WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam"

Transcriptie

1 WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı genoemd wordt. In het Turks gebruikt men soms ook de benaming Ramadanfeest (Ramazan Bayramı), omdat de term 'Suikerfeest' te veel de nadruk zou leggen op de zoete spijzen die tijdens het feest veel gegeten worden. Arabische moslims gebruiken de term Kleine Feest voor het feest in relatie met het Offerfeest dat ook wel het Grote Feest wordt genoemd. De term Suikerfeest is in zowel België als Nederland de meest gehanteerde benaming voor het feest aan het einde van de ramadanperiode. Eindtoets Basisonderwijs groep 8 Bron: Wikipedia Alle kinderen uit groep 8 en hun ouders hebben inmiddels te horen gekregen wat hun score op de Eindtoets is en welk eindadvies voor de middelbare school zij krijgen. Niet alleen voor de kinderen en hun ouders kan dit een spannende periode zijn. Ook onze school wordt beoordeeld op hoe de Eindtoets is gemaakt. De Van Asch van Wijckschool heeft ook dit jaar een goede schoolscore behaald met een gemiddelde score van 534,3. Dat is meer dan voldoende om te voldoen aan de norm van de inspectie. In de media werd vorige week bekend gemaakt dat 11% van de leerlingen van groep 8 die eindtoetsen van toetsaanbieders Route 8, IEP, DIA en AMN hebben gemaakt, een verkeerd advies hebben ontvangen. Onze kinderen hebben de Centrale Eindtoets van de CvTE gemaakt. Voor onze kinderen geldt dit dus niet. Zij hebben een correct advies gekregen. Agenda juni en juli 2019 Dinsdag 4 of Woensdag 5 juni 2019 Suikerfeest Maandag 10 juni 2019 Tweede Pinksterdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 14 juni 2019 Extra studiedag team (alle kinderen vrij) Maandag 24 juni 2019 Studiedag team (alle kinderen vrij) Vrijdag 28 juni 2019 Schoolreis alle kinderen Donderdag 11 juli 2019 Afscheidsavond groep 8 Donderdag 18 juli 2019 Laatste schooldag (tot uur) Vrijdag 19 juli 2019 Start zomervakantie Maandag 1 september 2019 Eerste schooldag schooljaar

2 Een extra vrije dag op vrijdag 14 juni 2019 Tijdens de MR vergadering van donderdag 23 mei 2019 heeft de directeur van onze school, Dennis Hoek, de MR toestemming gevraagd voor een extra vrije dag voor alle kinderen op vrijdag 14 juni De MR heeft hiermee ingestemd. De reden voor deze extra vrije dag voor de kinderen is dat de leerkrachten van de Van Asch van Wijckschool en de leerkrachten van OBS Babylon nog voor de zomervakantie een studiedag nodig hebben om met elkaar te kunnen vergaderen over identiteit. Dit is op verzoek geweest van de personeelsgeleding van de MR en de directie. In de ouderkalender is helaas een fout ontdekt. Er staat dat op vrijdag 21 juni de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 om vrij uur zijn. Dat is niet het geval. Helaas is dit per ongeluk overgenomen uit de ouderkalender van het vorige schooljaar. Gewijzigde datum afscheidsavond groep 8 Wij hebben de datum voor de afscheidsavond van groep 8 gewijzigd. Deze zal niet in de laatste schoolweek, maar in de op één na laatste schoolweek plaatsvinden, namelijk op donderdag 11 juli De kinderen uit groep 8 zullen dan onder andere een musical opvoeren Verlof Suikerfeest Kinderen die thuis het Suikerfeest vieren, kunnen hiervoor bijzonder verlof krijgen. Ouders die hun kinderen op deze dag willen thuis houden, verzoeken wij om de leerkracht van hun kind(eren) te informeren. Er hoeft geen verlofformulier te worden ingevuld. Voor het Suikerfeest is in de Leerplichtwet vastgelegd dat kinderen hiervoor maximaal 1 dag verlof krijgen. Op deze dag mogen de kinderen zich niet op of rondom de school begeven. Extra ouderbijeenkomsten Via Mijnschoolinfo zijn alle ouders (groep 1 t/m 7) uitgenodigd voor extra ouderbijeenkomsten over de formatie voor schooljaar en de fusie met OBS Babylon. Ouderbijeenkomsten juni en juli 2019 Donderdag 6 juni 2019 Juf Sharon/Meester Patrick (groep 7) Donderdag 13 juni 2019 Juf Wieke (groep 3-4) Woensdag 19 juni 2019 Juf Astrid/Juf Stephanie (groep 4-5) Woensdag 26 juni 2019 Juf Monique (groep 6) Donderdag 6 juni Donderdag 6 juni Vrijdag 7 juni Dinsdag 11 juni Dinsdag 11 juni Woensdag 12 juni groep 3 zitten groep 4 zitten groep 5 zitten groep 7 en groep 8 zitten groep 6 zitten groep 1/2 zitten Bij alle ouderochtenden zijn alle ouders welkom. Wat fijn dat we steeds vaker veel ouders mogen verwelkomen!

3 Toch geen nieuwe conciërge In de vorige nieuwsbrief hebben wij u geïnformeerd over een nieuwe conciërge. Helaas heeft de beoogde kandidaat zelf besloten toch niet te komen werken op onze school. Wij betreuren, maar respecteren, dit besluit. Cito-toetsen Ieder kind heeft recht op onderwijs dat bij hem/haar past. Het is daarom belangrijk kennis en vaardigheden regelmatig goed te meten. Met de Cito-toetsen brengen wij de ontwikkeling van de kinderen gedurende de basisschool in kaart. Na afname van de toetsen kunnen we het onderwijs afstemmen op de behoeften van de kinderen en zorgen we ervoor dat de kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij nemen Cito-toetsen af in juni. Dat doen wij alleen in de ochtenden op dinsdag, woensdag en donderdag. Zo creëren we rust in de school tijdens de afnames. In onderstaand rooster kunt u zien wanneer de Cito-toetsen worden afgenomen: Cito Rekenen voor kleuters voor groep 1-2 op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni Cito Rekenen voor de groepen 3 tot en met 8 op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni Cito Begrijpend lezen voor de groepen 3 tot en met 5 op dinsdag 11 en woensdag 12 juni Cito Begrijpend lezen voor de groepen 6 en 7 op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni Cito Taal voor kleuters voor groep 1-2 op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni Cito Spelling voor de groepen 3 tot en met 6 op dinsdag 18 en woensdag 19 juni Cito Spelling Werkwoorden voor groep 7 op woensdag 19 en donderdag 20 juni In groep 8 worden geen Cito-toetsen meer afgenomen. Kinderen die een toets missen, bijvoorbeeld vanwege ziekte of verlof, krijgen de mogelijkheid de toets op een andere dag in te halen. E-books voor het hele gezin met de VakantieBieb Dankzij de VakantieBieb blijven kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVI-niveau. De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt een brede selectie van maar liefst 50 e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb-app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. De VakantieBieb opent op 1 juni Vanaf 1 juli 2019 zijn ook de boeken voor volwassenen beschikbaar. De VakantieBieb is geopend tot en met 31 augustus 2019.

4 Schoolreis: vrijdag 28 juni 2019 Op vrijdag 28 juni 2019 vindt de schoolreis plaats. We zullen alle kinderen niet langer in spanning houden De kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 gaan naar Avonturenboerderij Molenwaard. De kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 gaan naar de Efteling. Lees a.u.b. goed de praktische informatie over de schoolreizen: Alle kinderen moeten om 8.30 uur aanwezig zijn in de eigen klas, bij de eigen leerkracht. Alle bussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de Binnenweg (tussen ingangen Gaffelstraat en Josephstraat) De kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 worden tussen en uur terug verwacht. De kinderen uit de groepen 6 tot en 8 worden om ongeveer uur terug verwacht. Alle leerkrachten zorgen zelf voor voldoende begeleiding voor hun groep. De kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 hoeven geen lunch mee te nemen. Geef a.u.b. wel voldoende drinken en eventuele tussendoortjes mee in een rugtas. De kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 moeten hun eigen lunch, drinken en eventuele tussendoortjes meenemen in een rugtas. De kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 mogen GRATIS nog een keertje terug naar Avonturenboerderij Molenwaard. Alle kinderen mogen GEEN mobiele telefoon meenemen. Alle begeleiders zijn mobiel bereikbaar. De school is deze dag gewoon te bereiken via telefoonnummer De kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 mogen geld meenemen. Het maximum bedrag dat zij mogen meenemen is 15 euro. De school is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van het geld. Alle kinderen mogen wat snoep meenemen. Houd het a.u.b. wel netjes Voor vragen/opmerkingen over de schoolreis kunt u terecht bij de leerkracht(en) van uw kind. Heeft u de bijdrage voor de schoolreis nog niet betaald? Wilt u de bijdrage voor de schoolreis van 15 euro per kind a.u.b. per omgaande overmaken op IBAN rekeningnummer NL68INGB t.n.v. ST KIND EN ONDERWIJS ROTTERDAM? Vermeld a.u.b. de naam van uw kind en groep waarin hij/zij zit.

5 Even voorstellen Ik ben 28 jaar en ben sinds kort werkzaam als gymleraar nieuwe stijl bij LekkerFit! Dit doe ik 4 dagen in de week en op dinsdag, woensdag en vrijdag geef ik les op de Van Asch van Wijckschool. Ik hou veel van water sporten, fitness en alle sporten die in het nieuws zijn gekomen. Ik kijk er naar uit de kinderen te ondersteunen in de motorische vaardigheden en dat zij met veel plezier naar mijn lessen komen. Sportieve groet, Rob Peek Vakanties en vrije dagen schooljaar Voor schooljaar kunnen wij u alvast de volgende vakanties en vrije dagen melden. Overige vrije dagen, bijvoorbeeld studiedagen voor de leerkrachten, zijn nog niet bekend. Zodra dat wel het geval is, zullen wij dit naar u communiceren. Herfstvakantie 21 oktober 2019 t/m 25 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie 24 februari 2020 t/m 28 februari 2020 Paasweekend 10 april 2020 t/m 13 april 2020 Meivakantie 27 april 2020 t/m 8 mei 2020 Hemelvaartsdag en extra vrije dag 21 en 22 mei e Pinksterdag 1 juni 2020 Zomervakantie 20 juli 2020 t/m 28 augustus 2020

6

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 3-06- 2 0 1 9 M o n t e s s o r i o n d e r w i j s i n B o r g e r I n d i t n u m m e r : fwezigheid juf vond 4 daagse 2 Schoolzwemmen 2 Formatie 2 Vakantierooster

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019 WIJCKPRAAT JANUARI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 De laatste dagen Even voorstellen de laatste vragen van het geleden jaar staan

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB Nieuwsbrief juli 2015 Inhoudsopgave: Beste ouders, afscheid Formatie 2015-2016, afscheid groep 8, leerkrachtendag, vrijdagochtend 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2017-2018 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan Belangrijke data Juni 02 juni Dag van de bouw 06 juni MR workshops en scholing update 07 juni Bootcamp groep 3 t/m 8 07 juni Informatieavond musical groep 7/8 19.30-20.15 uur 08 juni Hockeyclinic groep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 de bentetop bentetop@viviani.nl 0591 521 405 NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 Beste ouders/verzorgers van de kinderen van De Bentetop, Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Nog ruim twee

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2016-2017 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken View this email in your browser Nieuwsbrief jaargang 1 - nummer 5 Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken Beste ouders, Nog 4 weken en dan is het alweer zomervakantie! Wij zijn bezig om het schooljaar

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan.

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan. Nieuwsbrief 2 Maandag 10 september Schooljaar 2012-2013 Deze school is onderdeel van Stichting Nobego Fijn er te zijn! In deze nieuwsbrief Welkom St@mperiusschool Leeshulp groep 3-4 Schoolreizen en Schoolkamp

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Donderdag 2 juli 15.00 uur: afscheidsreceptie

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

INLEIDING. 17 juni nummer 19. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 17 juni nummer 19. Geachte ouder(s), 17 juni 2019 - nummer 19 INLEIDING Geachte ouder(s), In deze nieuwsbrief vindt u informatie over activiteiten van de laatste weken van het schooljaar. Wellicht heeft u via klasbord ook de uitnodiging gehad

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018 Agenda Vrijdag 22 juni Streetwise; verkeersproject ANWB Maandag 25 juni Studiemiddag; Leerling om 12.00 uur vrij! Zaterdag 30 juni Meele-Pleinmarkt Zaterdag 30 juni Oud papier (container wordt donderdagmiddag

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar met alle belangrijke informatie voor de komende periode.

U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar met alle belangrijke informatie voor de komende periode. VOORAF U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar 2018-2019 met alle belangrijke informatie voor de komende periode. Leest u de agenda goed door. We proberen het dagritme zo lang mogelijk te handhaven

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid Tussendoor juli 2018 We zijn alweer aan de laatste 2 weken van het schooljaar begonnen, wat is het weer snel gegaan! Wat ons betreft was het een geweldig schooljaar! Er staat nog van alles te gebeuren,

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie