Nieuws brief 08 november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws brief 08 november 2014"

Transcriptie

1 Nieuws brief 08 november 2014 Vorige week is voor het eerste sinds lange tijd de nieuwsbrief op onze site te lezen. De redactie heeft gelukkig positieve reacties ontvangen waardoor ze vol goede moed door gaan. De nieuwsbrief zou eigenlijk om de twee weken uit komen maar er zijn best zaken die vermeld mogen worden waardoor deze eerder uitkomt. Ook wil de redactie even stil staan bij onze onderhoudsgroep, de diverse teams en sponsering van het D elftal. Tevens zijn er drie verslagen onderaan de nieuwsbrief toegevoegd. Dan nog een compliment aan de trainers en leiders, of wel alle vrijwilligers, dat afgelopen week er geen problemen waren rondom het alarm en het bestuur dus ook van de nachtrust kon genieten. Tevens staat de oproep er weer in. SPONSOR: TANDARTSENPRAKTIJK ENE Afgelopen zaterdag is ons D elftal voorzien van nieuwe spullen. Tandartsenpraktijk ENE uit Ooltgensplaat, heeft er voor gezorgd dat de mannen nieuwe tassen en inloop jassen hebben gekregen. Dit in aanvulling op het tenue wat ze al gebruikte. Tevens zijn de leiders/trainers voorzien van mooie coachjassen. Als dank voor de sponsering overhandigde OFB de praktijk een schilderij met een shirt van het elftal. Tevens werd de team foto overhandigd en natuurlijk een bloementje. Het schilderij zal een prominente plaats krijgen in de praktijk ruimte. De redactie wil Tandartsenpraktijk ENE namens OFB bedanken voor het vertrouwen en het investeren in onze jeugd Onderhoud Onze onderhoudsploeg verzet bergen werk en dat mag best wel eens gezegd worden. Het voorzien van nieuwe plafonds is één van de punten. Riool is ook al aangepakt. Tevens kreeg het bestuur een compliment tijdens de nulmeting voor het eilandelijke onderzoek welke betrekking heeft op de velden bij OFB. Er werd zeer lovend gesproken over hoe wij het onderhoud deden van de velden. De manier van belijnen en het handmatig maaien van diverse delen van de velden werd als zeer positief ervaren. Adviezen werden gelijk door de mannen opgevolgd. Mannen super.

2 7 x A.s vrijdag gaan de mannen naar Zinkweg toe maar wel zonder Huib Jan Bom. Zoals jullie in de nieuwsbrief van vorige week hebben gelezen heeft hij een blessure opgelopen. Er werd gevreesd voor het ergste, maar vandaag liep hij met behulp van een stok toch weer bij ons op de voetbal. De redactie heeft even gevraagd hoe het met hem gaat. Het ging beter en maandag 10 november moet hij voor controle en misschien dat er een scan gemaakt moet worden. Huib Jan sterkte toegewenst en hopen op een goede uitslag. C1 Richard Ouderijn is gelukkig goed herstellende van zijn operatie aan zijn blinde darm. Hij heeft afgelopen woensdag alweer met de mannen mee getraind. Namens OFB heeft hij een fruitmandje ontvangen en zijn teamgenoten hebben ook een pakketje van energydrank en snoepgoed voor hem samen gesteld. Hoop dat je gauw weer de oude bent. Veteranen Vorig weekend was een dieptepunt en heeft uiteindelijk een beslissing tot gevolg gehad. Sommige mannen willen stoppen wat tot gevolg zal hebben dat het doek zal vallen. Andere mannen zien dat nog niet zitten en ook het bestuur juicht dit niet toe. Er zal komende week gekeken gaan worden in hoeverre de beslissing definitief zal worden. De ontwikkelingen zullen waarschijnlijk in de volgende nieuwsbrief te lezen zijn. Oproep vrijwilligers In de vorige nieuwsbrief is er ook al aandacht aan gegeven maar nogmaals: In de komende tijd zullen er waarschijnlijk ook wat mutaties plaats gaan vinden in de bezetting van de vrijwilligers dus daarom maar gelijk een oproep om OFB te helpen. Wie kan OFB helpen om wat te doen voor de vereniging. Niet alle personen kunnen een dubbele functie uitvoeren.

3 Verslagen Zoals aangegeven zijn er 3 verslagen binnen gekomen van het eerste elftal, de D1 en van de Vrouwen. Rimboe 1 - OFB 1 Rust 4-0 Eindstand 4-0 Na de overwinning van vorige week was de club hoopvol. Op naar de Rimboe en dan op bivak om het overwinnaars gevoel te behouden. Om uur werd de aftrap genomen en waarschijnlijk is OFB nog niet wakker. Ze beginnen slap en gelijk al in de eerste minuut vliegt onze doelman al de bal om de oren. De wedstrijd amper twee minuten oud en nu al tegen een achterstand aan kijken. OFB gaat er wel tegenaan en in de 4 e minuut weet OFB gevaarlijk voor de keeper te komen. Sydney lost zijn schot maar de keeper van Rimboe weet de bal uit de netten te houden. De corner die er op volgt kan geen gevaar meer brengen. OFB kan de vuist niet echt maken waardoor Rimboe de kansen kan creeren. Hierdoor kan Rimboe in de 12 e en 16 e minuut de bal afmaken en kijkt OFB in korte tijd tegen een 3 tegen 0 achterstand aan. Nu komt er een periode dat OFB wat meer de wedstrijd naar zijn hand kan zetten maar jammer genoeg niet zo goed dat de aansluiting kan worden geregeld. Tegen het einde van de eerste helft verliest OFB de grip. In de 38 e minuut wordt er in de 16 meter door een van onze mannen een overtreding gemaakt. Dit risico wordt beloond met een gele kaart en een strafschop. De penalty kan niet gepareerd worden en zo gaat OFB met vier punten achterstand de rust in. De tweede helft verandert niet veel aan het beeld van de eerste helft. Rimboe dringt OFB terug op eigen helft maar mist de precisie om echt gevaarlijk te zijn. Rimboe wordt steeds onzuiverder in zijn spel ondanks dat zij best technisch goede spelers hebben. In de tweede helft gaan deze spelers van Rimboe vaak voor eigen roem waardoor OFB stand kan houden. OFB kan in de tweede helft Rimboe opvangen maar kunnen de spreekwoordelijke vuist helaas niet meer maken. Zo hobbelt de wedstrijd voort en na 90 minuten fluit de scheidrechter, welke overigens een goede wedstrijd floot, voor het eindsignaal. Jammer dat de positieve drive van vorige week geen doorgang heeft kunnen vinden.

4 OFB D1 - OHVV D1 Rust 0-1 Eindstand 0-1 Eindelijk was het zover, de tassen en jassen werden uitgereikt aan de mannen. En natuurlijk even op de foto. Het zonnetje kwam al over onze voetbal wei en de wind was guur. Onze mannen begonnen vol goede aan, om uur, de wedstrijd vanaf het moment dat Cock Braber floot voor de aftrap. OFB komt er al snel achter dat dit een lastige wedstrijd zal worden. OFB wordt terug gedrukt op eigen helft. OHVV is alert en scherp waardoor onze mannen niet hun eigen spel kunnen spelen. OHVV weet de bal regelmatig gevaarlijk voor ons doel te krijgen. Halverwege de eerste helft kan OFB niet voorkomen dat, OHVV een vrije man gevaarlijk voor ons doel te hebben. OHVV neemt de bal op de slof en onze keeper moet zijn werk doen maar helaas duikt hij de bal er niet uit, maar gaat er over heen. Door een ongelukkige situatie kijkt OFB nu tegen een achterstaand aan. De resterende tijd van de eerste helft geeft geen ander beeld. OHVV is de ploeg die aandringt en OFB kan moeizaam in hun spel komen. De tweede helft moet anders maar gaat dit ook gebeuren. Het begin geeft het zelfde beeld en OFB heeft moeite de wedstrijd te keren. Maar langzaam aan weet OFB een beetje grip terug te krijgen. Onze mannen worden scherper en kunnen nu de mannen in de voorhoede bereiken. De links buiten weet op een diepte bal door te breken maar schiet bal rakelings langs het doel, de aansluiting blijft uit. Dit geeft OFB weer wat meer moed. Een paar minuten later wordt de spits weggestuurd en komt vrij voor doel. Maar zijn schot is net te ver weg van het doel en de keeper van OHVV kan de bal vrij gemakkelijk tegenhouden. De wedstrijd wordt verder uitgespeeld zonder verder nog gevaarlijk te worden. Jammer jongens volgende week gaan we weer voor de overwinning.

5 OFB VR1 DSVP VR3 Rust 0-7 Eindstand 0 12 De zon is lekker doorgekomen en er wordt om uur gefloten voor de wedstrijd. OFB trapt af en verlies in het begin snel de controle. De DSVP gaat gelijk vol in de aanval en onze vrouwen lopen gelijk achter de feiten aan. In de 5 e minuut moeten onze vrouwen het eerste tegendoelpunt verwerken. Al snel blijkt dat het te kort aan wissels het team parten zal gaan spelen. Onze vrouwen kunnen niet veel doen tegen een sterk en goed overspelend DSVP. Deze gevaarlijke tegenstander kan door OFB niet worden weerhouden van een doelpunten reeks. Regelmatig krijgt OFB een tegendoelpunt te verwerken maar ondanks dat blijven onze vrouwen proberen een goede aanval neer te zetten. Een mooie doorbraak kan een doelpunt opleveren. Maar het knappe schot op doel wordt door de keeper van DSVP keurig uit het doel gedoken. Maar echt gevaarlijk kunnen onze vrouwen verder niet worden. Na 45 minuten klinkt het rustsignaal. De tweede helft is niet ineens een andere wedstrijd. DSVP trapt af en beginnen gelijk weer met de druk op OFB te zetten. Onze vrouwen hebben het moeilijk met deze druk en kunnen de DSVP niet gepast weerstand bieden. De tegenstandsters gaan wat meer voor eigen glorie en hierdoor zijn ze in het begin fase wat minder scherp voor het doel. Onze keepster weet nu regelmatig de bal uit de netten houden. De doelpunten reeks van de eerste helft gaat wat moeizamer in de tweede helft. Onze vrouwen komen af en toe gevaarlijk uit maar kunnen de keeper niet passeren. Ongeveer 15 minuten voor het einde ontstaat er bij het uitverdedigen een blessure bij een van onze vrouwen. DSVP speelt een beetje onsportief door en weet dit voordeel ook nog om te zetten in een doelpunt. De blessure is fataal en er volgt een uitval beurt. Nu moeten de vrouwen met 6 spelers verder. Tevens krijgt één van onze vrouwen ook nog kramp. DSVP geeft aan dat de wedstrijd wat hun betreft klaar is gezien de blessures bij onze vrouwen. De scheidrechter blaast daarop het eindsignaal. Redactie mailadres : marco-zant@hetnet.nl

Nieuwsbrief 15 maart 2015

Nieuwsbrief 15 maart 2015 Nieuwsbrief 15 maart 2015 Je vraagt je af, kan OFB de euforie van vorige week nog overtreffen. Kan het eerste elftal de reeks van overwinningen voort zetten en houden onze jeugd teams de koppositie. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Nieuwsbrief Seizoen 17-18 Nieuwsbrief Seizoen 17-18 4 e jaargang nr 01 23 September 2017 De voetbal is al even een tijdje begonnen maar reporters waren nog niet aanwezig. En toen het wel kon werden de wedstrijden weer afgelast.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Nieuwsbrief 22 februari 2015 Nieuwsbrief 22 februari 2015 Afgelopen week zijn er een hoop positieve ontwikkelingen bij ons clubje. Waar een klein clubje groot in kan zijn. Afgelopen woensdag heeft ons C elftal er voor gezorgd dat

Nadere informatie

Nieuws brief 01 november 2014

Nieuws brief 01 november 2014 Nieuws brief 01 november 2014 Het is al weer tijd geleden dat er een nieuwsbrief is geweest op onze site. De redactie was jarenlang in handen van Jack en na zijn vertrek zijn er diverse mensen geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01 maart 2015

Nieuwsbrief 01 maart 2015 Nieuwsbrief 01 maart 2015 Eindelijk kan er weer gevoetbald worden en wat voor een spelweekend was het. De E teams hebben de winst gepakt, daarna onze mannen van de D1 die de winst op de thuis basis houden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Nieuwsbrief Seizoen 15-16 Nieuwsbrief Seizoen 15-16 2 e jaargang nr 19 6 Februari 2016 Gelukkig zijn er geen afgelastingen en kunnen bijna alle teams weer de wei in. Behalve het tweede elftal want die had vrij. Het eerste heeft

Nadere informatie

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt. Met verbazing vragen ouders zich af of de pupillen wel alle aanwijzingen begrijpen die trainers en coaches naar hun pupillen roepen. Natuurlijk begrijpen ze dat. Om deze ouders wegwijs te maken in deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 23 02 April 2017 Met het oog op de komende week is er ook een bedankje. A.s. woensdag is het zover. Door de inzet van Cor Leijdens zijn de finale wedstrijden bij

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Mei 2015

Nieuwsbrief 25 Mei 2015 Nieuwsbrief 25 Mei 2015 Zoals de redactie al een paar keer heeft aangegeven het seizoen loopt ten einde. Er worden nog enkele competitie wedstrijden gespeeld en verder worden de toernooien afgewerkt. Zo

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Wat vul je in? Vul in ei of ij. Alle spelers gaan.. trainingskamp. Verschillende landen spelen. Eén keer.. de vier jaar wordt het WK gehouden.

Wat vul je in? Vul in ei of ij. Alle spelers gaan.. trainingskamp. Verschillende landen spelen. Eén keer.. de vier jaar wordt het WK gehouden. Naam:. Wat vul je in? Kies uit: tegen in van met op naast onder over - aan Alle spelers gaan.. trainingskamp. Het wk begint.. een openingsceremonie. Verschillende landen spelen.. elkaar. Eén keer.. de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 8, 9 en 10 Juni 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Voetbalvereniging DVG Liempde Zaterdag 9 juni 2018 5 e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Aanwezig zijn om: 09.00 uur Prijsuitreiking om: 12.00 uur Voetbalvereniging DVG Liempde Namens

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer Programmaboek Zondag 28 augustus 2016 Dinsdag 30 augustus 2016 Woensdag 31 augustus 2016 Donderdag 1 september 2016 Vrijdag 2 september 2016 Zondag 4 september 2016 Meiden voetbaltoernooi O15-jun. & O13-pup.

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Programmaboek 1 e open Achterhoekse Walking Football Toernooi BEWEEGTEAM WOERDEN 1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Beweegteam Woerden Rembrandtlaan 2 3443 EG

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Van de E naar de D!! Wat nu??

Van de E naar de D!! Wat nu?? Van de E naar de D!! Wat nu?? Informatie voor DSVP-spelers die op een groot veld gaan spelen. Bij de overgang van de E naar de D veranderen er plotseling een groot aantal dingen die in de E zo gewoon waren.

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 19, 20 en 21 Mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8 Groep 7 & 8 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 7/8 VRIJDAG 13 & 20 APRIL MEIDEN 7x7 JONGENS 7x7 11x11 Poule M1 Poule J4 Poule E6 Springschans

Nadere informatie

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop.

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop. VRAAG 1 Een wisselspeler die aan de zijkant van het veld zich aan het warm lopen is, spuugt een speler van de tegenpartij binnen het speelveld raak in zijn gezicht. Die scheidsrechter ziet dit en onderbreekt

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Informatie voor scheidsrechters

Informatie voor scheidsrechters Informatie voor scheidsrechters De aftrap en toss Fijn, de wedstrijd kan beginnen! Wel op een correcte manier natuurlijk. De aftrap Een aftrap is de manier om een wedstrijd te beginnen of om het spel te

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap :

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : OPLOSSINGEN Reglemententest 2013-2014 Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : a. mag de bal met hand ingerold worden. (moet met de voet) b. wordt de bal met voet ingetrapt in de omgeving

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 13 02 December 2016 De velden van OFB werden gisteren magertjes bespeelt omdat bijna alle wedstrijden uit werden gespeeld. Ook omdat er uitgespeeld werd en ook

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

Praktische opdracht LO Fair Play

Praktische opdracht LO Fair Play Praktische opdracht LO Fair Play Praktische-opdracht door een scholier 1971 woorden 12 mei 2003 6,8 84 keer beoordeeld Vak LO Opdracht 1 Opdracht 1.1 a. Geef tenminste 2 verschillende omschrijvingen van

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 6 09 Oktober 2016 De laatste speel ronde van de beker is gisteren gespeeld door de jeugd. Veel van deze wedstrijden werden lekker thuis gespeeld. Dus voor Wilco

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 December 2014

Nieuwsbrief 21 December 2014 Nieuwsbrief 21 December 2014 Met een klein programma zou het inhaal weekend beginnen. Jammer voor onze D-tjes deze konden thuis blijven in verband met een afgelasting. Dit weekend was weer een vraagteken

Nadere informatie

Spelregels en uitleg TopCoach 2013 Scorito.com

Spelregels en uitleg TopCoach 2013 Scorito.com Spelregels en uitleg TopCoach 2013 Scorito.com 1. Vooraf In dit document staan de spelregels en een uitleg van het spel TopCoach van Scorito.com. Het is handig om dit document uit te printen en het erbij

Nadere informatie

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers,

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers, WELKOM Beste deelnemers, We willen jullie alvast van harte welkom heten op het Dick van Elst International Tournament 2019. Na het succes van een kleine editie twee jaar geleden, dit jaar een tweedaags

Nadere informatie

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1 17 oktober 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave Pagina 3...Voorwoord Pagina 4 Feitjes en Weetjes Pagina 5.Poule 1 indeling en programma Pagina 6.. Poule 2 indeling en programma Pagina 7......Plattegrond Pagina

Nadere informatie

Spelregels. JO10-JO11 JO12(7-7) tm JO13(7-7) (voetbaltechnisch beleid/structuur)

Spelregels. JO10-JO11 JO12(7-7) tm JO13(7-7) (voetbaltechnisch beleid/structuur) Spelregels JO10-JO11 JO12(7-7) tm JO13(7-7) (voetbaltechnisch beleid/structuur) Technische commissie OLYMPIA 18 pagina 2 pagina 3 Richtlijnen 7 tegen 7 Deze spelregels worden door de KNVB voorgeschreven

Nadere informatie

4x4 mini toernooi 2017

4x4 mini toernooi 2017 Welkom bij RKSV NEO 4x4 mini toernooi 2017 13 mei 2017 hoofdsponsor 14 3 Opgericht 11 mei 1919, koninklijk goedgekeurd 9 februari 1929 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 12 Inleiding 23

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 WOENSDAG 18 APRIL MEIDEN JONGENS Poule A Zuidwester M1 Meander M1 Paulus M1 Benedictus M1

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE 10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE Activiteiten@hvspijkenisse.nl VOORWOORD Zaterdag 10 december 2016 vindt het jaarlijkse IJsspijker toernooi plaats bij HVS met als thema: Winter! Dit evenement wordt elk

Nadere informatie

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16. POULEWEDSTRIJDEN vrijdag 10 juni 21.00 uur poule A (wedstrijdprijs) Frankrijk-Roemenie 1. ruststand 2 pnt 1. 2. eindstand 5 pnt 2. 3. Hoeveel doelpunten scoort Antoine Griezmann? 1 pnt 3. 4. Hoeveel gele

Nadere informatie

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur Gelukkig Nieuwjaar zaalvoetbaltoernooi zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen 10.00 uur - 18.00 uur 1 Beste AFC ers! Allereerst heten wij jullie van harte welkom in de Emergohal bij het traditionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Mei 2015

Nieuwsbrief 17 Mei 2015 Nieuwsbrief 17 Mei 2015 Vorige week berichten de redactie dat er deze week geen nieuwsbrief zou zijn. Dit omdat er geen reguliere wedstrijden op het programma stonden. Waar de redactie aan voorbij is gegaan

Nadere informatie

RKSV NEO F en E TOERNOOI

RKSV NEO F en E TOERNOOI F en E toernooi 2016 21 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw. Team: Leider:

Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw. Team: Leider: Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw Team: Leider: Inleiding Op 16 mei is het eindelijk zover, ons splinternieuwe kleedkamergebouw wordt officieel geopend. Dit doen wij natuurlijk niet

Nadere informatie

VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL

VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL WAT GAAT ER DAN VERANDEREN? MET ELF SPELERS OP EEN HEEL VELD MET BUITENSPEL 4 april 15 Pagina 1 van 12 Voorwoord Vanaf volgend seizoen spelen jullie niet meer bij E-pupillen van

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Vier van onze zonen spelen bij Sparta:

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017 VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017 De Toernooi Organisatie wenst iedereen een sportief en mooi toernooi toe met respect voor de spelregels en elkaar. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet,

Nadere informatie

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert 13 juni 2015 Pagina 1 Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 5...Voorwoord Pagina 7 Feitjes en Weetjes Pagina 9. Poule 1 teams Pagina 11... Poule 2 teams Pagina 13....Plattegrond Pagina 15....Kleedkamer indeling

Nadere informatie

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI F C HARLINGEN FC HARLINGEN MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 Voorwoord. Beste sportvrienden, In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de

Nadere informatie

Wintercompe titie Zaalvoetbal

Wintercompe titie Zaalvoetbal Wintercompe titie Zaalvoetbal 15-1 F-Pupillen E-Pupillen Sporthal Möllinksslag te Bergentheim (Tel. 53-3) allen Wij wensen jullie een goede en sportieve zaalcompetitie toe!. Richtlijnen en spelregels De

Nadere informatie

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD Geveldoek dia - afbeelding Wat gaat er veranderen? Seizoen 2018/ 19 Onder 10 start met 6 tegen 6 wedstrijdvorm Onder 11 en onder 12 gaan de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Nieuwsbrief Seizoen 15-16 Nieuwsbrief Seizoen 15-16 2 e jaargang nr 25 02 april 2016 Het paasweekend ligt alweer een weekje achter ons. De eieren zijn gevonden en de paashaas is weer verdwenen. En zo zijn we allemaal weer lekker

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 - WOENSDAG 12 APRIL JONGENS 1E RONDE - MEIDEN Poule E Meander M1 1 Springschans M1 2 Radboud

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 10 13 November 2016 De afgelopen week was het weer om te huilen. Wat een regen en hoeveelheid water wat er naar beneden is gekomen. Maar toch kon er weer gevoetbald

Nadere informatie

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 Doel 2 Taak 2 Afspraken en tips bij wedstrijden van O-11 pupillen 3 Voorbereiding 3 Voor het begin van de wedstrijd 3 Tijdens de wedstrijd 4 Na afloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Nieuwsbrief Seizoen 15-16 Nieuwsbrief Seizoen 15-16 2 e jaargang nr 3 20 September 2015 Het was op zondag 13 september jl. dat de redactie nog verslagen binnen kreeg van de E1, gemaakt door Rob en Rianne. Jammer genoeg had de redactie

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

Pupillentoernooi 2018

Pupillentoernooi 2018 Welkom bij RKSV NEO Pupillentoernooi 2018 2 juni 2018 hoofdsponsor Opgericht 11 mei 1919, koninklijk goedgekeurd 9 februari 1929 Inhoudsopgave Bladzijde Inleiding 2 Adresgegevens, algemene regels 3 RKSV

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Beste Ouders, Inmiddels zijn wij al weer enkele wedstrijden onderweg met een enthousiast en leuk elftal. De mannen

Beste Ouders, Inmiddels zijn wij al weer enkele wedstrijden onderweg met een enthousiast en leuk elftal. De mannen Beste Ouders, Inmiddels zijn wij al weer enkele wedstrijden onderweg met een enthousiast en leuk elftal. De mannen van de D6 groeien per wedstrijd maar ook in de wedstrijden zien wij ze sneller aanpassen

Nadere informatie

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is.

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is. Zaalvoetbalcompetitie zaterdag Toernooihal Creil E- en F- pupillen Seizoen 2015-2016 Beste voetballiefhebbers, Deze winter gaan we wederom de zaal in. In de Toernooihal in Creil zullen de pupillen uit

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO ZAALCUP 2018 2 Inhoudsopgave pagina Aantal deelnemers Horesca Horecavo Zaalcup 3 Huishoudelijke mededelingen en belangrijke informatie 4 Spelregels 5 Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO-13 6-7 Vrijdag

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Inleiding: Neem allemaal wat lekkers te drinken mee. Ook zou je op het sportpark wat te drinken kunnen kopen, de kantine is de hele middag open.

Inleiding: Neem allemaal wat lekkers te drinken mee. Ook zou je op het sportpark wat te drinken kunnen kopen, de kantine is de hele middag open. Inleiding: Zojuist heeft u het programma boekje voor het Basisscholen korfbal toernooi 2011 ontvangen. Dit toernooi is georganiseerd door Sport 3 in samenwerking met de korfbalverenigingen Sporting ST,

Nadere informatie

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het Rabobank E- D Toernooi van 6 juni 2015. Een uniek toernooi waarbij kleine spelers

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12)

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Paastornooi Eendracht Hekelgem 2015 Zaterdag 04 April Maandag 06 April (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Eendracht Hekelgem organiseert naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie