Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne Langerak PG Abbenes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359"

Transcriptie

1 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne Langerak PG Abbenes

2

3 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar hebben we weer veel hulp nodig van ouders die meedenken over de organisatie van een activiteit en helpen bij het uitvoeren hiervan. Ouders en leerkrachten stropen graag hun mouwen op om leuke en/of leerzame activiteiten voor de kinderen te organiseren. Wij werken graag met u samen en waarderen uw hulp. Helpt u ons mee? In dit activiteitenboekje staan de diverse activiteiten beschreven. Via het inschrijfformulier achter in dit boekje kunt u zich opgeven voor één of meerdere activiteiten. Per activiteit is er altijd een persoon aanspreekpunt vanuit school. Tevens is er op school een draaiboek waar alle activiteiten, met de daarbij behorende werkzaamheden, in beschreven staan. Mocht u, op een dag van een activiteit, niet aanwezig kunnen zijn maar wel graag met de voorbereidingen willen helpen geeft u zich dan toch op, maar vermeld dit apart op het inschrijfformulier. Ook dit jaar gaan we er vanuit dat veel ouders komen helpen bij alle activiteiten om er zo voor alle kinderen weer een onvergetelijk schooljaar van te maken. We ontvangen graag van ieder gezin één inschrijfformulier retour. Met vriendelijke groet ook namens het team en de oudervereniging, Adriënne van Beinum Directeur Basisschool de Tonne

4 SPORTDAG Woensdag 16 september 2015 Tijdens de SPORTDAG worden er voor alle kinderen sportieve activiteiten georganiseerd. Dit onder begeleiding van ouders en leerkrachten. Dit schooljaar zal de sportdag plaatsvinden bij onze school. We gebuiken het veld en de gymzaal. Voor deze sportdag hebben we minimaal tien hulpouders nodig om te begeleiden op de dag zelf. Daarnaast hebben we een ouder nodig die, ter voorbereiding, wat inkopen wil doen. Welke ouders vinden het leuk om te komen met de organisatie van de SPORTDAG? Voor meer informatie kunt u terecht bij meester John van der Hoeven. OOGSTDIENST Zondag 8 november 2015 De OOGSTDIENST is een activiteit voor alle groepen in samenwerking met de plaatselijke kerk. Op school zamelen de kinderen fruit in voor deze oogstdienst. Op de zaterdagmiddag voor de oogstdienst (7 november 2015) worden hiervan fruitbakjes gemaakt. Bij het klaarmaken van de bakjes met fruit (in de kerk) is ondersteuning van +/- drie hulpouders zeer welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Liesbeth Kroon.

5 SINTERKLAASFEEST Vrijdag 4 december 2015 Voor het SINTERKLAASFEEST zoeken wij ouders die willen helpen met: Het doen van inkopen voor het feest (versiering, cadeautjes) Het versieren van de school Het voorbereiden van de dag zelf Welke ouders vinden het leuk om te helpen tijdens de SINTERKLAAS periode? Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Wendy Guldemeester & juf Marian van Zelst. Voor onze Sintactie (de verhuur van sinterklaas en zwarte pieten) kunnen we ook hulp gebruiken. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Christa Nederhoff. KERSTVIERING Donderdag 17 december 2015 Voor de organisatie van de KERSTVIERING zoeken wij ouders die willen helpen met onder andere het versieren van de school (en de inkopen hiervoor), de organisatie van het kerstdiner, en het kopen van het kerstpresentje voor na afloop van de viering in de kerk. Welke ouders vinden het leuk om te helpen tijdens de KERST periode? Voor meer kunt u juf Patricia informatie terecht bij Kroon.

6 HERDENKING J.P. HEIJE Woensdag 16 maart 2016 Tijdens de J.P. HEIJE HERDENKING herdenken wij de geboortedag (1 maart 1809) van de schrijver en arts Jan Pieter Heije, die veel betekend heeft voor het dorp. Bij het graf zingen de kinderen de liedjes die door J.P Heije geschreven zijn, leggen ze narcissen en na afloop eten zij op school krentenbollen en drinken chocolademelk. Voor het voorbereiden van deze activiteit zoeken we twee of drie ouders. Voor meer informatie kunt u terecht bij Monique v.d. Veer (moeder Robin & Lieke) of Richelle Wielinga (moeder Rosalie & Jari). PALMPASEN Zondag 20 maart 2016 PALMPASEN wordt gevierd in de plaatselijke kerk. Voor deze viering maken de kinderen, onder schooltijd, een palmpaasstok onder leiding van een leerkracht en met hulp van ouders. Voor deze activiteit hebben we de hulp van vier ouders nodig die de leerlingen willen helpen met het versieren van de palmpaasstokken in de week voor de viering. Dit is een activiteit op de dinsdag- of donderdagmiddag. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Liesbeth Kroon.

7 PAASVIERING Donderdag 24 maart 2016 Tijdens de PAASVIERING is er op school een ontbijt (of lunch) in alle groepen en is er een gezamenlijke viering voor alle leerlingen. Voor deze activiteit hebben we hulp van twee ouders nodig die onder andere helpen met de boodschappen en de versiering van de tafels voor het ontbijt (of de lunch). Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Marian van Zelst. KONINGSOPTOCHT Maandag 27 april 2016 Voor de KONINGSOPTOCHT, tijdens de viering van Koningsdag in Abbenes, willen we ook dit jaar een mooi versierde kar maken. Voor deze activiteit zoeken we vier enthousiaste en creatieve ouders, die naar aanleiding van het thema van de OEV een kar gaan versieren. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Wendy Guldemeester.

8 SCHOOLREISJE Maandag 9 mei 2016 Voor het SCHOOLREISJE wordt er in overleg met school een leuke bestemming uitgekozen voor de groepen 1 t/m 4. Voor deze activiteit zoeken we een paar ouders die mee willen denken over de bestemming, en daarnaast ouders die op de dag zelf mee gaan als begeleiding van een groepje. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Wendy Guldemeester & Adriënne van Beinum. SPONSORLOOP Donderdag 9 juni 2016 De SPONSORLOOP is een sportieve maar ook belangrijke activiteit. Met het opgehaalde sponsorgeld kunnen we namelijk weer leuke activiteiten organiseren tijdens het schooljaar waaronder het eindfeest. Hiervoor hebben we de hulp van twee ouders nodig tijdens de voorbereiding en op de dag zelf is er de hulp van vier ouders nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Liesbeth Kroon

9 BEGELEIDING TECHNIEKLESSEN Voorjaar 2016 In het voorjaar van 2016 zullen de groepen 1 t/m 4 weer lessen in het vak techniek krijgen. Ze werken daarbij in kleine groepen met leskisten. Voor ieder groepje zoeken we een ouder om te begeleiden. Het gaat om 3 a 4 kinderen en om zo n 8 weken. Wilt u hier meer over weten? Vraagt u er gerust naar bij Juf Wendy Guldemeester of Juf Marian van Zelst. HULP BIJ ONDERHOUD MOESTUINTJES Voorjaar 2016 Sinds het voorjaar van 2015 heeft de school drie moestuintjes in de patio. Deze worden onderhouden door de leerlingen van groep 3/4. Komend voorjaar willen we dit project voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden. Vint u het leuk om hierbij te ondersteunen en zo onze leerlingen meer wijs te maken over tuinieren? Meldt u zich dan hiervoor aan. Meer informatie is beschikbaar bij juf Marian.

10 EINDFEEST Woensdag 13 juli 2016 Tijdens het EINDFEEST sluiten we het schooljaar af met een leuk feest waarbij niet alleen de kinderen maar ook alle ouders aanwezig zijn. Elk jaar is het weer een verrassing wat wij in petto hebben voor het eindfeest. Welke ouders willen helpen met de organisatie van deze leuke activiteit? Voor meer informatie kunt u terecht bij Patricia Kroon LUIZENCONTROLE Elke dinsdag na een vakantie In het kader van de hoofdluisbestrijding hebben we ook dit jaar weer mensen nodig die mee willen helpen met de luizencontrole. Er wordt gekamd op elke dinsdag na een vakantie van 8.30 uur tot +/ De kamdagen zijn op: 18 augustus 27 oktober 5 januari 8 maart - 10 mei. Komt u ons een handje helpen? Ook oproep ouders zijn zeer welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij Adriënne van Beinum OVERBLIJF Maandag, dinsdag en donderdag van 11:45 uur tot 13:00 uur Tijdens de middagpauze blijven een aantal kinderen over op school. Als u het leuk vindt om samen met enkele ouders de overblijf te begeleiden, geef u dan op als overblijfouder. Samen willen wij er graag voor zorgen dat tussen de middag alle kinderen prettig worden opgevangen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wendy Guldemeester.

11 SCHOOLBIBLIOTHEEK Voor onze schoolbibliotheek zoeken we hulpouders. De activiteiten zijn veelzijdig. Van het invoeren van nieuwe boeken, op orde houden van de collectie tot het helpen van kinderen bij het uitkiezen van een boek. Heeft dit uw interesse? Geeft u zich dan op voor de schoolbibliotheek. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marian van Zelst. WEKELIJKSE WAS Elke vrijdag mee naar huis De handdoeken en theedoeken van school worden iedere week door een ouder meegenomen om gewassen te worden. Het wasmiddel hiervoor wordt vergoed. Wilt u hierin een steentje bijdragen geeft u zich dan op via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u terecht bij Adriënne van Beinum KLEINE KLUSJES IN EN OM DE SCHOOL Ieder jaar zijn er wel klusjes die gedaan moeten worden. Om kosten te besparen zou het prettig zijn als u ons hierbij kunt helpen. Het gaat om klein onderhoud (van het bijhouden van het groen, het doen van kleine reparaties aan speeltoestellen tot het ophangen van schilderijen, plankjes en haakjes). Wilt u ons hierbij af een toe eens helpen? Geef u op middels het inschrijfformulier! Voor meer informatie kunt u terecht bij Adriënne van Beinum

12

13 INSCHRIJFFORMULIER ACTIVITEITEN 2015/2016 Activiteit: Wanneer: Ik doe mee: (aankruizen) Sportdag Woensdag 16 september Ja Nee Oogstdienst Zondag 8 november Ja Nee Sinterklaasfeest Vrijdag 4 december Ja Nee Sintactie / verhuur Periode voorafgaande aan het Ja Nee sinterklaasfeest Kerstdiner / kerstviering Donderdag 17 december Ja Nee Herdenking JP Heije Woensdag 16 maart Ja Nee Palmpasen Zondag 20 maart Ja Nee Paasviering Donderdag 24 maart Ja Nee Koningsoptocht Maandag 27 april Ja Nee Schoolreisje Maandag 9 mei Ja Nee Sponsorloop Donderdag 9 juni Ja Nee Eindfeest Woensdag 13 juli Ja Nee Luizencontrole Iedere dinsdag na een schoolvakantie Ja Nee Hulp bij onderhoud moestuintjes Voorjaar 2016 (in overleg) Ja Nee Begeleiding bij technieklessen Voorjaar 2016 (woensdagochtend) Ja Nee Overblijf (TSO) vaste dag O maandag 11:45 uur - 13:00 uur Ja Nee O dinsdag O donderdag 11:45 uur - 13:00 uur 11:45 uur - 13:00 uur Overblijf (TSO) oproepkracht O maandag 11:45 uur - 13:00 uur O dinsdag 11:45 uur - 13:00 uur O donderdag 11:45 uur - 13:00 uur Schoolbibliotheek O maandag 8:30 uur - 9:30 uur O woensdag 8:30 uur - 9:30 uur Wekelijkse was Vrijdag meenemen en maandag terug. Ja Nee Klusjes in en om de school Wanneer nodig. Ja Nee Ja Nee Naam: Ouder(s) en/of verzorger(s) van: We ontvangen graag van ieder gezin één inschrijfformulier retour. Evt.opmerkingen: Ja Ja Nee Nee Graag inleveren bij de groepsleerkracht. Alvast bedankt!!!

14

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Namens het team en de oudervereniging.

Namens het team en de oudervereniging. Werkgroepenboekje Andersenschool Schooljaar 2018-2019 Op onze basisschool worden tijdens een schooljaar verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd door de leerkrachten en daarbij is de hulp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!!

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!! OUDERHULP OP SCHOOL Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders, Met veel plezier presenteren wij u ons boekwerkje ouderhulp op school. Ook dit jaar zullen er weer veel evenementen voor uw kind(eren)

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!!

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!! OUDERHULP OP SCHOOL Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders, Hierbij presenteren wij u ons boekwerkje ouderhulp op school. Wij hebben dit boekje samengesteld om de ouderhulp vooraf te inventariseren.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

RKBS IKC Floriant Florasingel 17

RKBS IKC Floriant Florasingel 17 RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 7 december = 8.45 uur versieren school Kerst Maandag 10 december = MR - vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016 Voor op de kalender 15 maart bezoek Cruquiusmuseum groep 3/4 16 maart herdenking JP Heije 16 maart MR vergadering 20 maart Palmpasenviering in de kerk 22 maart informatie avond IKC (aanmelden? Klik hier)

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2016-2017 Veghel, 13 september 2016 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december uur: start Kerstvakantie

Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december uur: start Kerstvakantie Donderdag 13 december 2018 Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december 12.00 uur: start Kerstvakantie Gedrag in de klas Het gebeurt regelmatig dat, wanneer

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Januari Welkom op de Van Harte School!

Januari Welkom op de Van Harte School! Januari 2018 Welkom op de Van Harte School! Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. Om goed voorbereid te kunnen starten hebben we wat praktische informatie voor u op een rijtje gezet over

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt Jaargang 14, nummer 10 Vrijdag 07-11-2014 Medicijnen Leerkrachten krijgen soms het verzoek van ouders om kinderen bepaalde medicijnen toe te dienen. De school verleent medewerking aan zo n verzoek van

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG Start gymlessen 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 7 VRIJDAG 8 9 10 Startgesprek groep 1 t/m 8 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders,

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders, OUDERHULP OP SCHOOL Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders, Met veel plezier presenteren wij u ons boekwerkje ouderhulp op school. Ook dit jaar zullen er weer veel evenementen voor uw kind(eren)

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie