichtiging Kosten koper Onderzoeksplicht Voor de bieding Uitbrengen bod Gunning Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Hofzicht Makelaars, maar ook andere NVM-makelaars en de NVM omgaan met uw gegevens.

PRIVACYVERKLARING In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Hofzicht Makelaars, maar ook andere NVM-makelaars en de NVM omgaan met uw gegevens. PRIVACYVERKLARING In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Hofzicht Makelaars, maar ook andere NVM-makelaars en de NVM omgaan met uw gegevens. Welke gegevens worden door Hofzicht Makelaars vastgelegd?

Nadere informatie

Vosbergerweg 7 Heerde

Vosbergerweg 7 Heerde Kenmerk 1 Kenmerk 2 Woonplaats, adres Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Vraagprijs: 000.000,k.k. 6 Kenmerk Vosbergerweg 7 Heerde Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is

Nadere informatie

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij In een altijd veranderende markt is het moeilijk om goede keuzes te maken. Er zijn teveel huizen in het aanbod, of juist te weinig. Is de vraagprijs

Nadere informatie

Te koop. Badweg 13, 9161 AT Hollum

Te koop. Badweg 13, 9161 AT Hollum Te koop Badweg 13, 9161 AT Hollum Genieten van een prachtig weids uitzicht richting de duinen? Dat kan! Op de Badweg is deze vrijstaande woning te koop. De woning ligt op een kavel van 778 m² groot en

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

Duinzoom 36 C - Rockanje Koopsom 660.000,= v.o.n. Omschrijving Uniek aan duinrand gesitueerde bouwkavel 2.170 m2 met ontwerp voor vrijstaande, riet gedekte villa. Collegiaal in verkoop met Van Ravens Makelaardij.

Nadere informatie

Haarlemmermeerstraat JZ Amsterdam

Haarlemmermeerstraat JZ Amsterdam Haarlemmermeerstraat 167-171 1058 JZ Amsterdam Huurprijs 6.670,- per maand Omschrijving AMSTERDAM Huurprijs 6.670,- per maand Haarlemmermeerstraat 167-171 1058 JZ Amsterdam Te huur Type: Bedrijfspand Bouwjaar:

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Ark Kleine Potten - Sneek

Ark Kleine Potten - Sneek Ark Kleine Potten - Sneek Op een prachtige locatie aan de Kleine Potten gelegen woonark (recreatie) met zonneterrassen, aanlegplaats boot en eigen grond. In 2012 is de gehele buitenkant gereinigd en behandeld

Nadere informatie

Revelingseweg 65 Wapenveld

Revelingseweg 65 Wapenveld Revelingseweg 65 Wapenveld Vraagprijs: 349.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

Reinwardtstraat HG Amsterdam

Reinwardtstraat HG Amsterdam Reinwardtstraat 6-1 1093 HG Amsterdam Vraagprijs 169.000,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 169.000,- k.k Reinwardtstraat 6-1 1093 HG Amsterdam Te koop Type: Appartement Bouwjaar: 1906 Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland Te Koop Zwaardweg, Midden Schouwen 3.24.05 ha bouwland 3.24.05 hectare bouwland Betreft een perceel bouwland gelegen aan de Zwaardweg te Kerkwerve. Middelzware gemakkelijk bewerkbare kleigrond. Afslibbaarheid

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Hooglandstraat Rotterdam

Hooglandstraat Rotterdam Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Omschrijving Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Casco volledig gerenoveerd DRIELAAGS PAND MET TUIN, gelegen in een leuk en rustig

Nadere informatie

Overtoom HC Amsterdam

Overtoom HC Amsterdam Overtoom 93 1054 HC Amsterdam Vraagprijs 39.500,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 39.500,- k.k Overtoom 93 1054 HC Amsterdam Te koop Type: Garage Bouwjaar: 1900 Woonoppervlakte: m2 Inhoud: m3 Overtoom

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Vroesenkade 165 - Rotterdam

Vroesenkade 165 - Rotterdam Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers : 164.500,- k.k. : Eengezinswoning

Nadere informatie

Vraagprijs 158.400,-- k.k.

Vraagprijs 158.400,-- k.k. BUGGENUM BERGSTRAAT 16 Schitterende bouwkavel Oppervlakte circa 1.800 m² Eventueel ook gedeelte te koop Bebouwingsvoorschriften op aanvraag Vraagprijs 158.400,-- k.k. INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Pagina 1 van 9 KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Adres Woeziksestraat 416 Postcode 6604 CD Plaats Wijchen Perceeloppervlak 15400 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe Brochure Park Wissel 4 te Epe Vraagprijs 89.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, PARK WISSEL 4 Algemeen Op een schitterende locatie gelegen bouwterrein van 910 m² voor het bouwen

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Sneek Dekamalaan

Sneek Dekamalaan Sneek Dekamalaan 17-620 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De

Nadere informatie

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k.

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k. Marsweg 6-8 Wesepe Vraagprijs 182.991,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Fraai centraal

Nadere informatie

Kerkstraat 61B te Putten kantoorruimte op de 1 e verdieping

Kerkstraat 61B te Putten kantoorruimte op de 1 e verdieping Kerkstraat 61B te Putten kantoorruimte op de 1 e verdieping Huurprijs 400,- per maand excl. BTW, gebruiks- en verbruikslasten Omschrijving van de kantoorruimte aan de Kerkstraat 61B te Putten: Object Omgeving

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

Te koop. Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum

Te koop. Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum Te koop Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum In het centrum van het dorp Ballum ligt deze vrijstaande woning met carport op een kavel van 745 m² groot. De woning heeft een zeer diepe achtertuin met schuur. Voor

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl

TE KOOP. Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Praam 253 A M S T E L V E E N

Praam 253 A M S T E L V E E N Praam 253 A M S T E L V E E N Heerlijk lichte hoekwoning met zes kamers en keurige tuin gelegen in kindvriendelijke wijk nabij winkelcentrum Waardhuizen. Ind. Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer

Nadere informatie

Prinsengracht C 1015 DT Amsterdam. Huurprijs 1.450,- per maand. Etalage Wolvenstraat EN Amsterdam

Prinsengracht C 1015 DT Amsterdam. Huurprijs 1.450,- per maand. Etalage Wolvenstraat EN Amsterdam Prinsengracht 217 - C 1015 DT Amsterdam Huurprijs 1.450,- per maand Omschrijving AMSTERDAM Huurprijs 1.450,- per maand Prinsengracht 217 - C 1015 DT Amsterdam Te huur Type: Bedrijfspand Bouwjaar: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Beerninkweg 26a Aalten Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BEERNINKWEG 26 A TE AALTEN Aan de rand van Aalten gelegen

Nadere informatie

TE KOOP PERCEEL GROND

TE KOOP PERCEEL GROND Postbus 567 5700 AN Helmond Tel. : 0492 661884 Fax : 0492 665860 Internet : www.heuvel.nl E-mail : heuvel@heuvel.nl TE KOOP PERCEEL GROND OVERLOON-MERSELO BUITENGEBIED Perceel grond gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

Hunze 234, 9204 BX Drachten

Hunze 234, 9204 BX Drachten Hunze 234 Drachten Aan een mooi besloten hofje met speelplantsoen in het midden staat deze eenvoudige maar nette tussenwoning met aangebouwde bijkeuken/berging. De tuin is op het westen met veel zon en

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL AMALIALAANTJE 17 BOSSCHENHOOFD Bouwkavel Koopsom : mogelijkheid bouw vrijstaande woning met garage. : 99.000,= v.o.n. Perc. opp. : ca. 342 m 2. Droomt u al jaren van

Nadere informatie

Kuiperbergweg 14 - B 1101 AG Amsterdam

Kuiperbergweg 14 - B 1101 AG Amsterdam Kuiperbergweg 14 - B 1101 AG Amsterdam Huurprijs 9.000,- per jaar ex. btw Omschrijving AMSTERDAM btw Huurprijs 9.000,- per jaar ex. Kuiperbergweg 14 - B 1101 AG Amsterdam Te huur Type: Bedrijfspand Bouwjaar:

Nadere informatie

Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt.

Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt. Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt. Bel Jaap de Makelaar voor vragen of om deze woning te bezichtigen op 06-166 60 024. Een brochure

Nadere informatie

Twee linker handen, of gewoon geen zin in klussen? Echt, je kunt er zo in. De ideale starterswoning, ook voor een gezin. In kindvriendelijke buurt.

Twee linker handen, of gewoon geen zin in klussen? Echt, je kunt er zo in. De ideale starterswoning, ook voor een gezin. In kindvriendelijke buurt. Schuur 71 Drachten Prachtige en hedendaags hoekwoning. Kant en klaar, Gewassen en gestreken, deze sleutelklare woning. U kunt er zo in. ALLES IS NIEUW: Keuken, sanitair, wanden en vloeren, echt alles.

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten.

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten. Omschrijving Bestemming WONEN! Weer zo'n leuk huisje waar permanent gewoond mag worden! Op park "De Buitenplaats" in Dronten bij Ketelhaven vindt u deze goed onderhouden leuke woning voor mensen die van

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard.

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard. BEDRIJFSPRESENTATIE Inleiding Voor u ligt de bedrijfspresentatie van Tulkens Makelaardij. Middels deze presentatie stellen wij ons graag aan u voor en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tulkens

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

De Feart 22, 9247 CP Ureterp

De Feart 22, 9247 CP Ureterp De Feart 22 Ureterp Wonen op een droomplek op een fantastische locatie in deze woonboerderij met een grote kavel grond, extra weiland en fraai aangelegde vijverpartij. Gelegen direct in de nabijheid van

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

Lage Engweg 6-8. te Putten. Huurprijs 53.000,- per jaar exclusief gebruiks- en verbruikslasten (geen btw van toepassing)

Lage Engweg 6-8. te Putten. Huurprijs 53.000,- per jaar exclusief gebruiks- en verbruikslasten (geen btw van toepassing) Lage Engweg 6-8 te Putten Huurprijs 53.000,- per jaar exclusief gebruiks- en verbruikslasten (geen btw van toepassing) Lage Engweg 6 8 (3882 BD) te Putten Korte omschrijving van de bedrijfshal met showroom.

Nadere informatie