Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:"

Transcriptie

1 Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen wij, evenals voorgaande jaren, met de 3 e klassen een internationaliseringsreis naar Engeland gaan maken. Een hoogtepunt wat uw kind vast nog lang bij zal blijven. Ofwel An experience to remember! De leerlingen vertrekken hiervoor op maandag 27 juni in de morgen vroeg, en zullen op vrijdag 1 juli in de morgen weer op school aankomen*. Voor deze reis kan uw kind kiezen tussen 2 programma s, nl. Active of Culture. Wij hebben hiervoor gekozen zodat we iedereen de mogelijkheid geven om een reis te kiezen die inhoudelijk het beste bij hem/haar past, maar ook zodat de groepen op deze manier wat kleiner zijn, en er op deze manier meer persoonlijke aandacht gegeven kan worden en we dus ook de veiligheid van uw kind beter kunnen waarborgen. Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beide groepen vertrekken samen en komen samen terug. Beide groepen reizen in een bus. We steken heen het kanaal over met de boot, en zullen donderdagnacht dezelfde overtocht weer terug maken. Alle kinderen zullen in groepjes van 2 à 3 leerlingen in gastgezinnen verblijven. Zo krijgt iedereen dezelfde onderdompeling in de Britse taal & cultuur. Het is tenslotte een internationaliseringsreis! De prijs is voor beide groepen gelijk, namelijk 350,-- Voor beide groepen zijn hiervoor inbegrepen: alle maaltijden vanaf het diner op de eerste avond tot en met het diner op de laatste avond, 3 nachten verblijf bij een gastgezin (de 4e nacht brengen ze door in de bus, als we terug reizen naar Nederland). Beide reizen zijn bij dezelfde organisatie geboekt, en maken gebruik van hetzelfde ervaren gastouderbureau. Beide groepen hebben de laatste middag vrije tijd om hun souvenirtjes in Londen aan te schaffen Wat is er dan anders? Omdat we voor definitieve boeking van de activiteiten afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen per groep, moeten we nog een kleine slag om de arm houden, maar om de keuze van uw kind makkelijker te maken, lichten we graag een tipje van de sluier op Active programma: - Bezoek aan Canterbury - Cricket workshop - Fietstocht door Londen - Bezoek aan Camden market in Londen - Bowlen - Bioscoop - Rugby/football/golf workshop (afhankelijk van beschikbaarheid)

2 Culture programma: - Bezoek Canterbury - Bezoek aan Engelse school (meedraaien in lessen) - Bezoek aan museum in Londen - Fietstocht door Londen - Bowlen - Bezoek aan Camden market in Londen - Laatste avond musical bezoek in Londen Om de boeking ook inhoudelijk verder definitief te kunnen maken, vragen wij u hierbij om met uw kind te bespreken naar welk programma zijn/haar voorkeur uitgaat, en bijgaande formulieren in te vullen. Vul dit formulier zo compleet mogelijk in. Voeg hierbij s.v.p. tevens een kopie van het geldige legitimatiebewijs van uw zoon of dochter. Deze graag samen met het ondertekende toestemmingsformulier en aansprakelijkheidsverklaring uiterlijk 9 november bij Mw. Beecham (bibliotheek/mediatheek) inleveren. Wij zullen uiteraard zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de voorkeur van uw kind, maar zijn wel gebonden aan maximale aantallen per groep. Derhalve behouden wij ons het recht voor om, indien noodzakelijk, in overleg, af te wijken van de eerste keus van de leerlingen. Na ontvangst van de ondertekende formulieren ontvangt u begin januari van ons een factuur voor de reis. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om het gehele bedrag in 1 keer te betalen, dan kunt u contact opnemen met onze administratie (voor 30 november) om de mogelijkheid van gespreide betaling te bespreken. Let op: Voor sommige medicijnen moet een speciaal reisdocument worden aangevraagd om deze mee te mogen nemen naar Engeland. Kijk hiervoor op de website van CAK onder het kopje medicijnen mee op reis Wij hopen u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd over het aankomende avontuur van uw kind. Verdere informatie volgt in een later stadium. Heeft u nog vragen hebben over de reis, schroom dan niet om contact met ons op te nemen (cbu@wolfert.nl). Met vriendelijke groet, Caroline Bull Coördinator Engeland reis Wolfert PRO *hoewel deze data in principe vastliggen, zou dit eventueel nog iets kunnen verschuiven. Uiteraard wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

3 Toestemmingsbrief reis naar Londen, Engeland Hierbij geeft ondergetekende toestemming aan: uit klas: om deel te nemen aan de reis naar Londen, Engeland van 27 juni t/m 1 juli 2016*. Ondergetekende verklaart zich bereid om de leerling in het kader van internationalisering mee te laten gaan naar Londen, Engeland op voornoemde data Tevens verklaart ondergetekende akkoord te gaan met de onder aan deze brief vermelde voorwaarden. Naam ouder/verzorg(st)er: Relatie tot leerling: vader/moeder/verzorg(st)er/anders: Achternaam leerling: Voornaam leerling: Geboortedatum leerling: Adres: Postcode en plaats: Telefoon: Mobiel: adres: Voorwaarden: 1. Bovengenoemde ouder/verzorg(st)er verklaart hierbij WEL / NIET akkoord te gaan met het voldoen van de reissom á 350,-**. In de reissom is inbegrepen: reis per bus & boot, verblijf in gastgezin, het volledige excursieprogramma, lokaal vervoer, alle maaltijden (met uitzondering van

4 de lunch op de eerste dag), begeleiding vanuit school in Nederland en in Engeland, reis- en ongevallenverzekering. 2. De reissom is exclusief annuleringsverzekering en persoonlijke uitgaven. 3. U ontvangt een factuur voor betaling van de reissom in de maand januari Betaling in 3 termijnen is een mogelijkheid. (jan. 120,00, maart. 120,00 en in mei 110,00). Indien u dit wenst, graag voor 30 november, contact opnemen met onze administratie. 4. Indien niet tijdig het volledige bedrag is voldaan, dan zal uw kind helaas niet mee kunnen, en zullen wij de reeds gemaakte kosten op de ouders verhalen. 5. In het geval de school de reis annuleert omdat zodanig gevaar dreigt voor de veiligheid en/of de gezondheid van de leerlingen dat de school daarvoor niet langer kan instaan één en ander uitsluitend ter beoordeling door de schoolleiding van de school- dan wordt (het deel van) de voldane reissom niet gerestitueerd. 6. De leerling is op het moment van de reis in het bezit van een geldig paspoort of identiteitskaart dat op de vertrekdatum nog geldig is. Een kopie van het paspoort of de identiteitskaart moet uiterlijk 30 november 2015 bij mw. Beecham (bibliotheek/mediatheek) zijn ingeleverd. 7. Wanneer de schoolleiding om wat voor reden dan ook besluit dat het noodzakelijk is de leerling eerder naar Nederland te laten terugreizen dan de geplande terugreisdatum, worden de extra kosten door bovengenoemde ouder/verzorg(st)er van de leerling aan de school vergoed. Plaats: Datum: Handtekening ouder/verzorg(st)er: * datum onder voorbehoud **Op grond van het aantal deelnemers en/of de wisselkoers, kan de prijs eventueel nog iets fluctueren. In dat geval wordt dit uiteraard met u gecommuniceerd.

5 Achternaam leerling : Voornaam Klas Voorkeur voor groep : Active / Culture (omcirkelen wat van toepassing is) Geboortedatum : Adres _ telefoonnummer (1) telefoonnummer (2) Paspoortnummer/id nummer Vervaldatum paspoort/id Nationaliteit Huisarts Telnr. Huisarts Naam ziektekosten verzekering Polisnummer Gebruikt u kind medicijnen? : Ja / Nee Welke medicijnen _ Wanneer Hoeveel Let op: voor invoer van sommige medicatie is een speciale verklaring vereist. Zie hiervoor

6 Is uw kind allergisch? : Ja / nee Voor? : Laatste inenting tegen tetanus Mijn kind mag zwemmen? : Ja / Nee Het heeft de zwemdiploma s : A B C Mag uw kind bepaalde dingen niet eten of drinken _ Overige bijzonderheden : Heeft u een kopie van een geldig legitimatiebewijs van uw zoon of dochter toegevoegd? Datum Plaats Handtekening ouder(s)

7 Verklaring aansprakelijkheid reizen tijdens schooljaar Geachte ouder(s)/verzorger(s), Het is belangrijk dat alle deelnemers aan onze reizen goed verzekerd zijn. Wij zorgen hiervoor middels een collectieve reis- en ongevallenverzekering. U kunt de gehele polis en inhoud terugvinden op onze site. Wilt u onderstaande verklaring a.u.b. ondertekenen en inleveren bij mw. Beecham (bibliotheek/mediatheek) voor 9 november Hierbij accepteer ik dat een (internationale) reis risico s met zich meebrengt. Hoewel de begeleiders alles doen om de veiligheid van mijn zoon/dochter te waarborgen, begrijp ik dat Wolfert PRO en de begeleiders van de reizen niet aansprakelijk zijn in een geval van een ongeval, ziekte, natuurramp, diefstal en terrorisme. Ik verklaar hierbij: dat ik kennis genomen heb van de polis van de reis- en ongevallenverzekering van Wolfert PRO (zie website onder ouders/reisverzekering); dat mijn zoon/dochter een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) heeft; dat als mijn zoon/dochter medische hulp nodig heeft, de begeleiders medische beslissingen kunnen nemen als ik als ouder niet bereikbaar ben. Ik heb deze verklaring gelezen en begrepen: Ouder/verzorg(st)er: Van leerling: Plaats: uit klas: datum: Handtekening ouder/verzorg(st)er:

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland in en INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan te melden

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

Inschrijfpakket. Leerlinggegevens. Voornaam Roepnaam Voornamen Achternaam Woonvorm (thuis of elders) Woonadres. Gemeente Land. e-mailadres leerling

Inschrijfpakket. Leerlinggegevens. Voornaam Roepnaam Voornamen Achternaam Woonvorm (thuis of elders) Woonadres. Gemeente Land. e-mailadres leerling Inschrijfpakket A Leerlinggegevens Voornaam Roepnaam Voornamen Achternaam Woonvorm (thuis of elders) Woonadres Postcode Woonplaats Gemeente Land Tel.nr. Mobiel e-mailadres leerling Geslacht Nationaliteit

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl Betreft: aanmelding nieuwe leerling Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u ons aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit de klassen 2T1M en 2T1N datum 31 augustus 2015 betreft Introductiekamp behandeld door Klaas Luten Kenmerk O1516054 Bijlagen 2 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stichting Baasis

Inschrijfformulier Stichting Baasis Inschrijfformulier Stichting Baasis OBS Ter Borch Borchsingel 41 9766 PP Eelderwolde *Let op: De items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze kunnen wij uw kind niet inschrijven. Wij houden

Nadere informatie

Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016

Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016 Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016 Betreft: uitnodiging informatieavond en voorlichting werkweek Londen Bijlagen: 1.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen)

Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen) Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen) Wanneer u verlof wilt aanvragen kan dit uitsluitend met dit formulier. Het formulier moet ruim op tijd (bij voorkeur een maand voor het verlof)

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom.

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom. Aan belangstellenden voor Het Kristal Fijn dat u belangstelling heeft voor Het Kristal. Hierbij ontvangt u een aanmeldingspakket. Het pakketje bevat een aanmeldingsformulier en een aantal bijlagen. Mocht

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen 2018 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Kerkenbos 24-26 2716 PH Zoetermeer Tel. 079-3517688 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsboekje zo volledig mogelijk invullen en ondertekenen.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan;

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis voor vaste dagen per week, verzoeken wij u

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Afdeling Werk, Inkomen en Zorg, Postbus 168, 1970 AD IJMUIDEN, Bezoekadres: Dudokplein 1, Telefoon: 0255-567200 In te vullen door de gemeente Er is recht

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Contactpersoon E.J. de Jonge-Kleppe Hoflaan 37 2926 RC Krimpen a/d IJssel (0180) 51 66 72 cvb.gasten.gb@vakantiewekenvbgg.nl Krimpen aan den IJssel,

Nadere informatie

Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016

Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016 Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016 hier niet schrijven Deel 1, in te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) (a.u.b. blokletters) Leerlinggegevens Roepnaam Geslacht man vrouw Achternaam Geboortedatum

Nadere informatie

Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen

Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen In maart 2020 worden voor de leerlingen uit HAVO-4 en VWO-5 reizen naar het buitenland georganiseerd. Naast de vier reguliere reizen naar Sevilla (taalreis),

Nadere informatie

Geachte ouder, verzorger, voogd,

Geachte ouder, verzorger, voogd, Geachte ouder, verzorger, voogd, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor deze school van de VCPO Noord-Groningen. Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen. Als u uw kind voor deze school wilt aanmelden,

Nadere informatie

Algemeen aanmeldformulier 1. Gegevens cliënt

Algemeen aanmeldformulier 1. Gegevens cliënt Algemeen aanmeldformulier 1. Gegevens cliënt Voor en achternaam: Straat en huisnummer: Postcode: Plaats: Telefoonnummer: Email adres: Geboortedatum: Geslacht: BSN nummer: PGB nummer: Verzekering en verzekeringsnummer:

Nadere informatie

voorletters : telefoonnr. overdag : naam : telefoonnr. s avonds : Naam : telefoonnr : adres : faxnummer :

voorletters : telefoonnr. overdag : naam : telefoonnr. s avonds : Naam : telefoonnr : adres : faxnummer : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. 1. Klager mmevrouw m heer

Nadere informatie

Aanmeldformulier PERSONALIA LEERLING. Haagstraat 134, 5552 HP Valkenswaard, tel. 040-2013623 email: infodewindroos@skozok.nl

Aanmeldformulier PERSONALIA LEERLING. Haagstraat 134, 5552 HP Valkenswaard, tel. 040-2013623 email: infodewindroos@skozok.nl Aanmeldformulier PERSONALIA LEERLING Achternaam voorvoegsel(s): Voorna(a)m(en) Roepnaam Woonadres (vlgs Gemeentelijke Basis Adm.)Straat Postcode en Plaats BSN (Sofinummer)* Onderwijsnummer (door school

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving)

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Estafette SIDI Directie Bevest. ouders Inv. ParnasSys Inschrijving map Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Basisschool de Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard Tel: 072 5726782 e-mail:

Nadere informatie

Welkom op SBO De Oostvogel

Welkom op SBO De Oostvogel Welkom op SBO De Oostvogel SBO De Oostvogel Scharrosingel 54 2807 CX Gouda tel. 0182-524424 e-mail : administrateur.oostvogel@degroeiling.nl. website: www.oostvogelgouda.nl Beste ouders/verzorgers Uw kind

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur. Hardenberg, 20 april 2016 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2016-2017, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Opsturen naar: Willem Bontekoestraat 34, 1212 CB Hilversum * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van diverse leerlingen uit de klassen 4bk Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Onderwerp Reis naar Londen Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Aanvraagformulier leerlingenvervoer Toelichting op dit formulier

Nadere informatie

Inschrijfformulier B.S. De Schakel en St. Lambertus

Inschrijfformulier B.S. De Schakel en St. Lambertus Inschrijfformulier B.S. De Schakel en St. Lambertus NIET INVULLEN A.U.B. De leerling wordt definitief geplaatst in groep: met ingang van: bij groepsleerkracht: met als wegingsfactor: Algemene gegevens

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

Aanmelding psychodiagnostisch onderzoek

Aanmelding psychodiagnostisch onderzoek Aanmelding psychodiagnostisch onderzoek wanneer u een leerling wilt aanmelden voor een psychodiagnostisch onderzoek kunt u bijgevoegde documenten invullen: schoolgegevens groeidocument invoegen basisgegevens

Nadere informatie

REISAANMELDING PARASOLREIZEN. Radar-Parasolreizen IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR DE VAKANTIE: Wil je een annuleringsverzekering?

REISAANMELDING PARASOLREIZEN. Radar-Parasolreizen IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR DE VAKANTIE: Wil je een annuleringsverzekering? REISAANMELDING PARASOLREIZEN Radar-Parasolreizen Dit is een uitgebreid inschrijfformulier, met een aantal persoonlijke vragen. Door middel van deze vragenlijst kunnen we bij de inschrijving zo goed mogelijk

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen?

Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen? Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen? Het is belangrijk dat u het formulier toestemmingsverklaring en de verklaring van aanmelding ondertekent.

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Schooljaar 2018 2019 Wij verzoeken u, voordat u dit formulier invult, de toelichting te lezen. Volledig invullen en aankruisen indien van toepassing. 1. Gegevens kind

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

Bestemd voor ouders / verzorgers

Bestemd voor ouders / verzorgers Bestemd voor ouders / verzorgers Aanmeldingsformulier onderzoek naar ernstige enkelvoudige dyslexie NB. U wordt vriendelijk verzocht het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een onvolledig

Nadere informatie

Aanmeldformulier Gelderveste

Aanmeldformulier Gelderveste Aanmeldformulier Gelderveste Beste ouder(s) / verzorger(s), Procedure van aanmelding Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Aanmelding is mogelijk

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: Rekeningnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Niet invullen a.u.b. Vt/H H/V 1A 1G Voorlopig Bsn P / I / UB D Initialen Datum Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Algemene leerlinggegevens 2 pasfoto s 1. Achternaam 2. Roepnaam 3. Voornamen 4. Officiële

Nadere informatie

Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier)

Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier) Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 OF Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier) Inhoudsopgave Brief over schoolkamp algemeen... 2 Informatie over het skikamp...

Nadere informatie

Aanmeldformulier Gelderveste School: Plaats:

Aanmeldformulier Gelderveste School: Plaats: Aanmeldformulier Gelderveste School: Plaats: Beste ouder(s) / verzorger(s), Procedure van aanmelding Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Aanmelding

Nadere informatie

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel Aanstaande partner 1 BSN (indien bekend) 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, -land 5, postcode en woonplaats 6 Nationaliteit(en)

Nadere informatie

Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070)

Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070) Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans 3 2496 VB Den Haag tel (070) 413 20 50 fax (070) 413 20 55 info@lyceumypenburg.nl Aan de ouders / verzorgers van leerlingen 3 e klassen Lyceum

Nadere informatie

Aanvraag AWBZ-zorg. 1. Uw persoonlijke gegevens. 3Uw burgerservicenummer

Aanvraag AWBZ-zorg. 1. Uw persoonlijke gegevens. 3Uw burgerservicenummer Waarom dit formulier? Heeft u zorg nodig? Dan kunt u een beroep doen op zorg die wordt betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt of

Nadere informatie

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Wij vragen u vriendelijk onderstaand aanmeldings-/inschrijfformulier digitaal in te vullen en daarna uit te printen. Met dit formulier kunt u uw zoon of dochter persoonlijk

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier. Leerjaar 1 2016-2017. Gegevens ouder(s)/verzorger(s) Achternaam. Voornamen (voluit) Roepnaam. Geboortedatum. Geslacht Man Vrouw

Aanmeldingsformulier. Leerjaar 1 2016-2017. Gegevens ouder(s)/verzorger(s) Achternaam. Voornamen (voluit) Roepnaam. Geboortedatum. Geslacht Man Vrouw 1 Aanmeldingsformulier Leerjaar 1 2016-2017 In te vullen door de basisschool Achternaam Voornamen (voluit) Roepnaam Geboortedatum Geslacht Man Vrouw Burgerservicenummer Geboorteplaats en land Datum in

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: IBANnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je subsidie

Nadere informatie

Aanmeldformulier basisonderwijs

Aanmeldformulier basisonderwijs Aanmeldformulier basisonderwijs Beste ouder(s) / verzorger(s), Het verheugt ons dat u uw kind wilt aanmelden op Montessori kindcentrum de Plotter. Met dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van

Nadere informatie

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger,

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger, AANMELDINGSPROCEDURE Geachte ouder/verzorger, Hierbij treft u inschrijfformulier aan waarmee u uw kind kunt inschrijven. Dit inschrijfformulier kunt u, samen met met een geldig kopie van uw legitimatiebewijzen

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering) / Losse (aanvullende) Annuleringsverzekering

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering) / Losse (aanvullende) Annuleringsverzekering Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering) / Losse (aanvullende) Annuleringsverzekering Doorlopende Reisverzekering (annulering) losse (aanvullende) annuleringsverzekering in te vullen door

Nadere informatie

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 3 en 4 locatie Wielingen (@vmbo/m@vo) Vlissingen, 30 september 2016 Betreft: Buitenlandse schoolreizen 2017 Kenmerk: 2016/59/3.1/STG/WST Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam:

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam: AANMELDINGSFORMULIER Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387 info@vhschool.nl www.vhschool.nl leerling Familienaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Adres: Postcode + woonplaats: Telefoon: Mobiel: Mailadres:

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen.

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen. Obs de Rietendakschool Laan van Chartroise 160 3552 EZ Utrecht tel (030) 244 86 57 directie@bsrietendak.nl TOELICHTING OP HET VOOR-AANMELDINGSFORMULIER Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te

Nadere informatie

8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015

8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015 8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015 Een reis naar Normandië betekent een combinatie van genieten van pittoreske kustplaatsjes en visserstadjes, de geschiedenis van de invasiestranden,

Nadere informatie

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket VSO De Stroom Reeweg Zuid 22 3317 NH Dordrecht Tel.nr. 078-6186923 www.stroom.spon.nu Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket Welkom bij VSO De Stroom! Dit pakket is onderdeel van de procedure aanmelden

Nadere informatie

Inschrijfformulier Da Vinci

Inschrijfformulier Da Vinci Gegevens van de leerling Datum aanmelding:. (invullen door administratie) Achternaam : Voorvoegsels : Roepnaam : Andere voornamen : Geslacht : jongen/meisje Geboortedatum : Adres : Postcode : Woonplaats

Nadere informatie

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen, Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van 4 atheneum en 4 havo in het schooljaar 2013-2014 en hun dochter/zoon Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant Geachte heer, mevrouw, Welkom bij Huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wat vragen wij van u: -Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. -De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen.

Nadere informatie

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen:

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen: Credit Life AG, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte overlijden Kredietbeschermer Geachte heer, mevrouw, U

Nadere informatie

Добро дошли у Србију! Welkom in Servië!

Добро дошли у Србију! Welkom in Servië! Добро дошли у Србију! Welkom in Servië! Bestemming: Niš, Servië Wanneer? Zondag 29 maart tot en met zaterdag 4 april 2015 Hoe? Met het vliegtuig via Belgrado en Sofia Prijs? 300 euro (excl. reiskosten

Nadere informatie

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering)

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering) Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering (Annulering) IN TE VULLEN DOOR DE MAATSCHAPPIJ Polisnummer verzekerde rubrieken n A n B n C n E n F Schadenummer GEGEVENS VERZEKERINGNEMER en voorletter(s) n

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: geboortedatum: geboorteplaats:

Inschrijfformulier. Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: geboortedatum: geboorteplaats: Inschrijfformulier Inschrijfdatum (in te vullen door de school): 1. LEERLINGGEGEVENS Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Voornamen: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: _ (BSN = BurgerServiceNummer

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

Aangifte van Verhuizing & Emigratie

Aangifte van Verhuizing & Emigratie > Aangifte van Verhuizing & Emigratie Dit formulier dient u in te leveren aan de balie van het stadhuis. Het adres van het stadhuis van de gemeente Assen is: Aangifte van Verhuizing Vestiging Stadhuis

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Reizen. Wolfert PRO Boterdorpseweg AB Bergschenhoek. Phone Internet

Reizen. Wolfert PRO Boterdorpseweg AB Bergschenhoek. Phone Internet Reizen Openbare school voor vmbo / mavo Bergschenhoek Wolfert PRO Boterdorpseweg 19 2661 AB Bergschenhoek Phone +31 10 340 14 70 E-mail vmbo@wolfert.nl Internet www.wolfert.nl/pro schooljaar 2016-2017

Nadere informatie

Tilburg, 26 september Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Tilburg, 26 september Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Tilburg, 26 september 2016 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Op zondag 16 oktober om 07:00 uur is het zover: dan vertrekt de bus richting Engeland. Het dagprogramma kunt u vinden in deze brief. De

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail Overeenkomst Tussenschoolse Opvang (TSO) Naam Ouder(s)/ Verzorger(s) Adres Postcode / woonplaats Telefoon privé Telefoon werk Mobiele telefoon E mail adres Rekeningnummer O Ja ik wens de factuur te ontvangen

Nadere informatie

Inschrijfformulier Vakantieganger

Inschrijfformulier Vakantieganger Inschrijfformulier Vakantieganger 1 Secretariaat Mensen voor Mensen Duinrooshof 53 1964 PB Heemskerk Tel.: 06-42475630 E-mail: info@mensenvoormensen.nl Website: www.mensenvoormensen.nl ABN-AMRO nr. 41.66.03.459

Nadere informatie

Naam : Adres : Postcode : Plaats: Eventueelpostadres: Wil mij inschrijven voor de 40+ vakantie:

Naam : Adres : Postcode : Plaats: Eventueelpostadres: Wil mij inschrijven voor de 40+ vakantie: Secretariaat Mensen voor Mensen Duinrooshof 53 1964PB Heemskerk Tel.: 06-42475630 E-mail: info@mensenvoormensen.nl Website: www.mensenvoormensen.nl NL31 ABNA0 416603459 Inschrijfformulier Vakantieganger

Nadere informatie

Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut.

Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut. Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut. Beste ouder(s) / verzorger(s), Op 1 augustus 2014 is de Wet passend Onderwijs in werking getreden. Dit houdt o.a. in dat elke school bij aanmelding zorgplicht

Nadere informatie

TOELATING EN INSCHRIJVING

TOELATING EN INSCHRIJVING is een onderdeel van TOELATING EN INSCHRIJVING Naam Leerling:... Geboortedatum:... Datum aanmelding:... GEGEVENS NIEUWE LEERLING Geslacht Roepnaam Voornamen Voorletters Achternaam Adres Postcode, plaats

Nadere informatie

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 Een reis met een koninklijk tintje. De Oranjeroute verbindt 34 plaatsen in Nederland en Duitsland, die historische banden hebben met het Huis

Nadere informatie

Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier

Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier INSCHRIJFFORMULIER Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier Aan de ouders die hun kind in willen schrijven op de Van der Muelen-Vastwijkschool. Het blijkt steeds vaker dat ouders het inschrijfformulier

Nadere informatie

Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070)

Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070) Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans 3 2496 VB Den Haag tel (070) 413 20 50 fax (070) 413 20 55 info@lyceumypenburg.nl Aan de ouders / verzorgers van leerlingen 3 e klassen

Nadere informatie

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden.

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Nederweert, 25 februari. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Vriendelijk verzoeken wij u om bijgevoegd formulier zo volledig mogelijk ingevuld

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER Wilt u het formulier zo volledig mogelijk invullen? Vlieger 1 Papaverweg 57 8042 ED Zwolle Vlieger 2 Buckhorstlaan 50 8043 RL Zwolle Vlieger 3 Ingelandhof 1 8043 EC Zwolle Vlieger

Nadere informatie

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s),

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), Door dit formulier in te vullen, doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Alle onderstaande gevraagde informatie is nodig om de

Nadere informatie

OBS Het Kofschip Zevenaar Platanenlaan 1 6903 DK Zevenaar 0316525619 kofschip.plaan@xs4all.nl www.het-kofschip.nl

OBS Het Kofschip Zevenaar Platanenlaan 1 6903 DK Zevenaar 0316525619 kofschip.plaan@xs4all.nl www.het-kofschip.nl OBS Het Kofschip Zevenaar Platanenlaan 1 6903 DK Zevenaar 0316525619 kofschip.plaan@xs4all.nl www.het-kofschip.nl Aanmeldformulier Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u

Nadere informatie

Aanmeldformulier OBS de Rietgors

Aanmeldformulier OBS de Rietgors Aanmeldformulier OBS de Rietgors Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Teneinde het onderwijs en de begeleiding van

Nadere informatie

aanmeldformulier obs de Bongerd

aanmeldformulier obs de Bongerd Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Teneinde het onderwijs en de begeleiding van uw kind zo adequaat mogelijk te

Nadere informatie