Reglement Wedstrijd BEL Mini Maxi Avontuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement Wedstrijd BEL Mini Maxi Avontuur"

Transcriptie

1 Reglement Wedstrijd BEL Mini Maxi Avontuur LEES AANDACHTIG HET REGLEMENT VAN DEZE WEDSTRIJD. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEEL TE NEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD VERKLAART DE DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE VOORWAARDEN VAN DIT REGLEMENT. ARTIKEL 1 VOORWERP VAN DIT REGLEMENT De wedstrijd Mini Maxi Avontuur is uitgewerkt door de Naamloze Vennootschap Bel Belgium, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in de Avenue de Finlande 2/1, 1420 Eigenbrakel - België (KBO ), en wordt georganiseerd door Lielens nv, Henri Evenepoelstraat 9, 1030 Brussel. Deze wedstrijd vindt uitsluitend plaats op het Belgische en Luxemburgse grondgebied. Hij wordt georganiseerd in samenwerking met HighCo DATA Benelux, HighCo genoemd, gevestigd te 1730 Asse, Kruiskouter 1, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer , die verantwoordelijk is voor de verwerking van de deelname. ARTIKEL 2 ALGEMEEN 1. De deelname aan de wedstrijd is voorbehouden voor natuurlijke personen die in België en in Luxemburg wonen en die individueel en in eigen naam deelnemen. In geval van een geschil zal een identiteitsbewijs gevraagd kunnen worden. 2. Als u jonger bent dan 18 jaar, dan moet u de toelating van uw wettelijke vertegenwoordiger krijgen om deel te nemen aan de wedstrijd. 3. De medewerkers en personeelsleden van de Groep Bel en van derden waarop de Groep Bel een beroep doet voor de uitwerking van de wedstrijd, mogen niet deelnemen aan de wedstrijd. ARTIKEL 3 - DEELNAMEVOORWAARDEN De wedstrijd start op 3/06/2019 en eindigt op 15/08/2019 om u. Er zal geen enkele deelname aanvaard worden vóór en/of na deze datums, zelfs niet mochten er al/nog verpakkingen met een promotiesticker in de winkel liggen. Bel Belgium kan immers niet aansprakelijk worden gesteld voor de voorraden van de winkels. Om deel te nemen moet de consument een code ontvangen door een product te kopen uit het gamma:

2 - Mini Babybel, netjes van 6, 12 of 18 stuks met een promotiesticker op. In deze verpakking bevindt zich een unieke code die bestaat uit 8 letters en/of cijfers. Elke unieke code kan slechts één keer gebruikt worden. De deelnemer mag zo vaak deelnemen als hij maar wenst, voor zover zijn deelname vóór 15/08/2019 om u. geregistreerd wordt op de hierna vermelde site. Daarna moet de deelnemer: - Zich aanmelden op het internet op het volgende adres: - Zijn deelnamecode invoeren. - De volgende vraag beantwoorden om kans te maken op een van de 40 steps met de helden van de film op, een van de 400 knuffels van de helden van de film of kleurplaten: Hoeveel personen zullen vanaf nu tot het einde van de aangegeven periode deelnemen aan de wedstrijd? (Wetende dat we de teller op nul zetten op maandag (+datum) om u. en de teller afsluiten op zondag (+datum) om u.). - De volgende vraag beantwoorden om kans te maken op de prachtige 6-daagse reis voor 4 personen naar Walt Disney World Resort Florida: Hoeveel personen zullen over de totale duur van deze wedstrijd deelnemen aan de wedstrijd? (Wetende dat de wedstrijd start op 3 juni 2019 om u. en eindigt op 15 augustus 2019 om u.). - Het inschrijvingsformulier correct invullen (naam, voornaam, straat, , postadres, ) en de deelnamevoorwaarden aanvaarden, met name de leeftijd en het reglement. Er wordt aan herinnerd dat de deelnemer verplicht alle velden van het formulier moet invullen die aangeduid zijn met een asterisk (*). - De deelnemer is verplicht om het wedstrijdreglement te aanvaarden alvorens te kunnen deelnemen. - De deelnemer zal binnen de 3 weken volgend op zijn deelname via op de hoogte worden gebracht van het lot dat hij heeft gewonnen, namelijk een van de 40 steps met de helden van de film op, een van de 400 knuffels van de helden van de film of kleurplaten. Als de ingevoerde gegevens niet correct zijn, kan hij ze nog wijzigen door te klikken op de hiertoe voorziene link. - De steps en knuffels zullen per post naar de winnaars verstuurd worden binnen een termijn van 3 weken, op het door de deelnemer opgegeven adres. De kleurplaten worden rechtstreeks via naar de deelnemer gestuurd. - Wat de 6-daagse reis voor 4 personen naar Walt Disney World Resort Florida betreft, zal de grote winnaar persoonlijk op de hoogte worden gebracht, eerst telefonisch en vervolgens via , kort na 15 augustus 2019.

3 ARTIKEL 4 OVERHANDIGING VAN DE PRIJS De winnaars van de volgende loten (steps met de helden van de film op, knuffels van de helden van de film en kleurplaten) zullen via op de hoogte worden gebracht. De procedure zal als volgt verlopen: 1. De deelnemer moet de vraag beantwoorden met betrekking tot de te winnen steps, knuffels en kleurplaten (vermeld in artikel 3). 2. Er zijn 40 steps met de helden van de film op, 400 knuffels van de helden van de film en kleurplaten te winnen gedurende 10 periodes, als volgt verdeeld: 1e periode (van 3 juni tot 16 juni 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 2e periode (van 17 juni tot 23 juni 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 3e periode (van 24 juni tot 30 juni 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 4e periode (van 1 juli tot 7 juli 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 5e periode (van 8 juli tot 14 juli 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 6e periode (van 15 juli tot 21 juli 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 7e periode (van 22 juli tot 28 juli 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 8e periode (van 29 juli 2019 tot 4 augustus 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 9e periode (van 5 augustus 2019 tot 11 augustus 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 10e periode (van 12 augustus 2019 tot 15 augustus 2019): 4 steps, 40 knuffels, kleurplaat 3. Gedurende de 10 periodes winnen de 4 deelnemers die het juiste antwoord het dichtste benaderen een step met de helden van de film op. De volgende 40 winnen een knuffel van de helden van de film. De andere deelnemers winnen een kleurplaat. Zo komen we in totaal aan 40 steps en 400 knuffels die gewonnen kunnen worden over de hele duur van de wedstrijd. De andere deelnemers winnen kleurplaten. In geval van eventuele ex-aequo s zal het moment van deelname bepalend zijn. De op de server geregistreerde datums en tijdstippen zullen bepalen wie als eerste het juiste antwoord heeft gegeven. De winnaar van het volgende lot: 6-daagse reis voor 4 personen naar Walt Disney World Resort Florida zal persoonlijk op de hoogte worden gebracht - eerst telefonisch en vervolgens via e- mail. De procedure zal als volgt verlopen: 1. De deelnemer moet antwoorden op de vraag om kans te maken op de 6-daagse reis voor 4 personen naar Walt Disney World Resort Florida (vermeld in artikel 3). 2. Over deze 11 wedstrijdweken wint de deelnemer die het juiste antwoord het dichtste benadert de 6-daagse reis voor 4 personen naar Walt Disney World Resort Florida. In geval van eventuele ex-aequo s zal het moment van deelname bepalend zijn. De op de

4 server geregistreerde datums en tijdstippen zullen bepalen wie als eerste het juiste antwoord heeft gegeven. De prijzen zullen overdraagbaar zijn, maar kunnen niet omgeruild worden of omgezet worden in speciën. OPGELET: als de winnaar een verkeerde naam, een verkeerd adres, een verkeerd adres en een verkeerd telefoonnummer heeft opgegeven, behoudt de organisator zich het recht voor de eerstvolgende deelnemer te contacteren. ARTIKEL 5 AANSPRAKELIJKHEID De organiserende vennootschap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor feiten buiten haar controle, meer bepaald in geval van verkeerde verzending van de post, slechte werking van de telefoonlijnen, niet-beschikbaarheid van de website een technisch defect waardoor de wedstrijd niet kan worden voortgezet, onderbreking van de telefonische communicatie, verstoringen van het internet die het goede verloop van de wedstrijd verhinderen, onderbrekingen, gegevenstransmissietermijnen, computer- of gsm-defecten bij de deelnemer of elk ander probleem dat verband houdt met de communicatienetwerken, servers, internettoegangsleveranciers, gsm-netwerken, informatica-apparatuur of software, gegevensverlies, gevolgen van virussen, anomalieën, technisch defect, elk technisch, hardwareof softwaredefect van eender welke aard dat de mogelijkheid om deel te nemen heeft verhinderd of beperkt of dat het systeem van een deelnemer heeft beschadigd, fout bij de verzending van de prijzen, verlies ervan bij de verzending, niet-ontvangst of beschadiging van de prijzen, laattijdige verzending van de s. Elke deelnemer zal alle maatregelen treffen die zich opdringen om zijn eigen gegevens en/of de software op zijn hardware te beschermen tegen elke mogelijke aanval. De aanmelding op de site en de deelname aan de wedstrijd vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de deelnemers. Alle kosten als gevolg van de deelname aan de wedstrijd (telefoon, internetverbinding, ) zijn volledig ten laste van de deelnemer. De deelnemers kunnen in geen geval een terugbetaling van hun kosten vragen aan de organisator. Het is ten strengste verboden, via eender welk procedé, de voorgestelde spelregels te wijzigen of te proberen wijzigen, meer bepaald om de resultaten of eender welk element dat de uitkomst en de winnaars bepaalt, te veranderen. De organiserende onderneming behoudt zich het recht voor de gelijke kansen tussen alle deelnemers te doen respecteren, met name via wettelijke bepalingen of elk ander middel dat aangewezen wordt geacht.

5 De organisator behoudt zich het recht voor om een deelnemer en in voorkomend geval een winnaar uit te sluiten als hij vaststelt of vermoedt dat deze geprobeerd heeft om het rechtmatige verloop van de wedstrijd te schenden door bedrog, piraterij of andere frauduleuze of misleidende praktijken (inclusief door deelnames te genereren op basis van een script, een macro, robots, een programma of andere geautomatiseerde middelen). Tegen de beslissingen van de organisator kan geen beroep worden aangetekend. De organiserende vennootschap kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld mocht ze, in geval van overmacht, gebeurtenissen buiten haar wil of gerechtvaardigde noodwendigheden, de wedstrijd moeten inkorten, verlengen, uitstellen, wijzigen of annuleren, en dit op elk moment als de omstandigheden dit vereisen. De organiserende vennootschap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die verband houdt met het genot van de prijs. ARTIKEL 6 PERSOONSGEGEVENS 1. De deelnemers zullen ervan op de hoogte worden gebracht dat hun namen en gegevens het voorwerp zullen uitmaken van elektronische verwerking. 2. De gegevensverwerking die wordt verzekerd door HighCo DATA is in overeenstemming met alle toepasselijke wetgevingen en voorschriften, waaronder de wet betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens. Behalve wat artikel 6.3 betreft, worden de persoonsgegevens van de deelnemer enkel meegedeeld aan HighCo DATA, om het goede verloop van de wedstrijd op te volgen. 3. De deelnemers die dit wensen, kunnen commerciële mededelingen ontvangen van Bel Belgium nv. In overeenstemming met de wet van 08/12/1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens hebben de deelnemers en hun wettelijke vertegenwoordiger, als ze minderjarig zijn, het recht om hun persoonsgegevens te raadplegen, te laten corrigeren en te laten schrappen. Ze kunnen dit recht uitoefenen op eenvoudig verzoek aan Bel Belgium nv. Wedstrijd Mini Maxi Avontuur, Avenue de Finlande 2/1, 1420 Eigenbrakel - België ARTIKEL 7 - REGLEMENT Er zal geen communicatie uitgewisseld worden over deze wedstrijd, waarvan het volledige reglement beschikbaar is op Dit reglement is onderworpen aan het Belgische recht. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van Brussel bevoegd.

6 ARTIKEL 8 - CONTROLE In geval van overmacht, mochten zich onvoorziene gevallen voordoen of in geval van betwisting, kunnen de organisatoren alle noodzakelijke beslissingen nemen om het goede verloop van deze wedstrijd te verzekeren. Hun beslissingen zullen onafhankelijk zijn en er zal tegen hun beslissingen geen beroep kunnen worden aangetekend. De voorwaarden van deze wedstrijd kunnen op elk moment aangepast worden door de Groep Bel. Wij raden u dan ook aan om de voorwaarden regelmatig te raadplegen. Elke situatie die niet voorzien is in het reglement, zal voorgelegd worden aan de organisatoren. Hun beslissingen zijn definitief. ARTIKEL 9 CONTACT Onder voorbehoud van artikel 6 Persoonsgegevens hiervoor, moet elke mededeling ter attentie van de organisator van de actie (vraag, suggestie, opmerking enz.) verstuurd worden via de Consumentendienst van Bel Belgium nv, beschikbaar op de site (Frans) en/of (Engels) of via het tabblad Help. Voor de follow-up van een bestelling of een vraag over uw verzending kunt u schrijven naar infoligne@highco.be (Frans) en/of infolijn@highco.be (Nederlands).

Reglement BEL Wedstrijd Koptelefoon La Vache qui rit

Reglement BEL Wedstrijd Koptelefoon La Vache qui rit Reglement BEL Wedstrijd Koptelefoon La Vache qui rit LEES HET REGLEMENT VAN DEZE WEDSTRIJD AANDACHTIG. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR AAN DEZE WEDSTRIJD DEEL TE NEMEN, STEMT DE DEELNEMER IN MET

Nadere informatie

Reglement Walibi-wedstrijd van BEL

Reglement Walibi-wedstrijd van BEL Reglement Walibi-wedstrijd van BEL REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD LEES HET REGLEMENT VAN DEZE WEDSTRIJD AANDACHTIG. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEEL TE NEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD VERKLAART DE DEELNEMER

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Artikel 1 - voorwerp van het huidige reglement

Artikel 1 - voorwerp van het huidige reglement REGLEMENT VAN DE VERZAMELACTIE Disney/Panini/Carrefour 25e verjaardag van Disneyland Parijs en van de Carrefourwedstrijd/25e verjaardag van Disneyland Parijs Artikel 1 - voorwerp van het huidige reglement

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier ARTIKEL 1 Prik&Tik cvba, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is in de Gerard Mercatorstraat 85 in 3920 Lommel, organiseert

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Leve Voetbal is een fotowedstrijd met aankoopverplichting van minstens één van de officiële miniduivels

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De vennootschap KELLOGG S, ingeschreven in het handelsregister van Zaventem onder het nummer 16078708 met hoofdkantoor

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Goe Gefietst

Wedstrijdreglement Goe Gefietst Wedstrijdreglement Goe Gefietst ARTIKEL 1 De VZW Bond van trein, tram en busgebruikers (TreinTramBus) (hierna genaamd de organisator ), ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0430 410 873, gevestigd

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR CHECK-IN & WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR CHECK-IN & WIN WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR CHECK-IN & WIN Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Check-in & Win zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Artikel 1 Organisator en context De myshopi wedstrijd wordt georganiseerd door de N.V. Barilla BELGIUM, hierna vernoemd als de Organisator, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Chef Boterham: Win een chef-kok aan huis (hierna de wedstrijd genoemd) is een

Nadere informatie

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS*

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* Artikel 1. De wedstrijd en het wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd *Win een plooifiets*, hierna genoemd de Wedstrijd.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel WEDSTRIJD Het Cécémel Spel ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap FrieslandCampina Belgium, hierna genaamd de Organisator, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 9880 Aalter, Venecolaan 17, organiseert

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

De actie loopt van 06 april 2016 tot en met de sluitingstijd van de winkels op 28 juni 2016.

De actie loopt van 06 april 2016 tot en met de sluitingstijd van de winkels op 28 juni 2016. Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De spaaractie Panini/KBVB/Carrefour #SAMENNAARFRANKRIJK loopt van 06 april 2016 tot en met 28 juni 2016 (hierna 'actie'). De wedstrijd #SAMENNAARFRANKRIJK

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement

Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement Artikel1 De Belgische vestiging van Fortuneo - dochtermaatschappij van Crédit Mutuel Arkéa en kredietinstelling naar Frans recht in de vorm van een Naamloze

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie.

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie. Wedstrijdreglement «Hotel de Elderschans». Artikel 1: Organisator van het spel De vennootschap Groupon International Travel GmbH, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Freier Platz 10, 8200

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Belgetarische recepten is een wedstrijd zonder aankoopverplichting en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 WEDSTRIJD Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Dr. Oetker, met maatschappelijke zetel in 1831, De Kleetlaan 7b, Bus 1, organiseert een wedstrijd met aankoopverplichting. De Casa di

Nadere informatie

Reglement - VELUX Promotie platte daken

Reglement - VELUX Promotie platte daken Reglement - VELUX Promotie platte daken KOOP 1 VELUX ELEKTRISCH OPENEND PLATDAKVENSTER (TYPE CVP) TUSSEN 1 MEI 2015 EN 31 JULI 2015 EN KRIJG 80 TERUGBETAALD! 1. De firma VELUX N.V. met maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst'

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' De wedstrijd 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' wordt georganiseerd door Orange Belgium nv, Bourgetlaan 3, 1140 Evere. Deze wedstrijd

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 ARTIKEL 1 De vennootschap Famous Clothes NV (hierna CAMELEON ), ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nr. 0466.064.511,

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' ARTIKEL 1 ORGANISATOR / ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De actie 'Bueno's reasons' is een wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door de vennootschap FERRERO nv

Nadere informatie

en de wedstrijd Panini

en de wedstrijd Panini REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE en de wedstrijd Panini ROAD TO FRANCE Aan het onthaal ter beschikking van de klanten te leggen. Artikel 1 - Voorwerp van dit reglement De spaaractie Panini/KBVB/Carrefour #TOUSENSEMBLE

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd (hierna genoemd "de Wedstrijd") wordt georganiseerd door Electrabel nv (hierna genoemd "de Organisator"), gevestigd en met maatschappelijke

Nadere informatie

Reglement WeCover Back to School

Reglement WeCover Back to School wecover Reglement WeCover Back to School 1 P a g e Reglement 'Wedstrijd WeCover Back to School' Dit reglement is van toepassing op de 'Wedstrijd WeCover Back to School' (hierna de Wedstrijd) van Actel,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen'

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen' REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen' ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert

Nadere informatie

Spelreglement. "Pink & Blue"

Spelreglement. Pink & Blue Spelreglement "Pink & Blue" ARTIKEL 1 ORGANISATOR BIC Belgium B.V.B.A, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een kapitaal van 124.235.677,22, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid: Car Class Chauffeursdiensten,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand

WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan 20, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' 1. ORGANISATIE 1.1. De UNION DES CLASSES MOYENNES-NATIONAL vzw, afgekort UCM National, met maatschappelijke zetel in de Kolonel Bourglaan 123-125 te 1140

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de NV NN INSURANCE BELGIUM, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT McDonald s Artikel 1: Algemeen 1.1. Van 13 december 2018 11.00 AM tot en met 14 december 2018 06.30 AM ( Wedstrijdperiode ) organiseert McDonald s Belgium NV, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1 WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1 De firma Bolton Belgium N.V., met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 27, organiseert een wedstrijd waarbij een Samsung stofzuiger kan worden gewonnen of een pakket

Nadere informatie

CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR

CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Artikel 1 - organisator / organiserende maatschappij De actie post uw meest relevante

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer I. WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd Combi-ticket Pukkelpop

Nadere informatie

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF De onderneming L Oréal Belgilux nv, Luxe Divisie, gevestigd te Keizer Karellaan 584 te 1082 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere (KBO 0448.826.918), organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT ARTIKEL 1 Onderwerp 1.1. De naamloze vennootschap NISSAN BELUX, gevestigd te BIST 12, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 403.433

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement-

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- FEDERATION INTERNATIONALE DES LOGIS 83 avenue d'italie - 75013 Parijs Tel +33 (0)1 45 84 70 00 Fax +33 (0)1 45 83 59 66 Service-marketing@logishotels.com SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- Vanaf

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert 13 Artikel 1 De wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert ( Game ) wordt

Nadere informatie