19 april Voor de kalender:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "19 april Voor de kalender:"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 19 april april t/m 5 mei Meivakantie (inclusief Goede Vrijdag) 27 april Koningsdag in Empel 8 mei Schoolfotograaf loc. Meerwijkweg Voorstelling voor gr. 3; in speelzaal loc. MWW 10 mei Schoolfotograaf loc. Zeis en groep 8 loc. MWW 13 t/m 17 mei Verkeersweek Oudergesprekken groep 1 15/16/17 mei Empelse Wandel3daagse 20 t/m 24 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij! In dit bulletin: Schoolfotograaf: kledingadvies en wijziging planning groep 8B/C Tot ziens, Esther, welkom Sabine! Nieuw schooljaar; (alvast) nieuwe vrijwilligers gevraagd! Oudergesprekken voor groep 1 De Vreedzame School; dit leren wij in blok 6! De Verkeersweek; dit kunt u verwachten! Sportdag; Wikveld in beweging! Pasen is samen eieren zoeken. Ingezonden berichten: Vormseltraject/Start to skate Schoolfotograaf: kledingadvies en wijziging planning groep 8B/C Op 8 en 10 mei, in de eerste week na de meivakantie, komen de schoolfotografen van Vandenberg-ID alle kinderen op de foto zetten. Het kledingadvies is: kleurrijke kleding en geen zwarte of witte kleding.

2 Let op: Wijziging voor groepen 8 van de Meerwijkweg! In tegenstelling tot eerdere berichten, worden de leerlingen van groep 8B en 8C op vrijdag 10 mei op de Zeis op de foto gezet. Eventuele broer/zusfoto s van deze leerlingen worden wél op woensdag 8 mei gemaakt! Deze aanpassing is nodig omdat de planning om alle klassen van de Meerwijkweg op 1 dag op de foto te zetten, toch niet haalbaar blijkt te zijn. Tot ziens Esther, welkom Sabine! Helaas gaat onze locatiemanager Kinderopvang Esther Timmers t Wikveld binnenkort verlaten. Esther heeft met haar enthousiasme en betrokkenheid in korte tijd veel bereikt wat betreft organisatie en samenwerking in ons Kindcentrum. Esther heeft binnen Kanteel een nieuwe uitdaging gevonden en wordt locatiemanager op KC Kameleon. We zullen haar missen en wensen Esther veel werkplezier in haar nieuwe functie! Per 6 mei start Sabine Frieling als locatiemanager op t Wikveld. Zij stuurt op beide locaties het deelteam van pedagogisch medewerkers aan en maakt samen met directeur en teamleiders basisschool deel uit van het MT van ons Kindcentrum. Wij wensen Sabine veel succes en plezier op KC t Wikveld! Nieuw schooljaar; (alvast) nieuwe vrijwilligers gevraagd! Wat blij zijn wij met de schoolbieb(s), waar wekelijks zo n 650 (!) baby s, peuters en kleuters van KC t Wikveld in de gelegenheid zijn om op hun eigen locatie mooie boeken te lenen. Wij vinden (voor-)lezen super belangrijk voor de ontwikkeling van elk kind! Helemaal tevreden zijn we over onze vrijwilligers van de schoolbieb; ouders en zelfs grootouders zijn betrokken bij het (voor)lezen! Echter, een paar biebmoeders stoppen met ingang van het nieuwe schooljaar, omdat hun kind in groep 8 zit. Dus: Bieb (groot-)ouders gevraagd! voor 2 uurtjes per 2 of 3 weken We zijn op zoek naar vrijwilligers, die vanaf augustus onze kinderen helpen hun boeken te zoeken, uit te lenen en in te nemen. Heeft u mogelijk tijd op 1 van deze momenten: Locatie: Zeis Maandag 8.35 tot uur of 9.00 tot Woensdag 8.35 tot uur of 9.00 tot 11.00

3 Locatie: Meerwijkweg Maandag 9.00 tot Dinsdag 9.00 tot Donderdag 8.45 tot Vrijdag 8.45 tot Wanneer u interesse heeft, kunt gedurende de openingstijden gerust een keertje binnen wandelen in de bieb, zodat u vrijblijvend kunt zien hoe het werkt. U kunt ook contact opnemen met onze leesconsulente Janneke Donders: jannekedonders@babeldenbosch.nl of spreekt u onze leescoördinatoren juf Nina (Zeis), juf Imke (MWW), of juf Jacqueline (beide locaties) even aan! Alvast bedankt namens onze boekenwurmen! Oudergesprekken voor groep 1 Voor alle groepen is inmiddels de gespreksronde achter de rug, behalve voor groep 1. De leerkrachten hebben de afgelopen periode alle jongste kleuters geobserveerd aan de hand van ons observatiesysteem Kijk, graag gaan wij binnenkort aan de hand van onze bevindingen met u in gesprek. Dit geldt voor alle kinderen van groep 1, behalve wanneer zij onlangs op school gestart zijn. In dat geval wordt u door de leerkracht na ongeveer 6 schoolweken uitgenodigd voor een startgesprek. Wanneer zijn de gesprekken? We spreiden de gesprekken over één week (maandag 13 t/m vrijdag 17 mei) en u kunt ook s middags op gesprek komen. De gespreksavond is op dinsdag 14 mei. Om de komende ronde 15-minuten gesprekken handig te plannen gebruiken wij Schoolgesprek. Door gebruik te maken van deze website kunt u zelf aangeven welk moment u het beste uitkomt voor deze gespreksronde. Ook kunt u via de Wikveldapp inloggen op schoolgesprek. Wij nodigen hierbij ouders van groep 1 uit, om zich in te schrijven. Wanneer kunt u inschrijven? Inschrijven opent op: dinsdag 7 mei om 7.00 uur. Inschrijven sluit op: donderdag 9 mei om uur Wat moet u doen om online in te schrijven? U ontvangt op maandag 6 mei in de loop van de dag een mail met daarin een inlognaam en wachtwoord om in te tekenen voor de gesprekken. (Wanneer u de mail niet direct ziet; kijk dan in het mapje Overig/onbelangrijk in uw mailbox) Op deze manier waarborgen wij uw privacy! Ga via de Wikveldapp naar Oudergesprek of: Ga naar Vul de inlognaam en het wachtwoord in en log in. Vul eventueel een opmerking in, ter voorbereiding van de leerkracht; Laat uw adres en telefoonnummer achter; U ontvangt, als u dat wenst, een bevestiging per . Het telefoonnummer gebruiken wij om snel contact met u op te nemen, wanneer onverhoopt het gesprek niet door kan gaan. Heeft u nog vragen, dan kunt contact op nemen met Sanne Verhagen (ict@wikveld.nl).

4 De Vreedzame School; dit leren wij in blok 6 De afgelopen periode hebben we gewerkt aan blok 5: We dragen allemaal een steentje bij ; hierbij hebben de kinderen geleerd: -Dat we een school zijn waar iedereen actief meedoet en meehelpt. -Dat er onderwerpen zijn waar we als kinderen over mee mogen praten. -Dat je naar een mediator kan gaan als je een conflict niet zelf kan oplossen. Een mediator kan een juf of meester zijn of een leerling van groep 6, 7 of 8. -Wat een commissie is en hoe die werkt, bijvoorbeeld dat een feestcommissie voorstellen doet voor verjaardagen en feestdagen. -Hoe je kan solliciteren voor een plaats in een commissie. -Hoe we besluiten wie er in de commissie komt. Blok 6 We zijn allemaal anders. In blok 6 gaan de lessen over overeenkomsten en verschillen tussen mensen. We willen de kinderen leren om te gaan met verschillen van mening en verschillen in gewoontes, leefstijl, levensbeschouwing, leeftijd, sekse en in cultuur. We werken aan acceptatie en waardering ervan. Naast verschillen zijn er ook overeenkomsten. De kinderen leren dat je dit terugziet binnen de eigen families, de klas, de school en de samenleving. Om goed om te kunnen gaan met verschillen moet je er over kunnen praten. Het gaat om luisteren naar de ander, een mening vormen, van mening kunnen veranderen en een eigen mening verdedigen. Op deze manier willen we vooroordelen tegengaan. Door een positieve aanpak ervaren de kinderen verschillen als vanzelfsprekend in plaats van eng of vreemd. In dit blok gaat het om accepteren, tolerantie en waarderen. Tips voor thuis Uw kind kan thuiskomen met opdrachten over uw gezin en familie. Wij vragen u hierover in gesprek te gaan met uw kind. Het gaat om overeenkomsten en verschillen tussen de gezinsleden, familie met als uitgangspunt dat verschillen er mogen zijn. De Verkeersweek; dit kunt u verwachten! Enige jaren geleden hebben we het Brabants VerkeersveiligheidsLabel (BVL) gehaald. Dit label is een bewijs dat verkeersveiligheid structureel deel uitmaakt van het schoolbeleid. De leerlingen krijgen verkeerslessen en er zijn verkeersprojecten met praktische oefeningen. Verder is er aandacht voor de schoolomgeving en zijn de wegen er naartoe zo verkeersveilig mogelijk. In de week van mei 2019 wordt er weer een verkeersweek georganiseerd. Het programma omvat de volgende onderdelen; Groep 1-2: Verkeerstuin Groep 3-4: Verkeerservaringstocht Groep 5-6: Fietsspeurtocht Groep 7-8: Het grote verkeersspel en de dode hoekspiegel Op maandag 13 mei staat er een vrachtwagen aan de MWW voor de dode hoek voor de groepen 7 en 8.

5 Op woensdag 15 mei zal de politie uitleg komen geven voor de groepen 1 t/m 6 op de MWW. Direct na de vakantie ontvangt u per groep uitgebreidere informatie. Met vriendelijke groet, de verkeerscommissie Sportdag; Wikveld in beweging! Op woensdag 10 april was het zover; de jaarlijkse sportdag voor de hele school! Voor de groepen 1 t/m 3 begon de dag op school, waarna zij door de vele hulpouders naar Flik Flak gebracht zijn. Daar hebben zij een aantal sportieve activiteiten gedaan, zoals trampoline springen, dansen, taekwondo en spelletjes op het sportcourt. Zij hebben de dag afgesloten op school met een lekker ijsje. De groepen 4 t/m 8 startten hun dag op de velden van Emplina. Ondanks de kou gingen alle groepen goed aan de slag met alle spellen die waren uitgezet. Trefbal, voetbal, de shuttle-run, kegelen, schoenenrace en nog veel meer spellen kwamen voorbij. Gelukkig scheen de zon wél en hebben alle kinderen hun beste beentje voor gezet. We hebben de dag afgesloten met het uitreiken van de sportiviteitsprijs en een lekker ijsje. Wij willen alle hulpouders van zowel groep 1 t/m 3 als groep 4 t/m 8 hartelijk bedanken voor alle hulp op deze sportieve dag. Pasen is.samen eieren zoeken! Op KC t Wikveld is het een goede gewoonte, om regelmatig met peuters (van KDV en PA) en kleuters samen activiteiten te ondernemen. Wij ervaren dit als een meerwaarde voor alle kinderen en medewerkers en nog mooier is het als hierbij ook ouders en stagiaires betrokken zijn! In dit kader werden de kinderen de afgelopen week verrast door het bezoek van de Paashaas, die een passend verhaal voorlas om in de stemming te komen. Daarna mochten de kinderen in groepjes naar buiten, om op het Veldje of in de speeltuin samen paaseitjes te gaan zoeken. Mede dankzij de enthousiaste Paashazen en het heerlijke lentezonnetje weer een geslaagde activiteit!

6 Ingezonden berichten: Vanuit de parochie voor ouders van kinderen van groep 7 en 8: Een aantal jaar geleden heeft uw kind mogelijk het sacrament van de Eerste Heilige Communie ontvangen. Nu heeft uw kind de leeftijd om de keuze voor het sacrament van het H. Vormsel te maken. Het vormseltraject van 2019/2020 bestaat uit een achttal zaterdagavonden (maandelijks) en zal op zaterdag 15 juni 2019 om uur beginnen en duurt tot uur. Tijdens deze avond beginnen we met een tienervriendelijke viering. Aansluitend eten we een snack/frietje en tot uur geeft het vormselteam de vormelingen les. Naast deze avonden zijn er rondom het vormsel een aantal verrassende (leuke!) nevenactiviteiten. Voor aanvang van de vormsellessen sturen wij u een overzicht van tijden en data. Ouders en verzorgers zijn uiteraard op deze avonden altijd van harte welkom om mee te doen! Informatieavond: zaterdag 11 mei 2019 van uur tot uur Locatie: Sint-Jansmuseum 'de Bouwloods', Torenstraat 16. Opgave: secretariaat@mariajohannes.nl Kosten traject: 80,-

7 Vragen/opmerkingen: / We hopen u te zien op zaterdag 11 mei 2019! Met vriendelijke groet, De werkgroep vormselvoorbereiding (kapelaan Gideon van Meeteren, Ineke Westeneng en William Bekker) Choorstraat KZ s-hertogenbosch T: (ma, do uur) M: secretariaat@mariajohannes.nl W: F: Start to Skate! Leer skeeleren met de Vughtse IJsclub, 3 dinsdagavonden: 7, 14, 21 mei (reservedatum 28 mei) Start-to-Skate is een landelijk evenement om kinderen vanaf 6 jaar enthousiast te maken voor het skeeleren. Overal in het land wordt wel wat georganiseerd en de Vughtse IJsclub (VIJC) doet ook mee. Op drie dinsdagavonden, 7, 14, 21 mei (reservedatum 28 mei) verzorgt de VIJC vanaf uur tot uur een clinic op het Zorgpark Voorburg (Reinier van Arkel) in Vught. In leeftijdsgroepen van maximaal 20 personen oefen je onder

8 begeleiding van ervaren trainers de slag, verschillende remtechnieken en balans. De trainers en vrijwilligers van de VIJC zorgen ervoor dat het drie fantastische avonden worden. Start to Skate kost in het totaal 16,- per deelnemer. Het dragen van een helm is verplicht, eventueel na overleg te lenen van de VIJC. Knie- pols- en elleboogbeschermers zijn sterk aan te raden. Meer info en inschrijven via Na Start to Skate krijg je vast de smaak van het skeeleren te pakken. Als je dan lid wordt van de VIJC is het mogelijk om de hele zomer elke maandagavond in clubverband te skeeleren.

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 782 23-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatieplaatje Hieronder het formatieplaatje voor komend schooljaar. We denken zelf

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in!

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in! Voor de kalender: 9 maart 2017 10 t/m 15 maart Inschrijven oudergesprekken! Wie het eerst komt 16 maart Kangoeroewedstrijd rekenen gr. 3-8 17 maart Rapport 2 mee naar huis (gr. 3 t/m 7) 20 t/m 24 maart

Nadere informatie

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in!

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in! Voor de kalender: 24 maart 2017 24 maart Rapport 2 mee naar huis (alleen voor gr. 3 t/m 7) 27 t/m 30 maart Inschrijven oudergesprekken; wie het eerst komt 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 33, blok 6 maandag 12 mei 2014

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 33, blok 6 maandag 12 mei 2014 Beste korfballers uit groep vier en vijf, Op vrijdagavond 16 mei mogen jullie van 18:30 tot 19:30 uur een keer komen trainen voor het korfbaltoernooi. Het is de bedoeling dat je om 18:30 omgekleed op het

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

5 april Voor de kalender:

5 april Voor de kalender: Voor de kalender: 5 april 2019 10 april Sportdag gr. 1 t/m 3 bij Flikflak; gr. 4 t/m 8 bij Emplina 11 april Voorstelling gr. 1/2 Aladdin; speelzaal MWW 12 april Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 13 april

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 36, blok 6 maandag 16 juni 2014

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 36, blok 6 maandag 16 juni 2014 AFSCHEID! Per het einde van dit schooljaar stop ik met werken op de Evenaar. Na 15 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als onderwijsassistente op de Jupiterstraat en de Serooskerkestraat ga ik met

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief De Houtwarming Koningsspelen Vrijwilligers in de school Start blok 6 De Vreedzame school Werkzaamheden Spaarndammertunnel

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

29 sept In dit bulletin:

29 sept In dit bulletin: 29 sept. 2017 Voor de kalender: 2 okt. Informatie avond gr. 3/4 2 t/m 11 okt. Kinderboekenweek op KC t Wikveld 2 okt. Opening Kinderboekenweek Gruwelijk eng 3 okt. Boekenmarkt loc. Zeis; bezoek schrijver

Nadere informatie

Activiteit voor ouders en kinderen

Activiteit voor ouders en kinderen Jaargang 7 nummer 8 17 april 2019 In dit nummer: Pasen Bruiloften Ouder en kind activiteit De Vreedzame school Schoolreis Beweegknap Rekenknap Agenda Pasen Vanavond vieren wij het Paasfeest met de kinderen

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

vrijdag 18 mei 2018 Schoolfruit

vrijdag 18 mei 2018 Schoolfruit Nieuwsbrief 16 vrijdag 18 mei 2018 AGENDA 21 mei Pinksteren 22 mei Verkeersweek, alle groepen praktijklessen BIEB groepen 3-4 23 mei MK tennis 24 mei Bieb groepen 5-6 25 mei Schoolfeest 16.00-19.00 uur

Nadere informatie

23 augustus Voor de kalender:

23 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 23 augustus 2019 25 augustus De Romeinen in Empel 16 september Informatie avond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 14 april 2016 Ontwikkeling op Troubadour: de instructie Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 18 31 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Schoolfoto 10-minutengesprekken juni Parkeren Atelierwoningen kunst kijken Vreedzame school Schoonmaakavond

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Talismanbulletin 10 juni 2016

Talismanbulletin 10 juni 2016 Talismanbulletin 10 juni 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. woensdag 15 juni verjaardag leerkr. groepen 8 let op nieuwe datum! maandag 20 juni

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 7. Mei 2016

PAULUSPRAAT 7. Mei 2016 PAULUSPRAAT 7 Mei 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Studiedag - Schoolreis - Schoolfruit - Taal voor thuis - Opvang peuters op de Paulusschool - Schoolbezoek directeur-bestuurder - Schoolbezoek inspectie

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1 Biezenbabbel Start nieuw schooljaar We gaan er een spetterend schooljaar van maken! Afgelopen maandag bleek dat letterlijk door de regen en de bellen. Na de regen

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie!

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie! Voor de kalender: 25 juni 2018 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep 1 t/m 7 29 juni Rapport mee 2 juli Schooldag voor

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober!

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober! Reisverslag 13-10-2016 Beste ouders, Het is alweer bijna herfstvakantie, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Op een school gebeurt altijd veel, op De Grote Reis is dit ook het geval. Na een start

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar Nieuwsbrief 7 Kalender 13 februari Studiedag: Kinderen hele dag vrij! 15 februari BHV-cursus voor leerkrachten Kinderen vanaf 12.00 uur vrij. 16 februari Portfolio-rapport mee naar huis 23 februari Portfoliogesprekken

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING!

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING! Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14-03-2019 nummer 17

Nadere informatie

19 mei

19 mei Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 19 mei 2016 2015-2016 Interessante informatie: 31 mei en 1 juni: Schoolfotograaf 6, 8 en 10 juni 12.30-13.30

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

4 september Nummer 1 -

4 september Nummer 1 - 4 september 2018 - Nummer 1 - Even bijpraten Na een lange, warme en hopelijk voor iedereen een ontspannen zomervakantie, is op 3 september het schooljaar 2018-2019 gestart. We gaan er met ons allen een

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 01

JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Infoavond: We proosten op een nieuw jaar! Op maandag 3 ember en dinsdag 4 ember zijn weer de jaarlijkse infoavonden. Echter dit jaar hebben we deze avonden in een ander

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014

Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014 Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014 Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie