Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen."

Transcriptie

1 Februari 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

2 Bestuurshoek Hallo Tritonners. Januari, februari, maart. Zomaar 3 maanden midden in het zwemseizoen. Alle zwemafdelingen zijn gewoon bezig met hun ding. Althans zo lijkt het. Er wordt echter heel veel en hard getraind, er zijn veel wedstrijden, en er wordt flink afgezwommen. Bij wedstrijdzwemmen zijn inmiddels de prestatiebekers uitgereikt, en bij diplomazwemmen heel veel certificaten voor diploma s. De waterpolo zit in een spannende competitie. Als ik de voorzitters van de zwemafdelingen goed beluister, zijn we met z n allen best succesvol. Volhouden dus! Een vermelding waard is, dat Triton door het Nationaal Platform Zwembaden is erkend als Opleidings- en Exameninstituut voor Nationale Zwemdiploma s. Het logo hiervan zie je op de pagina s van Diplomazwemmen en zal ook op de website worden getoond. Triton staat voor kwaliteit. Als we wat doen, doen we het ook goed. We gaan er gewoon voor. Zo ook met onze interne activiteiten. De Evenementencommissie is druk bezig clubweekend van eind april voor te bereiden. En de leiding van Wedstrijdzwemmen gaat dat doen voor het trainingsweekend dat in september wordt gehouden.

3 Bestuurshoek Iets anders: in maart wordt ook de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Let op: deze was gepland op donderdag 4 maart, maar wordt verplaatst naar donderdag 25 maart. Elders in de Triton Flitsen staat de officiële uitnodiging met de juiste datum. En tenslotte het zwembad. Daar treffen we nu al een tijdje zaken aan die niet zijn zoals ze behoren te zijn. Ik noem er een paar: kwaliteit van het zwemwater, vloerluiken die wiebelen en onveiligheid veroorzaken. We kunnen dit niet zelf oplossen, maar we proberen dit wel via de verantwoordelijke instanties te laten doen. We hopen, dat dit snel lukt en houden jullie op de hoogte. Veel train- en zwemplezier in de komende maanden. En voor de waterpoloërs en wedstrijdzwemmers: op naar een hoge klassering en misschien zelfs promotie naar een hogere klasse? Rob de Vries, secretaris.

4 Nieuws en mededelingen De volgende Flits verschijnt in week 12. De kopij hiervoor kunt u tot uiterlijk donderdag 18 maart uitsluitend sturen naar: redactie@triton-weesp.nl

5 Uitnodiging ALV Op donderdag 25 maart (gewijzigde datum) vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van WZ&PC TRITON plaats. De vergadering wordt gehouden in het Clubhuis aan de Basisweg 3 te Weesp. Aanvang: uur. De agenda ziet er als volgt uit: 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken Verslag ALV Jaarverslagen 2009 commissies en secretariaat 5. Financieel Jaarverslag Verslag Kascommissie 2009 (De verslagen zijn ongeveer een week vóór de vergadering op te vragen bij de Secretaris) p a u z e Vaststelling contributies en presentiegelden 2010/11 8. Vaststelling begroting Verkiezing Bestuursleden Aftredend en herkiesbaar: dhr. F. Plukker, dhr. S. Luursema, mw. R.Bosma. 2 Vacatures: het bestuur stelt kandidaat: dhr. L. Morsink, dhr. J. Versteeg. Namen van tegenkandidaten kunnen tot 1 week voor de ALV dus uiterlijk tot 19 maart schriftelijk worden ingediend bij de Secretaris. 10. Verkiezing Kascommissie Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de Secretaris. 11. Vooruitblik seizoen 2010/ Rondvraag en sluiting (Ingeval van stemming mogen alle leden stemmen die ten tijde van de vergadering niet zijn geschorst. Het stemrecht van een juniorlid geldt als 1, en van een seniorlid als 5.) Noteert u alvast deze vergadering in uw agenda? Rob de Vries, Secretaris.

6 Evenementen Clubweekend!!! Zoals beloofd, weer een stukje over het clubweekend, want: het komt er weer aan! We gaan er weer samen op uit: wedstrijdzwemmers, poloërs, diplomazwemmers, en trainers en ouders als begeleiders. We maken samen plezier en leren elkaar goed kennen! Dus, pak je agenda, hol naar de keukenkalender, grijp je digitale organizer (als je dat nog niet gedaan hebt) en vul in: Datum: april 2010 Geboren in tot en met (echt waar!) jullie mogen mee!

7 Wie gaan mee als begeleiders? mevr. Carla Knol mevr. Diana Gerritsen mevr. Emmie de Graaff dhr. Frans van den Berg dhr. Jasper Kruidenberg dhr. Laurens de Rooij dhr. Michael Loete mevr. Nieske Veldhuisen dhr. Pascal van Kassel dhr. Robert Philipsen dhr. R. Slijkoord mevr. Wilma Elsing Evenementen De oudere deelnemers (zoals Jessica) zullen als ze willen ook ingezet worden bij de begeleiding van de jongere deelnemers en bijvoorbeeld de ochtendgym.

8 Evenementen We gaan naar dezelfde plek als vorig jaar. Dat beviel iedereen zo goed dat we er nog een keer naartoe willen: Lunteren, de Dennenhof, het groepsverblijf van camping De Goudsberg. Lekker dichtbij, sportveld, speeltuin en midden in het bos. INSCHRIJVEN: In de Flits van maart komt een inschrijfformulier; je krijgt er ook een op papier. Dit moet je invullen en eind maart inleveren bij dhr. Slijkoord. Natuurlijk gaan we weer nieuwe leuke (soms spannende) spelen doen en is er ruimte voor sport en vooral... voor veel gezelligheid, elkaar beter en anders leren kennen, en veel lachen! Wie meer wil zien van de locatie, kan een voorproefje nemen op: Het adres is: Hessenweg JP Lunteren Wilma Elsing (coördinator)

9 Diplomazwemmen Met 119 geslaagden een grandioos afzwemmen januari 2010 We beginnen op vrijdagavond. Ongewoon voor de zwemmers. Immers, zaterdag is jullie avond. Desalniettemin zwemmen we af voor diploma s 2 en 3 zoals survival, snorkelen, balvaardigheid en wereldzwemslagen. Mooi om te zien en ook jullie ouders genieten van de fraaie wereldzwemslagen, de snorkeloefeningen en het balspel. Een waardig applaus valt jullie ten deel en dat wordt volmondig bekrachtigd door jullie beoordelaars Adriaan v.d. Broek en R. Slijkoord. En dan gaan we naar zaterdag. Eerst treden de zwemmers van diploma 1, 2 en 3 aan. Ze zwemmen de vonken er af bij de borstcrawl, de vlinderslag en de rugcrawl. Goede keerpunten horen daar ook bij, prima! Bij 1, 2 en 3 horen ook kleine onderdelen kunstzwemmen, balvaardigheden en vaardigheden zoals de hoekduik. Een enthousiaste rapporteur de heer Willemse van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ-NRZ) is vol lof over Triton en nodigt ook ouders uit om te gaan zwemmen. Wij sluiten ons daar graag bij aan.

10 Vervolgens gaan we naar de grote groep die afzwemt voor specifieke diploma s 1. We zien ook hier survival, balvaardigheid, snorkelen en wereldzwemslagen. En de aftrap van het synchroonzwemmen dat in de plaats komt van het kunstzwemmen. Een beetje onwennig voor ons allen, voor jou, voor de beoordelaars (Mw. J. Moolhuizen en R. Slijkoord) en voor jullie instructeurs. Toch waren de onderdelen best leuk om te zien; er was zichtbaar gewerkt aan het synchroonzwemmen. We besluiten die avond met een daverend applaus voor jou en alle andere jongens en meisjes, voor jullie lesgevers en niet te vergeten voor de leden van de commissie diplomazwemmen (Mw. E. de Graaff, Mw. W. Elsing, Mw. M. v.d. Zee, Michael Loete en Robert Philipsen) die dit afzwemmen mogelijk maken. Zonder jullie en zonder hen geen afzwemmen. Een week later, t is zaterdagavond en de normale lessen zijn hervat. Toch hebben we nog één afzwemmen! Het vermaarde Tritondiploma! We zien deze keer 11 jonge dames aantreden voor de delen 2, 3 en 4. Zij tonen ons allen een waar staaltje van de zwemkunst. Meiden, jullie zijn fantastisch!! En de volgende keer? Dan rekenen we op de jongens! Op de volgende dia een indruk van het Tritondiploma op foto s (fotografie Sylvia Thiry).

11 De redder vervoert Gemmy Gereed voor aanvang synchroonzwemmen Balvaardigheid door Fleur vervoeren drenkeling Valerie zwemt op topsnelheid de borstcrawl De kandidaten voor het Tritondiploma

12 De geslaagden van het afzwemmen januari 2010 Het zwemvaardigheidsdiploma 1 werd behaald door Rosalie van der Meer, Max Verdonk, Eva Ebbers, Joost Puyk, Viviënne van Wijk, Chiara Knuver, Mohammed el Idrissi, Fleur Seinen, Kelvin Snoeys, Elvira Tops en Anna Schep. Voor specifieke diploma's niveau 1 (zoals snorkelen, balvaardigheid) zwommen af: Lea Achacha, Jenna Bijmoer, Susan Cinqualbre, Dion Arendse, Rick Chardet, Olaf van Kesteren, Manon v.d. Linden, Anouk Oostenrijk, Devan Robinson, Thom Seinen, Zenna Thiry, Myron Asaad, Dominique Blom, Sietse Couperus, Jacco de Jongh, Julien Luursema, Melisande v.d. Meer, Cathlin van Rijn, Anna Schoenmakers, Inge Horstman, Marissa Barrink, Mark Barrink, Lars Ebbers, Justin Gronrijp, Joussef Abakkouy, Mohammed Bouzgou, Frank Groot, David Groot, Mischa Huydts, Nordin Janssens, Dennis Kaale, Nick de Keuning, Leon Kolenberg, Celine Molin, Abel Achacha, Gerben v.d. Meer en Martijn Rodenburg.

13 Voor het zwemvaardigheidsdiploma 2 zwommen af: Jerrel Gompelman, Louise de Haan, Emma Bolk, Bas van Kesteren, Niels van Hese, Tessa van der Linden, Ariana Achacha, Lorraine de Vries, Mette van Blokland, Jasmin Civil, Selen Civil, Talitha Laane, Thomas Laarhoven, Mees Nagelhout, Frieke Oosterheert, Annick Steenman, Kaylee de Vries en Koen van der Zee. Keuzediploma's niveau 2 kwamen in het bezit van: Jamie Blom, Amber de Jongh, Suzan Klinkenberg, Malou Scholten, Malou Lewin, Anouk Klinkenberg, Marlies Klinkenberg, Kirsten Knuver, Katja Wiedijk, Jasmijn Hentati, Celine Molin, Abel Achacha, Jelle Couperus, Robin Kiers, Gerben vd Meer, Martijn Rodenburg, Paloma Asaad, Savanna Kamsma, Urja Khurana, Joanita van Santen, Lianne Schoonderwoerd, Ryan van Vliet, Kyra van Vliet en Nienke van der Zee. Voor het zwemvaardigheidsdiploma 3 zwommen af: Jesse Groenendaal, Erik Lustig, Dominique Luursema, Amber Nagelhout, Pieter Oosterheert, Stijn v der Pouw, Mike Pronk, Thirza Robijn, Sandra Schoonderwoerd en Lars van der Zee. Keuzediploma's niveau 3 kwamen in het bezit van: Stefan Grijpink, Kim van der Linden, Frank van Lindenberg, Job van Voorst, Amber ter Horst, Sanne Pronk.

14 Voor het TRITONDIPLOMA deel 2 zwommen af: Valerie Okken, Marieke de Rooij, Diede Spel, Jorien Wiskerke, Annemiek de Rooij, Marit Plukker en Janine Thiry. Deel 3 van het Tritondiploma kwam in bezit van: Gemmy Wiskerke en Carine Veldhuisen. Voor deel 4 zwommen af: Fleur Nagelhout en Annemarijn de Graaff. De kandidaten die alle vier de delen hadden ontvingen het fraai ingelijste Tritondiploma. Deze eer kwam toe aan Annemarijn de Graaff en Janine Thiry. Annemarijn de Graaff en Janine Thiry

15 Louis deelt de deelcertificaten uit. Een gelukkige Janine Thiry Uitslagen tijdzwemmen tritondiploma m borstcrawl jongens , meisjes Valerie Okken Marieke de Rooij Jorien Wiskerke Marit Plukker Trotse trainers!! Diede Spel Annemiek de Rooij Janine Thiry

16 100 m rugcrawl jongens , meisjes Carine Veldhuisen Gemmy Wiskerke m vlinderslag jongens , meisjes m snorkelen jongens , meisjes Valerie Okken Marieke de Rooij Jorien Wiskerke Marit Plukker Diede Spel Annemiek de Rooij Janine Thiry Fleur Nagelhout, Annemarijn de Graaff m balzwemmen jongens , meisjes Fleur Nagelhout, Annemarijn de Graaff

17 We draaien er niet omheen. Triton als geheel, maar ook de lessen op de zaterdag kunnen best wat nieuwe jongens en meisjes gebruiken. En daar hebben we JOU bij nodig. Als JIJ nou eens je buurjongen, je vriendin of vriend meeneemt voor een paar proeftrainingen op zaterdag! Misschien, of eigenlijk is dat wel zeker, zwemt die vriend of vriendin van jou niet zo goed als jij. Toch kan hij bij jou in de groep komen en mee-oefenen! En hoe gaat dat dan met afzwemmen? Jij denkt wellicht: heb ik daar nou zo lang voor geoefend en die vriend van mij kan meteen afzwemmen? NEEN, natuurlijk niet. Die vriend van jou zwemt met jou mee en zwemt af voor datgene wat hij wel beheerst. Dus jongens en meiden, kom op, neem een vriend of vriendin mee naar de training op zaterdag 20 en 27 februari! Ja, dat is in de krokusvakantie!

18 Diplomazwemmen AGENDA Kijkdagen iedere eerste vrijdag of zaterdag TWEEDE helft van de les. Vrijdag 12 maart geen zwemmen voor vrijdagzwemmers: inhaal op DONDERDAG 11 maart Clubweekend april Lunteren. Proefzwemmen vrijdag 11 en zaterdag 12 juni. Afzwemmen diploma 1, 2, 3 en specifieke diploma s 1, 2, 3, zoals snorkelen, bal, e.d. zaterdag 3 juli. Overige afzwemtijdstippen volgen nog. Eindeseizoensmiddag zaterdag 10 juli. Namens de commissie diploma zwemmen, R.G.W. Slijkoord

19 Trimzwemmen Trimzwemmen voor jongeren? Jazeker. We hebben een speciaal uur op donderdagavond, ook voor jou. Belangstelling? Lees verder! Deze training is bedoeld voor jongeren van circa jaar. Je traint met de groep vele zwemslagen en vaardigheden in een behoorlijk tempo. Ook balzwemmen komt aan bod en soms gebruiken we de zwemvliezen. Natuurlijk kun je deze training ook als extra gebruiken om je zwemvaardigheid voor het afzwemmen te vergroten. Ken jij in je omgeving jongeren die ook wel willen meedoen aan deze training? Dan zijn ze van harte welkom op donderdagavond van tot uur. Zijn jouw vrienden minder goed met zwemmen dan jij? Geen probleem, dat pakken ze heel snel op. Contact: R.G.W. Slijkoord Telefoon: : rgw.slijkoord@hetnet.nl

20 Waterpolo Waterpolo De winsterstop is afgelopen en er zijn alweer een aantal wedstrijden afgewerkt door alle teams. De heren 1 begon hun 1e wedstrijd tegen Hoorn. Dit team staat net als Triton in de middenmoot dus was het gelijk een belangrijk direct duel om de punten. Het werd een spannende strijd maar helaas gaf Triton net niet genoeg gas om de overwinning te bewerkstelligen. Uiteindelijk werd het 6-6 en werden de punten gedeeld. Een week later werd er gespeeld tegen ZPCH. Dit team stond laatste op de ranglijst en er moesten dus punten worden gepakt. Triton begon aardig en het leek erop dat ze de overwinning konden pakken in eigen huis, maar helaas werd het toch weggegeven en werd er verloren met 4-7. De week daarna volgde de wedstrijd tegen Aquarijn. Wederom begon Triton sterk, maar werd er niet zorgvuldig met alle kansen omgegaan. De tegenstander liet Triton veel van afstand schieten maar helaas werd er maar weinig uit gescoord. Mede dankzij Wilco Ottenhof, die een ijzersterke wedstrijd keepte en ook nog een strafbal stopte bleef het spannend tot het einde. Helaas werd er in de allerlaatste secondes van de wedstrijd gescoord en daardoor weer met 4-5 verloren. Triton verliest dit seizoen weer met een minimaal verschil.

21 Waterpolo Afgelopen weekend stond dan de return tegen Otters het Gooi op het programma. Deze wedstrijd wordt toch wel gezien als de derby en er wordt gespeeld tegen een oud Tritoncoach, namelijk Gerrit Schimmel. In de uitwedstrijd verloor Triton helaas met dus het beloofde wederom een spannende wedstrijd te worden. Triton kwam zeer goed uit de startblokken en na het 1e kwart stond het al 3-1. In het 2e kwart werd dit nog eens uitgebreid naar een 6-2 voorsprong. Aan het eind van het 3e kwart stond het zelfs 9-3. Alleen in het laatste kwart kwam Triton niet meer tot scoren en scoorde de Otters nog eenmaal. Einduitslag: 9-4 wat natuurlijk een prima prestatie is ook gezien de posities op de ranglijst. Doelpuntenmakers aan de kant van Triton waren: Jeroen van Vliet en Theo Breimer (beide 3), Walter Pouw (2) en Stan den Hartog (eerste doelpunt in het eerste) scoorde ook eenmaal. Wat erg goed was in deze wedstrijd was dat Triton goed met de kansen omging. Er werd uit 3 man meer situaties 2 maal gescoord en ook gingen 2 strafballen raak. Verder werd de man minder goed verdedigd gezien het feit dat de Otters het Gooi slechts 2 x raak schoten uit 9 man meer situaties. Een belangrijke wedstrijd gewonnen dus, en bij dezen een compliment aan het team en de trainer. Triton 1 staat nu op de 8e plaats op de ranglijst.

22 Waterpolo De Heren 2 blijft de winning streak voortzetten. Na al een tijd niet te hebben gespeeld ivm de winterstop moest het team gelijk op scherp staan. Bij de 1e wedstrijd stond er namelijk gelijk een hele belangrijke tegen de Ham op het programma. Eerder deze competitie won Triton in de laatste minuut met 1 punt verschil. Tevens stijgt de Ham boven Triton op de ranglijst als deze wedstrijd door hen gewonnen zou worden. Gelukkig was dat niet het geval. Triton speelde zowel in de aanval als in de verdediging sterk en er werd gewonnen met Een ruime duidelijke uitslag die heel belangrijk was voor het team. De week daarna werd er gespeeld tegen Haarlem 046. Hier was nog niet eerder tegen gespeeld, maar gezien de ranglijst waren wij het aan onze stand verplicht om deze wedstrijd te winnen. Voor de neutrale toeschouwer was het wellicht een saaie wedstrijd. Voor de spelers eigenlijk na 2 partjes ook. Er werd ruim gewonnen met 20-3 en van een wedstrijd was niet echt sprake. Hoewel, Rob Mooiman en Cor Muhl hielden het spannend door een wedstrijd in een wedstrijd te spelen. Zij willen beide graag topscorer worden dus ze scoorden er samen flink op los. Ondanks dat Cor 5x direct achter elkaar scoorde blijft Rob nog wel de topscoorder. Triton 2 staat nu 3e maar virtueel 2e. Dat wil zeggen dat ze minder wedstrijden hebben gespeeld dan de nummer 2, maar als deze wedstrijden worden gewonnen Triton 2e staat. Het gat naar de Waterwolf die 1e staat is momenteel 6 punten. Gelukkig heeft Triton een niet zo zwaar programma meer en de Waterwolf wel. Waaronder nog de onderlinge confrontatie waarbij ze bij ons in het Bijlmerbad op bezoek komen. Verder spelen zij nog 4 wedstrijden tegen de top 5 uit de competitie. Zaak voor Triton is dus winnen van de Waterwolf en hopen dat zij nog ergens een steek laten vallen. Mede door het doelpuntenfestijn tegen Haarlem staat Triton qua doelgemiddelde bovenaan en is winst tegen de Waterwolf en nog een mistap van hen genoeg om de koppositie over te nemen. Het belooft dus nog een zeer spannend slot te worden van deze competitie.

23 Waterpolo De heren 3 is het nieuwe jaar nog niet zo goed begonnen. Hun eerste wedstrijd werd afgelast door de sneeuw. Niet in het bad maar op de weg was het spekglad en werden er meerdere wedstrijden afgelast, zodat men niet de weg op hoefde. Daarna werd er 3 maal verloren tegen: ZPCH, de Meeuwen en DJK sar. Geen goede start nog tot dusver, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ze dit nog recht gaan zetten. De inhaalwedstrijd tegen het IJ staat gepland op 17 april 2010 om uur. Triton 3 staat nu op de 7e plaats op de ranglijst. Alle teams heel veel succes de aankomende maand!

24 Waterpolo Jeugd De jeugd is voor onze club erg belangrijk want het is tenslotte de toekomst. Dit seizoen is er begonnen met een nieuwe indeling waarin de jeugd meer plaats krijgt om door te stromen. Er speelt een aantal jeugdspelers in de Heren 2 en een aantal hebben ook al bij het 1e gespeeld. Stan den Hartog heeft zelfs helemaal de overstap naar het 1e team gemaakt. Desondanks zijn wij nog steeds op zoek naar meer jeugd. Vooral de jongeren vanaf 12 jaar missen we nog. We hebben na veel werving al 4 aspiranten bij elkaar en hopen er dus nog een aantal bij te krijgen zodat wij een team ervan kunnen maken. Maar vanaf 8 jaar ben je ook zeer welkom bij de club. Dus heb jij zin om te waterpoloën? Wacht dan niet en kom een keertje mee trainen. Neem al je vrienden mee want we willen zo veel mogelijk jeugd verzamelen. Waterpolo is leuk en ook goed te combineren met bijvoorbeeld diplomazwemmen. Dan heb je je stukje balvaardigheid alvast geoefend. Check voor meer informatie de website Of stuur een mail naar: triton_waterpolo@hotmail.com Schreeuw Triton naar de overwinning! Voor de toeschouwers die ons nog niet hebben kunnen vinden. We spelen dit seizoen alle thuiswedstrijden in het Bijlmerbad. Dit zwembad is gelegen op het Anton de Komplein naast de Amsterdamse Poort. Wil je een keer een wedstrijd bezoeken of ben je benieuwd naar de standen van de teams of het programma? Kijk dan op de website van Kring Utrecht. Aangezien het sportcentrum geen parkeergelegenheid heeft, kunt u het beste de Q- park op de Flierbosdreef aanhouden. Stefan Overmars (Heren 2)

25 Wedstrijdzwemmen Data Onderlinge Wedstrijden De schrik was groot toen we er afgelopen maand achter kwamen dat het Clubweekend in hetzelfde weekend was gepland als het tweede deel van onze Onderlinge Wedstrijden op zondag 25 april Het tweede deel van onze Onderlinge Wedstrijden zal plaatsvinden op Zondag 13 juni 2010 aan het eind van de middag. De datum voor het eerste deel is niet veranderd. Deze wedstrijd zal binnenkort gezwommen worden op vrijdag 12 maart in het Victoriabad. De prijsuitreiking en de bekendmaking van de Clubkampioenen zal een week na het tweede deel plaatsvinden, op zondag 20 juni 2010, om 9.45 uur in het Clubhuis. Wij hebben daarom gezocht naar een nieuwe datum en dat is gelukt! Noteer deze data alvast in je agenda!

26 Wedstrijdzwemmen Datum Trainingsweekend 2010 Ook zijn we alweer druk bezig met het plannen van ons Trainingsweekend in september. We hebben een mooie locatie kunnen boeken van september 2010! Hou dit weekend dus vrij! Uitreiking Prestatiebekers en vrije slag bekers op 31 januari 2010 (foto s op de website) Op zondag 31 januari 2010 heeft de Prestatiebekeruitreiking over het jaar 2009 plaatsgevonden. De prestatiebekers zijn wisselbekers en worden elk jaar uitgereikt om degene die zijn of haar tijden het afgelopen jaar het meest heeft verbeterd eens extra in het zonnetje te zetten. Trainingsweekend 2009

27 Wedstrijdzwemmen Er zijn zes prestatiebekers, elk voor een verschillende leeftijdscategorie. Voor de jongste zwemmers is er de mini-pupcup voor kinderen tot 9 jaar en voor de oudste zwemmers vanaf 17 jaar de Jaap Kuiper- Trofee. Daar tussenin zitten nog vier categorieën, namelijk tot 11 jaar, tot 13 jaar, tot 15 en tot 17 jaar. Er zijn geen aparte meisjes- en jongenscategorieën. Paul Bunnik heeft dit jaar precies uitgelegd hoe de punten voor de prestatiebekers worden berekend. Voor elke honderdste van een seconde verbetering, krijg je één punt. Dat is voor alle wedstrijdzwemmers een hele rekensom, waarvoor gelukkig een programmaatje bestaat. Het leuke aan de prestatiebekers is dat iedereen hem kan winnen en niet alleen de mensen die het hardst zwemmen. Want het gaat om de verbetering van je eigen tijden. Als je net begonnen bent met wedstrijdzwemmen en in het begin nog niet zulke hele snelle tijden neerzet, is het gemakkelijker om die tijden te verbeteren, dan als je al heel hard zwemt.

28 Wedstrijdzwemmen De winnaars zijn dit jaar geworden: Categorie Naam Punten Mini-Pupcup Onder de 9 jaar Marieke Gorter 8259 Pupcup Onder de 11 jaar Nienke van der Zee Tienerbokaal Onder de 13 jaar Lars van der Zee Junior Trofee Onder de 15 jaar Marieke de Rooij Midicup Onder de 17 jaar Mark Bunnik 4745 Jaap Kuiper Trofee 17 jaar en ouder Caroline Schreuder 4286 Dit jaar is tevens een oude traditie in ere hersteld. De winnaars van de prestatiebekers hebben namelijk een prachtige oorkonde gekregen als herinnering, omdat de prestatiebekers volgend jaar gewoon weer ingeleverd moeten worden.

29 Wedstrijdzwemmen Winnaars vrije slag bekers 2009 Daarnaast zijn ook de vrije slag bekers uitgereikt. Dit zijn bekers die we uitreiken aan zwemmers die op de 100 vrij onder een bepaalde limiet hebben gezwommen. Voor meisjes onder de 16 is de limiet Marieke de Rooij is het gelukt er onder te duiken met een tijd van , gezwommen op 29 maart Voor jongens onder de 16 is de limiet Zowel Wietse de Haan als Kevin Hooyer zijn hieronder gedoken. Wietse zwom en Kevin , beiden op 15 november In de categorie dames zijn er geen vrije slag bekers gewonnen. Daarvoor moet er onder de worden gezwommen. En in de categorie heren heeft Remco Joukes de magische grens van doorbroken in een tijd van op 18 januari 2009! Een geweldige prestatie van jullie allemaal.

30 Wedstrijdzwemmen 17 januari 2010: Competitie deel 3 (Nieuw Vennep), door Mariëlle Joukes Op zondag 17 januari hadden wij alweer de 3 e zwemcompetitie in Nieuw Vennep. De wedstrijd ging gelijk van start met de 4x 100 meter wisselslag heren. Met een tijd van behaalden Remco, Ewout, Chester en Pascal de eerste plek. Geweldig gedaan mannen! De sfeer was zeker weer goed tijdens deze wedstrijd. Triton was weer duidelijk aanwezig en je kon zien dat wijeenhechtteam zijn.! Ikhoop datwe ditook kunnen volhouden en dat we van elke wedstrijd een gezellige en spannende wedstrijd maken! De dames haalden een 2e plek bij de 4x 100 meter vrije slag. TOP!!! Ondanks dat er wat minder PR s zijn gezwommen hebben we toch in totaal maar liefst 13 gouden, 14 zilveren en 9 bronzen medailles opgehaald. Kevin Hooyer behaalde op de 200 meter wisselslag een dikke PR van 15 seconden! Hartstikke goed gedaan Kevin! De volledige uitslagen vind je op de website.

31 Wedstrijdzwemmen 24 januari 2010: Speedowedstrijden deel 3 (Hilversum), door Sandra Varkevisser En ja hoor, daar gingen de speedbootjes weer op zondag 24 januari. In een wit winterwonderland met de auto naar Hilversum. Onder leiding van Jasper, Pascal en Li-Anne moest er weer gezwommen worden in Hilversum voor alweer het derde deel van de Speedowedstrijden. Ook zo benieuwd naar de uitslagen van de Speedowedstrijden? Kijk dan hier. Er is super goed gepresteerd door onze Speedo s. Er zijn weer heel wat PR's gezwommen (dat is weer goed voor de PR pot). En ja, helaas zijn er ook een paar diskwalificaties, maar daar moeten we het positieve uit halen en daar leren we weer van. Jongens allemaal weer goed gedaan!!!

32 Wedstrijdzwemmen 7 februari 2010: Kring Sprintkampioenschappen (Hilversum), door Caroline Schreuder En dan waren er nog de Kring Sprint wedstrijden op 7 februari. Voor het eerst allemaal in onze mooie nieuwe blauwe Triton-shirts. Het was een heel mooi gezicht en Triton valt er goed door op. De Kring Sprintwedstrijden duren de hele dag. s Morgens de junioren en senioren in de series. Per leeftijdscategorie gaan de beste 6 van ieder nummer naar de finales later in de middag. Tussen de series en de finales van de junioren en de senioren in zijn de Speedo s aan de beurt. Voor hen was er maar één wedstrijd, dus zonder finales. Natuurlijk wordt dan meteen alles uit de kast gehaald, want er zijn direct medailles te verdienen! De Triton jongens en meisjes hebben het ongelooflijk goed gedaan en bij de prijsuitreiking klonk veelvuldig onze Triton-yell: T-R-I! TRI TRI TRI! T-O-N! TON TON TON! TRITON!!! Jasper en Pascal hielden geen stem meer over. Gouden medailles waren er voor Lianne Schoonderwoerd, Nienke van der Zee, Julien Luursema en zelf twee maal voor Anna Morsink! Jullie mogen je echt kringsprintkampioen noemen! Gefeliciteerd!.

33 Wedstrijdzwemmen Zilveren medailles waren er voor Julien Luursema, Nienke Aalbers, Jesse Groenendaal en zelfs drie zilveren medailles voor Inge Vijsma! Heel knap gedaan allemaal! En tenslotte waren er ook nog bronzen medailles voor Nienke van der Zee en Julien Luursema. Allebei van harte!!! Voor de junioren en senioren was het dus de kunst om in de series bij de eerste 6 te eindigen, want dan had je recht op een plaats in de finale en dus kans op een medaille. De volgende zwemmers gingen die avond trots met een medaille naar huis: Goud was er voor Boukje Aalbers, Dominique Luursema en Marit Plukker. Heel hartelijk gefeliciteerd, kringsprintkampioenen! En zilver was er voor Boukje Aalbers, Marieke de Rooij, Lars van der Zee en Kevin Hooyer. Knap gedaan en van harte! In totaal zijn er tijdens deze wedstrijden 44 PR s gezwommen!! De volledige uitslagen vind je op de website, voor de minioren en de senioren

34 Wedstrijdzwemmen Afmelden bij zwemwedstrijden, een serieuze zaak Omdat we in het afgelopen half jaar alweer 3 boetes hebben ontvangen, willen we hierbij de regels voor het afmelden bij zwemwedstrijden nog eens duidelijk op een rijtje zetten. Deze regels zijn opgelegd vanuit de zwembond. We willen jullie en jullie ouders vragen om hier goed rekening mee te houden. De hoofdregels zijn: 1. Afmeldingen moeten 24 uur voor het begin van de wedstrijd bij de organiserende vereniging bekend zijn. Je komt dan met de opmerking AFGEM in de uitslag. Er volgt geen boete. 2. Als je te laat wordt afgemeld (dus minder dan 24 uur voor het begin van de wedstrijd), dan kom je met NG (niet gestart) in de uitslag en volgt een boete van 2,55 (voor de wedstrijd). 3. Als je niet wordt afgemeld, dan kom je met NGZA (niet gestart zonder afmelden) in de uitslag en volgt een boete van 7,65 per start. 4. Als je tijdens een wedstrijd ziek wordt of geblesseerd raakt, dan moet je met de ploegleider naar de scheidsrechter om je af te melden. Deze afmelding geldt dan voor de hele wedstrijd. Afmelden voor één nummer, bijvoorbeeld schoolslag, is niet mogelijk. Gelukkig zijn er uitzonderingen op deze regels en kan de vereniging die een wedstrijd organiseert soepeler regels hanteren. In de meeste gevallen kan namelijk tot aan het begin van de juryvergadering boetevrij afgemeld worden. Dat is ongeveer 30 minuten voor het begin van de wedstrijd (tegelijk met het inzwemmen).

35 Wedstrijdzwemmen Als er wel een boete gegeven wordt, int de zwembond deze automatisch bij Triton, maar de boetes zullen doorberekend worden aan de zwemmers. Dus meld je op tijd af, dan worden er geen boetes opgelegd. En op tijd afmelden is niet pas op zaterdagavond een mailtje sturen. Je kunt er niet van uitgaan dat het mailtje op tijd gelezen wordt. Dus mocht je in de loop van de dag voor de wedstrijd ziek worden, bel dan even om je af te melden. Dan weet je zeker dat de afmelding tijdig aan het jurysecretariaat wordt meegedeeld. Op de uitnodiging voor de wedstrijd staat altijd bij wie je je moet afmelden. Verzamelen voor een zwemwedstrijd (i.v.m. afmeld- en boete regels) Voor elke wedstrijd staat verder ook altijd op de uitnodiging waar en hoe laat wordt verzameld. We proberen altijd zoveel mogelijk als vereniging (dus met elkaar) naar een wedstrijd toe te gaan. Voor de ploegleiding is het dan ook meteen duidelijk wie er wel en wie er niet is. Dit laatste is met name belangrijk in verband met de eerder genoemde afmeld- en boeteregels. Als je op eigen gelegenheid naar een wedstrijd gaat en je bent wat aan de late kant (file), dan moet de ploegleiding kiezen: afmelden of afwachten of je nog komt. Kiest de ploegleiding voor afmelden, dan hoef je geen boete te betalen, maar mag je niet meer zwemmen. Ook niet als je toch nog komt. Kiest de ploegleiding voor afwachten, en je komt vervolgens niet of te laat opdagen, dan moet Triton een boete betalen.

36 Wedstrijdzwemmen Daarom willen we jullie verzoeken om voor een wedstrijd zoveel mogelijk op het afgesproken tijdstip te verzamelen bij het clubhuis. We begrijpen dat verzamelen meer tijd kost dan wanneer je op eigen gelegenheid gaat. Maar samen rijden brengt ook gezelligheid. Denk eens aan het in één auto zitten met je vrienden (in plaats van altijd met maar je broer of zus). En als het eens nodig is om op eigen gelegenheid te gaan, zorg dan dat dit van tevoren bekend is bij de ploegleiding en dat je het telefoonnummer van de ploegleiding bij je hebt. Je kunt dan even bellen als het even anders loopt dan verwacht. Inning PR-bijdragen Het is alweer even geleden dat we voor het laatst de vrijwillige bijdragen voor de PR-pot hebben geïnd. En in de tussentijd worden er steeds meer PR s gezwommen door de wedstrijdzwemmers. Zoals u weet komt het geld dat wordt opgehaald geheel ten goede aan de wedstrijdzwemmers. Met deze bijdrage organiseren we namelijk extra activiteiten tijdens het trainingsweekend en andere festiviteiten. De volgende inningsdatum is nu vastgesteld op vrijdag 12 maart tijdens de Onderlinge wedstrijden ofwel op 14 maart tijdens de Competitie. U krijgt via de uitnodigingsmail voor deze wedstrijden meer informatie over de hoogte van de vrijwillige bijdrage.

37 Wedstrijdzwemmen Voor elk gezwommen PR van álle wedstrijdzwemmers betaalt u 0,05. Het maximale bedrag dat per keer wordt geïnd niet hoger liggen dan 3,50. Per gezin betaalt u natuurlijk maar één maal de bijdrage. Indien u zich nog niet heeft aangemeld als sponsor van de PR-pot, dan kan dit vanzelfsprekend alsnog. U kunt dit doen via een mailtje aan Mary de Vries (mary.devriesvanbeest@zonnet.nl) of Thea Renzenbrink (j.a.renzenbrink@versatel.nl). Van verschillende hebben wij echter al eens de vraag gekregen of de inning van de PR-bijdragen niet via automatische incasso kan. Als we hiertoe overgaan, kunt u bijvoorbeeld door middel van een handtekening op onze lijst met sponsoren van de PR-pot aangeven dat u akkoord gaat dat er 4 à 5 keer per jaar een vrijwillige PR-bijdrage van uw rekening wordt afgeschreven. Bij de volgende inning kunt u alvast aangeven of u dit wenst.

38 Wedstrijdzwemmen Wedstrijdkalender Voor de komende maand staan de volgende wedstrijden op het programma: Zondag 7 maart 2010: Meerkamp in Bussum, met de Otters het Gooi en het Y. Vrijdag 12 maart 2010: Onderlinge wedstrijden deel 1, van uur, gewoon tijdens onze normale trainingstijden in het Victoriabad in Weesp. Zondag 14 maart 2010: Competitie deel 4. In Hilversum dit keer. Laten we hierbij allemaal keihard ons best doen, om de goede resultaten van de eerste twee delen te evenaren! Zondag 21 maart 2010: Speedo deel 4 in Hilversum. Zondag 21 maart 2010: Voor de masters het 4 e deel van het Zuyderzee Mastercircuit in Amersfoort. Dat was het weer voor zover. Tot de volgende keer en veel succes bij de wedstrijden! Namens de zwemcommissie, Caroline Schreuder

39 Masterzwemmen door Ineke en Paul Bunnik. Vrijdag 22 januari vertrokken de eerste Masters rond uur richting Vlaardingen voor de ONMK (Open Nederlandse Master Kampioenschappen). Nadat we aangekomen waren bij het hotel, konden we direct inchecken. Paul en Tim konden zich vast installeren, Ineke moest nog even wachten tot de andere dames gearriveerd waren. Na een kopje koffie in het hotel zijn we richting zwembad gelopen. Daar aangekomen hebben we ons met de Tritonvlag op de tribune geïnstalleerd. Op dat moment was er nog genoeg ruimte voor zowel de zwemmers als de toeschouwers. Tim ging inzwemmen om zich voor te bereiden op zijn eerste NMK 1500 meter. Na twee uur wachten mocht hij dan eindelijk in de laatste serie starten. Na een goede race, derde overall, kwam hij uit het water. Het eerste goud was binnen. Hierna zijn we even teruggegaan naar het hotel waar Ellen, Caroline en Francine ook net gearriveerd waren. Ondertussen liet Ewout, ook voor hem zijn eerste NMK, weten dat hij in het zwembad zat. Daarom met z n zessen weer richting het bad gelopen. Paul en Ewout moesten zich immers klaarmaken voor de 50 school. Dit leverde een 5 e plek op voor Ewout en een 3 e plek voor Paul. Ook Francine zwom 50 school en dit leverde haar een zilveren medaille op.

40 Daarna was de 100 wissel voor Paul, Ewout, Francine en Caroline. Ook hier werden weer medailles gescoord, nl. Paul: goud, Ewout: brons, Francine: zilver en Caroline: brons. De dag was nog niet voorbij, want Tim moest naar de start voor de 200 vlinder. Hier moest hij genoegen nemen met een 4 e plek. En eindelijk was het tijd voor het laatste programma van de dag: de 200 rug voor Caroline en Ellen. Hier was een 3 e plek voor Caroline en een 5 e voor Ellen. Al met al een geslaagde eerste dag voor Triton. 8 medailles. Ondertussen was het toch wel laat (21 uur) geworden en moesten we nog eten. Dit hebben we maar in het hotel gedaan en daar bleek maar weer dat sport verbroedert, want als er een sporter alleen aan een tafeltje wil gaan zitten, dan nodig je hem toch gewoon uit om gezellig bij de groep te komen. Dus zo zat Triton samen met Arnold de Rover van de Futen aan tafel. Na zoveel gezelligheid toch maar richting hotelkamer, anders wordt er zaterdag niet goed gepresteerd en Ewout en Mary moesten nog naar Weesp terug. Na elkaar een goede nacht gewenst te hebben, kropen we allemaal in ons eigen bedje om vervolgens om luid gewekt te worden door het brandalarm. Alleen hadden de dames dat niet helemaal door en zijn zij nadat het geluid ophield gewoon weer in hun nestje gekropen, zonder eerst op de gang te kijken wat er aan de hand was. Pas de volgende ochtend begrepen ze, dat het misschien toch niet zo slim was geweest. Het gerucht ging dat het één van de zwemmers was, die niet in het hotel logeerde, om de tegenstanders uit te schakelen. Afijn toch maar weer richting zwembad voor de 2 e dag.

41 De speaker had ondertussen ook in de gaten, als hij een zwemmer van Triton noemde, hij even moest wachten voor hij de volgende zwemmer opnoemde, want de aanwezige supporters/zwemmers lieten hun aanwezigheid luidkeels horen. Als eerste programma was de 400 wissel gepland. Hieraan deden Paul en Tim mee. Dit leverde weer 2 bronzen plakken op. Ondertussen waren ook Lambert, Esther, Pascal en Remco gearriveerd. Esther mocht meteen starten voor de 100 rug, zij werd 6 e. Ook Caroline en Ellen gingen van start en wonnen beiden een bronzen plak. Daarna mocht ook Remco het proberen op dezelfde afstand, hij werd 4 e. Het volgende programma was de 200 vrij. Ellen ging ervoor en eindigde als 3 e. Tim en Pascal deden ook een poging, maar moesten genoegen nemen met een 6 e en 12 e plaats. Ter afwisseling de eerste estafette voor Triton 4x50 vrij. Pascal, Caroline, Jessica en Ewout zwommen naar een 3 e plek. Ook het tweede Triton team (de oudjes ) bestaande uit Lambert, Paul, Ellen en Francine behaalde een 3 e plek. Caroline mocht weer naar de start voor de 100 vlinder, niet gek een 4 e plek. Ook bij Ewout dit keer geen plak maar een 5 e plek. Voor de 50 vrij gingen naar de start: Jessica (7), Francine (2), Ewout (5), Remco (14), Pascal (5) en Lambert (9). Francine bleef haar zenuwen de baas en was haar concurrente eindelijk te snel af. Door naar de 100 school: weer brons voor Francine, een 6 e plaats voor Ewout en een 5 e plaats voor Paul. De 200 wissel eindigde voor Jessica met een 6 e plaats, voor Caroline een 5 e plaats. Ook Tim, Remco, Pascal en Paul deden een poging, maar ook zij haalden het podium niet.

42 Op naar de volgende estafette 4x50 wissel zowel voor de dames: Ellen, Caroline, Francine en Esther, als voor de heren: Remco, Tim, Ewout en Pascal een derde tijd. Dan tijd voor het laatste nummer van de zaterdag, 400 vrij. Tim doet zijn best, maar is niet tevreden met de uitslag. Dat hij toch de derde plaats heeft, kan daar niets aan veranderen en ook de PR van 10 sec. niet. Hij vond dat het sneller kon. Eerder dan de vrijdagavond konden we gaan eten. Veel spare ribs. Dan afscheid nemen van de meeste zwemmers, want alleen Jessica, Esther, Paul en Tim blijven voor de zondag. Na een goede nachtrust vroeg weer op want er moest een 800 vrij gezwommen worden door Tim en Esther. Voor Tim ging dit beter dan de 400m: hij zwom naar een 2 e plek met een Clubrecord. Ook Esther deed het goed met een flinke PR, aangezien er toch ook nog wat snellere dames waren moest zij genoegen nemen met een 7 e plaats. Paul en Jessica kwamen nog aan de start voor de 50 vlinder, goed voor een 6 e plaats voor beiden. Tim kon er geen genoeg van krijgen, dus naar de start voor de 200 school, waar hij 4 e werd, net als Paul. Tegen het einde van dag 3 zie je toch dat de prestaties wat minder worden bij Paul op de 50 rug, slechts een 8 e plaats. Maar dat geldt niet voor iedereen, want Tim zwemt toch echt nog een PR op de 100 vrij, weliswaar geen medaille maar wel een 4 e plek. Daarna doet Esther nog een poging maar blijft op een 14 e plek steken. Dan toch echt het laatste nummer van het weekend, de 4x50 wissel estafette met Jessica, Tim, Paul en Esther, helaas meer dan een 4 e plek zit er niet in. 21 medailles (2xG, 4xZ, 15xB) is natuurlijk een schitterende oogst van een lang weekend zwemmen, voor ons topsport. Moe maar voldaan keren we dan ook huiswaarts.

43

44 Maart Verjaardagen 1 Lindon Dashorst 3 Tim Tames 11 Esther Tijnagel 12 Gerald Pflug 14 Lars van Wijk 18 Amber ter Horst 19 Vanessa van Stee 20 Laura van Dalen Sanne van Dalen 21 Job van Voorst Robin Kiers 24 Rob Mooijman 26 Remco Joukes 27 Rosalie van der Meer 28 Ria Bosma-Ruiter 29 Freek van der Vliet Pieter Oosterheert Thea Renzenbrink 30 Cian Houffelaar Sjoerd Bosma 31 Melvin Bos

45 Fun Ook in de digitale Flits is er natuurlijk plaats voor Fun! Op de volgende pagina vind je een kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in. Veel kleurplezier!! Sudoku In de sudoku-puzzel moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld, en wel op zodanige wijze dat: op elke horizontale rij elk cijfer slechts één keer voorkomt in elke verticale kolom elk cijfer slechts één keer voorkomt in elk subrooster elk cijfer slechts één keer voorkomt

46

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Maart 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek De maand maart lijkt wel een rustige maand. Alles

Nadere informatie

De Flits van mei! W e

De Flits van mei! W e De Flits van mei! W e e e Woord van onze nieuwe voorzitter Triton wint prijs bij Maxis. Het Pinkstertoernooi was weer superleuk! Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! Bekijk het laatste

Nadere informatie

De Flitsen van April 2019

De Flitsen van April 2019 De Flitsen van April 2019 We e Waterpolo-jeugd kampioen geworden! Gevonden voorwerpen bij zwemwedstrijden Nieuw zwemcommissie-lid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen December 2009 Triton Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun SPECIAL: terugblik 2009 Flitsen Bestuurshoek Beste leden, Nog even

Nadere informatie

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen 2015 & aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen seizoen 2015-2016 JAARVERSLAG COMMISSIE WEDSTRIJDZWEMMEN PAGINA 1 Jaarverslag 2015 van de Commissie Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Maart 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Wat is het toch heerlijk hè, die eerste lentedagen Ik hoop

Nadere informatie

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen Triton flits Januari 2013 Redactiehoek Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi Nieuws en mededelingen Wedstrijdzwemmen met verslagen over de Prestatiebeker, de gourmetavond, de Winterkring

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Februari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belanghebbenden van Triton, Op 7 februari

Nadere informatie

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton. Deze keer is het de beurt aan de ledenadministrateur

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

De Flitsen van oktober

De Flitsen van oktober De Flitsen van oktober W e e Nieuws van de jeugdcommissie Een mooie bijdrage voor onze zwemmers met een beperking! Kom naar de Halloweenparty op 8 november! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2019

De Flitsen van Maart 2019 De Flitsen van Maart 2019 We e Save the date: Clubweekend Waterpolo heeft nieuwe voorzitter! Nieuwe trainster bij Zwemmen met beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

De Flitsen van augustus!

De Flitsen van augustus! De Flitsen van augustus! W e e Verslag Kindertriatlon Grote Club Actie gaat weer van start Deen Jeugd Sponsor actie 2014 Verjaardagen in september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun Juni 2010 TRITON FLITSEN Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Redactiehoek Sinds anderhalf jaar ontvangt ieder lid van Triton de ouderwetse

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

De Flitsen van April 2015

De Flitsen van April 2015 De Flitsen van April 2015 W e e Nieuws van de Jeugdcommissie Verslag van de vrijgezellentraining van Jessica Gevonden voorwerpen in het clubhuis e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun September 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat is de kern van allen die

Nadere informatie

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Beste Tritonners, De maand maart is weer voorbij

Nadere informatie

De Flits van December!

De Flits van December! De Flits van December! W e e Oliebollentoernooi en andere eindejaarsactiviteiten. Verjaardagen. e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal, Nog eventjes en 2013 is weer

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2016

De Flitsen van Januari 2016 De Flitsen van Januari 2016 W e e Aankondiging ALV op 17-02 om 20.00 uur Afzwemtijden Diplomazwemmen Zwemmen met een beperking Verslag Nederlandse Masters Kampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. Juni 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste Tritonleden en andere lezers, Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Januari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag wil ik beginnen

Nadere informatie

De Flits van Januari 2014!

De Flits van Januari 2014! De Flits van Januari 2014! W e e e ALV op woensdag 12 maart! Verslagen van: * M.H. van Schooten-Vader bokaal * Marathonzwemmen * Champagnetoernooi Clubweekend van 16-18 mei 2014 Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Juli 2011 TRITON FLITSEN Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Redactiehoek Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun REDACTIEHOEK Elke maand komt

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open 19.04.2009-14:30 Resultaten 1. Triton 1 Triton 2:22.19 2:24.02 Li-Anne, VERWEY 91 37.26 Nicky, KONIJN 92 Jennifer, GO 84 Jessica, HOOYER 90 2. Triton

Nadere informatie

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. november 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton, Wat gaat de

Nadere informatie

De Flitsen van December!

De Flitsen van December! De Flitsen van December! W e e Champagnetoernooi op 30 december!! Nieuws van de Jeugdcommissie Nieuws van de Clubhuiscommissie e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal,

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen!

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! De Flitsen van april W e e Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Eerste

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

September 2010 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek. Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

September 2010 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek. Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. September 2010 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Ledenwerving: het sleutelwoord voor Triton het

Nadere informatie

Informatie ZV De Watervogels

Informatie ZV De Watervogels Informatie ZV De Watervogels Zwemvereniging De Watervogels Zwemvereniging de Watervogels is al meer dan 35 jaar de zwemvereniging van Bleiswijk. De vereniging is ooit begonnen met de komst van het 16 meter

Nadere informatie

De Flits van Februari!

De Flits van Februari! De Flits van Februari! W e e LET OP: ALV verplaatst naar 10 april! De verjaardagen van deze maand! Clubrecords bij wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2017

De Flitsen van Januari 2017 De Flitsen van Januari 2017 W e e Een nieuw kandidaat-bestuurslid stelt zich voor Vriendjes/vriendinnetjesdag bij diplomazwemmen Leuke verslagen van Waterpolo PR-beker uitreiking Wedstrijdzwemmen Verslag

Nadere informatie

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen!

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! De Flits van april W e e We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Wijzigingen

Nadere informatie

De Flitsen van januari 2015

De Flitsen van januari 2015 De Flitsen van januari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Verslag en foto s van Champagnetoernooi Verslag afzwemmen Weer een jeugdcommissielid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van December 2016

De Flitsen van December 2016 De Flitsen van December 2016 W e e Maak kennis met: Onze kandidaat voorzitter Een lid van de Commissie Diplomazwemmen Een jeugdwaterpololid e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

De Flits van Februari

De Flits van Februari De Flits van Februari W e e Onze voorzitter opnieuw vader! Nieuws vanuit Trimzwemmen! Schrijf je nu in voor het Clubweekend! Neon party op 5 april! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Geboorte!!!

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2018

De Flitsen van Mei 2018 De Flitsen van Mei 2018 W e e Wat u nog niet wist over de AVG De vrijgezellentraining van Remco Save the date: 14 juli Eindeseizoensfeest! De pen van Joshua e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen.

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen. Maart 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Wie is het gezicht van Triton.. Dat bestuurs-

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Februari 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. Februari 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Februari 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste lezer, beste Triton-vriend(in),

Nadere informatie

De Flitsen van februari 2015

De Flitsen van februari 2015 De Flitsen van februari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Clubweekend 2015! Help Triton met uw lege flessen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, En dan

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2018

De Flitsen van Oktober 2018 De Flitsen van Oktober 2018 W e e Belangrijk AGV nieuws! Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Niet vergeten: Grote Clubactie boekjes inleveren Trainer gezocht bij Trimzwemmen

Nadere informatie

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Informatie- boekje Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Voorwoord Dit informatieboekje is voor ouders van zwemmers die lid zijn van ZPC De Rog. Hierin staat alle informatie over de zwemvereniging, trainingen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest Oktober 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest BESTUURSHOEK Het nieuwe zwemseizoen is pas 2 maanden

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2015

De Flitsen van Oktober 2015 De Flitsen van Oktober 2015 W e e Vacature voorzitter Vergeet de Grote Clubactie niet! Zwemmen met een beperking Verjaardagen in november e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van december 2018

De Flitsen van december 2018 De Flitsen van december 2018 We e Niet vergeten: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen en eindejaarsborrel Uit de oude doos Verjaardagen in januari e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van Februari 2019

De Flitsen van Februari 2019 De Flitsen van Februari 2019 We e Verslag afzwemmen voor diploma s Verslag NK Masters Korte Baan Onze jarigen in maart e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste Tritonners,

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz. WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl NIEUWSBRIEF DATUM: mei 2014 Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Met deze nieuwsbrief van

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. november 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen komt kijken bij Triton. BESTUURSHOEK Beste leden, Als

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen december 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Bericht van de Redactie Nieuws en Mededelingen Clubhuis Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen bestuurshoek In deze

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid?

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid? November 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Nieuw lid? Bestuurshoek Beste leden, Dat was toch schrikken toen

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

De Flits van oktober!

De Flits van oktober! De Flits van oktober! W e e Verslag Weesper ¼ triatlon Amsterdamse avond op 2 november Verjaardagen e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Wat is er leuker om met dit stormachtige

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Mei Fun. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen

TRITON FLITSEN. Mei Fun. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Mei 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Beste Tritonleden, BESTUURSHOEK

Nadere informatie

De Flitsen van augustus

De Flitsen van augustus De Flitsen van augustus We e Trainingsweekend 2015 op 11 september Zwem4daagse in week 39 Grote Clubactie start weer op 19 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo

Nadere informatie

De Flitsen van maart 2015

De Flitsen van maart 2015 De Flitsen van maart 2015 W e e Secretaris gezocht! Nieuws van de jeugdcommissie Obstakel marathon voor leden van 6-14 jaar Datum Triton feest gewijzigd Clubweekend 2015! e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

De Flitsen van November 2018

De Flitsen van November 2018 De Flitsen van November 2018 We e Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Trainer gezocht bij Trimzwemmen Binnenkort afzwemmen! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN

INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN Seizoen 2013-2014 ZWEMVERENIGING DE COLUMBIAAN [Geef hier de samenvatting van het document op. De samenvatting is een korte beschrijving van de inhoud van het document.

Nadere informatie

De Flitsen van januari 2019

De Flitsen van januari 2019 De Flitsen van januari 2019 We e Woordje van onze voorzitter Verslag Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Verslag prestatiebeker-uitreiking Binnenkort afzwemmen voor diploma s e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

De Flits van Maart. W e. Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers

De Flits van Maart. W e. Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers De Flits van Maart W e e Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste Leden, Tijdens

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen. oktober 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen BESTUURSHOEK De Leukste Club In de vorige Triton

Nadere informatie

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand!

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! De Flits van Maart! W e e Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, Triton is een club

Nadere informatie

LAC1 Hoofddorp, Programmanr m wisselslag Minioren 5 en :00 Resultaten

LAC1 Hoofddorp, Programmanr m wisselslag Minioren 5 en :00 Resultaten Programmanr. 1 200m wisselslag Minioren 5 en 6 28-9-2014-14:00 Resultaten Minioren 5 en 6, Jongens 1. Rijk, HEERE 03 De Futen 2:55.85 50m: 39.34 200m: 2:55.85 2. Marijn, SNEL 04 IJsselmeer 3:15.12 50m:

Nadere informatie

Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Mei 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Op dinsdag 21 april jl. heeft de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

KNZB Challenger Alkmaar / Alkmaar Sport Minioren Cup

KNZB Challenger Alkmaar / Alkmaar Sport Minioren Cup KNZB Challenger Alkmaar / Alkmaar Sport Minioren Cup Uitnodiging Hierbij heeft DAW het genoegen uw vereniging uit te nodigen voor de KNZB Challenger Alkmaar / Alkmaar Minioren Sport Cup. Deze wedstrijd

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. januari 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2017

De Flitsen van Maart 2017 De Flitsen van Maart 2017 W e e Clubkampioenen Triton Triton doet mee aan Sportfair Weesp Meld je snel aan voor het Clubweekend! Triatlon bij Triton! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels September 2012 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie