Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Eekwal 6 te Zwolle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Eekwal 6 te Zwolle"

Transcriptie

1 Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Eekwal 6 te Zwolle

2 Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 jo 3:254 BW Veilinggegevens Openbare veiling (executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW) De openbare veiling vindt plaats op donderdag 12 maart 2015 om uur. Online via ten overstaand van mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V., Mondriaantoren Amstelplein 8A 1096 BC Amsterdam. Kijkdagen Voor het bezichtigen van het object zijn een tweetal kijkdagen ingepland: - woensdag 18 februari 2015 van uur tot uur - woensdag 4 maart 2015 van uur tot uur Bezichtigingen dienen vooraf te worden aangemeld via: secretariaat@kroesetempert.nl Onderhandse bieding Schriftelijke onderhandse biedingen (onherroepelijk en onvoorwaardelijk) kunnen tot 14 dagen (uiterlijk 25 februari 2015 om 23:59 uur) voor veiling worden uitgebracht bij de notaris mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V., Mondriaantoren Amstelplein 8A 1096 BC Amsterdam of per janneke.dewaal@cms-dsb.com. Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executerende hypotheekbank gehouden is op een bieding in te gaan. Veiling De openbare veiling zal op 12 maart 2015 online worden gehouden. Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingsvoorwaarden met internetbieden 2015 ( AVVI 2015 ) en bijzondere veilingsvoorwaarden, welke voorwaarden in te zien zijn op: Meer informatie over de veiling in het Registergoed: Plok De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij koper. Bij niet-gunning wordt de inzetpremie (plok) niet uitgekeerd. Gunning De verkoper behoudt zich get recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover na drie werkdagen na veiling uiterlijk om uur uitspreken.

3 Veilingkosten De veilingkosten inclusief BTW (m.u.v. de kosten van de directiemakelaar), de plokpenning, overdrachtsbelasting, komen ten laste van de koper op de veiling en deze zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in de te publiceren/gepubliceerde veilingcondities. Object informatie Algemeen Te koop monumentale kantoorvilla gelegen op een fraaie locatie in het centrum van Zwolle aan de Eekwal 6. Het pand is voorzien van vele authentieke kenmerken welke het pand tot een uniek object maken. Voor het pand zijn een tweetal parkeerplaatsen gelegen. Locatie Het object is gelegen aan de Eekwal aan de rand van het stadscentrum van Zwolle binnen de gracht, omliggende panden zijn voornamelijk in gebruik bij zakelijke dienstverleners zoals advocatenkantoren, notarissen en advieskantoren. Het kantoorpand heeft twee eigen parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het pand. Bron: Google Earth Kadastrale gegevens Gemeente : Zwolle Sectie : F Nummer : 7124 Grootte : 2 a 10 ca

4 In de laatste akte van levering is het gekochte als volgt omschreven: het kantoorpand, met erf en parkeerterrein, alsmede de kelder onder de serre, staande en gelegen aan de Eekwal 6, 8011 LD Zwolle, kadastraal bekend gemeente Zwolle, sectie F nummer 7124, groot twee are tien centiare met uitzondering van de rechten welke een naburige eigenaar kan doen gelden op de kelder onder het huis, alsmede de ondergrond van die kelder De kelder is in gebruik bij de voormalige eigenaar van het naburige pand. Onbekend is ten titel waarvan. Er wordt door de gebruiker geen vergoeding betaalt. Het object staat aangemerkt als Beschermd monument conform de Gemeentewet Oppervlakte ca. 128 m² begane grond ca. 129 m² 1 e verdieping ca. 62 m² 2 e verdieping ca. 319 m² totaal Het bovenstaande oppervlakten zijn een grove inschatting op basis van de plattegrondtekeningen en niet op basis van in meting conform Nen2580, deze dienen derhalve als indicatief gelezen te worden. Parkeren Twee parkeerplaatsen op voorgelegen terrein. Tevens diverse parkeergelegenheden (betaald) in de directe omgeving. Indeling Begane grond: entree, hal met toegang tot twee kantoorruimten waarvan de voorste de beschikking heeft over een serre. Aan het eind van de hal bevindt zich het toilet en aan de rechterzijde van de hal de keuken en de trappartijen. 1e etage: hal met toegang tot drie kantoren, een toilet en een kitchenette. 2e etage: overloop met toegang tot twee kantoorruimten met daarachter een archief ruimte. Opleveringsniveau - centrale verwarming met radiatoren; - pantry s - toiletten; - airconditioning (units); - vloerbedekking; - diverse authentieke elementen. Verkoper verkoopt het object in de huidige staat van onderhoud. Huurgegevens Het object wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd, behoudens het souterrain zoals omschreven onder kadastrale gegevens.

