Keltisch kruis tarot. donderdag 15 februari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keltisch kruis tarot. donderdag 15 februari 2018"

Transcriptie

1 Keltisch kruis tarot donderdag 15 februari

2 Jouw getrokken tarotkaarten

3 Kaart 1 -De Geliefden Kaart 1 - Dit is het, hier gaat het om. De uitgangssituatie, de vraag of het probleem. keuze van het hart - volmondig jazeggen - beslissing - liefde liefdeservaring - verbinding De Geliefden staat voor een grote liefdeservaring. De kaart houdt ook in dat de keuze voor deze stap gepaard gaat met een noodzakelijke beslissing. Het is het volmondig ja zeggen tegen de liefde. Alleen die stap leidt tot de overweldigende ervaring waar De Geliefden voor staat. De kaart kan ook een beslissing aangeven die niets met de liefde te maken heeft. Dan betekent De Geliefden dat we deze beslissing moeten nemen met heel ons hart, zonder andere alternatieven open te houden. Het grote onvoorwaardelijke ja.

4 Kaart 2 -De Dwaas Kaart 2 - Dit kruist het, dit komt erbij. De beïnvloedende impuls, die bevorderlijk of remmend kan zijn. naïviteit - ontvankelijkheid verwondering - openheid - plezier levenslust - zorgeloos De Dwaas is het kind in je en staat voor verwondering, ontvankelijkheid, naïviteit en een levenslustige zorgeloosheid. Hij staat voor de chaos waaruit al het nieuwe ontstaat en voor zorgeloze openheid, vrij van vooroordelen. De Dwaas is de onbekommerde, vol onschuld en reinheid en is nog helemaal blanco. Wanneer De Dwaas zich voordoet betreed je vaak met verbazing en zonder verwachtingen een nieuw levensterrein. Hij kan ook wijzen op idiote, wonderlijke en bijzondere gebeurtenissen of onverantwoordelijk gedrag. De Dwaas wijst op vernieuwende ervaringen die meestal chaotische trekjes hebben maar die, zelfs als je valt, geen echt gevaar inhouden. De kracht van de Dwaas ligt in het vertrouwen op je instincten, wat je voor de grootste gevaren beschermd. Gedreven door nieuwsgierigheid kan je weg dan leiden naar hogere doelen die nog niet gezien worden.

5 Kaart 3 -De Hogepriester Kaart 3 - Dit bekroont het, dit wordt ingezien. Het bewuste niveau, datgene wat de vraagsteller in relatie tot het onderwerp beseft. Datgene waar hij eventueel bewust naar streeft. vertrouwen - diep geloof - innerlijke leraar - religie - wijsheid in spirituele zaken - godsdienst - traditie - rituelen De Hogepriester, die ook wel Hiërofant wordt genoemd, staat voor een diep gevoel van geloof en kracht in vertrouwen. Het gaat hierbij om je zelfvertrouwen en het vertrouwen in de diepere zin van je persoonlijk leven. Hierdoor heb je ook het vertrouwen in de toekomst, ethiek en je persoonlijke intenties, die voortkomen uit morele waarden. Je houdt je bezig met vragen over zin en waarden en staat open voor religieuze ervaringen. De kaart vergroot het moreel vermogen om goed en slecht te beoordelen. De Hogepriester is, samen met De Hogepriesteres en De Ster, een van de drie beschermende kaarten van de Tarot die het verloop van een gebeurtenis gunstige vooruitzichten geeft.

6 Kaart 4 -Staven I Kaart 4 - Hierop berust het, dit wordt vermoed. Het domein van het onbewuste, de aangelegenheid die op het (onbewuste) niveau goed verankerd is. Deze wordt gedragen door een diepgaande innerlijke zekerheid. kans - kracht - moed - energie - nieuwe impuls - groei - geluk Aas van Staven staat voor een potentie die in je aanwezig is. De kaart geeft een kans aan die je kunt benutten. Aas van Staven staat symbool voor je wil en daadkracht. Bij de Aas van staven gaat het om moed, nieuwe impulsen, de bereidheid risico's te nemen en ondernemingslust. De kans die de kaart biedt ligt op het gebied van zelfontplooiing, wilskracht, groei, levenslust of optimisme.

7 Kaart 5 -Kelken IX Kaart 5 - Dit was eerder, dit heeft ertoe geleid. De tijdelijk terugvoerende kaart. Ze toont het recente verleden en geeft zo vaak aanwijzingen voor de huidige situatie. levensvreugde - genieten - feest zorgeloosheid - goede tijden verwennerij Bekers Negen staat voor een aangename, onbezorgde tijd, of een periode waarin je heerlijk kunt genieten. De kaart staat voor zorgeloosheid, levensvreugde, gezelligheid en plezier. Bekers Negen kan doorslaan in de gezelligheid waardoor de drang naar het genieten buitensporige proporties aan gaat nemen, maar vaak is dit toch niet het geval.

8 Kaart 6 -De Zegewagen Kaart 6 - Dit komt erna, zo gaat het verder. De eerste op de toekomst wijzende kaart geeft een blik op de nabije toekomst. Datgene wat het eerst verwacht wordt. nieuw (zelf)bewustzijn - doorbreken van routine - afwerpen van overgenomen opvattingen - vertrek naar het nieuwe kracht - moed De Zegewagen staat voor een flinke sprong voorwaarts die met veel kracht wordt genomen. De kaart staat voor vrijheidsdrang, ambitie en geldingsdrang. Hij geeft aan dat je jezelf uit je vertrouwde omgeving los maakt en een eigen weg inslaat. Je zelfbewustzijn groeit en je maakt je vrij van overgenomen opvattingen. Het vertrek geeft een goed gevoel. De sprong zorgt voor ondernemingslust en bereidheid om risico s te nemen. De Zegewagen staat voor zowel vaardigheid (handelen) en onervarenheid (betreden van het nieuwe). Je moet wel oppassen je krachten niet te overschatten, je hebt nog geen evenwicht. Je kunt niet al te zelfverzekerd zijn en euforisch optreden. Het is belangrijk om op tijd in te zien dat je nog veel te leren hebt.

9 Kaart 7 -De Kluizenaar Kaart 7 - Dit is de vraagsteller, zo ziet de vraagsteller het. Deze kaart toont de vraagsteller zijn instelling ten opzichte van het thema. Tevens informatie over de vordering van de vraagstelling. zoeken - introvert - afzondering - dieper inzicht - wijsheid - geslotenheid - weten wat echt belangrijk is - alleen-leven De Kluizenaar of Heremiet staat voor teruggetrokkenheid, betekenisvolle ervaringen, diepe beleving, zoeken naar wijsheid en inzicht en geestelijke rijkdom. Deze kaart geeft een introverte levensfase aan waarin je tot rust en tot jezelf moet komen. Je schermt jezelf hierbij af voor drukte en andere invloeden van buitenaf. Je krijgt dan inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Vaak is er bij De kluizenaar angst voor eenzaamheid en verlatenheid. Als je de rust en stilte vrijwillig op durft te zoeken, geeft het helderheid en kracht. Je beseft dan dat je uiteindelijk genoeg hebt aan jezelf.

10 Kaart 8 -Zwaarden VII Kaart 8 - Zo zien anderen het, of daar gebeurt het. De omgeving. Het kan zowel de plaats van gebeuren betreffen als de invloed op anderen op het onderwerp. gewiekstheid - list en bedrog - geniepig er tussenuit knijpen - gehaaidheid - vals spelen - onbetrouwbaarheid Zwaarden Zeven staat voor het vermogen om dingen te doorzien, een helder denkend verstand en scherpzinnigheid. Al deze kwaliteiten worden bij deze kaart op een negatieve manier gebruikt en komen tot uiting in de vorm van laagheid, geniepigheid, list en bedrog. Op een minder sterk uitwerkend manier kan Zwaarden Zeven staan voor gewiekstheid of geraffineerd te werk gaan. Ook kan de kaart aangeven dat je er stiekem tussen uit knijpt, waarschijnlijk omdat je niet wilt dat er bepaalde aspecten van jezelf aan het licht komen. Het is bij Zwaarden Zeven niet altijd duidelijk wie de bedrieger is. Ben je zelf de boosdoener of ben je het slachtoffer. In de meeste gevallen is het wel belangrijk om eerst naar jezelf te kijken.

11 Kaart 9 -Zwaarden Koning Kaart 9 - Hoop en angst. Verwachtingen en angsten worden weerspiegeld, dit is wat gehoopt en gevreesd wordt. verstand - slim - handig - analyseren onafhankelijk - tegenstrijdig - logica Koning van Zwaarden staat voor vrijheid, onafhankelijkheid en de kracht van het slimme, snelle en gewiekste verstand dat vol zit met tegenstrijdigheden. De kaart houdt aan de ene kant een groot intellect in en een veelheid van ideeën. De andere (negatieve) kant van de kaart is dat het intellect gebruikt kan worden op een listige, sluwe en doortrapte manier. Door de kracht van het intellect kun je begrijpen en analyseren, logisch denken, (be)rekenen en problemen van alle kanten bekijken en doorgronden. Op deze manier is het voor Koning van Zwaarden mogelijk zich vrij te maken van afhankelijkheid.

12 Kaart 10 -De Duivel Kaart 10 - Dit is het resultaat. De tweede op de toekomst wijzende kaart. Geeft vooruitzicht op langere termijn. Toont mogelijk het uiteindelijke doel of afloop van de kwestie. Afhankelijkheid - verstrikking - verleiding - overdaad - verslaving - schaduwzijde vrijwillig vastzitten De Duivel is de kaart waar je het minste grip op hebt. Zijn gezicht is voor iedereen anders. Wat voor iedereen hetzelfde is zit in gevoelens van afhankelijkheid, hulpeloosheid en machteloosheid, het steeds opnieuw weer mislukken van je goede voornemens en dingen doen die tegen je principes ingaan. De Duivel laat zich aan je zien als verleider in een mooie, verlokkende vorm. De kaart geeft aan dat je met vuur speelt en heel goed op moeten passen dat je je vingers niet brandt. Op een dieper niveau toont deze kaart jouw eigen donkere kant.

15 Leggingen bij Card-decks

15 Leggingen bij Card-decks Hieronder vind je 15 verschillende manieren om kaarten te leggen voor een cliënt. Om erachter te komen welke legging het beste gaat werken, is het belangrijk dat degene voor wie de legging is een duidelijke

Nadere informatie

Heling in de nieuwe tijd

Heling in de nieuwe tijd Heling in de nieuwe tijd Op zoek naar jouw ware zelf Zoals we hier bij elkaar zijn, zijn we allemaal lichtwezens. We zijn in ons diepste wezen allemaal al heel. Door het proces van de dualiteit wat we

Nadere informatie

Heen en weer in de Tarot Dick Schoof

Heen en weer in de Tarot Dick Schoof Dick Schoof Uitgave: Centrum voor Tarot Veldsingel 208 6581 TB Malden 10 augustus 2012 2 Bij de tienkaarten in de Kleine Arcana ben je in de filosofie van de Kabbalistische Levensboom aangeland in de laatste

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

Algemene omschrijving Enneagram

Algemene omschrijving Enneagram Algemene omschrijving Enneagram Het enneagram is een model dat negen persoonlijkheidstructuren onderscheid en beschrijft. Dit noemen we typen. Dit kun je zien als negen verschillende brillen waardoor naar

Nadere informatie

Wie ben jij? Vragenlijst: Welke bedrijfspersoonlijkheid past bij jou?

Wie ben jij? Vragenlijst: Welke bedrijfspersoonlijkheid past bij jou? Wie ben jij? Vragenlijst: Welke bedrijfspersoonlijkheid past bij jou? Wie ben jij en wat past? Jij gaat jouw bedrijf neerzetten als een persoon, met een karakter. Als je jouw bedrijf als een persoon gaat

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de

Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de kern van je probleem zijn. 10 Ik accepteer al mijn kanten

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 7 Inleiding 11

Inhoudsopgave. Voorwoord 7 Inleiding 11 Inhoudsopgave Voorwoord 7 Inleiding 11 1 Gevoel en verstand in de liefde 15 2 De partnerkeuze 21 3 Mythes over de liefde 29 4 De liefde ontraadseld 35 5 Verbetering begint bij jezelf 43 6 De vaardigheden

Nadere informatie

Kerndoelen Godsdienstige / Levensbeschouwelijke vorming (GL) Uitgewerkt voor protestants-christelijk basisonderwijs

Kerndoelen Godsdienstige / Levensbeschouwelijke vorming (GL) Uitgewerkt voor protestants-christelijk basisonderwijs Besturenraad heet sinds 21 mei 2014 Verus. Deze publicatie is geschreven voor deze datum. Het kan zijn dat verwijzingen niet kloppen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Kerndoelen Godsdienstige

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

ARCHETYPE GUIDE OUTLAW JESTER EXPLORER CREATOR LOVER ARCHETYPE HERO CAREGIVER EVERYMAN MAGICIAN INNOCENT SAGE RULER

ARCHETYPE GUIDE OUTLAW JESTER EXPLORER CREATOR LOVER ARCHETYPE HERO CAREGIVER EVERYMAN MAGICIAN INNOCENT SAGE RULER ACHEYPE UIDE E E CO LOVE HEO ACHEYPE CAEIVE E E ULE Sterke merken slagen erin zelf een archetype te worden en hoeven dan nauwelijks nog iets uit te leggen: het archetype spreekt voor zich. Het archetype

Nadere informatie

Coach je ziel naar wijsheid

Coach je ziel naar wijsheid Steven Smitt Coach je ziel naar wijsheid Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 Ontstaan van het spel 9 Werking van het spel 13 De zeven stappen op weg naar

Nadere informatie

Introductie in de Tarot de Grote Arcana

Introductie in de Tarot de Grote Arcana Introductie in de Tarot de Grote Arcana door Hanneke Weijers Het Rider-Waite Tarotspel is één van de meest bekende Tarotspellen van de westerse wereld. De prachtige afbeeldingen van de 22 Grote Arcana

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 259 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Het leven leren. De theorie en visie achter het levo lesmateriaal

Het leven leren. De theorie en visie achter het levo lesmateriaal Het leven leren De theorie en visie achter het levo lesmateriaal Waar gaat kaderdocument Het leven leren (2003) over? De levensbeschouwelijke ontwikkeling èn beroepsethische vorming van onderwijsdeelnemers

Nadere informatie

Counseling opleiding, lesmaand 6

Counseling opleiding, lesmaand 6 Counseling opleiding, lesmaand 6 Inhoudsopgave Les 6a Doordringen tot de kern Socrates Les 6b Functioneren Functioneringsschema De filosoof De machine als metafoor In beweging zijn Het bewuste functioneren

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 63 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Belangrijke woorden Herstel Centraal

Belangrijke woorden Herstel Centraal Belangrijke woorden Herstel Centraal Herstel Gezondheid Hoop Spreken we dezelfde taal? Talenten Dromen Zingeving Empowerment Herstelondersteuning Samen keuzes maken Eigen regie Ontwikkeling Netwerk Vrije

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Uit mijn onderzoek (zowel naar de psychologische theorie als de praktijk) blijkt dat vertrouwen in de eigen kracht wel heel kort door de bocht is.

Uit mijn onderzoek (zowel naar de psychologische theorie als de praktijk) blijkt dat vertrouwen in de eigen kracht wel heel kort door de bocht is. Hoofdstuk 1. Zelfvertrouwen en onzekerheid Zelfvertrouwen 1.1 Wat is zelfvertrouwen en welke factoren spelen een rol? Om je bewust te maken van wat zelfvertrouwen inhoudt, pak ik eerst het woordenboek

Nadere informatie

ACCEPTATIE AUTONOMIE BESCHERMING BIEDEN COMFORTABEL LEVEN CREATIVITEIT DE KOST WINNEN DOELGERICHTHEID

ACCEPTATIE AUTONOMIE BESCHERMING BIEDEN COMFORTABEL LEVEN CREATIVITEIT DE KOST WINNEN DOELGERICHTHEID ACCEPTATIE geaccepteerd worden zoals ik ben ACCURAATHEID precies zijn in mijn meningen en opvattingen ALLEEN ZIJN tijd en ruimte vinden om alleen te zijn AUTONOMIE zelfstandig en onafhankelijk zijn AVONTUUR

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Laten wij even in stilte onze pijn, onze moeite en ons zoeken verwoorden.

Laten wij even in stilte onze pijn, onze moeite en ons zoeken verwoorden. Bij Maria met verdriet terecht kunnen. We kunnen met onze pijn, met ons verdriet bij Maria terecht. We kunnen in gebed verwoorden wat het ons moeilijk maakt. We staan er op die manier niet meer alleen

Nadere informatie

Leiderschap is van iedereen

Leiderschap is van iedereen Leiderschap is van iedereen Eddy Karrenbelt Als u het wenkend perspectief leest in het boekje mensenzorg voor de transitie in de Langdurige Zorg. Dan vindt u het streefbeeld gedreven professionals. In

Nadere informatie

Handreiking Tarot en Relaties

Handreiking Tarot en Relaties Handreiking Tarot en Relaties Aanvulling op TarotStapVoorStap De Magiër is egocentrisch en dit kan een struikelblok zijn voor een relatie. Je bent misschien erg op jezelf gericht, erg bezig met hoe jezelf

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 113 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Aantekening Levensbeschouwing Hoofdstuk 2: Waarden en normen

Aantekening Levensbeschouwing Hoofdstuk 2: Waarden en normen Aantekening Levensbeschouwing Hoofdstuk 2: Waarden en normen Aantekening door C. 814 woorden 16 januari 2014 5,6 52 keer beoordeeld Vak Methode Levensbeschouwing Standpunt Waarden, normen en moraal Waarde:

Nadere informatie

LES 2: Ontwikkel een mindset voor groei PRESENTATIE 2: Waar komt een fixed mindset vandaan?

LES 2: Ontwikkel een mindset voor groei PRESENTATIE 2: Waar komt een fixed mindset vandaan? Veel introverten hebben een fixed mindset ontwikkeld ten aanzien van zichtbaarheid en profileren. Ze denken dat het voor hen niet weggelegd is om zich overtuigend te profileren. Deze presentatie gaat in

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget

Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget Palliatieve zorg Palliatieve zorg is een benadering die de kwaliteit van het leven verbetert van patiënten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende

Nadere informatie

WEER ZIN IN HET LEVEN

WEER ZIN IN HET LEVEN OEFENBOEK OVER BURN-OUT EN DEPRESSIVITEIT EN HOE ER VANAF TE KOMEN MARLÈNE DRIESSEN OEFENBOEK OVER BURN-OUT EN DEPRESSIVITEIT EN HOE ER VANAF TE KOMEN Copyright 2016 Marlène Driessen Eerste druk Alles

Nadere informatie

Het sprekende HART vbk_het_sprekend_hart_proef3.indd :56

Het sprekende HART vbk_het_sprekend_hart_proef3.indd :56 Het sprekende HART Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak op jouw

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Omgaan met. verleiding

Omgaan met. verleiding Omgaan met verleiding Vaak kijken we op naar waar we willen zijn, bovenaan de ladder, en nog voordat we begonnen zijn met klimmen zakt de moed ons in de schoenen; dat haal ik nooit, zo zal ik nooit kunnen

Nadere informatie

Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel

Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel Tri of Light Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel Loslaten is geen kwestie van wilskracht, maar kan je leren! Loslaten in 9 stappen Loslaten van woede, haat, verdriet, verwachtingen, schaamte,

Nadere informatie

Voorwoord. Deel A Een chaotische klas 1 Pedagogische interventies bij het bemoedigen van een groep 5 in de basisschool

Voorwoord. Deel A Een chaotische klas 1 Pedagogische interventies bij het bemoedigen van een groep 5 in de basisschool Inhoud Voorwoord XI Deel A Een chaotische klas 1 Pedagogische interventies bij het bemoedigen van een groep 5 in de basisschool 1. Inleiding 3 2. "Ik ben de schrik van de school!" 9 De eerste ontmoeting

Nadere informatie

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE In het licht van de volle maan MORYA Geert Crevits MAYIL PUBLISHING HOUSE Voorwoord De twaalf teksten in dit boekje en op de cd zijn ontstaan op een bijzondere manier; niet vanuit het denken van een schrijver,

Nadere informatie

zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt

zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt lezing oude testament (lector) Joël 2, 21-27 lied Liedboek 678, 1. 2. 3. 4. Vrees niet, gij land... lezing nieuwe testament (lector) Johannes 14, 23-29 lied Liedboek

Nadere informatie

Meestergetal op je pad

Meestergetal op je pad Meestergetal op je pad Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen. Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze geven je net even een extra zetje mee om datgene

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Dolfijnen boodschappen vol licht

Dolfijnen boodschappen vol licht Jeanne Ruland Anne-Mareike Schultz Dolfijnen boodschappen vol licht Uitgeverij Akasha Inhoud Opdracht 8 Voorwoord 9 Hoe gebruik je deze kaarten? 11 De dolfijnenkaarten 1 11:11 14 2 Aangename kennisosmose

Nadere informatie

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen...

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Ton Schulten Woord vooraf Al van jongs af heeft Ton Schulten zich aangetrokken gevoeld tot schilderkunst en vormgeving. Op 53-jarige leeftijd

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Groeien vanuit de innerlijke grondhouding

Groeien vanuit de innerlijke grondhouding Groeien vanuit de innerlijke grondhouding Succesvolle ondernemers maken bewust of onbewust gebruik van eeuwenoude universele spirituele wetmatigheden. Hierdoor beschikken ze over een transformationele

Nadere informatie

Het project van de UvH 1

Het project van de UvH 1 Levensverwachting Empowerment van kwetsbare ouderen gaat altijd ook over zingeving Bijeenkomst Beter Oud Anja Machielse, 4 november 2016 Eamonn Doyle Beleid Zelfredzaamheid Autonomie Eigen kracht Participatie

Nadere informatie

Kom erbij! -Week van de eenzaamheid 2017-

Kom erbij! -Week van de eenzaamheid 2017- Kom erbij! -Week van de eenzaamheid 2017- Kom erbij! Met Kom erbij! is er van 21 september t/m 1 oktober extra aandacht voor eenzaamheid tijdens de Week van de eenzaamheid. Deze speciale week is in het

Nadere informatie

GEZOND BEWEGEN.

GEZOND BEWEGEN. GEZOND BEWEGEN maaike@nudgeme.be maaike@koslearning.be want verandering begint bij jezelf We worden geboren als een blanco blad = onze persoonlijkheid, gedrag, waarden, worden gevormd door onze omgeving

Nadere informatie

Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven.

Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven. Waarden oefening Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven. Bekijk de waarden die hieronder vermeld staan.

Nadere informatie

Dat we hier vanavond bij elkaar zijn wordt vooral bepaald door de wereldse kalender. En niet de kalender van de christelijke feesten.

Dat we hier vanavond bij elkaar zijn wordt vooral bepaald door de wereldse kalender. En niet de kalender van de christelijke feesten. Preek op Oudjaarsavond 2013 Dat we hier vanavond bij elkaar zijn wordt vooral bepaald door de wereldse kalender. En niet de kalender van de christelijke feesten. Oudjaarsdag: het lijkt een dag als alle

Nadere informatie

TimeTools2013. Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO. Naam. Tijdzegel en toon. Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK

TimeTools2013. Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO. Naam. Tijdzegel en toon. Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK TimeTools2013 Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO Naam Tijdzegel en toon Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK Magische tijdlus 30 oktober 2014-11 november 2014 Chicchan Kunstenaar Ik ben volledig

Nadere informatie

VRIJMETSELARIJ WAT IS DAT EIGENLIJK?

VRIJMETSELARIJ WAT IS DAT EIGENLIJK? VRIJMETSELARIJ WAT IS DAT EIGENLIJK? ZES MILJOEN REDENEN Wereldwijd zijn er zo n 6 miljoen vrijmetselaren. Ieder van hen had zijn eigen reden om lid te worden. Intellectuele verdieping, in vrijheid zoeken

Nadere informatie

Het leven leren leven

Het leven leren leven Rouwbegeleiding in de praktijk Het leven leren leven Karin van der Plas Themabijeenkomst IDPZ 31 oktober Programma Welkom Theorie over rouw Bespreking casus/ luisteroefening Wat is Levenskunst? Tijd voor

Nadere informatie

Identiteit op Integraal Kindcentrum De Ark

Identiteit op Integraal Kindcentrum De Ark Identiteit op Integraal Kindcentrum De Ark Identiteit Voor grote en voor kleine mensen is het belangrijk om te weten wie je bent, van waar je komt en waarom je de dingen zo doet. Dit leidt tot bewustwording

Nadere informatie

https://dementie.nl/dagbesteding/tijdelijke-opvang-respijtzorg-regelen

https://dementie.nl/dagbesteding/tijdelijke-opvang-respijtzorg-regelen 1 2 Odensehuis Hoeksche Waard: Odensehuizen landelijk platform: Dementie.nl: Dementie winkel: Doorleven: Fotofabriek: Handen in huis: Samen Dementievriendelijk: Stichting Alzheimer Nederland: http://odensehuishw.nl

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Handelingen 2, 1-11, en Galaten 5, juni 2014 Pinksteren Wehl. Thema: Leven van verwondering. Gemeente,

Handelingen 2, 1-11, en Galaten 5, juni 2014 Pinksteren Wehl. Thema: Leven van verwondering. Gemeente, Handelingen 2, 1-11, en Galaten 5,22-26 8 juni 2014 Pinksteren Wehl Thema: Leven van verwondering Gemeente, Soms is zij er ineens. Je ziet haar niet, je hoort haar niet. Maar je voelt haar. Ik bedoel:

Nadere informatie

Geloven binnen en buiten verband

Geloven binnen en buiten verband Geloven binnen en buiten verband Joep de Hart Bijlagen Bijlage bij hoofdstuk 2... 1 Bijlage bij hoofdstuk 3...2 Bijlage bij hoofdstuk 4... 8 Bijlage bij hoofdstuk 2 Tabel B2.1 Deelname aan seculier vrijwilligerswerk,

Nadere informatie

Wat bedoelen we daarmee en waarom gaat de mens ernaar op zoek.

Wat bedoelen we daarmee en waarom gaat de mens ernaar op zoek. Wat bedoelen we daarmee en waarom gaat de mens ernaar op zoek. Alleen God is echt bovenatuurlijk Buiten wat wij menselijk natuurlijk vinden Er is meer tussen hemel en aarde Satan Engelen en demonen Goede

Nadere informatie

Brief voor ouder over thema 1

Brief voor ouder over thema 1 Brief voor ouder over thema 1 Steeds meer scholen besteden aandacht aan sociaal-emotionele vaardigheden en gezondheidsvaardigheden. Niet alleen om probleemgedrag te bestrijden en om ongewenst gedrag te

Nadere informatie

Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn.

Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn. Ken je kernwaarden Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn. Apart word-bestandje waarden-afstreeplijstje Het zijn er nogal veel (200). Misschien vind

Nadere informatie

Examen HAVO. Nederlands. tijdvak 2 dinsdag 21 juni 13.30-16.30 uur. Bij dit examen hoort een bijlage.

Examen HAVO. Nederlands. tijdvak 2 dinsdag 21 juni 13.30-16.30 uur. Bij dit examen hoort een bijlage. Examen HAVO 2011 tijdvak 2 dinsdag 21 juni 13.30-16.30 uur Nederlands Bij dit examen hoort een bijlage. Dit examen bestaat uit 22 vragen en een samenvattingsopdracht. Voor dit examen zijn maximaal 49 punten

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Notitie godsdienstige/levensbeschouwelijk vorming Alpha Scholengroep

Notitie godsdienstige/levensbeschouwelijk vorming Alpha Scholengroep Notitie godsdienstige/levensbeschouwelijk vorming Alpha Scholengroep Een aantal jaren geleden is de OMEGA-groep (studenten van Hogeschool Zeeland) van start gegaan met een onderzoekstraject op enkele Alphascholen.

Nadere informatie

Zondag 2 december e advent aankondiging van de geboorte van Johannes

Zondag 2 december e advent aankondiging van de geboorte van Johannes Zondag 2 december 2018 1e advent aankondiging van de geboorte van Johannes Lezing: Lucas 1 : 5 25 Het is advent. En hoe onwerkelijk misschien ook: de advent ster hangt weer voor de ramen, als teken dat

Nadere informatie

Raad van ouderen aan jongeren

Raad van ouderen aan jongeren Raad van ouderen aan jongeren Jongeren zijn gewoonlijk jammer genoeg zo weinig geneigd naar de raad van ouderen te luisteren. Dat komt waarschijnlijk omdat ze denken dat ouderen altijd ernstig en streng

Nadere informatie

Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven.

Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven. Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven. Daniël Goleman aandacht Aandacht betekent je bewust zijn van wat er nu is. Je bent met al je zintuigen aanwezig in het hier

Nadere informatie

Geloof Brengt Verandering Toets 1 - antwoorden

Geloof Brengt Verandering Toets 1 - antwoorden Toets 1 - antwoorden Geloof (1-11) Lesstof: Hoofdstuk 1 1. Wat is noodzakelijk om van God te kunnen ontvangen? Geloof [1] 2. Noem vier uitingen van geloof. - Geloof voor redding [1.2] - Geloof en werken

Nadere informatie

HOUD ONAARDIGE OF NEGATIEVE OPMERKINGEN VOOR JE, VOORAL ALS JE GEPROVOCEERD WORDT OF MOE BENT WEES EEN VOORBEELD

HOUD ONAARDIGE OF NEGATIEVE OPMERKINGEN VOOR JE, VOORAL ALS JE GEPROVOCEERD WORDT OF MOE BENT WEES EEN VOORBEELD 1 HOUD ONAARDIGE OF NEGATIEVE OPMERKINGEN VOOR JE, VOORAL ALS JE GEPROVOCEERD WORDT OF MOE BENT Wanneer je geprovoceerd wordt, of gewoon als je moe bent, is het de ultieme vorm van zelfbeheersing om geen

Nadere informatie

Les 8 voor 25 november 2017 WIE IS DE MAN VAN ROMEINEN 7?

Les 8 voor 25 november 2017 WIE IS DE MAN VAN ROMEINEN 7? Les 8 voor 25 november 2017 WIE IS DE MAN VAN ROMEINEN 7? Lees Romeinen 7:1-6 Als we deze vergelijking beter willen begrijpen, moeten we denken aan de context van Paulus' brief aan de Romeinen. De bekeerde

Nadere informatie

Het Mamatrauma. Symposium: Trauma van wieg tot volwassenheid 15 maart Margriet Wentink

Het Mamatrauma. Symposium: Trauma van wieg tot volwassenheid 15 maart Margriet Wentink Het Mamatrauma Symposium: Trauma van wieg tot volwassenheid 15 maart 2016 Margriet Wentink 0 PROGRAMMA Wat is het? Hoe ontstaat het? Hoe werkt het? Welke gevolgen heeft het? De bron. Meergenerationele

Nadere informatie

Overtuigend (om)praten VVJ Jan De Boeck

Overtuigend (om)praten VVJ Jan De Boeck Overtuigend (om)praten Jan De Boeck Jan De Boeck Overtuigend en constructief gesprekken voeren. De carrière van een doorsnee jeugddienstmedewerker is doorspekt met professionele gesprekken. Met je secretaris,

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Leven en Nu. Monique Goemans

Leven en Nu. Monique Goemans Leven en Nu Monique Goemans Wie snapt dat bijzonder Wie gewoon snapt dat gewoon bijzonder is is Heeft opgemerkt hoe bijzonder gewoon is Heeft opgemerkt hoe bijzonder gewoon is Eerste druk, februari 2017

Nadere informatie

WandelTrainersDag 9 april Ronde 3 nr. 25 Groepsdynamiek Dick Otter

WandelTrainersDag 9 april Ronde 3 nr. 25 Groepsdynamiek Dick Otter WandelTrainersDag 9 april Ronde 3 nr. 25 Groepsdynamiek Dick Otter Waarom deze workshop? Omdat je met verschillende mensen in jouw groep te maken hebt en het graag iedereen naar de zin wilt maken. En omdat

Nadere informatie

HiPIC. Hiërarchische persoonlijkheidsvragenlijst voor kinderen. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Nederlandse versie

HiPIC. Hiërarchische persoonlijkheidsvragenlijst voor kinderen. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Nederlandse versie HiPIC Hiërarchische persoonlijkheidsvragenlijst voor kinderen HTS Report ID 5105-7035 Datum 20.07.2017 Nederlandse versie Informant: Vader INLEIDING HiPIC 2/24 Inleiding Dit rapport bevat de scores op

Nadere informatie

Hieronder een fragment uit het boek ISBN van. U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Hieronder een fragment uit het boek ISBN van. U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken voor persoonlijk gebruik. Hieronder een fragment uit het boek De Hoorn des Overvloeds Psychologische symbooltaal van de Voedingswaren ISBN 978-90-75849-05-9 van Christiane Beerlandt U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken

Nadere informatie

De persoonlijkheidskenmerken. succesvol D66 er. Intelligent. Evenwichtig. Open van geest. Consciëntieus. Extravert. Initiatiefrijk

De persoonlijkheidskenmerken. succesvol D66 er. Intelligent. Evenwichtig. Open van geest. Consciëntieus. Extravert. Initiatiefrijk Omwille van de leesbaarheid wordt in dit document gesproken over hij. Overal waar hij staat wordt hij/zij bedoeld. De persoonlijkheidskenmerken van een succesvol D66 er De persoonlijkheidskenmerken van

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Leefstijlen in Utrechtse Heuvelrug

Leefstijlen in Utrechtse Heuvelrug Leefstijlen in Utrechtse Heuvelrug Joost Nicasie Advies Oude Rijksstraatweg 17 3941 BP DOORN 0343-880960 www.areaaladvies.nl Programma > Inleiding leefstijlen > Van vier leefstijlen naar zeven belevingswerelden

Nadere informatie

Waardensystemen van Graves

Waardensystemen van Graves Waardensystemen van Graves Afgebeeld op de lemniscaat van de Stichting Dialoog A beige - N Pijn, fysieke stimuli Bronnen voor vervulling primaire levensbehoeften Individueel Reageren Leven Fysiologisch

Nadere informatie

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 Twee-Eenheid In de dans van twee personen ontwikkelt zich een twee-eenheid eenheid: er zijn

Nadere informatie

Module 16: Waardeer jezelf!

Module 16: Waardeer jezelf! Module 16: Waardeer jezelf! Waardeer jezelf! Zelfwaardering is het tegenovergestelde van zelfafwijzing. Vanaf onze vroege jeugd hebben we meestal geleerd onszelf af te wijzen in plaats van onszelf te waarderen

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer, Jezus Christus, beste mensen,

Gemeente van onze Heer, Jezus Christus, beste mensen, Protestantse Gemeente Twello De op de website www.pkn-twello.nl gepubliceerde overdenkingen zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen niet elders worden gebruikt en/of gepubliceerd zonder toestemming

Nadere informatie

Preek op Oudjaarsavond Alles heeft zijn tijd

Preek op Oudjaarsavond Alles heeft zijn tijd Preek op Oudjaarsavond 2018 - Alles heeft zijn tijd Lezing: Prediker 3 Dat we hier vanavond bij elkaar zijn wordt vooral bepaald door de wereldse kalender. En niet de kalender van de christelijke feesten.

Nadere informatie

Begeleiding en coaching van begaafde (potentiële) drop-outs. Slim Begeleiden maart 2018

Begeleiding en coaching van begaafde (potentiële) drop-outs. Slim Begeleiden maart 2018 Begeleiding en coaching van begaafde (potentiële) drop-outs T A L E N T Slim Begeleiden Albert Kaput Regionaal Support Netwerk voor Creativiteit en talentontwikkeling Arnhem - Nijmegen In ontwikkeling...

Nadere informatie

Zondag 21 mei zondag Rogate bidt. Lezingen: Exodus 32 : 1 14 Johannes 16 : 23 27

Zondag 21 mei zondag Rogate bidt. Lezingen: Exodus 32 : 1 14 Johannes 16 : 23 27 Zondag 21 mei zondag Rogate bidt Lezingen: Exodus 32 : 1 14 Johannes 16 : 23 27 Bij het voorbereiden van deze dienst, stootte ik op een vraag vergelijkbaar met de vraag van vorige week. Vorige week op

Nadere informatie

Persoonlijk meesterschap

Persoonlijk meesterschap Persoonlijk meesterschap Het creëren van je eigen toekomst "A learner learns when a learner wants to learn" (Peter Senge) Jan Jutten www.natuurlijkleren.org 1. Inleiding De drijvende kracht in de school

Nadere informatie

Les 3. Stap 2 van Innerlijke Verbinding

Les 3. Stap 2 van Innerlijke Verbinding Les 3 Stap 2 van Innerlijke Verbinding Kies voor de intentie om uzelf en anderen lief te hebben. Het maken van deze keuze opent uw hart, nodigt goddelijke Liefde en Mededogen binnen en beweegt u in de

Nadere informatie

Academie Psychosofia. Een onafhankelijke academie in oprichting, gericht op onderzoek van spirituele energieën.

Academie Psychosofia. Een onafhankelijke academie in oprichting, gericht op onderzoek van spirituele energieën. E E N N I E U W E O N A F H A N K E L I J K E G E E S T E L I J K E S T R O M I N G Academie Psychosofia Een onafhankelijke academie in oprichting, gericht op onderzoek van spirituele energieën. Onderzoek

Nadere informatie

Lumeria s energiewijzer 2018

Lumeria s energiewijzer 2018 Energiewijzer 2018 Je hebt nu een energiewijzer voor 2018 in handen. Hoe kan Lumeria nu weten welke energie de dagen geven? Aan de hand van de getallen kan ik een berekening maken waarbij ik een rekensom

Nadere informatie

Spirituele Volwassenheid CHE Salon Marinet Ritz. Spirituele Volwassenheid - over de weg van menselijke rijping en volledig mens zijn

Spirituele Volwassenheid CHE Salon Marinet Ritz. Spirituele Volwassenheid - over de weg van menselijke rijping en volledig mens zijn Spirituele Volwassenheid CHE Salon Marinet Ritz Stuk uit inleidende verhaal op CHE Website Verslag en impressie Helmer in overleg met Marinet Spirituele Volwassenheid - over de weg van menselijke rijping

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

De ommekeer, spirituele tarotlegging bij het Oordeel

De ommekeer, spirituele tarotlegging bij het Oordeel De ommekeer, spirituele tarotlegging bij het Oordeel Sinds mensenheugenis zoeken mensen naar contact met het goddelijke en naar wegen om daar steun aan te beleven. Ook de dichter van psalm 119 uit de bijbel

Nadere informatie

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan De zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking moet erop gericht zijn dat de persoon een optimale kwaliteit

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie