Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie!"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 25 juni t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep 1 t/m 7 29 juni Rapport mee 2 juli Schooldag voor gr. 1 t/m 7; studiedag is vervallen i.v.m. stakingsdag eerder dit schooljaar 2/3/4 juli Kamp groep 8 5 juli Laatste schooldag en uitzwaaien groep 8 6 juli Laatste schooldag groep 1 t/m 7 9 juli t/m 17 aug. Zomervakantie In dit bulletin: Schooljaar 2017/2018; Wij sluiten bijna samen af! Naar schooljaar 2018/2019; een blik vooruit! Groep 8 zet de tent op z n kop! Biebnieuws: Duik met je boek de zomer in! En: NOODOPROEP Bieb Meerwijkweg! Gevonden voorwerpen; kijkt u er even naar? Schooljaar 2017/2018; Wij sluiten bijna samen af! Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie! In deze laatste fase van het schooljaar, ook wel de adjourning-fase genoemd, staat het afronden en afscheid nemen van elkaar, binnen elke groep centraal. Afscheid nemen is een proces dat ieder jaar voor de zomervakantie terugkeert. Er wordt afscheid genomen van de leerkracht(en), er zijn kinderen die over gaan, kinderen die doubleren, kinderen die verhuizen en we zien elkaar een lange periode niet. Bij afscheid nemen horen vaak gevoelens en emoties die kinderen soms moeilijk kunnen plaatsen. Door hier binnen de groep ieder jaar bewust aandacht aan te schenken, leren we kinderen om afscheid te nemen.

2 In deze periode nemen we de groep als het ware mee terug in de tijd en helpen de kinderen, mede door stil te staan bij de hieronder staande vragen, het jaar te overzien: Hoe hebben we het met elkaar gehad dit jaar? Welke belangrijke gebeurtenissen zijn er geweest? Wat waren bijzondere momenten voor de kinderen in de klas? Wat zijn tips en tops? Wat waren de doelen die we met de klas gesteld hebben? Hebben we deze doelen ook gehaald? Dit levert opnieuw waardevolle gesprekken op. Naar schooljaar 2018/2019; een blik vooruit! Indeling groepen; nieuwe en vertrouwde gezichten in de school Ook kijken we in deze laatste periode alvast samen met de kinderen richting het nieuwe schooljaar. Afgelopen week is bekend gemaakt in welke groep de kinderen starten en bij welke leerkracht(en). Hierbij het overzicht van alle groepen, zodat u ziet waar alle leerkrachten zijn gebleven: Locatie Zeis: 1-2 A juf Marjolein en juf Anouk Branderhorst 1-2 B juf Irma en juf Jacqueline 3 A juf Caroline en juf Marloes 4 A meester Luuk 4 B juf Chantal en juf Astrid 5 A juf Maartje v.d. Kieboom 5/6 B juf Mireille en juf Léonie 6 A juf Ellen en juf Daniëlle 7 A juf Karin en juf Nina 8 A meester Dirk Locatie Meerwijkweg: 1-2 C juf Margot 1-2 D juf Marcha 1-2 E juf Imke en juf Sanne v.d. Burgt 3 B juf Sandra en juf Mieke 3 C juf Anne 4 C juf Niki en juf Sanne Nouwen 4 D juf Janneke en juf Joyce Michielsen 5 C meester Pim 5/6 D juf Hilde en juf Hester 6 C meester Danny 7 B juf Wappie en meester Edward 7 C juf Dorinda en juf Franca 8 B juf Daniëlle en juf Sanne Verhagen 8 C juf Joyce Hulshoff en juf Jolande Voor het eerst hebben wij ook weer vacatureruimte; dat betekent dat wij enkele nieuwe collega s welkom heten en vertrouwde gezichten gelukkig behouden. Wij hebben keuzes gemaakt op basis van visie, wat we nodig hebben in de organisatie en de uitkomst van het regeerakkoord Werkdruk. Voor meer uitleg verwijzen wij u graag naar de extra formatieeditie van het bulletin van 11 juni j.l. Uitbreiding team. juf Ellen Verstegen: vervangt momenteel juf Maartje Anzion in groep 8. Volgend schooljaar zien wij haar terug in groep 6. meester Dirk Kemps: heeft eerder bij ons op t Wikveld gewerkt en de afgelopen jaren was hij werkzaam in groep 8 op een collega-school. Nu komt hij ons team opnieuw versterken.

3 Baby boom! Opnieuw zijn er collega s in blijde verwachting; juf Sanne van de Burgt en juf Caroline. Aansluitend aan de zomervakantie gaan zij genieten van hun zwangerschapsverlof; wij wensen hen alvast een goede tijd toe! Mooi nieuws is ook, dat de vervanging van deze collega s alvast geregeld is; juf Franca Boudewijns: voor veel kinderen is zij een bekend gezicht, want zij heeft in veel groepen invalwerk gedaan; het afgelopen jaar in groep 1/2. Erg fijn, dat zij nu juf Sanne in 1/2 vervangt en daarnaast ook met juf Dorinda werkt in groep 7. juf Anouk Wittenberg: heeft het afgelopen jaar haar eindstage gelopen in groep 1/2 op de Zeis; prachtig dat zij nu haar diploma heeft behaald en bij ons aan het werk kan in de vervanging van juf Caroline in groep 3. Extra ondersteuning in de groepen. Het afgelopen schooljaar hebben wij vanuit visie gekozen voor meer ondersteuning in de groepen; in dit kader is juf Marjolein Verhoeven op t Wikveld aan de slag gegaan: WO les geven in de middenbouw, ondersteuning van groepjes kleuters die wat meer nodig hadden, uitvoering van arrangementen, etc. Wij hebben haar kwaliteiten gezien en gewaardeerd; Marjolein wordt voor het komend schooljaar vast opgenomen in onze formatie. Bovendien breiden wij het aantal uren van ondersteuners uit en hebben wij nu een vacature voor een onderwijsassistent/leerkrachtondersteuner. Wij gaan de betreffende collega s inzetten juist daar waar er in grotere groepen wordt gewerkt (rond 30 kinderen) en in groepen, waar vanuit de zorgbehoefte van kinderen meer handen nodig zijn. Een gymdocent aan de slag! Zoals eerder gemeld; we waren op zoek naar een gymdocent en na een selectieprocedure kunnen wij zeggen: we hebben de juiste gevonden: meester Rick van de Pas! Hierbij stelt hij zich aan u voor: Mijn naam is Rick van de Pas, 30 jaar oud en opgegroeid in s-hertogenbosch. Na het afronden van mijn HBO opleiding aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen ben ik werkzaam geweest als docent lichamelijke opvoeding op verschillende basisscholen. Ook ben ik nu werkzaam als pedagogisch medewerker, bootcamp instructeur en personal trainer, allen in s -Hertogenbosch. In mijn vrije tijd houd ik ervan om zelf graag ook met sport bezig te zijn, dit kan van alles zijn van voetbal tot lekker een nachtje te gaan vissen. Verder heb ik heel veel zin om volgend schooljaar als docent lichamelijke opvoeding in samenwerking met iedereen op t Wikveld aan de slag te gaan. Met als doel, ervoor zorgen dat de kinderen op een leuke sportieve manier gym lessen krijgen, waarbij ze zich op alle vakken kunnen ontwikkelen. juf Ellen meester Dirk juf Franca

4 juf Anouk Wittenberg meester Rick met meester Danny juf Marjolein Verhoeven Afscheid collega s. Helaas nemen wij volgende week ook afscheid van 2 collega s: juf Janne Coppens, Janne heeft het afgelopen jaar 2 dagen in groep 7 gewerkt naast juf Dorinda en heeft nu elders een fulltime baan gevonden. juf Jessy van Uden, Jessy is momenteel aan het invallen voor juf Maartje Anzion in groep 8 en heeft ook een andere baan gevonden. Wij willen beide collega s bedanken voor hun inzet op t Wikveld en wensen hen veel succes met hun nieuwe baan. Wenuurtje; overdracht en startgesprekken Naast een goede afsluiting vinden wij een soepele doorstroming naar het nieuwe schooljaar, waarbij de zorg voor kinderen centraal staat, erg belangrijk. In dit kader vindt a.s. donderdagochtend 28 juni het jaarlijkse wenuurtje plaats, tussen en uur. Op deze manier leren de kinderen nog voor de zomervakantie hun nieuwe juf of meester al kennen. Ook de nieuwe kleuters en zij-instromers komen deze ochtend stoeltje passen. Kinderen die volgend jaar niet meer bij ons op school zitten (groep 8 en verhuizers ) mogen dan later op school komen. Voor de start van het nieuwe schooljaar verzorgt elke leerkracht zowel een warme overdracht, even als een overdracht op papier naar de toekomstige leerkracht, wat betreft de zorg rondom elk kind uit zijn/haar klas. Daarnaast bent u in de eerste weken na de zomervakantie in de gelegenheid om in te schrijven voor het startgesprek, om eventuele zorgen rondom uw kind, of belangrijke gebeurtenissen die mogelijk plaatsvinden in de vakantie, toe te lichten. Groep 8 zet de tent op z n kop! De laatste weken zijn aangebroken, de vakantie is in zicht. Binnenkort komt dan ook het moment dat we afscheid moeten gaan nemen van onze groep 8 leerlingen; maar liefst 73 leerlingen gaan 't Wikveld verlaten om een nieuwe start te gaan maken op de middelbare school. De groep is al een paar weken samen aan het oefenen voor de eindmusical: De tent op zijn kop!

5 Deze week zetten zij dus de tent op z n kop in ons huistheater D n As, voor de gelegenheid omgetoverd in een wat vervallen camping. Van maandag t/m woensdag spelen zij 5 voorstellingen; van kleuters tot en met groep 7 leerlingen (zelfs oud-leerlingen), kennissen en ouders gaan genieten van dit spektakel. Bij de laatste voorstelling zullen de leerlingen met de limousine arriveren en spetteren op de rode loper als echte sterren. Wij zijn nu al trots! Op deze dagen gaan de kinderen t/m groep 7 de voorstelling bekijken in D n As: Maandagochtend 25 juni groep 3, 4 en 5 Dinsdagochtend 26 juni groep 1/2, peuters (verkorte versie) Woensdagochtend 27 juni Groep 6 en 7 De kinderen lopen hier met hun eigen leerkracht naar toe en weer naar school terug. Van 2 t/m 4 juli gaan de groep 8ers nog op kamp; een prachtige afsluiting van hun basisschooltijd op KC t Wikveld! Op donderdag 5 juli is dan echt het moment aangebroken om afscheid te gaan nemen. Iedereen is om uur van harte welkom op het Ton de Vosplein om deze kanjers uit te zwaaien. Zij vervolgen hun reis richting verschillende middelbare scholen. Wij wensen alle kinderen een mooie toekomst en alle geluk van de wereld! Maar vergeet het niet; Eens een Wikvelder, altijd een Wikvelder in het hart. Biebnieuws: Duik met je boek de zomer in! En: NOODOPROEP Bieb Meerwijkweg! Speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 6 bieden wij op KC t Wikveld het project Duik met een boek de zomer in aan. Dit project is bedoeld om het leesniveau tijdens de zomervakantie op peil te houden. Landelijk onderzoek heeft aangetoond dat kinderen tijdens de zomervakantie minder gaan lezen waardoor het leesniveau afneemt. Hoe werkt het? Alle kinderen krijgen een leuke poster mee naar huis waarop je kunt schrijven welke boeken er in de vakantie gelezen worden. Na de vakantie mag de ingevulde poster mee naar school en krijgen de kinderen een heus leesdiploma! Naast boeken van de bibliotheek of thuis kunnen de kinderen ook digitaal boeken lezen via de VakantieBieb-app. De app bevat leuke leesboeken en is vanaf 1 juli gratis te downloaden voor tablet of smartphone via zie ook het instructiefilmpje.ook deze boeken kunnen op de poster worden ingevuld.

6 NOODOPROEP: Bieb (groot-)ouders gevraagd voor locatie Meerwijkweg! Op de locatie Zeis hebben wij gelukkig de bezetting voor het nieuwe schooljaar rond; maar op de locatie Meerwijkweg nog niet! Dus: HELP ONS LEZEN! We zijn op zoek naar vrijwilligers, die onze kinderen helpen hun boeken te zoeken, uit te lenen en in te nemen. Heeft u misschien tijd op 1 van de volgende momenten (1 x per 2 weken kan bijvoorbeeld ook): Maandagochtend of -middag: 2 uurtjes: dringend hulp gevraagd; anders kan de bieb NIET open! Ook op donderdag van 8.45 tot uur dringend hulp nodig! Dinsdag of vrijdag van 8.45 tot uur: aanvulling zou fijn zijn. Mocht u op woensdag ruimte in uw agenda hebben, dan kunnen wij ook bekijken of we de bieb op deze dag openstellen in plaats van op maandag. : Meld u aan bij onze leesconsulente Charlotte, via: c.vandeneijnden@bibliotheekdenbosch.nl, of spreekt u onze leescoördinatoren juf Nina en juf Imke (Zeis) of juf Jacqueline (beide loc.) even aan! Gevonden voorwerpen; kijkt u er even naar? Op beide locaties hebben we in de bakken weer van alles verzameld. Werpt u er even de komende weken een blik in? Wat blijft liggen ruimen wij als de vakantie aanbreekt op.

7 juni Voor de kalender:

7 juni Voor de kalender: Voor de kalender: 7 juni 2019 10 juni 2 e Pinksterdag; vrij! 11 juni Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 14 juni Ouderbedankmiddag; 12.45-14.15 uur 14 juni Schoolverlaters(sport)dag gr. 8 17 juni Kennismakingsavond

Nadere informatie

17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016!

17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016! Voor de kalender: 17 juli 2015 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. omervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016! In dit bulletin: Afscheid nemen en vooruitzien Groep 8 afscheidsmusical Afscheid nemen van juffen

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar #20 1 juli 2016 Bedankt ouders! Als school kunnen we niet zonder de hulp van ouders. We willen alle ouders van harte bedanken voor de geboden hulp dit schooljaar. Of u nu mee bent geweest als begeleider,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

WOENSDAG 8 juli Beste ouders,

WOENSDAG 8 juli Beste ouders, WOENSDAG 8 juli 2015 Beste ouders, Het is zondagochtend als ik dit stukje voor de laatste Notenbalk zit te schrijven, nog nagenietend van de fantastische ochtend die mij door de kinderen van de Klarinet

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Nummer: 38 10 juli 2015 Belangrijke data: dinsdag 14 juli: Musical groep 8 vrijdag 17 juli : geen school/suikerfeest. ma. 20 juli t/m vrij. 28

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1. Johannesschool

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1. Johannesschool NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1 Johannesschool Johannesschool Evertsweertplantsoen 3B 1069 RK Amsterdam DIRECTIE PRAATJE Beste ouder(s) en verzorger(s), Het schooljaar is weer begonnen. Ik hoop dat jullie

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

BLIX OPENER. In dit nummer: Vrijdag 17 augustus Tussen en uur

BLIX OPENER. In dit nummer: Vrijdag 17 augustus Tussen en uur BLIX OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET DE WERELDWIJZER, KOREIN EN CKE Een nieuw schooljaar, een nieuw begin In dit nummer: Een nieuw schooljaar, een nieuw begin.. Vervolg Een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 02-07-2018 HOERA! Op 15 juni is Mats Te Boekhorst geboren! Met juf Loes, Chris en grote broer Kick gaat het goed. Gefeliciteerd en heel veel geluk samen! 2018-2019 Op maandag 18 juni werd de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie AGENDA nr 20 Laatste schoolweek voor de vakantie Woensdag 6 juli Musical en strooien groep 8 Donderdag 7 juli??? Vrijdag 8 juli 11.00 u Verhuizen groep 2 en 4 12.00 u Alle leerlingen om 12.00 u uit Vakantie

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid.

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid. 21 juli 2016 Voor de kalender: 22 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7 25 juli t/m 2 sept. Zomervakantie! 5 sept. 1 e schooldag 2016-2017 3 okt. 1 e studiedag 2016/2017 * *direct na de vakantie ontvangt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar NIEUWSBRIEF Einde schooljaar Beste ouder(s), Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het schooljaar 2017-2018. U zult begrijpen dat een nieuw schooljaar veel voorbereiding vraagt en dat we soms pas

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Info juni 2017

Info juni 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 20 14 juni 2017 De vakantie in zicht! Na het Pinksterweekend sloeg het opeens toe. De eindejaarsdrukte. Collega s en kinderen tellen de laatste weken hardop af en de

Nadere informatie

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 8 juli 2019 Afsluiting schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 18/19 zit er bijna op! Op

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 16, 15 juni 2018 Kalender: 4 juli Afscheidsmusical groep 8 5 juli Rapporten gaan mee 6 juli Meesters- en juffendag 6 juli Afscheid groep 8 6 juli Alle leerlingen s middags vrij!

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017 De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273 EN Hank 0162-402947 wilghoek@xs4all.nl www.obsdewilgenhoek.com Woensdag 5 juli 2017 Agenda 05/07: Ouderbedankdag 06/07: Afscheidsdag leerlingen groep

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website ( en facebookpagina.

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (  en facebookpagina. Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (www.cyriacus.nl) en facebookpagina. Agenda/activiteiten de komende periode: Datum Activiteit jaargang 19 nummer 13 juni 2018 25 juni zwemles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Klassenverdeling. Veranderingen

Klassenverdeling. Veranderingen Info Nr. 21 Dinsdag 26 juni 2018 Beste ouders, bij deze Info 21. In deze Info het rooster met de verdeling van de groepen voor volgend jaar. Omdat de leerlingen van de huidige groep 3 opgesplitst worden

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

4 juli Voor de kalender:

4 juli Voor de kalender: Voor de kalender: 4 juli 2019 4 juli Laatste schooldag en uitzwaaien gr. 8 5 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7; t/m 16 aug. 12.00 uur aanvang zomervakantie 19 aug. Eerste schooldag 2019/2020 In dit bulletin:

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 38 4 juli 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 3 juni 2016 weeknieuws 35 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 01

JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Infoavond: We proosten op een nieuw jaar! Op maandag 3 ember en dinsdag 4 ember zijn weer de jaarlijkse infoavonden. Echter dit jaar hebben we deze avonden in een ander

Nadere informatie