Stad Bilzen Opportuniteit tot kleinschalige hotelontwikkeling Huis Petry te Bilzen Voorstelling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stad Bilzen Opportuniteit tot kleinschalige hotelontwikkeling Huis Petry te Bilzen Voorstelling"

Transcriptie

1 Stad Bilzen 1 Opportuniteit tot kleinschalige hotelontwikkeling Huis Petry te Bilzen Voorstelling Freestone nv I RES I Datum:

2 Inhoudstafel 1. Context 3 2. Ligging van het Huis Petry 4 3. Inplantingsplan van het projectgebied (parkzone + Huis Petry) 8 4. Historiek en herbestemming van het Huis Petry 9 5. Randvoorwaarden en troeven van de hoteluitbating Huidige en toekomstige toestand Vloerplannen herbestemming (gelijkvloers, eerste en tweede verdieping) Procedure voor de selectie van een exploitant en verdere stappen Verdere informatie en documenten Disclaimer 21

3 1. Context Bilzen is een Stad met inwoners, gelegen in Belgisch Limburg (Haspengouw) middenin een groene open ruimte en op een steenworp van Nederland (Maastricht), Duitsland (Aken) en Wallonië (Luik). De stad Bilzen is eigenaar van het historisch waardevolle huis Petry, gelegen in de Klokkestraat 19, temidden de stadskern. Sinds kort is de stad begonnen met de renovatie van dit pand met het doel het om te bouwen en in te richten tot een klein stadshotel dat tot 11 kamers telt. De stad wenst een private partner te selecteren om in het gerestaureerde Huis Petry een kleinschalig hotel uit te baten. De regio is zeer gegeerd bij wandel- en fietstoeristen. Er is vandaag in Bilzen bovendien slechts een beperkte hotelinfrastructuur aanwezig. 3 Dit document richt zich tot eender wie in dit project interesse heeft, en in het bijzonder geïnteresseerde hoteluitbaters.

4 2. Ligging van het Huis Petry Nederland Duitsland 4 België

5 2. Ligging van het Huis Petry 1 Bilzen geniet een uitzonderlijke centrale ligging, in het hart van de euregio België-Nederland-Duitsland: 95 km van Antwerpen 100 km van Brussel 30 km van Luik 15 km van Maastricht (NL) 70 km van Aken 1. Huis Pétry Het centrum van de Stad is bereikbaar via de autosnelweg E313 en de Tongersestraat waardoor het zeer goed ontsloten is. 1(bis). Stadscentrum Bilzen Bilzen is een ideale uitvalsbasis om de nabijgelegen steden Tongeren, Hasselt, Maastricht en Genk te bezoeken en om het groene Haspengouw met de fiets of te voet te verkennen. Vlakbij bevindt zich nog de cultuurhistorische trekpleister Alden Biesen. 5 2 Het Huis Petry ligt op het grondgebied van de Stad Bilzen, in het stadscentrum, vlakbij het Deken Paquayplein. De Klokkestraat is een rustige straat in het centrum op wandelafstand van het winkelcentrum en de openbare parkeergarage De Klokke. 2. Domein Alden Biesen Achter het Huis Petry bevindt zich een binnenstedelijk groengebied dat door de Stad zal worden opengesteld voor het publiek.

6 2. Ligging van het Huis Petry Huis Petry Groengebied 6 Deken Paquayplein Stadskern Bilzen

7 2. Ligging van het Huis Petry 7

8 3. Inplantingsplan van het projectgebied (parkzone + Huis Petry) 8

9 4. Historiek en herbestemming van het Huis Petry Historiek Het goed Petry omvat een monumentale herenwoning, achtergelegen stallingen met een koetshuis rondom een binnenkoer. Het geeft uit op een riante tuin met parkallure. In de publicatie bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen, wordt het pand omschreven als een breedhuis van zes traveeën en twee en een halve bouwlaag onder zadeldak uit eind XIX, met gecementeerde voorgevel voorzien van een overdadige versiering en eclectische stijl. Het 19 de eeuws interieur met authentieke stoffering wat betreft bepleistering, vloeren en schouwen is vrij gaaf. De tuin maakt deel uit van het oorspronkelijk veel grotere park dat reeds in de 19 de eeuw bij het park hoorde. Hij vormt een groen binnengebied binnen het huizenblok dat begrensd wordt door de Klokkestraat, de Omstraat en de Kloosterstraat. De gebouwen werden op 8 december 2000 als monument beschermd. Het inspectieverslag van Monumentenwacht Limburg (2003) verwijst naar de waardevolle interieurelementen waaronder stucwerkplafonds, wandbepleistering, cementtegelvloeren, houten vloeren, houten deuren en omkastingen en schouwen. Herbestemming en restauratie door de Stad Bilzen De Stad Bilzen verwierf eind jaren 90 deze voormalige dokterswoning en besliste een tijd geleden het pand te restaureren en te herbestemmen tot hotel. In het hoofdgebouw wordt gelijkvloers in de monumentale salons een onthaal en ontbijtruimte ingericht. Ook de elegante halfronde veranda tegen de achtergevel wordt gerestaureerd en bij de ontbijtruimte betrokken. In de achterbouwen worden rondom de pittoreske binnenkoer drie bijzondere hotelkamers voorzien. Op de eerste en tweede verdieping van het hoofdgebouw worden telkens 4 kamers ingericht. In totaal kunnen zo tot elf kamers worden voorzien. De binnenkoer blijft vanaf de straat toegankelijk via de oude wagendoorrit en is zelf via een tuinhek verbonden met de achtergelegen tuin die als publiek park wordt ingericht. De restauratiewerkzaamheden zullen plaatsvinden in 2 fases: Fase 1: Restauratie gevels, daken en buitenschrijnwerk Raming EUR incl BTW Timing: in uitvoering (oplevering eind 2012/begin 2013 Fase 2: Restauratie interieurafwerking, technieken en buitenaanleg Raming ,16 EUR incl BTW Timing:

10 5. Randvoorwaarden & troeven van de hoteluitbating Exploitatie als kleinschalig stadshotel De Stad wenst het pand na de restauratie toe te vertrouwen aan een private partij die er een hotel zal uitbaten. Het concept van de exploitatie wordt open gelaten. Het kan gaan om een hotel, een bed & breakfast of een hotel in combinatie met een restaurant... De Stad zal de uitbating toekennen door het afsluiten van een opstalovereenkomst met de geselecteerde partij. De Stad zal in fase 1 instaan voor de structurele werken aan binnen- en buitenzijde, de afwerking van vloeren, muren, plafonds en de technieken (sanitair, elektriciteit, verwarming...). De werken in fase 1 staan los van het concept van de uiteindelijke uitbater. De private partij zal binnen het beschikbare budget van de Stad zijn inbreng hebben bij de keuzes die zullen gemaakt worden in fase 2 van de inrichting en restauratie (bvb. type sanitaire toestellen, plaatsing van de elektriciteitsvoorzieningen...). Deze zaken hangen immers samen met de type uitbating dat hij wenst te realiseren. De opstalhouder-exploitant zal dus een afgewerkt en gerestaureerd pand ter beschikking krijgen, waarin hij nog slechts dient in te staan voor de interieurinrichting, plaatsen van specifieke uitrustingen zoals keuken, meubilair, decoratie..., evenals eventuele extra s in fase 1 of 2 die buiten het voorziene budget van de Stad zouden vallen. 10 Troeven De Stad Bilzen biedt hiermee een uniek opportuniteit aan op de regionale hotelmarkt: een quasi kant-en-klare hotelinfrastructuur ingericht naar wens van de exploitant, gelegen in een levendig stadscentrum op mensenmaat palend aan een groen binnengebied. De ideale uitvalsbasis voor de verkenning van de ganse euregio!

11 6. Huidige en toekomstige toestand 11

12 6. Huidige en toekomstige toestand 12

13 6. Huidige en toekomstige toestand 13

14 7. Vloerplannen herbestemming (gelijkvloers) 14

15 7. Vloerplannen herbestemming (gelijkvloers) 15

16 7. Vloerplannen herbestemming (eerste verdieping) 16

17 7. Vloerplannen herbestemming (tweede verdieping) 17

18 8. Procedure voor de selectie van een exploitant en verdere stappen Kandidaatstelling & selectie Kandidaten dienen zich schriftelijk bij de Stad kandidaat te stellen, uiterlijk op 30 april 2013, om 12u00. Ze dienen onder meer te beschikken over voldoende financiële draagkracht en dienen de hoedanigheid te hebben van exploitant van een hotelinfrastructuur. Alle vereisten en documenten met betrekking tot de kandidaatstelling kunnen worden teruggevonden op de website van de Stad Bilzen. Hierna geven wij slechts de hoofdlijnen weer. De Stad zal elk voorstel beoordelen op grond van volgende criteria: a) inhoudelijke en ruimtelijke kwaliteit (40 punten): Relatie en meerwaarde voor de omgeving Formule en thematiek van de verblijfsaccommodatie b) financiële voorwaarden (20 punten) Jaarlijkse canon zijnde de jaarlijkse vergoeding voor de toekenning van het opstalrecht. c) financiële haalbaarbeid van het project (40 punten) 18 De kandidaten voegen bij hun kandidaatstelling de nodige gegevens en documenten bij, zodat de Stad tot deze beoordeling kan overgaan, met name a) Inhoudelijke en ruimtelijke kwaliteit een globale visie op de herbestemming en de realisatie van het project tot een kwalitatief hoogwaardige hotelinfrastructuur en de wijze waarop dit zal worden gerealiseerd b) Financiële voorwaarde, een voorstel van jaarlijkse vergoeding voor het bekomen van het opstalrecht c) Financiële haalbaarheid een businessplan bestaande uit een aantal onderdelen zoals doelgroepanalyse, wijze van organisatie, financieel plan, ontwikkelingsstrategie...

19 8. Procedure voor de selectie van een exploitant en verdere stappen Er is geen instelprijs. De voorstellen moeten uiterlijk op 30 april 2013 om 12u00 in voldoende exemplaren toekomen op volgend adres: STAD BILZEN, Stedelijk Administratief centrum, tav het College van Burgemeester en Schepenen, Deken Paquayplein 1 te 3740 BILZEN. De Stad beoogt volgens haar indicatieve timing, een kandidaat te selecteren in de loop van de maand mei 2013, na eventuele onderhandelingen met één of meer geselecteerde partijen. Samenwerkingsovereenkomst In eerste instantie zal de Stad een publiek-private samenwerkingsovereenkomst afsluiten met de weerhouden kandidaat. Deze overeenkomst zal de exploitant toelaten zijn project verder te verfijnen en uit te werken. Er kan in deze periode overleg plaatsvinden zodat de Stad in fase 2 van de restauratie en herinrichting van Huis Petry kan rekening houden met de wensen en het concept van de exploitant. Hij kan dan meer bepaald keuzes maken binnen het voorziene budget van de Stad. Voor de beide fases blijft de Stad bouwheer. 19 Opstalovereenkomst Na oplevering van de werken in fase 2 neemt de samenwerkingsovereenkomst een einde en wordt een opstalrecht afgesloten. Dit is voorzien tegen eind Het opstalrecht bestrijkt een periode van 30 jaar en is eenmaal verlengbaar met 15 jaar. Uiterlijk binnen de twee jaar na aanvang van het opstalrecht dient de exploitatie aan te vatten.

20 9. Verdere informatie en documenten De Stad Bilzen nodigt alle geïnteresseerde exploitanten uit kennis te nemen van het volledige dossier dat kan gedownload worden van de website van de stad Het dossier bevat Voorliggende brochure Beschermingsbesluit Huis Petry Architecturale impressies gevels toekomstige toestand Gedetailleerde raming van fase 1 en 2 van de restauratie en herinrichtingswerken Vloerplannen toekomstige toestand Oppervlaktetabel Opstalnota Kandidaatstellingsdossier voor het verlenen van een zakelijk recht voor herenwoning Petry te Bilzen Model van publiek-private overeenkomst Model van opstalovereenkomst 20 De valorisatie van het Huis Petry kadert in het actief patrimoniumbeleid dat de Stad Bilzen nastreeft en waarin nog een aantal andere onroerende goederen zullen worden gevaloriseerd en/of ingeschakeld in beleidsdoelen. De Stad doet hierbij een beroep op vastgoedadviesbureau Freestone nv in samenwerking met Athos, juridisch adviseur. Alle verdere informatie over deze verkoop is te verkrijgen bij Stad Bilzen: sibel.yildiz@bilzen.be of Vastgoedadviesbureau Freestone: info@freestone.be of

21 10. Disclaimer Voorliggend document noch de documenten die op de website van de Stad kunnen gedownload worden betreffende deze verkoop, kunnen enige contractuele of pre-contractuele aansprakelijkheid in hoofde van Stad Bilzen of haar raadgevers doen ontstaan. Deze documenten hebben een louter informatief karakter. De Stad behoudt zich het recht voor hierin ten alle tijde wijzigingen aan te brengen. 21

Stad Bilzen Brochure hotelontwikkeling Rentmeesterswoning te Bilzen

Stad Bilzen Brochure hotelontwikkeling Rentmeesterswoning te Bilzen Stad Bilzen 1 Brochure hotelontwikkeling Rentmeesterswoning te Bilzen Freestone nv I RES2010-021-00 I Datum: 05 09 2012 Inhoudstafel 1. Context 3 2. Ligging van de Rentmeesterswoning 4 3. Samenstelling

Nadere informatie

Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite. tijdelijke invulling

Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite. tijdelijke invulling tijdelijke invulling Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite In afwachting van een definitieve bestemming en gebiedsontwikkeling voor de Loodswezensite zoekt AG VESPA

Nadere informatie

KANDIDAAT INVESTEERDER UITBATER VOOR KASTEEL EN KOETSHUIZEN IN PARK HOF TER LINDEN TE EDEGEM

KANDIDAAT INVESTEERDER UITBATER VOOR KASTEEL EN KOETSHUIZEN IN PARK HOF TER LINDEN TE EDEGEM Horeca Partners bvba Desguinlei 184, 2018 Antwerpen Tel 03 260 60 90 fax 03 260 60 99 info@horecapartners.be www.horecapartners.be BTW : BE 0870.617.164 RPR Antwerpen BANK : BE45 6451 0286 4289 KANDIDAAT

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE Jan Crab Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis Het Hessenhuis is een prachtig gerestaureerd en beschermd pakhuis uit de 16de eeuw. Na de blokkade van de Schelde in 1585 kreeg het

Nadere informatie

: Omsloten stadstuin op het westen.

: Omsloten stadstuin op het westen. TE KOOP WILT U WONEN IN DEZE CHARMANTE EN SFEERVOLLE WONING OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES IN ROERMOND? DAT KAN! OP DEZE VAN OUDSHER VOORNAME PLEK IN DE WIJK KAPEL IN T ZAND BIEDEN WIJ DEZE STIJLVOLLE JAREN-30

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT. Vliegenstraat 2 2060 Antwerpen

AG VESPA VERKOOPT. Vliegenstraat 2 2060 Antwerpen AG VESPA VERKOOPT Vliegenstraat 2 200 Antwerpen AG VESPA verkoopt een te renoveren polyvalent gebouw in de Vliegenstraat 2 in Antwerpen Noord. Het gebouw ligt op enkele minuten wandelen van het Sint-Jansplein

Nadere informatie

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE)

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 298.000 k.k. Aangeboden sinds 22-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Nieuw Leven in de Oude Dokken

Nieuw Leven in de Oude Dokken Nieuw Leven in de Oude Dokken Wonen aan de Schipperskaai 15 februari 2012 Programma 14 uur: voorstelling Oude Dokken - toelichting project Oude Dokken door schepen Tom Balthazar, voorzitter AG SOB - toelichting

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

Karaktervolle herenwoning. Hoekplein 1. te Zaventem

Karaktervolle herenwoning. Hoekplein 1. te Zaventem Karaktervolle herenwoning Hoekplein 1 te Zaventem Omschrijving Aan de rand van Brussel, op een boogscheut van de luchthaven en vlakbij het dorpscentrum van Zaventem bevindt zich dit prachtige herenhuis.

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Tijdelijke invulling gezocht voor voormalig vredegerecht te Berchem TIJDELIJKE INVULLING

Tijdelijke invulling gezocht voor voormalig vredegerecht te Berchem TIJDELIJKE INVULLING TIJDELIJKE INVULLING Tijdelijke invulling gezocht voor voormalig vredegerecht te Berchem Minimumbod vanaf 1.250 euro/maand Grotesteenweg 13 2600 Berchem Het voormalige vredegerecht gelegen aan de Grotesteenweg

Nadere informatie

Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich!

Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Rijwoning Kontich (2550) 34 8.500,- Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich!

Nadere informatie

Om u beter bij te staan

Om u beter bij te staan Om u beter bij te staan Meerjarenonderhoudsplan met kostenraming De Vlaamse overheid legt steeds meer het accent op goed beheer. Zij gaf Monumentenwacht de opdracht om de toestandsrapporten te koppelen

Nadere informatie

STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE

STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE stad brugge dienst ruimtelijke ordening STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE Herziening Vastgesteld door de Gemeenteraad in zitting van

Nadere informatie

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. In de afwerking van deze woningen streven wij steevast

Nadere informatie

atelier tom vanhee t/f februari 2016

atelier tom vanhee t/f februari 2016 atelier tom vanhee t/f 02 245 16 18 tom@ateliertomvanhee.be www.ateliertomvanhee.be februari 2016 BESCHERMDE DIEPHUIZEN BRUGGE PROJECT LOCATIE OPDRACHTGEVER ONTWERPTEAM STUDIE STABILITEIT FOTOGRAAF BRUTO

Nadere informatie

Bescherming bouwhistorie monumenten 2e groep

Bescherming bouwhistorie monumenten 2e groep Embargo tot 7 juni 2015 Onderwerp Bescherming bouwhistorie monumenten 2e groep Programma Cultuur & Cultuurhistorie & Citymarketing Portefeuillehouder B. van Hees Samenvatting Op 27 januari 2010 heeft de

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof

AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof Muntstraat 2 2000 Antwerpen AG VESPA biedt een nieuwe horecagelegenheid aan onder de vorm van een handelshuurovereenkomst. De polyvalente

Nadere informatie

PRESENTATIE VERKOOP HOTEL + GRONDEN TE WAREGEM

PRESENTATIE VERKOOP HOTEL + GRONDEN TE WAREGEM PRESENTATIE VERKOOP HOTEL + GRONDEN TE WAREGEM ALGEMENE BESCHRIJVING Volgende combinatie wordt te koop aangeboden : - een familiaal uitgebaat en gekend 3* - businesshotel met 14 vergunde kamers + 4 studio

Nadere informatie

Verslag Plaatsbeschrijving Voor Aanvang Werken

Verslag Plaatsbeschrijving Voor Aanvang Werken Verslag Plaatsbeschrijving Voor Aanvang Werken Harelbeeksestraat 65 8520 Kuurne 1 bureau d, tuileboomstraat 18,8880 SINT ELOOIS WINKEL tel 0478.64.72.77 Inspectiedatum en tijd 04/05/2015 om 17u bewoners

Nadere informatie

2 2 FEB Provincie: West-Vlaanderen. Gemeente: Kortrijk, 1ste afdeling, sectie G

2 2 FEB Provincie: West-Vlaanderen. Gemeente: Kortrijk, 1ste afdeling, sectie G Bijlage 3. Behandeling van de adviezen en bezwaren bij het ministerieel besluit tot definitieve bescherming als monument van het huis De Croone in Kortrijk Provincie: West-Vlaanderen Gemeente: Kortrijk,

Nadere informatie

Samen met de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan.

Samen met de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 al heel wat ervaring en know-how opgebouwd. De evolutie die het Vlaamse bouwlandschap heeft meegemaakt de laatste decennia, alsook de vele uitdagingen

Nadere informatie

REGLEMENT BETREFFENDE DE TOEKENNING VAN EEN SUBSIDIE VOOR DE HERONTWIKKELING EN INGEBRUIKNAME VAN LEEGSTAANDE HANDELSPANDEN

REGLEMENT BETREFFENDE DE TOEKENNING VAN EEN SUBSIDIE VOOR DE HERONTWIKKELING EN INGEBRUIKNAME VAN LEEGSTAANDE HANDELSPANDEN REGLEMENT BETREFFENDE DE TOEKENNING VAN EEN SUBSIDIE VOOR DE HERONTWIKKELING EN INGEBRUIKNAME VAN LEEGSTAANDE HANDELSPANDEN ARTIKEL 1 1. Het Economisch Huis Oostende (EHO) kan een subsidie verlenen voor

Nadere informatie

ruimtelijk structuurplan provincie Limburg richtinggevend gedeelte richtinggevend gedeelte

ruimtelijk structuurplan provincie Limburg richtinggevend gedeelte richtinggevend gedeelte richtinggevend gedeelte Deel I: visie op de gewenste ruimtelijke ontwikkeling informatief gedeelte richtinggevend gedeelte I II III IV V bindend gedeelte deel I. visie op de gewenste ruimtelijke ontwikkeling

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT. Sint-Katelijnevest 2-4 2000 Antwerpen

AG VESPA VERKOOPT. Sint-Katelijnevest 2-4 2000 Antwerpen AG VESPA VERKOOPT Sint-Katelijnevest 2-4 2000 Antwerpen AG VESPA verkoopt een perceel bouwgrond op toplocatie, gelegen in het historische hart van Antwerpen op wandelafstand van de Meir, de Grote Markt

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst TUSSEN : De "Intercommunale Maatschappij voor Ruimtelijke Ordening, Economische Expansie en Reconversie van het Gewest Kortrijk", genoemd "INTERCOMMUNALE LEIEDAL", publiekrechtelijk

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ± inkomhall 30/06/2005 Kantoor 30/06/2005 Polyvalent 30/06/2005 Refter 30/06/2005 Archief 30/06/2005. Totaal prijs ± : 520 000

±m² ±m² ± /m² Totaal ± inkomhall 30/06/2005 Kantoor 30/06/2005 Polyvalent 30/06/2005 Refter 30/06/2005 Archief 30/06/2005. Totaal prijs ± : 520 000 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/98 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

Waardebepaling Aan de Ratte 15, 9041 OOSTAKKER

Waardebepaling Aan de Ratte 15, 9041 OOSTAKKER Waardebepaling Aan de Ratte 15, 9041 OOSTAKKER Ref: 9041 oos 253 Omschrijving De woning (HOB) ligt in een rustige buurt en op wandelafstand (op minder dan 5 minuutjeste voet) van scholen, buurtwinkels,

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD

AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD AG VESPA biedt, onder de vorm van een sportconcessieovereenkomst, de uitbating aan van de cafetaria gelegen op de sportsite Ruggeveld. Geïnteresseerde sportverenigingen,

Nadere informatie

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker:

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker: AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 11 2000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft.

Nadere informatie

Addendum historisch waardevol gebouw

Addendum historisch waardevol gebouw Architectenovereenkomst: Addendum historisch waardevol gebouw Tussen AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf vastgoed en stadsprojecten voor Antwerpen, met maatschappelijke zetel in 2018 Antwerpen, Generaal

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ±

±m² ±m² ± /m² Totaal ± 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/121 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6)

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6) MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I (lot 3-4 - 5-6) AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. ZEKER WONEN Als algemeen aannemer

Nadere informatie

proef de stad, woon in het groen 1 I 1

proef de stad, woon in het groen 1 I 1 proef de stad, woon in het groen 1 I 1 Levenskwaliteit is troef in Hasselt De stad van de smaak heeft werkelijk alles op wandelafstand. Shoppen, tafelen, uitgaan, cultuur, onderwijs, sport, groen Je vindt

Nadere informatie

AG VESPA zoekt partner voor restauratie en invulling van de meesterwoning Smidt Van Gelder

AG VESPA zoekt partner voor restauratie en invulling van de meesterwoning Smidt Van Gelder AG VESPA zoekt partner voor restauratie en invulling van de meesterwoning Smidt Van Gelder AG VESPA zoekt partners voor de restauratie en invulling van het huis Smidt Van Gelder. Dit pand aan de Belgiëlei

Nadere informatie

Project BAT Lavoisier

Project BAT Lavoisier Project BAT Lavoisier CONSTRUCTIE EN RENOVATIE VAN ± 12.000 BRUTO M² GECONVENTIONEERDE WONINGEN EN ± 120 BRUTO M² BESTEMD VOOR EEN HANDELSZAAK OF VOORZIENING, TUSSEN DE DE KONINCKSTRAAT, DE VAN KALCKSTRAAT

Nadere informatie

de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: Mail: Woning Kontich (2550) 24 9.

de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: Mail:   Woning Kontich (2550) 24 9. de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Kontich (2550) 24 9.000,- Af te werken mooie gezinswoning te Kontich 3 1 ja VERKOCHT

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

OW0301 Site Capellegoed, Ledegem (Rollegem-Kapelle)

OW0301 Site Capellegoed, Ledegem (Rollegem-Kapelle) OW0301 Site Capellegoed, Ledegem (Rollegem-Kapelle) Figuur 1: orthofoto het Capellegoed en omgeving Figuur 2: foto s van het Capellegoed en omgeving Figuur 3 : site Capellegoed in het voorontwerp RUP

Nadere informatie

POP-UP LIER DUNGELHOEFF

POP-UP LIER DUNGELHOEFF POP-UP LIER DUNGELHOEFF 1. Dungelhoeff Het project Dungelhoeff is gelegen aan de oude kazerne, net buiten de Lierse vesten. De site is circa 7ha groot en wordt ingesloten door de Mechelsesteenweg, de Ogezlaan

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I residentie Furrina II Veurne BURO II & ARCHI+I voorwoord Beste klant, Nu residentie Furrina I reeds afgewerkt en opgeleverd is, starten we met fase II. Residentie Furrina II bevindt zich langs de vaart

Nadere informatie

Bevragingsdocumenten - Toewijzingsvoorwaarden voor het verlenen van overeenkomsten. Perceel 1 Hemelhoeve - Gemeentepark 8 Handelshuurovereenkomst

Bevragingsdocumenten - Toewijzingsvoorwaarden voor het verlenen van overeenkomsten. Perceel 1 Hemelhoeve - Gemeentepark 8 Handelshuurovereenkomst Bevragingsdocumenten - Toewijzingsvoorwaarden voor het verlenen van overeenkomsten Perceel 1 Hemelhoeve - Gemeentepark 8 Handelshuurovereenkomst Perceel 2 Badhuisje en boothuisje - Gemeentepark 21 Domeinconcessie

Nadere informatie

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor de Sint-Annakerk

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor de Sint-Annakerk Op zoek naar een nieuwe bestemming voor de Sint-Annakerk De Stad Gent en PMV zoeken een nieuwe bestemming voor de Sint-Annakerk. Op deze toplocatie (vlak bij het centrum van Gent) zijn heel wat mogelijkheden

Nadere informatie

Op het Lindje te Riemst

Op het Lindje te Riemst Op het Lindje te Riemst Woonproject Op het Lindje bevindt zich in een nieuwe doodlopende en dus zeer verkeersarme verkaveling in het rustige dorpje Zichen, op een 2-tal km van Riemst, een 12-tal km van

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Opbrengsteigendom met uitstekend rendement!

Opbrengsteigendom met uitstekend rendement! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartementsgebouw Kontich (2550) 4 75.000,- Opbrengsteigendom met uitstekend rendement! Vlakbij

Nadere informatie

TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE

TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR HERENHUIS DE WITTE ROOSE REPRESENTATIEVE MONUMENTALE WOON-, KANTOOR- EN/OF PRAKTIJKRUIMTE INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding/ Voorwoord... 3 2 Investerings highlights... 4 3 De locatie en haar omgeving...

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN

AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft. De

Nadere informatie

Venale schatting (verkoopswaardeschatting) Expertise van een bestaand gebouw voor en na werken

Venale schatting (verkoopswaardeschatting) Expertise van een bestaand gebouw voor en na werken Gudrun Xpert - nv Kunstlaan 50 BE - 1000 Brussel tel. 02/515 12 41 98947-07 /VEN Klant Mevr Kathleen Van Limburg Vredestraat 25 BE - 1080 Brussel Kunstlaan 50 BE - 1000 Brussel 11/123.45.67 rue des Printemps/

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL VAN PLAATSBESCHRIJVING

PROCES-VERBAAL VAN PLAATSBESCHRIJVING Waterwegen en Zeekanaal NV Oostdijk 110 2830 Willebroek PROCES-VERBAAL VAN PLAATSBESCHRIJVING Inzake: BVBA ADVIPEX Coupure Links 55-9000 Gent tel. 09 / 296 00 61 - fax. 09 / 296 00 69 E-mail : info@arch-teco.com

Nadere informatie

AMANDINA WUUSTWEZEL BOUWHEER CONTACTPERSOON

AMANDINA WUUSTWEZEL BOUWHEER CONTACTPERSOON AMANDINA WUUSTWEZEL BOUWHEER Amate vzw CONTACTPERSOON Ivo Leyssens, directeur WZC, 03 670 14 00 PROJECT Herbestemming Franciscanessenklooster tot woonzorgcentrum (97 WZC + 20 SF) ADRES Bredabaan, 2990

Nadere informatie

TE KOOP. vrij van bouw. Meierij

TE KOOP. vrij van bouw. Meierij TE KOOP 7 percelen bouwgrond vrij van bouw Poorterij Het project is opgebouwd rond bouwstijlen: michelbeke Berendries landelijk Lepelstraat Bij de ontwikkeling van het Project, werd het creëren van een

Nadere informatie

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu-

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- Hinthamerstraat 100 6 unieke monumentale appartementen CENTRUM S-HERTOGENBOSCH VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- KELDER nieuw jasje BEGANE GROND EERSTE VERDIEPING TWEEDE VERDIEPING overzicht

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

Marine Artillerie Waffenkommando op Huisduinen te Den Helder.

Marine Artillerie Waffenkommando op Huisduinen te Den Helder. Marine Artillerie Waffenkommando op Huisduinen te Den Helder. Doel van het project. Binnen Den Helder zijn een aantal Stichtingen en Verenigingen die zich bezig houden met het Cultureel Erfgoed van Den

Nadere informatie

Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Assistentiewoningen in centrum van Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Assistentie-appartement Kontich (2550) 179.900,- Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Nadere informatie

Krullenlaan 3. Oorspronkelijke functie : Dienstwoning en schuur. Datum foto : 23-10-2010

Krullenlaan 3. Oorspronkelijke functie : Dienstwoning en schuur. Datum foto : 23-10-2010 Krullenlaan 3 Straat en huisnummer : Krullenlaan 3 Postcode en plaats : 2061 HT Bloemendaal Kadastrale aanduiding : F746 Complexonderdeel : Schapenduinen Naam object : Bouwjaar : Eind 19 de eeuw (hoofdmassa),

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

Leeuwarder Restauratiefonds

Leeuwarder Restauratiefonds Financiële regeling voor eigenaren van gemeentelijke monumenten en beeldbepalende panden in Leeuwarden Leeuwarder Restauratiefonds Leeuwarden heeft een van de mooiste historische binnensteden van Noord-Nederland.

Nadere informatie

Fleur d Or. 6 luxe halfopen villa s. www.rodenburgh.be

Fleur d Or. 6 luxe halfopen villa s. www.rodenburgh.be Fleur d Or 6 luxe halfopen villa s www.rodenburgh.be Op een steenworp afstand van het centrum van Schilde wordt het project Fleur d Or gerealiseerd; zes halfopen villa s op toplocatie met luxe afwerking.

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Opmaak van kerkenbeleidsplannen (KBP)

Opmaak van kerkenbeleidsplannen (KBP) Opmaak van kerkenbeleidsplannen (KBP) Vlaamse regering komt tussen Kerken die deel uitmaken van het Openbaar bestuur worden minder en minder gebruikt Financiële crisis: druk op de gemeenten die financieel

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE AG VESPA VERKOOPT LAATSTE Casco appartement Dambruggestraat 36 2060 Antwerpen AG VESPA verkoopt nog 1 appartement in de Dambruggestraat 36 in Antwerpen Noord. Het ontwerp hiervoor is uitgetekend door MET

Nadere informatie

7de Heerlijkheid TE KOOP

7de Heerlijkheid TE KOOP 7de Heerlijkheid TE KOOP Advertentienr. 3215 OG: 715.000 Omschrijving Te koop Bedrijfstype: Hotel / Pension, Restaurant Soort bedrijf: HOTEL te SLENAKEN (Zuid Limburg)) Op een prachtige natuurlijke locatie,

Nadere informatie

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs 280.000,00 kosten koper Omschrijving Op een zeer fraaie locatie, direct aan het water van de Lange Haven, ligt dit monumentale multifunctionele pand.

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving.

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Inleiding De tender voor de voormalige Eurobioscoop heeft als doel de kwaliteiten van het bijzondere gebouw weer een rol te laten spelen in de nieuwe

Nadere informatie

Presentatie project Kruidtuin

Presentatie project Kruidtuin Presentatie project Kruidtuin inhoud Het CGG-Brussel Overzicht van de deelwerkingen De nieuwe vestiging te Sint-Joost-ten-Node De huidige toestand Haachtsesteenweg 76 het hoofdgebouw Haachtsesteenweg 78-80

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT. Lange Beeldekensstraat 217 2060 Antwerpen

AG VESPA VERKOOPT. Lange Beeldekensstraat 217 2060 Antwerpen AG VESPA VERKOOPT Lange Beeldekensstraat 217 2060 Antwerpen Op de site van het voormalige Lampencenter in de Lange Beeldkensstraat realiseerde AG VESPA een project dat enerzijds bestond uit de renovatie

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 4 Pagina 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen (loten 1, 3 en 4 verkocht). Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens

Nadere informatie

Hoeve Heihof. Baneheide 24, 6351 JW te Bocholtz. Samenvatting

Hoeve Heihof. Baneheide 24, 6351 JW te Bocholtz. Samenvatting Hoeve Heihof Baneheide 24, 6351 JW te Bocholtz Pesaken 26 6271 PB Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting Centraal

Nadere informatie

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE WONINGWANDELING IN HEULE ZONDAG 02 OKTOBER 2016 OVERZICHT OPENGESTELDE WONINGEN WONING 1 Wat: rijwoning/eengezinswoning uitbreiding en volledige renovatie Architect:

Nadere informatie

AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning

AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning Sint-Bernardsesteenweg 471 2660 Hoboken Het woongedeelte op het gelijkvloers is rolstoeltoegankelijk en heeft

Nadere informatie

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers. de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Duplex Edegem (2650) 850,- / maand Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Venale schatting (verkoopswaardeschatting) Expertise van een bestaand gebouw voor en na werken

Venale schatting (verkoopswaardeschatting) Expertise van een bestaand gebouw voor en na werken Gudrun Xpert - nv Kunstlaan 50 BE - 1000 Brussel tel. 02/515 12 41 98947-07 /VEN Klant Mevr Kathleen Van Limburg Vredestraat 25 BE - 1080 Brussel Kunstlaan 50 België - 1000 Brussel 11/123.45.67 Venale

Nadere informatie

Informatiefiche Erfpacht: Woning Baasrodeveerstraat 57/B te 9220 HAMME

Informatiefiche Erfpacht: Woning Baasrodeveerstraat 57/B te 9220 HAMME Informatiefiche Erfpacht: Woning Baasrodeveerstraat 57/B te 9220 HAMME 1. Algemeen Wat is een erfpacht: Het recht van erfpacht is het recht om tijdelijk het volle genot (eigendom) te hebben van een onroerend

Nadere informatie

STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN BNA

STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN BNA VILLA TERRE NEUVE - BRUMMEN 07-10-2009 STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN BNA PEGASUSSTRAAT 7-2516AR DEN HAAG - TEL: 070-3222757 - INFO@STUDIOSCHAEFFER.NL STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN BNA Pegasusstraat 7 2516

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje CONCESSIE Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje Het Eilandje was enkele jaren geleden nog een verlaten plek. Vandaag is het een wijk in beweging. Het Museum aan de Stroom

Nadere informatie

TE HUUR. Aangenaam 1 slaapkamer appartement met terras nabij Park Spoor Noord PAND ID Appartement m² m² 0 0 West

TE HUUR. Aangenaam 1 slaapkamer appartement met terras nabij Park Spoor Noord PAND ID Appartement m² m² 0 0 West TE HUUR Aangenaam 1 slaapkamer appartement met terras nabij Park Spoor Noord Guldensporenstraat 80, 2000 - ANTWERPEN 1 1 50 m² m² 0 0 West BESCHRIJVING Het appartement van ca. 50 m² is gelegen op gelijkvloerse

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Te RENOVEREN Bel-etage met VIER slaapkamers

Te RENOVEREN Bel-etage met VIER slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Bel-étage Edegem (2650) 289.700,- Te RENOVEREN Bel-etage met VIER slaapkamers 4 1 ja VERKOCHT

Nadere informatie

HET GOUDEN PAND 2010

HET GOUDEN PAND 2010 HET GOUDEN PAND 2010 Oostende, 1 juni 2010 Beste Oostendenaar, Geachte eigenaar van een waardevol pand, Op 12 september organiseert vzw Dement Oostende voor de vierde keer de uitreiking van Het Gouden

Nadere informatie

Samenvatting: Voorgesteld wordt de Subsidieverordening gemeentelijke monumenten Renswoude 2018 vast te stellen.

Samenvatting: Voorgesteld wordt de Subsidieverordening gemeentelijke monumenten Renswoude 2018 vast te stellen. Raadsvoorstel Nummer: 172479 Behandeld door: M.H.T. Jansen Datum: 9 februari 2018 Agendapunt: 11 Onderwerp: Subsidieverordening gemeentelijke monumenten Renswoude 2018. Geachte raad, Samenvatting: Voorgesteld

Nadere informatie

Te koop Horecapand. DRACHTEN Eikesingel k.k. Tel:

Te koop Horecapand. DRACHTEN Eikesingel k.k. Tel: DRACHTEN Eikesingel 64 995.000 k.k. Tel: 0512-54 14 00 www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl Kenmerken en specificaties Kadastrale aanduiding:drachten, Sectie: C, nr. 0543 Oppervlakte: 1656 m² Verkoopvloer

Nadere informatie

"Het is vreemd dat zo'n architecturaal pareltje zo weinig zorg kreeg"

Het is vreemd dat zo'n architecturaal pareltje zo weinig zorg kreeg "Het is vreemd dat zo'n architecturaal pareltje zo weinig zorg kreeg" NUPUR TRON CHOWDHRY, HUIDIGE EIGENARES HUIS FRISON Het is vreemd dat een dergelijk architecturaal pareltje zo weinig zorg kreeg, zegt

Nadere informatie

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Saffierstraat 140, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 78/L/5 Niet geïndexeerd KI:

Nadere informatie

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker:

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker: AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft. De

Nadere informatie

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live!

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live! Meerheim NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN Great places to live! Meerheim BILZEN 5 Voorwoord 6 Matexi nv 7 Voorstelling project 9 De stad Bilzen 11 De ligging 15 De architectuur 17 Energiezuinig & comfortabel

Nadere informatie

IN DE BRES. betaalbaar wonen in groen Genk! woonproject.

IN DE BRES. betaalbaar wonen in groen Genk! woonproject. betaalbaar wonen in groen Genk! www.in-de-bres.be Betaalbaar wonen via erfpacht In de Bres is een ecologisch van Machiels Building Solutions (MBS) en stad Genk. In 2019 geeft de stad 13 bouwgronden in

Nadere informatie

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Inlichtingen: www.mechelen.be/huisvanlorreinen > ALGEMEEN > SITUERING Compact wonen in schaduw van Sint-Romboutstoren Het is een nieuw woonproject

Nadere informatie

TE KOOP: Lange Haven 50 B1 3111 CG Schiedam

TE KOOP: Lange Haven 50 B1 3111 CG Schiedam TE KOOP: Lange Haven 50 B1 3111 CG Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Bijzonder fraai en ruim appartement van maar liefst

Nadere informatie