slim kopen, slim verkopen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "slim kopen, slim verkopen"

Transcriptie

1 slim kopen, slim verkopen

2 Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is vergelijkbaar met een openbare inschrijving. Hierbij geven kopers een envelop met hun bod bij de makelaar of notaris af. Maar kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen bieding bepalen aan de hand van de biedingen van anderen. Hierdoor maakt u meer kans het huis te kopen voor de beste prijs. In deze brochure leest u hoe een huis kopen via Bieden en Wonen precies werkt. Een huis kopen op internet? Kopen en verkopen via internet is sinds de komst van ebay en Marktplaats voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Bieden en Wonen organiseert nu het kopen en verkopen van huizen op een online veiling. Deze methode is overigens voor het grootste gedeelte gelijk aan de traditionele gang van zaken bij het aan- en verkopen van huizen. U krijgt dus vooraf volledige informatie over de woning. Ook kunt u de woning via de plaatselijke NVM-makelaar gewoon bezichtigen. En de veiling staat natuurlijk onder toezicht van een notaris en een veilingmeester. Meld u op tijd aan! Voordat u kunt deelnemen aan de online veiling is het zaak, dat u zich op tijd aanmeldt. Doe dit dus meteen op het moment dat u besluit om aan de veiling mee te doen. Verderop leest u hoe u zich kunt aanmelden. De voordelen Iedereen gelijke kansen Iedere bieder heeft gelijke kansen en krijgt dezelfde informatie. U kunt tijdens de veiling steeds zelf zien, wat het hoogste bod is en beslissen of u er wel of niet overheen gaat. Zeer transparant dus. Niet kopen = niets betalen Wanneer u niet de koper bent, kost het u niets. De koper van het huis draagt naast de gebruikelijke kosten koper (k.k.) 500 excl. BTW bij in de veilingkosten. Bescherming van koper staat voorop Bij Bieden en Wonen heeft u gewoon recht op het financieringsvoorbehoud en op de gebruikelijke drie dagen bedenktijd. Samen met uw makelaar U kunt ervoor kiezen een makelaar in te schakelen om u te adviseren bij het bieden. Voor het bieden heeft u een computer met een internetverbinding nodig 1. U kunt thuis bieden of bijvoorbeeld op het kantoor van uw aankoopmakelaar. 1 Minimaal Internet Explorer versie 5.5

3 Hoe werkt het kopen op een veiling? Voorafgaand aan de veiling Bezichtig de woning Maak een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging. Zorg ervoor dat u een goede indruk krijgt van de woning. Oriënteer u op de financiering Heeft u een hypotheek nodig? Dan is het verstandig om alvast te praten met een geldverstrekker. U weet dan welk bedrag u kunt financieren. Bieden via internet Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u de gedetailleerde instructie hoe u kunt bieden. Ook krijgt u van de veilingmeester via een gebruikersnaam en een wachtwoord. De veilingmeester neemt ruim voor de veiling telefonisch contact met u op, om eventuele vragen die u nog heeft te beantwoorden. Tijdens de veiling Meld u aan Meld u uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de veiling aan bij de verkopend makelaar. Daarvoor heeft u nodig: de getekende verklaring deelname veiling, die u bij deze brochure vindt, en identificatie met behulp van uw paspoort of rijbewijs. Zorg ervoor dat u beschikt over: A) de gegevens van het huis; B) uw gebruikersnaam en wachtwoord; C) uw eigen notities over wat uw maximale bod is; D) eventueel uw adviseur of aankoopmakelaar. Informeer uzelf en bepaal uw strategie U heeft van de makelaar informatie gekregen over het huis en de veiling. U hoort van de makelaar ook de datum van de veiling. Bepaal van tevoren hoeveel het huis u maximaal waard is. Hou daarbij rekening met de kosten koper (k.k.). U kunt nu gaan deelnemen aan de veiling. Hierna wordt uitgelegd hoe het veilen bij Bieden en Wonen precies werkt.

4 Het bieden. Stap voor stap. 1. Bij het inloggen Ga naar en voer daar uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Lukt dit niet of bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt, neem dan telefonisch contact op met de veilingmeester: Het hoogste bod Na elke biedingsronde ziet u of u de hoogste bieder bent. Bent u dat niet, dan wordt aangegeven op welke plaats u staat in de rij met biedingen: uw rangorde. Uiteraard blijven alle bieders anoniem. Uw privacy blijft dus altijd gegarandeerd. 2. Start van de veiling De veiling start op het tijdstip en de datum die vooraf zijn aangegeven. Het is een veiling bij opbod. Een nieuw bod moet dus hoger zijn dan het tot dan toe hoogste bod. Een half uur voor de start van de veiling kunt u uw openingsbod invoeren. Zodra u een openingsbod heeft ingevoerd, doet u mee aan de veiling. 5. Het verloop van de biedingen De verkoper kan een minimale verkoopprijs aan de veilingmeester doorgeven waaronder het huis niet zal worden verkocht. Zodra deze minimale prijs is bereikt, wordt dit aan de bieders op hun scherm getoond. Vanaf dat moment wordt het huis dus zeker verkocht aan de hoogste bieder. De veiling loopt vervolgens gewoon door. 3. Het bieden Het bieden gaat in rondes. Per ronde kunt u één keer een bod invoeren. Na controle van uw bod, bevestigt u het bod met uw wachtwoord. Na iedere ronde sluit de veilingmeester de ronde af en bekijkt welke bieding de hoogste is. Na een korte pauze, waarin de hoogste bieding wordt getoond, wordt een nieuwe biedingsronde geopend. In een nieuwe ronde moet uw bod hoger zijn dan het hoogste bod uit de vorige ronde. Vooraf wordt meegedeeld met welk bedrag u het hoogste bod minimaal dient te overbieden. 6. Einde van de veiling De veiling eindigt wanneer het hoogste bod twee rondes achter elkaar niet is overboden. De veilingmeester beschouwt dan het huis als verkocht aan de hoogste bieder. Wordt de minimale verkoopprijs niet bereikt, dan is het huis niet verkocht. Ook niet aan de tot dan toe hoogste bieder. Na de veiling Bent u de bieder met het hoogste bod, dan neemt de verkopend makelaar zo snel mogelijk telefonisch contact met u op, om de koopovereenkomst te ondertekenen.

5 Wel zo geruststellend: Controle door de notaris en een veilingmeester. Notaris Veilingmeester De notaris ziet erop toe, dat het hele biedingsproces volgens de regels verloopt. Alle bieders identificeren zich vooraf. De notaris maakt van de veiling een proces-verbaal op. Uw notaris voor deze veiling is: Notaris Mr. A. Demaret Actus Notarissen W.M. Dudokweg DA Heerhugowaard Tel: Fax: De veilingmeester neemt voorafgaand aan de veiling per telefoon contact op met alle bieders, om eventuele vragen te beantwoorden. Hij controleert tijdens de veiling of alle bieders online zijn en of alle biedingen door het systeem goed verwerkt worden. Uw veilingmeester is: Drs. Evert Jan van Hellenberg Hubar Tel:

6 Veel gestelde vragen 1. Hoe ontvang ik informatie over de huizen die geveild worden? Voor ieder huis is de benodigde woninginformatie via de verkopend makelaar verkrijgbaar. Hij of zij heeft u ook deze veiling brochure meegegeven en de bezichtiging georganiseerd. 2. Wat is er bekend over de technische staat van het huis dat geveild wordt? Naast de informatie die u van de makelaar heeft gekregen, kunt u eventueel zelf een bouwtechnisch rapport van het huis laten maken. 3. Is er voor het huis een taxatie beschikbaar, die ik bijvoorbeeld kan gebruiken voor mijn hypotheekaanvraag? Nee, u kunt eventueel zelf een taxatie van het huis laten uitvoeren. 4. Is de veiling wel geschikt voor particulieren? Ja, want de koper heeft drie dagen bedenktijd en recht op het financieringsvoorbehoud. 5. Hoe verloopt de veiling? Wie krijgt uiteindelijk het huis? Het is een veiling bij opbod: de hoogste bieder koopt het huis, mits de minimum verkoopprijs is behaald. 6. Wat houdt de minimale verkoopprijs in? Het huis wordt niet verkocht als de minimale verkoopprijs tijdens het biedingsproces niet gepasseerd wordt. 7. Hoe weet ik of het biedingsproces volgens de regels en dus eerlijk verloopt? De veiling staat onder toezicht van een notaris en een veilingmeester. 8. Hoe kan ik aan de veiling meedoen? De verkopend makelaar heeft u een formulier gegeven waarmee u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de veiling kunt aanmelden. U dient zich tevens met behulp van uw paspoort of rijbewijs te identificeren. U ontvangt daarna via uw gebruikersnaam en wachtwoord van de veilingmeester. 9. Krijg ik nog meer informatie dan deze brochure? Ja, zodra u zich heeft aangemeld, krijgt u nog de gedetailleerde instructie hoe u kunt bieden en de veilingmeester neemt contact met u op voor het beantwoorden van eventuele vragen. 10. Op welke manier kan ik bieden? Om te worden toegelaten tot de bieding, controleert Bieden en Wonen eerst een aantal persoonsgegevens. Alle bieders die tot de veiling worden toegelaten kunnen elke biedingsronde een bod uitbrengen.

7 11. Hoe vaak mag ik bieden? U mag iedere biedingsronde een bieding doen. Elk bod dient hoger te zijn dan het hoogste bod uit de vorige ronde. Vooraf wordt meegedeeld met welk bedrag u het hoogste bod minimaal dient te overbieden. 12. Hoe weet ik of ik het hoogste bod heb uitgebracht? Het hoogste bod en uw eigen biedingen ziet u op uw scherm. Het systeem geeft elke ronde de rangorde van uw laatste bieding aan. Heeft u bijvoorbeeld rangorde 4, dan betekent dit dat er in die ronde drie hogere biedingen van andere bieders zijn. 13. Wie mogen er allemaal meebieden? Wanneer u voldoet aan de voorwaarden en bent toegelaten tot de veiling, dan kunt u meedoen. Degene die het huis verkoopt, mag niet meebieden op de veiling. 14. Wordt het huis altijd verkocht? Verkopers kunnen een minimumprijs stellen. Onder die prijs wordt het huis niet verkocht. 15 Wanneer eindigt de veiling? De veiling is afgelopen als twee rondes achter elkaar het hoogste bod niet is verbeterd. 16. Welke rechten heb ik nadat ik het hoogste bod heb uitgebracht en de veiling is afgelopen? De koper heeft bij Bieden en Wonen recht op drie dagen bedenktijd en het financieringsvoorbehoud, net zoals bij de traditionele methode het geval is. 17. Wat gebeurt er als ik geen hypotheek kan krijgen voor het huis? De koper heeft recht op het gebruikelijke financieringsvoorbehoud. Dit wil zeggen dat als de koper binnen drie weken na het einde van de veiling kan aantonen dat hij geen hypotheek kan krijgen, de koper van de koop kan afzien. De exacte voorwaarden staan in de verklaring deelname veiling. 18. Kan de verkoper nog afzien van de verkoop? Als de minimale verkoopprijs is geboden kan de verkoper niet meer afzien van de verkoop. 19. Wat zijn de veilingkosten voor de koper? De veilingkosten voor de hoogste bieder bedragen 500 excl. BTW. Deze kosten worden uitsluitend in rekening gebracht aan de bieder met het hoogste unieke bod. 20. Wat moet ik doen als er een (technische) storing is? Het kan zijn dat u tijdens de veiling te maken krijgt met een technische storing van uw computer, waardoor u niet meer deel kunt nemen aan de veiling. Neem dan direct telefonisch contact op met de veilingmeester. Hij kan u in de meeste gevallen verder helpen. Mocht de storing niet tijdens de veiling verholpen worden, dan kunt u helaas niet verder aan de veiling deelnemen.

8 Bieden en Wonen B.V. Tel: Fax: Postbus ZR Amsterdam

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

Zo werkt het voor kopers

Zo werkt het voor kopers Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke

Nadere informatie

Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen.

Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen. Bieden en Wonen B.V. Postbus 75643, 1118 ZR Amsterdam Tel: 020-658 0678 Fax: 020-658 0671 info@biedenenwonen.nl www.biedenenwonen.nl slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? Bieden en Wonen is

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Zuidereinde 232 s-graveland

Zuidereinde 232 s-graveland Zuidereinde 232 s-graveland VanafPrijs oude vraagprijs Datum internetverkoop: 180.000,-- k.k. 225.000,-- k.k. 10 mei 2010 om 17.00 uur ERA Makelaardij t GOOI Hilversum 035-6716700 Bieden en Wonen is de

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Het proces om online mee te kunnen bieden bestaat uit vier stappen.

Het proces om online mee te kunnen bieden bestaat uit vier stappen. Online meebieden op de veiling Op de veilingdag kunt u voor het online meebieden inloggen via de site van de regioveiling of via veilingbiljet.nl. Op deze websites treft u de objecten aan die tijdens een

Nadere informatie

KvK Lt. Generaal van Heutszlaan 4

KvK Lt. Generaal van Heutszlaan 4 Op de dag van verkoop logt u in via de website, hier treft u de objecten aan die verkocht worden. Bij de liveveiling hoort u de veilingmeester en u kunt de biedingen volgen. Alle bieders kunnen tegelijkertijd

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam!

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Handleiding Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006 Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Inloggen: Zodra uw woning op internet is gezet (meestal

Nadere informatie

TE KOOP PERCEEL GROND

TE KOOP PERCEEL GROND Postbus 567 5700 AN Helmond Tel. : 0492 661884 Fax : 0492 665860 Internet : www.heuvel.nl E-mail : heuvel@heuvel.nl TE KOOP PERCEEL GROND OVERLOON-MERSELO BUITENGEBIED Perceel grond gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle.

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle Bouwkavel bestaande uit 1.188 m2 Industriegrond. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. Francisca J.G. Keverkamp-Mollink Tel. 05 48 63 10

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Clausstraat 35 - Hulst

Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 Hulst Goed onderhouden vrijstaande woning met garage Gelegen buiten het prachtige stadscentrum van Hulst Vraagprijs: 242.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling:

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K.

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K. Utrecht Peltlaan 85 Vraagprijs 17.500,- K.K. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Gunstig gesitueerde (hoek)garage te koop

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k. Moerschansstraat 21 Hulst Vraagprijs 295.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 295.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Voorlopig C Energielabel Woonoppervlakte

Nadere informatie

Het Haselt ongenummerd te Lieren

Het Haselt ongenummerd te Lieren BROCHURE Het Haselt ongenummerd te Lieren WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch) email :

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen Kruiskamp 1, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KRUISKAMP

Nadere informatie

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom BROCHURE Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3. VRAAGPRIJS ,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3. VRAAGPRIJS ,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM KRUISSTRAAT 3 VRAAGPRIJS 197.500,-- k.k. excl. btw OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Kruisstraat 3 4251 CT Werkendam Vraagprijs 197.500,-- k.k. excl. btw oplevering

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning

Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning Het kopen of verkopen van een woning is niet iets dat je dagelijks doet. Het is dus niet zo vreemd dat je tijdens het kopen of verkopen van

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n.

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. TE KOOP Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. Op unieke locatie, in historische omgeving, binnen de singels, nabij het Rapenburg, Hortus Botanicus en Universiteit Leiden. 3-kamer appartement

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe Brochure Park Wissel 4 te Epe Vraagprijs 89.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, PARK WISSEL 4 Algemeen Op een schitterende locatie gelegen bouwterrein van 910 m² voor het bouwen

Nadere informatie

Papendrecht. Guido Gezellestraat 28. Vraagprijs 19.500,- k.k.

Papendrecht. Guido Gezellestraat 28. Vraagprijs 19.500,- k.k. Papendrecht Guido Gezellestraat 28 Vraagprijs 19.500,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Centraal gelegen stenen

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k.

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Leeuwerikstraat

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Sportlaan 2 te Epe Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, SPORTLAAN 2 Gelegen aan de rand van de bebouwde kom, op korte afstand van de bossen en andere

Nadere informatie

Dordrecht Paul Krugerstraat 61

Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze karakteristieke woning met dakterras is voor het

Nadere informatie

Nijkerk Frans Halshof 28-5

Nijkerk Frans Halshof 28-5 Nijkerk Frans Halshof 28-5 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 7 Nadere informatie en voorwaarden 8 2 Een toelichting op de brochure

Nadere informatie

TE KOOP Casparushof 4, Weesp

TE KOOP Casparushof 4, Weesp TE KOOP Casparushof 4, Weesp Waar ooit de cacaofabrikant Casparus Van Houten van zijn welverdiende rust hoopte te kunnen genieten, staat nu midden in Weesp- een stijlvol appartementengebouw met de klinkende

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

TE KOOP. Kuipersweg 6, Eibergen

TE KOOP. Kuipersweg 6, Eibergen Kuipersweg 6, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KUIPERSWEG

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP. Venuskade 8 Assen

Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP. Venuskade 8 Assen Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP Venuskade 8 Assen OMSCHRIJVING INDELING Aan het water gelegen tussenwoning in de woonwijk Kloosterveen met vrijstaande berging. De tuin met terras en vijver ligt op het

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

Inhoud veiling informatie

Inhoud veiling informatie Op een veiling gaat het anders Onderhandse koop Bieden op een veiling Aankondiging van de veiling Voor het beiden eerst goed oriënteren Algemene veilingvoorwaarden Bijzondere veilingvoorwaarden Meer informatie

Nadere informatie

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k.

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Havenstraat

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper. Ruinerbrink 14 Emmen TE KOOP. aan rustige weg, in woonwijk

Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper. Ruinerbrink 14 Emmen TE KOOP. aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Ruinerbrink 14 Emmen aan rustige weg, in woonwijk OMSCHRIJVING Op gewilde locatie aan de Ruinerbrink te Emmen gelegen ruime, volledig te

Nadere informatie

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k.

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. TE KOOP Vlietzicht 88 Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. Goed onderhouden 3kamerappartement op de 1e verdieping met lift en met uitzicht over park, op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP. Engweg 55 Klazienaveen

Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP. Engweg 55 Klazienaveen Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP Engweg 55 Klazienaveen OMSCHRIJVING 2-onder-1 kap woning met uitbouw aan de achterzijde, vrijstaande stenen berging en vrijstaand houten tuinhuis, gelegen op een perceel

Nadere informatie

Konijnenstraat 20 te AMSTERDAM

Konijnenstraat 20 te AMSTERDAM Konijnenstraat 20 te AMSTERDAM Huurprijs excl. BTW 1.350 per maand Omschrijving: Recente bouw in stijl! Gezellige, comfortabele kantoor-/praktijkruimte afzonderlijke grote berging/stalling en tuin, gelegen

Nadere informatie

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen Van Kinsbergenlaan 12 - Terneuzen vrijstaande woning / semi bungalow met garage gelegen in de populaire wijk Katspolder in een rustige nette woonwijk nabij Otheense kreek,

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Woonoppervlakte 95 m 2 TE KOOP. Kruisboomlaan 11 Grolloo

Woonoppervlakte 95 m 2 TE KOOP. Kruisboomlaan 11 Grolloo Woonoppervlakte 95 m 2 TE KOOP Kruisboomlaan 11 Grolloo OMSCHRIJVING INDELING In mooi en levendig Drents dorp gelegen te midden van natuurgebieden en prachtige bossen met vele wandel- en fietsmogelijkheden,

Nadere informatie

Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo

Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo BROCHURE Bosgrond Woeste Hoefweg ongenummerd te Hoenderloo WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch) email :

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING BURGUM, BULTHUISSINGEL 12 VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 De Berneboat in Burgum is te koop! Deze voormalige peuterspeelzaal zal per inschrijving verkocht worden.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP. Maria in Campislaan 203 Assen

Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP. Maria in Campislaan 203 Assen Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP Maria in Campislaan 203 Assen OMSCHRIJVING Op de derde verdieping gelegen ruim en keurig net appartement met 2 slaapkamers! Kenmerkend van dit appartement zijn onder andere

Nadere informatie

EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS

EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS Gaat u op zoek naar een geschikt koophuis, dan denkt u vast en zeker niet in de eerste plaats aan een huizenveiling. Eerder zult u afgaan op

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst?

Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst? Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst? Bongerdskamp 8 - Voorst 229.000,- k.k. Op zoek naar de ideale locatie om uw eigen woning te realiseren? Royale bouwkavel van maar liefst 1.850 m²

Nadere informatie

Alblasserdam Oranjestraat 27

Alblasserdam Oranjestraat 27 Alblasserdam Oranjestraat 27 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Dit fraai afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is voor het

Nadere informatie

Koopsom 150.000,-- v.o.n.

Koopsom 150.000,-- v.o.n. Koopsom 150.000,-- v.o.n. Bolthof van den Top Makelaardij bv Maanderweg 70 6711 NG Ede Telefoon 0318-628080 info@bolthofvandentop.nl www.bolthofvandentop.nl KvK nr 09138049 BTW nr. NL820909051B01 Rabobank

Nadere informatie

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n.

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 BOUWKAVEL voor landhuis.

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

DE MAKELAARSVESTE. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Kalverhekkenweg 13 Kampen. VRAAGPRIJS ,- k.k.

DE MAKELAARSVESTE. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Kalverhekkenweg 13 Kampen. VRAAGPRIJS ,- k.k. Kalverhekkenweg 13 Kampen VRAAGPRIJS 75.000,- k.k. 1 van de 3 ruime garages in binnenstad van Kampen Beste woningzoekende, Allereerst willen wij u namens de verkoper bedanken voor uw belangstelling in

Nadere informatie

Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k.

Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k. Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM

HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM 189.000 k.k. Knus sfeervol 3 kamer starters appartement met een woonoppervlak van circa 55 m2, balkon plus ruime zolderkamer (18 m2) met dubbel dakkapel aan de voorzijde. Het

Nadere informatie

Vroesenkade 165 - Rotterdam

Vroesenkade 165 - Rotterdam Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers : 164.500,- k.k. : Eengezinswoning

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25

TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25 TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25 Vrijstaande villa gelegen op perceel van 2005m² op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Thans wordt het object zowel voor zakelijke - als privé doeleinden gebruikt.

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

TE KOOP. 4 recreatiewoningen Willem Sluyterstraat 30 a t/m d

TE KOOP. 4 recreatiewoningen Willem Sluyterstraat 30 a t/m d 4 recreatiewoningen Willem Sluyterstraat 30 a t/m d TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Woonoppervlakte 200 m 2 TE KOOP. Oudemolenseweg 2 Ubbena

Woonoppervlakte 200 m 2 TE KOOP. Oudemolenseweg 2 Ubbena Woonoppervlakte 200 m 2 TE KOOP Oudemolenseweg 2 Ubbena OMSCHRIJVING INDELING Prachtig tussen de landerijen gelegen woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw, tuinschuur en houtopslag, op slechts enkele

Nadere informatie

TE KOOP Percelen grond te Ruinen

TE KOOP Percelen grond te Ruinen TE KOOP Percelen grond te Ruinen 2 percelen Landbouwgrond. Locatie: Armstraat te Ruinen Locatie: Noordharen te Ruinen Vraagprijs: 45.000,- k.k. p.ha. KENMERKEN: Ligging: Deze percelen zijn gelegen aan

Nadere informatie

TE KOOP. Marsstraat 20 Assen. Woonoppervlakte 125 m 2

TE KOOP. Marsstraat 20 Assen. Woonoppervlakte 125 m 2 Woonoppervlakte 125 m 2 TE KOOP Marsstraat 20 Assen Op een perceel van maar liefst 518 m² is dit vrijstaande woonhuis met slaap- en badkamer op de begane grond gelegen OMSCHRIJVING Op een perceel van maar

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

BROCHURE. NIEUWE WETERING ongenummerd te Beemte Broekland

BROCHURE. NIEUWE WETERING ongenummerd te Beemte Broekland BROCHURE NIEUWE WETERING ongenummerd te Beemte Broekland WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN Tel. 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer en R. Wilbrink

Nadere informatie

Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn

Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn 2-kamer appartement op de begane grond met zonnige tuin Ideaal gelegen t.o.v. winkelcentrum, o.v. en uitvalswegen Zeer ruime achtertuin met toegang tot inpandige berging

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie