Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mei Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen."

Transcriptie

1 Mei 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

2 Bestuurshoek Op dinsdag 21 april jl. heeft de Algemene Ledenvergadering van Triton plaatsgevonden. Wij hebben tijdens deze vergadering afscheid moeten nemen van Margreet Kok, die na vele jaren Algemene Ledenvergadering 2009 actief te zijn geweest in commissies en bestuur, heeft laten weten zich niet meer herkiesbaar te stellen. Margreet, nogmaals ontzettend bedankt voor al je inzet en energie die je in Triton hebt gestoken en we zien je graag nog regelmatig in het zwembad en clubhuis! Wilma Elsing is als nieuw lid van het bestuur toegetreden. Wilma, van harte welkom! Naast het aftreden van Margreet Kok hebben wij die dag helaas ook afscheid moeten nemen van onze penningmeester, Laurens de Rooij. Hij heeft op de dag van de ALV laten weten zijn functie neer te leggen. De reden hiervoor was dat, ondanks het feit dat de kascommissie uitdrukkelijk had aangegeven dat 2008 een geslaagd jubileumjaar was, dat er tevens een gezond financieel beleid is gevoerd en dat het bestuur het volledige vertrouwen had van de kascommissie, de administratieve weergave van 2008 nog niet het benodigde niveau had, dat van een vereniging mag worden verwacht. Wij betreuren het besluit van Laurens zeer, maar begrijpen en respecteren zijn keuze.

3 Bestuurshoek In de ALV is daarom uitstel gevraagd en verkregen voor het afleggen van de financiële verantwoording over het jaar Uiterlijk in september van dit jaar zal er een extra Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd, waarin alsnog verantwoording zal worden afgelegd over de financiën Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van een nieuw boekhoudprogramma waarbij ondersteuning is toegezegd door een deskundige. Op deze manier wordt een goede basis voor de toekomst gelegd. Zoals u begrijpt, zijn wij momenteel dus op zoek naar een nieuwe penningmeester. Mocht u het leuk vinden actief te worden binnen het bestuur en deskundig zijn dan wel affiniteit hebben met het voeren van een financiële administratie, laat dat dan weten aan onze voorzitter, Fons Plukker. In de ALV is verder ook uitgebreid aandacht besteed aan het beleidsplan van Triton. Dit beleidsplan is voor iedereen beschikbaar via onze website. In het beleidsplan komen vraagstukken aan de orde zoals: Wat is het bestaansrecht van Triton? Waar willen wij naar toe? Voor wie willen wij wat betekenen, de belanghebbenden? Wat zijn de kernwaarden van onze zwem- en poloclub?

4 Bestuurshoek Dit zijn slechts enkele vraagstukken die ons heel bewust hebben gemaakt van de (maatschappelijke) rol die een sportvereniging als Triton voor de inwoners van Weesp en omgeving vervult. Inmiddels heeft het bestuur al acties ondernomen om uitvoering te geven aan het beleidsplan. Zo zijn er op regelmatige basis gesprekken met de voor Triton belangrijkste partijen, de gemeente en de exploitant en beheerder van het Victoriabad. Vanzelfsprekend houden wij jullie op de hoogte. Caroline Schreuder

5 Nieuws en mededelingen Oproep cursus tijdwaarnemer Bij elke zwemwedstrijd is altijd een flink aantal tijdwaarnemers nodig. Binnen Triton zijn er verschillende ouders die hiervoor de speciale officialcursus met goed gevolg hebben afgelegd en die bij de wedstrijden als tijdwaarnemer worden opgesteld. Maar af en toe stoppen er natuurlijk ook mensen mee en daarom willen wij hierbij weer een oproep doen, met name voor de ouders van onze relatief nieuwe wedstrijdzwemmers. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze cursus zal plaats vinden, waarschijnlijk dit najaar. Maar indien u het leuk lijkt om bovengenoemde cursus te volgen en tijdens de wedstrijden niet op de tribune te zitten, maar langs de badrand te staan, geef dat dan alvast even door via een mail aan: secretariaat-wedstrijdzwemmen@tritonweesp.nl. Elk jaar wordt de speciale official-cursus gehouden. Deze bestaat uit een 6-tal lessen en wordt afgesloten met een mondeling examen.

6 Vrijdag 8 mei 2009, 6 uur in de avond. Een uur geleden hadden we nog een wolkbreuk, maar nu is de zon alweer doorgebroken. Blije gezichten, gezichtjes vol spanning, enkele nerveuze papa s en mama s... Eindelijk is het zover: het jaarlijkse clubweekend voor Tritonleden van 6 tot 16 jaar; 56 kinderen en 13 kampleiders staan te trappelen. Lunteren, we komen eraan! Een verslag van een bijzonder geslaagd weekend. Vrijdagavond. Met een spannend en spectaculair openingsspel getiteld De oerknal zochten we onze weg door het bos, aan de hand van een rebus, op weg naar de plaats waar de appèlgroepen bekend gemaakt worden. Ook het thema is dan bekend: Reizen in de tijd. Een knal in de verte kondigt aan dat de eerste groepen al compleet zijn. Nog een knal. Bij het middelpunt van Nederland weet ieder kind bij welke groep hij hoort. Later op de avond, als de junioren naar bed zijn, is er nog een Levend TOTO: De senioren moeten allerlei prestaties leveren waarbij de groepen moeten voorspellen welke groep welk onderdeel wint. Zaterdagochtend. Nadat de kinderen uit hun warme bedjes getrommeld zijn door Jasper, de Triton- yeller, zorgt juf Jessica ervoor dat iedereen ècht wakker wordt: tijd voor Ochtendgymnastiek. Het ontbijt daarna is echt verdiend.

7 Touwtrekken, inmiddels een traditie van het clubweekend. Nu op zaterdagochtend. Wist u dat... de meisjes twee keer van de jongens hebben gewonnen? Ook op zaterdagochtend heeft elke groep zijn mascotte gemaakt. De namen hadden bijna altijd met het thema Reizen in de tijd te maken. Horloges, de zandlopers, de tijdmachines, maar of de boskonijnen al wakker waren? De prachtige mascottes konden bij de middagspelen als joker worden ingezet, om het puntentotaal te verdubbelen. Zaterdagmiddag. Na een overheerlijke lunch met ik geloof 8 verschillende soorten broodjes gezond volgt het themaspel-circuit Tijdreizigers.

8 De kamp leiders hebben zich weer heerlijk uitgeleefd in het verzinnen van behendigheids-, snelheids- en denkspelletjes. Bij De getikte klok bouwden we staartklokken, bij Zalige en zielige zandlopers holden we een zandhelling af en fabriekten we met K nex een tijdmachine. Hiernaast een foto van het balans-spel waarbij de stapel stokken, die de teams om en om bovenop de balans legden, groeide en groeide, totdat... Tijd voor Chucky voor de senioren. De senioren kregen gecensureerde fragmenten uit een film te zien, over Chucky, een pop die levend werd en aan het moorden ging... Aan drie groepen de taak om tijdens een nachtelijke boswandeling diverse moorden op te lossen en bij thuiskomst Chucky in elkaar te zetten. De groepen sjouwden de hele wandeling een romp en een hoofd met rood haar in een koffer mee, bij elke post kon een arm of been verdiend worden. Om uur was iedereen weer binnen. Tijd voor bitterballen en kaassouffleetjes! Zaterdagavond. Na de lekkere driegangen-avondmaaltijd was het weer tijd voor een nieuw spel. Levend Stratego voor de junioren en laat, heel laat het bloedstollende

9 Zondagochtend. Kort was de nacht... veel te kort. Evengoed stond ieder ook op zondag weer te dansen en te springen onder de bezielende leiding van Jessica, ditmaal bijgestaan door Annemarijn en Nicky. Zondagmiddag. En dan het spectaculaire slot. Wat een klimax.! De eerste gedachten in het Aquadrome van Amersfoort waren: is dit alles? Maar toen... de verrassing van het weekend: het torenbad werd speciaal voor ons geopend: 2 lage duikplanken, 2 hoge duikplanken met een enorme vering, maar liefst 4 duikplatforms van resp. 3, 5, 7 en 10 meter hoog! Wat volgde? Allereerst een echt moederdagontbijtje met een vers gekookt eitje! En tja, we zijn een sportclub. Op zondagochtend komen spel en sport dan heel dicht bij elkaar. Zelfbedachte sporten, zoals rugvoetbybal, voetjevan-de-vloer, klokbal, fristispel, etc. zorgen ervoor dat geest en lichaam weer in topconditie komen. En dat is nodig. Want... met een gloednieuwe bus reizen we af voor onze tussenstop in Amersfoort.

10 Rode armen, witte gezichtjes, blauwe plekken, het deerde niet: kinderen verlegden hun grenzen. Voor het eerst van een duikplank, voor het eerst van een duiktoren. De grootste waaghalzen sprongen zelfs onder luide aanmoedigingen van hun clubgenoten van de 10 meter toren!! De oe s en de ah s waren niet van de lucht. Kippenvelmomenten, adrenalinestoten, pure bewondering... Hierover raken we voorlopig nog niet uitgepraat. Meer zien? Dank aan alle leiders, maar vooral aan mevrouw Margreet Kok, die al 35 jaar mee geweest is met het clubweekend, en 25 jaar de eindverantwoordelijkheid droeg! Ze werd door de kinderen in de (zonne-) bloemetjes gezet, en (zie foto) onder leiding van ondergetekende (nieuwe voorzitter Evenementencommissie) en Jasper werd voor haar een speciale versie van de triton-yell gedaan, bedacht door Jessica en Nicky: Mevrouw Kok-Kok-Kok Heel erg bedankt bedankt bedankt! We hebben allemaal erg van u genoten. U bent SUPER SUPER SUPER! Vandaar deze yell voor u: T-R-I, tri-tri-tri, T-O-N, ton-ton-ton TRiiiiiiiiiiiiiiTON!!!! Ouders, ook op deze plaats: dank voor het vertrouwen, want zonder kinderen geen clubweekend! De kinderen hebben genoten, de leiding ook! Dus: kinderen gaan jullie weer mee, volgend jaar?

11 Dank ook aan onze sponsors: Gereformeerd Burgerweeshuisfonds (gift) ING (gift) Pover (gift) Taxicentrale Weesp-Muiden BV (korting op de buskosten) Bakker Klercq Weesp (korting op het brood) Alle mensen die loten hebben gekocht van de Grote Clubactie Gevonden voorwerpen: een lichtblauw spijkerjackje met bloemen (mt ) een donkerblauw fleecevest met opdruk (mt 140) een tube douchegel (Vichy-heren) een handdoek met gekleurde vierkantjes en figuren Mede namens de andere 12 kampleiders: Frans vd Berg, Diana Gerritsen, Emmie de Graaff, Jessica Hooijer, Margreet Kok, Jasper Kruidenberg, Robert Philipsen, Laurens de Rooij, Ron Slijkoord, Tim Tames, Nieske Veldhuizen en Pim Zandee, Wilma Elsing

12

13 Diplomazwemmen Zwemmen voor diploma s Het PROEFZWEMMEN (voor iedereen in zwemkleding), zal plaatsvinden op vrijdag 5 / zaterdag 6 juni 2009, gewoon in de les. VERHINDERD? Dan mag je inhalen op vrijdag 12 / zaterdag 13 juni! Proef- en afzwemmen Nog even en we gaan weer proefzwemmen voor de diploma s 1, 2 en 3, diploma s kunstzwemmen, survival, balvaardigheid, snorkelen, wereldzwemslagen en ook het Tritondiploma WIE BESLIST ER OF JIJ MAG AFZWEMMEN? Dat zijn de leden van de beoordelingscommissie, die bestaat uit Adriaan v.d. Broek, José Moolhuizen en R. Slijkoord.

14 Diplomazwemmen Afzwemtijden Maandag 22 juni uur Keuzediploma s 3 Woensdag 1 juli uur TRITONDIPLOMA. Helaas geen luilakzwemmen Het luilakzwemmen kan dit jaar niet doorgaan. De schoonmaakdienst van de sauna die voorheen rond uur de sauna schoonmaakte en voor ons het bad opende, heeft nu andere werktijden. Clubweekend Lunteren: springen van de 10 meter toren. Zaterdag 27 juni uur zwemvaardigheidsdiploma s 1 en uur keuzediploma s uur keuzediploma s 2

15 Diplomazwemmen In deze e-flits en op de website zul je vele foto s en wellicht een verslag zien van het zonovergoten clubweekend. Eén element halen we eruit. De springtoren van Amersfoort was een groot succes. Velen van jullie gingen, aanvankelijk wat aarzelend, van de 7 meter toren. En daarna waagden talloze jongens en meisjes de grote sprong van de TIEN meter toren. Jullie waren fantastisch. Even voorstellen: Mw. José Moolhuizen Terug van even weggeweest. José is vele jaren verbonden geweest als lesgever bij het zwemmen voor diploma s bij Triton. Ook is ze korte tijd een van de trainsters van wedstrijdzwemmen geweest. In 1996 stopte ze hiermee. Nu, 13 jaar later heten we haar weer van harte welkom. AGENDA Kijkdagen vrijdag 5 en zaterdag 6 juni (tweede helft van de les) Proefzwemmen vrijdag 5 /zaterdag 6 juni Afzwemmen diploma 3 en keuzediploma s 3 maandagavond 22 juni Afzwem diploma 1, 2, keuzediploma s 1 en 2 zaterdag 27 juni Afzwemmen tritondiploma woensdagavond 1 juli Slotmiddag zaterdag 4 juli Namens de commissie diploma zwemmen, R.G.W. Slijkoord

16 Waterpolo Hoe enerverend kan een jaar waterpolo zijn? Vorig jaar zocht het damesteam al meiden/vrouwen om te waterpoloën, zeker omdat ze wisten dat er drie gingen verhuizen en twee met zwangerschapsverlof zouden gaan. Ik zelf ben er in maart 2008 bijgekomen, maar mijn eerste wedstrijd speelde ik op het toernooi in Hattem. Het niveau in Hattem was voor mij nog wel bij te houden, maar in september begonnen we met een team waarin twee nieuwen kwamen. Voor twee nieuwen (die nooit op waterpolo hebben gezeten) is het pittig beginnen op dit niveau. We wisten dat dit een jaar zou gaan worden waarin we elkaar moesten gaan leren kennen en moesten de wedstrijden gaan zien als trainingen. En wat voor trainingen! Omdat ook de keeper met zwangerschapsverlof was, ben ik gaan keepen (als oud-handbalkeepster), maar al snel kwam ik erachter dat in het water keepen toch wel wat anders is dan met een vloer onder je voeten. Wedstrijden als 26-6 waren niet uniek, toch hebben we ook wedstrijden gespeeld van 12-7 en Wat ik zeer bewonder in alle dames die al op waterpolo zaten, dat ze zo vrolijk zijn gebleven en met veel geduld de nieuwelingen elke keer alles hebben uitgelegd van het waterpoloën en we hebben echt al heel veel geleerd, al zijn we er nog lang niet.

17 Zelf vind ik dat ik wel enorm gegroeid ben. Daar waar ik de eerste wedstrijden geen bal wist te houden, heb ik er in onze laatste wedstrijd toch 12 gehouden. En ook bij zo n wedstrijd zie je vooruit gang, de eerste keer thuis 26-6 verloren en nu 13-2 verloren. We degraderen dit jaar, maar het worden hopelijk wat leukere wedstrijden voor ons en wie weet komen we ooit weer zover dat we doorgaan (zo fanatiek ben ik wel). Gelukkig is Sandra alweer terug en zoals het eruit ziet komt Karin ook weer terug. En wat willen we nog meer dan leuke wedstrijden spelen? Nou, we zouden wel een coach willen hebben en jullie geloven het niet maar we hebben er een! De laatste twee wedstrijden hebben we al een coach gehad die veel verstand heeft van waterpolo en zich heeft voorbereid op onze wedstrijden als een echte professional. Rick van Vliet welkom bij de dames, we zijn ontzettend blij met je! Groetjes, Barbara (oh ja, je bent slecht in namen hè! Ik ben degene die op doel ligt en bier drinkt.

18

19 Waterpolo Eindstand Heren 1 Eindstand Heren 2 Eindstand Heren 3 Eindstand Heren 4 Eindstand Dames Eindstand Heren Jeugd

20 Waterpolo Eindstand Heren 1 gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 De Dolfijn Het Y De Houtrib De Otters het Gooi De Snippen Triton Zwemver. Utrecht Z.V. Hoorn De Fuut DAW Finenzo Noordkop Terug naar Waterpolo

21 Waterpolo Eindstand Heren 2 gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 De Reuring De Ham AZVD Triton Het Y S.G. Haerlem' S.G. Haerlem' DAW Finenzo Z.V. Hoorn DJK-ZAR Terug naar Waterpolo

22 Waterpolo Eindstand Heren 3 gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 Triton Oceanus De Meerkoeten De Futen Het Y Gay Swim Amsterdam IJsselmeer De Waterwolf De Snippen De Amstel Terug naar Waterpolo

23 Waterpolo Eindstand Heren 4 gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 De Otters het Gooi De Dolfijn ASZV-Spons De Otters het Gooi De Aalscholver Triton Oceanus Het Y De Meeuwen ZPCH Terug naar Waterpolo

24 Waterpolo Eindstand Dames gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 De Snippen UZSC ZWV-Nereus S.G. Ymond S.G. Amersfoort De Duinkikkers De Ham Aquarijn Het Y SG. West-Friesland Triton Terug naar Waterpolo

25 Waterpolo Eindstand Jeugd gespeeld gewonnen gelijk verloren punten voor tegen 1 Oceanus A De Amer A De Dolfijn A AZ&PC A Aquarijn A Watervlo A Triton A Z.C. Zeist A De Futen A Terug naar Waterpolo

26 Wedstrijdzwemmen Door de meivakantie waren er deze maand wat minder wedstrijden dan anders. Wat stond er op het programma? 19 april: Meerkamp deel 3 (Hilversum), door Caroline Schreuder Het laatste onderdeel van de meerkamp voor dit zwemseizoen. Dit keer had Triton de organisatie. We hebben daarom weer veel vrijwilligers opgetrommeld om te helpen met alle taken die er dan gedaan moeten worden, zoals het klaarmaken en opruimen van het bad, de programmaverkoop, extra tijdwaarnemers en juryleden, het verzorgen van koffie, thee en fris voor de juryleden, het rondbrengen van drankjes aan de juryleden en de valsestartlijn. Alle ouders die hieraan hebben meegeholpen nogmaals heel hartelijk bedankt!

27 Wedstrijdzwemmen Dan werd er natuurlijk ook nog gezwommen. Triton stond dit keer klaar met een ploeg van 38 zwemmers maar liefst. Voor de meerkamp mogen de oudste zwemmers vaak zelf de nummers kiezen die ze graag willen zwemmen. De jongere wedstrijdzwemmers worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld en leeftijdscategorieën ertussen worden ingedeeld op nummers die ze al een tijdje niet gezwommen hadden. Daarnaast een clubrecord voor Nicky Konijn op de 200 meter vrij met een tijd van (er stond een limiettijd van ). Wat een geweldige tijden Nienke en Nicky! Van harte gefeliciteerd! En weer een prachtige score van 39 PR s en twee Clubrecords! Het eerste clubrecord voor Nienke Aalbers op de 100 meter rug met een tijd van (hier stond een tijd van van Brigitte Okken uit 2004).

28 Wedstrijdzwemmen Verder ook mooie PR s voor onze jongste zwemmers, voor Tjalle Aalbers, Mechteld Beukema, Marieke Gorter, Zenna Thiry en Inge Vijsma, zowel op de 50 meter vrij als de 50 meter rug! Anna Morsink en Lianne Schoonderwoerd wisten op één van beide afstanden een PR te halen. De iets oudere zwemmers zwommen wat langere afstanden, namelijk de 100 meter vrij en de 100 meter rug. Ook hier prachtige PR s voor Jesse Groenendaal, Pieter Oosterheert, Mike Pronk, Jordi Varkevisser, Job van Voorst, Michelle Warta, Lars en Nienke van der Zee. voor Stefan Grijpink op de 100 meter vlinder, voor Jennifer Go op de 100 meter rug, voor Amber Nagelhout op de 100 meter school, voor Ewout de Vries op de 100 meter vrij, voor Marieke de Rooij en Sandra Schoonderwoerd op de 200 meter school en voor Kim Hooijer en Gemmy Wiskerke op de 200 meter vrij. Geweldig gezwommen allemaal! Een resultaat om trots op te zijn en ook een mooi resultaat voor de PR-pot. We zullen in de volgende Flits een overzicht geven van wat alle PR s tot nu toe hebben opgebracht. De volledige uitslagen kunnen jullie vanzelfsprekend weer bekijken op de website. Ook mooie PR s tenslotte voor Kevin Hooijer, Dominique Luursema en Ewout de Vries op de 50 meter rug, voor Sandra Schoonderwoerd en Kaylee de Vries op de 50 meter school,

29 Wedstrijdzwemmen 3 mei 2009: Limietwedstrijden (Aalsmeer) door Marieke de Rooij en Caroline Schreuder Een klein groepje van 5 wedstrijdzwemmers vertrok op zondag 3 mei naar Aalsmeer voor de limietwedstrijden. Deze wedstrijden zijn bedoeld om de zwemmers een extra kans te bieden om nog een limiet te zwemmen, voor bijvoorbeeld de Kringkampioenschappen of andere wedstrijden. De enthousiastelingen van Triton die hieraan meededen waren: Boukje Aalbers, Dominique Luursema, Marieke de Rooij, Marit Plukker en Ewout de Vries. En er is heel goed gezwommen! Boukje zwom bijvoorbeeld een mooie tijd van op de 100 meter rug. Dit was een PR van meer dan 1 seconde! Op de 100 wissel zwom ze ook een PR van 0,6 seconde en eindigde in een tijd van Goed gedaan Boukje! Dominique zwom alleen de 200 meter school en had daarbij de pech dat haar brilletje lekte. Tja, als je weinig ziet, zwemt het ook niet lekker. Helaas geen PR dus.

30 Wedstrijdzwemmen Ook pech voor Marit op de 100 meter school. Ze kreeg een dis omdat ze een foute slag maakte en daardoor de aangegeven zwemslag niet had uitgevoerd. Jammer Marit! Op de 200 meter vrij zette ze een tijd van neer. Geen PR, maar toch goed gedaan. Marieke heeft haar 100 meter rug waarschijnlijk gebruikt als inzwemnummer voor de 200 meter vrij. Want op de 100 meter rug zat ze ruim een seconde boven haar beste tijd. Maar op de 400 meter vrij zwom ze een ongelooflijk PR van maar liefst 37 seconden! Een prachtige tijd van , echt super gezwommen Marieke! Ewout had zijn zinnen gezet op een nieuw clubrecord op de 100 meter wissel. Het oude clubrecord op de 100 meter wissel stond sinds 1997 op naam van Martijn Putter met een tijd van Ewout zou zijn tijd dus met minimaal 1.21 seconden moeten verbeteren. Maar ja, de 100 meter wissel was het laatste nummer en wat doe je dan om je niet te hoeven vervelen? Juist, je zwemt ook nog even de 400 meter vrij om alvast een beetje in te zwemmen. Op z n gemak zwom Ewout een PR van 2 seconden op deze afstand. Wanneer ga je voor het clubrecord op de 400 meter vrij Ewout? Dat is inmiddels al 20 jaar oud. Maar goed, zijn tactiek werkte en in een geweldige race zwom Ewout een nieuw clubrecord op de 100 meter wissel in een tijd van Klasse Ewout!!! Alle uitslagen zijn weer te vinden op de website.

31 Wedstrijdzwemmen Nieuwe eisen voor zwemkleding bij zwemwedstrijden Het zal niemand ontgaan zijn, in de zwemwereld is in twee jaar tijd veel veranderd. Wereldrecords sneuvelen bijna wekelijks en toptijden uit het verleden die onaantastbaar leken, worden aan flarden gezwommen. Reden voor de internationale zwembond FINA om de eisen voor zwemkleding tijdens wedstrijden aan te scherpen. Deze regels gelden in eerste instantie voor door de KNZB georganiseerde wedstrijden, maar kringen en andere wedstrijdorganisaties wordt geadviseerd deze bepalingen ook over te nemen. Let hierop dus ook tijdens de komende Kringkampioenschappen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Wat gaat er precies veranderen per 1 april 2009? Allereerst mag er slechts één zwempak gebruikt worden. Het dragen van een zwembroek onder de zwemkleding of het dragen van twee zwembroeken/badpakken over elkaar is niet toegestaan. De jury mag de wedstrijdzwemmer vragen om aan te tonen dat deze regel wordt gevolgd. Verder mag de zwemkleding de nek niet bedekken en mag het ook niet voorbij de schouders of enkels komen.

32 Wedstrijdzwemmen Verder moeten de gebruikte materialen de contouren van het lichaam volgen en mag de combinatie van verschillende materialen in de zwemkleding niet tot gevolg hebben dat lucht wordt opgesloten. Voor wie meer wil lezen over de zogenaamde materiaaldoping en daaruit voortvloeiende pakkenpsychose, zie het artikel van Mark van Driel in de Volkskrant van 2 mei De maximum dikte van het materiaal mag niet dikker zijn dan 1 mm. En tenslotte mag de totale zwemkleding slechts een drijfvermogen hebben van maximaal 1 Newton (100 gram) ongeacht de grootte van de kleding. Een overzicht van alle eisen aan de zwemkleding kun je vinden op de site van de KNZB.

33 Wedstrijdzwemmen Wedstrijdagenda De volgende wedstrijden staan voor de komende maanden op de agenda: mei Kringkampioenschappen Amsterdam 7 juni Sprintlimietwedstrijden (word je voor gevraagd) Aalsmeer juni Kring Speedo Finales Hilversum Dit was het weer voor deze maand. Heel veel succes bij de wedstrijden! De zwemcommissie

34 Masterzwemmen In het weekend van 8, 9 en 10 mei werden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen gehouden. Aan dit toernooi deden 615 zwemmers mee van 160 teams uit tien landen. Van Triton deden er zes mee: Paul Bunnik, Pascal van Kassel, Remco Joukes, Nikki Roon, Caroline Schreuder en Ellen Parma. Er zijn enorm veel records gezwommen: een wereldrecord, vier Europese records, 57 nationale records en negen estafetterecord, waarvan een door het estafetteteam van Triton!! In het totaal gingen 342 deelnemers met een of meerdere medailles naar huis. En u raadt het al: ook de Tritonners wisten er heel wat in de wacht te slepen. Estafette: gemengd 4 x 50 vrije slag rang inschrijftijd tijd RT Triton 1 1: : ,74 Kampioenschaps Record Remco Joukes 88 +0, Caroline Schreuder 67 +0, Nikki Roon 88 +0, Pascal van Kassel 85 +0,

35 Uitslagen Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Paul Nikki Caroline Pascal Remco Ellen 400 wissel 2 e 400 vrij 6 e 100 rug 2 e 200 wissel 2 e 50 rug 6 e 200 rug 3 e vrij 4 e 200 vrij 13 e 100 vlinder 2 e 100 rug 4 e 200 wissel 6 e 100 rug 5 e 800 vrij 4 e 50 vrij 14e 200 wissel 2 e 100 vrij 5e 100 rug 7 e 200 vrij 8 e 100 school 4 e 50 vlinder 3 e 50 vrij 6 e 50 school 11 e 50 vrij 11e 200 wissel 4 e 50 rug 4 e 50 vlinder 7 e 50 vrij 12e 200 school 5 e 50 rug 7 e 50 vlinder 13e 50 school 5 e 50 school 10e 50 vrij 7 e 100 vrij 14e

36

37 Juni 1 juni Dion Arendse Onno Schlebaum René Enge 2 juni Inge Vijsma Rob de Vries 3 juni Ineke Bunnik 6 juni Lotte Nelis 8 juni Jolanda Ottenhof 9 juni Tom Plukker 10 juni Lisanne Heijnis 11 juni Iris Seinen Olaf van Kesteren 14 juni Martijn Putter Verjaardagen Valérie Okken 15 juni Sebo Luursema 16 juni Paula vd Pouw-Kuiper 18 juni Sven Volder 19 juni Annemieke van Wijk 21 juni Iris de Kuyper Marjolein Seinen Rick Uding 22 juni Frieke Oosterheert 24 juni Jacco de Jongh 25 juni Frank Groot Kim Hooiyer 26 juni Andrea Hutani 28 juni Ed van Ingen 29 juni Iris Sibbing Jasper Kruidenberg 30 juni Zenna Thiry

38 Fun Ook in de digitale Flits is er natuurlijk plaats voor Fun! Op de volgende pagina vind je een kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in. Veel kleurplezier!! Sudoku In de sudoku-puzzel moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld, en wel op zodanige wijze dat: op elke horizontale rij elk cijfer slechts één keer voorkomt in elke verticale kolom elk cijfer slechts één keer voorkomt in elk subrooster elk cijfer slechts één keer voorkomt

39

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Januari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag wil ik beginnen

Nadere informatie

De Flits van mei! W e

De Flits van mei! W e De Flits van mei! W e e e Woord van onze nieuwe voorzitter Triton wint prijs bij Maxis. Het Pinkstertoernooi was weer superleuk! Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! Bekijk het laatste

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen.

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. - Trimzwemmen. Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Maart 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek De maand maart lijkt wel een rustige maand. Alles

Nadere informatie

De Flitsen van April 2019

De Flitsen van April 2019 De Flitsen van April 2019 We e Waterpolo-jeugd kampioen geworden! Gevonden voorwerpen bij zwemwedstrijden Nieuw zwemcommissie-lid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen

Triton. Flitsen. SPECIAL: terugblik December Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen December 2009 Triton Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Terugblik 2009 Diplomazwemmen - Trimzwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun SPECIAL: terugblik 2009 Flitsen Bestuurshoek Beste leden, Nog even

Nadere informatie

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. november Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. november 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton, Wat gaat de

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2019

De Flitsen van Maart 2019 De Flitsen van Maart 2019 We e Save the date: Clubweekend Waterpolo heeft nieuwe voorzitter! Nieuwe trainster bij Zwemmen met beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Februari Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Februari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belanghebbenden van Triton, Op 7 februari

Nadere informatie

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen 2015 & aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen seizoen 2015-2016 JAARVERSLAG COMMISSIE WEDSTRIJDZWEMMEN PAGINA 1 Jaarverslag 2015 van de Commissie Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun.

Triton Flitsen. Juni Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen. Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Verjaardagen Fun. Juni 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste Tritonleden en andere lezers, Een

Nadere informatie

De Flits van December!

De Flits van December! De Flits van December! W e e Oliebollentoernooi en andere eindejaarsactiviteiten. Verjaardagen. e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal, Nog eventjes en 2013 is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief KZC december 2012

Nieuwsbrief KZC december 2012 Nieuwsbrief KZC december 2012 Vlak voor de feestdagen nog een nieuwsbrief, met daarin de waterpoloroosters voor de 2 e seizoenshelft, een uitnodiging voor de kerstborrel van aanstaande zaterdag de 22 e,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten

Meerkamp deel 3 Hilversum, Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open :30 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 4 x 50m wisselslag Senioren Open 19.04.2009-14:30 Resultaten 1. Triton 1 Triton 2:22.19 2:24.02 Li-Anne, VERWEY 91 37.26 Nicky, KONIJN 92 Jennifer, GO 84 Jessica, HOOYER 90 2. Triton

Nadere informatie

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen Triton flits Januari 2013 Redactiehoek Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi Nieuws en mededelingen Wedstrijdzwemmen met verslagen over de Prestatiebeker, de gourmetavond, de Winterkring

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Mei 2010. Evenementen. Wedstrijdzwemmen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen. Diplomazwemmen Waterpolo.

TRITON FLITSEN. Mei 2010. Evenementen. Wedstrijdzwemmen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen. Diplomazwemmen Waterpolo. Mei 2010 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Ik weet niet hoe het u vergaat, maar bij

Nadere informatie

De Flitsen van oktober

De Flitsen van oktober De Flitsen van oktober W e e Nieuws van de jeugdcommissie Een mooie bijdrage voor onze zwemmers met een beperking! Kom naar de Halloweenparty op 8 november! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

Triton Flitsen. Februari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Februari 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Hallo Tritonners. Januari, februari,

Nadere informatie

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun

Juni 2010 TRITON FLITSEN. Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen Fun Juni 2010 TRITON FLITSEN Redactiehoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Redactiehoek Sinds anderhalf jaar ontvangt ieder lid van Triton de ouderwetse

Nadere informatie

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Maart Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Maart 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Wat is het toch heerlijk hè, die eerste lentedagen Ik hoop

Nadere informatie

Verslag trainingsweekend

Verslag trainingsweekend We van 13 t/m 15 september op trainingsweekend zijn geweest en Nienke V., Pascalle en Franklin voor het eerst meegingen? We dit jaar naar Gorredijk in Friesland gingen? Het thema dit jaar Waterkracht was?

Nadere informatie

Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest

Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest passie voor water Seizoen 2018 2019 DEFINITIEF (De Competitieleiding heeft het recht om alsnog wijzigingen door te voeren indien noodzakelijk) 1 De Otters Het Gooi

Nadere informatie

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen!

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! De Flitsen van april W e e Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Eerste

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2015

De Flitsen van Oktober 2015 De Flitsen van Oktober 2015 W e e Vacature voorzitter Vergeet de Grote Clubactie niet! Zwemmen met een beperking Verjaardagen in november e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van December 2016

De Flitsen van December 2016 De Flitsen van December 2016 W e e Maak kennis met: Onze kandidaat voorzitter Een lid van de Commissie Diplomazwemmen Een jeugdwaterpololid e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: september 2013 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Het seizoen weer gestart,

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2019

De Flitsen van Mei 2019 De Flitsen van Mei 2019 We e Waterpolo-scheidsrechters gezocht Verslag Clubweekend 2019 Marcel Ere-official voor het leven! Verslag NK Masters Lange Baan e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van December!

De Flitsen van December! De Flitsen van December! W e e Champagnetoernooi op 30 december!! Nieuws van de Jeugdcommissie Nieuws van de Clubhuiscommissie e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal,

Nadere informatie

De Flitsen van augustus!

De Flitsen van augustus! De Flitsen van augustus! W e e Verslag Kindertriatlon Grote Club Actie gaat weer van start Deen Jeugd Sponsor actie 2014 Verjaardagen in september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar

TRITON FLITSEN. Juli Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Juli 2011 TRITON FLITSEN Met alle hoogtepunten van het afgelopen jaar Redactiehoek Evenementen Zwemmen voor diploma s Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun REDACTIEHOEK Elke maand komt

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2018

De Flitsen van Oktober 2018 De Flitsen van Oktober 2018 W e e Belangrijk AGV nieuws! Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Niet vergeten: Grote Clubactie boekjes inleveren Trainer gezocht bij Trimzwemmen

Nadere informatie

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen.

Maart 2011 TRITON FLITSEN. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen. - Masterzwemmen. Verjaardagen. Maart 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Wie is het gezicht van Triton.. Dat bestuurs-

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2016

De Flitsen van Januari 2016 De Flitsen van Januari 2016 W e e Aankondiging ALV op 17-02 om 20.00 uur Afzwemtijden Diplomazwemmen Zwemmen met een beperking Verslag Nederlandse Masters Kampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

De Flitsen van december 2018

De Flitsen van december 2018 De Flitsen van december 2018 We e Niet vergeten: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen en eindejaarsborrel Uit de oude doos Verjaardagen in januari e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton. Deze keer is het de beurt aan de ledenadministrateur

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen. oktober 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen BESTUURSHOEK De Leukste Club In de vorige Triton

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. Mei Fun. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen

TRITON FLITSEN. Mei Fun. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Mei 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Zwemmen voor diploma s - Trimzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Beste Tritonleden, BESTUURSHOEK

Nadere informatie

De Flits van Februari

De Flits van Februari De Flits van Februari W e e Onze voorzitter opnieuw vader! Nieuws vanuit Trimzwemmen! Schrijf je nu in voor het Clubweekend! Neon party op 5 april! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Geboorte!!!

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

De Flitsen van April 2018

De Flitsen van April 2018 De Flitsen van April 2018 W e e Nieuws van het bestuur Leuke evenementen op komst Wat u nog niet wist over waterpolo Nieuws van zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flits van oktober!

De Flits van oktober! De Flits van oktober! W e e Verslag Weesper ¼ triatlon Amsterdamse avond op 2 november Verjaardagen e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Wat is er leuker om met dit stormachtige

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2018

De Flitsen van Mei 2018 De Flitsen van Mei 2018 W e e Wat u nog niet wist over de AVG De vrijgezellentraining van Remco Save the date: 14 juli Eindeseizoensfeest! De pen van Joshua e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen!

De Flits van april. W e. We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! De Flits van april W e e We hebben een nieuw bestuur! Jeugdcommissie promoot Triton. Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Wijzigingen

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

September 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun September 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat is de kern van allen die

Nadere informatie

De Flits van Januari 2014!

De Flits van Januari 2014! De Flits van Januari 2014! W e e e ALV op woensdag 12 maart! Verslagen van: * M.H. van Schooten-Vader bokaal * Marathonzwemmen * Champagnetoernooi Clubweekend van 16-18 mei 2014 Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2017

De Flitsen van Januari 2017 De Flitsen van Januari 2017 W e e Een nieuw kandidaat-bestuurslid stelt zich voor Vriendjes/vriendinnetjesdag bij diplomazwemmen Leuke verslagen van Waterpolo PR-beker uitreiking Wedstrijdzwemmen Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s Nieuwsbrief A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s januari2017, nummer 45 VERGADERING COMMISSIE DIPLOMAZWEMMEN -Beheer zwembad Dukenburg. Het beheer is ingegaan

Nadere informatie

De Flits van Februari!

De Flits van Februari! De Flits van Februari! W e e LET OP: ALV verplaatst naar 10 april! De verjaardagen van deze maand! Clubrecords bij wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten.

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten. Jaarverslag 2014 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2014. Hierin is een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de organisatie en de omgeving van onze vereniging opgenomen. We mogen

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

De Flits van November!

De Flits van November! De Flits van November! W e e Evenementen op 28 december Waterpolo verslagen Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste Tritonners, De eerste wedstrijden

Nadere informatie

De Flitsen van November 2018

De Flitsen van November 2018 De Flitsen van November 2018 We e Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Trainer gezocht bij Trimzwemmen Binnenkort afzwemmen! Zwemmen met een beperking e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

De Flitsen van Juni 2015

De Flitsen van Juni 2015 De Flitsen van Juni 2015 W e e Jeugdcommissie stopt na 4 jaar Verslag Clubweekend Zomerfeest op 22 augustus Zwem4daagse 21 25 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 1. Grote Club actie 2. Trainingsdag junioren 24 september 2016 3. Finale pupillen 4. Club Kampioenschappen 2016 5. Vanaf 1 november nieuwe trainingsgroepen

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

De Flitsen van November 2016

De Flitsen van November 2016 De Flitsen van November 2016 W e e Nieuws van het bestuur! Nieuws van Diplomazwemmen Oliebollentoernooi en marathonzwemmen Zwemmen met een beperking Verjaardagen in december e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest

TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest Oktober 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest BESTUURSHOEK Het nieuwe zwemseizoen is pas 2 maanden

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen

TRITON FLITSEN. december Verjaardagen december 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Bericht van de Redactie Nieuws en Mededelingen Clubhuis Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen bestuurshoek In deze

Nadere informatie

De Flitsen van April/Mei 2017

De Flitsen van April/Mei 2017 De Flitsen van April/Mei 2017 W e e Verslag Clubweekend BBQ-Feest op 15 juli! Jeugd triatlonners presteren goed Verjaardagen in mei en juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

De Flitsen van April 2015

De Flitsen van April 2015 De Flitsen van April 2015 W e e Nieuws van de Jeugdcommissie Verslag van de vrijgezellentraining van Jessica Gevonden voorwerpen in het clubhuis e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

De Flitsen van januari 2019

De Flitsen van januari 2019 De Flitsen van januari 2019 We e Woordje van onze voorzitter Verslag Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Verslag prestatiebeker-uitreiking Binnenkort afzwemmen voor diploma s e Bekijk het laatste nieuws

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. December 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. December 2017 Wedstrijdagenda December 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden December 9 december Zuyderzee Masters Circuit, deel 4 Lelystad aanschrijving verstuurd 10 december Minioren-Junioren circuit, deel 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Mama, was het nog maar gisteren, dan was ik er nog! het Sprookjesbos

Mama, was het nog maar gisteren, dan was ik er nog! het Sprookjesbos Mama, was het nog maar gisteren, dan was ik er nog! zei Jasmijn van der Linden toen ze de dag na het clubweekend wakker werd. Hiermee verwoordde ze prachtig wat menigeen voelde, groot en klein... Het leukste

Nadere informatie

De Flitsen van februari 2015

De Flitsen van februari 2015 De Flitsen van februari 2015 W e e Aankondiging ALV op 25 maart 2015 Clubweekend 2015! Help Triton met uw lege flessen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, En dan

Nadere informatie

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun april 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun BESTUURSHOEK Beste Tritonners, De maand maart is weer voorbij

Nadere informatie

De Flitsen van Maart 2018

De Flitsen van Maart 2018 De Flitsen van Maart 2018 W e e Leuke evenementen op komst Belangrijke data voor diplomazwemmen Nieuws van onze waterpolo-mini s Verjaardagen in april e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand!

De Flits van Maart! W e. Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! De Flits van Maart! W e e Ons erelid mevr. M. Kok overleden ALV op 10 april! De verjaardagen van deze maand! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste leden, Triton is een club

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid?

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid? November 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Nieuw lid? Bestuurshoek Beste leden, Dat was toch schrikken toen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

April Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

April Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun April 2010 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Diplomazwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste lezers, Hierbij wil ik mij voorstellen als nieuw

Nadere informatie