Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis"

Transcriptie

1 Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de twee kleutergroepen zullen gaan werken met homogene groepen. Inmiddels is bekend geworden dat Laura Visser en Nienke Verwijmeren beiden bij ons op school kunnen blijven. Hiernaast hebben wij nog een vacature voor twee dagen openstaan. Naast de genoemde vacature hebben we nog een vacature, namelijk die van gymleerkracht. Joanne heeft aangegeven volgend jaar ontslag te nemen. Naast haar werk op t Prisma werkt zij dit jaar ook op een andere school in Rotterdam. In Rotterdam kan zij uitbreiding krijgen. Wij bedanken Joanne voor haar inzet en wensen haar veel succes in Rotterdam. Annie, onze onderwijsassistent, is onlangs 65 geworden. Dit betekent dat zij komend schooljaar met pensioen zal gaan. In de periode november/december zullen we op gepaste wijze afscheid van haar nemen. De functie van Annie zal niet opnieuw ingevuld worden. In de volgende en laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, zullen we u informeren over de gehele formatie. Schoolreis Dinsdag 14 juni gaan we op schoolreis. Dit jaar gaan we met de hele school naar Diergaarde Blijdorp. In de aparte schoolreismemo leest u meer over de tijden etc. Graag herinneren wij alle ouders eraan dat de ouderbijdrage volledig betaald moet zijn. U heeft uiterlijk tot vrijdag 10 juni om de betaling te regelen. Hierna is dit niet meer mogelijk! Kinderen die niet meegaan op schoolreis zijn gewoon leerplichtig en worden deze dag zoals gewoonlijk verwacht op school.

2 Sponsorloop Inmiddels heeft u een brief ontvangen over de sponsorloop van dinsdag 31 mei. De sponsorloop is een wens van de leerlingen. Wij beseffen dat de sponsorloop nu erg dicht op het zomerfeest zit. Door de drukke planning en de Ramadan die aanstaande is, kregen we de sponsorloop niet anders meer ingepland dit schooljaar. Omdat wij onze leerlingen niet willen teleurstellen, vragen wij u om uw begrip. Als vanzelfsprekend bent u van harte welkom om naar uw kinderen te komen kijken. Het rooster ziet er als volgt uit: 08:45-09:00 Groep 1 A 09:00-09:15 Groep 1 B 09:15-09:30 Groep 2 09:30-09:45 Groep 3 09:45-10:00 Groep 4 10:00-10:15 Groep 5 10:15-10:30 Groep 6/7 10:30-10:45 Groep 7/8 Zomerfeest 2016: Onder, in, over en boven water Woensdag 1 juni is het zover; het jaarlijkse zomerfeest van t Prisma vindt dan plaats. Van 16:00 tot 19:00 uur hopen we, net als elk jaar, veel kinderen en ouders blij te maken met een geweldige middag. Elke groep heeft een eigen kraam waar een gratis- en een betaalde activiteit aangeboden wordt. Daarnaast zijn er twee luchtkussens en zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop. Alle kinderen krijgen een stempelkaart om deel te kunnen nemen aan de gratis activiteiten. Tijdens het zomerfeest kan alleen worden betaald met Prismamunten met een waarde van 0,50 cent per munt. Op dinsdag 31 mei, na schooltijd en op woensdag 1 juni, voor- en na schooltijd kunnen de munten alvast worden ingekocht. Op de dag zelf is er een speciale kraam voor muntenverkoop. Bij deze kraam kunnen er ook lootjes worden gekocht voor de loterij met mooie prijzen. In de gang beneden is een tentoonstelling te bewonderen en alle groepen treden op. Er wordt nu al druk gerepeteerd. Er komen lijsten te hangen met de tijden waarop uw kind met zijn groep aan de beurt is voor het optreden. We zijn blij met de ouders die zich hebben opgegeven om te helpen. Maandag 30 mei krijgen deze ouders informatie over waar en op welke tijden ze zijn ingedeeld. De leerkrachten staan zelf ook bij de kramen. Soms is hier toch nog extra hulp nodig. Heeft u zich nog niet opgegeven, maar kunt u toch de leerkracht een half uurtje of uurtje helpen bij de kraam? Geef dit dan door aan de leerkracht. Iedereen is welkom! U komt toch ook?

3 BSO t Prisma Na de meivakantie is BSO t Prisma geopend. Het lokaal ziet er fantastisch uit. Wij zijn ook erg blij dat het de bekende gezichten van Ingeborg, Yoeri en Lorenzo zijn die de BSO draaien. Veel ouders hebben interesse in onze BSO. Wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Ga dan naar Bibliotheek Wij zijn een samenwerking aangegaan met de Bibliotheek aan de Vliet. Hiermee geven wij een extra impuls aan ons leesonderwijs. De medewerkers van de bibliotheek helpen ons momenteel met het aanschaffen van nieuwe boeken voor onze schoolbibliotheek. Volgend schooljaar zullen alle leerkrachten een speciale training krijgen en stellen wij een leescoördinator vast. Al onze leerlingen zullen een lidmaatschap van ons krijgen voor de Bibliotheek aan de Vliet. De overeenkomst geldt voor ten minste drie jaar. Tarah naar Ghana! Ik wil alle ouders en kinderen bedanken voor de gedoneerde spullen voor Ghana. Ik breng al het speelgoed volgend weekend naar Schiphol. Zij zullen het in koffers doen en dan gaat alles met het vliegtuig naar Ghana. De directeur van de basisschool in Ghana komt de spullen zelf ophalen met een busje. Wij houden een blog bij tijdens onze voorbereiding en ons verblijf. Je kunt ons volgens op ghana2016.reislogger.nl. Groet Tarah.

4 Groep 7/8 De laatste weken in groep 7/8 In groep 7/8 zijn we de laatste periode in gegaan. Dit is voor groep 8 extra spannend, want voor hen zijn het écht de laatste weken op t Prisma. Zij hebben dan ook de IEP eindtoets gedaan en zijn heel tevreden met de resultaten! Nu zijn zij begonnen met het oefenen voor de musical, spannend! Maar wat heeft deze soldaat daarmee te maken.? Groep 7 moet nog hard werken, want voor hen komt er nog een toetsperiode aan, aan het einde van het schooljaar. Gelukkig krijgen ook zij de nodige ontspanning, want zij zijn af en toe toeschouwers wanneer groep 8 repeteert voor de musical. Groep 7 heeft veel lessen van meester Damiën, die vanaf de meivakantie bij ons in de klas stage loopt. Groep 7 heeft nog een leuk uitje in het vooruitzicht, want zij gaan op 14 juni op schoolreis! Op 31 mei doen we mee met de sponsorloop van school. Daarmee proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor nieuwe materialen voor de gymzaal. Wij zijn aan de beurt om uur. Komt u ons ook aanmoedigen? De dag erna vieren we het zomerfeest met de hele school. Alvast een tipje van de sluier Bij groep 7/8 wordt het een exotisch feest! Agenda 31 mei sponsorloop 01 juni zomerfeest 15 juni margedag, leerlingen vrijdag 24 juni rapporten mee 29 juni schoonmaakmiddag 01 juli margemiddag, leerlingen om vrij 07 juli playbackshow 08 juli start zomervakantie De laatste editie van dit schooljaar volgt op: donderdag 23 juni.

5 Extra memo Schoolreis Beste ouder(s)/verzorger(s), Op 14 juni gaan we met de groepen 1 t/m 7 op schoolreis naar Diergaarde Blijdorp. Hulpouders zijn door de leerkracht benaderd. De kinderen van groep 1 t/m 7 worden in groepjes verdeeld en gaan met hun begeleider door de dierentuin. De kinderen dragen in de dierentuin een armband met de naam van de school en een noodtelefoonnummer erop. In de bus mag niet gegeten of gedronken worden. De kinderen kunnen wat kleins te eten of drinken meenemen voor in de dierentuin, maar de lunch wordt verzorgd (bestaande uit: patat mayo, pakje Sisi no bubbles en een waterijsje). U kunt uw kind(eren) uitzwaaien aan de Doctor H. Colijnlaan. Ouders die niet meegaan als begeleider, worden vriendelijk verzocht niet de bus in te gaan, zodat we op tijd kunnen vertrekken en goed kunnen tellen. Belangrijk! : Er zijn verschillende vertrek- en aankomsttijden zoals u hieronder kunt lezen. GROEP 1 T/M 3: De kinderen mogen vanaf 8.15 uur naar binnen en zij zullen om 8.30 uur richting de bus lopen. Deze zal staan aan de Doctor H. Colijnlaan. Vertrek bus om 8.45 uur! Om uur vertrekt de bus terug naar school waar we rond uur aan zullen komen. U kunt uw kind om uur ophalen in de klas. Groep 3 en 4 zullen zoals gewoonlijk naar het plein lopen met de leerkracht. Kinderen die naar de opvang gaan, worden bij de leerkrachten opgehaald. GROEP 4 T/M 7: De kinderen mogen die dag tot uur op school komen. Wij, als leerkracht, zijn gewoon vanaf uur in de klas om kinderen op te vangen die al vroeg worden gebracht. Zij zullen om 9.15 uur richting de bus lopen. Deze zal staan aan de Doctor H. Colijnlaan. Vertrek bus om 9.30 uur! Om uur vertrekt de bus terug naar school waar we rond uur aan zullen komen. U kunt uw kind bij de bus ophalen. Mag uw kind alleen naar huis, dan moet de leerkracht hiervan op de hoogte zijn. Kinderen die naar de opvang gaan, lopen met de leerkracht mee naar school, waar zij door de opvang worden opgehaald. Denk eraan dat de kosten van de schoolreis onderdeel zijn van de ouderbijdrage. Mocht u nog niet betaald hebben, doe dit dan zo snel mogelijk! Voor vragen of onduidelijkheden kunt u bij mij terecht. De schoolreiscommissie, Vivian (groep 3)

Nieuwsbrief 10. Saskia. Gosse. Terugblik april. Vakantierooster

Nieuwsbrief 10. Saskia. Gosse. Terugblik april. Vakantierooster Saskia Nieuwsbrief 10 Sinds enige tijd is Saskia afwezig. Dit i.v.m. het overlijden van haar moeder. Gelukkig hebben we de vervanging van de groep goed weten te regelen. Diana is de vaste schakel gebleven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Prismajournaal 16 woensdag 7 mei

Prismajournaal 16 woensdag 7 mei Prismajournaal 16 woensdag 7 mei Schoolreis Bijna is het zo ver. Op 6 juni gaan we met schoolreis. Inmiddels komen de eerste betalingen binnen. Aan de overige ouders willen we vragen dit per direct te

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016 Agenda 05-07 GMR vergadering 06-07 Schoolschoonmaak, s ochtends en s avonds 06-07 Sport- en spelochtend de Kerkvlekken 07-07 Schoolzwemmen gr 4/5, 14.30-15.00 uur 07-07 MR-OT vergadering, 20.00 uur 09-07

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Het is al bijna zover, dinsdag 11 september gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis naar Duinrell!

Het is al bijna zover, dinsdag 11 september gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis naar Duinrell! I n f o r m a t i e a v o n d e n We zijn blij dat de informatieavonden weer goed werden bezocht. U heeft kennis kunnen maken met de leerkrachten en waar nodig alle nieuwe informatie ontvangen. Heeft u

Nadere informatie

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016 I nhoud Algemeen...1 Aanmelden kleuters... 1 Ouderenquête schooltijden...

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Wederom wensen wij u een fijn weekend!

27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Wederom wensen wij u een fijn weekend! @-mail 27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!!

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!! Nr 19 AGENDA: 3 juni 2016 OUDPAPIER 8 juni 2016 SCHOOLREIS groep 1,2 12 juni 2016 KOFFIE- CONCERT 13 Juni 2016 AVONDVIER- DAAGSE 17 juni 2016 MARGEDAG WELKOM! Nieuwe leerling. In groep 1 is er de afgelopen

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE

BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE Beste ouders/ verzorgers, Hierbij treft u informatie aan over de groepen 1 en 2 van basisschool de Wilde Wingerd. Dit informatiepakket is bedoeld om u een beeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 30 juni 2015 Meesters en juffen Zo aan het eind van het schooljaar bent u als ouder uiteraard benieuwd wie de nieuwe leerkracht van uw kind(eren) zal worden. Helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni)

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer 34 23 juni 2016 Weekoverzichten Week 25 Ma 20 juni Di 21 juni Woe 22 juni Do 23 juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Vrij 24 juni

Nadere informatie