17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016!"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 17 juli juli t/m 28 aug. 31 aug. omervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016! In dit bulletin: Afscheid nemen en vooruitzien Groep 8 afscheidsmusical Afscheid nemen van juffen en meesters Schoolorganisatie ; hèt complete plaatje! Informatie avond KC t Wikveld: Een kijkje in de keuken met blik op de toekomst Schoolvakanties en studiedagen 2015/2016 Afscheid nemen en vooruitzien! Alweer het laatste bulletin van dit schooljaar ! Een cliché, maar o zo waar: wat is dit schooljaar voorbij gevlogen! Het was weer een bewogen jaar voor ons als Kindcentrum, maar ook voor velen van ons persoonlijk. We verwelkomden vele nieuwe kinderen, nieuwe collega s en een nieuwe directeur! Echter deze week zwaaiden we onze 80 (!) groep 8-ers, een aantal kinderen die verhuizen, maar ook collega s uit! Afscheid nemen; dat geeft een dubbel gevoel; goed om even bij stil te staan! We hebben genoten van onze ruim 700 leerlingen; mooi om te zien hoe alle kinderen het afgelopen schooljaar weer stappen gezet hebben in hun ontwikkeling! Wij als team willen u als ouder(s) hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de betrokkenheid! We wensen iedereen een rustige, relaxte vakantie en we zien elkaar graag weer uitgerust terug op de eerste schooldag op maandag 31 augustus. Team KC t Wikveld

2 Groep 8 afscheidsmusical De laatste ronde. De laatste ronde, het is zover, Het was ook vanavond weer genieten, In de spotlight, als een echte ster. Nu de laatste dagen, nog even, Als een groep samen, Als oudsten van de school, Bijna vakantie, wat een leven! Het Wikveld is vertrouwd, Het eigen plekje, de oude klas, Juf Maartje, juf Dorinda, juf Sanne en meester Bas Nog even herinneringen delen, Weet je nog, toen... en toen Net op school, nog zo klein Je moeders wang, hè, die dikke zoen. Dan komen jaren Wikveld op een rij, Als kleine flitsmomentjes stil voorbij: Je vrienden, je maatjes, De juffen, de meesters, De schriften, de laatjes. En dan, de laatste uren, de finale Donderdag op het perron, Waar we jullie 1 voor 1 halen! Daar staan alle Wikvelders met tranen in de ogen, Klaar voor het laatste optreden, De laatste ronde. En iedereen denkt: "Wat is het toch snel gegaan!" Maar weet... "Jullie blijven voor altijd, een stukje van ons bestaan!" Lieve kinderen van groep 8, beste kanjers: Dank je wel voor wie jullie zijn! Het gaat jullie goed! Namens het team van basisschool 't Wikveld, Edward Vinken.

3 Afscheid nemen van juffen en meesters Juf Gemma: Wellicht hebt u haar foto deze week op het raam zien hangen(loc. Meerwijkweg); onze juf Gemma, die ongeveer 20 jaar aan onze school verbonden is, als administratief medewerkster en klassenassistente, gaat met pensioen. Juf Gemma, die zoveelduizend kopietjes draaide; honderden pleisters plakte, kleuters leerde knippen, liters koffie zette; gaat van haar welverdiende rust genieten. Wij wensen haar een goede tijd en zullen haar missen! Juf Gemma met Pensioen! Meester Guido: Een aantal maanden geleden is meester Guido uitgevallen met gezondheidsklachten. Gelukkig gaat het al wat beter. Uit recent onderzoek in het ziekenhuis blijkt echter dat zijn herstel meer tijd in beslag gaat nemen. Op dit moment is het onvoldoende duidelijk wat dat betekent voor de hervatting van zijn werkzaamheden als groepsleerkracht. Duidelijkheid die meester Guido nu niet kan geven, maar wel van belang is voor een goede start van het schooljaar en continuïteit gedurende het schooljaar. Na de zomervakantie nemen wij helaas afscheid van meester Guido en wij wensen hem veel succes en plezier toe op b.s. t Ven. Juf Franca, heeft zich het afgelopen schooljaar ingezet als invalster in groep 6. Meester Bas en meester Luuk hebben hun opleiding afgerond met een blokstage bij ons, respectievelijk in groep 8 en groep 7. Wij danken hen voor hun inzet en wensen hen veel succes verder!

4 Juf Léonie, juf Janneke en juf Sanne B. gaan aansluitend aan de zomervakantie genieten van een welverdiend zwangerschaps- en bevallingsverlof. ij hebben de laatste loodjes knap volgehouden en wij wensen hen alle goeds toe! Schoolorganisatie ; hèt complete plaatje! Alle kinderen hebben de afgelopen maandag een kijkje genomen in het nieuwe lokaal, bij de nieuwe juf of meester. Een beetje spannend, maar voor elk kind fijn om te weten waar en bij wie je na de vakantie moet zijn. Voor de helderheid nu een overzicht van alle groepen; ook de vervangingen zijn inmiddels gelukkig ingevuld en bij deze bekend. En natuurlijk mag u de eerste schooldag nog even mee naar binnen, zeker wanneer uw kind het spannend vindt! Groep/ locatie Naam: juf/meester Ma Di Wo Do Vrij 1-2a Sanne N. 1-2b Imke D. Jeanny v.d. S. 1-2C Marjolein W. Anouk Br. 1-2d Sanne v.d. B. Margot H. vervangt Sanne B. volledig tijdens verlof. Bij terugkomst Sanne B: 2 dagen Sanne en 3 dagen Margot tot einde schooljaar. 1-2e Marcha Br. 1-2f Marloes St. Jeltje B. 1-2g Jacqueline van B. Astrid v.d. D. 3a Caroline M. 3b Niki A. Ans A. 3c Sandra B. Mieke v. G. 3-4cg Eleonora H. Joyce M. 4-5cg Danny K. Anne 4b 4c 5a 5b 5c 6a 6b Janneke C. Irma G. Anne vervangt Janneke Pim van R. Wilma vd D. Mi: Karin R. Jeanny vd S. Nancy V. Wilma v.d. D. Hester M. Dirk K. Joyce H. Hilde H. Wappie H.

5 6c 7a 7b 7c 7d 8a 8b 8c 8d Chantal v. R. Patricia v. V. Maartje K. Annouk Dorinda Nina van V. Joyce H. Mireille Léonie Maria vervangt Léonie Maartje A. Simone van A. Jolande Klerks Wappie H. Sanne V. Daniëlle vd B. IB OB Minette S IB MB Marlies vd E. IB BB Annemay V. SOVA Petri Directie Edward MT Henk Wappie Danny Jacqueline Eigenwijs Sandra en Nancy Ondersteuning Wilma Ocht. OOP Marjan H Informatie avond KC t Wikveld: Een kijkje in de keuken met blik op de toekomst Op donderdag 11 juni hebben we veel ouders mogen ontvangen op onze informatieavond. Bijna 200 ouders (!) hebben deze avond bezocht en ter plekke een keuze mogen maken uit verschillende workshops. Workshops met het oog op de ontwikkeling van het onderwijs de komende jaren op t Wikveld. Uw menig telt en met het invullen van het laat-je-stem-horen biljet heeft u uw stem laten horen. Dank daarvoor! Hoe nu verder? Alle stembiljetten zijn per workshop verzameld en worden op dit moment verwerkt in een presentatie. De presentatie brengt het aantal Ja-stemmen en aantal Nee-stemmen met argumentatie in beeld. o kunt ook u straks zien wat andere ouders denken ten aanzien van de onderwijsontwikkelingen die in de verschillende workshops naar voren zijn gekomen. De presentatie komt in september op onze site te staan en wordt dan ook binnen het team en de MR besproken.

6 Komend schooljaar informeren wij u maandelijks over het IKC (Integraal Kindcentrum) Plan. Een plan voor de komende 4 jaar waar aantal thema s centraal staan: Partnerschap met het kind Educatief partnerschap met ouders Ononderbroken ontwikkeling Professionele Gemeenschap elfregulering Excellente Medewerkers Deze thema s worden in koersen uitgewerkt voor de periode De studiedagen dit jaar hebben in het teken gestaan van onze ambitie (De beste Wereldse dorpsschool van Nederland in 2020). Er is door het team hard gewerkt om op basis van deze ambitie betekenis te geven aan bovenstaande thema s en deze te vertalen naar activiteiten. De uitkomsten van de studiedagen en ook de uitkomst van de informatieavond van 11 juni, worden meegenomen in het schrijven van dit plan. Het plan wordt nog voor de herfstvakantie vastgesteld na instemming team en instemming MR (personeelsgeleding en oudergeleding). Tot slot; Wat kunt u van ons verwachten en hoe kunt u ons volgen? In september presenteren wij u de uitkomsten van de informatieavond. De presentatie vindt u dan op de site. Wij vermelden dit ook in t Wikveldbulletin; In september delen we de uitkomsten van deze avond in teamverband en in de MR; Maandelijks houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het kindcentrum in relatie tot onze visie, kernwaarden en hoe deze zich verhouden tot de uitkomsten van de informatieavond; In oktober, na instemming van onze MR, wordt het IKC Plan gepubliceerd op onze website. Nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid deze avond en dat het voor u zichtbaar is (en blijft) hoe zeer wij uw bijdrage waarderen en op welke wijze wij uw mening meenemen in de verdere ontwikkeling van het kindcentrum. Ik wens u een fijne zomervakantie en graag tot ziens op maandag 31 augustus op t Wikveld, Edward Vinken. Schoolvakanties en studiedagen 2015/2016 Nogmaals de schoolvakanties voor het komende schooljaar; dit overzicht is ook te vinden onze website. Herfstvakantie ma 26 okt. 15 t/m vr 30 okt 15 Kerstvakantie ma 21 dec 15 t/m vr 1 jan 16 Voorjaarsvakantie ma 8 feb 16 t/m vr 12 feb 16 2e Paasdag ma 28 mrt 16 Meivakantie ma 25 april 16 t/m vr 6 mei 16 2e Pinksterdag ma 16 mei 16 omervakantie ma 25 juli 16 t/m vr 2 sep. 16

7 oals eerder beloofd nu ook de studiedagen hierbij; dan zijn alle kinderen vrij!: Vrijdag 25 sept. Maandag 28 sept. Maandag 15 feb. Donderdag 24 maart Dinsdag 17 mei Vrijdag 1 juli (Onder voorbehoud) Na de vakantie kunt u ook de nieuwe schoolkalender (met belangrijke data) en de schoolgids verwachten. We houden u op de hoogte! Fijne vakantie!!! Tot ziens op maandag 31 augustus!

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie!

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie! Voor de kalender: 25 juni 2018 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep 1 t/m 7 29 juni Rapport mee 2 juli Schooldag voor

Nadere informatie

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid.

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid. 21 juli 2016 Voor de kalender: 22 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7 25 juli t/m 2 sept. Zomervakantie! 5 sept. 1 e schooldag 2016-2017 3 okt. 1 e studiedag 2016/2017 * *direct na de vakantie ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Beste ouders/verzorger(s), Na een hopelijk mooie vakantie starten we weer voor de laatste periode tot de zomervakantie. Een relatief korte periode van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 20 - juli 2016 De laatste dagen... Dit is de laatste uitgave van de Nieuwsbrief van dit schooljaar, zo op de valreep voor de zomervakantie. De kinderen en medewerkers zijn

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016.2017 de planten kiemen in de nacht van de aarde, de kruiden ontspringen door de kracht van de lucht, de vruchten rijpen door de macht van de zon (R. Steiner 2 okt 1909) Voor u ligt

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 Belangrijke data in januari/februari: Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 Kalender 2016-2017 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2016-2017. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN DOELSTELLING OPHELDEREN VAN VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN BESLUIT TOELICHTEN VOOR UITSTEL BINNEN HET TRAJECT

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018.2019 de planten kiemen in de nacht van de aarde, de kruiden ontspringen door de kracht van de lucht, de vruchten rijpen door de macht van de zon (R. Steiner 2 okt 1909) Voor u ligt

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kalender 2014/2015 Kindcentrum Boschveld

Kalender 2014/2015 Kindcentrum Boschveld SEPTEMBER 2014 1 Ma Dental car Wk 02 / 36 2 Di Dental car 3 Wo Dental car 4 Do Meneer Hans jarig 5 Vr 6 Za 7 Zo 8 Ma Inspectiebezoek Infomiddag unit 3 15.30-17.00 uur wk 03/37 9 Di Infomiddag unit 2 15.30-17.00

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

4 juli Merellaan AM Schoonhoven

4 juli Merellaan AM Schoonhoven 4 juli 2018 Geboortebericht Op 24 juni zijn juf Eline en haar man Hans opnieuw vader en moeder geworden van een prachtige dochter. Het zusje van Emy heeft de naam Liesl gekregen. We feliciteren hen met

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Met ingang van september 2017 is onze activiteitenkalender alleen nog digitaal op de website terug te vinden.

Met ingang van september 2017 is onze activiteitenkalender alleen nog digitaal op de website terug te vinden. Samen voor goed onderwijs Berkel-Enschot, september Aan alle ouders/verzorgers van leerlingen van Berkeloo, Geachte ouders, verzorgers Met ingang van september is onze activiteitenkalender alleen nog digitaal

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Verjaardagen AUGUSTUS

Verjaardagen AUGUSTUS Nieuwsbrief nr. 12 einde schooljaar 2014-2015 Agenda Maandag 13 juli 13.15 uur optreden van groep 8 voor de kinderen van de groepen 1 t/m 7 Dinsdag 14 juli 13.15 uur optreden van groep 8 voor genodigden.

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders Jaarkalender Sint Laurentius versie: ouders 20-2019 Augustus/September 20 20 aug. Week 1/34 1 e schooldag 21 aug. 22 aug. 23 aug. 24 aug. 25 aug. 26 aug. 27 aug. Week 2/35 Kermis STUDIEDAG (kinderen vrij)

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

Aanvulling schoolgids

Aanvulling schoolgids Kardinaal Alfrinkschool 0105914637 info@alfrinkschool.nl www.alfrinkschool.nl Aanvulling schoolgids 2015-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de kalender en de aanvulling op de schoolgids

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 Alberickstraat 922 BL Venlo Blerick T. 077 20 E. info@mikado.kerobei.nl De schoolkalender en de schoolgids De schoolkalender Voor je ligt de nieuwe schoolkalender 2016-2017. De

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017.2018 de planten kiemen in de nacht van de aarde, de kruiden ontspringen door de kracht van de lucht, de vruchten rijpen door de macht van de zon (R. Steiner 2 okt 1909) Vrijeschool

Nadere informatie

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden Schoolkalender 2019-2020 Willem Alexanderschool Leeuwarden september 2019 ma di wo do vr za zo 26 aug. Eerste schooldag 27 aug. luizencontrole 28 aug. 29 aug. 30 aug. 31 aug. 1 Week 35 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief #14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief Inhoud nieuwsbrief 1 AFSCHEID VAN COLLEGA S 1 NIEUWE COLLEGA S 2 JAARROOSTER 2 PAUZETIJDEN 2 BSO-KINDEREN 2 ALV 3 VOORSTEL OUDERBIJDRAGE 3 BIJDRAGE SCHOOLREIS EN SCHOOLKAMP

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 10 - juni 2019 JULI. 8 juli t/m 18 augustus Zomervakantie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 10 - juni 2019 JULI. 8 juli t/m 18 augustus Zomervakantie INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 10 - juni 2019 Agenda JULI 2 Uitzwaaien groep 8 Afscheidsavond groep 8 3 Gr.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Info juni 2017

Info juni 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 20 14 juni 2017 De vakantie in zicht! Na het Pinksterweekend sloeg het opeens toe. De eindejaarsdrukte. Collega s en kinderen tellen de laatste weken hardop af en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

WELKOM OP DE INFO-AVOND

WELKOM OP DE INFO-AVOND WELKOM OP DE INFO-AVOND VAN GROEP 7!! Vanavond willen wij u graag een idee geven van het reilen en zeilen in groep 7. Wij wensen u een fijne avond! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR Leerkrachten groep 7:

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36 ### Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 27 jul 28 jul 29 jul 30 jul 31 jul 1 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie aug 2 aug 3 aug 4 aug

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie