TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest"

Transcriptie

1 Oktober 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Jeugdcommissie Nieuws en mededelingen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Masterzwemmen Verjaardagen Fun Fout Feest

2 BESTUURSHOEK Het nieuwe zwemseizoen is pas 2 maanden op gang. De herfstvakantie is al weer voorbij. Hoeveel kan er in die periode gebeuren? Het zwem- en waterpoloseizoen is in volle gang. Veel trainen, veel wedstrijden. Voor de waterpolo wedstrijden dreigde even een probleem met het kunnen houden van wedstrijden in het Victoriabad. Onze beschikbare uren in het zwembad komen niet helemaal overeen met de speeltijden die de KNZB oplegt. Intensief overleg tussen de voorzitters van de zwemafdelingen van Triton heeft waarschijnlijk acceptabele wedstrijdtijden opgeleverd. Wedstrijdzwemmen organiseert dit halfjaar op de donderdagavond (betaalde) clinics, waarbij onze trainers techniektraining geven aan de TTW. Het lijkt een succes te worden en we onderzoeken dan ook of continuering van het geven van clinics voor een breder publiek mogelijk en meisjes, het zwembad en Triton hebben huisregels: bij de urenwisseling op de vrijdagavond en zaterdagmiddag is het erg druk. Wij snappen dat het leuk is om elkaar te zien en met elkaar te spelen, maar een dringend verzoek om het zwembad niet als speelplaats te gebruiken. Dus niet overal op en af te klimmen, door elkaar heen te hollen en ook niet te veel herrie te maken. Er zijn aanwezigen die dit niet zo op prijs stellen. Luister dus naar de aanwijzingen van de trainers, de ouders die baddienst hebben en het zwembadpersoneel, zodat we geen overlast voor anderen veroorzaken.

3 door verloop is er dringend behoefte aan ouders die baddienst willen doen. Meer informatie bij Emmie de Graaf. Ouders die en uurtje over hebben, kunnen zich bij haar aanmelden. Sponsoring Zoals besproken tijdens de Algemene Leden Vergaderingen zijn de financiën een punt van zorg. Subsidie vanuit de gemeente krijgen we al een tijd niet meer. Sponsoring is een van de mogelijkheden om extra geld in het laatje te krijgen. De waterpolo timmert aan de weg met bijvoorbeeld balsponsoring (zie verderop in de Triton Flitsen). Ook worden nog sponsoren gezocht voor bordsponsoring en goaldoeksponsoring. Daarnaast schrijven wij instanties aan om onze activiteiten te sponsoren, bijvoorbeeld Burger Wees Huis, Rabobank, etc. En zo gaan we ook meedoen met de Deen sponsoractie. Volg de berichtgeving in de kranten en op onze website. De actie gaat lopen vanaf januari Dus als je boodschappen bij Deen doet, doneer dan je muntjes aan Triton!

4 BESTUURSHOEK Bestuurlijk, de KNZB Iets heel anders, iets bestuurlijks: de KNZB gaat vanaf medio 2012 haar structuur aanpassen: districten en kringen gaan verdwijnen, en er komen 5 regio s. Doel: beter aansluiten bij huidig functioneren van kringen, minder bestuurslagen, grotere effectiviteit, betere financiële structuur. De KNZB-kringen worden op dit moment geïnformeerd en de KNZB probeert zo veel mogelijk reacties en ideeën mee te nemen naar het voorstel dat in april 2012 op de KNZB Ledenvergadering zal worden behandeld. De gevolgen voor met name wedstrijdzwemmen en waterpolo zijn in dit stadium nog niet duidelijk. Dit wordt allemaal uitgewerkt in de loop van Triton activiteiten Triton staat voor zwemmen, maar ook voor plezier. Sinds de zomer 2011 is er een jeugdcommissie die gaat helpen daar invulling aan te geven. Verderop in deze Triton Flitsen stellen de leden van de jeugdcommissie zich aan jullie voor. In de planning van clubbrede activiteiten staan: een Fout Feest in november. Zie de aankondiging verderop in de Triton Flitsen. Oliebollentoernooi/marathonzwemmen op 30 december Zwemvierdaagse. Gepland in het voorjaar van Informatie volgt. Vooralsnog veel leesplezier met deze Triton Flitsen. Rob de Vries

5 JEUGDCOMMISSIE Jullie zullen wel denken wat is dat, de jeugdcommissie? Zullen we eerst dan maar even een voorstel rondje doen? Mijn naam is Mark Bunnik, ben 19 jaar oud en studeer Economie & Bedrijfskunde aan de UvA. Ik ben al zo n 13 jaar lid bij Triton, waar ik al mijn diploma s heb gehaald en ook al sinds mijn 7 e aan wedstrijdzwemmen doe. Na al die jaren bij Triton wil ik zelf ook iets voor de club betekenen, daarom zit ik bij de jeugdcommissie. Hiermee wil ik de jeugd binnen Triton vertegenwoordigen naar het bestuur. Om zo te zorgen dat de club voor en door de jeugd nog beter wordt. Ik ben Stephan van den Akker, ik zwem nu al een aantal jaren bij Triton, heb 3 jaar aan waterpolo gedaan en ik zwem nu al 1 jaar bij het conditiezwemmen voor de jeugd en 5 à 6 jaar bij het diplomazwemmen. Tevens geef ik nu al 2 jaar les in het 2 e uur. Wat ik met heel veel plezier doe. Eind vorig seizoen ben ik gevraagd om in de jeugdcommissie te stappen en het op te starten. Nadat ik er even over nagedacht heb, was mijn besluit vrij snel genomen: ik ga er voor.

