5 april Voor de kalender:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 april Voor de kalender:"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 5 april april Sportdag gr. 1 t/m 3 bij Flikflak; gr. 4 t/m 8 bij Emplina 11 april Voorstelling gr. 1/2 Aladdin; speelzaal MWW 12 april Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 13 april Palmpasenstok maken uur loc. MWW 14 april Gezinsviering 9.30 uur Landelinuskerk 15 en 17 april Inschrijven Wandel3daagse, op beide locaties van uur en uur. 16 en17 april Iep Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 Verkeersexamen praktijk 19 april t/m 5 mei Meivakantie (inclusief Goede Vrijdag) 8 mei Schoolfotograaf locatie Meerwijkweg 10 mei Schoolfotograaf locatie Zeis 13 t/m 17 mei Verkeersweek Oudergesprekken groep 1 15/16/17 mei Empelse Wandel3daagse 20 t/m 24 mei Iep toets groep 7 In dit bulletin: Bericht van meester Edward Laatste nieuws wat betreft de Sportdag op 10 april Voor het eerst naar school in 2019/2020 Martijn Voorbraak en Robin Aalders strijden voor Wikveld4Africa in de BVQ! Olivia s finale: NK Categorie mini Kunstschaatsen Ingezonden berichten: Empelse Wandel3daagse/Koningsdag/Bossche Apenkooikampioenschappen Bericht van meester Edward Woensdag was meester Edward weer voor het eerst op school, om kinderen en collega s even te zien. De kinderen reageerden enthousiast en stelden hem allerlei vragen. Mooi, dat hij nu zelf het volgende bericht met jullie kan delen:

2 Beste ouders en kinderen, Allereerst dank voor alle lieve berichtjes, de vele mooie kaarten en tekeningen. Dat doet me goed! Naast deze woorden van dank, informeer ik u graag over hoe het nu met mij gaat. In de afgelopen week heb ik een gesprek gehad met artsen van het Radboud. Het is belangrijk dat ik me de komende periode vooral richt op revalidatie. De artsen geven aan dat het nog enige tijd gaat duren voordat ik volledig hersteld ben en weer (gedeeltelijk) aanwezig kan zijn op t Wikveld. Zoals bij u bekend, staat tot die tijd t Wikveld onder leiding van collega-directeur Rob Bastiaansen en de teamleiders Jacqueline van Blaaderen en Jorg de Bakker. Een nieuwe samenstelling van het managementteam van t Wikveld, omdat ook meester Henk (teamleider) gezien zeer verdrietige omstandigheden niet aanwezig kan zijn. Mijn gedachten gaan dan ook zeker uit naar Henk, zijn vrouw Annie en zijn dochter Elke. Ik wens Rob een goede tijd toe op t Wikveld, in een fijne samenwerking met team, ouders en kinderen van t Wikveld. Graag tot ziens, in het dorp en over een tijdje weer op t Wikveld! Met vriendelijke groet, Edward Laatste nieuws wat betreft de Sportdag op 10 april Volgende week woensdag 10 april is het al zover, de sportdag. Vele ouders hebben zich opgegeven als hulpouder, hiervoor onze hartelijke dank! Wij hopen op natuurlijk op mooi weer. Denkt u aan het insmeren van uw kind? De sportdag vindt voor de groepen plaats op locatie Flik Flak, voor groep 4 t/m 8 is dit bij Emplina. Hierbij de laatste informatie per doelgroep. Groep De dag start om 8.30 uur in de eigen klas, van waaruit de leerkracht samen met de kinderen en hulpouders vertrekt naar Flik Flak (Marathonloop 7 in de wijk Maaspoort, s-hertogenbosch). De dag eindigt rond uur op locatie Flik Flak. De kinderen vertrekken dan terug naar school om hier de dag verder af te ronden, waarna ze om uur uit zijn. Er zijn een aantal belangrijke punten waar we jullie aandacht voor vragen: Stoelverhoger: Om het vervoer van en naar Flik Flak veilig te laten verlopen, willen wij jullie vragen om een stoelverhoger voorzien van naam mee naar school te geven. Eten en drinken: We vertrekken s ochtends vanuit school en zijn daar om uur terug, dus de lunch voor de kinderen blijft op school. De kinderen nemen hun tien-uurtje mee naar Flik Flak. We willen u vragen om dit te voorzien van een naam en deze in de ochtend bij binnenkomst in de krat te leggen die klaar staat in de klas van uw kind.

3 Kleding: Het is de bedoeling, dat alle kinderen makkelijke kleding/sportkleding dragen. De meeste activiteiten zijn binnen en alhoewel we natuurlijk op prachtig weer hopen begint de dag meestal nog fris. Wellicht is het handig uw zoon/dochter een vest (voorzien van naam) aan te trekken met daaronder een T-shirt. Groep 4 t/m 8 Wij verwachten de kinderen van de groepen 4 t/m 8, in sportkleding, om 8.30 uur op het sportcomplex van Emplina (Riek 1, Empel) Zij worden daar opgevangen door de groepsleerkracht. Deze begeleidt hen naar een kleedkamer, waar de spullen worden bewaard. Alle hulpouders zijn ingedeeld bij de spellen. Hierbij graag uw aandacht voor: Eten en drinken Denkt u aan een 10-uurtje én een lunchpakketje(eten & drinken). Het is handig als kinderen een flesje water/bidon meenemen, graag alles voorzien van naam en het 10-uurtje los van het lunchpakket inpakken. Waardevolle spullen blijven thuis! De sportdag voor groep 4 t/m 8 is om uur afgelopen. De kinderen lopen samen met de leerkracht langs de kleedkamers en vanuit daar kunt u uw zoon/dochter weer ophalen. We gaan er samen met alle kinderen en hulpouders een gezellige en sportieve dag van maken! Met sportieve groet, De sportdagcommissie Voor het eerst naar school in 2019/2020 Het duurt nog even, maar wij kijken alvast vooruit naar het volgend schooljaar. Wanneer uw kind dan 4 jaar wordt, dus voor juni 2020 voor het eerst naar school gaat, is het raadzaam hem of haar alvast aan te melden voor de basisschool. Op basis van huidige aantal leerlingen en de verwachte instroom, maken wij een planning voor het komende schooljaar. Dan is het handig, wanneer we weten, dat we een warm plekje voor uw kind kunnen reserveren in groep 1/2, op dezelfde locatie als zijn/haar broer(s), of zus(sen), dus Meerwijkweg of Zeis. U kunt uw zoon of dochter aanmelden door middel van een bericht naar info@wikveld.nl, of het contactformulier op de Wikveldapp. Wij sturen u dan de inschrijfformulieren voor de basisschool. Wanneer u mensen in uw omgeving kent, die mogelijk voor hun zoon/dochter geïnteresseerd zijn in ons Kindcentrum, dan kunt u hen ook naar dit adres verwijzen voor aanvraag van een persoonlijke kennismaking en rondleiding met teamleider Jacqueline van Blaaderen. Ook Peuterarrangement en Kinderopvang hebben wij in huis (zie en een gecombineerde rondleiding is ook mogelijk. Alvast bedankt!

4 Martijn Voorbraak en Robin Aalders strijden voor Wikveld4Africa in de BVQ! Martijn en Robin uit groep 8C doen op vrijdag 3 mei mee aan De Beste Vrienden Quiz (BVQ) en proberen daar extra geld te verdienen voor Wikveld4Africa. De BVQ is een quiz waarin vriendenduo s uit groep 7 of 8 het opnemen tegen elkaar. Ze kunnen daarbij punten verdienen met vragen, raadsels en doe-opdrachten. De winnaars verdienen geld dat voor de helft naar een goed doel gaat dat ze zelf gekozen hebben. Wil je weten hoe het afloopt? Vrijdag 3 mei kun je rond uur (NPO3) zien of Martijn en Robin hun tegenstanders weten te verslaan. Als ze winnen zijn ze op maandag 6 mei opnieuw op televisie! Wij wensen de mannen heel veel succes; ga strijden voor dit mooie doel! Olivia s finale: NK categorie mini kunstschaatsen (Utrecht, 22 maart) Schaatskampioen Olivia vertelt: Onderweg naar Utrecht was er file, maar daar gingen wij er omheen. Sommige deelnemers gingen in de file staan. Een van mijn coaches zat in die file, daardoor zou ze te laat komen. We waren één uur te vroeg - op tijd dus. Toen we binnen kwamen, kregen we te horen dat alles een uur opschoof. Daarom kwam iedereen op tijd (dus mijn coach ook)! Ik zat eerst even in de kantine wat te drinken. Ik moest mij wel even aan melden, dan breng je jouw cd met muziek en laat je je paspoort en wedstrijdlicentie zien. Even daarna begon de warming-up, nou even warm worden. Dan ging ik samen met mijn coach springtouwen, sprongen oefenen op een spinner, rekken en andere oefeningen op het droge doen. Daarna moest ik mijn wedstrijdpakje en schaatsen aantrekken, even mijn haar en make-up controleren en toen ging ik het ijs op. Wij mochten 5 min inrijden. Tijdens het inrijden doen wij even wat sprongen en pirouetten op het ijs. Ik begon als derde. Er mochten de beste 8 uit Nederland in de categorie Mini mee doen. Toen deed ik mijn kür op mijn kür-muziek. De eerste sprong ging goed. Dat was een dubbel Sal dubbel spot. De volgende was Axel dubbel spot. De derde sprong enkel Axel en de vierde sprong was dubbel Sal en alles ging goed. Mijn pirouetten gingen heel goed. Ik kreeg daar extra punten voor. Mijn score was in totaal Daar was ik wel tevreden mee. Er waren cadeaus op het ijs gegooid en die werden voor mij opgehaald. Ik moest even wachten tot alle 8 deelnemers waren geweest. Ik had de hoogste score. Ik was daarmee eerste geworden. Jeej! Mijn overgroot opa en overgroot oma waren mee, mijn opa en Tanja en mijn vader en moeder. Toen gingen wij nog wat foto s maken en iedereen was blij voor mij. Door Olivia Ender, groep 8, meester Dirk. Super gedaan, Olivia!

5 Ingezonden berichten: zie ook volgende pagina s

6

7

8 Rennen, klimmen, springen & klauteren in een spectaculair & uitdagend klimparcours! Tik je tegenstanders zonder de grond te raken! Wie wordt de grote Apenkooi kampioen? Jullie toch! Inschrijfformulier ja, ik doe mee met het Apenkooi kampioenschap op donderdag 30 mei. leeftijdscategorie: Groep 3 & uur uur Groep 5 & uur uur Groep 7 & uur uur Mijn gegevens: Naam: Geboortedatum: . Telefoonnummer:.. Naam team-captain: o Ik doe mee als individu: ( 2,50) o Ik doe mee als team: ( 15,00) minimaal 6 personen, maximaal 10 Naam team/school Naam teamcaptain (18+) Namen

9 Dit formulier voor 15 mei sturen naar: t.a.v. Jur. let op: VOL=VOL Voor deelname aan het evenement zijn kosten verbonden. Het is verplicht om aan deze kosten te voldoen! Na inschrijving ontvangt de deelnemer een ontvangstbevestiging met daarbij de betalingsgegevens. Zodra aan deze betaling is voldaan is de inschrijving afgerond. De Plek (voorheen hal Flik-Flak), Marathonloop 7 s-hertogenbosch Check ook:

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in!

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in! Voor de kalender: 24 maart 2017 24 maart Rapport 2 mee naar huis (alleen voor gr. 3 t/m 7) 27 t/m 30 maart Inschrijven oudergesprekken; wie het eerst komt 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

20 december Voor de kalender:

20 december Voor de kalender: Voor de kalender: 20 december 2018 21 dec. Spelletjesochtend gr. 1 t/m 8 21 dec. t/m 4 jan. Kerstvakantie; aanvang 12.00 uur 14 jan. Kennismakingsavond ouders nieuwe leerlingen groep 1 4 feb. Studiedag;

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018

Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018 Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018 Beste ouders van de leerlingen van groep 7, Op woensdag 9 mei, tussen 9.00 en 13:00 uur, doet uw kind mee aan het praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

29 sept In dit bulletin:

29 sept In dit bulletin: 29 sept. 2017 Voor de kalender: 2 okt. Informatie avond gr. 3/4 2 t/m 11 okt. Kinderboekenweek op KC t Wikveld 2 okt. Opening Kinderboekenweek Gruwelijk eng 3 okt. Boekenmarkt loc. Zeis; bezoek schrijver

Nadere informatie

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september 2017 28 september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september Sebas Hamels (6) 22 september Juul Stevens (8) 24 september Joep Figlarek (7) 25 september Jonna

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018 6 april 2018 Yvonne Hartelijk dank voor alle kaartjes, tekeningen, bloemen en fruitschalen en knutsels. Dit helpt ons enorm. Overweldigend allemaal. Wat een lieve betrokkenheid. Het gedenkplekje van Yvonne

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen gewenst! octopost 19-12-2018 - nr. 17 Fijne feestdagen gewenst! Met de kerstvakantie in aantocht, willen wij via deze weg al onze kinderen, ouders en hun familie alvast hele fijne feestdagen toewensen. We hopen

Nadere informatie

Donderdag 11 april 2013 week 15

Donderdag 11 april 2013 week 15 Donderdag 11 april 2013 week 15 AGENDA - Vrijdag 12 april: Studiedag (alle leerlingen vrij) - Maandag 15 april: Groep 7B excursie streekarchief - Dinsdag 16 april: Schoolreis groep 1 t/m 7 - Dinsdag 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 15 vrijdag 12 mei 2017 Beste ouders, Het bericht over mijn vertrek roept de vraag op over mijn opvolging. Daar wordt al aan gewerkt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

23 augustus Voor de kalender:

23 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 23 augustus 2019 25 augustus De Romeinen in Empel 16 september Informatie avond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

16 mei 2018, nummer 16

16 mei 2018, nummer 16 Kindcentrum Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 82 05 60 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl 16 mei 2018, nummer 16 Verdrietig

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

19 april Voor de kalender:

19 april Voor de kalender: Voor de kalender: 19 april 2019 19 april t/m 5 mei Meivakantie (inclusief Goede Vrijdag) 27 april Koningsdag in Empel 8 mei Schoolfotograaf loc. Meerwijkweg Voorstelling voor gr. 3; in speelzaal loc. MWW

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Kalender. Schoolnieuws

Kalender. Schoolnieuws Nieuwsbrief 9; 13 juni 2018 Kalender maandag 18-06-18 Sportdag groep 6/7 dinsdag 19-06-18 Sportdag groep 7/8 en 8 woensdag 20-06-18 Buurtteam donderdag 21-06-18 vrijdag 22-06-18 23-06-18 24-06-18 maandag

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

januari - nummer 10

januari - nummer 10 2018 2019 23 januari - nummer 10 Agenda Maandag 14 jan. MR vergadering om 20.30 Woensdag 6 febr. Nieuwe Zoemertje verschijnt. Maandag 11 febr. Studiedag (alle kinderen vrij) Ma 25 & do 28 febr. Vrijdag

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Vakantierooster SSBA

Vakantierooster SSBA Week 17: 22 t/m 28 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie