Besluitenlijst van de gemeenteraad van 19 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van de gemeenteraad van 19 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur."

Transcriptie

1 Gemeenteraad Zitting van 19 februari 2019 Besluitenlijst van de gemeenteraad van 19 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige zitting De gemeenteraad keurt de notulen van de gemeenteraad van 22 januari 2019 goed. Deze werden opgesteld door de algemeen directeur overeenkomstig de artikels 32, 277 en 278 van het Decreet over het Lokaal bestuur. 2. Kennis nemen van de beslissing van de deputatie van de provincieraad van West-Vlaanderen van 24 januari 2019 houdende geldigverklaring van de verkiezing van de politieraadsleden De gemeenteraad neemt kennis van de geldigverklaring van de verkiezing van de politieraadsleden tijdens de installatiezitting van de gemeenteraad op 2 januari Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de vervoerregioraad van de Vervoerregio Roeselare Op voorstel van Trui Lambrecht, schepen. Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en het decreet inzake de basisbereikbaarheid duidt de gemeenteraad de heer Burgemeester en mevrouw Trui Lambrecht, schepen van mobiliteit aan als vertegenwoordigers van de gemeente in de Vervoerregioraad Roeselare. Deze raad wordt belast met de opmaak van een regionaal mobiliteitsplan. 4. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van Infrax West Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van Infrax West duidt de gemeenteraad Ann Vandevelde aan als effectief en Lucas Staes als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Jan Rosseel wordt aangeduid als vertegenwoordiger in het regionaal bestuurscomité West-Vlaanderen en Kempen en als kandidaat-vertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Deze mandaten zijn niet bezoldigd, met uitzondering van het lidmaatschap van de raad van bestuur.

2 5. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 26 maart 2019 van Infrax West De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van Infrax West van 26 maart 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van Infrax West. 6. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de Watergroep Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de Watergroep duidt de gemeenteraad Carine Geldhof aan als effectief en Dominik Ronse als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. Martine Verhamme wordt aangeduid als vertegenwoordiger voor het aandeelhoudersbestuur voor de drinkwaterdiensten. Dit mandaat is bezoldigd. 7. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van Gaselwest Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van Gaselwest duidt de gemeenteraad Jean Pierre Deven aan als effectief en Jan Rosseel als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Kurt Windels wordt aangeduid vertegenwoordiger in het regionaal bestuurscomité Centrum en als kandidaatvertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Deze mandaten zijn niet bezoldigd, met uitzondering van het lidmaatschap van de raad van bestuur. 8. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 25 maart 2019 van Gaselwest De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van Gaselwest van 25 maart 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van Gaselwest. 9. Bevestigen van de beheersoverdracht en het onderschrijven van één aandeel A in de opdrachthoudende vereniging Fluvius Op voorstel van Jan Rosseel, schepen. Naar aanleiding van de reorganisatie van de openbare energiesector en de fusie tussen Eandis en Infrax onderschrijft de gemeente Ingelmunster één aandeel in de opdrachthoudende vereniging Fluvius en verklaart ze zich akkoord me de beheersoverdracht van personeel van Infrax West naar de opdrachthoudende vereniging Fluvius.

3 10. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de opdrachthoudende vereniging Fluvius Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de opdrachthoudende vereniging Fluvius duidt de gemeenteraad Jean Pierre Deven aan als effectief en Jan Rosseel als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. 11. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van TMVS dv Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van TMVS dv duidt de gemeenteraad Steven De Maesschalck aan als effectief en Nadine Verheye als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. 12. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 20 maart 2019 van TMVS dv De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van TMVS dv van 20 maart 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van TMVS dv. 13. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van IVIO Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de opdrachthoudende vereniging IVIO duidt de gemeenteraad Evy Becquart aan als effectief en Diederik Vanderheeren als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. Nadine Verheye wordt aangeduid als kandidaat-vertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Dit mandaat is bezoldigd. 14. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 18 maart 2019 van IVIO De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van IVIO van 18 maart 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van IVIO.

4 15. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster voor de algemene vergadering van het Logo Midden-West-Vlaanderen Op voorstel van Jan Rosseel, schepen. Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van vzw Logo Midden-West-Vlaanderen duidt de gemeenteraad Jan Rosseel aan als effectief en Katrien Vandecasteele als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. Jan Rosseel wordt aangeduid als kandidaatvertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Dit mandaat is ook niet bezoldigd. 16. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de Mandelbeek cv Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de Mandelbeek cv duidt de gemeenteraad Kurt Windels aan als effectief en Ann Vandevelde als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. Katrien Vandecasteele wordt aangeduid als kandidaatvertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Dit mandaat is bezoldigd. 17. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de welzijnsvereniging Woondienst Regio Izegem Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de welzijnsvereniging Woondienst Regio Izegem duidt de gemeenteraad, namens de gemeente, Katrien Vandecasteele en, namens het OCMW, Martine Verhamme en Enigo Vandendriessche aan voor de algemene vergadering. Katrien Vandecasteele en Martine Verhamme worden vervolgens voorgesteld als kandidaat-lid van de raad van bestuur en Katrien Vandecasteele, tenslotte, als kandidaat-lid van het dagelijks bestuur. Deze mandaten zijn niet bezoldigd. 18. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in het beheerscomité van de interlokale vereniging Woonbeleid Regio Izegem Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de interlokale vereniging Woonbeleid Regio Izegem duidt de gemeenteraad, namens de gemeente, Katrien Vandecasteele en, namens het OCMW, Martine Verhamme aan voor het beheerscomité. Deze mandaten zijn niet bezoldigd. 19. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van projectvereniging BIE Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de projectvereniging BIE duidt de gemeenteraad Nadine Verheye aan als stemgerechtigd vertegenwoordiger in de raad van bestuur. Bart Buyse wordt aangeduid als vertegenwoordiger met raadgevende stem in de raad van bestuur. Deze mandaten zijn niet bezoldigd.

5 20. Afschaffen van het reglement op het toekennen en het gebruiken van de verenigingscheques Op voorstel van Nadine Verheye, schepen. Aangezien, na evaluatie, blijkt dat te weinig hiervan gebruik gemaakt wordt door de nieuwe inwoners van de gemeente, wordt dit reglement afgeschaft. 21. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van Cipal DV Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van Cipal DV duidt de gemeenteraad Jan Rosseel aan als effectief en Nadine Verheye als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. 22. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 22 maart 2019 van Cipal DV De gemeenteraad keurt de agenda van de algemene vergadering van Cipal DV van 22 maart 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van Cipal DV. 23. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de beleidsgroep van het Energiehuis WVI Op voorstel van Katrien Vandecasteele, schepen. Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van het Energiehuis WVI duidt de gemeenteraad Katrien Vandecasteele en Christine Vandevoorde aan als vertegenwoordigers in de beleidsgroep van het Energiehuis WVI. Deze mandaten zijn niet bezoldigd. 24. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de dienstverlenende vereniging Midwest (DVV Midwest) Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de dienstverlenende vereniging Midwest duidt de gemeenteraad de heer Jean-Pierre Deven aan als effectief en mevrouw Nadine Verheye als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. De heer Kurt Windels wordt aangeduid als kandidaat-vertegenwoordiger voor de raad van bestuur. Deze mandaten zijn niet bezoldigd.

6 25. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 26 februari 2019 van de DVV Midwest De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van de DVV Midwest van 26 februari 2019 goed en stelt het mandaat vast van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de DVV Midwest. 26. Aanduiden van vertegenwoordigers van de gemeente Ingelmunster in de bestuursorganen van de WVI Overeenkomstig het decreet over het lokaal bestuur en de statuten van de WVI duidt de gemeenteraad Trui Lambrecht aan als effectief en Carine Geldhof als plaatsvervangend vertegenwoordiger in de algemene vergadering. Dit mandaat is niet bezoldigd. 27. Goedkeuren van de agenda en vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente Ingelmunster naar aanleiding van de algemene vergadering van 28 februari 2019 van de WVI De gemeenteraad keurt de agenda van algemene vergadering van de WVI van 28 februari 2019 goed en stelt het lokaal bestuur en de statuten van de WVI. De burgemeester, Kurt Windels

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur.

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige

Nadere informatie

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181;

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181; Gemeenteraad Zitting van 17 april 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 19 februari 2013

Zitting Gemeenteraad van 19 februari 2013 Zitting Gemeenteraad van 19 februari 2013 AANWEZIG: Dirk Debaere, Voorzitter - Kurt Windels, Burgemeester - Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Robrecht Kindt, Katrien

Nadere informatie

BEKENDMAKING BESLUITEN GEMEENTERAAD VAN 11 MAART 2019

BEKENDMAKING BESLUITEN GEMEENTERAAD VAN 11 MAART 2019 BEKENDMAKING BESLUITEN GEMEENTERAAD VAN 11 MAART 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring notulen en zittingsverslag vergadering van 4 februari 2019 Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen na aanpassing

Nadere informatie

Gemeentebestuur Hoegaarden

Gemeentebestuur Hoegaarden Gemeentebestuur Hoegaarden Dossierbeheerder Bart HENDRIX 14 januari 2019 T 016/76.87.00 bart.hendrix@gemhoegaarden.be OPROEP voor de gemeenteraadszitting van dinsdag 22 januari 2019 om 20 u in de gemeenteraadszaal

Nadere informatie

Gemeenteraad: zitting van 21 februari Lijst besluiten

Gemeenteraad: zitting van 21 februari Lijst besluiten Gemeenteraad: zitting van 21 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. De gemeenteraad keurt de notulen van de vorige zitting goed. 2. Goedkeuring

Nadere informatie

Bijeenroeping van de gemeenteraad

Bijeenroeping van de gemeenteraad Bijeenroeping van de gemeenteraad Geachte, De voorzitter heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op donderdag 21 februari 2019 om 20 uur. Deze zitting vindt plaats

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAAD

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAAD BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Besluitenlijst van de gemeenteraad van donderdag 31 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Goedkeuring

Nadere informatie

De zitting vangt aan om uur. Aangezien het conferentiesysteem in extremis onklaar raakt, werd geen zittingsverslag van de zitting gemaakt.

De zitting vangt aan om uur. Aangezien het conferentiesysteem in extremis onklaar raakt, werd geen zittingsverslag van de zitting gemaakt. Gemeenteraad Zitting van 18 december 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur

GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI 2019 Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur De lijst met de besluiten van de gemeenteraad van 13

Nadere informatie

BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019

BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019 blz. 1 BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019 De burgemeester maakt overeenkomstig art. 285 van het Decreet over het Lokaal Bestuur bekend dat de gemeenteraad

Nadere informatie

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 20 november 2018 Notule

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 20 november 2018 Notule Gemeteraad Zitting van 20 november 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vanddriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schep;

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019 Aanwezig: Els Robeyns, burgemeester Herman Pipeleers, voorzitter Johan Cabergs, Ilse Bosmans, Kristien Treunen en Eric Martens, schepenen Benny Maes, Sandra Jans,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 31 januari 2019

Gemeenteraadszitting van 31 januari 2019 Gemeenteraadszitting van 31 januari 2019 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 20 december 2018 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 20 december 2018

Nadere informatie

Openbare zitting. Openbare zitting

Openbare zitting. Openbare zitting In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 31.01.2019 bekendgemaakt. Openbare zitting Openbare zitting 1. Goedkeuren

Nadere informatie

Gemeenteraad Verslag Zitting van 11 maart 2019

Gemeenteraad Verslag Zitting van 11 maart 2019 Gemeenteraad Verslag Zitting van 11 maart 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Tom Adriaens, Voorzitter; de heer Erik Van Roelen, Burgemeester; mevrouw Heidi Wuestenbergs, Schepen; de heer Thomas Dubois,

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTING GEMEENTERAAD 28 FEBRUARI Gemeenteraad - 24 januari notulen en zittingsverslag - goedkeuring

AGENDA MET TOELICHTING GEMEENTERAAD 28 FEBRUARI Gemeenteraad - 24 januari notulen en zittingsverslag - goedkeuring AGENDA MET TOELICHTING GEMEENTERAAD 28 FEBRUARI 2019 OPENBARE ZITTING 1. Gemeenteraad - 24 januari 2019 - notulen en zittingsverslag - De gemeenteraad wordt gevraagd de notulen en het zittingsverslag van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST GEMEENTERAAD maandag 25 februari 2019

BESLUITENLIJST GEMEENTERAAD maandag 25 februari 2019 BESLUITENLIJST GEMEENTERAAD maandag 25 februari 2019 ingevolge artikel 330 van het decreet Lokaal Bestuur, houdende regelgeving voor het Vlaams Gewest, van het algemeen bestuurlijk toezicht. Om de besluiten

Nadere informatie

gemeenteraad Dagorde Zitting van 28 februari 2019

gemeenteraad Dagorde Zitting van 28 februari 2019 gemeenteraad Dagorde Zitting van 28 februari 2019 OPENBARE ZITTING Secretariaat 1 2019_GR_00103 Notulen openbare vergadering gemeenteraad van 31 januari 2019 - Aankoop 2 2019_GR_00098 Koppelingen Parnassus

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad van 6 februari 2019

Besluitenlijst gemeenteraad van 6 februari 2019 Besluitenlijst gemeenteraad van 6 februari 2019 1. Goedkeuren notulen zitting en zittingsverslag van 3 januari 2019 De gemeenteraad keurt de notulen van 3 januari 2019 goed en neemt kennis van het zittingsverslag.

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 UITNODIGING wordt overeenkomstig artikel 6 van het Decreet Lokaal Bestuur uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaatsvinden

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA (gemeenteraad, zitting van maandag 25 februari 2019)

TOELICHTINGSNOTA (gemeenteraad, zitting van maandag 25 februari 2019) TOELICHTINGSNOTA (gemeenteraad, zitting van maandag 25 februari 2019) Openbare zitting 1. Notulen en zittingsverslag vorige zitting - Goedkeuring notulen en zittingsverslag vorige zitting d.d. 28 januari

Nadere informatie

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden.

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden. Gemeenteraad woensdag, 27 februari 2019 Vleteren, 22 februari 2019 Toelichting 1. Verslag vorige zitting Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via

Nadere informatie

2. Goedkeuren van het huishoudelijk reglement van de raad voor maatschappelijk welzijn

2. Goedkeuren van het huishoudelijk reglement van de raad voor maatschappelijk welzijn Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 22 januari 2019 Notule Aanwezig: Jean-Pierre Deven: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Nadine Verheye, Martine Verhamme, Trui Lambrecht, Jan Rosseel:

Nadere informatie

ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019

ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019 ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019 ZITTING GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE BESLUITENLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 14 FEBRUARI 2019

GEMEENTE LENDELEDE BESLUITENLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 14 FEBRUARI 2019 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE BESLUITENLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 14 FEBRUARI 2019 Opgemaakt in toepassing van artikel 330 van het decreet lokaal bestuur van

Nadere informatie

BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN MAANDAG 25 FEBRUARI 2019 OPENBARE VERGADERING 001 Notulen vergadering raad voor maatschappelijk welzijn 28 januari 2019 - Goedkeuring De notulen

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ DE AGENDAPUNTEN VAN DE GEMEENTERAADSZITTING D.D. 28 FEBRUARI U - RAADZAAL

TOELICHTING BIJ DE AGENDAPUNTEN VAN DE GEMEENTERAADSZITTING D.D. 28 FEBRUARI U - RAADZAAL blz. 1 TOELICHTING BIJ DE AGENDAPUNTEN VAN DE GEMEENTERAADSZITTING D.D. 28 FEBRUARI 2019-19.30 U - RAADZAAL OPENBARE ZITTING 1. OP VRAAG VAN RAADSLID VANBLAERE JOHAN DD. 13 FEBRUARI 2019: INVOEREN RETRIBUTIEREGLEMENT

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 31/01/2013

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 31/01/2013 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 31/01/2013 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 31 januari 2013 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i

Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i 1. Beheersovereenkomst gemeente en OCMW Kortenberg: goedkeuring De beheersovereenkomst tussen gemeente

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-02-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

Gemeenteraad Zitting van 26 februari 2019

Gemeenteraad Zitting van 26 februari 2019 Gemeenteraad Dagorde Zitting van 26 februari 2019 OPENBARE ZITTING Administratie notulen 1 2019_GR_00035 Notulen - Zitting van de gemeenteraad dd. 22 januari 2019 - Cultuurcentrum 2 2019_GR_00074 Buurtrestaurant

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 21 februari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 17 juni 2014

Zitting Gemeenteraad van 17 juni 2014 Zitting Gemeenteraad van 17 juni 2014 AANWEZIG: Dirk Debaere, Voorzitter - Kurt Windels, Burgemeester - Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Robrecht Kindt, Katrien

Nadere informatie

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD G E M E E N T E 8610 Kortemark, 22 februari 2013. KORTEMARK BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD De Voorzitter van de Gemeenteraad heeft de eer U uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad

Nadere informatie

Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van maandag 4 februari 2019 om 20:30

Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van maandag 4 februari 2019 om 20:30 OCMW NAZARETH Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van maandag 4 februari 2019 om 20:30 Inhoud Openbaar...1 Goedkeuren notulen...1 1. Goedkeuren verslag zitting van 21 januari 2019....1 Algemeen

Nadere informatie

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_RMW_00030 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn van 12 februari 2019: goedkeuring De raad

Nadere informatie

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 29 november 2016 Notule

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 29 november 2016 Notule Gemeenteraad Zitting van 29 november 2016 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye,

Nadere informatie

Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering van de gemeenteraad.

Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering van de gemeenteraad. Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i 2 0 1 9 AANWEZIG : Voorzitter van de zitting: Cynthia Browaeys Janna Bauters, Hendrik Blommaert, Guy Glorieux, Iris De Martelaere, Filip Hebbrecht, Katelijn Moerman,

Nadere informatie

Gemeenteraad Zitting van 22 januari 2019 Notule

Gemeenteraad Zitting van 22 januari 2019 Notule Gemeenteraad Zitting van 22 januari 2019 Notule Aanwezig: Jean-Pierre Deven: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Martine Verhamme, Nadine Verheye, Trui Lambrecht, Jan Rosseel: schepenen; Katrien Vandecasteele:

Nadere informatie

MEMORIE VAN TOELICHTING

MEMORIE VAN TOELICHTING MEMORIE VAN TOELICHTING Zitting van 28 januari 2019 OPENBARE ZITTING 1. Proces-verbaal van de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 december 2018 - goedkeuring. Aan de raad wordt gevraagd om het proces-verbaal

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen

Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen 13.02.2017 College van Burgemeester en Schepenen Burgemeester Kris Declercq 102.065 euro bruto op jaarbasis (+ vakantiegeld en 13 de maand)

Nadere informatie

Gelet op het voorontwerp van de eerste budgetwijziging 2019 van het OCMW Ingelmunster; Op voorstel van het vast bureau;

Gelet op het voorontwerp van de eerste budgetwijziging 2019 van het OCMW Ingelmunster; Op voorstel van het vast bureau; Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 juni 2019 Uittreksel Jean-Pierre Deven: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Nadine Verheye, Martine Verhamme, Trui Lambrecht, Jan Rosseel: leden van

Nadere informatie

Ontwerp notulen gemeenteraad 4 februari 2019

Ontwerp notulen gemeenteraad 4 februari 2019 Ontwerp notulen gemeenteraad 4 februari 2019 Aanwezig: Voorzitter: BOURGOIS Chris Raadsleden: VANHESSCHE Daniël, BOGAERT Hendrik, COUDEVILLE Claudia, ACKE Joël, DEPRÉE Geert, POLLET Jan, MADOC Reinhart,

Nadere informatie

Gemeenteraad Zitting van 26 maart 2019 Notule

Gemeenteraad Zitting van 26 maart 2019 Notule Gemeteraad Zitting van 26 maart 2019 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Jean-Pierre Dev: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Martine Verhamme, Nadine Verheye, Trui Lambrecht, Jan Rosseel: schep; Katri

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2013

Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2013 Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2013 AANWEZIG: Dirk Debaere, Voorzitter - Kurt Windels, Burgemeester - Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Robrecht Kindt, Schepenen

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 18 januari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zittingen bij te wonen op maandag 28 januari 2019 om 19:00 uur. De

Nadere informatie

Verslag van de gemeenteraad van 21 februari 2019

Verslag van de gemeenteraad van 21 februari 2019 Verslag van de gemeenteraad van 21 februari 2019 Aanwezig: Bart Dochy, burgemeester-voorzitter Greta Vandeputte, Geert Dessein, Sybille Geldhof, Wally Corneillie, schepenen Geert Wylin, Marijke Devos-Joye,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE Openbare zitting DEPARTEMENT MANAGEMENT EN PERSONEEL 1 Zorgbedrijf. Aanduiden vertegenwoordiging in de algemene vergadering

Nadere informatie

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 17 november 2015 Notule

Kennisname. Gemeenteraad Zitting van 17 november 2015 Notule Gemeenteraad Zitting van 17 november 2015 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

De heer Voorzitter wenst voor alle aanwezigen een gelukkig en voorspoedig Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181;

De heer Voorzitter wenst voor alle aanwezigen een gelukkig en voorspoedig Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181; Gemeenteraad Zitting van 23 januari 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

zegem BESLUITENLIJST De GEMEENTERAAD van IZEGEM, in vergadering bijeen op DINSDAG 19 FEBRUARI 2079 nam volgende besluiten.

zegem BESLUITENLIJST De GEMEENTERAAD van IZEGEM, in vergadering bijeen op DINSDAG 19 FEBRUARI 2079 nam volgende besluiten. ingetrokken niet ingetrokken zegem STAD BESLUITENLIJST Toepassing bij art. 28 van het decreet van 28.4.1993 houdende regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het administratief toezicht op de gemeenten De

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD 11 FEBRUARI 2019

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD 11 FEBRUARI 2019 GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD 11 FEBRUARI 2019 1 OPENBARE VERGADERING 1. Gemeenteraad 17 januari 2019. Notulen en zittingsverslag.

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 21 oktober 2014

Zitting Gemeenteraad van 21 oktober 2014 Zitting Gemeenteraad van 21 oktober 2014 AANWEZIG: Dirk Debaere, Voorzitter - Kurt Windels, Burgemeester - Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Robrecht Kindt, Katrien

Nadere informatie

AANSTELLING GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS IN VERENIGINGEN, VENNOOTSCHAPPEN EN INTERCOMMUNALES. (DATUM GR)

AANSTELLING GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS IN VERENIGINGEN, VENNOOTSCHAPPEN EN INTERCOMMUNALES. (DATUM GR) AANSTELLING GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS IN VERENIGINGEN, VENNOOTSCHAPPEN EN INTERCOMMUNALES. Gegevens bijgewerkt op 24/05/2019 Burensportdienst Meetjesland Beheerscomité: 1 lid met stemrecht (= schepen

Nadere informatie

Toelichting. Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via aan de raadsleden.

Toelichting. Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via  aan de raadsleden. Gemeenteraad woensdag, 22 mei 2019 Vleteren, 15 mei 2019 Toelichting 1. Verslag vorige zitting Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e-mail

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019

GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019 GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019 OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige zitting - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn goedkeuring te verlenen aan het verslag van de vorige

Nadere informatie

INTERBESTUURLIJKE SAMENWERKING

INTERBESTUURLIJKE SAMENWERKING Gemeenteraad Zitting van 21 mei 2019 Notule Aanwezig: Jean-Pierre Deven: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Martine Verhamme, Nadine Verheye, Trui Lambrecht, Jan Rosseel: schepenen; Katrien Vandecasteele:

Nadere informatie

Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019

Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019 2019_GR_00049 Notulen van de Gemeenteraad van 13 februari 2019. - De notulen van de Gemeenteraad van 13 februari 2019 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

ZITTING VAN 7 JANUARI 2013

ZITTING VAN 7 JANUARI 2013 ZITTING VAN 7 JANUARI 2013 Aanwezig: Kurt Windels, burgemeester; Dirk Debaere, voorzitter gemeenteraad; Katrien Vandecasteele, voorzitter; Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

DAGORDE OPENBARE ZITTING

DAGORDE OPENBARE ZITTING Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde GEMEENTE MAARKEDAL Maarkedal, 15 februari 2012 Geacht raadslid De voorzitter van de gemeenteraad heeft de eer u uit te nodigen tot de GEMEENTERAAD, welke

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn. Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING

Raad voor maatschappelijk welzijn. Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING Raad voor maatschappelijk welzijn Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING 1 Inname van standpunten over de dagorde en aanduiding van een

Nadere informatie

Gemeenteraad 18 februari 2013

Gemeenteraad 18 februari 2013 Gemeenteraad 18 februari 2013 Meldingslijst Openbare zitting De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 januari 2013 goed. Punt 1: aktename van het ontslag van de heer

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 De voorzitter van de gemeenteraad, bij beslissing van 7 februari 2013, verzoekt de gemeenteraad te vergaderen, te beraadslagen en te beslissen op 18 februari

Nadere informatie

Intergemeentelijke samenwerking in kader van wijk-werken

Intergemeentelijke samenwerking in kader van wijk-werken Intergemeentelijke samenwerking in kader van wijk-werken Overzicht Inleiding 1. Interlokale vereniging A. Inleiding B. Oprichting C. Beheerscomité D. Beherende gemeente E. Personeel Overzicht: 2. De projectvereniging

Nadere informatie

Toelichting bij de agendapunten: GEMEENTERAADSZITTING DD. 26 mei 2016 RAADZAAL 19U30

Toelichting bij de agendapunten: GEMEENTERAADSZITTING DD. 26 mei 2016 RAADZAAL 19U30 Toelichting bij de agendapunten: GEMEENTERAADSZITTING DD. 26 mei 2016 RAADZAAL 19U30 1. Mededeling van de benoeming en de eedaflegging van de burgemeester. Aan de raad wordt gevraagd akte te willen nemen

Nadere informatie

Openbare zitting BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

Openbare zitting BIJEENROEPING GEMEENTERAAD BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de gemeenteraad op donderdag 28.02.2013 om 19.30 u in de raadzaal van het gemeentehuis, Kasteelstraat 1-3, Assenede.

Nadere informatie

Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Uittreksel

Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Uittreksel Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Uittreksel Jean-Pierre Deven: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Martine Verhamme, Nadine Verheye, Trui Lambrecht, Jan Rosseel: schepenen; Jan Defreyne, Els Leysen,

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 21:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 21:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad MAANDAG 4 FEBRUARI 2019 aanwezig Pieter Smits, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Geert Rottiers, Vera Goris, Karl Van Hoofstat, Axel Boen, schepenen Leo Haucourt, Stan Scholiers, Philippe

Nadere informatie

Agenda en beknopte toelichting zitting gemeenteraad op 14/02/2019

Agenda en beknopte toelichting zitting gemeenteraad op 14/02/2019 Agenda en beknopte toelichting zitting gemeenteraad op 14/02/2019 Aanwezig: J.M. Dedecker, burgemeester; T. Dedecker, schepen-voorzitter; H. Dierendonck, N. Lejaeghere, E. Van Muysewinkel, schepenen; G.

Nadere informatie

19 juni 2013 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD

19 juni 2013 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4 8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 Fax 051 31 82 83 19 juni 2013 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 18 juni 2013 Dirk Debaere,

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019 Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de besluiten uit de gemeenteraad

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 28.02.2019 bekendgemaakt en op de website geplaatst op 12.03.2019.

Nadere informatie

Notulen Zitting van 26 februari 2019

Notulen Zitting van 26 februari 2019 OCMW Raad Notulen Zitting van 26 februari 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick Lismont; de heer Jan Wicheler; mevrouw Ingrid Scheepers; mevrouw Rita Thierie; mevrouw Annick Princen; de heer Kristof

Nadere informatie

MEMORIE VAN TOELICHTING

MEMORIE VAN TOELICHTING MEMORIE VAN TOELICHTING Zitting van 28 januari 2019 OPENBARE ZITTING - PV 1. Proces-verbaal van de gemeenteraadszitting van 18 december 2018 - goedkeuring. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om goedkeuring

Nadere informatie

Beslissingen. Gemeenteraad Zitting van 25 april 2017 Notule

Beslissingen. Gemeenteraad Zitting van 25 april 2017 Notule Gemeenteraad Zitting van 25 april 2017 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Vergadering van donderdag 28 februari 2019

GEMEENTERAAD. Vergadering van donderdag 28 februari 2019 Personeel Overheidsopdrachte n GEMEENTE GRIMBERGEN BESLUITENLIJST GEMEENTERAAD Vergadering van donderdag 28 februari 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Martine DE COPPEL, voorzitter gemeenteraad Chris SELLESLAGH,

Nadere informatie

Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015

Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015 Gemeente Maldegem Gemeentehuis Marktstraat 7 9990 Maldegem Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015 OPENBARE ZITTING 1. LOKALE POLITIE - AGENDERING BIJ HOOGDRINGENDHEID: VACANTVERKLARING HOOFDINSPECTEUR INTERVENTIE/VERKEER

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 22 april 2014

Zitting Gemeenteraad van 22 april 2014 Zitting Gemeenteraad van 22 april 2014 AANWEZIG: Dirk Debaere, Voorzitter - Kurt Windels, Burgemeester - Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Robrecht Kindt, Katrien

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 31 JANUARI 2019 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 31 JANUARI 2019 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 31 JANUARI 2019 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING Als er geen opmerkingen worden gemaakt

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 maart Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 maart Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 28 maart 2019 ons kenmerk: 563 datum 20-3-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_GR_00087 Notulen gemeenteraad 12 februari 2019: goedkeuring De gemeenteraad keurt de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2007

Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2007 Zitting Gemeenteraad van 02 januari 2007 AANWEZIG: Jean-Pierre De Clercq, Burgemeester-Voorzitter - Luc Vandekerckhove, Marcel Dendauw, Marie-Thérèse Lapeere, Yves Vercruysse, Eric D'Hoop, Schepenen -

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 24 mei 2018 (decreet van 28 april 1993)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 24 mei 2018 (decreet van 28 april 1993) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 24 mei 2018 (decreet van 28 april 1993) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 24 mei

Nadere informatie

HOOGDRINGENDE PUNTEN TOE TE LATEN TOT DE ZITTING

HOOGDRINGENDE PUNTEN TOE TE LATEN TOT DE ZITTING gemeenteraad Zitting van 22 februari 2019 Besluitenlijst HOOGDRINGENDE PUNTEN TOE TE LATEN TOT DE ZITTING HD 1 2019_GR_00109 Verenigingen, vennootschappen en samenwerkingsverbanden: Streekoverleg Waas

Nadere informatie

BESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 FEBRUARI 2019

BESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 FEBRUARI 2019 BESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 FEBRUARI 2019 Raadslid Mombaers is verontschuldigd. Openbare zitting 1. Met eenparigheid van stemmen wordt een beslissing, goedgekeurd in zitting

Nadere informatie

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019.

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019. Besluiten schepencollege 22 januari 2019 Afwezig bij aanvang zitting: Gijsbrecht Huts en Eddy Poffé 1. De notulen van het schepencollege van 15 januari 2019 worden goedgekeurd. POLITIE 1. Akkoord met een

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKINGSVERBANDEN VERTEGENWOORDIGING STAD WAREGEM

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKINGSVERBANDEN VERTEGENWOORDIGING STAD WAREGEM INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKINGSVERBANDEN VERTEGENWOORDIGING STAD WAREGEM Inhoud 1. DIENSTVERLENENDE VERENIGINGEN 2 2. OPDRACHTHOUDENDE VERENIGINGEN 3 3. INTERLOKALE VERENIGINGEN 4 4. PROJECTVERENIGINGEN

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 22 februari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zitting bij te wonen op maandag 04 maart 2019 om 19:00 uur. De zitting

Nadere informatie

NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 27 mei 2019

NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 27 mei 2019 Openbaar NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 27 mei 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Wim De Visscher, Voorzitter Dorien Cuylaerts, voorzitter van het vast bureau Bob Van den

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

JURIDISCHE ZAKEN - WETSWIJZIGING VERVANGING VOORZITTER BIJZONDER COMITÉ VOOR

JURIDISCHE ZAKEN - WETSWIJZIGING VERVANGING VOORZITTER BIJZONDER COMITÉ VOOR Lijst van de besluiten van de raad voor maatschappelijk welzijn Vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 28 februari 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de besluiten van de

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 31 januari 2013 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 13 DECEMBER 2012

Nadere informatie