6 JEUGDCOMMISSIE Mijn naam is Marit Plukker. Ik ben 16 jaar oud en zit op het Tweetalig VWO op het Vechtstede College. Ik zit nu al ongeveer 11 jaar bij Triton. Ik begon op mijn 5e met diplomazwemmen (waar ik nu bezig ben met het Tritondiploma) en begon 7 jaar geleden ook met wedstrijdzwemmen. Ik zit bij de jeugdcommissie omdat ik het leuk vind om voor (de jeugd van) Triton iets te kunnen betekenen. Mijn naam is Annemarijn de Graaff, ben 18 jaar en volg nu een vooropleiding voor het conserva- torium. Ondertussen ben ik al ruim 10 jaar lid bij Triton en geef sinds 3 jaar ook les. Wat ik nog steeds erg leuk vind. Toen ik een telefoontje kreeg met de vraag of ik in de jeugdcommissie wilde zei ik gelijk ja. Ik hoop op deze manier meer te kunnen betekenen voor de jongeren binnen de vereniging.

7 JEUGDCOMMISSIE Zo, nu hebben jullie allemaal een beetje een indruk van wie wij zijn en waar wij ons mee bezig houden in de club. Dan gaan we nu over op wat praktische zaken. De jeugdcommissie is net voor de zomervakantie opgericht met als doel de jeugd wat meer te laten spreken in de club. Als je namelijk naar de club kijkt bestaat het grootste deel toch echt wel uit jongeren. Maar, hoe ga je de jongeren wat meer laten spreken? Want als je ze allemaal af moet, wordt het toch een hele lange reeks. Daarom is de jeugdcommissie bedacht. Hierin zitten jongeren van (bijna) alle disciplines in de club. We zijn nog steeds op zoek naar een lid van waterpolo die in de jeugdcommissie zou willen. Wanneer deze er namelijk is, kunnen we alle disciplines in de club vertegenwoordigen. Toen wij voor de zomervakantie samen kwamen, was het allemaal nog een beetje opstarten en aanvoelen hoe alles zou gaan lopen. Nu zijn we ondertussen al iets verder en zijn er toch al leuke plannen in opkomst zoals een feest en leuke acties om een echt clubgevoel te krijgen en misschien wel meer leden te werven. Voor de rest hopen we dat jullie in de toekomst nog meer van ons zullen horen. Heb je nu zelf vragen, ideeën, opmerkingen of iets waarvan je denkt; daar hebben ze wat aan. Mail dan gerust naar het volgende adres:

8 NIEUWS EN MEDEDELINGEN Per september verwelkomen wij als nieuw lid: Emma Bech Richard Montanus Lisette Steenman Edith Volkering Maartje Sterre Mulder Obed Adomako Jan Jurre Mulder De volgende Flits verschijnt in week 48. De kopij hiervoor kunt u tot uiterlijk donderdag 24 november uitsluitend sturen naar: redactie@triton-weesp.nl

9 WATERPOLO Wij danken: Weesp voor de balsponsoring van Triton 1 Hoorn 1 In deze editie van de Triton Flitsen: Wedstrijdverslagen heren 1,2 en 3 Nieuwsflitsen met alle laatste nieuwtjes De Goal, P en de kneus van de maand De Topscoorders en top zwemmers naar de hoek Ken ik de Regels Wie zoeken we?????? Veel plezier met de goedgevulde waterpolo Flits!!

10 WATERPOLO Het seizoen is in inmiddels weer in volle gang en alle teams hebben inmiddels al een paar wedstrijden erop zitten. Een aantal met goede en minder goede afloop. Voor de oplettende Weesper waren we niet helemaal van de kaart verdwenen in de zomer. Er werd nog leuk getraind in de vecht zoals altijd en dit jaar werd er zelfs een demonstratie wedstrijd gespeeld in de Kom van Weesp tijdens Sluis- en Bruggenfeest. Een leuk promotie event voor de club en er kwamen ondanks het droevige weer toch veel mensen kijken. En ja het was ErruG Koud!!!!!!

11 Heren 1 De doelstelling van de Heren 1 is dit seizoen iets anders. Ondanks het goede seizoen van vorig jaar wordt er dit seizoen iets lager ingezet. Om alle teams te vullen beschikken we dit jaar niet over een hele grote selectie en worden Walter Pouw en Jeroen van der Vliet die toch voor veel doelpunten zorgen dit seizoen gemist vanwege blessures. Beiden kampen met een flinke schouderblessure en het is maar de vraag of ze überhaupt in actie zullen komen dit seizoen. Walter speelt nog wel (als nood aan de man is) mee bij de Heren 2. De indeling is dit seizoen ook wat anders. Omdat alle klasses gaan veranderen volgend jaar gaan de eerste 2 teams direct door vanuit de 4 e bond naar de 2 e bond. De nummers 3 t/m 10 gaan naar de 3 e bond en de nummers 11 en 12 gaan naar het 1 e district. Dit allemaal omdat de 4 e klasse bond verdwijnt volgend seizoen. Een plek bij de eerste 2 brengt je dus gelijk 2 klasses omhoog, maar dat lijkt een lastige opgave. Handhaven en dus een plek bij de nummers 3 t/m 10 moet zeker lukken, hoewel we natuurlijk wel voor het hoogst haalbare gaan. WATERPOLO VZC 1 Triton 1 ( ) Van deze wedstrijd zijn beelden gemaakt en deze zijn terug te zien bij het aanklikken van de volgende links: Periode 1: Alleen aanvallen van Triton 1: Periode 2: Alleen aanvallen van Triton 1: Periode 3: Alleen verdediging van Triton: 1: Periode 4: Alleen verdediging van Triton: 1:

12 WATERPOLO De eerste wedstrijd van het seizoen was gelijk een zware tegen VZC Veenendaal. Dit team waren we vorig jaar maar liefst 3x tegen gekomen. Alleen uit hadden we toen verloren met 10-5 en dat mocht ons vandaag niet gebeuren. Triton begon sterk en liep al heel snel uit naar een grote voorsprong. Aan het eind van het 1 e partje stond het al 1-5 en een grote uitslag leek in de maak. Helaas liet Triton de tegenstander toch weer in de wedstrijd komen. Het werd 2-5, 2-6, en uiteindelijk 5-6 halverwege het laatste partje. Triton leek het even helemaal kwijt en kon eigenlijk ook niet meer veel wisselen aangezien er maar 1 wisselspeler beschikbaar was. Het bleef even heel spannend, maar uiteindelijk trok Triton heel terecht toch aan het langste eind. Via: 5-7, 6-7, 6-8, 7-8 werd uiteindelijk de einduitslag bepaald op 7-9. Een goede overwinning van Triton die trouwens weer aantrad met een debutant. Chester Hautvast maakte zijn eerste opwachting bij het 1 e en niet onverdienstelijk. Een mooie winstpartij en ook nog een treffer voor hem. Overige doelpuntenmakers waren Paul Duin 3x, Rob Mooijman 2x, Jasper Versteeg 1x, Stan den Hartog 1x en Theo Breimer 1x. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door:

13 WATERPOLO Triton 1 Hoorn 1 ( ) Hoorn was vorig jaar een van de mindere teams uit de competitie. Desondanks heeft Triton vaak moeite met dit team en heeft het team van Hoorn een aantal belangrijke versterkingen gekregen dit seizoen. Richard en Stefan Overmars ontbraken deze wedstrijd wegens vakantie. Ewout van Heiningen miste deze wedstrijd vanwege een ribblessure. Voor hen in de plaats speelde Wilco Ottenhof in de goal, Derwin Doornbos, Maarten van den Bosch en Arnold Bouman. Triton begon wat zwakjes en stond al gauw achter met 0-2. Triton kwam nog wel tot 1-2, maar daarna liet het Hoorn ver uitlopen en was het eigenlijk al gedaan. Triton drong nog wel even aan naar 2-3, maar toen liep Hoorn al gauw uit naar een 2-6. Mede door vele gemiste kansen (waaronder 2 gemiste 5 meters) kon Triton de 3 punten niet binnenhalen en verloor het thuis met 5-9. Doelpuntenmakers aan de kant van Triton waren: Rob Mooijman 2x, Paul Duijn 2x en Derwin Doornbos 1x.

14 WATERPOLO OZV 1 Triton 1 ( ) Triton moest op bezoek bij de onbekende nieuwkomer in de competitie OZV uit Harmelen. Richard en Stefan Overmars ontbraken weer vandaag evenals Ewout van Heiningen. Voor hen in de plaats speelden oud (maar niet minder dan zijn jongere jaren) gediende Bas de Geus, Wilco Ottenhof, Chester Hautvast en Derwin Doornbos mee. Het begon heel spannend, maar later was daar weinig meer van te merken. Na het eerste partje liep OZV uit naar een 7-3 voorsprong en de wedstrijd was gespeeld. In het laatste partje kreeg Triton nog maar liefst 6 treffers om de oren. Een enigszins geflatteerde uitslag aldus coach Snel. Wij misten de kansen waaronder weer een strafbal en in de counter scoorden zij. Maken wij ze wel, dan hebben wij een punt erbij en zij niet het punt erbij. In het laatste partje lieten we het helemaal lopen en dat is natuurlijk jammer. De einduitslag bedroeg Doelpuntenmakers bij Triton waren: Paul Duijn 2x en Jasper Versteeg 1x. Een redelijk matige seizoensstart maar de belangrijke wedstrijden komen eraan. Alles is nog mogelijk en wellicht wordt de weg naar boven weer gevonden.

15 WATERPOLO

16 WATERPOLO Nieuwsflits Ewout van Heiningen was even geblesseerd, maar hij kan misschien binnenkort weer spelen. Aanstaande zaterdag tegen Utrecht zijn Richard en Stefan Overmars er wel weer bij. Walter Pouw en Jeroen van der Vliet zijn helaas dit seizoen niet inzetbaar bij de Heren 1 i.v.m. blessureleed. We hopen op een spoedig herstel en dat ze snel weer kunnen aansluiten bij het team. VEEL BETERSCHAP Voor het clubhuis is Triton bezig met een collage van mooie foto s. Als je nog leuke polofoto s hebt, stuur ze dan direct naar mij (s.overmars@live.nl) dan overhandig ik ze aan de clubhuiscommissie die er wat moois van gaat maken.

17 WATERPOLO Schreeuw Triton naar de overwinning!!! Triton 1 sg Amersfoort 2 Aanvang Victoriabad Weesp Triton 1 UZSC 3 Aanvang Victoriabad Weesp

18 WATERPOLO Heren 2 Het 2 e van Triton begon dit seizoen in de uitwedstrijd tegen DWT 3 uit Haarlem. Triton kwam nog wel op een 1-0 voorsprong, maar gaf daarna de wedstrijd een beetje weg. Nadat ze 5-1 achterstonden hebben ze zich toch nog terug kunnen knokken om de stand wat dichter bij elkaar te brengen. Uiteindelijk werd er toch verloren met 7-5 De 2 e wedstrijd van Triton 2 was uit tegen het altijd lastige UZCS uit Utrecht. Ook Triton 1 zit dit jaar ingedeeld bij een team van deze vereniging. Triton begon weer sterk en kon zich ditmaal wel handhaven. Na een spannend begin was het slot echt voor Triton en wij tekenden daarmee voor de eerste overwinning van het seizoen. 7-4 was uiteindelijk de stand na 4 periodes. In de 3 e wedstrijd ontving Triton 2 VZC uit Veenendaal. Ook altijd een lastig team om tegen te spelen. Na een wat minder begin kwam Triton goed terug in de wedstrijd en aan het einde van het 3 e partje was alles nog mogelijk. Helaas moest Triton het toch uit handen geven en verloren we thuis met 6-9. Na 3 wedstrijden spelen doet Triton met een 7 e plek toch mee voor de middenmoot. Hopelijk kunnen we gauw weer de top 5 instromen. Heren 3 Triton 3 heeft dit seizoen een wat nieuw team maar ook wat problemen met de opkomst. Rob Mooijman van de Heren 1 probeert het team dit seizoen te coachen, omdat er ook een aantal nieuwe jeugdspelers bij is gekomen. Helaas blijven de resultaten nog een beetje achter. De 1 e wedstrijd tegen Oceanus 3 werd met 23-1 verloren. De 2 e wedstrijd werd met 17-6 verloren tegen de Dolfijn 3. En de 3 e 18-6 tegen DJK sar 3. Ook de 4 e wedstrijd ging verloren, maar ditmaal met Er is dus een stijgende lijn. Desondanks staan we niet laatste, omdat de Otters 6 strafpunten heeft gekregen. Hopelijk komt het team later ook met de eerste punten.

19 WATERPOLO

20 WATERPOLO

21 WATERPOLO Balsponsoring Triton Waterpolo Voor de thuiswedstrijden van Heren 1 is Triton Waterpolo op zoek naar sponsors van de wedstrijdbal. Kosten De kosten voor de sponsoring van de wedstrijdbal bedragen 75 euro per wedstrijd. Met dat bedrag steunt u de Waterpoloërs van Triton en zet u uzelf of uw bedrijf voor even in de schijnwerpers. Wat krijgt u er voor terug? Een bedankadvertentie waarbij uw bedrijfslogo 24 uur te zien zal zijn op Kabelkrant Weesp. Kabelkrant Weesp is ook te vinden op Ook zal er een bedankadvertentie worden geplaatst in het digitale clubblad De Tritonflitsen. Ons digitale clubblad is te vinden op Als vanzelfsprekend bent u als ballensponsor van harte welkom om de door u gesponsorde wedstrijd en/of de andere thuiswedstrijden van Triton Waterpolo bij te wonen in het Victoriabad te Weesp; U ontvangt van ons een bewijs van betaling. Overige informatie Heeft u nog vragen of wilt u Triton Waterpolo op andere wijze steunen? Wij horen graag van u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Rob Mooijman Triton_waterpolo@hotmail.com

22 WATERPOLO Goal van de maand oktober Theo Breimer is de winnaar van de goal van de maand. Bij VZC uit scoorde hij een goal door zeer goed op te letten. De schotklok van 30 seconden was bijna op en dat had Theo goed door. De tegenstander was nog in balbezit, maar Theo sprintte door het midden van het bad snel weg. De zoemer ging voor 30 seconden en dus vrije bal Triton en Theo lag helemaal vrij. Het leukste was nog dat de schotklok helemaal niet klopte door een fout van hun eigen tafel, die was vergeten de klok te resetten. P van de Maand Oktober Tim van de Akker wint de P van de maand award. Rik lag op goal te keepen en Tim was aan het verdedigen. Rik maakte een overtreding en kreeg als keeper een u20. Tim dacht dat er dan ook een keeperswissel plaats zou vinden en klom het water uit. Dit mag niet zomaar en zowaar kreeg hij UMV (uitsluiting met vervanging) en kon hij inrukken. De scheidsrechter heeft geen rapport opgemaakt, hij noemde het een technische UMV, aldus jurylid Jasper. Wij vinden het echter een niet zo technische UMV!!!! Kneusje van de Maand Oktober Tom van de Meent is het kneusje van de maand. Zijn hele team was verzameld voor de wedstrijd, alleen hij was nergens te bekennen. Coach Mooijman belde hem op om te vragen waar hij was, waarop hij antwoordde dat hij nog naar het rooster had gekeken en hij zeker wist dat hij geen wedstrijd had. Toch niet zo goed gekeken dus. Tevens zijn de no Showers voor tafelen ook kneusjes van de maand, wat mij betreft. Topscoorders en P tjes Aangezien de lijst nog niet is aangemaakt, houdt u deze van mij tegoed in de volgende Flits

23 WATERPOLO Ken ik de regels??? Wel eens afgevraagd of je nog op de hoogte bent van de regels? Jeugdleden test nu je kennis!!! Supporters kunnen ook meedoen! Deze quiz is aangepast aan de nieuwe spelregels van 2009 Bij waterpolo dient een aanval binnen 30 seconden te resulteren in een schot op doel. Er zijn meerdere momenten waarop de 30 seconden klok opnieuw ingesteld wordt. Hieronder 5 vragen daarover. 1. Een speler schiet op het doel. Wordt de 30 seconden klok opnieuw ingesteld? Ja. Nee. 2. Een speler plaatst de bal naar een medespeler, maar de verdediger tikt de bal aan. De bal blijft in het bezit van de aanvallende ploeg. Wordt de 30 seconden klok opnieuw ingesteld? Ja. Nee. 3. De scheidsrechter stuurt een verdediger uit het water. Wordt de 30 seconden klok opnieuw ingesteld? Ja. Nee. 4. Een speler van wit schiet van afstand op doel. De bal gaat op de paal en stuitert het veld weer in naar de zijkant van het bad. De dichtstbijzijnde speler van blauw doet er vijf seconden over om de te bemachtigen. Wanneer wordt de 30 seconden klok opnieuw ingesteld? De 30 seconden klok wordt niet opnieuw ingesteld, het schot was immers mis. De 30 seconden klok wordt direct na het schot op doel opnieuw ingesteld. Daarna gaat het spel verder. De 30 seconden klok wordt pas direct na het bemachtigen van de bal opnieuw ingesteld. Daarna gaat het spel verder. De 30 seconden klok wordt zowel direct na het schot op doel als na het bemachtigen van de bal opnieuw ingesteld. Dus twee keer opnieuw instellen. 5. Er liggen twee spelers met elkaar te bakkeleien, en de scheidsrechter stuurt ze allebei uit het water. Het spel gaat verder met een vrije worp voor de ploeg die in balbezit was. Wordt de 30 seconden klok opnieuw ingesteld? Ja. Nee. Bottom of Form Deze quiz is aangepast aan de nieuwe spelregels van De quiz is ook online in te vullen.