5 Bestemmingsplan Het object valt onder het bestemmingsplan Binnenstad en omgeving. Het perceel heeft als bestemming Centrum Kantoor (art. 7). De maximum bouwhoogte bedraagt 16 meter. Een kopie van de bestemming is als bijlage toegevoegd in de brochure. Milieu Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft eveneens geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien. Bodem Conform bijlage 6. Uit het raadplegen van ons gemeentelijk Bodem Informatie Systeem blijkt m.b.t. tot het object het volgende: 1. In het Historisch Bodembestand is de locatie niet vermeld. Dit is een bestand met locaties waar in het verleden bodembedreigende (bedrijfs)activiteiten hebben plaatsgevonden. 2. Op het te taxeren adres is bij de gemeente geen geval van (ernstige) bodemverontreiniging bekend. 3. In de directe omgeving van de te taxeren locatie zijn ons geen ernstige gevallen van bodemverontreiniging bekend. LET OP: de locatie ligt in een oud-stedelijk gebied. Dit houdt in dat in de omgeving regelmatig bodemverontreiniging wordt geconstateerd. Dit is het gevolg van: ophogingen met puinlagen, het legen van asladen, kolenopslag en/of huisbrandolieopslag. Voor inhoudelijke vragen over bodemverontreiniging kunt u contact opnemen met een Bodemadviseurs van de gemeente Zwolle tel of Monument Het object komt wel voor op de monumentenlijst van de gemeente Zwolle als rijksmonument, gemeentelijk monument of historische buitenplaats. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team monumentenzorg tel of Conform bijlage 6. Ondergrondse tank Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

6 Garanties Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. Overdrachtsbelasting Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn. Aanvullende informatie Belangstellenden kunnen via kosteloos een informatiepakket opvragen. Dit informatiepakket bevat de navolgende documenten: 1 Foto s; 2 Kadastrale informatie; 3 Eigendomsbewijs; 4 Bestemmingsplaninformatie; 5 Plattegrondtekeningen; 6 Bodeminformatie gemeente Zwolle.

7 Disclaimer Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan niet worden ingestaan. Er wordt niet gepretendeerd dat een volledig inzicht wordt gegeven in alles kwesties die mogelijkerwijs van belang zouden kunnen zijn voor een partij die voornemens is het/de onderhavige object(en) te verwerven. De gegevens en bijzonderheden in dit document zijn weergegeven als een algemene beschrijving en zijn enkel bedoeld om mogelijke interesse bij potentiële kopers te kweken, zijn geheel vrijblijvend en in geen geval kunnen de informatie en de feiten zoals weergegevens worden uitgelegd als een (deel van) een aanbod en/of overeenkomst. Potentiële kopers die gebruik maken van de betreffende informatie hebben de verplichting om zelfstandig onderzoek te doen naar de betreffende informatie en eventueel aanvullende informatie die zij relevant acht of relevant moet worden geacht, al dan niet door het inwinnen van onafhankelijk advies bij bijvoorbeeld juridisch, financieel of fiscaal adviseurs. Dit document is geproduceerd ten behoeve van de opdrachtgever van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. Het gebruik hiervan is dan ook voorbehouden aan opdrachtgever. Alle beschrijvingen, maten, feiten, bijzonderheden, verwijzingen naar de staat van (een) object(en) en de benodigde vergunning voor gebruik en/of bewoning, en alle overige informatie en feiten worden te goeder trouwe verstrekt. Het verstrekken van dit document brengt op geen enkele wijze een verplichting voor de opdrachtgever of KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. mee om toegang te verlenen tot aanvullende informatie. Indien dit document als basis wordt gebruikt voor verdere stappen door opdrachtgever, mag deze niet af gaan op deze informatie al waren zij feitelijk juiste, accurate verklaringen en/of opvoeringen van feiten, maar dient de opdrachtgever zich te vergewissen van de juistheid van die informatie, feiten en verklaringen door middel van eigen onderzoek. Het is niet toegestaan om dit document of de daarin verwoorde feiten en/of bijzonderheden te openbaren of door te geven aan derden door middel van druk, (foto)kopie of op enige andere wijze zonder de expliciete voorafgaande toestemming van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. Alle in dit document verwoorde informatie dient te worden beschouwd als vertrouwelijk en als zodanig te worden behandeld. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. is niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik van dit document of de daarin vermelde informatie. In het bijzonder worden geen garanties gegeven ten aanzien van eventuele prognoses en planningen. Op alle rechtsverhoudingen tussen KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. en anderen zijn de algemene voorwaarden van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V. van toepassing. De voorwaarden liggen ter inzake op het kantoor van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars B.V.

8 Bijlagen - Foto s; - Plattegrondtekeningen; - Kadastrale kaart; - Bestemmingsplaninformatie; Meer informatie T Contactpersonen: Daniël Kroese T E d.kroese@kroesetempert.nl Ceintuurbaan 26-D 8024 AA ZWOLLE T F E info@kroesetempert.nl W

9 Eekwal 6 te Zwolle FOTO S

10

11 Eekwal 6 te Zwolle INDELINGSTEKENING Begane grond Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

12

13

14 Eekwal 6 te Zwolle KADASTRALE KAART

15 Eekwal 6 te Zwolle Bestemmingsplan

16

Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 11 juni 2015) Brouwerstraat 48-54 te Steenwijk

Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 11 juni 2015) Brouwerstraat 48-54 te Steenwijk Online Executoriale Veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 11 juni 2015) Brouwerstraat 48-54 te Steenwijk Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 jo 3:254 BW Veilinggegevens Openbare veiling (executoriale

Nadere informatie

Online Executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Hardenbrink 1-11 te Epe

Online Executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Hardenbrink 1-11 te Epe Online Executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 12 maart 2015) Hardenbrink 1-11 te Epe Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 jo 3:254 BW Veilinggegevens Openbare veiling (executoriale Verkoping,

Nadere informatie

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM Disclaimer: Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan

Nadere informatie

Online Executoriale Verkoop (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 20 april 2016) Meppelerweg 7 te Balkbrug

Online Executoriale Verkoop (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 20 april 2016) Meppelerweg 7 te Balkbrug Online Executoriale Verkoop (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW, 20 april 2016) Meppelerweg 7 te Balkbrug Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 jo 3:254 BW Veilinggegevens Openbare veiling (executoriale Verkoping,

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM

INFORMATIE MEMORANDUM INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Edisonstraat 24 Doetinchem Deadline onderhands bieden: 22 augustus 2016 Veilingdatum: 6 september 2016 Disclaimer: Alle informatie in

Nadere informatie

TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING

TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING Vooroorlogse tussenwoning gelegen op een centaal punt in stadsdeel Stratum in directe nabijheid van diverse voorzieningen. Leenderweg 205 te Eindhoven Ligtvoet Makelaardij St.

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING, 16 SEPTEMBER 2016 HELLEBROEK 56 TE 6361 AC NUTH

ONLINE EXECUTIEVEILING, 16 SEPTEMBER 2016 HELLEBROEK 56 TE 6361 AC NUTH ONLINE EXECUTIEVEILING, 16 SEPTEMBER 2016 HELLEBROEK 56 TE 6361 AC NUTH Object vrijstaande woning Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op vrijdag 16 september 2016 om 10:00 uur,

Nadere informatie

TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING

TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING TE KOOP VIA EXECUTIEVEILING Royale vrijstaande villa op ruim perceel met oprit voor meerdere auto s, 4 ruime slaapkamers en een diepe achtertuin. In de nabijheid is er veel natuur, het centrum van Valkenswaard

Nadere informatie

Oostkanaaldijk o.a. 5, 6, 6A, 7, 8A te Maarssen

Oostkanaaldijk o.a. 5, 6, 6A, 7, 8A te Maarssen Oostkanaaldijk o.a. 5, 6, 6A, 7, 8A te Maarssen Execu&everkoop (ex ar9kel 3:268 jo 3:254 BW), 26 juni 2014 De beschikbare onderliggende documenten zijn als download in te zien op www.bog- auc:ons.com en

Nadere informatie

Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn

Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn Online executieveiling, 11 juni 2019 om 14:00 uur Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn Object Bedrijfsunit (verhuurd) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 11 juni,

Nadere informatie

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM Disclaimer: Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan

Nadere informatie

Provincialeweg , 3252 LR GOEDEREEDE

Provincialeweg , 3252 LR GOEDEREEDE Online executieveiling, 15 december 2015 Provincialeweg 18-312, 3252 LR GOEDEREEDE Object Inleiding Bezichtiging De recreatiewoning Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 15 december

Nadere informatie

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4 Online executieveiling op 13 juli 2016, uitsluitend via de website www.bog-auctions.nl OMGEVING Het object is gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Op dit moderne en representatieve bedrijventerrein

Nadere informatie

Nijverheidsweg 12 Doetinchem

Nijverheidsweg 12 Doetinchem Executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Nijverheidsweg 12 Doetinchem Deadline onderhands bieden: 5 november 2014 Veilingdatum: 20 november 2014 Adres: Nijverheidsweg 12 te Doetinchem Kadastrale

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 2 juli 2015, s ochtends om 09.30 uur start veiling, online veiling

Nadere informatie

Executoriale veiling Rendementsweg 24 E, F, K, L, M, N te Mijdrecht

Executoriale veiling Rendementsweg 24 E, F, K, L, M, N te Mijdrecht Executoriale veiling Rendementsweg 24 E, F, K, L, M, N te Mijdrecht Woensdag 1 juli 2015 om 12.30 uur Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254BW) op woensdag 1 juli 2015 om 12.30 uur. Online

Nadere informatie

Online executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Online executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Online executieveiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW Veilinggegevens: Veilingnotaris: (een waarnemer van) mw. mr. M.J.A. Laenen, Notaris te Amsterdam,

Nadere informatie

Lage Ham , 5102 AE Dongen

Lage Ham , 5102 AE Dongen Online executieveiling, 1 oktober 2015 om 14:30 uur Lage Ham 170-176, 5102 AE Dongen Object Inleiding Bezichtiging Bedrijfsruimte van circa 480 m² evenredig verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Nadere informatie

Gele Rijdersplein te Arnhem, 6811 AP

Gele Rijdersplein te Arnhem, 6811 AP Online executieveiling, 9 februari 2017 om 11:00 uur Gele Rijdersplein 17-25 te Arnhem, 6811 AP Object Inleiding Bezichtiging Contact 5 winkelunits (appartementsrechten), waarvan 2 verhuurd en 3 leeg (1

Nadere informatie

Ambachtstraat 3-5 te Borne

Ambachtstraat 3-5 te Borne Online executieveiling, 16 november 2017 om 10:00 uur Ambachtstraat 3-5 te Borne Object Inleiding Bezichtiging Deels verhuurd bedrijfscomplex Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 18 juni 2015, Online veiling via https://bog-auctions.com, ten

Nadere informatie

Online executieveiling op donderdag 11 februari 2016 vanaf 15:00 uur

Online executieveiling op donderdag 11 februari 2016 vanaf 15:00 uur ONLINE EXECUTIEVEILING Laan van Meerdervoort 5a en Anna Paulownastraat 103 2517 AA/2518 BC s-gravenhage Online executieveiling op donderdag 11 februari 2016 vanaf 15:00 uur Cluster: Het onderhavige object

Nadere informatie

Maatschapslaan 43, 2404CL, Alphen aan den Rijn

Maatschapslaan 43, 2404CL, Alphen aan den Rijn Online executieveiling, 21 januari 2016 om 12:30 uur Maatschapslaan 43, 2404CL, Alphen aan den Rijn Object Bedrijfsruimte, kantoorruimte en parkeerplaatsen. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268

Nadere informatie

Productiehallen, kantoor en opslag op kleinschalig bedrijventerrein

Productiehallen, kantoor en opslag op kleinschalig bedrijventerrein Online (executie)veiling, 20 september 2018 Meekrapweg 2 te Axel Object Inleiding Bezichtiging Productiehallen, kantoor en opslag op kleinschalig bedrijventerrein Executoriale verkoping (ex art. 3:268

Nadere informatie

Venbroekstraat 7-7a-9, 5253 AS Nieuwkuijk

Venbroekstraat 7-7a-9, 5253 AS Nieuwkuijk Online executieveiling, donderdag 30 juni 2016 om 10:30 uur Venbroekstraat 7-7a-9, 5253 AS Nieuwkuijk Object Dubbel bedrijfspand met kantoren gelegen op bedrijventerrein Nieuwkuijk. Inleiding Executoriale

Nadere informatie

De Schans 19 21 Lelystad. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

De Schans 19 21 Lelystad. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl De Schans 19 21 Lelystad Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

Dorpsstraat 21, 1796 BA De Koog

Dorpsstraat 21, 1796 BA De Koog Online executieveiling, 8 juni 2018 om 11:00 uur Dorpsstraat 21, 1796 BA De Koog Object Bedrijfspand, voorheen feestcafé De Wijsneus Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag

Nadere informatie

Lage Ham , 5102 AE Dongen

Lage Ham , 5102 AE Dongen Online executieveiling, 1 oktober 2015 om 14:00 uur Lage Ham 168-174, 5102 AE Dongen Object Inleiding Bezichtiging Bedrijfsruimte van circa 480 m² evenredig verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Nadere informatie

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM Disclaimer: Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Beesdseweg 3-35 te Culemborg

Beesdseweg 3-35 te Culemborg Online executieveiling, 29 mei 2017 vanaf 12:00 uur Beesdseweg 3-35 te Culemborg Object Het betreft een kleinschalige bedrijfsruimte met kantoor centraal gelegen op het bedrijventerrein de Pavijen. Inleiding

Nadere informatie

De Schans 19 21 Lelystad. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

De Schans 19 21 Lelystad. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl De Schans 19 21 Lelystad Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

Executoriale Veiling De online executieveiling vindt plaats op donderdag 26 november 2015 via de website van BOG Auctions. Netwerk 136 Purmerend

Executoriale Veiling De online executieveiling vindt plaats op donderdag 26 november 2015 via de website van BOG Auctions. Netwerk 136 Purmerend Executoriale Veiling De online executieveiling vindt plaats op donderdag 26 november 2015 via de website van BOG Auctions Netwerk 136 Purmerend Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag

Nadere informatie

Landstraat te Aalten

Landstraat te Aalten Online executieveiling, 23 maart 2017 om 11.00 uur Landstraat 19 21 te Aalten Object Kantoorgebouw met bovenwoning (deels verhuurd) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag

Nadere informatie

Koningin Wilhelminahaven N-Z 2 te Vlaardingen

Koningin Wilhelminahaven N-Z 2 te Vlaardingen Online executieveiling, 11 oktober 2018 om 11:00 uur Koningin Wilhelminahaven N-Z 2 te Vlaardingen Object Kantoorruimte (ca.425 m2) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag

Nadere informatie

Representatief bedrijfspand met kantoren op bedrijventerrein De Grachten

Representatief bedrijfspand met kantoren op bedrijventerrein De Grachten Online executieveiling Representatief bedrijfspand met kantoren op bedrijventerrein De Grachten Adres Nieuwegracht 30 te Soest Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt

Nadere informatie

TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE

TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding/ Voorwoord... 3 2 Investerings highlights... 4 3 De locatie en haar omgeving...

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORUNITS KERKSTRAAT 8 BERGEN OP ZOOM BETAALBARE KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE IN DE BINNENSTAD

TE HUUR KANTOORUNITS KERKSTRAAT 8 BERGEN OP ZOOM BETAALBARE KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE IN DE BINNENSTAD TE HUUR KANTOORUNITS KERKSTRAAT 8 BERGEN OP ZOOM BETAALBARE KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE IN DE BINNENSTAD INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding/ De locatie... 3 2 Investerings highlights... 4 3 De locatie en haar

Nadere informatie

Aardenhoek 4, 4817 NE Breda

Aardenhoek 4, 4817 NE Breda Online executieveiling, 26 november 2015 om 12:30 uur Aardenhoek 4, 4817 NE Breda Object Inleiding Bezichtiging Kantoorgebouw met bedrijfsruimte (verhuurd) Executoriale verkoop (ex art. 3:268 jo 3:254

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

Magdalenastraat 4, 6413 HD Heerlen

Magdalenastraat 4, 6413 HD Heerlen Online executieveiling, 22 mei 2018 vanaf 10:00 uur Magdalenastraat 4, 6413 HD Heerlen Object Inleiding Bezichtiging Contact Tussenwoning Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22 mei 2018

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Projectinformatie Speulderbosweg 36 Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 6 december 2016 om 10.00 uur

Nadere informatie

Rode Brugstraat 7 (5061 EM) Oisterwijk

Rode Brugstraat 7 (5061 EM) Oisterwijk Online executieveiling, 25 oktober 2016 om 15:30 uur Rode Brugstraat 7 (5061 EM) Oisterwijk Object Oude kartonnagefabriek met ondergrond. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op

Nadere informatie

Rode Brugstraat 3 (5061 EM) Oisterwijk

Rode Brugstraat 3 (5061 EM) Oisterwijk Online executieveiling, 25 oktober 2016 om 14:30 uur Rode Brugstraat 3 (5061 EM) Oisterwijk Object Woning met tuin en ondergrond. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag

Nadere informatie

14 woningen en 15 bergingen te Utrecht Smaragdplein 4, 14 en 15 Fahrenheitlaan 2 I, 2 II, 6 II, 10, 10 III en 12 I Marie Curielaan 6, 24, 22, 34 en 60

14 woningen en 15 bergingen te Utrecht Smaragdplein 4, 14 en 15 Fahrenheitlaan 2 I, 2 II, 6 II, 10, 10 III en 12 I Marie Curielaan 6, 24, 22, 34 en 60 Online executieveiling, 22 maart 2017 om 11:30 uur 14 woningen en 15 bergingen te Utrecht Smaragdplein 4, 14 en 15 Fahrenheitlaan 2 I, 2 II, 6 II, 10, 10 III en 12 I Marie Curielaan 6, 24, 22, 34 en 60

Nadere informatie

Hoogeweg 17 / Honsdijk 1A te Escharen

Hoogeweg 17 / Honsdijk 1A te Escharen Online openbare veiling, 23 januari 2018 om 10:00 uur Hoogeweg 17 / Honsdijk 1A te Escharen Object Inleiding Bezichtiging Woning met erf, tuin en toebehoren Openbare verkoping op dinsdag 23 januari 2018,

Nadere informatie

Online executieveiling. Bedrijfsruimte met kantoor. Basicweg 21 te Amersfoort

Online executieveiling. Bedrijfsruimte met kantoor. Basicweg 21 te Amersfoort Online executieveiling Bedrijfsruimte met kantoor Basicweg 21 te Amersfoort Veiling informatie Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Basicweg 21 te Amersfoort. Openbare verkoop

Nadere informatie

Langeweg 99, 4133AV Vianen

Langeweg 99, 4133AV Vianen Online executieveiling, 9 november 2018 om 14:00 uur Langeweg 99, 4133AV Vianen Object Eengezinswoning waarin een tandartspraktijk gevestigd zat (onverhuurd). Inleiding Executoriale verkoping (ex art.

Nadere informatie

Er is geen bezichtiging mogelijk

Er is geen bezichtiging mogelijk Kavel: 8 Online executieveiling: 12 december 2016 om 13:30 uur Schoutlaan 2, Weert Kavel 8 Inleiding Bezichtiging Dataroom Contact Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op maandag 12 december

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Projectinformatie Overlanderstraat 622 Purmerend Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 11 februari 2016

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 1 februari 2018, 11.00 uur, Online veiling via https://bog-auctions.com,

Nadere informatie

Veegtesstraat te 5916 PG Venlo

Veegtesstraat te 5916 PG Venlo Online executieveiling, donderdag 30 juni 2016 om 11:00 uur Veegtesstraat 35-49 te 5916 PG Venlo Object Bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein De Veegtes. Inleiding Executoriale verkoping (ex art.

Nadere informatie

Antaresstraat 32, 2402 BP, Alphen aan den Rijn

Antaresstraat 32, 2402 BP, Alphen aan den Rijn Online executieveiling, 25 februari 2016 om 10:00 uur Antaresstraat 32, 2402 BP, Alphen aan den Rijn Object Ééngezinswoning (Hoek) met een stenen berging en een garagebox. Inleiding Executoriale verkoping

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

Professor Zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen

Professor Zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen Online executieveiling, 16 mei 2017 om 14:00 uur Professor Zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen Object Bedrijfsruimte met vrijstaande bedrijfswoning (verhuurd) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268

Nadere informatie

TE KOOP. Royale monumentale (kantoor)villa ca. 644 m 2 vvo AKERSTRAAT 90 HEERLEN VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIEVEILING

TE KOOP. Royale monumentale (kantoor)villa ca. 644 m 2 vvo AKERSTRAAT 90 HEERLEN VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIEVEILING Royale monumentale (kantoor)villa ca. 644 m 2 vvo TE KOOP AKERSTRAAT 90 HEERLEN VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIEVEILING DE ONLINE EXECUTIEVEILING VINDT PLAATS OP 08 JUNI 2015 OM 14:00 UUR KIJKDAGEN

Nadere informatie

Hoekwoning met via de tuin te bereiken garagebox. ERA Makelaardij Amerstreek Dhr.R.A.P Trommelen 06 14579800 info@eramakelaardijamerstreek.

Hoekwoning met via de tuin te bereiken garagebox. ERA Makelaardij Amerstreek Dhr.R.A.P Trommelen 06 14579800 info@eramakelaardijamerstreek. Online openbare veiling, 19 mei 2016 om 10:00 uur De Lek 1 Drunen Object Inleiding Bezichtiging Hoekwoning met via de tuin te bereiken garagebox Openbare verkoping op donderdag 19 mei 2016, s ochtends

Nadere informatie

Riante bedrijfsunit Online executieveiling De Veken 122 d Opmeer Veilingdatum: 11 december 2015 om 14:00 uur

Riante bedrijfsunit Online executieveiling De Veken 122 d Opmeer Veilingdatum: 11 december 2015 om 14:00 uur Riante bedrijfsunit Online executieveiling De Veken 122 d Opmeer Veilingdatum: 11 december 2015 om 14:00 uur Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de De Veken 122 d in Opmeer

Nadere informatie

Gladioolweg 13, 1338 LK Almere

Gladioolweg 13, 1338 LK Almere Online executieveiling, 30 oktober 2018 vanaf 11:00 uur Gladioolweg 13, 1338 LK Almere Object Inleiding Bezichtiging Contact Tussenwoning Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 30 oktober

Nadere informatie

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM Disclaimer: Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan

Nadere informatie

BILLROTHSTRAAT XP BERGEN OP ZOOM

BILLROTHSTRAAT XP BERGEN OP ZOOM Online executieveiling, 16 juni 2016 BILLROTHSTRAAT 2 4624 XP BERGEN OP ZOOM Object Inleiding Bezichtiging Contact Een vrijstaand gebouw, geschikt voor maatschappelijke doeleinden, voorheen in gebruik

Nadere informatie

Naritaweg 70, Amsterdam

Naritaweg 70, Amsterdam Online executieveiling, 15 juni 2016 om 14:00 uur Naritaweg 70, Amsterdam Object Kantoorgebouw en parkeerplekken. Inleiding Bezichtiging Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op woensdag 15

Nadere informatie

Ossenwaard MB Wijk en Aalburg

Ossenwaard MB Wijk en Aalburg Online executieveiling, 27 oktober 2016 vanaf 11.00 uur Ossenwaard 64 4261 MB Wijk en Aalburg Object Penthouse, berging in de kelder en 3 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Inleiding Executoriale verkoping

Nadere informatie

Kootstertille. verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V.

Kootstertille. verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V. Executoriale verkoping (ex art. 3:268 BW) op 15 oktober 2015 om 13:30 uur start de online veiling, via BOG Auctions, https://www.bogauctions.com/auction/lot/3299/4096 ten overstaan van één van de notarissen

Nadere informatie

Computerweg 22 en 24, Utrecht

Computerweg 22 en 24, Utrecht Online executieveiling, 15 juni 2016 om 14:30 uur Computerweg 22 en 24, Utrecht Object Kantoorgebouwen en parkeerplekken. Inleiding Bezichtiging Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op woensdag

Nadere informatie

Nieuwstraat 4, 3743 BL Baarn

Nieuwstraat 4, 3743 BL Baarn Online executieveiling, vrijdag 24 november 2017 om 10:30 uur Nieuwstraat 4, 3743 BL Baarn Object Inleiding Bezichtiging Vrijstaande woning met bijgebouwen, kadastraal bekend gemeente Baarn, sectie L,

Nadere informatie

Hoogstraat , 3111 HN Schiedam

Hoogstraat , 3111 HN Schiedam Online openbare veiling, 24 november 2016 om 10:30 uur Hoogstraat 156-158, 3111 HN Schiedam Casco winkelruimte van ruim 259m² in het centrum van Schiedam. De eigenaar van het object heeft een opdracht

Nadere informatie

Markendaalseweg 335, 4811 KW Breda

Markendaalseweg 335, 4811 KW Breda Online executieveiling, 25 september 2018 vanaf 11:00 uur Markendaalseweg 335, 4811 KW Breda Object Appartement, galerijflat Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 september

Nadere informatie

Willibrordusweg ongenummerd, te Oss

Willibrordusweg ongenummerd, te Oss Online executieveiling, 27 september 2018 vanaf 11:00 uur Willibrordusweg ongenummerd, te Oss Object Een perceel cultuurgrond en verder aanbehoren aan de Willibrordusweg in de gemeente Oss Inleiding Executoriale

Nadere informatie

Sint Lambertuslaan 50, Maastricht

Sint Lambertuslaan 50, Maastricht Kavel: 4 Online executieveiling: 12 december 2016 om 10.30 uur Sint Lambertuslaan 50, Maastricht Kavel 4 Inleiding Bezichtiging Dataroom Contact Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op maandag

Nadere informatie

Twee bospercelen regio Helmond

Twee bospercelen regio Helmond Online executieveiling, 7 april 2016 om 10.00 en 10:30 uur. Twee bospercelen regio Helmond Object Twee bospercelen in de regio Helmond en Aarle-Rixtel. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo

Nadere informatie

Zonnenbergerdijk 2, Heeten

Zonnenbergerdijk 2, Heeten Online executieveiling, 29 september 2016 om 15:00 uur Zonnenbergerdijk 2, Heeten Object Inleiding Bezichtiging 7 kavels gelegen op Parc Salland, Zonnenbergerdijk 2 te Heeten. Executoriale verkoping (ex

Nadere informatie

Smeepoortstraat 42, 3841 EJ, Harderwijk

Smeepoortstraat 42, 3841 EJ, Harderwijk Online executieveiling, 22 september 2016 om 09.30 uur Smeepoortstraat 42, 3841 EJ, Harderwijk Object Inleiding Het winkel-/horecapand met bovenwoningen, ondergrond en erf, plaatselijk bekend Smeepoortstraat

Nadere informatie

VIJF ONAFGEBOUWDE APPARTEMENTEN MET

VIJF ONAFGEBOUWDE APPARTEMENTEN MET VIJF ONAFGEBOUWDE APPARTEMENTEN MET ondergrondse parkeergelegenheid en 31 garageboxen TE KOOP KLOOSTERRADERSTRAAT 100 KERKRADE VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIEVEILING DE ONLINE EXECUTIEVEILING VINDT

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort

Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort Online executieveiling, 10 september 2015 om 11:00 uur Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort Object Inleiding Bezichtiging Kantoorgebouw met bovenwoning (verhuurd / deels verhuurd) Executoriale verkoping (ex

Nadere informatie

Toustruwe 5, 6218 XX Maastricht

Toustruwe 5, 6218 XX Maastricht Online openbare veiling, 15 september 2016 om 11:00 uur Toustruwe 5, 6218 XX Maastricht Object Inleiding Bezichtiging Object (dubbele hoeklocatie) deel uitmakende van een bedrijfscomplex gelegen op een

Nadere informatie

De Haar 30-32, 5324 DB Ammerzoden

De Haar 30-32, 5324 DB Ammerzoden Online openbare veiling, maandag 16 april 2018 om 10.00 uur De Haar 30-32, 5324 DB Ammerzoden Object Inleiding Bezichtiging Contact Winkelobject (totaal ca. 240 m² BVO) bestaande uit twee aparte winkelruimtes

Nadere informatie

Online executieveiling, 19 november 2015 om 13:30 uur. Pieter Lieftinckweg 11 te Zaandam

Online executieveiling, 19 november 2015 om 13:30 uur. Pieter Lieftinckweg 11 te Zaandam Online executieveiling, 19 november 2015 om 13:30 uur Pieter Lieftinckweg 11 te Zaandam Object: Het representatieve en moderne kantoorgebouw is gelegen aan de Pieter Lieftinckweg 11 te Zaandam en is omstreeks

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Projectinformatie Speulderbosweg 36 Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 6 december 2016 om 10.00 uur

Nadere informatie

Executoriale Veiling Korte Baan 26, 8331 LA Steenwijk

Executoriale Veiling Korte Baan 26, 8331 LA Steenwijk Executoriale Veiling Korte Baan 26, 8331 LA Steenwijk Executoriale verkoop (ex art. 3:268 BW) op 3 december 2015, vanaf 09:00 uur start veiling. Online veiling via www.bog-auctions.com, ten overstaan van

Nadere informatie

Object: t Zand 17 (Parkwijk) Utrecht

Object: t Zand 17 (Parkwijk) Utrecht Online executieveiling, 22 maart 2017 om 11:00 uur Kantoorvilla t Zand 17 (Parkwijk) Utrecht Object Een karakteristieke kantoorvilla gelegen in een lommerrijke laan met rondom royale tuin, erf en achtergelegen

Nadere informatie

Stemerdingweg CE Soesterberg

Stemerdingweg CE Soesterberg Stemerdingweg 29 3769 CE Soesterberg Omschrijving Object Multifunctioneel bedrijfspand Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 27 september 2016, online veiling via www.bog-auctions.com,

Nadere informatie

Julianalaan 34, 5707 HR Helmond

Julianalaan 34, 5707 HR Helmond Online executieveiling, 20 november 2018 vanaf 11:00 uur Julianalaan 34, 5707 HR Helmond Object Woonhuis (vrijstaand) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 20 november 2018 vanaf

Nadere informatie

executoriale verkoop

executoriale verkoop executoriale verkoop AMBACHTSWEG 13 (3161 GL) RHOON T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen De volle eigendom omvattende het bedrijfsgebouw met ondergrond, erf en verder

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN ONLINE EXECUTIEVEILING Maasdijk ong. 6624 KN HEEREWAARDEN 1 Algemeen In de directe omgeving van dit aan de rand van het dorp gelegen perceel bevinden zich onder meer een jachthaven, een camping en een

Nadere informatie

Zijlweg 11a, 13, 13a+b, 5145 NR Waalwijk

Zijlweg 11a, 13, 13a+b, 5145 NR Waalwijk Online executieveiling, (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) 26 juni 2018 om 11:00 uur Zijlweg 11a, 13, 13a+b, 5145 NR Waalwijk Object Een geschakeld bedrijfscomplex met kantoor-/showroomruimte. Inleiding Executoriale

Nadere informatie

Valkeniersstraat 125, Valkenswaard

Valkeniersstraat 125, Valkenswaard Kavel: 9 Online executieveiling: 12 december 2016 om 14:00 uur Valkeniersstraat 125, Valkenswaard Kavel 9 Inleiding Bezichtiging Dataroom Contact Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op maandag

Nadere informatie

Tuinstraat 14, 6414 TG Heerlen

Tuinstraat 14, 6414 TG Heerlen Online executieveiling, 11 december 2018 vanaf 11:00 uur Tuinstraat 14, 6414 TG Heerlen Object Twee-onder-één-kap woning met garage Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 11 december

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

Klein Hitland 139, 2911 BR Nieuwerkerk ad IJssel

Klein Hitland 139, 2911 BR Nieuwerkerk ad IJssel Online executieveiling, 24 april 2018 vanaf 14:00 uur Klein Hitland 139, 2911 BR Nieuwerkerk ad IJssel Object Inleiding Bezichtiging Contact Recreatiewoning (type sta caravan) Executoriale verkoping (ex

Nadere informatie

Bas Paauwestraat 134, 3077 MP Rotterdam

Bas Paauwestraat 134, 3077 MP Rotterdam Online executieveiling, 13 november 2018 vanaf 10:00 uur Bas Paauwestraat 134, 3077 MP Rotterdam Object Appartement met parkeerplaats Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 13

Nadere informatie

Zonnenbergerdijk 2 38, Heeten

Zonnenbergerdijk 2 38, Heeten Online executieveiling, 29 september 2016 om 14:00 uur Zonnenbergerdijk 2 38, Heeten Object Inleiding Bezichtiging Recreatiewoning Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 29 september

Nadere informatie

De Schacht 15, 5107 RD Dongen

De Schacht 15, 5107 RD Dongen Online executieveiling, 26 november 2015 om 15:30 uur De Schacht 15, 5107 RD Dongen Object Inleiding Bezichtiging Modern kantoorgebouw met bedrijfsruimte van totaal circa 1713 m², verdeeld over de begane

Nadere informatie

Executieveiling 3:268 BW d.d. 12 december 2013 van:

Executieveiling 3:268 BW d.d. 12 december 2013 van: Executieveiling 3:268 BW d.d. 12 december 2013 van: TERSCHELLINGSTRAAT 4 te 1339 TC ALMERE Algemeen: Executoriale verkoping (ex artikel 3:268; juncto 3:254 BW) op donderdag 12 december 2013, daags na 09.00

Nadere informatie

Vrijstaande woning met zwembad. ERA Makelaardij Amerstreek Dhr.R.A.P Trommelen

Vrijstaande woning met zwembad. ERA Makelaardij Amerstreek Dhr.R.A.P Trommelen Online openbare veiling, 19 mei 2016 om 10:30 uur De Merwede 7 Drunen Object Inleiding Bezichtiging Vrijstaande woning met zwembad Openbare verkoping op donderdag 19 mei 2016, s ochtends vanaf 10.30 uur,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Dieren, Callunaplein m² BVO Winkel DIEREN - CALLUNAPLEIN 1

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Dieren, Callunaplein m² BVO Winkel DIEREN - CALLUNAPLEIN 1 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR Dieren, Callunaplein 1 314 m² BVO Winkel 1 ALGEMEEN OBJECT Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond alsmede in de kelder van het Callunaplein 1 te Dieren. BEREIKBAARHEID

Nadere informatie

Maasdijk 49, 5321 NG Hedel

Maasdijk 49, 5321 NG Hedel Online executieveiling, 05 september 2017 om 11:00 uur Maasdijk 49, 5321 NG Hedel Object Inleiding Vrijstaande bedrijfswoning met aan de achterzijde een inpandige bedrijfsruimte voorzien van horeca vergunning.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Leiden, Botermarkt m² BVO begane grond m² BVO etage Winkelruimte LEIDEN - BOTERMARKT 6

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Leiden, Botermarkt m² BVO begane grond m² BVO etage Winkelruimte LEIDEN - BOTERMARKT 6 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR Leiden, Botermarkt 6 388 m² BVO begane grond + 313 m² BVO etage Winkelruimte 1 ALGEMEEN ALGEMEEN OBJECT BEREIKBAARHEID Botermarkt 6 te Leiden betreft een prachtige

Nadere informatie

Brink 65/66, 7411 BW te Deventer

Brink 65/66, 7411 BW te Deventer Online executieveiling, 31 mei 2018 om 11:00 uur Brink 65/66, 7411 BW te Deventer Object Bedrijfsruimte met bovenwoning. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 31 mei

Nadere informatie