maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun"

Transcriptie

1 maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

2 Bestuurshoek Beste leden van Triton. Deze keer is het de beurt aan de ledenadministrateur om het voorwoord voor de Tritonflitsen te schrijven. Uiteraard gaat het dan over geld en wel geld dat de kas binnenkomt. Gelukkig mag deze ledenadministrateur zich gelukkig prijzen dat Triton beschikt over leden die heel trouw hun contributie betalen. Dat komt natuurlijk ook doordat de meeste leden een hebben afgegeven. Hierdoor wordt de contributie incassomachtiging altijd op het juiste moment geïncasseerd. Mocht het om bepaalde redenen niet lukken om te incasseren dan is een mailtje aan het betreffende lid voldoende om de contributie alsnog te ontvangen. Er zijn slechts enkele leden die hun contributie zelf overmaken naar het rekeningnummer van Triton. Op de Algemene Ledenvergadering van vorig jaar hebben we besloten om voor deze leden de contributie met 1,00 administratiekosten per maand te verhogen. Als u dit niet wilt betalen, kunt u altijd het incasso machtigingsformulier van de website downloaden en opsturen naar de ledenadministrateur. Vanaf de incasso voor de maand april wil ik via de mail facturen voor de contributie sturen. U kunt dan zien hoe het bedrag is samengesteld en controleren of het juiste bedrag geïnd wordt. Vanzelfsprekend moet het mailadres dan wel bij ons bekend zijn.

3 Bestuurshoek Op de Algemene Ledenvergadering van 28 maart a.s. Daarnaast proberen we ook op andere manieren geld binnen te krijgen. We mogen meedoen met de actie van Supermarkt Deen. Wij roepen dan ook al onze leden op om de komende maanden hun boodschappen bij Deen te gaan doen en daarmee Triton te steunen. Laten we er met z n allen voor zorgen dat Triton de komende jaren zal blijven bestaan. zullen er voorstellen gedaan worden om de kosten voor de komende jaren te verlagen. Er zullen financiële maatregelen genomen moeten worden. Het is dan ook van het grootste belang dat u op de vergadering aanwezig bent. Ria Bosma ledenadministrateur

4 NIEUWS EN MEDEDELINGEN Per januari 2012 verwelkomen wij als nieuwe leden: M. van Alphen-Loggen Francesca Hobrecker Gert-Jan Beukers Jaro Oosting Lotte Boerma Jeanno Philipsen Karin Boode Larissa van Schaik Sasha Gerrits H. Toonen Wim Gerrits André Verheul Jim Hagenstein De Flitsen van april verschijnt in week 17. De kopij hiervoor kunt u tot uiterlijk donderdag 19 april uitsluitend sturen naar: redactie@triton-weesp.nl

5 UITNODIGING ALV 2012 Op woensdag 28 maart 2012 vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van WZ&PC TRITON plaats. De vergadering wordt gehouden in het Clubhuis aan de Basisweg 3 te Weesp. Aanvang: uur. De agenda ziet er als volgt uit: 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken Verslag ALV Jaarverslagen 2011 commissies en secretariaat 5. Financieel Jaarverslag Verslag Kascommissie 2011 (De verslagen zijn ongeveer een week vóór de vergadering op te vragen bij de Secretaris) p a u z e Vaststelling contributies en presentiegelden 2012/13 8. Vaststelling begroting Verkiezing Bestuursleden Aftredend en herkiesbaar: Lambert Morsink, Robert Philipsen (a.i.), Caroline Schreuder. 10. Verkiezing Kascommissie Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de Secretaris. 11. Vooruitblik seizoen 2012/ Rondvraag en sluiting (Ingeval van stemming mogen alle leden stemmen die ten tijde van de vergadering niet zijn geschorst. Het stemrecht van een juniorlid geldt als 1, en van een seniorlid als 5.) Noteert u alvast deze vergadering in uw agenda? Rob de Vries, Secretaris.

6 WEDSTRIJDZWEMMEN Sporttassen Datum trainingsweekend 2012 Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe sporttassen die begin dit jaar zijn besteld. Door omstandigheden duurt het helaas ietsje langer dan verwacht, maar rond half april zullen ze klaar zijn. Degenen die deze mooie sporttas hebben besteld, krijgen dan een seintje om hem te komen afhalen. We houden jullie op de hoogte. Een andere veelgehoorde vraag is of er al een datum bekend is voor het trainingsweekend in Die is inderdaad bekend. Het trainingsweekend vindt dit jaar plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september. En waar kun je beter het trainingsweekend houden dan in t Campvelt in Doornspijk, een gezellige locatie in de Veluwse bossen, vlak bij een grote zandvlakte. We hebben er nu al zin in, hopelijk jullie ook! Zet de datum alvast in je agenda.

7 WEDSTRIJDZWEMMEN Van de wedstrijdvelden Voorjaarsvakantie of niet, er werden gewoon wedstrijden gezwommen. In het eerste weekend van de voorjaarsvakantie was er de laatste LAC-wedstrijd en in het tweede weekend de Talent-Cup in Amsterdam. Verder ook een verslag van de 4 e competitiewedstrijd. 26 februari 2012: LAC 3 (Zaandam), door Tim Bunnik Op 26 februari in Zaandam was alweer de laatste LAC wedstrijd van het seizoen. En omdat het de laatste wedstrijd was, stonden ook de langste afstanden op het programma, variërend in lengte die afhankelijk is van je leeftijd. We verschenen deze wedstrijd met een klein groepje aan de start, namelijk Esther Beerling, Tim Bunnik, Lars van der Zee en Nienke van der Zee. Theo (vader van Lars en Nienke) was ditmaal mee als ploegleiding en supporter en nam dus de tijden van ons op. En Ineke (moeder van Tim) was mee als jurylid.

8 WEDSTRIJDZWEMMEN We begonnen allen met de 400 wissel. Nienke en Esther gingen eerst van start en nog wel naast elkaar. Beide dames hadden deze afstand al eens gezwommen en verbeterden beiden ook (dik) hun PR. En Esther had ook nog een CR dames 25+. Na de dames mocht Lars van start. Hij volgde het goede voorbeeld van de dames en snelde ook naar een dikke PR. Als laatste op deze afstand ging Tim van start en ook hij verbeterde zijn PR en het CR heren. Ondertussen was Esther weer naar huis gegaan, maar voor de anderen stond de echte uitdaging nog te wachten. Voor Nienke de 1500 meter vrije slag (60 banen). Een hoop baantjes, maar gelukkig wordt er voor je geteld en kun je dus niet de tel per ongeluk kwijtraken. Voor de race van Nienke had ze samen met Lars nog wat tips aan mij gevraagd over hoe je zo n lange afstand het best kunt zwemmen. De tip was: rustig van start gaan en zo vlak mogelijk zwemmen, dus elke 100 meter even snel Nou en dat heeft ze gedaan ook! Elke 100 meter praktisch even snel, SUPER gedaan hoor Nienke!!! En aangezien zij, als jongste dame ooit van Triton, deze uitdaging aandurfde, was haar tijd meteen een CR!!

9 WEDSTRIJDZWEMMEN Nu mochten Lars en Tim zich wagen aan een nog langere afstand, namelijk de meter vrije slag (ja, twee km en dat zijn 80 banen!). Voor iedereen die het zich afvraagt: JA, dat doen wij voor de lol. Nog nooit iemand van Triton die in wedstrijd verband zo n lange afstand heeft gezwommen. Dus beide heren zwommen een CR. En net als Nienke zwommen beide heren een zeer mooie en vlakke race. Kortom, heel veel meters gezwommen deze middag en 5 nieuwe CR s. Dus deze dag kon niet meer stuk, maar was wel heel erg vermoeiend.

10 WEDSTRIJDZWEMMEN 4 maart 2012: Talent-Cup (Amsterdam), door Anna Morsink Op zondag 4 maart heb ik meegedaan aan de Talent-Cup in het Sloterparkbad te Amsterdam. Ik heb daar de 100 meter schoolslag en de 100 meter vlinderslag gezwommen. Er deden kinderen uit heel Nederland mee. Op de 100 meter schoolslag was ik 5e en op de 100 meter vlinderslag ben ik 8e geworden. Het was wel even wennen omdat het een wedstrijd was in een 50 meter bad, maar het was superleuk om mee te doen.

11 WEDSTRIJDZWEMMEN 11 maart 2012: Competitie deel 4 (Hilversum), door Paula van der Pouw De vierde ontmoeting van de competitie! We moesten aan de gang op zondag 11 maart, want degradatie loerde om de hoek. Daar hadden we het tijdens de trainingen al verschillende keren over gehad. Het was een thuiswedstrijd in Hilversum. Wat hadden ze een pech, Nienke Aalbers en Kevin, die beiden geblesseerd waren en niet mee konden doen. Nienke had haar pols in het gips en Kevin had een botsing met een vrachtwagen. Die ochtend kwamen er helaas nog wat afmeldingen om verschillende redenen, het ging dus spannend worden!! Gelukkig was iedereen die er wel was er helemaal klaar voor! Na een opbeurende speech en een harde yell gingen we van start. We begonnen met een spannende estafette waar we in het begin tweede lagen en heel langzaam naar de derde plek gingen om uiteindelijk als derde aan te tikken in een tijd die drie seconden boven de inschrijftijd lag.

12 WEDSTRIJDZWEMMEN Daarna kwamen onze jonge mannen aan start. Zij hebben het onwijs goed gedaan, want ze tikten aan onder de inschrijftijd en dat is natuurlijk ook de bedoeling! Helaas was dit voor hen de laatste plek en dat kwam ook doordat er echt grote jongens tussen zaten bij de concurrentie! Vervolgens kwamen onze jongste minioren aan de start, waarvan er één debuteerde. Hij ging zo in zijn race op en zag Jasper als directe concurrent en dacht met aantikken: Die wil ik voor zijn. Hij maakte zich lang met één hand en helaas, dat leverde een dis op. Jammer Wieb. Toen de 100 vrij voor junioren, waar Lianne Schoonderwoerd boven zich zelf uitsteeg met een geweldig PR en een 2e plek. De rest zwom ook geweldige PR's. Lea zwom deze afstand voor het eerst en moest dus nog een tijd neerzetten. Onze mannen in die leeftijd zijn de jongste en moesten tegen hele grote jongens. Juliën en Tjalle maakten er een spannende onderlinge strijd van en Chico en Tjalle zwommen grote PR's van rond de 5 seconden, top! Daarna de 50 rug. Alle meiden en jongens aan de start hebben PR's gezwommen. Nienke van der Zee ging er met de 2e plaats vandoor en Michelle werd net 4e. Dit was een kleine impressie van hoe het ging. In totaal hebben we 46 persoonlijke records verbroken.

13 WEDSTRIJDZWEMMEN Het grootse PR was deze keer voor Kalyee de Vries op de 200 m vrije slag waar ze haar tijd van 3.07 verbeterde naar 2.51, met dus maar liefst 16 seconden. Uiteindelijk werden we 11e en staan we nu op de 9e plek in het overall klassement. Dat betekent dat we 1 april nog een keer moeten knallen met z'n allen om te zorgen dat we die plek niet kwijtraken en misschien kunnen we zelfs nog wel een plek omhoog klimmen. Zorg dat je de avond ervoor niet te laat naar bed gaat en goed gaat slapen, ook voor degenen die naar het clubweekend zijn geweest. EEN VERMOEID LICHAAM KAN NIET OPTIMAAL PRESTEREN. Succes met de voorbereidingen!

14 WEDSTRIJDZWEMMEN Clinic startduik en rugcrawlstart voor minioren, door Michelle Warta en Lianne Schoonderwoerd Daarna gingen we van het startblok oefenen wat we net van de lage kant hadden gedaan. We kregen nog wat aanwijzingen en toen was het alweer tijd. Op 8 maart gingen we de rugcrawlstart oefenen. We moesten eerst 200 meter rugcrawl inzwemmen. Daarna gingen we van de lage kant wat rugcrawlstart oefeningen doen. Op donderdag 23 februari en donderdag 8 maart was er voor de Speedo s een startclinic. We gingen op 23 februari de start oefenen van de vlinderslag, de schoolslag en de borstcrawl. We gingen eerst inzwemmen. Daarna gingen van de lage kant allemaal oefeningen doen waar je op moet letten als je de start maakt. Zoals hoog springen en recht naar beneden duiken. Daarna gingen we van het startblok de echte start doen en het ging bij bijna iedereen heel goed. We hebben heel wat geleerd bij de startclinics.

15

16 WEDSTRIJDZWEMMEN Voor de komende maanden staan de volgende wedstrijden op het programma. Datum: Soort wedstrijd: Waar: Competitie 5 Almere-Stad Zuyderzee Mastercircuit 5 Kampen Speedo 5 Hilversum Driekamp 3 Nieuw Vennep 12/ Zomer Kringkampioenschappen Amsterdam Zuyderzee Mastercircuit 6 Grootebroek 19/ Zomer Kringkampioenschappen Amsterdam 02/ Kring Speedo Finales Hilversum Onderlinge wedstrijden 1 Weesp Onderlinge wedstrijden 2 Amsterdam ZO Heel veel succes allemaal!!

17 Foto impressie van ZMC 4 in Heerenveen Het Vintage estafetteteam Het Jonge Honden estafetteteam Opperste concentratie Altijd gezellig die Masters De laatste handelingen

18 Masterzwemmen Het laatste nieuws over de Wereldkampioenschappen Masters Het onderkomen is geboekt en betaald. Lambert gaat met zijn harem Esther, Jennifer en Ellen - in een appartement. Paul en Ineke zakken de week voor het evenement langzaam af richting Riccione met de caravan. En Pascal en Alma nemen het vliegtuig naar Bologna, de trein naar Riccione en bivakkeren vervolgens in een hotel. De nummers zijn vastgesteld en na rijp beraad is besloten geen estafetteteam samen te stellen, maar die dag met zijn achten wat van de omgeving te gaan bekijken. Reisleidster Ellen heeft in haar oneindige wijsheid besloten dat het waarschijnlijk een tripje naar Urbino wordt. Een ommuurd echt Italiaans stadje met mooie dingen om te zien, leuke straatjes om te verkennen en heerlijk pleintjes om een drankje te nuttigen. Uiteraard hebben de anderen van dit illustere reis-/zwemgezelschap nog volop de gelegenheid om hun veto uit te spreken. Wordt vervolgd.

19 VERJAARDAGEN april 1 Tim Bunnik 2 Theo Breimer 5 Savanna Kamsma 5 Mischa Huydts 6 Lars Ebbers 8 Hans Bergmans 8 David Groot 9 M.W.G. van Alphen-Loggen 10 Manon van der Linden 13 Fleur Seinen 14 Lars van der Zee 15 Casper Warnars 16 Niels de Ruijter 17 Jesse Groenendaal 17 Rimmer Theijssen 19 Wil van Kassel 19 Juliën Luursema 21 Marcel Joukes 21 Merel Kruidenberg 23 Yannick Huydts 24 Fons Plukker 27 H.A.J. Toonen 29 Annemieke de Rooij

20 FUN Ook in de digitale Flitsen is er natuurlijk plaats voor Fun! Op de volgende pagina vind je een kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in. Veel kleurplezier!! Sudoku In de sudoku-puzzel moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld, en wel op zodanige wijze dat: op elke horizontale rij elk cijfer slechts één keer voorkomt in elke verticale kolom elk cijfer slechts één keer voorkomt in elk subrooster elk cijfer slechts één keer voorkomt De cijfers in de vakjes samen de som zijn van het genoemde getal.

21

De Flits van mei! W e

De Flits van mei! W e De Flits van mei! W e e e Woord van onze nieuwe voorzitter Triton wint prijs bij Maxis. Het Pinkstertoernooi was weer superleuk! Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! Bekijk het laatste

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen 2015 & aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen seizoen 2015-2016 JAARVERSLAG COMMISSIE WEDSTRIJDZWEMMEN PAGINA 1 Jaarverslag 2015 van de Commissie Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Maart 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek De maand maart lijkt wel een rustige maand. Alles

Nadere informatie

De Flitsen van December!

De Flitsen van December! De Flitsen van December! W e e Champagnetoernooi op 30 december!! Nieuws van de Jeugdcommissie Nieuws van de Clubhuiscommissie e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal,

Nadere informatie

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen Triton flits Januari 2013 Redactiehoek Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi Nieuws en mededelingen Wedstrijdzwemmen met verslagen over de Prestatiebeker, de gourmetavond, de Winterkring

Nadere informatie

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand!

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! De Flits van Maart! W e e Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, Triton is een club

Nadere informatie

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen!

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! De Flits van april W e e We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Wijzigingen

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2018

De Flitsen van Oktober 2018 De Flitsen van Oktober 2018 W e e Belangrijk AGV nieuws! Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Niet vergeten: Grote Clubactie boekjes inleveren Trainer gezocht bij Trimzwemmen

Nadere informatie

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen!

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! De Flitsen van april W e e Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Eerste

Nadere informatie

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen.

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen. Maart 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Wie is het gezicht van Triton.. Dat bestuurs-

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2016

De Flitsen van Januari 2016 De Flitsen van Januari 2016 W e e Aankondiging ALV op 17-02 om 20.00 uur Afzwemtijden Diplomazwemmen Zwemmen met een beperking Verslag Nederlandse Masters Kampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

De Flitsen van December 2016

De Flitsen van December 2016 De Flitsen van December 2016 W e e Maak kennis met: Onze kandidaat voorzitter Een lid van de Commissie Diplomazwemmen Een jeugdwaterpololid e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2018

De Flitsen van Maart 2018 De Flitsen van Maart 2018 W e e Leuke evenementen op komst Belangrijke data voor diplomazwemmen Nieuws van onze waterpolo-mini s Verjaardagen in april e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flits van Januari 2014!

De Flits van Januari 2014! De Flits van Januari 2014! W e e e ALV op woensdag 12 maart! Verslagen van: * M.H. van Schooten-Vader bokaal * Marathonzwemmen * Champagnetoernooi Clubweekend van 16-18 mei 2014 Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2015

De Flitsen van Oktober 2015 De Flitsen van Oktober 2015 W e e Vacature voorzitter Vergeet de Grote Clubactie niet! Zwemmen met een beperking Verjaardagen in november e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van oktober

De Flitsen van oktober De Flitsen van oktober W e e Nieuws van de jeugdcommissie Een mooie bijdrage voor onze zwemmers met een beperking! Kom naar de Halloweenparty op 8 november! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flits van December!

De Flits van December! De Flits van December! W e e Oliebollentoernooi en andere eindejaarsactiviteiten. Verjaardagen. e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal, Nog eventjes en 2013 is weer

Nadere informatie

De Flits van Maart. W e. Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers

De Flits van Maart. W e. Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers De Flits van Maart W e e Nieuw: Zwemmen met een beperking Heel veel clubhuisnieuws! Verslagen van de masterzwemmers e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste Leden, Tijdens

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen December 2009 Triton Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun SPECIAL: terugblik 2009 Flitsen Bestuurshoek Beste leden, Nog even

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

De Flitsen van April 2019

De Flitsen van April 2019 De Flitsen van April 2019 We e Waterpolo-jeugd kampioen geworden! Gevonden voorwerpen bij zwemwedstrijden Nieuw zwemcommissie-lid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van maart 2015

De Flitsen van maart 2015 De Flitsen van maart 2015 W e e Secretaris gezocht! Nieuws van de jeugdcommissie Obstakel marathon voor leden van 6-14 jaar Datum Triton feest gewijzigd Clubweekend 2015! e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

De Flits van oktober!

De Flits van oktober! De Flits van oktober! W e e Verslag Weesper ¼ triatlon Amsterdamse avond op 2 november Verjaardagen e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Wat is er leuker om met dit stormachtige

Nadere informatie

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Beste Tritonners, De maand maart is weer voorbij

Nadere informatie

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun Juni 2010 TRITON FLITSEN Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Redactiehoek Sinds anderhalf jaar ontvangt ieder lid van Triton de ouderwetse

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2017

De Flitsen van Maart 2017 De Flitsen van Maart 2017 W e e Clubkampioenen Triton Triton doet mee aan Sportfair Weesp Meld je snel aan voor het Clubweekend! Triatlon bij Triton! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

De Flitsen van februari 2015

De Flitsen van februari 2015 De Flitsen van februari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Clubweekend 2015! Help Triton met uw lege flessen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, En dan

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen. oktober 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen BESTUURSHOEK De Leukste Club In de vorige Triton

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Maart 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Wat is het toch heerlijk hè, die eerste lentedagen Ik hoop

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

De Flitsen van augustus

De Flitsen van augustus De Flitsen van augustus We e Trainingsweekend 2015 op 11 september Zwem4daagse in week 39 Grote Clubactie start weer op 19 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo

Nadere informatie

De Flitsen van Juni/Juli 2018

De Flitsen van Juni/Juli 2018 De Flitsen van Juni/Juli 2018 W e e Veel geslaagden bij Diplomazwemmen Clubkampioenen Triton Start nieuwe zwemseizoen Succesvolle waterpoloclinic e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur:

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

De Flitsen van April 2016

De Flitsen van April 2016 De Flitsen van April 2016 W e e e Clubweekend 2016!!! Gezocht: redactielid Triton Flitsen Clubhuis nieuws Verslag zwemfeest op het droge Het verhaal van Karen Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2019

De Flitsen van Maart 2019 De Flitsen van Maart 2019 We e Save the date: Clubweekend Waterpolo heeft nieuwe voorzitter! Nieuwe trainster bij Zwemmen met beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Jan-Mrt 2016 RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Midden december zwommen we RWOM wedstrijd en een maand later de ONMK in het Sportcentrum in Papendrecht. Op de RWOM zwommen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

De Flitsen van November 2016

De Flitsen van November 2016 De Flitsen van November 2016 W e e Nieuws van het bestuur! Nieuws van Diplomazwemmen Oliebollentoernooi en marathonzwemmen Zwemmen met een beperking Verjaardagen in december e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

De Flitsen van April 2015

De Flitsen van April 2015 De Flitsen van April 2015 W e e Nieuws van de Jeugdcommissie Verslag van de vrijgezellentraining van Jessica Gevonden voorwerpen in het clubhuis e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van december 2018

De Flitsen van december 2018 De Flitsen van december 2018 We e Niet vergeten: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen en eindejaarsborrel Uit de oude doos Verjaardagen in januari e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flits van Februari

De Flits van Februari De Flits van Februari W e e Onze voorzitter opnieuw vader! Nieuws vanuit Trimzwemmen! Schrijf je nu in voor het Clubweekend! Neon party op 5 april! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Geboorte!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid?

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid? November 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Nieuw lid? Bestuurshoek Beste leden, Dat was toch schrikken toen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest Oktober 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest BESTUURSHOEK Het nieuwe zwemseizoen is pas 2 maanden

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2018

De Flitsen van Mei 2018 De Flitsen van Mei 2018 W e e Wat u nog niet wist over de AVG De vrijgezellentraining van Remco Save the date: 14 juli Eindeseizoensfeest! De pen van Joshua e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

De Flitsen van November 2018

De Flitsen van November 2018 De Flitsen van November 2018 We e Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Trainer gezocht bij Trimzwemmen Binnenkort afzwemmen! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. januari 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag

Nadere informatie

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. Juni 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste Tritonleden en andere lezers, Een

Nadere informatie

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Februari 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Hallo Tritonners. Januari, februari,

Nadere informatie

AMSTERDAM TALENT CUP 2013

AMSTERDAM TALENT CUP 2013 De Dolfijn organiseert op zondag 3 maart 2013 voor de derde keer de Amsterdam Talent Cup. Als erkend Talent Centrum nodigen wij graag alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes

Nadere informatie

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. november 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton, Wat gaat de

Nadere informatie

Verslag trainingsweekend

Verslag trainingsweekend We van 13 t/m 15 september op trainingsweekend zijn geweest en Nienke V., Pascalle en Franklin voor het eerst meegingen? We dit jaar naar Gorredijk in Friesland gingen? Het thema dit jaar Waterkracht was?

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

De Flitsen van augustus!

De Flitsen van augustus! De Flitsen van augustus! W e e Verslag Kindertriatlon Grote Club Actie gaat weer van start Deen Jeugd Sponsor actie 2014 Verjaardagen in september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen december 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Bericht van de Redactie Nieuws en Mededelingen Clubhuis Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen bestuurshoek In deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018)

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) 2 6 FEB. 2018 De activiteit(en) waarop de subsidieaanvraag gericht is/zijn: Internationale Sprint Cup Hagen (Duitsland)

Nadere informatie

De Flitsen van April 2018

De Flitsen van April 2018 De Flitsen van April 2018 W e e Nieuws van het bestuur Leuke evenementen op komst Wat u nog niet wist over waterpolo Nieuws van zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Flitsen van Februari 2018

De Flitsen van Februari 2018 De Flitsen van Februari 2018 W e e Verslag afzwemmen op 10 februari Opbrengst Grote Clubactie 2017 De pen van waterpoloër Emil e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter Secretaris

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2019

De Flitsen van Mei 2019 De Flitsen van Mei 2019 We e Waterpolo-scheidsrechters gezocht Verslag Clubweekend 2019 Marcel Ere-official voor het leven! Verslag NK Masters Lange Baan e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2017

De Flitsen van Oktober 2017 De Flitsen van Oktober 2017 W e e Geef je snel op voor: Oliebollentoernooi op 29 december Marathonzwemmen op 29 december En verder: Triton succesvol bij Regiokampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Welkom op de ALV G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Notulen ALV 2015 Financiën Financieel Jaarverslag 2015 Verslag kascommissie (Sonja Keijzer en Trientje Smits) Benoeming nieuwe kascommissie Voorstel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten Zwemmers! De zomer is bijna over, dus het is tijd om nieuwe doelen te stellen voor dit seizoen. We zijn blij om je te melden dat je uitgenodigd bent voor het Nationaal Studenten Zwem Competitie (NSZK)

Nadere informatie

De Flitsen van januari 2015

De Flitsen van januari 2015 De Flitsen van januari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Verslag en foto s van Champagnetoernooi Verslag afzwemmen Weer een jeugdcommissielid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van April/Mei 2017

De Flitsen van April/Mei 2017 De Flitsen van April/Mei 2017 W e e Verslag Clubweekend BBQ-Feest op 15 juli! Jeugd triatlonners presteren goed Verjaardagen in mei en juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender.

inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender. De Dolfijn organiseert voor de vierde keer de SPEEDO Fast Water Meet. Deze wedstrijd heeft inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender. Op 8 en 9 juli 2017 is

Nadere informatie

SPEEDO TALENT CUP 2016

SPEEDO TALENT CUP 2016 De Dolfijn organiseert op zondag 28 februari 2016 voor de zesde keer de Speedo Talent Cup. Graag nodigen wij alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes minioren 5 uit om mee

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Februari 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. Februari 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Februari 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste lezer, beste Triton-vriend(in),

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. november 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen komt kijken bij Triton. BESTUURSHOEK Beste leden, Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

De Flitsen van januari 2019

De Flitsen van januari 2019 De Flitsen van januari 2019 We e Woordje van onze voorzitter Verslag Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Verslag prestatiebeker-uitreiking Binnenkort afzwemmen voor diploma s e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

De Flitsen van Juni 2015

De Flitsen van Juni 2015 De Flitsen van Juni 2015 W e e Jeugdcommissie stopt na 4 jaar Verslag Clubweekend Zomerfeest op 22 augustus Zwem4daagse 21 25 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open 19.04.2009-14:30 Resultaten 1. Triton 1 Triton 2:22.19 2:24.02 Li-Anne, VERWEY 91 37.26 Nicky, KONIJN 92 Jennifer, GO 84 Jessica, HOOYER 90 2. Triton

Nadere informatie