24 WATERPOLO Antwoorden: 1: A 2: B 3: A 4: D 5: A En hoe heb je het gedaan? Volgende Flits 5 nieuwe vragen!!

25 WATERPOLO Wie zoeken we?????? Welke speler van Triton zoeken we hier op de foto? Antwoord staat in de volgende Flits

26 WATERPOLO Terug in Victoriabad Voor alle trouwe supporters die ons niet konden vinden in het Bijlmerbad, goed nieuws. Vanaf heden spelen alle teams de thuiswedstrijden weer in Weesp. Enige wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is dat de wedstrijden nu op zaterdagavonden worden gespeeld. Wij hopen aankomend seizoen op alle mogelijke support, dus neem gerust eens een kijkje bij één van de wedstrijden. En, in tegenstelling tot de Arena betaalt u voor een passe-partout bij ons geen 280,- maar is het helemaal gratis. Wil je een keer een wedstrijd bezoeken of ben je benieuwd naar de standen van de teams of het programma? Kijk dan op de website van de Kring Utrecht. Voor het wedstrijdrooster van alle teams verwijs ik u naar de Tritonflitsen van september. Deze is te vinden op onze website. Wij zoeken nog steeds naar Jeugd De jeugd is voor onze club erg belangrijk want het is ten slotte de toekomst. Vorig seizoen is er begonnen met een nieuwe indeling waarin de jeugd meer plaats krijgt om door te stromen. Er speelt een aantal jeugdspelers in de Heren 2 en een aantal hebben ook al bij het 1 e gespeeld. Stan den Hartog en Stefan Overmars hebben zelfs helemaal de overstap naar het 1 e team gemaakt. Desondanks zijn wij nog steeds op zoek naar meer jeugd. Vooral de jongeren vanaf 12 jaar missen we nog. We hebben na veel werving al 4 aspiranten bij elkaar en hopen er dus nog een aantal bij te krijgen zodat wij een team ervan kunnen maken. Maar vanaf 8 jaar ben je ook zeer welkom bij de club. Dus heb jij zin om te waterpoloën? Wacht dan niet en kom een keertje mee trainen. Neem al je vrienden mee want we willen zo veel mogelijk jeugd verzamelen. Waterpolo is leuk en ook goed te combineren met bijvoorbeeld diploma zwemmen. Dan heb je je stukje balvaardigheid alvast geoefend. Check voor meer info de website: Of stuur een mail naar: triton_waterpolo@hotmail.com Check ook op Twitter Stefan Overmars(Heren 1)

27 WEDSTRIJDZWEMMEN Sinds het verschijnen van de vorige Flits is er alweer heel wat gebeurd. Zo zijn er alweer vier wedstrijden gezwommen, zie hieronder een verslag. 25 september 2011: Driekamp (Amstelveen), door Lars van der Zee Op een mooie zomerse zondag in september was het tijd voor de eerste wedstrijd: de Driekamp tegen de Futen en ZPCH in Amstelveen. Het beloofde een leuke middag te worden. Tijdens deze eerste wedstrijd werd er meteen goed gezwommen. In het eerste programma werden meteen al 3 pr s, gezwommen door Sandra, Kaylee en Lianne op de 200 wisselslag. Anderen zaten er dicht bij. Dus dit belooft een goed seizoen te worden.

28 WEDSTRIJDZWEMMEN En in het volgende programma, programma 2, werd Tim eerste op de 200 wisselslag. Het was niet alleen een persoonlijk record, maar ook een clubrecord. Goed gedaan Tim! En de estafettes op het eind werden ook goed gezwommen. Triton is driemaal 1 e geworden, elk programma dus. En ook nog tweemaal 3 de. Totaal zijn er 30 pr s en 1 cr gezwommen. Het grootste pr is door Nienke A. gezwommen op de 100 vlinder, 9 seconden. Wil je ook zien of je een pr hebt, klik dan hier. Je kunt dit voor het eerst dit seizoen zo bekijken. En klik voor de totale uitslagen van het hele programma hier.

29 WEDSTRIJDZWEMMEN 2 oktober 2011: Competitie deel 1 (Almere) door Esther Beerling Op zondag 2 oktober was het weer zo ver, de competitie ging weer van start. Deze keer zijn wij begonnen in Almere. De start was met de estafettes, het was duidelijk dat iedereen weer moest wennen aan het seizoen, want het aanmoedigen was nog niet zo fanatiek. Nienke van der Zee zwom de 100m wisselslag, maar heeft hele goede oren, want ze hoorde tijdens de eerste baan een fluit, maar niemand die floot. Chester zwom in een mini zwembroek Marieke Gorter probeerde 1 slag na de vlaggetjes al te keren op de 50m rug, maar dat was nog best wel ver van de kant af. Jorien zwom hartstikke snel op de 200m school, een pr van 15 seconden! Kaylee zwom ook heel snel op de 200m school, jammer van de diskwalificatie. Dit was ook de competitie dat de geblesseerden weer zwommen, mooie snelle tijden van Nicky en Carine. Mike stond in de uitslag genoteerd met een tijd van op de 100m vrij. Gelukkig bleek dit een tikfoutje en moest dit zijn. Tim en Iris hebben op al hun afstanden een pr gehaald! Lars Ebbens heeft een pr van 7 seconden op de 100m wisselslag gehaald.

30 WEDSTRIJDZWEMMEN Aan het einde van de wedstrijd waren er nog twee estafettes en toen was het duidelijk dat Triton aanwezig was! Er werd heel hard aangemoedigd en gejuicht! Qua klassement was het helaas geen topwedstrijd voor Triton. We staan nu slechts 13 e in het klassement. Maar het goede nieuws is dat we dit natuurlijk gaan verbeteren de volgende keer! De volledige uitslagen en alle PR s vind je weer op de website.

31 WEDSTRIJDZWEMMEN 9 oktober 2011: Speedowedstrijd deel 1, (Hilversum), door Caroline Schreuder Op zondag 9 oktober stond de eerste Speedowedstrijd van dit seizoen op het programma. Een ploeg van 19 Tritonzwemmers deed hier aan mee. Voor een aantal zwemmers hun eerste Speedowedstrijd, dus heel spannend. Tijdens de Speedowedstrijden zwemmen we tegen Torpedo uit Hilversum, de Otters het Gooi uit Bussum, IJsselmeer uit Huizen, Het Y en de Dolfijn uit Amsterdam. De zwemmers van Triton hebben weer heel erg hun best gedaan! Dertien PR s zijn er gezwommen! En dat terwijl een groot aantal zwemmers de afstanden voor het eerst zwommen, waarbij hun tijden dan niet als PR gelden. Het was mooi om te zien hoe Anna Morsink op de 100 school knokte om een meisje van de Dolfijn voor te blijven en dat glansrijk deed in een prachtig tijd van , wat een PR van 5 seconden was! Julien Luursema was op de 100 rug niet te stoppen en zwom ruim 7 seconden van z n tijd af. Ook Tjalle Aalbers was er op gebrand om PR s te zwemmen en deed dat zowel op de 100 vrij als de 100 rug met 3 seconden! Op de 100 rug zwom hij zelfs een nieuw clubrecord! clubrecord!

32 WEDSTRIJDZWEMMEN Onze nieuwe meiden Lea Achacha, Jenna Bijmoer, Eva Ebbers en Linsey Quatfass gingen voor de 50 school en de 50 vrij en deden dat super! Geen dissen en mooie tijden! En Jenna werd daarbij zowaar 2 e en 3 e! Goed gedaan allemaal! Ook heel goed deden Iris Seinen, Kim van Straaten en Jisca Wiskerke het. Zij zwommen de 50 vlinder voor het eerst en volbrachten dit zonder dis. Een super prestatie! De junioren Louise de Haan, Michelle Warta en Lianne Schoonderwoerd mochten zich aan de 200 vrij en 200 school wagen. Best wel zware nummers. Louise zwom op de 200 vrij zomaar 18 seconden van haar tijd af! Dat zijn wel heel veel punten voor de PR-beker! Maar Michelle deed het ook heel goed en zwom 16 seconden van haar tijd af! Het wordt dus nog spannend wie de PR-beker gaat winnen. Lianne zwom de 200 vrij voor het eerst in een prachtige tijd van ! Al met al is er heel goed gezwommen door Triton. Het was jammer dat er geen medailles te verdienen waren, anders ging Triton met 3 gouden, 5 zilveren en 2 bronzen medailles naar huis. Op de website vinden jullie de uitslagen en alle gezwommen PR s terug.

33 WEDSTRIJDZWEMMEN 16 oktober 2011: LAC deel 1 (Zaandam), door Paul Bunnik en Sandra Schoonderwoerd Na lange tijd gaf Triton weer acte de présence op een LAC-wedstrijd, met een beperkte afvaardiging van 8 zwemmers. Zoals te verwachten was de één meer tevreden dan de ander. Voor een aantal was het de eerste echte lange afstand wedstrijd. Om Mark Bunnik te citeren: "Van die lange afstanden word je echt moe". clubrecord op de 200 wissel heren met een seconde in een tijd van En op afstanden die niet zo vaak gezwommen worden, kunnen er zo maar weer clubrecords gezwommen worden. En dat gebeurde in Zaandam met maar liefst 2 clubrecords: Marieke de Rooij zwom een clubrecord op de 800 meter vrij voor meisjes 16 jaar in een tijd van en Tim Bunnik verbeterde zijn net 3 weken geleden in Amstelveen gezwommen

34 WEDSTRIJDZWEMMEN Sandra Schoonderwoerd deed voor het eerst mee aan een dergelijke LAC-wedstrijd. Hierbij een kort verslagje van hoe ze het vond: Op zondag 16 oktober gingen we met een kleine groep naar Zaandam voor de eerste wedstrijd van het LAC. We waren met 8 zwemmers, namelijk Esther, Mark, Tim, Paul, Remco, Marieke, Nienke en ik (Sandra). Na lang wachten kon ik eindelijk starten op de 800 meter vrij. De series waren samengevoegd en we zwommen met 2 mensen in de baan. We zwommen dus met z n 14-en tegelijk (het zwembad had 7 banen). De ouders werden gevraagd om bordjes te draaien, zodat we konden zien hoeveel banen we nog moesten zwemmen. Ik vond het zwaar, maar het ging best goed, en het was leuk om een keer mee te doen. Ik zwom op de 800 meter vrij 11 minuten en 50 seconden. De tijden van de andere zwemmers kun je hier bekijken. Bordjes draaien

35 WEDSTRIJDZWEMMEN Clubrecords Zoals jullie al in de verslagen hebben kunnen lezen, zijn er alweer wat nieuwe clubrecords gezwommen tijdens de afgelopen wedstrijden! Vijf om precies te zijn: 2x door Tim Bunnik, beide op de 200 wissel Heren, tijdens de Driekamp in Amstelveen en LAC 1 in Zaandam. Zijn clubrecord staat nu op ; 1x door Tjalle Aalbers op de 100 rug jongens t/m 9 tijdens Speedo 1 in Hilversum met een tijd van ; 1x door Paul Bunnik op de 50 vlinder heren 55+ met de tijd van Dit was zijn tussentijd op 200 wissel tijdens LAC 1 in Zaandam; En 1x door Marieke de Rooij op de 800 vrij meisjes t/m 16 met een tijd van , eveneens gezwommen tijdens LAC 1 in Zaandam. De clubrecords zijn weer bijgewerkt en allemaal terug te vinden op de clubrecordpagina!

36 WEDSTRIJDZWEMMEN Techniek-clinic voor TTW Op donderdag 20 oktober is een techniek-clinic voor TTW gestart. Deze zal tot half december duren. In het voorjaar hebben we een vergelijkbare clinic gegeven en daarvoor bleek toen heel veel belangstelling van de TTW-ers te zijn. En die belangstelling is er no; zo doken er tijdens de eerste clinic al 18 enthousiaste mensen het water in, ondanks het feit dat dit in de herfstvakantie viel. De reacties waren enthousiast, wat mede te danken is aan de inzet van onze trainers!!

37 WEDSTRIJDZWEMMEN De wedstrijdkalender voor de komende 3 maanden ziet er als volgt uit: Datum: Soort wedstrijd: Waar: Voor wie: Sprintwedstrijd Aalsmeer Geïnteresseerden Competitie 2 Amstelveen Hele wedstrijdploeg Speedo Club Meet Hilversum Minioren / Junioren 1 en Zuyderzee Mastercircuit 2 Almere-Stad Masters (20+) LAC 2 Zaandam Geïnteresseerden Speedo 2 Hilversum Minioren / Junioren 1 en Clukampioenschappen De Futen Amstelveen Geïnteresseerden Zuyderzee Mastercircuit 3 Zwolle Masters (20+) Driekamp 2 Nieuw Vennep Geïnteresseerden Winter Kringkampioenschappen Hilversum Degenen die hiervoor een limiet gehaald hebben Competitie 3 Almere-Stad Hele wedstrijdploeg / ONMK Korte Baan Terneuzen Masters (20+) Speedo 3 Hilversum Minioren / Junioren 1 en 2 Heel veel succes tijdens de wedstrijden!!

38

39 MASTERZWEMMEN Zuyderzee Masters Circuit, nummer 1, door Jenny Mason Wij gingen met een relatief klein team (maar 7 zwemmers) naar Emmeloord vanwege een rugblessure (Francine), een zieke (Ellen) en een vakantieganger (Pascal). Onze vaste klokker Ineke ontbrak natuurlijk niet en we hebben er een spannende, gezellige dag van gemaakt! Esther had haar vriendin Petra meegenomen. Zij heeft de tijden opgenomen en iedereen aangemoedigd! Erg leuk. Dank je Petra! Het eerste programma was de 200m vrij. Dit heeft een clubrecord voor Tim opgeleverd, al was het bedoeld als rustig inzwemmen om daarna op de 100m vlinder te kunnen vlammen. Werd trouwens ook een PR voor hem, evenals de 100 wisselslag (1/100e seconde verbetering). Paul heeft ook een all-time PR gezwommen op de 25m schoolslag: sec (was sec). Voor de rest hebben wij allemaal ons best gedaan en echt genoten! Ik ben begonnen met 100 vrij en heb ook mijn mededames geholpen door in plaats van Ellen mee te doen aan de 4x50 wisselslag estafette. Anders had Triton niet mee kunnen doen.

40 MASTERZWEMMEN Na de wedstrijd gingen wij gezellig met zijn allen een hapje bij Hajé eten. Op de parkeerplaats van het zwembad moest Caroline FLINK toeteren om ons te waarschuwen dat de achterklep van Lambert nog open stond (natuurlijk was het mijn schuld!). Zal jullie niet verbazen dat er tijdens het eten een aantal keren tegen Lambert gezegd werd dat hij zijn klep moest dichthouden!! Erg gezellig maar ik had wel de zondag nodig om te niksen! Vond het wel vermoeiend! Tot de volgende keer in Almere (hopelijk weer met een volledige ploeg)! Als je alle gezwommen tijden nog even rustig wilt bekijken, zie dan de volledige uitslagen en de Tritonuitslagen op de site. De uitslagen worden nog herberekend voor het klassement alsof ze gezwommen zijn in Dit heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat Caroline dit seizoen in de categorie dames 45+ terecht komt en Jenny, Ellen en Francine in de categorie dames 50+. Ook de herberekende uitslagen en het klassement voor de verschillende leeftijdscategorieën voor dames en heren zijn al beschikbaar.

41 November 2 Susan Cinqualbre Dennis Kaale 4 Caitlin van Rijn Nienke van der Zee 5 Marit van Dam Stan den Hartog 10 Bo Ballering Jenna Bijmoer Anna Morsink Thom Seinen Jordi Varkevisser VERJAARDAGEN 11 Simon Biesheuvel Jasmijn van der Linden Jan-willem Ottenhof 12 Jeroen Hermans Brechtje Schouten 15 Mila Jonkvorst 20 Bas de Geus 22 Arnold Bouman 26 Kaylee de Vries 28 Linsey Quatfass

42 FUN Ook in de digitale Flitsen is er natuurlijk plaats voor Fun! Op de volgende pagina vind je een kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in. Veel kleurplezier!! Sudoku In de sudoku-puzzel moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld, en wel op zodanige wijze dat: op elke horizontale rij elk cijfer slechts één keer voorkomt in elke verticale kolom elk cijfer slechts één keer voorkomt in elk subrooster elk cijfer slechts één keer voorkomt

43

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen

Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen. aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen. seizoen Jaarverslag van de Commissie Wedstrijdzwemmen 2015 & aanvulling wedstrijdzwemmen & masterzwemmen seizoen 2015-2016 JAARVERSLAG COMMISSIE WEDSTRIJDZWEMMEN PAGINA 1 Jaarverslag 2015 van de Commissie Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

De Flitsen van oktober

De Flitsen van oktober De Flitsen van oktober W e e Nieuws van de jeugdcommissie Een mooie bijdrage voor onze zwemmers met een beperking! Kom naar de Halloweenparty op 8 november! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2015

De Flitsen van Oktober 2015 De Flitsen van Oktober 2015 W e e Vacature voorzitter Vergeet de Grote Clubactie niet! Zwemmen met een beperking Verjaardagen in november e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. oktober Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen. oktober 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Diplomazwemmen Evenementen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen BESTUURSHOEK De Leukste Club In de vorige Triton

Nadere informatie

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies)

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies) Pupillen Waterpolo (waterpolo voor dummies) Ben je net begonnen met waterpolo en moet je binnenkort misschien je eerste wedstrijd spelen? Of heb je al vaker een wedstrijd gespeeld, maar ken je nog niet

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

De Flitsen van April 2019

De Flitsen van April 2019 De Flitsen van April 2019 We e Waterpolo-jeugd kampioen geworden! Gevonden voorwerpen bij zwemwedstrijden Nieuw zwemcommissie-lid stelt zich voor e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

De Flitsen van April 2015

De Flitsen van April 2015 De Flitsen van April 2015 W e e Nieuws van de Jeugdcommissie Verslag van de vrijgezellentraining van Jessica Gevonden voorwerpen in het clubhuis e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

De Flits van mei! W e

De Flits van mei! W e De Flits van mei! W e e e Woord van onze nieuwe voorzitter Triton wint prijs bij Maxis. Het Pinkstertoernooi was weer superleuk! Masters gaan meedoen aan de Europese Kampioenschappen! Bekijk het laatste

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen!

De Flitsen van april. W e. Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! De Flitsen van april W e e Geslaagd voor cursus Zwemmend redden! Steun het clubhuis met frituurvet. Veel foto s van Wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Eerste

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

De Flits van December!

De Flits van December! De Flits van December! W e e Oliebollentoernooi en andere eindejaarsactiviteiten. Verjaardagen. e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal, Nog eventjes en 2013 is weer

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. november 2012. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. november 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen komt kijken bij Triton. BESTUURSHOEK Beste leden, Als

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

De Flitsen van december 2018

De Flitsen van december 2018 De Flitsen van december 2018 We e Niet vergeten: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen en eindejaarsborrel Uit de oude doos Verjaardagen in januari e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

De Flits van Februari!

De Flits van Februari! De Flits van Februari! W e e LET OP: ALV verplaatst naar 10 april! De verjaardagen van deze maand! Clubrecords bij wedstrijdzwemmen! e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Beste

Nadere informatie

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan!

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbaan Bouwen 4/5 Weken geleden ging heel groep 8 een achtbaan bouwen. Elke week gingen we verder aan de achtbaan. Het was van papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid?

TRITON FLITSEN. November Verjaardagen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. Fun. Nieuw lid? November 2011 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Nieuw lid? Bestuurshoek Beste leden, Dat was toch schrikken toen

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

De Flits van oktober!

De Flits van oktober! De Flits van oktober! W e e Verslag Weesper ¼ triatlon Amsterdamse avond op 2 november Verjaardagen e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Wat is er leuker om met dit stormachtige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen.

TRITON FLITSEN. januari Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen. januari 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Jeugdcommissie Evenementen Waterpolo Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

De Flitsen van augustus!

De Flitsen van augustus! De Flitsen van augustus! W e e Verslag Kindertriatlon Grote Club Actie gaat weer van start Deen Jeugd Sponsor actie 2014 Verjaardagen in september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun

Januari 2009. Triton Flitsen. Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Januari 2009 Triton Flitsen Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Diplomazwemmen Masterzwemmen Waterpolo Wedstrijdzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden en belangstellenden, Graag wil ik beginnen

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

De Flitsen van December!

De Flitsen van December! De Flitsen van December! W e e Champagnetoernooi op 30 december!! Nieuws van de Jeugdcommissie Nieuws van de Clubhuiscommissie e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo allemaal,

Nadere informatie

De Flitsen van Oktober 2018

De Flitsen van Oktober 2018 De Flitsen van Oktober 2018 W e e Belangrijk AGV nieuws! Save the date: 29 december Oliebollentoernooi en Marathonzwemmen Niet vergeten: Grote Clubactie boekjes inleveren Trainer gezocht bij Trimzwemmen

Nadere informatie

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen

Masterszwemmen. Diplomazwemmen. Januari Redactiehoek. Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi. Nieuws en mededelingen Triton flits Januari 2013 Redactiehoek Waterpolo met een fotoverslag van het Champagnetoernooi Nieuws en mededelingen Wedstrijdzwemmen met verslagen over de Prestatiebeker, de gourmetavond, de Winterkring

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

De Flitsen van Januari 2016

De Flitsen van Januari 2016 De Flitsen van Januari 2016 W e e Aankondiging ALV op 17-02 om 20.00 uur Afzwemtijden Diplomazwemmen Zwemmen met een beperking Verslag Nederlandse Masters Kampioenschappen e Bekijk het laatste nieuws op

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun

maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun maart 2012 TRITON FLITSEN Bestuurshoek Nieuws en Mededelingen Wedstrijdzwemmen - Masterzwemmen Verjaardagen Fun Bestuurshoek Beste leden van Triton. Deze keer is het de beurt aan de ledenadministrateur

Nadere informatie

De Flitsen van augustus

De Flitsen van augustus De Flitsen van augustus We e Trainingsweekend 2015 op 11 september Zwem4daagse in week 39 Grote Clubactie start weer op 19 september e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek Hallo

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS!

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Versie September 2013 AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Naast vooral lol hebben in zwemmen, zijn er ook een paar zaken die je echt moet weten/doen rondom het trainen en zwemmen van wedstrijden.

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen

Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen 2018-2019 1 Inhoudsopgave Aan welke wedstrijden mag ik mee doen?... 3 Seizoenskalender... 4 2018... 4 2019... 4 Informatie per wedstrijdcircuit & kampioenschappen...

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Beste docent, Binnenkort gaat u met uw klas naar de voorstelling Zwemmen Zonder Mouwen; een muzikale 8+ voorstelling die zich afspeelt in en rondom

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2019 Wedstrijdagenda Februari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 10 februari Nationale Zwemcompetitie, deel 3 Purmerend Verplicht! 16 februari Zuyderzee Masters Circuit, deel 6 Heerenveen

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie