Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun."

Transcriptie

1 Juni 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

2 Bestuurshoek Beste Tritonleden en andere lezers, Een nieuwe naam onder de bestuurshoek. Even voorstellen: ik ben Wilma Elsing, bestuurslid sinds de laatste algemene ledenvergadering, trimzwemmer, lesgever bij diplomazwemmen, lid van de diplomacommissie en niet onbelangrijk moeder van Gemmy, Jorien en Jisca Wiskerke. In het dagelijkse leven doceer ik Nederlands aan buitenlandse (aspirant)studenten en medewerkers van de Vrije Universiteit Amsterdam. Binnen het bestuur heb ik het voorzitterschap van de evenementencommissie van Margreet Kok overgenomen; gelukkig blijft zij voorlopig meedenken, onmisbaar, gezien haar decennialange ervaring. Laurens de Rooij en Pim Zandee zijn de andere leden van deze commissie; we zijn nog op zoek naar versterking. Barst je van de ideeën en lijkt het je leuk om activiteiten mee te organiseren, stuur even een mailtje: Ook als het je leuk lijkt om incidenteel te helpen bij een evenement, dan hoor ik dat graag. Het zwemseizoen loopt ten einde. De wedstrijden zijn gespeeld. De wedstrijdzwemmers hebben zondag 21 juni nog een gezellige bijeenkomst, de diplomazwemmers zullen nog afzwemmen (op maar liefst 3 verschillende data!) en we besluiten het jaar voor de jeugd met een spetterende zomer speel- en spelmiddag op 4 juli en op 15 augustus openen we het nieuwe seizoen op dezelfde wijze. Hierbij zijn alle jeugdleden van Triton welkom mét hun vriendjes/ buurkinderen etc. Op de basisscholen in Weesp zullen uitnodigingen verspreid worden: ook kinderen die (nog) niet bij Triton zwemmen zijn van harte welkom. (Zie elders in deze Flitsen, onder diplomazwemmen.)

3 Bestuurshoek En dan nieuws uit het bestuur, te beginnen met een vrolijke aankondiging: op 6 september is er een barbecue voor de vrijwilligers van Triton, bij wijze van dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. Met de barbecue van 6 september blazen we een goede traditie weer nieuw leven in. Triton is een club die drijft op vrijwilligers. Ook volledig gediplomeerde mensen draaien belangeloos mee. Dat mag best wel eens gezegd worden, daar zijn we trots op! Bent u nog geen vrijwilliger en zou u best uw talenten willen inzetten voor de club? Praat daar eens met een van de trainers/lesgevers over, zij weten de weg. Er is bijvoorbeeld altijd behoefte aan baddiensten op zaterdag, tijdwaarnemers/juryleden bij wedstrijden en clubhuismedewerkers die hooguit 1x per maand een radertje van de Tritonmachine in gang houden. Bent u al een van de vele vrijwilligers? U ontvangt binnenkort een uitnodiging per , of indien wij geen mailadres van u hebben, per post. Graag melden dat u komt.

4 Bestuurshoek Op 29 september is de tweede Algemene Ledenvergadering, u vindt de uitnodiging elders in deze Flitsen. Wijnand de Kruijff en Erwin Malij zijn druk bezig om de financiën van Triton in een nieuw programma onder te brengen, opdat duidelijker inzicht gegeven kan worden in de financiële gezondheid van de club. En deze gezondheid is nog altijd in gevaar: onlangs is ons gemeld dat de poloteams niet meer incidenteel op zondag het bad mogen huren. De polo commissie en het bestuur zijn naarstig op zoek naar alternatieven (ander zwembad ofwel elke zondag in het Victoriabad). Ongetwijfeld zal dit extra kosten met zich meebrengen. Mede hierom zal Triton nog harder aan de weg moeten timmeren om nieuwe leden te werven en sponsoring te zoeken. En intussen sluipt de vakantie naderbij... Ook de Flitsen gaan met vakantie: pas in september verschijnt het volgende nummer. Het Victoriabad is gesloten van 5 juli tot 12 augustus. Tijd dus om weer op te laden voor het nieuwe seizoen. Rest mij niets dan u een heerlijke zomer toe te wensen! Wilma Elsing (evenementen@triton-weesp.nl)

5 Nieuws en mededelingen Per juni 2009 verwelkomen wij vier nieuwe leden: Floor Forrer Noa de Vries Elvira Tops Shannon Warta Weesp Amsterdam Weesp Nigtevecht Vanaf augustus 2009 komt er nog een nieuw lid: Esther Beerling Abcoude

6 Uitnodiging ALV 2e Algemene Leden Vergadering 2009 Op dinsdag 29 september 2009 vindt de tweede Algemene Leden Vergadering (ALV) van WZ&PC TRITON plaats. Tijdens de ALV van 21 april is afgesproken om uiterlijk in september 2009 de financiële cijfers over 2008 en 2009 te bespreken. Op de agenda staan derhalve de volgende onderwerpen: 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken Financieel Jaarverslag Verslag Kascommissie 2008 (De verslagen zijn ongeveer een week vóór de vergadering op te vragen bij de Secretaris p a u z e Vaststelling contributies en presentiegelden 2009/10 6. Vaststelling begroting Rondvraag en sluiting Ingeval van stemming mogen alle leden stemmen die ten tijde van de vergadering niet zijn geschorst. Het stemrecht van een juniorlid geldt als 1, en van een seniorlid als 5. Plaats van vergadering: Clubhuis aan de Basisweg 3 te Weesp. Aanvang: uur. Noteert u dit alvast in uw agenda? Rob de Vries, Secretaris.

7 Diplomazwemmen 21 diploma s bij Triton Wist je dat je bij Triton oefent voor 21 diploma s! Jazeker, als jij je A/B/C hebt, dan kun je jarenlang plezier hebben door te oefenen voor maar liefst 21 diploma s. Je begint bij zwemvaardigheidsdiploma 1, ook wel diploma 1 genoemd. Daarin oefen je de vier wedstrijdslagen zoals borst- en rugcrawl, vlinderslag en schoolslag. En je oefent voor balzwemmen, hoekduiken, koprollen en gekleed zwemmen. Door het beroemde gat in het zeil. En dan krijgen we de keuzediploma s: vijf stuks! Survival, synchroonzwemmen, wereldzwemslagen, snorkelen en balvaardigheid. Elk is een compleet diploma, waarin je heel veel leert. Bij survival is dat overleven. Je zwemt naar een boot, je klimt erin en haalt allerlei fantastische capriolen uit. Wereldzwemslagen: dan moet je denken aan de zeemansslag, de zijslag, de Japanse borstcrawl, de Engelse slag, de Duitse borstcrawl en nog veel meer. Synchroonzwemmen op muziek. Daar beginnen we na de zomervakantie mee.

8 Diplomazwemmen Snorkelen: als je daarvoor oefent ben jij straks een snorkelaar die op vakantie in zee kan snorkelen. Balvaardigheid: met een enorme worp de bal naar de andere kant van het bad werpen. Dat is toch fantastisch! Samen zijn dit dus zes diploma s op niveau 1. Vervolgens kun je diploma 2 doen en dan opnieuw vijf keuzediploma s. Dan zitten we al op 12 diploma s. Daarna naar diploma 3 en dat maakt 18 diploma s. Met het Tritondiploma en voor wie dan nog niet genoeg heeft, zijn er nog twee snorkelcertificaten. Ofwel JIJ kunt voor 21 diploma s oefenen. Vraag je buurjongen of een vriendin om mee te doen bij Triton! Einde seizoen middag zaterdag 4 juli Op zaterdag 4 juli is er de traditionele slotmiddag met vrij zwemmen voor alle leden van Triton tot 18 jaar. Vrienden en vriendinnen zijn welkom. Aanmelden is niet nodig. Tijd: uur. Meer informatie krijg je in een folder en staat binnenkort op de website.

9 Diplomazwemmen AFZWEMTIJDEN Zaterdag 27 juni uur Zwemvaardigheidsdiploma s 1, 2 en uur Keuzediploma s uur Keuzediploma s 2 Woensdag 1 juli uur TRITONDIPLOMA. Nieuwe lesrooster na de zomervakantie Eind juni hangt in de hal van het zwembad de CONCEPT-nieuwe indeling per zaterdag 22 augustus. Graag reacties zo spoedig mogelijk en niet wachten tot na de vakantie. In de zomervakantie krijg je per de nieuwe indeling. Wel of geen zwemmen rond afzwemdagen? VRIJDAGZWEMMERS Op vrijdag 26 juni is er voor de vrijdagzwemmers WEL zwemmen! Ook op de allerlaatste lesdag vrijdag 3 juli is er voor jullie gewoon zwemmen.

10 Diplomazwemmen ZATERDAGZWEMMERS Op zaterdag 27 juni is er geen zwemmen in verband met afzwemmen. Zwem jij niet af, dan is er dus geen zwemmen. En dan na de vakantie.. Eerste vrijdag-lesdag vrijdag 14 augustus. Openingsmiddag zaterdag 15 augustus. Meer info in de vakantie. Eerste zaterdag-lesdag zaterdag 22 augustus. AGENDA Kijkdagen vrijdag 3 juli, vrijdag 4 september en zaterdag 5 september (tweede helft van de les). zaterdag 27 juni Afzwemmen diploma 1 en 2, keuzediploma s 1 en 2. woensdagavond 1 juli Afzwemmen Tritondiploma Slotmiddag zaterdag 4 juli Namens de commissie Diploma zwemmen, R.G.W. Slijkoord

11 Trimzwemmen De laatste trainingen voor de vakantie: Maandag 29 juni Vrijdag 3 juli We starten weer op maandag 10 augustus U kunt ook onze website raadplegen.

12 Waterpolo

13

14

15 Wedstrijdzwemmen Een terugblik op het afgelopen zwemseizoen, door Paula van der Pouw Dit was weer mijn eerste jaar als trainer van Triton en ik vond het een super leuk jaar met jullie. We hebben aan het begin van het zwemseizoen een praatje gehouden hoe wij het trainen zagen en wat we wilden bereiken met jullie als groep. Een doelstelling die we niet in dat praatje verteld hebben, was om een hechte groep te maken die leuk met elkaar omgaat. Dit is op de eerste plaats al gebeurd met het trainingsweekend en naarmate we verder in het seizoen kwamen, kwam dit bij de wedstrijden steeds meer tot uiting. De trainingen zijn, vooral in het begin, regelmatig bezocht; het systeem om je af te melden voor een training is bij de meeste van jullie gewoon geworden. In het nieuwe seizoen streven we ernaar om dit ook bij de rest van de groep voor elkaar te krijgen. Doordat we het zwembad niet al te vroeg binnen mogen, hebben we altijd een strijd om alles op tijd klaar te hebben in het bad en om je om te kleden (we willen toch het volle uur trainen). Vervolgens moeten we er ook altijd weer op tijd uit en dit alles werkt als een geoliede machine, mijn complimenten.

16 Wedstrijdzwemmen De Competitiewedstrijden dit jaar, daar hebben we er 5 van gehad, hebben we uiteindelijk met een 6 de plek afgesloten. De eerste ontmoeting waren we 6 e, de tweede 9 e, de derde 6 e, de vierde 8 e en de laatste uiteindelijk 5 e. Deze laatste ontmoeting was ook een bloedstollende wedstrijd waar iedereen er echt voor 200 procent voor ging en die ook werd beloond met een 5 e plek. Die dag werden er ook 54 PR s gezwommen!! Als je naar alle Districten van de eerste klasse bij elkaar kijkt, zijn we 27 e geworden van de 85 verenigingen. Volgend jaar weer nieuwe kansen en hopelijk wat minder blessures en ziektes tijdens de wedstrijden. Iedereen, kijk alvast op de site om de wedstrijden die verplicht zijn alvast in te plannen zodat we geen afmeldingen meer krijgen. Daarnaast hebben we de Speedowedstrijden, de Meerkamp, een Estafettewedstrijd en de Kringkampioenschappen gehad waar iedereen weer zijn uiterste best deed om zichzelf te verbeteren. Laten we ook de Onderlinge wedstrijden niet vergeten waar iedereen weer probeerde zijn concurrent voor te blijven. Volgend jaar willen we misschien nog wel een wedstrijd aan het eind van het seizoen erbij doen (lange afstand) en wie weet een heel zwemweekend (toernooi), we zullen zien wat mogelijk is.

17 Wedstrijdzwemmen We gaan eerst vakantie vieren zodat we uitgerust kunnen beginnen aan een nieuw seizoen waar we weer gaan knallen. Probeer daarom elke week ook alle trainingen te volgen. De trainingen zijn namelijk op elkaar afgestemd en zorgen dat je niets mist.

18 Wedstrijdzwemmen Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, door Meeny de Haan Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest binnen de wedstrijdcommissie ga ik met ingang van het volgend seizoen stoppen. Ik werd 5 jaar geleden benaderd door Marcel Joukes of ik zitting wilde nemen in de wedstrijdcommissie. Ik heb er toen niet lang over na hoeven denken en meteen ja gezegd. Want met toen 2 enthousiaste kinderen die actief waren in het wedstrijdzwemmen is het wel leuk om ook iets voor het wedstrijdzwemmen te doen. Mijn taak binnen de commissie werd onder andere het notuleren van de vergaderingen, het beheren van de zwemkleding en tassen en zorgen dat er bij de zwemwedstrijden voldoende juryleden van Triton aanwezig waren. Ook het benaderen van assistentie ouders (voor als wij de organisatie hadden van een wedstrijd) was één van mijn taken. Daarnaast ben ik de cursus tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris gaan doen, een leuke cursus die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Door allerlei andere werkzaamheden kom ik tijd tekort, vandaar dat ik stop met de wedstrijd- Commissie. Ik blijf nog wel als jurylid beschikbaar voor Triton. Gelukkig had zich al een andere enthousiaste kandidaat zich aangemeld voor de wedstrijdcommissie: Sandra Varkevisser.

19 Wedstrijdzwemmen Sandra, ik wens je veel plezier toe in de wedstrijdcommissie en voor alle commissieleden: ik zal jullie missen en wil jullie bedanken voor de leuke tijd die ik met jullie heb gehad in de commissie En Meeny draagt de pen over aan Sandra Varkevisser. Mijn naam is Sandra Varkevisser en ik ben de moeder van Jordi. Ik ben geboren in Dordrecht en heb daar vanaf mijn 8e op de Zwem- en Poloclub Merwede gezeten. Ik combineerde altijd wedstrijdzwemmen en waterpolo, maar ging vanaf mijn 16e alleen nog maar waterpoloën. In 1991 ben ik naar Amsterdam gegaan en heb daar een aantal jaren waterpolo gespeeld bij de Meeuwen. De laatste jaren van mijn carrière heb ik tenslotte bij de Futen in Amstelveen hoofdklasse gespeeld. Sinds 2 jaar zit Jordi op wedstrijdzwemmen bij Triton en zo langzaam ga je wat helpen en nu zit ik in de zwemcommissie. Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen en een leuke tijd kan hebben.

20 Wedstrijdzwemmen Van de wedstrijdvelden: Aan het eind van het zwemseizoen zijn er altijd nog een aantal Kringwedstrijden om de krachten binnen de hele Kring Amsterdam het Gooi te meten. Allereerst waren er op 16, 17, 23 en 24 mei de Kringkampioenschappen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Verder waren er ook voor de minioren de Kring Speedo Finales op 13 en 14 juni in de Zandzee in Bussum. Alle minioren die bij de gewone Speedowedstrijden bij de eerste 18 van de Kring waren geëindigd, mochten aan deze finalewedstrijden meedoen. Met de Kringkampioenschappen kun je meedoen vanaf de leeftijd dat je onder de junioren valt. Voor de meisjes is dat vanaf het jaar waarin je 12 wordt en voor de jongens vanaf het jaar waarin je 13 wordt. Tenslotte heeft er ook nog een kleine ploeg Tritonzwemmers meegedaan aan de sprintlimietwedstrijden in Aalsmeer op zondag 7 juni. Hieronder de verslagen van deze wedstrijden. Gabriëlle, Mary en Theo, hartelijk bedankt voor jullie leuke bijdrage!

21 Wedstrijdzwemmen 16 mei 2009: Kringkampioenschappen deel 1, door Mary de Vries Elk jaar worden voor de Kringkampioenschappen limieten vastgesteld die afhankelijk zijn van het niveau van de zwemmers per leeftijdsgroep binnen onze kring. Dit jaar wisten maar liefst 27 Tritonzwemmers zich te plaatsen voor een of meer afstanden. Gelukkig viel het kampioenschap dit jaar niet samen met het clubweekend, maar voor degenen die examen moesten doen was het wel even puzzelen of dit nog wel in hun leerschema paste. Uiteindelijk hebben 16 zwemmers van Triton daadwerkelijk aan de Kampioenschappen meegedaan. Het programma van deze kampioenschappen is vrij vol en wordt daarom ook verdeeld over 4 dagen (2 weekenden). Het is best een pittige ervaring omdat er gezwommen wordt in een 50 meter bad (Sloterparkbad te Amsterdam). Uit ervaring weten we dat de gezwommen tijden in zo n 50 meter bad vaak wat minder zijn dan de tijden die in een 25 meter bad worden gezwommen. Veel zwemmers moeten daar even aan wennen. Er worden dus ook minder PR s en CR s gezwommen.

22 Wedstrijdzwemmen Maar als er dan een CR wordt gezwommen, mag dat zeker even vermeld worden. Op 23 mei verbeterde Ewout zijn tijd op de 50 meter vlinder met maar liefst 0.7 seconde tot en dit betekende dat alweer een CR van Martijn Putter uit de boeken verdwijnt. En dit oude record stond er toch maar liefst 17 jaar want Martijn had dit gezwommen op 23 mei 1992, dus wellicht ook tijdens Kringkampioenschappen.

23 Wedstrijdzwemmen Op zaterdag 16 mei gingen 9 zwemmers op weg naar het Sloterparkbad om zich te meten met andere zwemmers uit de Kring. Een klein gezelschap, maar ze weten het toch altijd weer gezellig te maken en je hoort de yell van Triton toch altijd weer boven alles uit. Er werden die dag geen medailles behaald, maar de concurrentie was ook best stevig met behoorlijk wat zwemmers van verenigingen die in een hogere competitieklasse zwemmen. Wel goed om eens te meten waar je dan staat tussen deze toppers! Op het programma stond als eerste de 50 meter vrij heren: Stefan eindigde op een 10 e plaats bij de categorie Bij de heren kwamen Remco, Tim Bunnik en Ewout aan de start en eindigden op resp. plaats 20, 14 en 6. Het tweede programma was de 50 meter vlinder dames: hier eindigde Marit in de categorie 1995 als 10 e, en Marieke als 4 e. De dames Boukje, Dominique en Sandra eindigden in de categorie 1997 resp. op de 4 e, 13 e en 9 e plaats. De 200 meter school was alleen voor Tim Bunnik, hij behaalde daar een 8 e plaats.

24 Wedstrijdzwemmen Dan de 400 meter vrij dames, in zo n 50 meter bad toch nog 8 banen. Hier gingen van start Boukje die als 7 e eindigde en Marieke die een 6 e plaats wist te behalen. Daarna kwamen de heren op voor de 100 meter Rugslag. Remco eindigde hier als 10 e en Ewout wist een 5 e plaats te bemachtigen. Als laatste programma was er die dag de 200 meter wissel heren. Tim Bunnik eindigde hier mooi als 5 e en Ewout had 4 e kunnen worden, maar wist een dis te krijgen en dat zijn we eigenlijk niet gewend (we zullen het dan ook maar houden op examenstress). De 100 meter schoolslag dames bracht een 13 e plaats voor Boukje, een 7 e plaats voor Dominique en een prachtige 4 e plaats voor Sandra. Marit kreeg helaas een dis.

25 Wedstrijdzwemmen 23 mei 2009: Kringkampioenschappen deel 3, door Gabriëlle van Wijk Zaterdagmiddag tegen half 1 zien we de eerste zwemmers al verschijnen bij het clubhuis. Ewout als enige heer gaat met een 8 tal dames op stap. Onder begeleiding van de heer Luursema en de heer Aalbers vertrekken we naar het Sloterparkbad in Amsterdam. Na het inzwemmen stond als eerste de 50 meter vrije slag dames op het programma en konden Boukje, Sandra en Dominique gelijk aan de bak gevolgd door de andere dames. In programma 16 zwom Ewout naar een verdienstelijke 6 e plaats op de 50 meter vlinderslag. Na bijgekomen te zijn van de vorige afstand gingen de dames, waaronder Sandra, Dominique, Jorien, Gabriëlle en Marit weer van start voor de 200 meter schoolslag met mooie resultaten, want Sandra werd 4 e en Dominique 5 e bij de junioren 1, Jorien 5 e en Gabriëlle 7 e bij de junioren 2 en Marit 4 e bij de junioren 3. Eenmaal gewend aan het grote bad ( 50 meter ) gingen we weer met volle moed aan de 100 meter rugslag beginnen waaronder een mooie 3 e plek voor Boukje. Tenslotte nog de 200 meter wisselslag dames waar Sandra een mooie 5 e plek behaalde. Al is dit het einde van het seizoen, het was een erg leuke ervaring in een schitterend bad!

26 Wedstrijdzwemmen 7 juni 2009: Sprintlimietwedstrijd (Aalsmeer), door Mary de Vries Oceanus organiseert elk jaar aan het eind van het zwemseizoen de sprintlimietwedstrijden, waarbij ook de kortste afstanden eens een keer aan bod komen. Elf zwemmers van Triton gingen de uitdaging aan en er werden maar liefst 21 PR s gezwommen! De 25 meter afstanden worden natuurlijk niet vaak gezwommen en dat levert vaak een flink aantal nieuwe of verbeterde Clubrecords op - deze keer 17 stuks maar liefst. Kijk voor de overzichten van alle Clubrecords per leeftijdscategorie weer eens op de website. Ze zijn weer helemaal up-to-date. 25 meter vrij: Voor meisjes onder de 12 stond hier een limiettijd van In de eerste serie dook Sandra al onder deze tijd en dat leverde CR nr. 1 op met een tijd van Dominique startte in serie 2, maar bleef net boven de limiettijd met In de laatste serie mocht Boukje het ook proberen - haar eerder gezwommen tijd was al sneller dan de limiettijd en zij zwom met haar tijd van dan ook een stuk van het nieuwe record af (CR nr. 2). Jessica liet het record van de dames uit 1989 nog even staan. En de limiet voor meisjes onder de 17 blijkt ook zeer scherp en blijft nog even onaangetast: Kim zwom hier wel een mooi PR. Marieke kwam heel dichtbij het CR van meisjes onder de 14 met haar tijd van (CR staat op 14.50) - wie weet kunnen we nog een korte afstandswedstrijd doen dit jaar.

27 Wedstrijdzwemmen En ook twee heren zwommen de 25 meter vrij: Kevin's inschrijftijd was uit 2003 en natuurlijk een lachertje, dat moest wel sneller kunnen en dus een mooi PR met zijn tijd van (helaas nog geen record). Ewout moest het feesten nog even uit zijn lichaam zwemmen en zwom wel een een PR naar Maar het CR blijft dus in handen van Pascal. 50 meter vlinder: Jorien ging hier van start en zwom een PR met haar tijd van Nicky zat helaas nog iets boven haar snelste tijd. 25 meter rug: Bij de meisjes onder de 12 weer 2 records op een rij. In de eerste serie doorbrak Sandra de met een tijd van (CR nr. 3) en in serie 2 zwom Boukje naar een tijd van en vestigde daarmee een scherp nieuw record (CR nr. 4). Dan stuitten we op een probleem, want vanaf meisjes onder de 14 t/m dames staan er geen limiettijden of records op de 25 meter rug. We zetten dus de gezwommen tijden van Jessica (16.60) maar vast als limiettijd voor de dames en die van Marieke (16.96) als limiettijd voor meisjes onder de 14. Noemen we dit CR's dan zijn het nr. 5 en 6.

28 Wedstrijdzwemmen Ook de beide heren, die mee waren, zwommen de 25 meter rug. Kevin slaagde er in om met 0.01 seconde het CR te verbeteren met een tijd van 15.61! Dit was een record van Ewout met een tijd van uit En ja, als je een CR zo kwijt raakt, moet je je eigen tijden en records goed aanscherpen en dat deed Ewout in de 2e serie. Hij had het CR met al op zijn naam staan, maar maakte er nu van (CR nr. 7 en 8). 50 meter school: Layla zwom de 50 meter school, nog niet voor de records, maar een PR is zeker niet mis. Ook Ewout ging voor de 50 meter school. Hij vond dat hij die tijdens de Kringkampioenschappen niet zo lekker had gezwommen, maar helaas, er zat geen PR in. 100 meter wissel: Op de 100 meter wissel werd door zowel Dominique als Jorien een mooi PR neergezet. 25 meter vlinder: Sandra bleef met 0.07 net boven de limiettijd. Boukje had al eerder onder de limiettijd gezwommen en maakte er met een mooi nieuw CR nr. 9 van. Marieke had hier ook een oude inschrijftijd en zwom het oude CR van Rebecca Pronk uit 1989 (16.30) te pletter met haar tijd van (CR nr. 10). Ook Jessica ging goed van start en zwom het CR van Caroline van februari 2009 alweer uit de boeken; werd verscherpt naar (CR nr. 11). Kim ging net als haar zus mooi van start en zwom de limiettijd naar een nieuw record (CR nr.12).

29 Wedstrijdzwemmen En bij de heren zwom Kevin hier een mooi PR (15.78) maar dat moest ook wel, want zijn inschrijftijd (21.67) kwam dan ook uit Ewout scherpte ook hier zijn eigen CR aan van naar (CR nr. 13). 50 meter vrij: Layla zette hier haar eerste tijd neer met maar verbeterde haar tijd alweer snel als startzwemster bij de estafette 5X50 vrij - daar zwom zij Jorien kon haar snelste tijd hier helaas niet evenaren. Nicky lukte het wel om weer iets van haar tijd af te halen en haar PR staat nu op meter school: Ook hier weer bij de meisjes onder de 12 een strijd om het CR. In de 1e serie mocht Sandra starten en dook hier mooi onder de limiettijd (21.00) met een tijd van 20.48, CR nr. 14 dus. In de 2e serie startten Boukje en Dominique. Helaas voor Boukje was er al een nieuw record en komt haar tijd van niet in de boeken van de CR's. Dominique ging echter nog wat sneller dan Sandra en zette het definitieve record op haar naam met haar tijd van (CR nr. 15). Bij de mannen zwom Kevin het CR van Tim Fiene (17.41) uit de boeken met zijn tijd van (CR nr. 16). En na een paar techniek tips van Remco schrapte Ewout weer een oud record op de schoolslag uit de boeken - deze keer van Michiel Hardonk (15.10 uit 1998) met een nieuwe recordtijd van (CR nr. 17).

30 Wedstrijdzwemmen 50 meter rug tenslotte: Hier ging Ewout weer van start maar kon zijn snelste tijd hier niet verbeteren. Als laatste programma stond er de 5X50 meter vrij dames en heren. We konden één damesploeg samenstellen - Layla, Marieke, Kim, Jessica en Nicky gingen hier van start en zetten een tijd neer van geen record, maar zo n estafette is wel een leuke ervaring. Het was een prettige wedstrijd - minder inschrijvingen dan verwacht en dus lekker op tijd klaar. Maar er is weer geweldig gezwommen!!

31 Wedstrijdzwemmen 13 en 14 juni 2009: Kring Speedo Finales (Bussum), door Theo van der Zee Hoe heb ik de Kring Speedo Finales beleefd? De eerste dag als jurylid (tijdwaarnemer). Je moet je dan concentreren op de baan waarin je moet klokken of de keerpunten moet controleren. En dan ben je vooral met je eigen baan bezig en hebt weinig tijd om te zien wat er in de andere banen gebeurt. Maar dat verdienen de jongens en meisjes, die daar hun uiterste best doen. En dat heb ik er graag voor over, maar je mist wel heel veel! Dat heb ik op zondag wel gemerkt. De zondag was een feest! Je kon als ouder op de tribune uit je bol gaan door de prestaties die er door de kinderen neergezet werden. Het was een feest om te zien en te horen hoe alle Triton-ouders ONZE pupillen aanmoedigden. Men probeerde ze naar een hoger niveau toe te schreeuwen, zodat ze een prestatie neerzetten. Eigenlijk moet ik PRESTATIES met hoofdletters schrijven, kijk maar naar het tabelletje hieronder: Aantal afstanden 39 Aantal PR s 32 Gemiddelde PR 7,28 seconden Gemiddelde percentage sneller (PR-tijden) 5,4% Aantal medailles 8 Aantal vierde plaatsen 14!

32 Wedstrijdzwemmen En uit die ERElijst wil ik een paar hoogtepunten halen: Lianne Schoonderwoerd op de 100 meter rug een verbetering van ruim 18 seconden (= 17%), Marieke Gorter bijna 6 seconden (= 11,6%) op de 50 meter vlinder, Lars van der Zee 38 seconden (= 11,2%) op de 400 meter vrij en nog veel meer uitzonderlijke prestaties. Dat is om trots op te zijn. Daarom lof aan al onze Speedo finalisten, te weten Nienke Aalbers, Lars Ebbers, Jesse Groenendaal, Marieke Gorter, Pieter Oosterheert, Mike Pronk, Lianne Schoonderwoerd, Job van Wijk, Lars van der Zee, Nienke van der Zee en natuurlijk de leiding niet te vergeten. Door hun gezamenlijk inspanning, de trainers die de aanwijzingen geven en de zwemmers/zwemster door het goed op te pakken kun je zulke opmerkelijke prestaties neerzetten. Neemt niet weg, dat ik op mijn eigen kinderen het meest trots ben. Op alle afstanden waarvoor zij uitkwamen zwommen ze een PR! En wat was nu het mooiste van afgelopen weekend? Zondagavond bij het naar bed brengen van mijn zoon, zei hij tegen mij: Het was een goed seizoen. En dat was het. Voor jullie toch ook?

33 Wedstrijdzwemmen Verdere mededelingen Alle uitslagen van de wedstrijden kun je natuurlijk op de website vinden. De laatste training van dit zwemseizoen is op vrijdag 3 juli. Op maandag 17 augustus beginnen de trainingen weer. De wedstrijdkalender voor dit zwemseizoen is voor de meeste wedstrijdzwemmers inmiddels leeg. Een klein aantal minioren mag echter misschien nog deelnemen aan de Jaargangfinalewedstrijd in Dordrecht. Dit is een landelijke finale voor de Speedojeugd en zal worden gezwommen op 5 juli Nienke, Mike, Jesse en Lars van der Zee hebben hiervoor een limiet gehaald, maar dit is nog geen garantie dat ze daadwerkelijk mogen starten. Want per programma worden alleen de 24 snelste zwemmers geplaatst. Even afwachten dus nog. En mocht één of meerdere van jullie mogen meedoen, ongelooflijk veel succes gewenst!!! Tenslotte willen wij iedereen een hele fijne zomervakantie toewensen!! De zwemcommissie

34 Masterzwemmen Zuyderzee Masterscircuit Grootebroek, de laatste wedstrijd van zeven. Hier moest duidelijk worden welke prijzen richting Weesp zouden gaan. Pascal, Paul en Ellen hadden alle drie nog zicht op de eerste plaats. Het zou er om spannen. Het was een grote ploeg dit keer, met zijn negenen, waarvan twee nieuwelingen. Sandra en Lambert wilden ook een keer het wedstrijdgevoel ervaren. Dat hebben ze geweten: de adrenaline gierden door hun lijf. Dit tot groot verdriet van hun tegenstanders, want wat gingen ze hard. Lambert tikte als tweede aan op de 50 school in De 25 vrij raffelde hij af in 13.60, wat uiteindelijk goed bleek voor de derde plaats. Sandra had zich ingeschreven voor de 25 vrij en 25 rug. Caroline mag wel oppassen, Sandra finishte de 25 vrij in Op het eerste nummer eindigde ze als tweede en op de 25 rug werd ze derde. Toch niet slecht voor een eerste wedstrijd. Ondanks dat Caroline al veilig bovenaan stond in het sprintklassement, finishte ze haar drie nummers in drie vette PR s. Sinds ze volledig bij de wedstrijdploeg traint, is ze niet meer te stoppen. Net als vorig jaar ging ze met het grootste beeldje naar huis.

35 Masterzwemmen Ellen bekleedde de eerste plaats in het sprintklassement, maar voelde de hete adem van Francine in haar nek. Voor twee van de drie nummers hadden ze allebei ingeschreven, welke Francine beide won. Ook op het derde nummer, de 100 wissel, wist Francine door diskwalificatie van nummer 1 de volle zes punten binnen te slepen. Ellen haalde slechts eenmaal zes punten op de 25 rug en ze was er van overtuigd, dat ze ingehaald was en als tweede in het klassement zou eindigen. Echter op twee punten verschil wist ze toch dat grootste beeldje mee naar huis te nemen. Groot was de opluchting. Volgend jaar zal alles anders zijn. Paul deed het weer ouderwets goed. Hij eindigde drie keer als eerste op de drie nummers en als eerste in het allroundklassement met de volle 60 punten. Dat houdt in dat hij tien allroundnummers heeft gewonnen! Toch was het deze laatste wedstrijd spannend, want Henk Slomp zat hem akelig dicht op de hielen, maar Paul is snel, heel snel!! Femke is eervol geëindigd op de vierde plaats van het allround klassement. Haar snelle pak betaalt zich dubbel en dwars uit, want op twee van de drie nummers zwom ze, net als de vorige keren, een dik PR. Op de 100 rug tikte ze twee tienden sneller aan en op de 50 school wist ze er zelfs een halve seconde af te halen.

36 Masterzwemmen Voor Pascal kwam het op deze laatste wedstrijd aan. Zou hij kunnen winnen van zijn concurrent? Drie nummers moest hij zwemmen en alle drie tegen zijn tegenstander. En het was close, heel close. Op twee van de drie de nummers zwom hij een PR, op de 100 wissel zelfs ruim een seconde eraf. Toch eindigde hij twee keer net achter zijn tegenstander en liep zo de eerste plaats mis. Deze zomer trekt hij zich terug in een speciaal trainingskamp om vervolgens onverslaanbaar weder te keren. Jennifer had zich dit seizoen voornamelijk geconcentreerd op het voltooien van haar studie. Het zwemmen stond duidelijk op het tweede plan. Dat weerhield haar er echter niet van om de meesten van haar tegenstandsters naar huis te zwemmen. Ook deze wedstrijd ging ze er met 13 punten vandoor en veroverde zo de tweede plaats in het sprintklassement. En op 16 juni jl. heeft ze de titel ingenieur opgehaald. Chapeau, Mevr. Ir. Go!! Een zeer geslaagd seizoen, dat kan met recht gezegd worden.

37

38 Juli Verjaardagen 3 Marianne van der Hoek 4 Paul Duyn Pim Zandee 6 Willem Herderscheê 7 Nordin Janssens 9 Erwin Malij Thijmen Sibbing 10 Cor Mühl 15 Huub Scholten Wilco Ottenhoff 17 Stefan Grijpink Mohamed el Idrissi 18 Ad Scheepmaker Lianne Schoonderwoerd 19 Caroline Schreuder 21 Gemmy Wiskerke 22 Maarten van den Bosch Martijn van Dijk Nick de Keuning 23 Fleur Nagelhout Jos Ruyterman 24 Jessica Hooyer Mette van Blokland 25 Annemarijn de Graaff 27 Dylan Kehoe 28 Chris van Voorthuizen Paul Bunnik 31 Amie Groen-Schulenberg Layla Groenendaal

39 Augustus Verjaardagen 3 Evelien Fiene-Stoop 16 Pietvan Schooten 4 Malou Scholten Michael Vonk Myron Asaad 20 Annelies Pruik Christiaan Visser 21 Mariska Boerée 5 Gerda van Lindenberg Steven Bouman 22 Dion de Vries Noa de Vries Wietse de Haan 7 Jorden Dashorst 23 Inge Horstman Nicky Konijn 8 Rick van Vliet Esther Beerling Tjebbe Bosma 25 Bas van Kesteren 10 Bas van Voorst Leon Eckhart 26 Lea Achacha 27 Teun Schrijvers 11 Andrew Hutani 29 Esther Putter 15 Sabine van Elk Kelvin Snoeys

40 September 1 Kimberley Willemsen 3 Ivar Mulder Joanita van Santen Koen van der Zee Mary de Vries-van Beest 4 Ewout van Heiningen Tim Fiene 5 Martin van Wijk Verjaardagen 7 Jacqueline van Rijswijk 15 Noeri Hentati 8 Jaimie Loohuizen 9 Boukje Aalbers Myrna van Wijk 11 Ebi Oldenkotte Frank van Lindenberg 12 Floris Hilders Nikki Roon Roseanna Hilders Sander Visser 14 Ariana Achacha Manoushka Moesker Oussama Lemrini Tijmen Jacobs 17 Job van Wijk 18 Pascal van Kassel 19 Céline Molin 20 Jasper Versteeg Stefan Overmars Yamal Kalaf 21 Collin de Vries 22 Devan Robinson 23 Jiska Wiskerke 25 Richard Overmars 28 Francesca Hobrecker Marieke de Rooij 30 Rijna Smidt Thirza Robijn

41 Fun Ook in de digitale Flits is er natuurlijk plaats voor Fun! Dit keer een extra grote Sudoku voor tijdens jouw vakantie. Op de volgende pagina vind je een kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in. Veel kleurplezier!! Sudoku In de sudoku-puzzel moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld, en wel op zodanige wijze dat: op elke horizontale rij elk cijfer slechts één keer voorkomt in elke verticale kolom elk cijfer slechts één keer voorkomt in elk subrooster elk cijfer slechts één keer voorkomt

42

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun Juni 2010 TRITON FLITSEN Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Redactiehoek Sinds anderhalf jaar ontvangt ieder lid van Triton de ouderwetse

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Maart 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek De maand maart lijkt wel een rustige maand. Alles

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

De Flits van mei! W e

De Flits van mei! W e De Flits van mei! W e e e Woord van onze nieuwe voorzitter Triton wint prijs bij Maxis. Het Pinkstertoernooi was weer superleuk! Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! Bekijk het laatste

Nadere informatie

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen December 2009 Triton Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun SPECIAL: terugblik 2009 Flitsen Bestuurshoek Beste leden, Nog even

Nadere informatie

De Flitsen van April 2019

De Flitsen van April 2019 De Flitsen van April 2019 We e Waterpolo-jeugd kampioen geworden! Gevonden voorwerpen bij zwemwedstrijden Nieuw zwemcommissie-lid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen 2015 & aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen seizoen 2015-2016 JAARVERSLAG COMMISSIE WEDSTRIJDZWEMMEN PAGINA 1 Jaarverslag 2015 van de Commissie Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

De Flitsen van augustus!

De Flitsen van augustus! De Flitsen van augustus! W e e Verslag Kindertriatlon Grote Club Actie gaat weer van start Deen Jeugd Sponsor actie 2014 Verjaardagen in september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton. Deze keer is het de beurt aan de ledenadministrateur

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Juli 2011 TRITON FLITSEN Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Redactiehoek Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun REDACTIEHOEK Elke maand komt

Nadere informatie

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. november 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton, Wat gaat de

Nadere informatie

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Januari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag wil ik beginnen

Nadere informatie

Informatie ZV De Watervogels

Informatie ZV De Watervogels Informatie ZV De Watervogels Zwemvereniging De Watervogels Zwemvereniging de Watervogels is al meer dan 35 jaar de zwemvereniging van Bleiswijk. De vereniging is ooit begonnen met de komst van het 16 meter

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open 19.04.2009-14:30 Resultaten 1. Triton 1 Triton 2:22.19 2:24.02 Li-Anne, VERWEY 91 37.26 Nicky, KONIJN 92 Jennifer, GO 84 Jessica, HOOYER 90 2. Triton

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen Triton flits Januari 2013 Redactiehoek Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi Nieuws en mededelingen Wedstrijdzwemmen met verslagen over de Prestatiebeker, de gourmetavond, de Winterkring

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2019

De Flitsen van Maart 2019 De Flitsen van Maart 2019 We e Save the date: Clubweekend Waterpolo heeft nieuwe voorzitter! Nieuwe trainster bij Zwemmen met beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

De Flitsen van augustus

De Flitsen van augustus De Flitsen van augustus We e Trainingsweekend 2015 op 11 september Zwem4daagse in week 39 Grote Clubactie start weer op 19 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo

Nadere informatie

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen!

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! De Flitsen van april W e e Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Eerste

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 8 november 2016

Nadere informatie

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun September 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat is de kern van allen die

Nadere informatie

AMSTERDAM TALENT CUP 2013

AMSTERDAM TALENT CUP 2013 De Dolfijn organiseert op zondag 3 maart 2013 voor de derde keer de Amsterdam Talent Cup. Als erkend Talent Centrum nodigen wij graag alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes

Nadere informatie

De Flitsen van December!

De Flitsen van December! De Flitsen van December! W e e Champagnetoernooi op 30 december!! Nieuws van de Jeugdcommissie Nieuws van de Clubhuiscommissie e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal,

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Maart 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Wat is het toch heerlijk hè, die eerste lentedagen Ik hoop

Nadere informatie

De Flitsen van April 2015

De Flitsen van April 2015 De Flitsen van April 2015 W e e Nieuws van de Jeugdcommissie Verslag van de vrijgezellentraining van Jessica Gevonden voorwerpen in het clubhuis e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flits van Januari 2014!

De Flits van Januari 2014! De Flits van Januari 2014! W e e e ALV op woensdag 12 maart! Verslagen van: * M.H. van Schooten-Vader bokaal * Marathonzwemmen * Champagnetoernooi Clubweekend van 16-18 mei 2014 Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Februari 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Hallo Tritonners. Januari, februari,

Nadere informatie

Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Mei 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Op dinsdag 21 april jl. heeft de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

De Flitsen van December 2016

De Flitsen van December 2016 De Flitsen van December 2016 W e e Maak kennis met: Onze kandidaat voorzitter Een lid van de Commissie Diplomazwemmen Een jeugdwaterpololid e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018)

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) 2 6 FEB. 2018 De activiteit(en) waarop de subsidieaanvraag gericht is/zijn: Internationale Sprint Cup Hagen (Duitsland)

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

De Flitsen van Juni 2015

De Flitsen van Juni 2015 De Flitsen van Juni 2015 W e e Jeugdcommissie stopt na 4 jaar Verslag Clubweekend Zomerfeest op 22 augustus Zwem4daagse 21 25 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Beste Tritonners, De maand maart is weer voorbij

Nadere informatie

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Februari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belanghebbenden van Triton, Op 7 februari

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2016

De Flitsen van Januari 2016 De Flitsen van Januari 2016 W e e Aankondiging ALV op 17-02 om 20.00 uur Afzwemtijden Diplomazwemmen Zwemmen met een beperking Verslag Nederlandse Masters Kampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2018

De Flitsen van Oktober 2018 De Flitsen van Oktober 2018 W e e Belangrijk AGV nieuws! Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Niet vergeten: Grote Clubactie boekjes inleveren Trainer gezocht bij Trimzwemmen

Nadere informatie

SPEEDO TALENT CUP 2016

SPEEDO TALENT CUP 2016 De Dolfijn organiseert op zondag 28 februari 2016 voor de zesde keer de Speedo Talent Cup. Graag nodigen wij alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes minioren 5 uit om mee

Nadere informatie

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Informatie- boekje Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Voorwoord Dit informatieboekje is voor ouders van zwemmers die lid zijn van ZPC De Rog. Hierin staat alle informatie over de zwemvereniging, trainingen

Nadere informatie

De Flitsen van december 2018

De Flitsen van december 2018 De Flitsen van december 2018 We e Niet vergeten: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen en eindejaarsborrel Uit de oude doos Verjaardagen in januari e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Mei 2010. Evenementen. Wedstrijdzwemmen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen. Diplomazwemmen Waterpolo.

TRITON FLITSEN. Mei 2010. Evenementen. Wedstrijdzwemmen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen. Diplomazwemmen Waterpolo. Mei 2010 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Ik weet niet hoe het u vergaat, maar bij

Nadere informatie

De Flitsen van oktober

De Flitsen van oktober De Flitsen van oktober W e e Nieuws van de jeugdcommissie Een mooie bijdrage voor onze zwemmers met een beperking! Kom naar de Halloweenparty op 8 november! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen. oktober 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen BESTUURSHOEK De Leukste Club In de vorige Triton

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

De Flits van December!

De Flits van December! De Flits van December! W e e Oliebollentoernooi en andere eindejaarsactiviteiten. Verjaardagen. e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal, Nog eventjes en 2013 is weer

Nadere informatie

De Flitsen van Juni/Juli 2018

De Flitsen van Juni/Juli 2018 De Flitsen van Juni/Juli 2018 W e e Veel geslaagden bij Diplomazwemmen Clubkampioenen Triton Start nieuwe zwemseizoen Succesvolle waterpoloclinic e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur:

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten.

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten. Jaarverslag 2014 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2014. Hierin is een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de organisatie en de omgeving van onze vereniging opgenomen. We mogen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2018

De Flitsen van Mei 2018 De Flitsen van Mei 2018 W e e Wat u nog niet wist over de AVG De vrijgezellentraining van Remco Save the date: 14 juli Eindeseizoensfeest! De pen van Joshua e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

De Flitsen van Juli 2019

De Flitsen van Juli 2019 De Flitsen van Juli 2019 We e e Uit het archief Afzwemmers gefeliciteerd! Clubkampioenen Triton 2019 bekend Veel oude clubrecords verbroken Steun Swim to Fight Cancer Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland De samenstellingen van de besturen van de afdelingen in 2013

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen.

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen. Maart 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Wie is het gezicht van Triton.. Dat bestuurs-

Nadere informatie

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen!

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! De Flits van april W e e We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Wijzigingen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Juli 201 6 Jaargang 4, nummer 3 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Regionale Minioren Finale 2 Voorwoord van de voorzitter Felicitaties Richard Claus 3 A

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein DV Haarlem Beste zwemvrienden,

Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein DV Haarlem Beste zwemvrienden, Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein 128 2025 DV Haarlem 06-52315233 dwtwedstrijdsecretariaat@gmail.com Beste zwemvrienden, DWT wenst jullie een heel sportief 2016 en trapt het jaar af met een uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Mei 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Mei 2019 Wedstrijdagenda Mei 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Mei 3-5 mei ONMK lb (Masters) Amersfoort aanschrijving verstuurd 11 mei DAW limietwedstrijd Alkmaar aanschrijving verstuurd 12 mei Swimkick-Minioren

Nadere informatie

De Flits van Februari

De Flits van Februari De Flits van Februari W e e Onze voorzitter opnieuw vader! Nieuws vanuit Trimzwemmen! Schrijf je nu in voor het Clubweekend! Neon party op 5 april! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Geboorte!!!

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid?

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid? November 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Nieuw lid? Bestuurshoek Beste leden, Dat was toch schrikken toen

Nadere informatie

President Allendelaan GW Amsterdam

President Allendelaan GW Amsterdam Het einde van het zwemseizoen vraagt erom om nog eens lekker te kunnen knallen op kort bad. Daarom organiseert De Dolfijn voor de tweede keer de SPEEDO Fast Water Meet. Op 27 en 28 juni a.s. is het Sloterparkbad

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 1. Grote Club actie 2. Trainingsdag junioren 24 september 2016 3. Finale pupillen 4. Club Kampioenschappen 2016 5. Vanaf 1 november nieuwe trainingsgroepen

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: september 2013 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Het seizoen weer gestart,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Bepalingen KNZB circuits Minioren - Jun ioren

Bepalingen KNZB circuits Minioren - Jun ioren Minioren-Junioren Algemeen Aan Minioren-Juniorenwedstrijden nemen jongens Minioren 2 t/m Junioren 2 en meisjes Minioren 2 t/m Junioren 2 deel. Ook Parazwemmers in deze leeftijdsgroepen kunnen deelnemen

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2015

De Flitsen van Oktober 2015 De Flitsen van Oktober 2015 W e e Vacature voorzitter Vergeet de Grote Clubactie niet! Zwemmen met een beperking Verjaardagen in november e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van februari 2015

De Flitsen van februari 2015 De Flitsen van februari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Clubweekend 2015! Help Triton met uw lege flessen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, En dan

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender.

inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender. De Dolfijn organiseert voor de vierde keer de SPEEDO Fast Water Meet. Deze wedstrijd heeft inmiddels bij veel zwemverenigingen een vaste plaats ingenomen op de wedstrijdkalender. Op 8 en 9 juli 2017 is

Nadere informatie

De Flitsen van November 2016

De Flitsen van November 2016 De Flitsen van November 2016 W e e Nieuws van het bestuur! Nieuws van Diplomazwemmen Oliebollentoernooi en marathonzwemmen Zwemmen met een beperking Verjaardagen in december e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

De Flitsen van November 2018

De Flitsen van November 2018 De Flitsen van November 2018 We e Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Trainer gezocht bij Trimzwemmen Binnenkort afzwemmen! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie