Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs"

Transcriptie

1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC e klasse JD1 - HDM JD Top JD2 - Tempo 34 JD e klasse MA1 - OMHC MA e klasse MB1 - Zoetermeer MB e klasse MC1 - HGC MC1 2-4 Top MC2 - OMHC MC e klasse MD1 - Berkel Rodenrijs MD1 1-4 Top MD2 - Rijswijk MD e klasse Zondag Dames 1 - Haarlem D e klasse Dames 2 - Zoetermeer D3 1-4 Reserve 1 e Heren 1 - HDM H1 2-3 Overgangs Heren 2 - HIC H4 6-1 Reserve 1 e JA1- Berkel Rodenrijs Na de onfortuinlijke wedstrijd tegen Cartouche vorige week hebben de jongens van LOHC A1 zich herpakt en klimmen uit het dal. Het eerste punt is binnengehaald door 3-3 gelijk te spelen tegen Berkel en Rodenrijs. Het team was weer compleet met een paar jongens net uit de ziekenboeg en werd gecoacht door Jamie Kroukamp met assistentie van Ruben Kooijman. Tegen de strakke mandekking en het tactisch goede spel van LOHC JA1 wist Berkel geen afdoende tegenspel te bieden en werd de eerste helft afgesloten met een 1-0 voorsprong voor Leiden. In de tweede helft kwam Berkel vrij snel terug met een gelijkmaker. Daarna verliep de score steeds met voorsprong voor Leiden en helaas snel daarna de gelijkmaker door Berkel (iets te lang nagenoten van de doelpunten?). Van de drie doelpunten wisten de strafcorners van Frederik Veldman de keeper van Berkel twee maal te passeren en was er een prachtige veldgoal van Ties Bruin via een verrassend mooie turn. Het was tegen het einde van de wedstrijd nog even heel spannend toen de lijnstop een bal met de voet stopte en er een strafbal tegen gegeven werd. Maar de subliem keepende Quinten Verver (Q) hield de strafbal tegen zodat de score op 3-3 bleef staan. In ieder geval hebben de jongens deze zaterdag met een spannende en voor de toeschouwers aantrekkelijke wedstrijd weer laten zien dat ze echt kunnen hockeyen!

2 HDS JB1 JB1 De eerste helft verliep wat moeizaam, HDS bleek zowaar een ploeg die tegenstand bood. Er werd dus een beroep gedaan op de vaardigheid om slim te spelen. Gelukkig viel de eerste goal van Cas tegen het eind van de eerste helft en was de ban gebroken. Daarna viel er nog een goal uit een strafcorner en was de ruststand 2-0 in ons voordeel. In de tweede helft kwam HDS er een paar keer gevaarlijk uit met prima doelkansen. Met dank aan Thom en Pelle die een cruciale rol speelden in de goal bleef het 0-2. JB1 herstelde zich en maakten de 0-3 en de 0-4. JB1 heeft een missie en is op de goede weg! JC1- HDM JC1 Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op de planning voor de Jongens C1. HDM was de tegenstander en na eerdere, onterechte, nederlaag uit bij hen was het nu tijd om de drie punten op de Krogt te houden! Uit de heenwedstrijd JC1 dat het belangrijk zou zijn om weinig corners weg te geven, 3 uit 4 scoorden zij eerder tegen JC1. Midweeks hadden de jongens een wedstrijd tegen Forescate (3-3) gespeeld en daaruit bleek maar weer dat het niet om statistieken draait maar om het afmaken van de kansen. Dan de wedstrijd zelf, JC1begon ontzettend fel aan de wedstrijd en HDM wist de bal niet goed in de ploeg te houden. Uiteindelijk resulteerde dit in een aantal strafcorners en goede kansen voor hun goal! Helaas waren de kansen niet aan JC1 besteed en daardoor lag het gevaar op de loer dat HDM zou scoren op een van de weinige kansen die ze wel hadden. Niet lang na een reeks aanvallen van JC1 kreeg HDM zijn eerste corner, en ja hoor, deze corner ging er in: 0-1. Extra zuur was het dat HDM speciaal voor de corner een speler in het veld bracht; ondanks dat dit niet mag werd het helaas niet opgemerkt. Na de rust ging JC1 verder waar het gebleven was: ontzettend fel zonder bal en een hoog bal tempo. HDM voelde de druk toenemen en besloot veel lange en hoge ballen te spelen. Dit drong JC1 wat achteruit en daardoor nam het aantal kansen wat af. Toen ineens toch nog een strafcorner voor JC1, en jawel, de 6e poging was wel raak! 1-1 met nog 10 minuten te spelen! HDM leek tevreden te zijn met een gelijkspel en bleef de lange bal hanteren. Uit een scoop kwam er toch nog een strafcorner voor HDM en helaas voor JC1 vond deze bal het net. Dit bleek het laatste wapenfeit en betekent voor JC1 dat ze zich moeten focussen op het veiligstellen van de Topklasse. Kom aanstaande zaterdag allemaal kijken op HC Rotterdam om 10:45.

3 Javier Osses en Bob van Brussel - spelers Heren 1 en coaches van JC1 JC2- Ring Pass JC1 JC2 speelde een sterke eerste helft tegen Ring Pass JC1. Na 20 minuten scoorde Ring Pass de 1-0 en daarna de 2-0 uit een strafcorner. JC2 zette onmiddellijk de tegenaanval in. Dit resulteerde in meerdere mooie kansen die helaas niet in goals eindigden. Vlak voor rust scoorde JC2 alsnog uit een strafcorner (Jeroen Zeverijn). Ook in de tweede helft liet JC2 goed spel zien. Uiteindelijk waas Rins Pass fysiek sterker. Het werd 3-1. JD2 Tempo 34 JD1 JD2 speelde een bloedstollend spannende wedstrijd tegen Tempo '34 JD1. Halverwege de eerste helft maakte Tempo'34 als eerste een goal. JD2 bleef goed samen overspelen en versnelde met sterke counters. Vlak voor rust scoorde JD2 de gelijkmaker. Na een aantal mooie kansen werd het halverwege de tweede helft 2-1. Ook Tempo '34 was sterk met counters. Op het allerlaatste moment verijdelde de verdediging van JD2 samen de gelijkmaker en won JD2 de wedstrijd.

4 MA1 OMHC MA1 Afgelopen zaterdag speelde MA1 thuis tegen Ommoord MA1. Dit werd de derde overwinning op rij. Ommoord werd met 5-0 verslagen. Drie doelpunten van Elze Zuur en Lotte Propper en Fabienne Speur maakte allebei ook nog een mooi doelpunt. Als MA1 deze lijn doorzet, dan spelen ze zaterdag 15 oktober de play-offs met als inzet Super A. Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Leonidas MA2 op de agenda. Zoetermeer MB2 MB1 Het team had er veel zin in en begon gedreven aan de wedstrijd. Al na 10 minuten viel het eerste doelpunt door Feline Bitter. Gevolgd door misschien wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd: Willemijn Welvaart sloeg de bal vanuit de rechterkant van de cirkel keihard op de plank. Na 25 minuten volgde een strafcorner die Floor van Sterkenburg netjes afmaakte met een tip-in. In de rust stond daarmee de teller al op 3-0. In de tweede helft deed Zoetermeer er een schepje bovenop. Onze MB1 moest teveel het duel aangaan waardoor er minder fraai hockey werd gespeeld. Keepster Coco stond er gelukkig weer op de juiste momenten. Uiteindelijk bleek MB1 ook in de tweede helft de bovenliggende partij. Middels een strafcorner werd het 4-0 door Frederieke Theijse. Daarna volgde een prachtige sleeppush van Juliette Mudde 5-0. Een paar minuten voor tijd nam Juliette ook de laatste goal nog voor haar rekening. Eindstand 6-0. MC1 HGC MC1 Na een 2-0 nederlaag in de eerste wedstrijd was MC1 er alles aan gelegen om te winnen. De wedstrijd werd dan ook met veel energie gestart. Het spel ging op en neer, met kansen over en weer. Met een corner en velddoelpunt voor allebei de teams werd er met 2-2 gerust. MB1 wilde echt winnen, ze gingen er ook echt voor. Er werden kansen gecreëerd, helaas gingen die er niet in. 5 minuten voor tijd viel de goal helaas aan de andere kant. Na een alles of niets poging is het jammer genoeg 2-4 geworden... MC1 kon met een opgeheven hoofd het veld verlaten, al was het toch verdriet wat de overhand had... OMHC MC2 MC2 Deze week werd gespeeld tegen Ommoord. Het was niet zo`n heel spannende wedstrijd, de meiden stonden na de eerste helft al voor met 5-0 (waaronder een strafbal die erin gescoopt werd). Ondanks het krachtsverschil was het een leuke wedstrijd en er werd door iedereen goed gespeeld. In de tweede helft ging het zelfs nog beter: eindstand 11-0! Door deze wedstrijd staan de meiden nu 1 e in de poule en ze gaan er alles aan doen om aan kop te blijven!

5 Programma CTH teams Tijd LOHC Tegenstander Veld Klasse Zaterdag 09:00 JD1 - Ring Pass JD1 2 Top 10:15 MD2 - Wateringse Veld MD1 1 2 e klasse 10:45 MD1 - Craeyenhout MD1 2 Top 11:45 JD2 - Kieviten JD1 1 Top 12:30 MB1 - HUDITO MB1 2 1 e klasse 14:15 JB1 - Ring Pass JB2 2 1 e klasse Zondag 10:15 Dames 2 - Kampong D5 1 Reserve 1 e JA1, JC1, JC2, MA1, MC1 en MC2 spelen op zaterdag uit. Dames 1, Heren 1 en 2 spelen zondag uit.

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

VOORLOPIGE INDELING MEISJES

VOORLOPIGE INDELING MEISJES MEISJES A topklasse A topklasse B toppklasse C Leonidas MA1 Alecto MA1 Cartouche MA1 LOHC MA1 Craeyenhout MA1 Gouda MA1 Rotterdam MA1 hdm MA1 HGC MA1 Victoria MA1 Ring Pass MA1 Kl Zwits MA1 Berkel Rod

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 10 November 2009 #10 Sint en zijn Pieten bij HCL Sinterklaas komt langs bij Hockey Club Liempde en wel op woensdag 25 november. Er is direct contact geweest met

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?!

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?! Zondag 20 september Dames 1 Meerssen D1 - Blerick D1 Uitslag: 1-1 Na een 3-0 overwinning op Boekel vorige week, stond deze week Meerssen op het programma. Vol goede moed naar het zonnige zuiden, want iedereen

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017 Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017 Deze maand: Introductie nieuwe nieuwsbrief Kort nieuws met o.a lustrumprogramma Belangrijke data Update Heren 1 & Dames 1 Vrijwilliger van de maand: Diana van Spronsen

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 DE PAALPIEPER Seizoen 2015-2016 nummer 7 P.3 Speelronde 8: Hudito H1 Leonidas H1 0-2 P.4 Dames 9: Een goed begin is het halve werk P.6 Alle supporters bedankt!! Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Inhoud: Uitgelicht: Zaalhockey Zaalscheidsrechters per team Events: Mossel avond Algemene ledenvergadering Pagina 1 Pagina 2 Pagina 1 Pagina 3 Huishoudelijke mededelingen: HVB

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes Wedstrijdverslagen 9 april Meisjes Blerick MA1 Nova MA1 3-1 Vandaag thuis de topper tegen NOVA MA1. Samen hetzelfde aantal punten alleen het doelsaldo van NOVA is beter. Dus de opdracht van vandaag is

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG 2017 STREPEN STERREN STIPPEN 17 JUNI VMHC POLLUX Belangrijk om te weten! Voor ieder team is er een biertafel met 2 banken en een plaid beschikbaar De tafel en

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevende kleine muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Herfstvakantie / vrije weekenden Wedstrijdverslag Dames 1 Speelschema 6 e weekend van

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 20 en 21 mei 2017

Wedstrijdverslagen 20 en 21 mei 2017 Wedstrijdverslagen 20 en 21 mei 2017 Blerick a weert b 1-1 Omdat Weert blijkbaar het Ateam moest versterken kwamen ze mondjesmaat en dus te laat in Blerick. Wij snappen deze capaciteitproblemen: vandaag

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

1. Hoeveel spelers moet een team minimaal in het veld hebben bij het begin van de wedstrijd? A. 8 B. 11 C. 16

1. Hoeveel spelers moet een team minimaal in het veld hebben bij het begin van de wedstrijd? A. 8 B. 11 C. 16 Proefexamen 2 Spelregels VELDHOCKEY 1. Hoeveel spelers moet een team minimaal in het veld hebben bij het begin van de wedstrijd? A. 8 B. 11 C. 16 2. Een team wil een speler wisselen. Wat is juist? A. Dat

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2 De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : wedstrijdverslag Meisjes D2 wedstrijdverslag Dames 1 en Heren 1 Smurfentoernooi

Nadere informatie

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Voorwoord Voorwoord Na een weekend rust gaan alle teams er weer tegenaan. Helaas spelen Heren 1 en Dames 1 de komende weken niet parallel uit en thuis. Dames 1 ontvangt

Nadere informatie

Jongens A voorcompetitie

Jongens A voorcompetitie Jongens A voorcompetitie Jongens A voorcompetitie - Landelijke Topklasse - A Gooische JA1 Leiden JA1 Pinoké JA1 Quick Stick JA1 Jongens A voorcompetitie - Landelijke Topklasse - B Apeldoorn JA1 HGC JA1

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Wedstrijdfolder 19 april SBHC Xenios

Wedstrijdfolder 19 april SBHC Xenios Wedstrijdfolder 19 april SBHC Xenios Voorwoord Voorwoord De overeenkomst tussen de Heren en Dames 1? Ze hebben een opwaartse lijn te pakken: allebei 3 punten afgelopen week dankzij een 2-1 overwinning

Nadere informatie

hdm journaal , nr december 2012

hdm journaal , nr december 2012 Theo Mann Bouwmeesterlaan 205 2597 GV Den Haag Tel. (070) 324 13 53 hdm journaal 2012-2013, nr. 15 12 december 2012 van het bestuur bestuursmededelingen De zaalcompetitie is begonnen, waarbij wij te gast

Nadere informatie

Verslagen. Zaterdag 5 november 2016

Verslagen. Zaterdag 5 november 2016 Verslagen Zaterdag 5 november 2016 Blerick MB1 Best MB4 12-3 We hebben gewonnen met 11-3! Het was een goede wedstrijd op een paar dingen na. We hebben veel kansen gehad, alleen zaten ze er niet allemaal

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol HOCKEYCLUB BLERICK 5 februari 2013 Jaargang 1, nummer 23 Ut Stikske In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden In Memoriam Piet Bol 1 Ledenmutaties 2 Diversen 2 Agenda 2 Wedstrijdschema s 3 Hockey

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Verslagen. Wedstrijdverslagen 19 november

Verslagen. Wedstrijdverslagen 19 november Verslagen Wedstrijdverslagen 19 november Boxmeer MA2 - Blerick MA1 0-4 De eerste helft van de wedstrijd hadden we individueel allemaal goed gespeeld maar nog niet als team. In de tweede helft speelden

Nadere informatie

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels Jongste Jeugd Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2016 2017 Versie 8-9-2016 Spel begeleiding F & 1e jaars E Begeleiding door 2 ouders (elk team 1) Nadruk ligt op begeleiden 2e jaars E Beide teams

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

De grote PJ Voerman show

De grote PJ Voerman show Nieuwsbrief 9 De grote PJ Voerman show Beste lezer van de nieuwsbrief, Heren 1 wint ook hun 9 e wedstrijd op rij. Dames 1 verliest door een uitspeelcorner Soms is het teveel eer om één speler in de schijnwerpers

Nadere informatie

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend! VVZ Nieuwsbrief 13 Het was weer een heerlijk HCZ weekend! Dames 1 trakteert op taart Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, hadden deze speelsters alle ouders uitgenodigd om zelfgebakken taart te eten

Nadere informatie

ZAALHOCKEY 2017/ 2018 Informatieavond 20 November Introductie

ZAALHOCKEY 2017/ 2018 Informatieavond 20 November Introductie ZAALHOCKEY 2017/ 2018 Informatieavond 20 November 2017 Introductie Agenda PW-site Hockey->Zaalhockey Opzet van de competities (KNHB en TVO Regio) Tips voor de scheidsrechter Zaalleiding Uitrusting spelers

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Spelregels : Achttal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ

Spelregels : Achttal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ Spelregels : Achttal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ Hoe ziet het speelveld eruit? Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

H1 wint alles, 33 uit 11!

H1 wint alles, 33 uit 11! Nieuwsbrief 11 H1 wint alles, 33 uit 11! Afgelopen zondag was een historische dag voor hockey in de 1 e klasse. HC Zwolle H1 won alle 11 heenwedstrijden. De dames roken aan hun tweede overwinning, maar

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 23 en 24 september Blerick D1 - Maastricht D Hallo lieve facebookvolgers,

Wedstrijdverslagen 23 en 24 september Blerick D1 - Maastricht D Hallo lieve facebookvolgers, Wedstrijdverslagen 23 en 24 september 2017 Blerick D1 - Maastricht D1 2-3 Hallo lieve facebookvolgers, Vandaag hadden we Maastricht op de planning, een ploeg die gedegradeerd is naar de 3e klasse. Een

Nadere informatie

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Zaalhockey jeugd-coaches

Zaalhockey jeugd-coaches Zaalhockey jeugd-coaches Forescate December 2010 Bas Seelen Inhoud 1) Nut en fun 2) Organisatie 3) Techniek & tactiek 4) Materiaal 1 Z @ P P s p o r t - Pinoke JD1 NK zaal Maar bovenal!!!!! 2 Nut & Fun

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 12 2421 AB Nieuwkoop 26 november 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijfentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : Wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 Grote opkomst jonge fluiters

Nadere informatie

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels 8:8 Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2014 2015 Versie 29-8-2014 Het speelveld Alleen pionen indien geen cirkel zichtbaar Wedstrijd Wedstrijd duur 2 * 30 minuten met 5 min pauze Coach kan een

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 14 P.3 P.4 P.5

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 14 P.3 P.4 P.5 DE PAALPIEPER Seizoen 2014-2015 nummer 14 P.3 Alle zaalkampioenen op een rij P.4 Leo MC7 - Voorne MC1: 2-1. BAM! Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari 1934 P.5 Oud-Leonidas speelster

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

A B C. veld veld veld

A B C. veld veld veld Proefexamen 3 Spelregels VELDHOCKEY 1. Op welke tekening staat het doel juist opgesteld?. Tegen de achterlijn, zie tekening B. Op de achterlijn, zie tekening B C. Voor de achterlijn, zie tekening C B C

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Spelregels Indoor Hockey

Spelregels Indoor Hockey Spelregels Indoor Hockey U9 2. Theoretische scheidsrechter Indoor verplicht verplicht aangesloten bij 3. Manager: mag enkel op de bank indien aangesloten bij 5. Keeper: verplicht op het veld in complete

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 Uitslagen jeugd Zaterdag 10 september Uitslag Hapert JO19-1 - Braakhuizen JO19-1 3-1 Hapert MO19-1 - De Valk MO19-1

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

PRESENTATIE VELDHOCKEY TACTIEK COACHES LEONIDAS

PRESENTATIE VELDHOCKEY TACTIEK COACHES LEONIDAS PRESENTATIE VELDHOCKEY TACTIEK COACHES LEONIDAS DOOR: Axel Groothuis 8 september 2015 EVEN VOORSTELLEN: Axel Groothuis Werkzaam bij Post & Co in Rotterdam (gespecialiseerd in aansprakelijkheidsverzekeringen

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over.. Agenda Welkom Clubregels Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie Activiteitenkalender 2014-2015 Fluiten doe je zo bij HCL! (Beknopte spelregeluitleg 3-6-8-11-tallen) slaan we over.. Communicatie

Nadere informatie

Spelregels achttal hockey. Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen

Spelregels achttal hockey. Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Spelregels achttal hockey Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen doen dienst als achterlijnen.

Nadere informatie

Hockey begeleiding Jongste Jeugd

Hockey begeleiding Jongste Jeugd Hockey begeleiding Jongste Jeugd Agenda Wat is Hockey Spelbegeleiding Spelregels Wat is hockey Algemeen: Hockey is een spel waarbij 2 teams tegen elkaar spelen. Alle spelers hebben een stick. Met die stick

Nadere informatie

Wedstrijdduur De wedstrijdduur wordt bepaald door de zaalhockeycommissie van het district.

Wedstrijdduur De wedstrijdduur wordt bepaald door de zaalhockeycommissie van het district. Zaalhockeyregels Jongste Jeugd (6- en 8-tallen) I. Algemene bepalingen Competitie E6- en E8-tallen spelen wedstrijden in competitieverband. Deze vinden plaats in sporthallen. De verantwoordelijkheid voor

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

Opleiding tot clubscheidsrechter

Opleiding tot clubscheidsrechter Opleiding tot clubscheidsrechter Voorbereiding examen 1 oktober 2013 Instructie avonden Twee avonden: 18 en 23 september (2e avond Mozaiek), 19:30-21uur Opzet van de instructie avonden Eerste avond: 1.

Nadere informatie

Arbitrage : van 8-tal hockey naar 11-tal hockey Versie november 2010 Bron: KNHB / B.Bams

Arbitrage : van 8-tal hockey naar 11-tal hockey Versie november 2010 Bron: KNHB / B.Bams Arbitrage : van 8-tal hockey naar 11-tal hockey Versie november 2010 Bron: KNHB / B.Bams De veranderingen zijn GEEL gemarkeerd. Hoe ziet het speelveld eruit?.. Veldmarkeringen in de vorm van hoekvlaggen

Nadere informatie

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder Coachavond 10-9-14 20.00 u Introductie Bonne Biesma Plannen Breedte TC Spelregelwijzigingen Digitaal wedstrijdformulier Indelen scheidsrechters Invallers van andere teams Herindeling 1 e klasse en lager

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 17-09 De Valk E1 - NWC Asten E2 18.00 18.45V 20-09 Dosko

Nadere informatie

Tips - Praktisch: Spelleider bij Jongste Jeugd. Tips - Praktisch: Tips - Houding: Tips De wedstrijd: Tips De wedstrijd: 3-12-2008. Spannend? Leuk!!

Tips - Praktisch: Spelleider bij Jongste Jeugd. Tips - Praktisch: Tips - Houding: Tips De wedstrijd: Tips De wedstrijd: 3-12-2008. Spannend? Leuk!! Tips - Praktisch: Spelleider bij Jongste Jeugd Spannend? Leuk!! Zorg dat je op tijd bent! Meld je bij de coach van het SMHC team dat je moet fluiten. Zorg zelf voor een fluitje of haal er één bij degene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN MOOI SEIZOENS EINDE 47 e jaargang Nummer 28 13 mei 2017 Het seizoen loopt echt te einde nu, met mooie resultaten voor verschillende teams. JO9-1 staat zelfs nog in de bekerfinale een heel mooi seizoen

Nadere informatie

Zaalhockeyregels Midden Nederland Jongste Jeugd (6- en 8-tallen)

Zaalhockeyregels Midden Nederland Jongste Jeugd (6- en 8-tallen) Zaalhockeyregels Midden Nederland Jongste Jeugd (6- en 8-tallen) I. Algemene bepalingen Competitie E6- en E8-tallen spelen wedstrijden in competitieverband. Deze vinden plaats in sporthallen. De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 27 2421 AB Nieuwkoop 14 mei 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY 1 Een team heeft geen elftal bij elkaar kunnen krijgen Ze willen met 9 spelers beginnen Is dit toegestaan? A Alleen als de aanvoerder van tegenstanders hiermee akkoord gaat B Ja,

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen

Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen Spelregels achttal hockey Hoe ziet het speelveld eruit? Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen doen dienst als achterlijnen. De achterlijn en middenlijn

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

1 Fluiten in t algemeen

1 Fluiten in t algemeen 1 Fluiten in t algemeen. 11.1 Twee scheidsrechters hebben de leiding over de wedstrijd, pas- sen de regels toe en beoordelen of er eerlijk en sportief gespeeld wordt (fair play).. 11.2 Iedere scheidsrechter

Nadere informatie

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen; PRAKTISCHE INFO & WEDSTRIJDREGLEMENT Organisatie U wordt met de volledige ploeg verwacht op KHCL een half uur voor aanvang van uw eerste wedstrijd; waar u zich dient aan te melden aan de wedstrijdtafel.

Nadere informatie

Zoek de verschillen!

Zoek de verschillen! Briefing Zaalhockey 2011-2012 Scheidsrechters & Coaches Zoek de verschillen! 28 November 2011 Paulo Sacramento AGENDA Algemeen Spelen van de bal Speelveld en doelen Teams en Wissels Tijdwaarneming Bal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Van de voorzitter Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Een korte nieuwsbrief dit keer. Zoals u gewend bent, eindigen we de nieuwsbrief ook nu weer met wedstrijdverslagen. We plaatsen per team het meest recente

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Spelregels : Zestal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ

Spelregels : Zestal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ Spelregels : Zestal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ Hoe ziet het speelveld eruit? speelrichting speelrichting. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm

Nadere informatie

Workshop Zaalhockey. Informatiebijeenkomst 'Hockeyvisie MOP' Zondag 21 februari 2016

Workshop Zaalhockey. Informatiebijeenkomst 'Hockeyvisie MOP' Zondag 21 februari 2016 Workshop Zaalhockey Informatiebijeenkomst 'Hockeyvisie MOP' Michel Princen, Auke Posthumus en Paul de Ruijter Vught, 22-11-2016 Zondag 21 februari 2016 Workshop Zaalhockey Programma Inleiding Zaalhockeyspecifieke

Nadere informatie

Spelregels achttal hockey. Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen

Spelregels achttal hockey. Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Spelregels achttal hockey Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen doen dienst als achterlijnen.

Nadere informatie

Programma & Spelregels. Rabobank Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni Programma: Hockey

Programma & Spelregels. Rabobank Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni Programma: Hockey Programma & Spelregels Rabobank Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni 2016 Programma: Hockey Poule indeling hockey meisjes Rabobank Olympische Dag Haarlem 10 juni 2016 Poule indeling hockey jongens Rabobank

Nadere informatie

hdm journaal 2013-2014, nr. 13 27 november 2013

hdm journaal 2013-2014, nr. 13 27 november 2013 Theo Mann Bouwmeesterlaan 205 2597 GV Den Haag Tel. (070) 324 13 53 hdm journaal 2013-2014, nr. 13 27 november 2013 Beste hdm'ers! Poen, poen, poen, poen. hdm sleepte de derde prijs als Haagse sportvereniging

Nadere informatie

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland DISTRICT NOOR D-HOL LAND Districtskantoor Tel. 072 520 67 27 district-nh@knhb.nl Nummer 3, December 2010 Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland Beste Zaalcommissarissen, Afgelopen weekend,

Nadere informatie

Reglement - Hockey

Reglement - Hockey Algemene bepalingen: Reglement - Hockey 2018-2019 Er wordt gespeeld in vijf categorieën: o Klas 1-2 meisjes o Klas 3 4 meisjes o Klas 1 3 jongens o Schoolteam meisjes o Schoolteamjongens Een speler mag

Nadere informatie

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 7 januari 2013 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie