Voorgerechten en soepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorgerechten en soepen"

Transcriptie

1 Voorgerechten en soepen Entremes Indien u een allergie heeft voor bepaalde producten, kunnen wij u zorgvuldig advies geven! Knoflookbrood; 1,80 p.p In de oven gegrild. Tortilla dip koud; 4,95 Tortilla chips geserveerd met verse salsa, knoflooksaus en guacamole. Tortilla dip warm; 5,30 Tortilla chips overbakken met salsa, zure room en kaas. Geserveerd met knoflooksaus en salsasaus Camarones con ajo; 7,95 Garnalen in knoflookolie en pepertjes gebakken in de oven. Geserveerd met twee tarwe tortilla s. Enchilada de carne; 6,95 Opgerolde tarwetortilla gevuld met taco beef en gegratineerd in de oven met kaas. Calamaris; 6,95 Gefrituurde inktvis sticks met cocktailsaus en knoflooksaus. Mexicaanse tapas (2 pers); 14,50 Voor bij de borrel, met diverse Mexicaanse- en borrelhapjes Geserveerd met diverse sausjes. sopas Sopa Incandescente; 4,50 Gebonden tomatensoep, gegratineerd in de oven met kaas Sopa Frijoles; 4,10 Verse Mexicaanse bonensoep Sopa Nopales; 4,95 Zeeeeer pittige cactusbladsoep Geserveerd met knoflookbrood

2 Tortilla gerechten Alle onderstaande gerechten worden rijkelijk gegarneerd met vers fruit en geserveerd met zoete mais, rijst en bonen Platos con tortilla s Quesada Grande; 16,75 Grote opgerolde tortilla gevuld met taco gehakt en kip, gegratineerd in de oven met room en kaas. Plato Combinado; 16,10 Een opgerolde tarwetortilla gevuld met taco gehakt en een taco gevuld met taco kip. Gegratineerd in de oven met room en kaas. Enchilada Chatas; 16,75 Gestapelde tortilla s, ieder met een eigen vulling waaronder taco kip, taco gehakt, zoete ananas en guacamole. Overbakken met room en kaas. Chimichangas; 15,90 Grote, knapperige tortilla gevuld met taco gehakt en taco kip, tomaat, yalopeño, room en kaas. Geserveerd met een salsasaus. Nachos; 14,80 Met taco gehakt- en kip overgoten tortillachips, gegratineerd in de oven met room, kaas, enchiladasaus en salsa. Enchiladas; 15,90 Twee zachte tarwetortilla s gevuld met taco gehakt en kip, gegratineerd met room en kaas. Plato Guadalayara; 36,10 ( voor 2 pers) Op een schaal serveren wij een grote verscheidenheid aan tortillagerechten met o.a taco, tostada, empanada, en enchilada. Als vulling wordt gebruikt: taco gehakt, taco kip, zoete ananas, guacamole, garnalen en kaas. Dit gerecht wordt rijkelijk gegarneerd met vers fruit en geserveerd met zoete mais, rijst en een salade.

3 Vleesgerechten Platos con carne El Sombrero; (voor 2 pers.) Voor de Nederlandse Mexicanen; Zelf grillen aan tafel! Geserveerd met 4 soorten vlees, uitgebreide groentenschotel, aardappel, sausjes, salade en een maisbroodje. Keuze I: Kogelbiefstuk, kipfilet, chorizo en spek 36,10 (voor 2 pers.) Keuze II: Biefstuk van de haas, kipfilet, varkenshaas en chorizo 41,65 (voor 2 pers.) Plato Sanchez 92,80 (voor minimaal 4 pers) Smullen van 6 verschillende specialiteiten, te weten * Ossehaasspiesjes met salsa Azteca * Ropa vieja (mals rundvlees overbakken met kaas, room en mosterd) * Costilletas (onze speciale spare ribs) * Moctezuma s revenge (kogelbiefstuk gebakken met veel pepers en knoflook) * Puerco con pina (varkenshaas gebakken met ananas en courgette) * Calamares (gefrituurde inktvisringen) Geserveerd met tortillachips met guacamole, vers fruit, salade, sausjes, maisbrood, rijst en frites steaks Steak Manolito; 27,50 Biefstuk van de haas, 350 gram Steak Ixtapa; 22,50 Entrecote 500 gram Steak La Paz; 18,50 Entrecote 350 gram Alle steaks worden geserveerd met zoete mais, rijst en een salade. Indien u niet anders aangeeft wordt uw steak medium gebakken. Wilt u het vlees pittig gekruid of met een pittige saus, laat dit dan even weten aan de bediening.

4 Specialiteiten van het huis especialidades de la casa Moctezuma s revenge; 18,75 Wie de wraak van Moctezuma aandurft moet een liefhebber zijn van pittig gekruid eten. Een kogelbiefstuk van 250 gram wordt in stukjes gesneden en in een vuurvast schaaltje gegaard. De wraak bestaat uit ruim verse knoflook, chargrillkruiden en diverse pepers. Dit gerecht wordt met olie, courgette en paprika in de oven gebakken. Geserveerd met een maisbroodje, salade, rijst en zoete mais. Punta de carne de vaca; 18,75 Twee spiezen van ossehaaspunten op de gril gebakken en geserveerd met een verse salsa gemaakt van tomaat, ui, paprika, limoensap en verse koriander. Geserveerd met een salade, zoete mais en rijst. Costilletas; 18,90 Gemarineerde en gegrilde spare ribs. Voor de marinade is o.a chargrill gebruikt, een kruidenmelange die het vlees een lichte houtskool smaak geeft. Geserveerd met een sla en fruit garnering, frites en diverse sausjes. sizzling fajitas Fajitas is een van Mexico s beroemste gerechten en wordt eigenlijk zonder bestek gegeten. Het hoofdbestanddeel van de fajitas bestaat uit vlees, kip of vis of een combinatie hiervan. Gemarineerd in bier, witte wijn en fajitakruiden. U krijgt warme tortilla s die u aan tafel naar believen kunt vullen. Wij serveren maar liefst 10 verschillende bakjes met ingrediënten waaronder; zure room, salsa, gemalen kaas, pepers, tomaat, ananas, ui en komkommer. Fajitas Supremas; 19,25 Fajitas met rundvlees, garnalen en kip Fajitas con pollo; 17,95 Fajitas met kip Fajitas con carne 18,50 Fajitas met rundvlees

5 Specialiteiten van het huis especialidades de la casa Rollo de filete; 18,75 Opgerolde en gegrilde lapjes kogelbiefstuk gevuld met paprika, kaas, tomaat en verse knoflook. Dit gerecht wordt geserveerd met een huisgemaakte saus van rode paprika, tomaat, rozijnen, yalopeño pepers, kaneel en bruine basterdsuiker. Geserveerd met een salade, rijst en zoete mais. Ropa Vieja; 18,25 Een zeer geliefd gerecht in de provincie Yucatan. Mager rundvlees wordt zo gaar gemaakt dat het bijna uit elkaar valt. Met twee vorken wordt het vlees in dunne reepjes getrokken, waarna het in de oven in een vuurvast schaaltje wordt gebakken met verse knoflook, ui en pepers. Over het vlees heen komt een laag bestaande uit verse room, kaas en mosterd. Deze topping vormt in combinatie met het vlees een meer dan smakelijk geheel. Dit gerecht wordt direct vanuit de oven op een aardewerk onderbord geserveerd met rijst en een maisbroodje Pollo con chiles; 18,25 Stukjes mager kipfilet gebakken met pepers, courgette, paprika, champignons, tomaat en ui. Geserveerd met reepjes gefrituurde tortilla. Het geheel wordt in een pannetje aan tafel geserveerd met rijst, zoete mais en bonen. Puerco con pina; 18,95 In blokjes gesneden varkenshaas gebakken met stukjes ananas en courgette, hetgeen een frisse en zoete smaak oplevert. Dit gerecht wordt geserveerd met twee warme tortilla s, zoete mais, bonen en rijst.

6 Visgerechten Platos con pescados Pescados del mar; 18,00 (voor 1 pers) 34,95 (voor 2 pers) Vispannetje met diverse soorten vis waaronder zalm, zeeduivel, kabeljauw, zeebaars, forel en garnalen. Gebakken in een vissaus met o.a paprika, tomaat, courgette en champignon. In de oven gegratineerd met kaas en geserveerd met zoete mais, rijst en bonen. Pez espado a la baja; 17,95 Zwaardvis filet Baja style. De filets worden in een vuurvast schaaltje in weinig olie in de oven gebakken, geserveerd met een sinaasappelsaus en diverse groenten. Een typisch Mexicaans gerecht van de westkust. Geserveerd met een salade, zoete mais en rijst. Let op: Deze vis heeft een stevige structuur en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. Gamba s Cancun; 17,95 Grote gamba s geserveerd op een bedje van rijst, uien, tomaat, courgette, paprika en knoflook. Geserveerd met zoete mais, rijst en een salade. Pescado El Castillo; 17,95 Zes panga-vis rolletjes gevuld met zalm in een saus van spinazie, witte wijn, tomaat en courgette. Geserveerd met zoete mais, rijst en bonen.

7 Vegetarische gerechten Plato mazatlan; 15,50 Een grote opgerolde tarwe tortilla gevuld met o.a guacamole, bonen, courgette, ui, tomaat en paprika. Gegratineerd in de oven met room, enchiladasaus en kaas. Enchiladas Rancheros; 15,50 Twee kleine tarwe tortilla s gevuld met kaas, ananas en guacamole. Gegratineerd in de oven met room, enchiladasaus en kaas. Nachos Rancheros; 14,50 Tortillachips in de oven gegratineerd met stukjes tomaat, uien, enchiladasaus en kaas. Geserveerd met een salade. San Antonio Chimi; 15,50 Grote gefrituurde tarwe tortilla gevuld met courgette, tomaat, mais, champignon, ui, paprika, guacamole en kaas. Geserveerd met een salade. Chayote Rellenos; 16,75 Chayote is een vrucht afkomstig uit Midden-America en is familie van de komkommer. Al jaren bekend bij de Azteken en de Maya s en nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. De vrucht wordt gestoofd en gevuld met een vulling van het vruchtvlees, bonen, salsa en zure room. Overbakken met kaas. wenst u een andere vulling voor een van bovenstaande gerechten, laat dit dan even weten aan de bediening. Alle bovenstaande gerechten worden geserveerd met Yambalaya rijst, zoete mais en bonen.

8 Hotelzone Cancun, Mexico Cinco de maya Dia de los muertos Mariachi

9 Speciaal bieren Corona Extra Het succes van Corona, Mexico s number one beer is wereldwijd en is herkenbaar aan de lange nek en het op het glas geschilderde etiket. Deze twee kenmerken maken het bier tot een aparte verschijning met een frisse smaak. In Mexico wordt Corona uit de fles gedronken met een schijfje limoen in de hals. Cerveza bucket 4,00 Corona bucket met 5 flesjes 19,50 Desperado bucket met 5 flesjes 19,50 Negra Modelo Een van de oudste Mexicaanse biersoorten. Het werd zo n 50 jaar geleden voor het eerst gebrouwen. Modelo heeft een heldere volle smaak en is in tegenstelling tot de Nederlandse donker bieren, niet zoet van smaak. 5,50 Dos XX 4,70 Een licht en fris bier uit Monterrey, Mexico Pacifico Clara; 6,10 Een bier uit de bronnen van Mazatlan. Kruidig maar frisse smaak. Modelo Especial 5,50 Door Mexicanen veruit het meest gedronken bier. Een licht en smaakvol bier. Salitos Tequila 4,00 Een zacht Mexicaans bier met een vleugje Tequila en limoen. Salitos Mojito 4,00 Een bekend gezicht op tropische stranden. Milde maar zeer aromatische smaak. Desperados 4,10 Geen Mexicaans bier maar niet uit ons assortiment weg te denken!

10 huiswijnen Rood: Los Pagos (Chili) Een wijn met aroma's van bosbessen, kersen en bramen. Een sterke, volle wijn met een lange afdronk. per glas 3,50 per karaf 9,95 per fles 14,95 Wit (droog): Monterre Chardonnay (Frankrijk) Licht geel, briljantachtige kleur met een fijn, droog aroma van appel, peer en citrus. per glas 3,75 per karaf 10,25 per fles 15,50 Wit (droog): Monterre Sauvignon (Frankrijk) Droge frisse wijn met intense aroma s van limoen, passievruchten en grapefruit. per glas 3,50 per karaf 9,95 per fles 14,95 Wit (zoet): Bernkastel riesling (Duitsland) Bleke gele kleur, licht zoet met fruitige aroma s. Per glas 3,50 per karaf 9,95 per fles 14,95 Rosé: Monterre Grenache Rosé (Frankrijk) Toegankelijke en uitnodigende wijn, soepel en rond met aantrekkelijk rood fruit en bloesemgeuren. per glas 3,75 per karaf 10,25 per fles 15,50 rode wijnen per fles Santa Cecilia Cabernet (Mexico) 18,50 Dieprode wijn met een fruitige smaak. Luigi Bosca, Malbec (Argentinië) 29,75 Krachtige wijn van de Malbec druif met aardse tonen en een brede, krachtige en uitgerijpte smaak. Torres; Santa Digna, Carmenère Reserva (Chili) 23,95 Kersenrode kleur met fijne aroma s van zwarte bessen, balsamiek en een vleugje mandarijn. Elegante smaak met nuances van leer en kruiden. Aangename achterdronk van toast en vanille. Witte wijnen per fles Santa Cecilia Sauvignon (Mexico) 18,50 Plezierige fruitige wijn met perzik en appel. Vicente Gandia; Nebla, Verdejo (Spanje) 17,95 De naam Nebla refereert aan de ochtendnevel in de wijngaarden. Aantrekkelijke strakdroge wijn met een bouquet van venkel, gras maar ook volop tropisch fruit. Volrond, fruitig met frisse zuren. Luigi Bosca; Finca La Linda, Chardonnay unoaked (Argentiniè) 19,95 Goudgele Chardonnay, droog, krachtig, fris en tegelijkertijd vol en zacht. Aroma s van perzik, mango en abrikoos. prosecco Astoria Lounge Sweet Licht sprankelende, zoete prosecco van perzik en muskaat. per glas: 4,50 of per fles: 27,00

11 Postres y Café Copa Negro 3,95 Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom Banana Split 4,15 Vanille ijs met banaan en chocoladesaus Copa Mexicano 4,75 Mokka,- vanille en aardbeienijs met verse kiwi en slagroom Copa Querida 4,25 Vanille,- en mokkaijs met karamelsaus Tres Amigo s (aanrader) 5,70 3 bolletjes vanille ijs met een hoedje van kletskoppen, karamelsaus en slagroom Creme Brulee 4,50 Vanille creme met gekarameliseerde suiker. La Bamba 4,35 Home style milkshake met vanille ijs, verse jus d orange en Grand Marnier. Flan Caramel 3,95 Een geliefd nagerecht in Mexico; een luchtige vanille pudding met karamelsaus Flautas ananas 4,25 Gebakken tortilla gevuld met ananas, bruine suiker en kaneel Tres amigos Café Tequila; met Tequila silver Café Mezcal; met Mezcal Café Kahlua; met Kahlua Café Tropical; met Grand Marnier Irish coffee; met Irish whiskey French coffee; met Cointreau 7,50

Voorgerechten en soepen

Voorgerechten en soepen Voorgerechten en soepen Entremes Indien u een allergie heeft voor bepaalde producten, kunnen wij u zorgvuldig advies geven! Knoflookbrood; 1,80 p.p In de oven gegrild. Tortilla dip koud; 4,95 Tortilla

Nadere informatie

Sopa Incandescente; 4,25 Tomatensoep gegratineerd met kaas. Tomato soup with grilled cheese.

Sopa Incandescente; 4,25 Tomatensoep gegratineerd met kaas. Tomato soup with grilled cheese. Soepen/soups Sopa Incandescente; 4,25 Tomatensoep gegratineerd met kaas. Tomato soup with grilled cheese. Sopa Nopales; 4,25 Zeer pittige cactusbladsoep. Very spicy cactus soup Sopa Frijoles; 4,25 Mexicaanse

Nadere informatie

Avocadosaus met stukjes tomaat, ui en jalapeñopepers, geserveerd met tortillachips en pikante saus

Avocadosaus met stukjes tomaat, ui en jalapeñopepers, geserveerd met tortillachips en pikante saus Geserveerd met pikante saus Avocadosaus met stukjes tomaat, ui en jalapeñopepers, geserveerd met tortillachips en pikante saus Warme kaassaus (cheddar en roomkaas) met pikante kruiden, geserveerd met tortillachips

Nadere informatie

Argentijns Grill Restaurant Chaco

Argentijns Grill Restaurant Chaco Aperitief Een lekker tropisch begin? Denk eens aan één van onze huisgemaakte cocktails. Menukaart Argentijns Grill Restaurant Chaco * Koude voorgerechten * Prijs Guacamola con tortillas avocado dipsaus

Nadere informatie

MENUKAART EL PACHO. Voorgerechten. Hoofdgerechten

MENUKAART EL PACHO. Voorgerechten. Hoofdgerechten MENUKAART EL PACHO Voorgerechten TORTILLASOEP 4,50 Kipreepjes / crème fraîche / lente-ui/maïs / tortillastroken TOMATENSOEP 4,50 Tomaten / verse basilicum / croutons GEITENKAAS SALADE 7,50 Geitenkaas /

Nadere informatie

Entrantes Fríos. Menukaart. Koude Voorgerechten. Ensalada Mixta 5, 50. Ensalada de Atún 9, 50. Ensalada de Tomate 5, 50.

Entrantes Fríos. Menukaart. Koude Voorgerechten. Ensalada Mixta 5, 50. Ensalada de Atún 9, 50. Ensalada de Tomate 5, 50. Menukaart Entrantes Fríos Koude Voorgerechten Ensalada Mixta 5, 50 Heerlijke gemengde salade met onze huisdressing Ensalada de Atún 9, 50 Gemengde salade met tonijn Ensalada de Tomate 5, 50 Tomatensalade

Nadere informatie

Tapas. Tapas-schotels

Tapas. Tapas-schotels Tapas 17 In het restaurant serveren wij onze tapas enkel als voorgerecht. Tapas als hoofdgerecht is mogelijk met een minimum van 3 tapas per persoon of met één van onze tapas-schotels. Voor enkel een hapje

Nadere informatie

Aster. Afhalen. deze brochure is nog in bewerking. excuses voor het ongemak. U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten

Aster. Afhalen. deze brochure is nog in bewerking. excuses voor het ongemak. U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten Aster TACOS - TAPAS EN ANDERE GERECHTEN VERRASSEND LEKKER VOOR LUNCH EN DINER deze brochure is nog in bewerking excuses voor het ongemak U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten Afhalen

Nadere informatie

Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen

Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen Menukaart Koude voorgerechten Mandje met diverse soorten brood......................... prijs per persoon 2,75 Geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en een tapenade van. zongedroogde tomaten. Cocktail

Nadere informatie

Lunch. Bittergarnituur 40 st. Gemengde bittergarnituur 10 st. Bitterballen 6 st. Nachos guacamole. Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Lunch. Bittergarnituur 40 st. Gemengde bittergarnituur 10 st. Bitterballen 6 st. Nachos guacamole. Stokbrood met kruidenboter en tapenade Lunch Bittergarnituur 40 st. 16,50 Gemengde bittergarnituur 10 st. Bitterballen 6 st. 4,00 Nachos guacamole 5,00 Stokbrood met kruidenboter en tapenade Kindermenu: kipnuggets met friet Kindermenu: frikandel

Nadere informatie

Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30

Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30 SOEPEN Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30 Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30 Hollandse groentesoep bereid met runderbouillon 4,30 Mosterdsoep met spek 4,30 KOUDE VOORGERECHTEN

Nadere informatie

Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas.

Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas. Voorgerechten Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas. Warm Geitenkaasje & Peer 6,00 Zachte geitenkaas,

Nadere informatie

Restaurant Triangel Koude Voorgerechten

Restaurant Triangel Koude Voorgerechten Koude Voorgerechten Vistrio a la chefkok 11,95 Toast paling 11,95 Toast zalm 11,95 Meloen met Ardennerham * 9,95 Carpaccio ossenhaas * 10,95 Garnalencocktail 11,95 Zalmcocktail 10,95 Krabcocktail 10,95

Nadere informatie

Lunchkaart Tot 17.00 uur

Lunchkaart Tot 17.00 uur Lunchkaart Tot 17.00 uur Soepen Tomaten crème soep met basilicum room 5,50 Kippen bouillon met verse groentjes 5,50 Champignon room soep 5,50 Maaltijdsalades Salade van Mozzarella,tomaat,pesto en pijnboompitjes

Nadere informatie

Gebonden tomatensoep met paprikareepjes en room 4,90. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,90

Gebonden tomatensoep met paprikareepjes en room 4,90. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,90 SOEPEN Gebonden tomatensoep met paprikareepjes en room 4,90 Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,90 Hollandse groentesoep bereid met runderbouillon 4,90 KOUDE VOORGERECHTEN Stokbrood met kruidenboter

Nadere informatie

Voorgerechten. Tomatensoep 5,50. Rode linzensoep 5,50. Uiensoep 5,50

Voorgerechten. Tomatensoep 5,50. Rode linzensoep 5,50. Uiensoep 5,50 Voorgerechten Soepen Tomatensoep 5,50 Rode linzensoep 5,50 Uiensoep 5,50 Salades Gemengde salade 6,20 Salade met sla, ui, tomaat, komkommer, maïs en yoghurtdressing Herdersalade 7,50 Salade met sla, ui,

Nadere informatie

saté & steaks DinerkaarT

saté & steaks DinerkaarT saté & steaks DinerkaarT Ta pa 's Vegetarisch Chili feta Stukjes fetakaas in marinade met Spaanse pepers Champignons al ajillo Gebakken champignons, afgeblust met witte wijn en knoflook Mozzarella Pommodore

Nadere informatie

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75 Specialiteiten Voorgerechten Oerbrood Plank met Oerbrood, diverse sausjes, kruidenboter en tapenade Carpaccio van Ossenhaas 9,95 Dungesneden ossenhaas, gegarneerd met pijnboompitten, pesto, Parmezaanse

Nadere informatie

Salsa warm gekruid gehakt-cheddar-ui-kidneybonen-guacamole-tortilla chips-sla. Gerookte zalm 9.00

Salsa warm gekruid gehakt-cheddar-ui-kidneybonen-guacamole-tortilla chips-sla. Gerookte zalm 9.00 vanaf 11:00u. Clubhouse Sandwiches met tomatentapenade keuze uit wit of bruin oerbrood Salsa 8.50 warm gekruid gehakt-cheddar-ui-kidneybonen-guacamole-tortilla chips-sla Gerookte zalm 9.00 gerookte zalm-kappertjes-ei-ui-wasabi

Nadere informatie

Lunch. Soepen en stokbrood. Belegde broodjes Keuze uit wit of bruin stokbrood, waldkorn of een Italiaanse bol

Lunch. Soepen en stokbrood. Belegde broodjes Keuze uit wit of bruin stokbrood, waldkorn of een Italiaanse bol Lunch Soepen en stokbrood Groninger mosterdsoep met droge worst en prei 5,50 Soep van de dag (zie krijtborden) 5,50 Stokbrood met kruidenboter en zwarte olijven tapenade 5,50 Belegde broodjes Keuze uit

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

Luis Felipe Edwards, Carmenere, Chili Vol zachte, rijpe bramen en damson fruit van smaak. Gecombineerd met dik en sappig fruit.

Luis Felipe Edwards, Carmenere, Chili Vol zachte, rijpe bramen en damson fruit van smaak. Gecombineerd met dik en sappig fruit. Rode wijnen: fles 19,95 Poggio Belvedere Umbria, Italië Deze frisse, warme wijn is robijnrood met paarse tinten met een smaak van rijp rood fruit, noten van evolutie en vanille. Luis Felipe Edwards, Carmenere,

Nadere informatie

Hete carpaccio 12.95 rauwe, gemarineerde ossenhaas op een hete plaat met rucola, Parmezaanse kaas en ketjap- mosterddressing

Hete carpaccio 12.95 rauwe, gemarineerde ossenhaas op een hete plaat met rucola, Parmezaanse kaas en ketjap- mosterddressing Voorgerechten Hete carpaccio 12.95 rauwe, gemarineerde ossenhaas op een hete plaat met rucola, Parmezaanse kaas en ketjap- mosterddressing Rode gravad lax 9.95 gemarineerd met mierikswortel, rode bieten,

Nadere informatie

Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00

Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00 Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00 Soepen: Licht gebonden tomaten-basilicumsoep 4,95 Licht gebonden gambasoep 5,95 Koude voorgerechten: Proeverij Ereburger 2 gangen

Nadere informatie

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus.

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus. VOORGERECHTEN Carpaccio Traditionele runderhaas carpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een truffel mayonaise. Trio van zalm Rolletje zalm met garnalen en kruidenkaas, zalm uit de oven en een

Nadere informatie

VOORGERECHTEN TOMATENSOEP KIPPENSOEP UIENSOEP. 4,00 Geserveerd met kruidenboter of aioli CARPACCIO HOLLANDSE GARNALEN

VOORGERECHTEN TOMATENSOEP KIPPENSOEP UIENSOEP. 4,00 Geserveerd met kruidenboter of aioli CARPACCIO HOLLANDSE GARNALEN VOORGERECHTEN TOMATENSOEP 4,50 Romige tomatensoep geserveerd met een soepstengel KIPPENSOEP 4,50 Soep met verse groenten, kip en een soepstengel UIENSOEP 4,50 Franse uiensoep geserveerd met huisgemaakt

Nadere informatie

Voorgerechten. Carpaccio 9.95 Plakjes ossenhaas met verse Parmezaanse kaas, pijnboompitten, croutons & aceto siroop.

Voorgerechten. Carpaccio 9.95 Plakjes ossenhaas met verse Parmezaanse kaas, pijnboompitten, croutons & aceto siroop. Voorgerechten Carpaccio 9.95 Plakjes ossenhaas met verse Parmezaanse kaas, pijnboompitten, croutons & aceto siroop. Rode Mul met Coburgerham 6.95 Mul met coburgerham & tonijn crème. Funghi Trifolati 5.95

Nadere informatie

Voorgerechten. Diversen

Voorgerechten. Diversen Kokkie s plates Met friet & rauwkost Biefstuk... 14,50 Schnitzel naturel... 10,50 Schnitzel Kokkie (spek, ui, champignons en paprika, gegratineerd met kaas)... 12,50 Karbonade... 10,50 Halve Haan... 10,50

Nadere informatie

PHILOXENIA Grieks - Restaurant

PHILOXENIA Grieks - Restaurant KOUDE VOORGERECHTEN 1. KRUIDENBOTER 2,95 Geserveerd met stokbrood. 2. TZATZIKI 4,25 Griekse yoghurt met knoflook, komkommer en fijne kruiden 3. TIRO SALATA 4,25 Pikante feta kaassalade 4. SOLOMO SALATA

Nadere informatie

Maaltijdsalade met geitenkaas uit de oven met noten, honing en spek, frambozendressing friet of brood 13,95

Maaltijdsalade met geitenkaas uit de oven met noten, honing en spek, frambozendressing friet of brood 13,95 KOUDE VOORGERECHTEN Visplateau met gerookte zalm, gerookte forel, Hollandse garnalen en cocktailsaus geserveerd met toast en boter 12,95 Rundercarpaccio met oude kaas, pijnboompitjes, groene pestodressing

Nadere informatie

KOUDE VOORGERECHTEN. Entree van de dag. Carpaccio. Bruschetta. Boerensalade. Sashimi Malle Jan. Wrap. Terrine. Broodje Jan.

KOUDE VOORGERECHTEN. Entree van de dag. Carpaccio. Bruschetta. Boerensalade. Sashimi Malle Jan. Wrap. Terrine. Broodje Jan. MENUKAART KOUDE VOORGERECHTEN Entree van de dag Elke dag een wisselend voorgerecht 6,90 Carpaccio Van de haas, grove parmezaan, pijnboompitten, 8,75 rucola en mosterddressing Bruschetta Met pestoroomkaas

Nadere informatie

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen:

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Menu prijzen Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Voorgerechten menu 18,50 Soep of voorgerecht, voorgerecht en 2 kleine dessertjes

Nadere informatie

Welkom bij Restaurant Sfeer Eten en Drinken

Welkom bij Restaurant Sfeer Eten en Drinken Welkom bij Restaurant Sfeer Eten en Drinken Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend. Gastvrij en smaakvol dineren in een

Nadere informatie

Menukaart Grieks Restaurant Irodion, Den Haag

Menukaart Grieks Restaurant Irodion, Den Haag Mezze, om mee te nemen Tzaziki 5,00 Griekse yoghurtdip met komkommer, knoflook en verse kruiden. Feta 5,50 De traditionele Griekse schapenkaas. Tarama 5,00 Luchtig geklopte aardappel met viskuit. Kalamata

Nadere informatie

MEXICAANS RESTAURANT COCKTAIL BAR

MEXICAANS RESTAURANT COCKTAIL BAR MEXICAANS RESTAURANT COCKTAIL BAR ARRANGEMENTEN Tapas Een plateau met verschillende Mexicaanse tapas. 18,50 Tapas DeLuxe Geniet van drie ronden tapas en bestel na de laatste 24,50 ronde onbeperkt de hapjes

Nadere informatie

Koude Voorgerechten 10,95 11,95 9,75 8,95

Koude Voorgerechten 10,95 11,95 9,75 8,95 Koude Voorgerechten Carpaccio van runderlende Gemarineerde dun gesneden runderlende met een knapperige sla garnituur,pijnboompitten, vers geraspte oude kaas en gerasterd met een romige tuinkruiden dressing.

Nadere informatie

Op 16 mei 1946 werd het Wellse overzet veer uit de vaart genomen door de burgemeester van Ammerzoden.

Op 16 mei 1946 werd het Wellse overzet veer uit de vaart genomen door de burgemeester van Ammerzoden. Het Wellse overzetveer bestaat al sinds de 15e eeuw. Vanaf het moment dat de Maasmeander om de Gelderse Waarde werd doorgraven in de winter van 1474 op 1475 en de bedding haar eigen loop nam is er een

Nadere informatie

DINER KAART. Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00

DINER KAART. Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00 DINER KAART Starters: Stokbrood met kruidenboter en aioli 3,95 Gemarineerde olijven 4,00 Soepen: Licht gebonden tomaten-basilicumsoep 4,95 Licht gebonden gambasoep 5,95 Koude voorgerechten: Proeverij Ereburger

Nadere informatie

Mariastraat AH Mariahout

Mariastraat AH Mariahout Menukaart Mariastraat 21 23 5738 AH Mariahout 0499-421448info@depelgrim-mariahout.nl www.depelgrim-mariahout.nl Voorgerechten Al onze voorgerechten worden vers bereid en geserveerd met stokbrood en boter

Nadere informatie

Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30

Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30. Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30 SOEPEN Tomatensoep gebonden met paprikareepjes en room 4,30 Uiensoep stevig gevuld, gegratineerd met kaas 4,30 Hollandse groentesoep bereid met runderbouillon 4,30 Champignonsoep met verse champignons

Nadere informatie

Welkom bij SINDS 1973. Heeft u een allergie? Meld het ons!

Welkom bij SINDS 1973. Heeft u een allergie? Meld het ons! Welkom bij SINDS 1973 Heeft u een allergie? Meld het ons! Voorgerechten Salade met ossenhaas en scampi s Een heerlijke combinatie van bladsalades met gebakken reepjes ossenhaas en scampi s in een zeldzaam

Nadere informatie

CANTINA MEXICANA Menu s

CANTINA MEXICANA Menu s CANTINA MEXICANA Menu s Geachte gasten, wij hebben voor jullie een aantal menu s samengesteld. Hieruit kunnen jullie gezamenlijk één keuze maken. Wij serveren de gerechten zoals omschreven op het midden

Nadere informatie

Dinerkaart. koude voorgerechten. garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla

Dinerkaart. koude voorgerechten. garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla Dinerkaart koude voorgerechten garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla gerookte zalm 9,50 fijne gerookte zalm met rode ui, kappertjes op een bedje van fijne

Nadere informatie

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH Malbec, Syrah, Merlot Luján de Cujo, Mendoza CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH : Stevige en toch ook zachte wijn met veel rood fruit, een mild pepertje en van de Malbec herkenbare kracht in smaak en afdronk

Nadere informatie

Lunchkaart van 10:00 tot 17:00

Lunchkaart van 10:00 tot 17:00 Lunchkaart van 10:00 tot 17:00 Broodjes Stokbrood wit/bruin Ambachtelijk Ham of kaas 4,80 5,05 Ham en kaas 5,20 5,55 Gezond 6,25 6,50 Tonijnsalade 6,25 6,50 Kroket of frikadel 6,50 6,75 Limburgse grotten

Nadere informatie

Lunch specialiteiten

Lunch specialiteiten Lunch gerechten Stokbrood carpaccio met salade, rode ui, Old Amsterdam en balsamico dressing. 7.75 Stokbrood gezond: ham, kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui en ei. 4.95 Stokbrood met warm vlees en saté

Nadere informatie

Lunch van 12:00 tot 16:00 uur

Lunch van 12:00 tot 16:00 uur Lunch van 12:00 tot 16:00 uur Buke schotel 9,95 Kipsaté Mild of Pittig gehakt Huisgemaakte soep 3,95 Tomaten soep Champignon soep Buke Bammetje 7,95 Gebakken gehakt in een sausje (pittig of mild) met ui,

Nadere informatie

Lamsham met gemengde slasoorten, balsamico siroop en toast WARME VOORGERECHTEN

Lamsham met gemengde slasoorten, balsamico siroop en toast WARME VOORGERECHTEN KOUDE VOORGERECHTEN Parade van vis met gerookte zalm, forelmousse, 2 gemarineerde gamba s geserveerd met een crostini met olijfolie en dille 13,95 Rundercarpaccio met Grana padano kaas, pijnboompitjes,

Nadere informatie

MENUKAART. Koude voorgerechten. Ardennerham met meloen 12,50 14,50

MENUKAART. Koude voorgerechten. Ardennerham met meloen 12,50 14,50 MENUKAART 2016 Koude voorgerechten Ardennerham met meloen Visplateau bestaande uit gerookte paling, zalm en forel op een bedje van gemengde salade met Noorse garnalen en pijnboompitten aangemaakt met dilledressing

Nadere informatie

Voorgerechten. Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli

Voorgerechten. Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli Voorgerechten Brood met smeersels 5,50 Wit en bruin brood met kruidenboter, pesto en tapenade Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli Carpaccio 10,50 Van weiderund met truffelmayonaise,

Nadere informatie

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Ons Lagerhuys is hèt restaurant in Garderen, waar je uit bent en je tegelijkertijd helemaal thuis voelt. Gezellig en gemoedelijk, dat is de sfeer, gekoppeld aan

Nadere informatie

Menu s. Menu 1. 2 Menu. Seniorenmenu 3. 4 Vegatatischmenu. Soep van de dag Schnitzel, karbonade of kipfilet Koffie of ijs met vruchten en slagroom

Menu s. Menu 1. 2 Menu. Seniorenmenu 3. 4 Vegatatischmenu. Soep van de dag Schnitzel, karbonade of kipfilet Koffie of ijs met vruchten en slagroom Menu s Menu 1 Soep van de dag Schnitzel, karbonade of kipfilet Koffie of ijs met vruchten 19,00 2 Menu Soep van de dag Kogelbiefstuk, zalmmoot of varkenskaas Koffie of ijs met vruchten 21,00 Seniorenmenu

Nadere informatie

BETER BELEGDE BROODJES

BETER BELEGDE BROODJES BETER BELEGDE BROODJES stokbroodje wit of meergranen, waldkorn of ciabatta Ham, kaas, rauwkost, tomaat en gekookt ei 5,70 Brie, tomaat, rauwkost, gekookt ei en ananas 5,70 Ham, kaas, seleriesalade, rauwkost,

Nadere informatie

Salade mista Gemengde salade 5,50. Salade pomodori Tomaat, ui, pesto, rucola & olijven 5,50

Salade mista Gemengde salade 5,50. Salade pomodori Tomaat, ui, pesto, rucola & olijven 5,50 Salades Salade mista Gemengde salade 5,50 Salade pomodori Tomaat, ui, pesto, rucola & olijven 5,50 Salade caprese Tomaat, mozzarella, rucola & huisgemaakte pesto saus 6,50 Salade tonno Salade mista met

Nadere informatie

Voorgerechten. Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen. Garnalen cocktail. Carpaccio. Paletje van vis. Meloen met notenham.

Voorgerechten. Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen. Garnalen cocktail. Carpaccio. Paletje van vis. Meloen met notenham. Voorgerechten Koude voorgerechten Garnalen cocktail Carpaccio Paletje van vis Meloen met notenham Tonijnsalade Griekse salade Ceasar salade Echte hollandse garnalen op een bedje van sla gemarineerd met

Nadere informatie

Welkom bij Dimphis aan de Lek

Welkom bij Dimphis aan de Lek Welkom bij Dimphis aan de Lek Wij zijn in de maanden April t/m Oktober dagelijks geopend vanaf 11.00. In de overige maanden van het jaar zijn wij op werkdagen vanaf 16.00 geopend en in het weekend vanaf

Nadere informatie

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staat achter het gerecht vermeld tussen haakjesoor Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij

Nadere informatie

Het wasbeertje 4,50 Naturelpannenkoek. De leeuw 5,50 Pannenkoek met spek. De giraffe 5,50 Pannenkoek met appel

Het wasbeertje 4,50 Naturelpannenkoek. De leeuw 5,50 Pannenkoek met spek. De giraffe 5,50 Pannenkoek met appel Voor de kleine ontdekkingsreiziger Het wasbeertje 4,50 Naturelpannenkoek De leeuw 5,50 Pannenkoek met spek De giraffe 5,50 Pannenkoek met appel De struisvogel 5,50 Pannenkoek met rozijnen De zebra 5,50

Nadere informatie

Voorgerechten. Hoofdgerechten

Voorgerechten. Hoofdgerechten ASPERGEMENU Voorgerechten Aspergesoep Aspergesoep gevuld met verse asperges, gehakt ei en peterselie. 5,95 Lamsham Gerookte lamsham met gegratineerde groene asperges en salade. 9,95 Hoofdgerechten Asperges

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU VOORGERECHTEN WARM TOMATENSOEP 4,50 UIENSOEP 4,50 GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET KRUIDENBOTER 6,50 MOSSELEN BEREID MET KRUIDENBOTER 7,00 GEBAKKEN GARNALEN EN ROOMSAUS 7,50 KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met

Nadere informatie

Voorgerechten. Soepen Tomatensoep. Salades Piramide salade. Champignonsoep. Insalata Quattro Formaggio. Insalata di Tonno. Herderssalade 4,00

Voorgerechten. Soepen Tomatensoep. Salades Piramide salade. Champignonsoep. Insalata Quattro Formaggio. Insalata di Tonno. Herderssalade 4,00 Voorgerechten Soepen Tomatensoep 3,00 Met Italiaanse kruiden en een scheutje room Champignonsoep 3,50 Met verse champignons en peterselie Salades Piramide salade 3,50 IJsbergsla, tomaat, komkommer, en

Nadere informatie

Al onze salades worden geserveerd met: Een mix van gemengde slasoorten, tomaat, komkommer, pijnboompitten en paprika.

Al onze salades worden geserveerd met: Een mix van gemengde slasoorten, tomaat, komkommer, pijnboompitten en paprika. Koude Voorgerechten Stokbrood met kruidenboter 2,50 Hollandse Garnalen Cocktail 8,95 geserveerd met een huisgemaakte cocktailsaus Runder Carpaccio De Klassieker 8,95 rundercarpaccio van ossenhaas met rucola,

Nadere informatie

KERSTMENU 2015 3 gangen 38,50. Frisse seizoenssalade met gerookte kip, perzik en groene pesto

KERSTMENU 2015 3 gangen 38,50. Frisse seizoenssalade met gerookte kip, perzik en groene pesto KERSTMENU 2015 3 gangen 38,50 Frisse seizoenssalade met gerookte kip, perzik en groene pesto Combinatie van gerookte paling en zalm met vers geroosterde toast Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

Nadere informatie

nacho s Spice is nice enjoy your meal! citroen olijven jalapeñopepers

nacho s Spice is nice enjoy your meal! citroen olijven jalapeñopepers nacho s Spice is nice citroen enjoy your meal! olijven jalapeñopepers La Cucaracha De Cucaracha is het huisdier van het Mexicaanse volk en wat je van de Cucaracha ook mag zeggen, één ding staat vast: het

Nadere informatie

Met gastvrije groet,

Met gastvrije groet, Menu la pampa Beste gast, Wij heten u van harte welkom bij Steakhouse La Pampa, dat zijn naam dankt aan de grasvlaktes in Amerika. Voor onze gerechten gebruiken wij uitsluitend verse producten. Mocht u

Nadere informatie

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood.

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Voorgerecht Harira Soupe de Poissons Traditionele Marokkaanse soep Vissoep Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Tapas Royal: Zalouk (aubergine salade) Bakoul (spinazie salade) Wortel salade

Nadere informatie

Italiaanse tomatensoep 4.75 Romige Zwolse mosterdsoep 4.75 Boerengroentesoep 4.75 Soep van de dag 4.75

Italiaanse tomatensoep 4.75 Romige Zwolse mosterdsoep 4.75 Boerengroentesoep 4.75 Soep van de dag 4.75 Lunchgerechten Italiaanse tomatensoep 4.75 Romige Zwolse mosterdsoep 4.75 Boerengroentesoep 4.75 Soep van de dag 4.75 Uitsmijter ham/kaas 6.75 Uitsmijter spek of rosbief 7.25 Uitsmijter de Mol 3 snee,

Nadere informatie

3 gangen chefs menu in Oktober

3 gangen chefs menu in Oktober 3 gangen chefs menu in Oktober Gerookte makreel met crème fraîche en tonijnmayonaise Stoofpotje van lam met pompoen citrus en gepofte aardappel Tarte tatin met een ijsje van bitterkoekjes 3 gangen 35,00

Nadere informatie

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Mandje stokbrood 6,50 Vers afgebakken stokbrood geserveerd met Aioli. Voorgerechten Carpaccio met truffeldressing 11,50 Carpaccio

Nadere informatie

BETER BELEGDE BROODJES

BETER BELEGDE BROODJES BETER BELEGDE BROODJES stokbroodje wit of meergranen, waldkorn of ciabatta Ham, kaas, rauwkost, tomaat en gekookt ei 5,80 Brie, tomaat, rauwkost, gekookt ei en ananas 5,80 Ham, kaas, seleriesalade, rauwkost,

Nadere informatie

Aperitivos aperitieven

Aperitivos aperitieven Aperitivos aperitieven Mini Margarita 4 Tequila, citroensap en cointreau Jumbo Margarita 7 Tequila, citroensap en cointreau Karaf Margarita (1 liter) 23 Tequila, citroensap en cointreau Caipirinha 7,5

Nadere informatie

Op 16 mei 1946 werd het Wellse overzet veer uit de vaart genomen door de burgemeester van Ammerzoden.

Op 16 mei 1946 werd het Wellse overzet veer uit de vaart genomen door de burgemeester van Ammerzoden. Het Wellse overzetveer bestaat al sinds de 15e eeuw. Vanaf het moment dat de Maasmeander om de Gelderse Waarde werd doorgraven in de winter van 1474 op 1475 en de bedding haar eigen loop nam is er een

Nadere informatie

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6.

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6. Lunch Broodjes Tosti s Kaas of ham 2.75 Kaas 2.75 Oude kaas 3.25 Ham, kaas 2.75 Rosbief 3.25 Hawaï 3.50 Filet American 3.25 Brie, tomaat, ui 3.75 Kroket of frikandel 3.00 Gezond ` 4.00 Gerookte zalm 4.50

Nadere informatie

Yakitori, Japanse saté 8,95 Mild gemarineerde saté van de grill, geserveerd met zoetzure saus.

Yakitori, Japanse saté 8,95 Mild gemarineerde saté van de grill, geserveerd met zoetzure saus. Voorgerechten Rundercarpaccio 9,95 Met gemengde salade, tomatentapenade, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en een mosterddressing. Gamba s 9,95 Gegrilde gamba s op spies, geserveerd met knoflooksaus.

Nadere informatie

Koude Voorgerechten. 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter

Koude Voorgerechten. 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter Koude Voorgerechten 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter 2.Humus 4,95 Wellicht de meest bekende en klassieke mezze van kikkererwten, tahin, citroensap, olijfolie en knoflook 3.Tzatziki

Nadere informatie

Stokbroodplankje... 4,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Breekbrood... 5,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus.

Stokbroodplankje... 4,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Breekbrood... 5,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Voorgerechten Koude voorgerechten Stokbroodplankje... 4,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Breekbrood... 5,50 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Vegetarische salade... 7,50 Met

Nadere informatie

Week Aanbieding. 4 gangen keuze menu 29,75 {keuze uit vis of vlees} Vraag het onze bediening!

Week Aanbieding. 4 gangen keuze menu 29,75 {keuze uit vis of vlees} Vraag het onze bediening! Week Aanbieding 4 gangen keuze menu 29,75 {keuze uit vis of vlees} Vraag het onze bediening! 3 gangen keuzemenu met soep 24,75 {keuze uit vis of vlees} 4 gangen Proeverij menu 33,75 Combinatie van kleine

Nadere informatie

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu:

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu: Menu prijzen Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu: Voorgerechten menu 17,50 soep of voorgerecht, voorgerecht en dessert 3 gangen soep-menu

Nadere informatie

Poffertjes Poedersuiker en roomboter 4.85

Poffertjes Poedersuiker en roomboter 4.85 Menu Heeft u een voedsel allergie of wilt u bepaalde producten niet eten! Vraag dan informatie aan onze medewerkers, zij kunnen u adviseren bij uw menukeuze. Poffertjes Poedersuiker en roomboter 4.85 Al

Nadere informatie

SOEPEN VOORGERECHTEN. Tomatensoep. Mosterdsoep. Broodje met dips. Hengelse champignons. Zalmcarpaccio. Rundercarpaccio

SOEPEN VOORGERECHTEN. Tomatensoep. Mosterdsoep. Broodje met dips. Hengelse champignons. Zalmcarpaccio. Rundercarpaccio SOEPEN Tomatensoep 5.50 Mosterdsoep 5.50 gevuld met bosui en soepballetjes mogelijk gevuld met gebakken spekjes mogelijk VOORGERECHTEN Broodje met dips 5.50 Hengelse champignons 7.50 geserveerd met 3 verschillende

Nadere informatie

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50 Borrelen & snacken 10.00 uur 21.00 uur Bitterballen 7,00 10 Bitterballen met mosterd Bittergarnituur 7,00 10 Gemengde snacks met mayonaise en curry Breekbrood met boter 3,50 4 Stukjes breekbrood met boter

Nadere informatie

menu Enterstraat CE Rijssen

menu Enterstraat CE Rijssen menu Enterstraat 5 7461 CE Rijssen www.restaurantriessen.nl appetizers SOEP TOMATENSOEP 5,50 Met rundvlees balletjes CHAMPIGNONSOEP 5,50 Rijkelijk gevuld UIENSOEP 5,50 Vegetarisch app BEEF CARPACCIO 10,50

Nadere informatie

Voorgerechten. Soepen

Voorgerechten. Soepen Voorgerechten 1. Kruidenboter met brood 3,00 Vers gebakken brood met kruidenboter 2. Tonijnsalade 4,00 Gemengde salade met tonijn, uien, komkommer, olijven en tomaat 3. Egyptische salade 4,00 Sla met komkommer,

Nadere informatie

Drents Menu 22,50. Boeuf Bourguignon van Drents weidevlees. Stoofschotel van Biologisch Drents rundvlees, zilveruitjes en bruine jus.

Drents Menu 22,50. Boeuf Bourguignon van Drents weidevlees. Stoofschotel van Biologisch Drents rundvlees, zilveruitjes en bruine jus. Drents Menu 22,50 Boeuf Bourguignon van Drents weidevlees Stoofschotel van Biologisch Drents rundvlees, zilveruitjes en bruine jus. Boerderij Kip Gebraden ½ kip geserveerd met aardappeltjes, champignons

Nadere informatie

TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP

TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP TAPENADES 1. AIOLI 4,00 Geserveerd met brood 3. FETAKAAS TAPENADE 4,00 Combinatie van feta en Spaanse pepers, geserveerd met brood 4. YOGHURT DIP MET KOMKOMMER, MINT EN KNOFLOOK 4,00 Geserveerd met brood

Nadere informatie

3 gangen chefs menu in December

3 gangen chefs menu in December 3 gangen chefs menu in December Portobello gevuld met paddenstoelen, gegratineerd met kaas en een schuim van pastinaak Kabeljauw, gebakken gamba's en Hollandaise met dragon Spongecake met gezouten karamel

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. Een keuze uit onze eigengemaakte verse soepen:

VOORGERECHTEN. Een keuze uit onze eigengemaakte verse soepen: VOORGERECHTEN Een keuze uit onze eigengemaakte verse soepen: Romige tomatensoep op Leo s wijze 4,10 Grootmoeders groentesoep met balletjes 4,10 Rijk gevulde heldere kippensoep 4,10 Soep van het seizoen

Nadere informatie

Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten

Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten Voorgerechten Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten Salade vegetarisch 9,50 Salade van gegrilde groenten, Manchego kaas met Marokkaanse pesto en olijven Salade pikante

Nadere informatie

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50 Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

Stokbroodplankje... 4,75 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus.

Stokbroodplankje... 4,75 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Voorgerechten Koude voorgerechten Stokbroodplankje... 4,75 Met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus. Vegetarische salade... 7,75 Met geitenkaas, amandel, gebakken paddenstoelen en balsamico dressing.

Nadere informatie

STEAKGERECHTEN (BIEFSTUK)

STEAKGERECHTEN (BIEFSTUK) VOORGERECHTEN SALADE LEON 7,75 GARNALEN COCKTAIL KRAB COCKTAIL ZALM COCKTAIL ARDENNER HAM DU CHEF 7,75 GEROOKTE PALING op toast 1/2 DOZIJN ESCARGOTS 7,50 SCAMPI'S in kruidenroomsaus 10,50Deze gerechten

Nadere informatie

Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75. Rauwe gemarineerde zalm met Zweeds brood en een dressing van 10,50

Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75. Rauwe gemarineerde zalm met Zweeds brood en een dressing van 10,50 Koude voorgerechten Salade van buffelmozzarella, basilicum pommedori, olijven, 9,25 kappertjes, en een vinaigrette van oude aceto Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75 van uitjes en

Nadere informatie

Lunch (tot uur)

Lunch (tot uur) Lunch (tot 17.00 uur) Broodjes (wit, bruin of wrap) Manchego, aioli en zongedroogde tomaatjes* 6,00 Geitenkaas met honing en pecannoten* 6,50 Serranoham 6,50 Huisgemaakte tonijnsalade 6,50 Huisgemaakte

Nadere informatie

Tapas Menu Especial. Entradas. Tapas Calientes. 29,50 euro p.p.

Tapas Menu Especial. Entradas. Tapas Calientes. 29,50 euro p.p. Tapas Menu Especial Entradas Pan con alioli y tapenade brood met huisgemaakte knoflooksaus en tapenade Tres quesos Manchego drie soorten kaas Plato viando diverse Spaanse vleeswaren Huevos rellenos gevulde

Nadere informatie

Koffie en Thee. Latte Macchiato 2,50 Douwe Egberts espresso en gestoomde melk. Koffie met Irish Whisky en slagroom

Koffie en Thee. Latte Macchiato 2,50 Douwe Egberts espresso en gestoomde melk. Koffie met Irish Whisky en slagroom Koffie en Thee Genieten van een heerlijk kopje koffie.. Koffie / Thee 1,95 Cappucino / Espresso 2,10 Koffie Verkeerd 2,00 Koffie met gestoomde melk Latte Macchiato 2,50 Douwe Egberts espresso en gestoomde

Nadere informatie

Diner. 3 gangen keuze menu 27,50 (1 x VOORgerecht / 1x HOOFDgerecht / 1 x NAgerecht) Maak uw keus uit onze kaart en stel zelf uw 3-gangenmenu samen!

Diner. 3 gangen keuze menu 27,50 (1 x VOORgerecht / 1x HOOFDgerecht / 1 x NAgerecht) Maak uw keus uit onze kaart en stel zelf uw 3-gangenmenu samen! Voorgerechten Brood & Kruidenboter 3,00 Tomatensoep geserveerd met brood 4,50 Soep van de dag geserveerd met brood 4,50 Gebakken champignons met toast (vegetarisch) 8,95 Verschillende soorten gebakken

Nadere informatie

Extra informatie. Gegevens. Eten wat de pot schaft in kerstfseer. Openingstijden December. Naam: Telefoon nummer: Aantal personen: Datum:

Extra informatie. Gegevens. Eten wat de pot schaft in kerstfseer. Openingstijden December. Naam: Telefoon nummer: Aantal personen: Datum: Extra informatie - U kunt uitsluitend catering bestellen vanaf 8 personen - Alle warme gerechten zijn vanaf 4 personen te bestellen - De afwas wordt voor u gedaan - U kunt alleen contant of met pinpas

Nadere informatie

Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen

Koude voorgerechten. Warme voorgerechten. Soepen Menukaart Koude voorgerechten Mandje met twee soorten brood.............................. prijs per persoon 2,95 Geserveerd met huisgemaakte tapenade en kruidenboter. Kipsalade met olijven en noten..................................................

Nadere informatie

Koude voorgerechten. Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en knoflook (v) Pittige mousse van opgeklopte feta, room en kruiden (v)

Koude voorgerechten. Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en knoflook (v) Pittige mousse van opgeklopte feta, room en kruiden (v) Koude voorgerechten 1 Tzatziki 4,50 Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en knoflook (v) 2 Gtipiti 4,50 Pittige mousse van opgeklopte feta, room en kruiden (v) 3 Melitzanosalata 5,00 Puree van aubergines,

Nadere informatie

Bij de koffie. Borrelen & snacken. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50.

Bij de koffie. Borrelen & snacken. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50. Borrelen & snacken Bitterballen 7,00 10 Bitterballen met mosterd Bittergarnituur 7,00 10 Gemengde snacks met mayonaise en curry Breekbrood met boter 3,50 4 Stukjes breekbrood met boter en aioli Plankje

Nadere informatie