Notulen jaarvergadering Traffic Bureau

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen jaarvergadering Traffic Bureau"

Transcriptie

1 Notulen jaarvergadering Traffic Bureau Datum: Zaterdag 12 januari 2008 Locatie: Mercure Hotel Rosmalen Voorzitter: Sjoerd Ypma, PA0SHY Notulist: Peter Damen, PC7T. Aanwezig : Wino Paas PA0ABM Honor Roll Werner FleischmannPA0FLE Velddagen Dick van Empelen PA0GRU IARU MS Jan Kikkert PA0IJM DQB vertegenwoordiging Nico van der Bijl PA0MIR DX ing Sjoerd Ypma PA0SHY HF manager/voorzitter Jan Stadman PA1TT HF dag Kees Murre PA2CHM redacteur HF rubriek Remy Denker PA3AGF Super Vonkenboer zaken Eric Wosten PA3CEV idxpress/internetzaken Miek Kolp PA3GMK Gast/YL zaken Chantal Koekkoek PA3GQG Gast/YL zaken Theo Koning PB7CW HF certificaten Aurelio Bellussi PC5A idxpress/internetzaken Peter Damen PC7T PA beker wedstrijd Enno Korma PF5X Cabrillo logs PACC Jan Visser PG2AA Propagatie Jan Jaap Vosselman PG7V Afdelingscompetitie Afwezig met kennisgeving: Din Hoogma PA0DIN VHSC Frank van Dijk PA7F HF dag (einde lidmaatschap TB) Opening Sjoerd opent de vergadering, heet een ieder welkom en staat even stil bij het overlijden van Ad van Tilborg, PA0ADT, de PACC contest manager. Mededelingen Frank, PA7F en Mark, PA5MW hebben hun werkzaamheden binnen het Traffic Bureau beëindigd. Nieuwe leden zijn: Jan Kikkert, PA0IJM, Jan Jaap Vosselman, PG7V, Jan Stadman, PA1TT, Enno Korma, PF5X en Peter Damen, PC7T Binnen het HB zullen een aantal verschuivingen optreden. De algemeen voorzitter PA2DW en eerste vice voorzitter PB2T treden af. Ook PA7F treedt af. Meer duidelijkheid daar over zal op de jaarlijkse algemene ledenvergadering (VR) komen.

2 Sjoerd gaat in november naar de IARU conferentie in Kroatië. Eén van de voorstellen die daar besproken zullen worden is het bandplan voor 7 MHz, met name het gedeelte 7,1 7,2 Mhz. Het concept voorstel van de RSGB is wellicht een goed uitgangspunt. Jan, PG2AA vindt dat er wat weinig wordt gepubliceerd over IARU zaken. Sjoerd verwijst naar de website van de IARU en de artikelen van PB2T in Electron. Er zal een signaal worden gegeven aan PB2T om iets meer te publiceren. Aangezien er geen opmerkingen zijn over de notulen van de vorige vergadering worden deze vastgesteld, onder dankzegging aan de notulist Kees, PA2CHM. Verslagen commissies IARUMS: PA0GRU Dick meldt dat er een nieuwe medewerker is; PG1R. Hiermee komt deze commissie op 7 man. Elke maand wordt er gerapporteerd. Zwitserland en Hongarije rapporteren nu ook. Vooral de 40 meter band staat zwaar onder druk. De indruk bestaat dat er bij het Agentschap Telecom geen hoge prioriteit wordt gegeven aan intruders. Er komt zelfs geen terugkoppeling bij meldingen over intruders. Volgens Sjoerd heeft het AT in het Amateur Overleg beterschap beloofd op dit punt. Dick geeft aan het werk nog steeds met plezier uit te voeren en heeft de indruk dat de activiteiten van deze commissie zeker niet voor niets uitgevoerd worden. Via internationale contacten worden er toch successen behaald. Honor Roll: PA0ABM Op dit moment zijn er amateurs die regelmatig hun score insturen. Dit kan nu via de website van PA0LSK. Binnenkort kunnen deelnemers zelf hun score invullen. Publicatie in Electron wordt nog steeds op prijs gesteld. De reglementen blijven ongewijzigd. IDX press: PC5A,PA3CEV Bezoekers aantallen stijgen gestaag. Aurelio laat een aantal statistieken zien. De suggestie om de site ook gedeeltelijk in de Engelse taal op te stellen wordt van de hand gewezen. Deze site is voor Nederlandse amateurs opgezet. Op internet is er voldoende in andere talen te vinden. Velddagen: PA0FLE Er waren dit jaar meer deelnemers. De SSB velddag is weer nieuw leven ingeblazen. Het aantal deelnemers tijdens de CW en de SSB dagen is vrijwel gelijk. Een voorstel om ook een sectie voor fixed stations in te stellen wordt nog nader uitgewerkt.

3 DX ing: PA0MIR Nico vertelt dat kopij krijgen een probleem blijft. Hij wordt beperkt geïnformeerd. De aanwezige TB leden spreken hun waardering uit voor deze rubriek. Certificaten en DXCC card checking: PB7CW Er staat nu een handleiding voor DXCC card checking op de VERON website. Dit jaar zijn er 12 aanvragen voor het DXCC verwerkt. Alle kaarten zijn gebracht en gehaald; er wordt niets per post verstuurd door de aan vragende amateurs. Uitgegeven certificaten in 2007: LCC 1 HEC 2 PACC 7 PA6HQ 2 WAS 3 Meest bijzondere: WAS EME op 144 MHz.. Cabrillio contestlogs: PF5X, PC5A Enno geeft een demonstratie en uitleg over de werking van de robot die de Cabrillo logs van de PACC contest gaat verwerken. Lunch Prima lunch van Afdelingscompetitie: PG7V In augustus door Jan Jaap Vosselman overgenomen van Jan Visser. Er zit een stijgende lijn in het aantal deelnemers. Ook in 2008 lijken er al meer afdelingen mee te gaan doen dan in Het idee om de VERON wedstrijden dubbel te laten tellen voor deze competitie wordt nog uitgewerkt. Propagatie: PG2AA Jan probeert dit weer goed op de rails te krijgen. Hij onderzoekt de mogelijkheden om actuele informatie op de website van de VERON te kunnen plaatsen. In zijn bijdrage aan HF Nieuws probeert hij vooral de beginnende amateur te helpen. PA Beker wedstrijd: PC7T In 2007 waren er meer deelnemers dan in Helaas geen SWL s in de CW sectie. Ook voor de PA Beker wedstrijd zal in 2008 het Cabrillo log verplicht gaan worden en dus komt de cross check weer terug.

4 HF rubriek: PA2CHM Kees is tevreden over de samenwerking met de redactie van Electron en de medewerkers. Het blijft woekeren met de ruimte. Hij wil graag foto s bij artikelen. Het blijft moeilijk om te bepalen hoe en wat er over bijvoorbeeld contest aankondingen, contestuitslagen en certificaten moet worden gepubliceerd. Vonkenboerwedstrijd: PA3AGF Elk jaar weet PA0WRT weer iets nieuws te bedenken. Dit wordt geheim gehouden tot aanvang van deze wedstrijd. Dit jaar mocht men zich bekwamen in het japans morse alfabet. Ook aan de morsevaardigheidsproef deden 10 tot 12 amateurs mee. Ex YL commissie: PA3GMK,PA3GQG Deze commissie is opgeheven en de leden willen toch graag door met een aantal activiteiten. Hierbij wordt o.a. gedacht aan de mid winter contest, en de call PI4YLC. Sjoerd stelt voor dat de Chantal PA3GQG en Miek PA3GMK hem schriftelijk een voorstel doen wat ze precies voor ogen hebben. Als dit past binnen het Traffic Bureau zal hij het HB voorstellen hiervoor een nieuw lid in het TB te laten benoemen. Contest diversen: Prijzen Er is blijkbaar niet heel erg veel belangstelling voor alle prijzen die bij de diverse contesten worden uitgereikt. Het wordt aan de contest managers overgelaten wat voor prijzen/certificaten zij willen uitgeven. De velddagen kennen alleen certificaten. Voor de PACC contest wordt het waarschijnlijk een beker voor de winnaar van elke klasse, een certificaat (mogelijk elektronisch) voor de nrs 2 en 3. Alle deelnemers krijgen een herinneringsvaantje. De PA beker contest krijgt één beker voor de deelnemer die over beide dagen geteld de meeste punten behaalt. Er dient wel minimaal 30 procent van de punten in of CW of SSB behaald te zijn. Certificaten voor de nrs 1 t/m 3 per klasse. Dit gaat voor deze contest in per In de aankondiging van 2007 werd nog gesproken over een mooie prijs voor de nummers 1 t/m 3 van elke klasse. PACC contestmanager: vacature Chantal Koekkoek PA3GQG overweegt de functie van Contest Manager op zich te nemen, als opvolgster van Ad PA0ADT.

5 Dit betreft vooral de administratieve afhandeling zoals: aankondigingen, uitslagen, prijzen. Enno en Aurelio blijven de techniek ondersteunen. Contestuitslagen: Electron blijft het platform waar de uitslagen van de VERON contesten als eerste worden gepubliceerd. HF dag: PA1TT De datum is voorlopig vastgesteld op 20 september Vanuit de vergadering wordt een groot aantal suggesties voor onderwerpen aangedragen. Jan Stadman zal e.e.a. uitwerken. DvdRA: PA0GRU, PC7T, PA0ABM Dick, Wino en Peter zullen op korte termijn brainstormen over de stand voor 2008 Basis idee is om te laten zien wat het TB doet en kan betekenen voor de amateurs. Remy wil hierover graag over geïnformeerd blijven. DQB vertegenwoordiging: PA0IJM Jan Kikkert is bij het DQB op bezoek geweest. Hij heeft vastgesteld dat er besparingen op de porto kosten mogelijk zijn. Vooral in de uitgaande post moet het mogelijk zijn plaketten aan te vullen tot het maximale gewicht dat voor een bepaalde prijs verstuurd mag worden. Dus niet 6 kg kaarten versturen als er voor hetzelfde geld ook 10 kg verstuurd mag worden. Het standpunt over kaarten van niet leden blijft: Retour. World communication day Jan Visser gaat onderzoeken of er rond deze dag een speciale call te verkrijgen is; denk aan PI4ITU Rondvraag Jan Visser vraagt of het mogelijk is de VERON cd aan te vullen met meer informatie. Bijvoorbeeld contest uitslagen, verhalen van expedities etc. Sluiting Om sluit Sjoerd de vergadering. De aanwezigen hebben deze dag als nuttig en prettig ervaren.

6

Notulen jaarvergadering Traffic Bureau. Datum: Zaterdag 10 januari 2009 Locatie: Van der Valk Hotel Vught, Vught

Notulen jaarvergadering Traffic Bureau. Datum: Zaterdag 10 januari 2009 Locatie: Van der Valk Hotel Vught, Vught Notulen jaarvergadering Traffic Bureau Datum: Zaterdag 10 januari 2009 Locatie: Van der Valk Hotel Vught, Vught Voorzitter: Sjoerd Ypma, PA0SHY Notulist: Jan Jaap Vosselman, PG7V Aanwezig: Dick van Empelen

Nadere informatie

Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011

Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011 Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011 Notulen Locatie: Van der Valk Hotel Vught Voorzitter: Sjoerd Ypma - PAØSHY Notuliste: Chantal Koekkoek - PA5YL Aanwezig: Dick van Empelen PAØGRU - IARUMS

Nadere informatie

Jaarvergadering Traffic Bureau Notulen Vastgesteld

Jaarvergadering Traffic Bureau Notulen Vastgesteld Jaarvergadering Traffic Bureau 2010 Notulen Vastgesteld 15-01-2011 Datum: zaterdag 23 januari 2010 Locatie: Van der Valk Hotel Vught Voorzitter: Sjoerd Ypma, PAØSHY Notulist: Eric-Jan Wösten PA3CEV Aanwezig:

Nadere informatie

Jaarvergadering TB 19 januari 2013

Jaarvergadering TB 19 januari 2013 Jaarvergadering TB 19 januari 2013 Notulen Locatie: Van der Valk Hotel Vught Voorzitter: Sjoerd Ypma - PAØSHY Notulist: Chantal Koekkoek - PA5YL Aanwezig: Kees Murre - PA2CHM - Redacteur HF-rubriek Nico

Nadere informatie

Jaarvergadering Traffic Bureau 18 januari 2014

Jaarvergadering Traffic Bureau 18 januari 2014 Jaarvergadering Traffic Bureau 18 januari 2014 Notulen Locatie: Voorzitter: Notulist: Hotel van der Valk in Vught Sjoerd Ypma - PAØSHY Jan G. Stadman PA1TT / DJ5AN Aanwezig: Wino Paas - PAØABM - Honor

Nadere informatie

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten 1 Doel Het hoofddoel is het maken van zoveel mogelijk verbindingen en daar plezier in hebben. Andere doelen zijn het verbeteren van eigen vaardigheden, testen van (nieuwe) apparatuur en technieken, ervaring

Nadere informatie

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland Nederlandse sectie van de IARU VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de VERON VERENIGINGSRAAD te houden op zaterdag 24 april 2010 10 Behandeling

Nadere informatie

Bescheiden voor de 78 e vergadering van de VERENIGINGSRAAD. te houden op zaterdag 22april 2017 bij. dok Zuid. 1 e Wormenseweg GZ Apeldoorn

Bescheiden voor de 78 e vergadering van de VERENIGINGSRAAD. te houden op zaterdag 22april 2017 bij. dok Zuid. 1 e Wormenseweg GZ Apeldoorn NEDERLANDSE SECTIE VAN DE IARU Bescheiden voor de 78 e vergadering van de VERENIGINGSRAAD te houden op zaterdag 22april 2017 bij dok Zuid 1 e Wormenseweg 460 7333 GZ Apeldoorn Postbus 1166 6801 BD Arnhem

Nadere informatie

Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05

Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05 Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de Deltaloep van mei, deze maand boordevol met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst! Met vriendelijke

Nadere informatie

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 België wordt uitgeroepen tot rampgebied. Vaste communicatiemiddelen zijn uitgevallen en er is een stroomonderbreking

Nadere informatie

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. Bescheiden voor de 70e vergadering van de

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. Bescheiden voor de 70e vergadering van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland Nederlandse sectie van de IARU Bescheiden voor de 70e vergadering van de VERON VERENIGINGSRAAD Te houden op zaterdag 25 april 2009 in het Kerkelijk

Nadere informatie

Website VERON Afdelings Competitie. V2.3

Website VERON Afdelings Competitie. V2.3 Website VERON Afdelings Competitie. V2.3 Met behulp van de website https://competitie.veron.nl is het mogelijk voor zendamateurs om op een eenvoudige manier aan de Veron Afdelings Competitie deel te nemen.

Nadere informatie

QSL kaarten manager (PA1AT)

QSL kaarten manager (PA1AT) QSL kaarten manager (PA1AT) QSL Bureau Assen en omstreken. QSL kaarten kunt u inleveren bij PA1AT Gerard uit Assen dit kan op de SOOS. Of u kunt u kaarten sturen aan: Gerard Nieboer PA1AT Kamilletuin 22

Nadere informatie

Convo 2015. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost.

Convo 2015. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. 1 Voorwoord voorzitter Beste mede amateurs van de afdeling Amsterdam, Er ligt weer een vol nieuw radio jaar voor ons. Het afgelopen

Nadere informatie

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort.

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. 9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. REDAKTIE: Boy de Leeuw PA0BL Jan van Dalum PE1JHU Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. DRUK: Arthur Dekkers

Nadere informatie

Reglement Dutch QSL Bureau

Reglement Dutch QSL Bureau Reglement Dutch QSL Bureau Versie 15 maart 2013 Pagina 1 van 9 Artikel 1. Per 1 januari 1971 is opgericht, ter vervanging van het VERON QSL BUREAU en het VRZA QSL BUREAU, één QSL BUREAU van Nederland.

Nadere informatie

SINGLE-OP ALL HIGH SSB Single Op, All Bands, SSB

SINGLE-OP ALL HIGH SSB Single Op, All Bands, SSB PACC 2019 1. Contest sponsor De "Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland", VERON kondigt met genoegen de PACC 2019 aan. 2. Contest Periode Van 9 februari 2019 1200 UTC tot 10 februari

Nadere informatie

VERON afdeling Amsterdam

VERON afdeling Amsterdam Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. 1 Voorwoord voorzitter Beste Amsterdamse radioamateurs, Na een onderbreking van enkele jaren hebben wij op 7 en 8 september

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

V.R.A. Activity Day 2015

V.R.A. Activity Day 2015 V.R.A. Activity Day 2015 Dit jaar organiseren wij op zaterdag 17 oktober 2015 de VRA Activity Day, als herdenking aan de stichting van V.R.A. op 18 oktober 1998. Het doel van deze wedstrijd is meer bekendheid

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

AFDELINGSBIJEENKOMSTEN

AFDELINGSBIJEENKOMSTEN nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 160 december 2015 Beste amateur, Hierbij Nieuwsflits 160 met de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 11 december en andere activiteiten. Zie ook voor

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail.

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail. Radio Nieuws Flits First Edition 2012 Zomer 2012 Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk E-mail: pe1jra@gmail.com Van de redactie Het eerste nummer (The First) van Radio Nieuws

Nadere informatie

SWL Contest Logprogramma van SP7DQR

SWL Contest Logprogramma van SP7DQR SWL Contest Logprogramma van SP7DQR Handleiding voor het gebruik Verwacht hier geen uitgebreide handleiding. Het programma is door SP7DQR zodanig geconstrueerd dat de meeste handelingen gewoon "op het

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Convo Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat PC Amsterdam Zuidoost Website: A04.veron.nl

Convo Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat PC Amsterdam Zuidoost   Website: A04.veron.nl Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost Email: A04@veron.nl Website: A04.veron.nl 1 Beste mede amateurs, Een hobby mag geld kosten. Nadat wij vele jaren niet hebben

Nadere informatie

Website VERON Contest Competitie. V2.2

Website VERON Contest Competitie. V2.2 Website VERON Contest Competitie. V2.2 Met behulp van de website http://contest.leisink.net is het mogelijk voor zendamateurs om op een eenvoudige manier aan de Veron Contest Competitie deel te nemen.

Nadere informatie

Januari 2009 JAARGANG 15 NR. 1

Januari 2009 JAARGANG 15 NR. 1 Januari 2009 JAARGANG 15 NR. 1 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de januari editie van de Deltaloep. De eerste maand van een nieuw jaar. De redactie wenst u een heel gezond en gelukkig 2009. Iedereen

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Mededelingen namens het bestuur van A63

Mededelingen namens het bestuur van A63 www.a63.veron.nl redactie.a63@veron.nl Jaargang 31 nr. 7. April 2018 Inhoudsopgave Mededelingen namens het bestuur van A63... 1 Lidmaatschappen.... 4 Agenda... 4 Bestuur... 5 Medewerkers... 5 Mededelingen

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Statutaire algemene vergadering Bergen Zaterdag 30 mei 2015 om uur

Statutaire algemene vergadering Bergen Zaterdag 30 mei 2015 om uur voorlopig verslag Statutaire algemene vergadering Bergen Zaterdag 30 mei 2015 om 14.00 uur 1. Opening van de statutaire algemene vergadering. Voorzitter Claude van Pottelsberghe de la Potterie, ON7TK opent

Nadere informatie

14º CQWS CQ World Scouts - HF en 10 April Regelement

14º CQWS CQ World Scouts - HF en 10 April Regelement 14º CQWS CQ World Scouts - HF - 2016 9 en 10 April 2016 Regelement OBJETIVO 1. O CQWS CQ World Scouts is een jaarlijkse activiteit georganiseerd door União dos Escoteiros do Brasil UEB (Scouting Brazilë)

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO FEBRUARI 2009 Speciale editie Huishoudelijke Jaarvergadering Verschijnt 6 keer per jaar: Januari, Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec.

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

Notulen Regio Bijeenkomst VERON

Notulen Regio Bijeenkomst VERON 1 Notulen Regio Bijeenkomst VERON Datum:!! 11 november 2013 Plaats:!! Ko Hartog. Heiloo Betreft:!! Regio-bijeenkomst Veron-2013 Aanwezig:!! zie Presentielijst Niet aanwezig:! A20 Kennemerland (met af-bericht)!!!

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

Agenda voor de vergadering van het algemeen bestuur van 24 september 2015, in het kantoor van het Recreatieschap Westfriesland.

Agenda voor de vergadering van het algemeen bestuur van 24 september 2015, in het kantoor van het Recreatieschap Westfriesland. Agenda voor de vergadering van het algemeen bestuur van 24 september 2015, in het kantoor van het Recreatieschap Westfriesland. Aanvang: 16.00 uur 1. Opening 2. Verslag van de vergadering van het algemeen

Nadere informatie

Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05

Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05 Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de mei-editie van de Deltaloep met o.a. aandacht voor de velddag 2008 georganiseerd door het Walcheren Antenne Team en heel veel meer. Iedereen

Nadere informatie

VERON HB. Inhoudsopgave Voorstel 1 A40 Twente Voorstel 2 A28 Leiden Voorstel 3 A01 Alkmaar Voorstel 4 A03 Amersfoort...

VERON HB. Inhoudsopgave Voorstel 1 A40 Twente Voorstel 2 A28 Leiden Voorstel 3 A01 Alkmaar Voorstel 4 A03 Amersfoort... VR voorstellen 2014 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Voorstel 1 A40 Twente... 3 Voorstel 2 A28 Leiden... 4 Voorstel 3 A01 Alkmaar... 5 Voorstel 4 A03 Amersfoort... 6 Voorstel 5 A03 Amersfoort... 7 Voorstel

Nadere informatie

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen Aankondiging PI4SHB afdeling shertogenbosch Achter de microfoon: Antenne:...Set:... Op 2 meter 145.250 Op 80 meter 3750 khz via Op 70 cm op 430.2375 via repeater PI2SHB Internet : http://www.radioclub.nl/

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO MAART 2013 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

Verslag. 80 e Amateuroverleg. Agentschap Telecom A. Ballast B. van Duyvenvoorde G. Petersen

Verslag. 80 e Amateuroverleg. Agentschap Telecom A. Ballast B. van Duyvenvoorde G. Petersen Verslag Plaats en datum : Amersfoort, 7 oktober 2009 bespreking Aantal bladen : 1 van 6 Bijlage(n) : - Opgemaakt door : G.J. Petersen Telefoon : 050-5877 187 Emmasingel 1 Postbus 450 9700 AL Groningen

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Contestrobot voor verwerking van Claims.

Contestrobot voor verwerking van Claims. Contestrobot voor verwerking van Claims. Datum Wijziging door Toelichting 20-7-2014 Rob Hardenberg PE1ITR Eerste versie van dit document 29-4-2015 Rob Hardenberg PE1ITR Toegvoegd EDI log bestand upload

Nadere informatie

NOTULEN STAK FUNDA MEI 2017

NOTULEN STAK FUNDA MEI 2017 NOTULEN STAK FUNDA MEI 2017 (Concept) Notulen van de vergadering van Certificaathouders van Funda d.d. 23 mei 2017 van 13.30-13.55 uur in Wyndham Apollo Hotel te Amsterdam Aanwezig namens Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

Apporteersport competitie 2019

Apporteersport competitie 2019 Het spreekt natuurlijk vanzelf, dat dit apporteercompetitie reglement nooit het Reglement Apporteersport FHN kan vervangen. De en de werkproef zijn daarin volledig beschreven. Ook de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

APD NIEUWS. jaargang 31, nr. 4 December Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn.

APD NIEUWS. jaargang 31, nr. 4 December Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. APD NIEUWS jaargang 31, nr. 4 December 2008 Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. 1 Afdeling Apeldoorn (05) Afdelingsbestuur Voorzitter: Hans van Binsbergen, PA2BIN (055) 366 41 36 pa2bin@veron.nl

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 4 oktober 2012, teamkamer Kroeten, 19.30 tot 22.00 uur Aanwezig: Kroeten: Masja de Pender (LL ), Mariëlle van der Heijden (OL), Audrey Dankers (LL) Groene Hil: Pier Schipmölder (OL&VZ Groene Hil), Anjo

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

DAGELIJKS BESTUUR VAN DE VERENIGING

DAGELIJKS BESTUUR VAN DE VERENIGING FUNCTIE OMSCHRIJVING VAN HET DAGELIJKS BESTUUR VAN DE VERENIGING bestaat uit: voorzitter vice-voorzitter secretaris penningmeester het Algemeen Bestuur van de vereniging bestaat uit het Dagelijks Bestuur

Nadere informatie

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief.

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. Mei 2011 NIEUWSBRIEF Redactie: PA1XA pi4wld@veron.nl of pa1xa@amsat.org Naam Call Telefoon E-mail adres Voorzitter Nico van der PA0MIR 434954 pa0mir@veron.nl

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Vergadering M.R MR met directeur Aanwezig: Maud. Peter, Wim, Steffi, Koen en Michiel.

Vergadering M.R MR met directeur Aanwezig: Maud. Peter, Wim, Steffi, Koen en Michiel. Vergadering M.R. 11-09-2018 MR met directeur Aanwezig: Maud. Peter, Wim, Steffi, Koen en Michiel. 20.00 uur 22.00 uur (P&P) 1 Opening vergadering Peter opent de vergadering. Steffie stelt zich kort voor

Nadere informatie

Verslag van de jaarvergadering van Club Bello op 17 november 2012

Verslag van de jaarvergadering van Club Bello op 17 november 2012 Verslag van de jaarvergadering van Club Bello op 17 november 2012 Locatie: Woning van Rijck en Frances in Aerdenhout Aanwezig: Rijck, Aart B. (ex-lid), Arne, Arre, Coen, Ferry, Frank, Fred, Maarten, Meindert,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Nederlandse sectie van de IARU

Nederlandse sectie van de IARU Nederlandse sectie van de IARU Voorstellen VR 2016 Inhoud VOORSTEL 1 A40 TWENTE... 3 VOORSTEL 2 A28 LEIDEN... 3 VOORSTEL 3 A28 LEIDEN... 5 VOORSTEL 4 A13 EINDHOVEN... 6 VOORSTEL 5 A21 ARAC... 7 VOORSTEL

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 08 januari 2015, Kroeten Aanwezig: Kroeten: Masja de Pender (LL), Helga Spelt (VZ, OL), Jaimy Sormani (OL) Groene Hil: Carin Smit (OL), Anjo Schaerlaeckens(LL), Ellen Schellekens (LL) + 6 kandidaten voor

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs NOTULEN MR -VERGADERING 16-04-2015 Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 21:00 uur Aanwezig: Evelien de Klerk, Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat PC Amsterdam Zuidoost Website: A04.veron.nl

VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat PC Amsterdam Zuidoost   Website: A04.veron.nl VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost Email: A04@veron.nl Website: A04.veron.nl 1 Beste Amsterdamse radioamateurs, Al enige jaren geleden zijn de vaardigheden op het gebied

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

SINGLE-OP ALL HIGH SSB Single Op, All Bands, SSB

SINGLE-OP ALL HIGH SSB Single Op, All Bands, SSB PACC 2016 1. Contest sponsor De "Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland", VERON kondigt met genoegen de PACC 2016 aan. 2. Contest Periode Van 13 Februari 2016 1200 UTC tot 14 Februari

Nadere informatie

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken.

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken. Jaargang 37 nummer 01 januari 2010 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) : R. van Deventer

Nadere informatie

1. Opening De secretaris introduceert de nieuwe voorzitter, de heer F. Hofsommer. Deze opent vervolgens de vergadering.

1. Opening De secretaris introduceert de nieuwe voorzitter, de heer F. Hofsommer. Deze opent vervolgens de vergadering. Emmasingel 1 9726 AH Groningen Postbus 450 9700 AL Groningen T (050) 587 74 44 F (050) 587 74 00 www.agentschaptelecom.nl info@agentschaptelecom.nl Opgemaakt door drs. G.J. Petersen T 050-5877 444 DEFINITIEF

Nadere informatie

de Algemene Vergadering op 26 maart De vergadering begint om uur en wordt gehouden op Golfpark Almkreek.

de Algemene Vergadering op 26 maart De vergadering begint om uur en wordt gehouden op Golfpark Almkreek. de Algemene Vergadering op 26 maart 2019. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden op Golfpark Almkreek. Vergadering nieuwe stijl Vergaderen is voor de meeste mensen geen feest. Maar toch moeten

Nadere informatie

Reglement OR IWNH- Personenstelsel

Reglement OR IWNH- Personenstelsel Reglement OR IWNH- Personenstelsel Begripsbepalingen Artikel 1 Dit reglement verstaat onder: a. de ondernemer: Ronald Olij ; b. de onderneming (+vestigingsplaats): IW uit Heerhugowaard; c. de wet: de Wet

Nadere informatie

Notulen ALV Celeritas

Notulen ALV Celeritas Notulen ALV Celeritas 09-12-2018 Voorgezeten door: Olga Kruize Genotuleerd door: Kevin Korthagen Aanwezigen en afmeldingen: zie bijlage 1 & 2 1. Welkom Olga opent de vergadering met een globale telling.

Nadere informatie

VERON HB INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave... 2. Voorstel 1 A54 Etten-Leur... 3. Voorstel 2 A51 Bergen op Zoom... 4. Voorstel 3 A51 Bergen op Zoom...

VERON HB INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave... 2. Voorstel 1 A54 Etten-Leur... 3. Voorstel 2 A51 Bergen op Zoom... 4. Voorstel 3 A51 Bergen op Zoom... VR voorstellen 2015 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Voorstel 1 A54 Etten-Leur... 3 Voorstel 2 A51 Bergen op Zoom... 4 Voorstel 3 A51 Bergen op Zoom... 5 Voorstel 4 A40 Twente... 5 Voorstel 5 A27 Kanaalstreek...

Nadere informatie

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de maart editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst. Met vriendelijke 73,

Nadere informatie

OR-Reglement. Algemeen. Artikel 1 Begrippen

OR-Reglement. Algemeen. Artikel 1 Begrippen Algemeen Artikel 1 Begrippen Dit reglement verstaat onder: a. de ondernemer: Directie Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Midden b. de onderneming: Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Midden c. de wet: de

Nadere informatie

VERSLAG BIJEENKOMST. 21 maart 2016 ( kantine korfbalver. De Eibers te Eibergen ) Aanwezig v.h. bestuur: PA1HR, PD7CJT, PA0KDF, PC2KY, PA0BAT

VERSLAG BIJEENKOMST. 21 maart 2016 ( kantine korfbalver. De Eibers te Eibergen ) Aanwezig v.h. bestuur: PA1HR, PD7CJT, PA0KDF, PC2KY, PA0BAT Bijeenkomst ARAC 21/03/2016-1- VERSLAG BIJEENKOMST 21 maart 2016 ( kantine korfbalver. De Eibers te Eibergen ) Aanwezig v.h. bestuur: PA1HR, PD7CJT, PA0KDF, PC2KY, PA0BAT 1 Opening: Hans Remeeus, PA1HR,

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

VRZA Ron Goossen Martin van Gils Gerard van Oosten Wim Visch Michiel van der Vlist. Agentschap Telecom Aart Ballast George Petersen Sietse Anema

VRZA Ron Goossen Martin van Gils Gerard van Oosten Wim Visch Michiel van der Vlist. Agentschap Telecom Aart Ballast George Petersen Sietse Anema Deelnemers Telecom Aart Ballast George Petersen Sietse Anema VERON Bram van den Berg Guido van den Berg Sjoerd Ypma Deelnemers (vervolg) VRZA Ron Goossen Martin van Gils Gerard van Oosten Wim Visch Michiel

Nadere informatie

Agentschap Telecom A. Ballast (vz) B. van Duijvenvoorde VRZA G.van Oosten M. van der Vlist. Agentschap Telecom G. Petersen

Agentschap Telecom A. Ballast (vz) B. van Duijvenvoorde VRZA G.van Oosten M. van der Vlist. Agentschap Telecom G. Petersen Emmasingel 1 9726 AH Groningen Postbus 450 9700 AL Groningen T (050) 587 74 44 F (050) 587 74 00 www.agentschaptelecom.nl info@agentschaptelecom.nl Opgemaakt door B.T. van Duijvenvoorde en A. Ballast T

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Afwezig:Marielle Aendenroomer (met kennisgeving), OV De Bezige Bijtjes (met kennisgeving)

Afwezig:Marielle Aendenroomer (met kennisgeving), OV De Bezige Bijtjes (met kennisgeving) Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 10 november 2016 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Geerten van Eldik, Carlien Schouten G: Els Breukers (eerste deel) Directie: Frits Hoff SOMOR: Arjen

Nadere informatie

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving Concept Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 14 november 2018, aanvang 13.30 uur, gehouden Gebouw De Ark te Oost-Souburg Nr. 1 t/m 5 Aanwezig Zie presentielijst

Nadere informatie

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG)

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) MEDENZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE BASCULE Notulen vergadering dinsdag 9 februari 2016 AANWEZIG. Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) Peter Koops, Michiel Smit, Christian

Nadere informatie

VERON HB. Voorstel 1: Hoofdbestuur... 3. Voorstel 2:A30 Eemsmond... 3. Voorstel 3:A30 Eemsmond... 3. Voorstel 4: A-04 Amsterdam...

VERON HB. Voorstel 1: Hoofdbestuur... 3. Voorstel 2:A30 Eemsmond... 3. Voorstel 3:A30 Eemsmond... 3. Voorstel 4: A-04 Amsterdam... VR voorstellen 2011 INHOUDSOPGAVE Voorstel 1: Hoofdbestuur... 3 Voorstel 2:A30 Eemsmond... 3 Voorstel 3:A30 Eemsmond... 3 Voorstel 4: A-04 Amsterdam... 4 Voorstel 5: A-49 Zwolle... 4 Voorstel 6: A-03 Amersfoort...

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 Aanwezig: Linda de Niet (voorzitter), Christa Geurts, Dieuwertje de Groot, Saskia van den Berg, directie bestaande uit Angela

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 18 februari Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 18 februari Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 18 februari 2015 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Martin Favié (voorzitter a.i.) Tineke Snel (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

ALV - 12 december 2016

ALV - 12 december 2016 ALV - 12 december 2016 datum: 12 december 2016 tijd en locatie 20:00 Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60 aanwezigen afwezigen Vanuit het bestuur: van Seters, Pieter Duif, Inge Verhoef Vanuit de organisatie:

Nadere informatie