Datums van de documenten:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datums van de documenten:"

Transcriptie

1 Datums van de documenten:

2 DE B2 WINT HET TOERNOOI IN AXEL!!!!!!!!!!!!! Na het mooie seizoen te hebben afgesloten als kampioen, heeft de B2 op zaterdag 4 juni ook het toernooi van VV Axel op hun naam gezet... verslag volgt nog...

3 B2 KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 mei 2011 De laatste wedstrijd van de competitie moesten we thuis zien te winnen van Beek Vooruit om nog aanspraak te kunnen maken op het kampioenschap maar dan moest onze concurent punten laten liggen, we stonden namelijk met het aantal punten gelijk met dongen alleen deze had een beter doelsaldo. Je kon merken dat er bij onze spelers vanalles door de koppies ging want er waren er een aantal die zenuwachtig waren wat je terug kon zien in het spel aan het begin van de wedstrijd.het was dan ook Beek Vooruit die bij de eerste en beste aanval de 0-1 raak schoot.we bleven nog even moeilijk voetballen en we stonden dan ook regelmatig buitenspel.de bevrijdende goal kwam van Lars op aangeven van Mitchel, vanaf dat moment viel bij ons de druk van onze schouders.even later was het Lars die de 2-1 maakte op aangeven van Stijn. Hierna maakte Lars de hatrick door de 3-1 te scoren op aangeven van Stijn. Een hardwerkende en goedspelende Bram maakte het zijn tegenstander moeilijk.daardoor kwam Jarno vrij te komen voor de goal en maakte de mooi aangegeven bal van Stijn keurig af 4-1. De 2 de helft hadden we veel kansen nodig om te scoren het was Jari die de 5-1 wist te maken, halverwege de tweede helft kregen we een penalty die Wilco keurig in de goal schoot.6-1. dit was ook de eindstand. Maar het was nog geen feest wij hadden gedaan wat we moesten doen maar we waren afhankelijk van wat Dongen deed bij VCB deze wedstrijd begon om uur. Peter en Ari haden besloten om naar deze wedstrijd te gaan kijken om zo snel mogelijk te zien wat de concurent zou doen. Bij VCB was het een spannende wedstrijd met een veel sterker VCB maar het was toch Dongen die op een 0-2 voorsprong kwam, maar VCB bleef voetballen even later was 1-2 tot de laatste minuut bleef het spannend en even voor tijd was het VCB die de gelijkmaker scoorde. Het eindfluitsignaal kon voor ons niet snel genoeg komen en Ari en ik sprongen dan ookeen gat in de lucht toen dit klonk. Onze complimenten gaan uit naar VCB die ondanks dat ze wisten dat ze geen kans meer maakte op het kampioenschap toch bleven voetballen.snel wat telefoontje gepleegd en zo snel mogelijk naar 't veer waar we met de jongens hadden afgesproken om uur. om het KAMPIOENSCHAP te vieren. Good Luck B2 KAMPIOENEN!!!!!!!!! Maar wij als begeleiding vinden dat we als team een super prestatie hebben neergezet. in het begin van het seizoen waren we als team nog zoekende maar gaande de de competitie werden we steeds meer een gezellig team dat voor mekaar wilden werken. Als afsluiting van dit prachtige seizoen hebben we onze teamuitje waarin ook onze toernooi valt. Jari en Ruben Bedankt. Ook willen wij langs deze weg Ton, Gijsbert, Stichting vrienden van Good Luck en de suportersvereniging 't kloster bedanken voor hun bijdrage aan ons kampioensfeest!!

4 Oni B1 - Good Luck B2 3 apr 2011 Vandaag uit naar Oni, we wisten dat dit een sterke ploeg was. Jeroen moest vandaag keepen omdat Mike bij de A2 moest meedoen omdat deze te weing spelers hadden. We begonnen goed en bouwde onze aanvallen goed op, we merkte wel dat onze tegenstander gebrand was om het ons heel moeilijk te maken, de scheidsrechter had het niet gemakkelijk en werdt menig keer belaagt met commetaar door de spelers van Oni zelf. Toen Lars op aangeven van Jarno de 0-1 scoorde werd het harder en harder, Youri,Lars en Jarno werden hard aangepakt. de scheids floot op een gegeven moment voor ieder contact wat er was tussen spelers van Oni en Good luck en hij voelde de wedstrijd totaal niet aan met als gevolg dat ze bijna niet meer aan spelen toe kwamen. Het ritme werd totaal uit de wedstrijd gehaald. het gegeven was dat wij er een wedstrijd van wilde maken maar blijkbaar Oni niet echt gezien de overtredingen. De mannen in de rust uitgelegd dat het vooral belangrijk was dat we rustig bleven en niet moesten reageren op de "beslissingen" van de scheidsrechter, grensrechter en spelers en dat we moesten proberen onze eigen spel te maken en de kansen te benutten.we kregen een penalty mee maar deze werd gemist. De 2 de helft had weinig meer te maken met voetballen en het was weer lars en youri die het moesten bezuren. Toen Youri een aanslag op zijn enkel kreeg en het uitgilde van de pijn moest ik voor onze spelers springen die de speler van Oni die dit had gedaan wilde pakken.toen we Youri van het veld hadden gedragen en naar de kleedkamer hadden gebracht, zijn ze met Youri naar het ziekenhuis gereden voor deze overtreding kreeg de speler helemaal niets(belachelijk) met natuurlijk als gevolg dat even later dezelfde speler Jarno er flink onderuit haalde, nu kreeg deze speler dan wel rood maar ja wel te laat. Maar nu flipte de gehele B2 die de spelers van Oni te lijf wilde gaan. de scheidrechter had de wedstrijd niet meer in de hand en ik wist niet zo goed meer wat daar aan te doen zodat niet de gehele boel zou escaleren. ik was het nu echt beu en schreeuwde zowel tegen de spelers van Good Luck als Oni dat het nu toch onderhand wel eens tijd werd dat ze gingen voetballen en dat anders ik wel eens zou gaan fluiten. gelukkig luisterde iedereen daarna, ook de scheidsrechter, zodat de wedstrijd kon worden vervolgd. Even later scoorde we de 0-2 door Lars. Door een lange bal naar voren kregen we nog een doelpunt tegen en de eindstand was 1-2. Een overwinning met een bitter nasmaak. Een ding wil ik nog wel even kwijt, we hebben wel een echt team die voor elkaar opkomt. bedankt Youri en heel veel beterschap voor de kommende tijd.

5 Chaam B1 - Good Luck B2 27 mrt 2011 Na het verlies van vorige week moesten we vandaag weer zien te winnen. Voordat we konden vertrekken( het was inmiddels uur) moesten we even Stijn nog uit bed bellen en ophalen) We begonnen sterk aan de wedstrijd en al na 10 minuten kopte Stijn bijna de 0-1 uit een corner, maar het was Lars die in de rebound de 0-1 toch binnenschoot. We zetten de tegenstander vast op hun eigen helft( en nu gaat het eentonig worden ) we kregen wederom veel kansen maar zowel Lars, Ivo en jarno wisten deze niet te verzilveren. Uit het niets was het Chaam die de 1-1 wist te scoren. Frusstraties allom en het was de verdediging die mopperde op onze aanvallende spelers die de kansen niet wisten te verzilveren.ja... de druk wordt groter en daar moet je mee om kunnen gaan, Jeroen liet ons zien hoe dat in zijn werk gaat. Toen de snelle spits doorbrak en onze keeper(jeroen) passeerde kwam de spits erachter dat onze keeper nog sneller was dan hij, die draaide zich om, haalde de spits in en met wat vlieg en grabbelwerk wist hij de bal buiten te tikken, onvoorstelbaar wat een inzet en hoe belangrijk op slag van rust. We hebben de mannen in de rust op een paar dingen gewezen en vooral uitgelegd dat ze rustig moesten blijven, want we werden weer onrustiger in ons spel.( en ja ze luisteren nog wel eens naar wat er wordt gezegd). De bevrijdende goal kwam van Lars uit een voorzet van Jarno 1-2. We bleven nu goed tikken en speelde op balbezit zodat Chaam niet veel kansen meer kreeg. het was Jarno die door goed doorlopen van Martijn de 1-3 wist te scoren. Even later was het Youri die goed kwam doorzetten en de 1-4 maakte. Ook Fabian kreeg de smaak te pakken en wist 3 man te passeren en tikte de bal mooi door naar Lars die de 1-5 maakte. We kregen nog meer kansen maar het bleef 1-5. Deze 3 punten waren dik verdient en gingen dan ook mee naar 't Veer. Youri bedankt!

6 Good Luck B2 - Blauw Wit'81 B1 27 mrt 2011 Vandaag de wedstrijd tegen Blauw Wit die 7de op de ranglijst stond en al 3 wedstrijden haden verloren dus... het team gewaarschuwd om er niet te gemakkelijk over te denken. maar het liep toch verrassend anders! Ivo scoorde al in de 3de minuut toen hij zag dat de keeper ver uit de goal stond en er met een afstandsschot 1-0 van maakte. We kregen ( weer) veel kansen maar ja als je ze zelf verzuimd om ze te maken dan doet de tegenstander het wel.blauw Wit kwam in de 20ste minuut bij de goal en door slecht weg werken van onze kant konden hun de gelijkmaker scoren 1-1. We gingen vol in de aanval, Lars werd getorpedeerd, penalty... die Wilco beheerst inschoot 2-1. Even later was Blauw Wit bij onze goal en wisten er de 2-2 van te maken. De tweede helft begonnen we te spelen hetzelfde als de tegenstander en kregen we weer veel kansen, maar het was Blauw Wit die door een mooie counteraanval de 2-3 scoorden. We begonnen steeds onrustiger te voetballen, ondanks dat wisten we toch nog wel aanvallen te creeren en schoten onvoorstelbaar, net op de lat, net over en net naast!! Even later was het Blauw Wit die de 2-4 scoorden. het was gebeurd met ons, we hebben een lesje gekregen in rustig en effectief voetbal, ze konden gewoon hun eigen spel spelen. hopelijk hebben we er wat van geleerd en hoe belangrijk het is om je kansen te benutten. Op naar de volgende wedstrijd!!!!!

7 ViolaB2- Good Luck B2 13 mrt 2011 Vandaag de vriendschappelijke wedstrijd uit tegen Viola, het weer werkte prima mee. We moesten vandaag met 9 spelers vertrekken omdat er 3 van onze spelers mee moesten doen met de B1 die geblesseerde spelers haden. Later zouden onze spelers komen met nog een extra man, we gingen er vanuit dat ze toch zeker wel er om half 3 zouden kunnen zijn. Er zat dus niets anders op dan de wedstrijd met 9 man te beginnen.maar het ging eigenlijk niet eens zo slecht, we kregen zelfs nog 2 mooie kansen,maar die gingen er helaas niet in. we moesten veel meters maken doordat we maar met 9 man stonden. Na een paar keer gebeld te zijn ( stond ook nog te vlaggen) kwam Arie toch nog met de overige spelers aan. ze waren later omdat de tomtom ze naar Baarle Nassau had gestuurd maar het was inmiddels al 3 uur maar we hadden toch de 0-0 stand kunnen behouden ondanks dat we bijna de gehele tijd op onze eigen helft werden gehouden. Toen we eindelijk met 11 man stonden scoorde Lars de 0-1 op aangeven van Wilco. we dachten dat het nu was gebeurd voor Viola, maar het liep heel anders dan verwacht.viola scoorde snel de 1-1, 3 minuten later scoorde ze de 2-1 en zelfs nog de 3-1 en 4-1 terwijl ze niet eens zo goed voetbalde, maar ja 20 minuten met 9 man had blijkbaar zijn tol geeist. de tweede helft toch onze mannen wat geprobeerd aan te sporen, want we verzaakte toch op veel posities. blijkbaar had het toch wel geholpen want we kwamen sterk terug en Lars scoorde op aangeven van Ivo de 4-2 ineens zag je de kopjes van iedereen weer omhoog gaan en werd er weer gevoetbald. Toen Stijn een opstootje had met hun spits en zelfs werd geslagen reageerde hij hierop waardoor alletwee de spelers het veld moesten verlaten, maar blijkbaar was Jarno het hier niet mee eens en hier fel op reageerde waardoor hij ook naar de kant moest en wij weer genoodzaakt waren om met 9 man verder te spelen.(het was dan ook weer gezellig op de bank) maar de klok van deze scheidsrechter deed het beter dan als die van vorige week ze mochten na even gepraat te hebben weer na 5 minuten erin. De reactie van onze spelers was dan ook een mooie aanval van Jarno die Lars aanspeelde die net miste. maar het was Jeroen die na een paar mooie acties toch de 4-3 scoorde. we kregen nog aardig wat kansen zowel Lars als Tim en Ivo maar deze werden niet benut. Viola kreeg nog een vrije trap maar Mike stond wederom weer geweldig te keepen en hield de stand op 4-3. Dit verlies maar snel vergeten,maar we moeten wel letten op ons reageren op de scheidsrechters want kan ons nog eens punten gaan kosten. op naar zaterdag dan wacht ons weer de volgende wedstrijd! Tim bedankt.

8 VVR B2 - Good Luck B2 28 feb 2011 Vandaag moesten we tegen de nummer 1, waar we al eerder vriendschappelijk tegen hadden gespeeld, we hadden toen verloren. We wisten dus wel waar we op moesten letten namelijk hun aanvoerder dat is de sterkste man die we moesten uitschakelen ( figuurlijk gesproken dan wel).er waren 2 spelers niet bij maar Joeri zou in de 2de helft ons komen versterken. Het was regenachtig, maar het veld was redelijk bespeelbaar. We scoorde vrij snel met een voorzet van Ivo op Lars die er de 0-1 van maakte. VVR kwam zoals verwacht door hun sterke aanvoerder aan te spelen en probeerde zo door onze verdediging te komen, maar onze aanvoerder Stijn hield hem onder controle wat geen gemakkelijke taak was. In de 20ste minuut scoorde we door een voorzet van Jarno op Ivo de 0-2. VVR probeerde het over de zijkanten door te komen maar ook daar hield de verdediging de poorten gesloten.we bleven aandringen en zetten ze vast op hun eigen helft en het was Ivo die de 0-3 scoorde op aangeven van Wilco. De tweede helft liep anders dan verwacht, VVR wou er een echte wedstrijd van maken, er werd geschopt, geduwd en de slidingen van VVR waren met dit weer gevaarlijk, maar de scheidsrechter liet alles toe(van VVR wel te verstaan). We werden geprovoceerd en we wisten dat sommige spelers hier moeilijk mee om kunnen gaan. VVR kreeg een dubieuze vrije trap en deze ging er na een paar rebounds in 1-3. De wedstrijd werd harder en harder en het duurde niet lang eer dat onze reservebank goed was gevuld, want zowel Jarno en Lars moesten 5 minuten het veld uit. Toen onze aanvoerder hier op verbaal reageerde, hebben we hem gewisseld om niet met nog minder spelers op het veld te komen staan. Met wat verschuivingen nam Joeri de positie van Stijn over wat hij heel goed deed. De 5 minuten die onze spelers eruit waren gestuurd( we moesten met 9 man verder) leken wel een half uur te duren (het was toch gezellig op de bank maar niet heus) en het was maar goed dat de scheidsrechter niet heeft gehoord (of wilden horen) wat er allemaal op die bank is gezegd. Na ongeveer 15 minuten ( De klok van scheidrechter stond blijkbaar stil) mochten ze er weer in. VVR kreeg weer een vrije trap maar een goedkeepende Mike wist deze over de lat te tikken. Wat waren we blij om het fluitje te horen die scheidsrechter die de 2 de helft op een negatieve manier beinvloeden. De eindstand was 1-3 en de punten gingen gezien de goed gespeelde 1ste helft met mooi voetbal en een 2de helft met heel veel strijd maar minder voetbal verdiend mee naar het Veer. Maar wat een strijdlust!! Joeri bedankt.

9 Good Luck B2 - JEKA B6 20 feb 2011 Vandaag moesten we tegen Jeka, waar we in de najaarcompetitie ook al tegen hadden gespeeld en gewonnen, dus we moesten ze niet onderschatten omdat het bijna allemaal 2 de jaars B spelers zijn en fysiek sterker. We namen al vroeg in de wedstrijd een voorsprong door een 1-2 tje van Lars op Jeroen die er de 1-0 van maakte. We zetten de tegenstander goed vast op hun eigen helft en de linies sloten goed aan(gaat iedere wedstrijd beter) en er werd mooi overgespeeld door de meeste spelers op enkele uitzonderingen na(maar hieraan moet nog worden gewerkt). We waren de gehele eerste helft in de aanval, maar door we niet goed op het buitenspel letten gingen er een aantal aanvallen mis tot in de 25ste minuut toen Lars wist te scoren op aangeven van een goedspelende Jarno en de 2-0 binnentikte. in de 2de helft gingen we weer vol in de aanval en de tegenstander werd steeds meer gedwongen om op de eigen helft te blijven, dat ons weer meer ruimte gaf, dus ook scoringskansen die we wederom moeilijk konden benutten. Even later was het dan toch raak het was een mooie aanval van Ivo die een voorzet gaf op Mike en die er 3-0 van maakte. We gingen steeds beter combineren en even later was het een hardwerkende Lars die Mike wist te bereiken en die Jarno aanspeelden die er wel raad mee wist en de 4-0 was een feit.jarno die ook de 5-0 op zijn naam zetten.we bleven mooie combinaties maken en dat resulteerde in de 6-0 door mike.we wisten de nul weer te houden door het uitstekende werk van onze verdedigers. Maar we hebben als team een goede prestatie neergezet met mooi combinatie voetbal.

10 Good luck B2- VCB B1 6 feb 2011 Bijna de voltallige B elftallen van Good Luck waren aanwezig op het verjaardagsfeest van de stoopies, er werd behoorlijk doorgezakt tot in de late uurtjes. ik dacht als dat morgen maar goed komt, we moesten namelijk om 9.30 uur aanwezig zijn voor een thuiswedstrijd tegen de B1 van VCB. Maar de meeste op een paar uitzonderingen daar gelaten waren op tijd, we konden dan ook met de voorbereiding beginnen. We moesten het opnemen tegen de B1 van VCB waar 5 dispensatiesspelers instonden. Maar zoals bij de vorige wedstrijd stond iedereen op de juiste plaats. Na 10 minuten scoorden Mike de 1-0 uit een voorzet van Lars. het spel ging op en neer met een licht overwicht van onze kant. De 2de helft begonnen we sterk, vanuit een corner werd Mike aangespeeld deze zag Stefan van de achterlijn aankomen en speelde hem af op de jarige job die de bal keurig over iedereen heen schoot en er de 2-0 van maakten. Even later was het Lars die de 3-0 binnenschoot op aangeven van Jeroen dit gebeurde allemaal in het begin van de 2 de helft. Na een kwartier werden er wat wissels toegepast en er werd wat geschoven was het VCB die nog wat terug probeerde te doen en kregen een terechte vrije trap van een goedleidende scheidsrechter die de wedstrijd goed aanvoelde vlak voor de goal die Mike mooi over de goal wist heen te tikken. Het antwoord van ons kwam vlak hierna toen Jeroen op aangeven van Lars de 4-0 wist te maken, hierna hebben we nog enkele kansen gekregen maar die hebben we niet benut. En de eindstand werd bepaald op 4-0 en hebben we vandaag weer geen tegendoelpunten gehad en nemen we de koppositie over van VVR. Mike bedankt!

11 Good Luck B2 - Zundert B2 23 jan 2011 Vandaag de eerste wedstrijd in de voorjaarcompetitie, Mark en stijn konden deze wedstrijd niet meedoen. Vorige week begonnen we wat slapjes aan de wedstrijd, maar deze keer was het niet het geval er werd weer goed gecombineerd en opgebouwd van achteruit. Na 10 minuten brak Ivo goed door en schoot op de paal een goedoplettende Mathijs kon de 1-0 binnenschieten. Zundert reageerde hier op door in de aanval te gaan door het middenveld, waar Lars heel goed werk stond te leveren en menig trap en elleboog van de tegenstander moest incasseren maar hij wist hier beheerst en uitstekend mee om te gaan door hier niet op te reageren. Zundert kreeg enkele kansen maar Jeroen stond goed keepers werk te verrichten. Na 20 minuten was het Ivo die een voorzet gaf op Mike die hem mooi inkopte 2-0. Even later was het Martijn die een mooie aanval opzettte die Jarno mooi afwerkte 3-0. Zundert brak door over rechts maar Jeroen hield zijn doel prima afgeschermd, hij bracht de bal weer snel in het veld, deze kwam bij Mike terecht deze gaf een voorzet maar het was hun laaste man die hem ongelukkig binnentikte 4-0. Zundert bleef aandringen en ondanks de achterstand bleven ze druk zetten. Zodat Wilco die laatste man stond, flink aan de bak moest en dit ook goed deed. In de tweede helft begon Zundert sterk en begon gelijk druk te zetten maar vandaag stond de verdediging weer goed te spelen, nu met Mike in het doel. Toen Ivo een mooie voorzet gaf op Mitchel die hem er mooi inknalde 5-0. We werden weer sterker en kregen veel kansen die er niet ingingen. Toen de toch wel irritante spits van Zundert( die Lars in de eerste helft mening elleboog, trapppen gaf) Stefan natrapte moest hij 5 minuten het veld verlaten. De laatste 10 minuten wist Ivo een voorzet te geven op Jeroen die er de 6-0 van maakte. Toen Mitchel een corner nam was het Ken die hem mooi afwerkte en de eindstand bepaalde op 7-0. Vandaag hebben jullie laten zien dat als je als team voor elkaar wilt werken en al team voetbald het resultaat in ons voordeel is. Mitchel bedankt!

12 SSC'55 B2- Good luck B2 17 jan 2011 Onze eerste wedstrijd sinds eind november, maar dat was dan ook te zien in het begin van de 1ste helft, het ging allemaal wat rustig en slapjes. maar wat was afgesproken in de kleedkamer werd wel goed gedaan, namelijk opbouwen van achteruit via de backs en géén lange ballen naar voren. zodat er toch mooie aanvallen kwamen van zowel Mike als Ivo maar deze niet wisten te benutten. Maar de tegenstander verzuimde ook om te scoren maar deze kregen niet zoveel ruimte als wij dat kwam door onze verdediging en een goed keepende Jeroen die een paar keer goed uitkwam. In de 20ste minuut kregen we een vrije trap, deze werd mooi genomen door Wilco maar deze raakte de lat en de goed oplettende Jarno kon hem in de rebound binnen schieten. de stand 0-1 gezien het verloop van de eerste helft terecht. in de 2de helft begonnen we goed met wederom veel scoringskansen, maar onvoorstelbaar hoe weinig we scoren, gezien als we de kansen zien ( ik hoop dat het te maken heeft met een tekort nog aan wedstrijdritme). maar ja als je zelf verzuimd om te scoren dat doet het vaak de tegenstander wel! Deze maakte dan ook met wat geluk de 1-1. SSC werd wat sterker en braken steeds meer door onze verdediging. Toch waren wij degene die scoorde door een hardwerkende en goedspelende Jeroen die de bal bij wilco wist te brengen en die zijn man uitkapte en de 1-2 scoorde. De wedstrijd werd harder en grimmiger, het was dan ook niet meer te zien dat het om een vriendschappelijke wedstrijd ging,met gestrekte benen inkomen, op de keeper inlopen enz. Ook Ivo werd uit de wedstrijd geschopt zonder verdere gevolgen voor de veroorzaker de scheidsrechter liet zich beinvloeden door de spelers van SSC met allerlei vreemde beslissingen als gevolg.toen SSC de bal hoorde terug te geven nadat het spel was stilgelegd gingen ze gewoon daarmee in de aanval waardoor er bijna werd gescoord. Toen onze spelers daar verbaal op in gingen werd Lars het veld uitgestuurd, waarop de scheidrechter bepaalde dat er een vrije trap gegeven werd aan SSC (nou was ik niet op de hoogte dat je voor het praten van een speler een vrij trap tegen kon krijgen).en deze scoorde de 2-2, we zouden nog een paar minuten moeten spelen maar de scheidrechter floot af dat was ook zijn enigste goede beslissing in de 2de helft.we hebben een goede wedstrijd gespeeld maar we moeten voortaan proberen om ons eigen spel te spelen en niet ons te laten beinvloeden en scherper zijn in het afmaken van onze kansen want deze kunnen soms heel beslissend zijn.

13 SCo/Tofs B3 - Good Luck B2 30 okt 2010 We moesten vandaag tegen de koploper van de competitie die tot nu toe alle wedstrijden al had gewonnen. Met 47 doelpunten gescoord in 6 wedstrijden en maar 6 tegen doelpunten. We wisten dan ook dat het een zware wedstrijd zou kunnen worden. Aan onze kant was onze laatste man Stijn ziek we hadden ook nog wat twijfelgevallen ivm blessures. we begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen we meerdere kansen, tot 2 keer toe stond Jarno alleen voor de keeper maar helaas geen doelpunten. Sco/tofs kwam ook meerder keren door vooral over onze linkerkant maar Martijn maakte het deze fysiek sterke man heel moeilijk zodat deze niet tot scoren kon komen. Er waren mooie kansen voor Jeroen en ivo maar helaas voor ons geen doelpunten terwijl wij tot een minuut of 4 voor rust de sterkere ploeg waren. maar als je zelf verzuimd om te scoren, valt het doelpunt meestal aan de andere kant. en SCO/Tofs maakte dan ook verrassend de 1-0 en opslag van rust kregen we ook nog de 2-0 om onze oren, door van onze keeper een verkeerd ingeschat afstandschot. De 2 de helft was voor SCO/Tofs, ze kwamem meerder keren goed door en bestookte het doel van Mike die met kunst en vliegwerk bijna alle ballen tegenhield maar SCO/Tofs kon toch de 3-0 maken. Het team van SCO/Tofs dat voor het grootste deel uit 2 de jaars B spelers bestaat en dat was te zien in het spel. Toch wisten we Dimitri ( die de 2 de helft was ingevallen) te bereiken en die maakte de 3-1 keurig af dit was ook tevens de eindstand. Maar met deze inzet en als jullie op deze manier blijven spelen dan komen de punten vanzelf! Dimitri bedankt!

14 Dongen B2 - Good Luck B2 23 okt 2010 We moeten vandaag de uitwedstrijd spelen tegen Dongen, een altijd moeilijke tegenstander om de punten mee te nemen. Het weer werkte niet echt mee, en de wedstrijd begon ook al later omdat er nog een wedstrijd aan de gang was. Het zat deze week niet echt mee, we hebben deze week nog al wat geblesseerde spelers, Fabian( knie), Jeroen en Stefan(enkel) en Stijn is op vakantie. We konden toch met 11 man beginnen aan de wedstrijd omdat Fabian en Jeroen toch meegingen om het te proberen, later zouden Ruben en youri er nog extra bijkomen. Het was Dongen die sterk aan de wedstrijd begon, in de 5de minuut stonden we dan ook achter met 1-0.Dongen bleef ons onder druk zetten totdat Lars met een paar mooie bewegingen vrij voor de keeper stond en werd neergehaald, een penalty, Wilco nam deze penalty en deze ging er via de paal in 1-1. We werden sterker en nu waren de rollen omgedraaid en stond Dongen onder druk. Met een mooie aanval werd Ivo weggestuurd, deze speelde Lars aan en deze wist te scoren 1-2. even later scoorde Jeroen op aangeven van lars 2-3. Dongen kwam even later weer terug in de wedstrijd 2-2. Dongen kwam op slag van rust gelijk de 3-3.Ondank ons overwicht in het 2de gedeelte van de eerste helft. gingen we met een gelijke stand de rust in. Na de rust waren we zeker sterker,er waren in het team van Dongen drie die opvielen vanwege hun spel, die moesten we zien op te vangen en dat lukte goed.. Door een goed spelende Martijn die deze wedstrijd tevens aanvoerder was Ze probeerde ook Ivo vast te zetten maar dat lukte niet echt wat hij wist de 3-4 te scoren.mike wist door goed keeperswerk een mooie kans van Dongen tegen te houden.een mooie aanval van onze resulteerde in een afgekeurde goal van Wilco, even later werd er weer een doelpunt afgekeurd, We lieten er ons niet door uit het veld slaan en even later besliste WIlco de wedstrijd na een mooie actie van Ivo en de eindstand was 3-5. Een goede prestatie om de punten mee te nemen uit Dongen, zo kun je zien dat als je er als team voor gaat de winst vanzelf komt. Ruben en Youri bedankt.

15 Good Luck B2 - Beek Vooruit B4 16 okt 2010 We hadden na de vriendschappelijke wedstrijd van woensdag niet meer getraind. Het leek wel waar we woensdag mee waren gestopt kansen te missen dat we daar vandaag weer mee verder gingen. Het was in de 10 de minuut van de wedstrijd werd Lars neergehaald en we kregen een penalty. Wilco wist deze keurig in te schieten 1-0. Even hierna brak Ivo goed door en gaf de bal mooi mee aan Lars die er de 2-0 van maakte. even later was het een goed doorgekomen Ken die een mooie pass op Lars gaf die er de 3-0 van maakte. Het was Beek Vooruit die uit een mooie aanval de 3-1 wist te scoren. We kregen weer kansen, maar die gingen naast. Door een hardwerkende Jeroen werd het 4-1. Doordat Stijn goed kwam doorzetten kon hij de 5-1 maken met deze stand gingen we de rust in. Na de rust ging het wat minder allemaal omdat iedereen voor zichzelf ging voetballen en dit is jammer. Het harde werken van Jeroen die regelmatig de bal zelf ging op halen werd beloont met de 6-1, het was Ivo die even later de 7-1 maakten. Lars maakte de 8-1 op aangeven van Wilco. Even later was het Lars die de einstand bepaalde op 9-1. Met een goede eerste helft, maar een mindere tweede helft hebben we het toch goed gedaan en 3 belangrijke punten binnengehaald. we moeten meer proberen te kaatsen naar elkaar en we moeten niet vergeten dat voetbal een teamsport is.

16 Be-Ready B1- Good Luck B2 13 okt 2010 We speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd uit tegen Be Ready. We begonnen deze keer sterk, we kregen veel kansen om te scoren, de eerste 20 minuten kreeg Be Ready geen enkele kans, totdat er met een lange bal naar voren, de toch wel sterke spits van Be Ready werd bereikt en 1 op 1 kwam met Stijn die alles onder controle had schermde deze bal ook goed af, totdat de spits achter op de enkels trapte bij Stijn zodat deze viel. Maar tot ieders verbazing liet de scheidsrechter gewoon doorspelen en de spits scoorden dan de 1-0. We waren hiervan zodanig van onder de indruk ( ook ik had moeite om me in te houden)dat het ons spel beinvloede. Be Ready kreeg hierdoor vleugels en even daarna scoorde ze de 2-0 gezien het spelbeeld niet helemaal terecht. geprobeerd de jongens weer wat op te peppen zodat de kopjes weer omhoog gingen en even later scoorde Wilco de 2-1, we bleven druk zetten en dit werd dan ook beloond Wilco scoorde de verdiende gelijkmaker maar wéér was het de scheidsrechter die zijn stempel op de wedstrijd drukten ( hij vond dat de bal niet over de lijn zou zijn geweest). Toch was het Be Ready die op slag van rust de 3-1 scoorden. Na de rust wat omzettingen gedaan omdat een aantal spelers er moeite mee hebben om op hun positie te blijven spelen. We waren de beter spelende ploeg en we kregen misschien wel 10 of 15 opgelegde kansen die we niet wisten te verzilveren. Weer door een lange bal wist de tegenstander door te breken en was het Stijn die een slijding op de bal moest maken,de scheidrechter gaf een penalty, maar deze kwam op de lat terecht. Het bleef ondanks kansen genoeg van onze kant 3-1. We hebben goed gewerkt, maar het is belangrijk dat we op onze positie blijven en dat we proberen onze kansen die we krijgen om die om te zetten naar doelpunten, want zoveel kansen krijgen en maar één keer te scoren is te weinig!!

17 Madese Boys B3 - Good Luck B2 9 okt 2010 Vandaag de altijd lastige en zware uitwedstrijd bij Madese Boys.Vandaag was Arie er niet bij, nadat het wedstrijdformulier was ingevuld liep ik terug naar de jongens die met de warming up bezig zouden moeten zijn. Maar tot mijn verbazing was het net een ongeregelde bende die bezig was en sommige vonden dat het na een paar minuten al genoeg was geweest. ( en dat was later in de wedstrijd dan ook wel te zien). De jongens naar binnen geroepen en ze hierop aangesproken dat als we met deze instelling de wedstrijd zouden beginnen dat we dan beter in het veer hadden kunnen blijven. en ja zoals verwacht begonnen we de eerste helft wat slapjes en niet sterk genoeg en ontbrak het ons aan de wil om te winnen, al moet wel gezegd worden dat Madese Boys wel sterk voetbalde, ze vertelde bij Madese Boys dat de B3 zelfs net zo sterk voetbalde als de B1 van Madese Boys. We gingen dan ook de rust in met een verdiende achterstand van 6-1 ( doelpunt van Lars op aangeven van Jarno) de rust in ook omdat we verzuimde om onze kansen te benutten. In de rust goed op de jongens ingepraat dat we als team meer strijd moesten laten zien en dat de kopjes omhoog moesten. En ja hoor de tweede helft kwam er een ander B2 team op het veld ( in ieder geval met een andere instelling). Met gelijk veel strijd en passie gingen we de tweede helft in en het duurde dan ook niet lang of het was Ivo de 7-2 scoorden. We gingen 1 op 1 spelen en vol in de aanval en het werd een echte wedstriijd niet gezien de stand maar wel gezien het spel, het was Madese Boys die via de counter 8-2 maakte. zelf kregen we zeker ook de kansen maar we waren slordig en niet nauwkeurig in de afwerking. het werd 9-2 maar even later was het Ivo die de 9-3 mooi scoorden. het werd zelf nog 10-3 en 10-4 door Lars en zelfs 10-5 door Wilco op aan geven van Ivo. Waar iedereen het over eens was dat ondanks de 10 doelpunten tegen Mike een uitstekende wedstrijd heeft gekeept. In de tweede helft stond er weer een team want hier zijn 4 doelpunten voor ons en 4 doelpunten voor Madese Boys gescoord. Jongens, hopelijk hebben we hier van geleerd dat de voorbereiding en een goed begin van de wedstrijd belangrijk is, zo ook scherper en feller voetballen. we hebben genoeg kwaliteit in het team en als we wat voor elkaar over hebben en vooral ook voor mekaar willen werken en wat gunnen dan komen we een heel eind! john bedankt voor het vlaggen.

18 U.V.V.40 B2 - Good Luck B2 25 sep 2010 Ondanks de regenbuien door werd de uit wedstrijd gespeeld bij U.V.V 40.We gingen in tegenstelling tot de andere wedstrijden slecht van start.duels werden niet aangegaan en we werden op het middenveld overlopen. een heel verschil met hoe we de vorige wedstrijden begonnen waar het aan ligt, Blijkbaar waren we erg onder de indruk van de fysiek sterke tegenstander.een mooie aanval over links via Martijn naar Jeroen via Lars weer terug naar Jeroen die er 0-1 van maakte, maar dat duurde niet lang en het was U.V.V die kort daarop de gelijkmaker maakte 1-1. We gingen daarna slechter voetballen omdat we ons door het fysiek harde spel van tegenstander uit de wedstrijd lieten spelen. Sommige van onze spelers waren daar blijkbaar van onder de indruk. Het was dan ook U.V.V die de 2-1 scoorden en even later een onterechte penalty kreeg en daardoor was de ruststand 3-1. Na de rust begonnen we wel beter aan de wedstrijd maar het was toch U.V.V die de 4-1 scoorde.we gingen beter naar voren spelen dit werd dan ook beloont door een vrije trap die snel werd genomen en Wilco wist hieruit de 4-2 te scoren.u.v.v scoorde even later uit een vrije trap de 5-2, ondanks deze stand bleven we toch voetballen.we kwamen een paar keer gevaarlijk door het midden en Lars werd getorpedeerd, penalty die Wilco beheerst inschoot 5-3. We kregen nog enkele mooie kansen maar het was U.V.V die er de 6-3 en zelfs de 7-3 van maakte, mischien toch een geflateerde stand maar we hebben het op ons zelf afgeroepen door in de eerste helft slap en slecht te beginnen. Het is belangrijk dat we iedere wedstrijd sterk beginnen en met een goede mentaliteit, Het comuniceren in het team zou ook beter moeten gaan als iemand niet echt fit is laat het dan op vrijdag weten zodat we er als leiding rekening mee kunnen houden en niet net zoals vandaag maar 1 fitte wisselspeler hebben!! Je helpt jezelf en ook het team er mee...

19 Good Luck B2 - Jeka B6 11 sep 2010 Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. We speelde vandaag zonder de geblesseerde Fabian. We werden gelijk onder druk gezet door Jeka die in de 1ste minuut al een mooie kans kreeg, maar gelukkig was Mike al goed wakker. De eerste 20 minuten ging het spel gelijk op en kregen wij de meest kansen, maar we verzuimde ze om af te maken. Jeka brak door de verdediging en het was Stijn die moest ingrijpen, we kregen een penalty tegen die Jeka benutte 0-1.We beleven rustig ons eigen spel spelen en zette Jeka goed vast. Uit een corner kopte Stijn de verdiende gelijkmaker in1-1.we kregen er zin in en even later was het Jeroen die goed doorbrak en schoot op de keeper die niet goed balvast was, zodat Wilco de 2-1 in kon schieten in de rebound. De 2 de helft ging nog beter, we zetten nog meer druk op Jeka, we maakten dan ook al snel de 3-1 door een mooie aktie van Lars die Wilco aanspeelden. Er werden mooie combinaties gemaakt en dat resulteerde in dat Lars een mooie bal van Ivo kreeg en de 4-1 kon maken.het was Jeroen die de 51 binnenknalde. Jeka kwam ook nog een paar door, en ja ze hadden een speler in het team die een suarezactie deed en van de scheidsrechter een penalty kreeg die ze mooi benutten 5-2. Even later scoorden Ivo de 6-2 en het was Wilco die de zevende goed afwerkte op de goal. We hebben wederom een goede wedstrijd gespeeld met goed overspelen, maar we gingen in de eerste helft een beetje slordig met onze kansen om. Thomas en John bedankt voor het vlaggen.

20 Bekerwedstrijd Gilze B2 - Good Luck B2 7 sep 2010 Onze 2de bekerwedstrijd was tegen Gilze B2. We begonnen sterk met aanvallen zowel over de linker als over de rechterkant. maar we hadden pech want onze tegenstander had snelle en sterke backs. Gilze kwam dan ook regelmatig door en probeerde hun snelle en behendige spits aan te spelen, maar deze werd door onze voorstopper constant gedekt zodat hij weining kansen kreeg.zodat Gilze het over de zijkanten ging proberen maar deze werden ook goed verdedigd.het spel ging gelijk op. in de laatste minuten van de eerste helft brak Lars door maar kreeg een duw in het strafschopfgebied (penalty!) maar we kregen deze niet, dus gingen we met een 0-0 stand de rust in. Na de rust was het Gilze die sterk begon en scoorden de 1-0. we werden wakker geschud. en even later werd Ivo aangespeeld die de bal keurig naar Wilco schoot en deze wist er wel raad mee en het was 1-1. Even later was het Jarno die ons op een voorsprong zetten We bleven druk zetten en speelde goed over, toch kregen vanuit een echte counter aanval een doelpunt tegen en het was weer gelijk 2-2. We hadden de beste kansen, maar het was toch Gilze die de 3-2 wist te scoren. We gingen niet bij de pakken neerzitten en we pepte elkaar op van en nu wij. De scheidsrechter gaf aan nog 1 minuut. We gingen met zijn alle op jacht naar de gelijkmaker en ja... Ivo schoot de bal loeihard op de keeper, deze wist de bal tegen te houden maar was niet balvast en een goed doorgelopen Jarno knalde de verdiende gelijkmaker tussen de palen 3-3. Wat een wedstrijd, we gingen uit ons dak want dit was dik verdient mannen. WAT EEN STRIJDLUST KLASSE!! John bedankt voor het vlaggen.

21 Bekerwedstrijd: Good Luck B2-Beek Vooruit B3 4 sep 2010 Na de vriendschappelijke wedstrijd van afgelopen woensdag moesten we vandaag de eerste bekerwedstrijd spelen tegen Beek Vooruit B3.Het was een mooie dag om te voetballen en dat was ook terug te zien aan het spel. De eerste 10 minuten waren we in de aanval en kregen we mooie kansen maar het wastoch Beek Vooruit die op een 1-0 voorsprong kwam door een corner. Even daarna scoorde Jarno bijna de gelijkmaker, de keeper kon deze kans tegenhouden maar was niet balvast zodat Mark in de rebound de gelijkmaker kon binnentikken.we werden sterker en het duurde dan ook niet lang toen Jarno op aangeven van Wilco de 2-1 kon scoren. Door dat we niet goed oplette kon Beek Vooruit de 2-2 maken. de 2 de helft ging beter doordat er snelle combinaties werden gemaakt werd het al snel 3-2 door Jeroen. Het werd 4-2 doordat Wilco de penalty goed inschoot wegens een handsbal van de tegenstander.alles lukte vandaag doordat er goed over de zijkanten werd gespeeld, daardoor kon Wilco de 5-2 maken. Jarno werd in de zestien neergehaald en we kregen een penalty. Wilco schoot deze strak in 6-2. Even later wist Beek Vooruit door een lange bal de 6-3 te maken. Lars maakte de 7-3 even later werd het ook nog 8-3. en door een paar foutjes van onze kant wist Beek Vooruit er nog 8-4 van te maken. De eindstand was 9-4. Jongens heel goed gedaan, we hebben als een team gevoetbald, met mooie combinaties en goed samenspel! Onze complimenten!!!

22 Good Luck B2 - SCO/tofs B2 1 sep 2010 Vandaag speelden we onze eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, ons team was nog niet compleet want Jeroen was geblesseerd en Lars en Bram waren nog op vakantie. We speelden tegen een een sterk 2 de jaars team van Sco/tofs die ook nog hoog in de derde klasse gaat spelen, dat was te merken ook. De eerst 20 minuten van de eerste helft konden we goed meevoetballen en we kregen nog enkele kansen. De tegenstander was een maatje te groot voor ons, we gingen met een 0-4 achterstand de rust in. De 2de helft was niet veel anders, we waren niet echt goed opgewassen tegen de fysiek sterke jongens van de tegenpartij, ze liepen in de wedstrijd dan ook snel uit naar een 0-9 eindstand. We hebben als team gestreden maar deze tegenstander was gewoon te sterk voor ons. toch goed gedaan mannen!!

23 B2 wint opnieuw met 0 7 Nadat we bij Good Luck onze trainingspakken hadden aangedaan konden we vertrekken naar DESK in Kaatsheuvel. Met enig oponthoud komen we wat later op Sportpark Eikendijk aan en kunnen na snel onze shirts aangetrokken te hebben, beginnen aan een korte, intensieve warming-up en zijn we klaar voor de wedstrijd. Met elkaar besloten om toch weer met Dimitri als voorstopper te spelen en dit lijkt vertrouwen te geven. We geven zelf niets weg en weten al snel diverse kansen te creëren, maar die gaan er (nog even) niet in. We blijven kansen creëren en weten een aantal maal te scoren, ondanks veelvuldig afblazen voor buitenspel op appel van de grensrechter. We staan na ca 25 minuten voor met 0-3 en beginnen direct al wat overmoedig te worden en praten al om ook van achter uit mee te gaan om zelf een doelpuntje mee te pikken. Vanaf de kant wordt direct gecoacht om vooral vanuit de vaste organisatie te blijven spelen en vooral als team te blijven spelen, We gaan met een stand van 0-4 de rust in. In het praatje van John en Arie wordt nogmaals vooral benadrukt als team te blijven spelen, voor elkaar kansen te creëren en wie ze dan maakt is minder belangrijk. Onze links- en rechtsbuiten uitgelegd dat ze beiden dat metertje extra (buitenspel) niet nodig hebben. Ze zijn gewoon veel sneller, maar voorkomen zo wel dat voor buitenspel kan worden gefloten. Na rust komen Cortley en Marijn erin en we blijven vanuit dezelfde organisatie spelen. We blijven voetballen en zo af en toe zelfs met echt mooie combinaties. Zo geeft Jeroen Snijders, hoewel hij zelf al had kunnen schieten, de bal keurig voor aan Dimitri, die de bal zo naar binnen kan schuiven. Eindstand 0-7. Complimenten jongens! Johan en Angela bedankt voor de support!

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey''

Hockey, niet zo maar een sport van zestalhockey naar achttalhockey'' Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey'' In het hockey sta je er niet alleen voor. Je speelt in een team. Eerst zestalhockey en daarna achttalhockey. Teamsport betekent je

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Gloria-UC Nieuws Programma senioren 68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Zaterdag 6 december en zondag 7 december Thuis Uit Aanvang Scheidsrechter Boeimeer 1 Gloria UC 1 14.30 Gloria UC 2 VOAB 4 11.30

Nadere informatie

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal Training plannen op middellange termijn. COACH TEAM TEAMFUNCTIE TEAMTAAK SPEELVELDGEDEELTE ROL TEGENPARTIJ DOELSTELLING Mitchel Valkhof B Aanvallen

Nadere informatie

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt. Met verbazing vragen ouders zich af of de pupillen wel alle aanwijzingen begrijpen die trainers en coaches naar hun pupillen roepen. Natuurlijk begrijpen ze dat. Om deze ouders wegwijs te maken in deze

Nadere informatie

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach. De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach Het team: 1. Bo Schutte, onze keepster. Wat heerlijk om een vaste

Nadere informatie

Winst voor F1 door fantastisch spel

Winst voor F1 door fantastisch spel Winst voor F1 door fantastisch spel Zetten, 08 april 2015 Vandaag of liever gezegd, vanavond stond een inhaalwedstrijd tegen medekoploper SKV F1 op het programma. Net als onze jongens, waren de jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Nieuwsbrief Seizoen 17-18 Nieuwsbrief Seizoen 17-18 4 e jaargang nr 01 23 September 2017 De voetbal is al even een tijdje begonnen maar reporters waren nog niet aanwezig. En toen het wel kon werden de wedstrijden weer afgelast.

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. 2e periode: balbezit 3e periode: balbezit en balbezit tegenstander.

1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. 2e periode: balbezit 3e periode: balbezit en balbezit tegenstander. 1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. e periode: balbezit e periode: balbezit en balbezit tegenstander. 1 e Periode: Herhalen van taakgericht en teamgericht Training 1: Wat zijn de taken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Nieuws brief 08 november 2014

Nieuws brief 08 november 2014 Nieuws brief 08 november 2014 Vorige week is voor het eerste sinds lange tijd de nieuwsbrief op onze site te lezen. De redactie heeft gelukkig positieve reacties ontvangen waardoor ze vol goede moed door

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 maart 2015

Nieuwsbrief 15 maart 2015 Nieuwsbrief 15 maart 2015 Je vraagt je af, kan OFB de euforie van vorige week nog overtreffen. Kan het eerste elftal de reeks van overwinningen voort zetten en houden onze jeugd teams de koppositie. Onze

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS...

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... Inhoudsopgave HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... 4 OVERTREDINGEN... 4 OVERTREDINGEN BINNEN DE CIRKEL... 4 VRIJE SLAG EN UITNEMEN... 5 CIRKEL EN 23M- GEBIED... 6 SCHEIDSRECHTERS...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Van de voorzitter Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Een korte nieuwsbrief dit keer. Zoals u gewend bent, eindigen we de nieuwsbrief ook nu weer met wedstrijdverslagen. We plaatsen per team het meest recente

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Veranderingen bij overgang van E naar D

Veranderingen bij overgang van E naar D Veranderingen bij overgang van E naar D Inhoudsopgave Voorwoord............................................................ 3 Het speelveld........................................................... 4

Nadere informatie

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander 1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander naar balbezit eigen team. 3 e Periode: Completeren van

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Good Luck 3 - Internos 4 21 maarti 2012 Afgelopen zaterdag stond de lastige wedstrijd tegen Internos op het programma. Uit hadden we 1-1 gespeeld dus we wisten dat we vol aan

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 Uitslagen jeugd Zaterdag 10 september Uitslag Hapert JO19-1 - Braakhuizen JO19-1 3-1 Hapert MO19-1 - De Valk MO19-1

Nadere informatie

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8 Magazine 2014-2015 editie 8 A1 Magazine A1 A1 heeft totaal info via mail, social media, en website In deze achtste editie van het A1 magazine blikken we D it te am k an a lle s aan terug op de thuiswedstrijd(en)

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01 maart 2015

Nieuwsbrief 01 maart 2015 Nieuwsbrief 01 maart 2015 Eindelijk kan er weer gevoetbald worden en wat voor een spelweekend was het. De E teams hebben de winst gepakt, daarna onze mannen van de D1 die de winst op de thuis basis houden.

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste beginnende D speler, Om je alvast een beetje te helpen met de overstap van de E naar de D hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april Gloria-UC Nieuws 61 e jaargang nr. 37 Seizoen 2007/2008 Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april Ulicoten 1 Gloria-UC 1 18.00 uur Dhr de Leeuw Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april Gloria-UC

Nadere informatie

Opleiding tot clubscheidsrechter

Opleiding tot clubscheidsrechter Opleiding tot clubscheidsrechter Voorbereiding examen 1 oktober 2013 Instructie avonden Twee avonden: 18 en 23 september (2e avond Mozaiek), 19:30-21uur Opzet van de instructie avonden Eerste avond: 1.

Nadere informatie

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY 1 Een team heeft geen elftal bij elkaar kunnen krijgen Ze willen met 9 spelers beginnen Is dit toegestaan? A Alleen als de aanvoerder van tegenstanders hiermee akkoord gaat B Ja,

Nadere informatie

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN DHC C5 - Wilhelmus C6 2-4 Heeee DHC hoor eens naar het lied van Wilhelmus C6, DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOVEN. Ja en dat is letterlijk en figuurlijk,

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Good Luck F3, Succesvolle afsluiting seizoen 28 mei 2011 Good Luck F3 "Moeders F3" 4-1 De laatste training van het seizoen stond in het teken van de wedstrijd tegen DE MOEDERS.

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al:

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al: Niet meer overgeven Vaak is de eerste zin die de klant uitspreekt een aanwijzing voor de hulpvraag. Paula zat nog maar net toen ze zei: ik ben bang om over te geven. Voor deze angst is een mooie naam:

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord:

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord: Spelregels Minipolo Pupillen 1 Voorwoord: Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen 1 Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 Doel 2 Taak 2 Afspraken en tips bij wedstrijden van O-11 pupillen 3 Voorbereiding 3 Voor het begin van de wedstrijd 3 Tijdens de wedstrijd 4 Na afloop

Nadere informatie

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels 8:8 Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2014 2015 Versie 29-8-2014 Het speelveld Alleen pionen indien geen cirkel zichtbaar Wedstrijd Wedstrijd duur 2 * 30 minuten met 5 min pauze Coach kan een

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

Specifieke Handleiding jeugdtrainers Specifieke Handleiding jeugdtrainers (Mini, F en E pupillen) Inhoudsopgave Leeftijdskenmerken De wedstrijd Coachen/begeleiden tijdens de wedstrijd De training Trainingsaanpak Leeftijdskenmerken Als je

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

wat gaat er veranderen?

wat gaat er veranderen? vv Actief Je gaat van E naar D... wat gaat er veranderen? Kort voorwoord Straks ga je van E naar D...wat gaat er veranderen? Dit is de titel die bovenaan dit informatieblad staat. Verschillende voetbalregels

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Spelregels aspiranten E (5-5)

Spelregels aspiranten E (5-5) Spelregels aspiranten E (5-5) 1. Inleiding Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

15 min. Stick Skills - Dominante hand hoog (3/4 de van de stick) - Andere hand helemaal bij het uiteinde van de stick

15 min. Stick Skills - Dominante hand hoog (3/4 de van de stick) - Andere hand helemaal bij het uiteinde van de stick Tijd Bewegingsactiviteiten Organisatie Aandachtspunten Stick Skills De leerlingen lopen kriskras door het veld met allemaal een eigen stick en eigen bal. Op teken van de docent (1 x fluiten) gooien de

Nadere informatie

Nieuws brief 01 november 2014

Nieuws brief 01 november 2014 Nieuws brief 01 november 2014 Het is al weer tijd geleden dat er een nieuwsbrief is geweest op onze site. De redactie was jarenlang in handen van Jack en na zijn vertrek zijn er diverse mensen geweest

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

Training E-pupillen Woensdag 28 september 2011

Training E-pupillen Woensdag 28 september 2011 Training E-pupillen Woensdag 28 september 2011 Zodra de kinderen op het veld komen, de 1 e en 2 e jaars splitsen en 4 tegen 4 spelen op de klaarstaande veldjes. Dit is gelijk de warming up. Oefenvorm duurt

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Brakel 2-Good Luck 2 Deze laatste wedstrijd van ons 2e elftal stond in het teken van erop of eronder. Bij winst waren we gehandhaafd in de 2e klasse, bij verlies was helaas de

Nadere informatie

Vlinder en Neushoorn

Vlinder en Neushoorn Vlinder en Neushoorn Hoi, zei Vlinder. Hoi, zei Neushoorn, hoewel hij meestal niets zei. Maar hij was in een goede bui. Vlinder streek neer op de hoorn van Neushoorn en leek erg zenuwachtig. Hoi! zei Vlinder

Nadere informatie

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar)

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) BELLA (II) 02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) In 2007 kwam je voor het eerst lessen op onze hondenschool. Je had als pup eerder getraind op een andere school maar moest daar stoppen vanwege ED operaties aan

Nadere informatie

Technisch jeugdbeleidsplan. Voetbalvereniging; FC Meppel

Technisch jeugdbeleidsplan. Voetbalvereniging; FC Meppel CHRISTELIJKE SPORTVERENIGING FC MEPPEL OPGERICHT 24-2-1930 KONINKLIJK GOEDGEKEURD 20-7-1972 Clubhuis, sportpark Ezinge Telefoon 0522-255252 www.fcmeppel.nl, e-mail: fcmeppel@fcmeppel.nl Technisch jeugdbeleidsplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Nieuwsbrief 22 februari 2015 Nieuwsbrief 22 februari 2015 Afgelopen week zijn er een hoop positieve ontwikkelingen bij ons clubje. Waar een klein clubje groot in kan zijn. Afgelopen woensdag heeft ons C elftal er voor gezorgd dat

Nadere informatie

MODULE VOLLEYBAL TWEEDE FASE

MODULE VOLLEYBAL TWEEDE FASE MODULE VOLLEYBAL TWEEDE FASE Deze module bestaat uit vier lessen volleybal, waarbij jullie zelf een gedeelte van de lessen verzorgen. De bedoeling is dat er groepjes van 8 leerlingen worden gemaakt. Elke

Nadere informatie

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies)

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies) Pupillen Waterpolo (waterpolo voor dummies) Ben je net begonnen met waterpolo en moet je binnenkort misschien je eerste wedstrijd spelen? Of heb je al vaker een wedstrijd gespeeld, maar ken je nog niet

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Doelstelling. Leeftijdscategorie Jeugd Aantal Spelers Ongeveer 12 Oefen/Leerfase

Doelstelling. Leeftijdscategorie Jeugd Aantal Spelers Ongeveer 12 Oefen/Leerfase Verbeteren van het passen/trappen in (hoog) tempo; Aanspelen op het 'juiste' been en in de loop; Verbeteren v/h dribbelen / kaatsen. Passen (BalBezit) Passen en Trappen in een stroomvorm Passen/Trappen

Nadere informatie

VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL

VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL WAT GAAT ER DAN VERANDEREN? MET ELF SPELERS OP EEN HEEL VELD MET BUITENSPEL 4 april 15 Pagina 1 van 12 Voorwoord Vanaf volgend seizoen spelen jullie niet meer bij E-pupillen van

Nadere informatie

Trainers: Teamfunctie: Aanvallen

Trainers: Teamfunctie: Aanvallen Trainers: Teamfunctie: Aanvallen Teamtaak: Het verbeteren van het afwerken van vrije trappen en het inslijpen van vaste patronen Oefening 1: warming up Inhoud Organisatie Aanwijzingen/ coaching 1A Heen

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander

Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander Gietema, Iman Mirzadeh, Jesper Spijkstra Onderste rij (Links

Nadere informatie

Trainingsprogramma C-junioren

Trainingsprogramma C-junioren Trainingsprogramma C-junioren Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training Nummer 7...

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS...

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... Inhoudsopgave HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... 4 OVERTREDINGEN... 4 VRIJE SLAG EN SPELHERVATTING... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. CIRKEL EN 23M-GEBIED... 6 SCHEIDSRECHTERS...

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0 WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 Vandaag een wedstrijd waar we als technische staf en ik denk ook de spelers naar uitgekeken hebben. Deze was eerst gepland in Hoofdplaat, maar daar was het veld toch niet goed

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Case 5 Jij hebt gefloten voor een strafcorner. De met een tip-in variant correct ingeschoten bal komt op het lichaam van de lijnstopper. Jij twijfelt

Case 5 Jij hebt gefloten voor een strafcorner. De met een tip-in variant correct ingeschoten bal komt op het lichaam van de lijnstopper. Jij twijfelt Case 1 Een aanvaller en een verdediger zijn buiten het 23-metergebied in duel, waarbij de verdediger de bal tegen zijn voet krijgt. Je collega fluit voor een vrije slag. De verdediger echter rent verder

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie