Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in!"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 9 maart t/m 15 maart Inschrijven oudergesprekken! Wie het eerst komt 16 maart Kangoeroewedstrijd rekenen gr maart Rapport 2 mee naar huis (gr. 3 t/m 7) 20 t/m 24 maart 15-minuten Oudergesprekken 20 t/m 24 maart Week van de Lentekriebels 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de Verkadefabriek 3/4/10 april Groep 1/2 Excursie Dansend Blad in perron 3 4 april Groep 7 Voorstelling Anders in de Verkadefabriek 7 april Groep 1/2 Juffenverjaardag in het thema: Indianen In dit bulletin: Belangrijk nieuws m.b.t. oudergesprekken De Vreedzame school; We dragen allemaal een steentje bij! Carnaval 2017; terugblik t Slotgat hè wa te 44 Ingezonden bericht: Inschrijven Empelse doedagen Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in! Goed werk heeft tijd nodig, vandaar dat we de gesprekken spreiden over één week ( 20 maart t/m 24 maart) en u ook s middags op gesprek kunt komen. De gespreksavonden zijn op dinsdag 21 maart en donderdag 23 maart. Om de komende ronde 15-minuten gesprekken handig te plannen gebruiken wij Schoolgesprek. Door gebruik te maken van deze website kunt u zelf aangeven welk moment u het beste uitkomt voor deze gespreksronde. Ook kunt u via de Wikveldapp inloggen op schoolgesprek. Wij nodigen hierbij alle ouders uit, om zich in te schrijven. Uitzonderingen hierop zijn: Ouders van kleuters, die de afgelopen maanden groep 1 zijn gestart. Zij hebben na ongeveer 6 weken een kennismakingsgesprek gevoerd met de leerkracht. Mocht u hierover een vraag hebben, benadert u dan de leerkracht. Ouders van kinderen van groep 8; zij hebben onlangs het 2 e Advies gesprek gevoerd.

2 Wat moet u doen om u in te schrijven voor een 15 minutengesprek? Ga via de Wikveldapp naar oudergesprek en log in ( zie afbeelding, wanneer u dit icoontje mist, dient u de app opnieuw te downloaden); Ga naar app.schoolgesprek.nl (geen www ervoor, dit kan ook met uw telefoon of tablet) en log in; Vul de voornaam van uw kind in (gebruik geen speciale tekens: Corné wordt Corne); Vul uw inlogcode in, onze school gebruikt hiervoor uw POSTCODE zonder spatie; Klik op de openstaande planning en selecteer de door u gewenste tijd (Wie het eerst komt ) Houdt u er a.u.b. rekening mee, dat wanneer u meerdere kinderen inschrijft, u een pauze plant tussen de verschillende gesprekken (wandeltijd en eventuele uitloop) Vul eventueel een opmerking in, ter voorbereiding van de leerkracht; Laat uw adres en telefoonnummer achter; U ontvangt, als u dat wenst, een bevestiging per . Het telefoonnummer gebruiken wij om snel contact met u op te nemen, wanneer onverhoopt het gesprek niet door kan gaan. Het inschrijven kan vanaf vrijdag 10 maart 2017, uur tot woensdag 15 maart 2017, uur. Ouders die niet hebben ingeschreven worden daarna automatisch ingedeeld. Voor gezinnen met 3 kinderen of meer start de inschrijving op vrijdag 10 maart 2017, 7.00 uur. Heeft u nog vragen, dan kunt contact op nemen met Sanne Verhagen (ict@wikveld.nl). De Vreedzame school; We dragen allemaal eens teentje bij! De afgelopen periode hebben we gewerkt aan blok 4: We hebben hart voor elkaar. De kinderen hebben geleerd: - om hun eigen gevoelens te kunnen herkennen. - wat hen boos maakt en welk gedrag ze dan vertonen. - dat je gevoelens zoals boos-zijn mag hebben en dat het er om gaat hoe je er mee omgaat. - dat het belangrijk is eerst af te koelen voordat ze over oplossingen kunnen nadenken. - hoe het voelt om buiten gesloten te worden. - om voor elkaar op te komen. - om enkele klasgenoten beter te leren kennen door te vragen naar meningen en gevoelens in een interview. - zich in de gevoelens van een ander te kunnen verplaatsen. Blok 5: We dragen allemaal een steentje bij. We willen graag dat de kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Dat kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat ze er toe doen. Om dit te bereiken, krijgen de kinderen taken en verantwoordelijkheden. Binnen de school is afgesproken waarover de kinderen mee mogen denken en beslissen. Als de kinderen zich betrokken voelen bij de klas en de school, ontstaat een positieve sfeer. Ze zijn dan gemotiveerd om deel te nemen aan wat in de klas gebeurt.

3 Bij de groepen 1 4 zijn de lessen gericht op het: - herkennen van boosheid bij jezelf en de ander - leren omgaan met je boosheid - leren zoeken naar oplossingen voor een conflict - leren wanneer iets helpen is en wanneer bemoeien - verschil tussen helpen bij een conflict als scheidsrechter en helpen als mediator Bij de groepen 5 8 leren de kinderen een eigen bijdrage te leveren aan de groep en aan de school: - de kinderen bedenken activiteiten om het voor iedereen nog leuker te maken in de klas en in de school - de kinderen leren het verschil tussen het louter uitvoeren van opdrachten en het zelf bedenken van en meebeslissen over plannen en activiteiten die goed zijn voor de groep. - de kinderen leren meer over klassencommissies en een schoolcommissies. Tips voor thuis - Neem de tijd om naar het verhaal van uw kind te luisteren als hij/zij een conflict heeft. - Bedenk samen oplossingen waar iedereen tevreden over is, (win-win). - Bedenk samen met uw kind een plannetje om het thuis nog gezelliger te maken en spreek af wie wat doet, (we dragen allemaal een steentje bij). - Laat uw kind(eren) eens meedenken en beslissen over dingen die u samen wilt gaan doen, zodat het voor iedereen leuk is. Wilt u meer weten over De Vreedzame School dan kunt u kijken op Carnaval 2017; terugblik t Slotgat hè wa te 44 Wat boften we op carnavalsvrijdag, de traditionele dag voor de Slotgatse gezamenlijke schooloptocht! Na zoveel regen waren we blij met een stralend zonnetje, schitterend uitgedoste groepen en ook over het publiek hadden wij niet te klagen. Alle groepen hadden vooraf al gezellig feest gevierd op de eigen locatie; de bovenbouw ging na de optocht nog even door in D n As, waar het dak er bijna afging! Weer een mooi feest om op terug te kijken; zie hierbij wat actiefoto s en een link met de foto s gemaakt door onze oud-collega meester Karel : Bedankt verkeersregelaars, muziekmakers en Carnavalscommissie; het was weer top!

4 Ingezonden bericht: Elk jaar organiseren we in de laatste week van de zomervakantie een drietal dagen vol activiteiten voor de Empelse basisschooljeugd. Kinderen die in Empel wonen of in Empel op school zitten kunnen hieraan deelnemen. Dit jaar, inmiddels de 9 e editie, is dat op maandag 21 augustus tot en met woensdag 23 augustus. Van 12 tot en met 19 maart kan er daarvoor ingeschreven worden, via onze website: Vul alle gegevens volledig in, verdere instructies staan op de site. Na circa 2 weken, na sluitingsdatum van het inschrijven, krijg je bericht over de deelname en informatie over de betaling van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt evenals vorig jaar 13,50 per kind. (inclusief een lootje, twv 1 voor de loterij tijdens de kijkavond op maandag 21 augustus!) Inschrijfregels: Het is als ouder verplicht om minimaal 1 hele dag (maandag, dinsdag of woensdag van uur) of 2 dagdelen (afbreken op woensdag in combinatie met opbouw op maandag of dinsdag of woensdag van 7.00 tot 9.30) mee te helpen. Als je als vader alleen op maandag komt helpen dan plannen we je in als zaagpapa en gaan we ervan uit dat je op woensdag mee komt opruimen. Dit is vanaf 13 uur, 15 uur of 17uur. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Uiteraard zorgen wij dan voor eten en drinken! Als de hulpouder onverhoopt niet kan komen helpen, moet er zelf voor vervanging gezorgd worden (minimale leeftijd van de vervanger is 15 jaar) en dit aan ons doorgeven via mail. Indien er geen vervanging geregeld kan worden kunnen kinderen helaas niet deelnemen, het inschrijfgeld wordt ook niet terugbetaald Ouders kunnen op het formulier aangeven bij welk onderdeel ze graag willen helpen, dit is geen garantie! De voorkeur van de kinderen bij de groepsindeling met vriendjes/ vriendinnetjes gaat altijd vóór de voorkeur van de hulpouder. Per inschrijfformulier worden alleen kinderen uit hetzelfde gezin opgegeven. Voor samengestelde gezinnen geldt dat de kinderen die als wonende in Empel staan ingeschreven mee kunnen doen. Om continuïteit op de groepen te kunnen waarborgen kan alleen een hulpouder/ vrijwilliger die 3 dagen meehelpt, aangeven om een groep te begeleiden. Bij de optie om vriend of vriendin op te geven, gaan wij uit van de eerst opgegeven naam van vriend of vriendin, bij wie ze in de groep willen. Wij gaan ervan uit dat de kinderen alle 3 de dagen komen. Wie een dag niet kan, graag even mailen naar secretariaat@empelsedoedagen.nl. Het informatieboekje is ongeveer twee weken voor de zomervakantie te downloaden van de website, dit wordt niet meer per mail verstuurd! Er kunnen 300 kinderen deelnemen aan EDD 2017, indien er meer inschrijvingen zijn, zal er een reservelijst worden gemaakt. Kinderen waarvan de ouders het meest meehelpen, krijgen voorrang!

5 Inschrijven als vrijwilliger: Iedereen vanaf de brugklas kan zich inschrijven om mee te komen helpen als vrijwilliger, tot 15 jaar is dit altijd onder begeleiding van een hulpouder (junior EDD), vanaf 15 jaar kun je zelfstandig ingedeeld worden. Er is ook een beperkte mogelijkheid om een maatschappelijke stage te lopen bij EDD. Wil je je inschrijven als vrijwilliger, dat kan via onze website, via het inschrijfformulier voor vrijwilligers! Voor vragen en opmerkingen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via mail: Groetjes, Bestuur Stichting Empelse Doe Dagen.

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in!

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in! Voor de kalender: 24 maart 2017 24 maart Rapport 2 mee naar huis (alleen voor gr. 3 t/m 7) 27 t/m 30 maart Inschrijven oudergesprekken; wie het eerst komt 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" MR- vergadering: uur

Start thema 5: geloven, oorlog en vrede MR- vergadering: uur 31 maart 2017 - nummer 14 Agenda Maandag 10 april Dinsdag 11 april Vrijdag 14 april Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" Schoolfotograaf MR- vergadering: 20.00 uur het volgende Pitje Jarigen Van 31

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Geachte ouders / verzorgers

Geachte ouders / verzorgers 2 maart 2011 nr.13 De Geachte ouders / verzorgers U ontvangt hier weer de Brugghbrief met diverse informatie. Personeel Juf Leonie en haar man Bram hebben op 19 februari hun eerste kind gekregen. Hun dochter

Nadere informatie

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING!

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING! Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14-03-2019 nummer 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

17 nov In dit bulletin:

17 nov In dit bulletin: 17 nov. 2017 Voor de kalender: 24 nov. 1 e Rapport mee 27 nov. t/m 1 dec. Ouder- en Adviesgesprekken 5 dec. Sinterklaas op school 6 dec. Studiedag; alle kinderen zijn vrij. 13 dec. Drempelonderzoek groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

Belangrijke data. Nieuw dommeldallertje. Algemeen

Belangrijke data. Nieuw dommeldallertje. Algemeen Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 8 november 2018 nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1. Nieuwsbrief Vreedzame School o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl In deze editie: We hebben hart voor elkaar Wat doen we in blok 4? Inhoud van de lessen Wat hebben we geleerd in blok 3? Ouderavond 12 april Tips

Nadere informatie

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit:

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit: De Vreedzame School Blok 4 We hebben hart voor elkaar Wij starten met de lessen uit: Algemeen Dit blok gaat over gevoelens. Om kunnen gaan met gevoelens is van groot belang voor een positief klimaat in

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor!

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor! Riemslootnieuws 765 13-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018 Nieuwsbrief 11 vrijdag 09 februari 2018 AGENDA 12-02 t/m 16-02 Carnavalsvakantie 20-02 BIEB groep 1/2A+B+C 20-02 OV vergadering 19.30 21.00 uur 21-02 Luizencontrole 22-02 BIEB groep 5-06 22-02 Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 8 2016/2017 Datum: 03-03-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Bijgaand ontvang u weer de Nieuwsbrief van de Waterkant. Ik hoop dat iedereen gezond en uitgerust is teruggekomen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 5. Maart 2016

PAULUSPRAAT 5. Maart 2016 PAULUSPRAAT 5 Maart 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Avondvierdaagse - Goede doel: Paulusschool-Ugando-school - Even voorstellen - Inspectiebezoek - Nieuwe school - Koffieochtend maandag 11 april

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Vrijdag 8 juni Woensdag 6 juni Schoolfotograaf Van Gaverenlaan Schoolfotograaf broertjes/zusjes 13.00 uur - 15.00 uur Schoolfotograaf Viandenlaan Districts-kampioenschapSchoolvoetbal

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Blok 4 - we hebben hart voor elkaar.

Blok 4 - we hebben hart voor elkaar. Blok 4 - we hebben hart voor elkaar. In dit blok hebben we het over onze gevoelens. In de vorige les hadden we besproken welke gevoelens je kunt hebben. Bij de binnenkomer van deze les noemde ik een gevoel

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Laetare Actueel Mei/2019 Hemelvaart Op donderdag 30 mei en in mindere mate op vrijdag 31 mei vieren wij weer Hemelvaart.

Laetare Actueel Mei/2019 Hemelvaart Op donderdag 30 mei en in mindere mate op vrijdag 31 mei vieren wij weer Hemelvaart. Laetare Actueel Mei/2019 Hemelvaart Op donderdag 30 mei en in mindere mate op vrijdag 31 mei vieren wij weer Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus Christus volgens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 6

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 6 2017-2018 Nr. 6 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage.

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Je kunt een woordenlijst aanleggen. Je kunt een evaluatie invullen. Je weet wat formeel en informeel betekent. Je kunt een interview op je stageplaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 20 31 januari 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 04-02 Aurora, groep 1B 05-02 Matthijs, groep 7 05-02 Ramon,

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 732 8-03-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Er heerst hoofdluis op school! Deze mededeling is helaas niet nieuw. Dit schooljaar is de hoofdluis een hardnekkig probleem. De instructie

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuws van het Sterrenbos redactie: aflevering 2016/

Nieuws van het Sterrenbos redactie: aflevering 2016/ Nieuws van het Sterrenbos redactie: info@sterrenbos.nl aflevering 2016/2017-30 Maandag 17 april: Tweede Paasdag; iedereen vrij Dinsdag 18 april: IEP-toets groep 8 Woensdag 19 april: IEP-toets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april st.michael@rvko.nl DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2015-2016, nummer 16, donderdag 20 april www.st-michael.nl De Vreedzame School De kinderen hebben in de afgelopen periode

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 15 21 maart 2016

NIEUWSBRIEF nr. 15 21 maart 2016 NIEUWSBRIEF nr. 15 21 maart 2016 In deze nieuwsbrief: Pasen Grote Rekendag Watercampagne Kaart in actie Week van de lentekriebels uitslag fotoquiz Schoonmaakavond Sportdag kleuters Nieuwsbrief Vreedzame

Nadere informatie

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Schoolplein 3 e keer stop-loop-praat Hieronder nogmaals uitgebreide informatie over

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord Nieuwsbrief 7 Voorwoord Wij zijn erg verheugd over het feit dat inmiddels meer dan 70 % van de ouders/verzorgers zich heeft aangemeld op www.digiduif.nl/aanmelden Wij hopen dat de laatste kleine 30% dit

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

PRIKBORD 2 3 september 2014

PRIKBORD 2 3 september 2014 PRIKBORD 2 3 september 2014 6 oktober 2016 Schooljaar 2016-2017 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 3 3 4 5 Verjaardagen 6 Agenda 7 derden 8 De nieuwe website.

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag Inhoudsopgave Inhoudsopgave We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting Gymspullen a.s. maandag Herhaalde oproep inschrijving informatieavond voor a.s. woensdag!! Data startgesprekken Inschrijven startgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 13-10-2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Rapporten

Nieuwsbrief. Rapporten Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 13 - februari 2013 Rapporten Op maandag 11 maart zullen alle kleuters een map met werkjes mee naar huis krijgen. Tegelijkertijd ontvangen alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie