Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie Iedereen wint!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie 2015 - Iedereen wint!"

Transcriptie

1 1 Ons kenmerk: 14081/BEL/YE Brussel, 3 december 2014 Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie Iedereen wint! Geachte burgemeester, Geachte schepenen, In 2014 vernieuwden we de campagne "Met Belgerinkel naar de Winkel" De introductie van Belgerinkelloten, de mogelijkheid om online te registreren en elke dag nieuwe prijzen winnen sloegen duidelijk aan. Tijdens de vijf campagneweken registreerden klanten samen meer dan 1,1 miljoen Belgerinkelloten. Het volledige verslag van de campagne in 2014 kan u nalezen op In 2015 gaan we verder op de ingeslagen weg met een licht aangepast spaarsysteem. Zo houden we rekening met de feedback van gemeenten, handelaars en klanten. Klanten ontvangen geen Belgerinkelloten maar stickers met de unieke code. Na registratie van deze code op onze site, zal de klant opnieuw elke dag kans maken op mooie Belgerinkelprijzen. Klanten die het moeilijk hebben om via internet te registreren, kunnen de stickers op een spaarkaart kleven en deze deponeren in de spaardozen op publieke plekken (gemeentehuis, bibliotheek,... ). Hierdoor maken uw inwoners die niet vertrouwd zijn met internet ook kans om de lokale prijzen te winnen. Dankzij Met Belgerinkel naar de Winkel laten uw inwoners niet enkel vaker de auto staan om te winkelen, maar doen ze ook vaker boodschappen bij afzonderlijke detailhandels. Onze campagne draagt zo op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van uw gemeente. Daarnaast hebben we samen met Mobiel 21 en VSV de campagnes Mijn Korte Ritten en Verkiezing fietsgemeente/fietsstad 2015 op elkaar afgestemd, waardoor we u nog efficiënter kunnen ondersteunen in het creëren van een fietsvriendelijk klimaat. Tal van redenen dus om in 2015 deel te nemen aan Met Belgerinkel naar de Winkel. U kan u zich met uw gemeente inschrijven tot uiterlijk 27 februari. Verderop in deze brief vindt u meer praktische informatie over de campagne. Met vriendelijke groeten, Karel Van Eetvelt gedelegeerd bestuurder Unizo vzw Danny Jacobs directeur Bond Beter Leefmilieu vzw Frans Schotte Algemeen voorzitter Gezinsbond vzw

2 Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2015 Praktische info 2 1. Hoe inschrijven? 2. Bijsturing van het spaarsysteem 3. Timing Infomomenten 5. Onze ondersteuning 6. Financieel 7. Veelgestelde vragen 8. Contactgegevens 1. Hoe inschrijven? Inschrijven kan eenvoudig door uw district, gemeente of stad aan te melden op (vanaf maandag 1 december tot en met vrijdag 27 februari). 2. Aanpassing van het spaarsysteem We behouden het systeem waarbij men tijdens de campagne dagelijks kans maakt op prijzen, door de unieke code die men van de handelaar ontvangt te registreren via tombola.belgerinkel.be. Op het einde van de campagne ontvangt de gemeente een overzicht van de deelnemers die zich online registreerden om de prijzen van de gemeente toe te kennen. We vernieuwen De unieke code zal men in 2015 ontvangen via een sticker (in plaats van Belgerinkellot) die men op een spaarkaart kan kleven (indien men zich niet online wenst te registreren). Klanten die niet via internet kunnen registreren, deponeren hun spaarkaart met stickers in spaardozen op publieke plaatsen (loket gemeentehuis, bibliotheek,...). De gemeente haalt op het einde van de campagne deze spaardozen op. De codes van de stickers op de spaarkaarten dienen door de gemeente niet te worden geregistreerd. Deze klanten maken enkel kans op de prijs van de gemeente. Voor de toekenning van de prijzen van de gemeente selecteert de gemeente op het einde van de campagne een aantal winnaars uit de lijst met online registraties, en trekt de gemeente ook een aantal winnaars uit de ingezamelde spaarkaarten. U checkt deze twee lijsten met geselecteerde winnaars op dubbele adressen, indien u liever maximum 1 prijs per gezin toekent.

3 3. Onze ondersteuning 3 Als uw gemeente deelneemt aan de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel, dan kunt u rekenen op onze inzet en ondersteuning : Nieuw in 2015: spaardozen voor publieke plaatsen Om tegemoet te komen aan deelnemers die minder goed met internet overweg kunnen, werken we vanaf dit jaar terug met spaarkaarten. We voorzien hiervoor geen stempels zoals in 2013, maar Belgerinkel-stickers. Elke sticker heeft een unieke code. Klanten kunnen ofwel zelf deze unieke code online registreren, ofwel deponeert men de (volle) spaarkaarten in spaardozen op publieke plaatsen. We bezorgen iedere deelnemende gemeente voldoende spaardozen om te verdelen over de publieke gebouwen (gemeentehuis, bibliotheek, ) Campagnemateriaal voor de handelaars In 2015 voorzien we de volgende campagnematerialen voor de handelaars: verticale langwerpige campagneaffiches, Belgerinkelspaarkaarten, Belgerinkel stickers en een infobrief. Deze campagnematerialen worden u in bulk bezorgd. U kunt optioneel de pakketten voor de handelaars reeds door ons laten voorverpakken. Campagnemateriaal voor de gemeente Iedere gemeente ontvangt bij zijn inschrijving voldoende A1-posters om de campagne bekend te maken via de openbare gebouwen. Daarnaast voorzien we voorbeeld artikels voor uw gemeentelijke infoblad en een inspiratiebundel voor het organiseren van start- en slotactiviteiten. Online registratie van de deelnemers De week na de campagne ontvangt u het overzicht met alle online-registraties. Samen met de spaarkaarten die u verzamelt uit de spaardozen op publieke plaatsen, kan u zo snel overgaan tot de toekenning van de prijzen van de gemeenten. Unieke Belgerinkelfiets In de deelnameprijs zit voor elke gemeente een unieke Belgerinkelfiets vervat. Indien u dit wenst kan u met uw gemeente extra fietsen bestellen. Unieke Belgerinkelfietstassen Om uw gemeentelijke prijzenpot extra aantrekkelijk te maken zullen we unieke Belgerinkelfietstassen voorzien die u optioneel kunt bestellen. Ondersteuning bij de werving van handelaars Wij helpen u graag bij het werven van de handelaars. Na uw inschrijving ontvangt u onmiddellijk een eerste pakket wervingsfolders om handelaars in uw gemeente aan te spreken. Onze partners Gezinsbond en Unizo spreken tevens hun contacten aan om mee te helpen handelaars te werven.

4 4 Digitale loginpagina voor de handelaars Handelaars kunnen zich eveneens online inschrijven en hun eigen gegevens beheren. Digitale communicatie met de deelnemers De deelnemers aan de campagne ontvangen een digitale nieuwsbrief met info over het verloop van de campagne en informatieve artikels over duurzame mobiliteit. We zorgen tevens voor een motiverende en inspirerende communicatie via onze Belgerinkel-facebookpagina. Digitale loginpagina voor de gemeente Op uw persoonlijke loginpagina vindt u het overzicht van ingeschreven handelaars, uw bestellingen, contactgegevens, voorbeeldbrieven, draaiboek,... Deze pagina is continu up-to-date. Uw eigen drukbezochte webpagina Op de website hebt u als gemeente een eigen pagina waarop deelnemers de info kunnen vinden over de acties, de prijzen en de deelnemende handelaars in uw gemeenten. Helpdesk Voor specifiek advies kunt u gebruik maken van de helpdesk via naar info@belgerinkel.be of per telefoon 02/ Samenwerking met andere campagnes Mijn Korte Ritten : vindt plaats van 1 tot 30 juni 2015 (in plaats van 21 maart tot 21 april voorgaande jaren). Hierdoor kunnen enthousiaste deelnemers zich tijdens hun deelname aan Met Belgerinkel naar de Winkel zich ook registreren voor Mijn Korte Ritten en zo 2 maanden lang fietsen én winnen. Verkiezing fietsgemeente/fietsstad 2015 : In 2015 voorziet deze campagne naast de beoordeling door een professionele jury ook de toekenning van publieksprijzen. De deelnemers van met Belgerinkel naar de Winkel zullen worden aangespoord om te stemmen voor deze publieksprijs. 5. Inspiratiedag Hoe voor een aantrekkelijk fietsvriendelijk handelscentrum zorgen We organiseren in het najaar van 2015 een inspiratiedag waarbij we goede voorbeelden bundelen. We tonen hoe u met een fietsbeleid zuurstof geeft aan uw stad of de gemeente en bijdraagt aan een levendige lokale middenstand. Meer info volgt in het voorjaar van 2015.

5 5 6. Financieel a. Vaste inschrijvingstoelange, afhankelijk van het aantal inwoners Het vast gedeelte van de inschrijvingsprijs blijft in 2015 identiek als in Deze deelnamekost is afhankelijk van het aantal inwoners in uw stad of gemeente. In deze inschrijvingsprijs zitten alle vormen van bovenvermelde ondersteuning. De pakketten met campagnemateriaal voor de handelaars zijn niet inbegrepen. Voor de Belgerinkelfiets hebben we opnieuw een scherpe prijs kunnen onderhandelen. Iedere gemeente is verplicht om bij inschrijving (minimum) 1 Belgerinkelfiets aan te kopen. Op die manier is de campagne herkenbaar in alle deelnemende gemeenten met de unieke Belgerinkelfiets in de prijzenpot. De Belgerinkelfiets heeft een winkelwaarde van 650 euro. Opgelet bij de opmaak van uw bestelbon!: op het vaste gedeelte is BTW niet van toepassing, wel op de aankoop van de fiets. Aantal inwoners per gemeente Vast gedeelte (BTW n.v.t.) 1 fiets (excl. BTW) Totaal (incl. BTW) < inwoners 110,00 410,00 606, inw. 250,00 410,00 746,06 > inwoners 385,00 410,00 881,06 b. Basispakket handelaars Als gemeente bestelt u per deelnemende handelaar minimaal 1 basispakket. De prijs van dit pakket is dezelfde gebleven als vorig jaar. Een basispakket bestaat dit jaar uit Belgerinkelstickers, spaarkaarten, 2 affiches en een infobrief. We raden aan om voor grotere handelszaken met veel klanten (bakker, Delhaize, ) extra stickers en spaarkaarten te bestellen of de stickers en spaarkaarten te herverdelen (minder voor juwelier, kledingzaak, meer voor bakker), zodat de drukst bezochte handelszaken over voldoende stickers en spaarkaarten beschikken om aan de klanten uit de delen. Het materiaal voor de basispakketten wordt standaard in bulk aan de gemeente geleverd. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ieder pakket voorverpakt in een Belgerinkel-enveloppe leveren.

6 6 basispakket handelaar, geleverd in bulk (400 stickers, 50 spaarkaarten, 2 affiches, infobrief) basispakket handelaar, in Belgerinkel envelop (400 stickers, 50 spaarkaarten, infobrief, in 1 envelop) 400 stickers en 50 spaarkaarten excl. BTW 3,50 4,40 3,20 incl. BTW 4,24 5,32 3,87 c. Prijzenpot U kan met uw gemeente via Belgerinkel ook extra prijzen aankopen voor de prijzenpot voor de gemeente. In 2015 voorzien we hiervoor unieke Belgerinkel-fietstassen en de unieke Belgerinkel-fiets. Belgerinkel fietstas Extra Belgerinkelfiets excl. BTW 20,00 410,00 incl. BTW 24,20 496,06 7. Timing 2015 tot en met vrijdag 27 februari: inschrijvingsperiode gemeenten onmiddellijk na uw inschrijving bezorgen wij u het aantal gevraagde wervingsfolders om de handelaars in uw gemeente te werven tot en met vrijdag 13 maart: eerste bestelling handelaarspakketten bestelling extra prijzen voor prijzenpot doorgeven leveradres fiets tussen 3 en 17 april: levering eerste bestelling campagnematerialen in uw gemeente levering Belgerinkelfiets en bijkomende prijzen prijzenpot van zaterdag 25 april tot zaterdag 30 mei: campagne Met Belgerinkel naar de Winkel 2015 van woensdag 3 tot vrijdag 7 juni: We bezorgen alle gemeenten een lijst met deelnemers voor de toekenning van de gemeentelijke prijzen

7 7 bijbestellingen handelaarspakketten zijn mogelijk tot en met de laatste week van de campagne (kleine meerprijs voor levering) 8. Infomomenten Tijdens de infomoment lichten we toe hoe u met de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel aan de slag kunt en welke de belangrijkste wijzigingen zijn t.o.v. vorig jaar. Als u aan dit infomoment wenst deel te nemen vragen wij u in te schrijven via info@belgerinkel.be. dinsdag 13 januari tot uur PAC Het Zuid, W. Wilsonplein 2, Gent donderdag 15 januari tot uur Provinciehuis, Kempenzaal 1 Universiteitslaan 1, Hasselt donderdag 22 januari tot uur Provinciehuis Vlaams-Brabant Provincieplein 1, Leuven dinsdag 27 januari tot uur Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-laan 41, Brugge (Sint-Andries) Voor een infomoment in provincie Antwerpen en stad Antwerpen (districtsvoorzitters) wordt er nog een datum geprikt. U kan zich alvast voorinschrijven via info@belgerinkel.be. 9. Veelgestelde vragen Waarom zijn wij verplicht bij onze inschrijving minimum 1 Belgerinkelfiets af te nemen? Meer fietsen is één van de de centrale boodschappen van onze campagne. We zien in de evaluatie van de campagne dat de kans om een fiets te winnen is een hele grote stimulans is om deel te nemen. Omwille van de eenvormigheid van de communicatie opteren we hierbij voor hetzelfde model fiets in alle gemeenten. We werken hierbij samen met een Belgische producent. Waarom voeren jullie opnieuw spaarkaarten in? Onze gemeente vond de Belgerinkelloten juist de vernieuwing van 2014? De Belgerinkelloten worden vervangen door stickers met unieke codes. Hierdoor behouden we het systeem van online registreren en elke dag winnen. Door de

8 spaarkaarten opnieuw in te voeren, komen we tegemoet aan bekommernissen over de vernieuwing in 2014: - spaarkaarten liggen op de toonbank van de handelszaak, hierdoor wordt de campagne een stuk zichtbaarder in de handelszaak - klanten die geen Belgerinkellot durven vragen kunnen de spaarkaart in een handelszaak bovenhalen om duidelijk te maken dat men aan de campagne wenst deel te nemen - klanten die niet gemakkelijk met internet kunnen werken, kunnen zo toch meedingen naar de prijzen uitgereikt door de gemeente. 8 Hoe organiseren we onze prijsuitreiking, nu we ook weer spaarkaarten moeten inzamelen? Moeten wij dan zelf de codes van de stickers op de spaarkaarten controleren en registreren? Neen, we stellen voor dat u een aantal winnaars selecteert uit de online registratielijst, en een aantal winnaars manueel trekt uit de spaardozen. Op de lijst met geselecteerde winnaars doet u een check op dubbele adressen, indien u liever maximum 1 prijs per gezin toekent. Zal het campagnemodel van met Belgerinkel naar de Winkel vanaf nu ieder jaar veranderen? Nee, dit is niet de bedoeling! Met deze aanpassing hebben we een nieuw campagnemodel die tegemoet komt aan heel wat bekommernissen over de vernieuwing in Het is onze bedoeling dat we dit nieuwe systeem vanaf nu de komende jaren verder zetten. Hoe zullen de fietstassen er uit zien? We hebben nog geen ontwerp van de fietstassen ter beschikking. Van zodra wij hier meer over weten, communiceren wij dit. 10. Contactgegevens Met al uw vragen kunt u terecht op het campagnesecretariaat: Bond Beter Leefmilieu, Yanti Ehrentraut, tel , info@belgerinkel.be. Met specifieke vragen over de samenwerking met de lokale handelaars kunt u terecht bij UNIZO, Els Cools, tel , els.cools@unizo.be. Inschrijven kan eenvoudig door uw district, gemeente of stad aan te melden op

Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016

Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016 Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016 1. Hoe inschrijven? 2. Optimalisatie spaarsysteem 3. Ondersteuning 4. Financieel 5. Timing 2016 6. Veelgestelde vragen 7. Contactgegevens 1.

Nadere informatie

Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info

Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info 1. Hoe inschrijven? 2. Vernieuwing van de campagne 3. Timing 2014 4. Infomomenten 5. Onze ondersteuning 6. Financieel 7. Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Eindrapport Met Belgerinkel naar de Winkel 26 april - 31 mei 2014 1 Inhoudstafel Met Belgerinkel naar de Winkel 2014 - een jaar van vernieuwing Aantal deelnemers Profiel

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 7 mei tot zaterdag 11 juni 2011 Met Belgerinkel naar de Winkel 7 mei tot 11 juni 2011 2 Inhoud Voorwoord...4 Waarom

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 8 mei tot zaterdag 12 juni 2010 Inhoud Voorwoord...3 Wat is Met Belgerinkel naar de Winkel?...4 Resultaten van de voorbije

Nadere informatie

RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag?

RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag? RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag? Op 13 maart heeft de minister van mobiliteit, sociale economie en gelijke kansen Kathleen Van Brempt een mededeling gedaan over het Rijbewijs op school. Hierover

Nadere informatie

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl Fietsen scoort voor een beter klimaat www.fietsenscoort.nl Fietsen Scoort voor een beter klimaat Fietsen Scoort voor een beter klimaat is een landelijke campagne die het fietsen naar het werk stimuleert.

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 16 mei tot zaterdag 20 juni 09 Versie 11/03/2009 Een initiatief van: Inhoud Voorwoord...3 Wat is met Belgerinkel naar

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Fietsen Scoort. www.fietsenscoort.nl

Fietsen Scoort. www.fietsenscoort.nl Fietsen Scoort www.fietsenscoort.nl Fietsen Scoort Fietsen Scoort is een landelijke campagne die het fietsen naar het werk stimuleert. Fietsen naar het werk heeft veel voordelen. Fietsen draagt bij aan

Nadere informatie

C est Passieble! 2016

C est Passieble! 2016 C est Passieble! 2016 C est Passieble! is de jaarlijks terugkerende dag waarop Christal als Huis van Verbinding gratis werkt en werft voor één van haar klanten. Met een fantastische sfeer en altijd buitengewoon

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten 2 1 1. Context Werk en economie Detailhandel & horeca - bedrijfseenheid Actieve Stad - richt zich op de stedelijke

Nadere informatie

De spaarkaartenactie

De spaarkaartenactie De spaarkaartenactie De Week van de Fair Trade 2013 stond volledig in het teken van de spaarkaartenactie. Daarmee wilden we de verscheidenheid van het fairtrade-assortiment aantonen. Via een spaarkaartenactie

Nadere informatie

DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR

DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP WAT VINDT U IN DEZE FOLDER? 01 HET VERTREKPUNT:

Nadere informatie

Word een participatie-expert!

Word een participatie-expert! Word een participatie-expert! Coaching bij extern participatietraject van een klimaatactie Van juli tot mei 2017 coacht Bond Beter Leefmilieu (BBL), in samenwerking met de provincie Antwerpen, gemeenten

Nadere informatie

Draaiboek Zomeractie 2019

Draaiboek Zomeractie 2019 Draaiboek Zomeractie 2019 Werkgroep Detailhandel StOB Beste ondernemer, Hierbij alweer het vierde draaiboek van de Werkgroep Detailhandel van het StOB. Door middel van dit draaiboek krijgt u de gelegenheid

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE SAMWEEK HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE DAAR KOMT SAM DE VERKEERSSLANG! Beste campagneverantwoordelijke Fijn dat je weer meedoet om van de Samweek op je school een succes te maken. Dit jaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Persdossier. belgopocket 2009

Persdossier. belgopocket 2009 Persdossier belgopocket 2009 Lancering Belgopocket 2009 * Bondige antwoorden op vele vragen Dit dossier informeert u over de doelstellingen van Belgopocket het boekje en de site Belgopocket de samenwerking

Nadere informatie

Hoe deelnemen aan de online verkopen?

Hoe deelnemen aan de online verkopen? Hoe deelnemen aan de online verkopen? 1 Wat u moet weten over de online verkopen: - Voor de online verkopen wordt geen enkele papieren of PDFcatalogus aangemaakt - Deze verkopen lopen over een week, van

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE CADEAUBON

GEMEENTELIJKE CADEAUBON GEMEENTELIJKE CADEAUBON Informatievergadering 8 oktober 201 Lutgart Parmentier Ambtenaar lokale economie 1 WAT IS EEN GEMEENTELIJKE CADEAUBON? Bon te besteden bij alle deelnemende LOKALE handelaars, horeca,

Nadere informatie

SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. WAT HEB JE NODIG?

SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. WAT HEB JE NODIG? SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. Ik ben Koen Janssens. Ik woon in één van de dichtbevolkste wijken in de 19de-eeuwse gordel van Gent, de Rabotwijk. In 2010 kwam ik met

Nadere informatie

Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025?

Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025? Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025? Het detailhandelslandschap evolueert snel. Internet is alomtegenwoordig. Sociale media, e-commerce, m-commerce, etc. zetten de klassieke, fysieke detailhandelszaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT NIEUWSBRIEF Dentergem, Meulebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt & Wingene Demonstratiewoning Gezond Thuis te Tielt Kom zeker een kijkje nemen! Groepsaankoop groene energie Resultaten 4 e groepsaankoop groene

Nadere informatie

Algemeen - Vragen & antwoorden CityDepot Brugge

Algemeen - Vragen & antwoorden CityDepot Brugge 1 Algemeen - Vragen & antwoorden CityDepot Brugge Wat is de eigenlijke opdracht die Citydepot van de stad Brugge heeft gekregen? CityDepot werd gevraagd een haalbaarheidsstudie op te stellen voor de stad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

Opleiding Advanced. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Opleiding Advanced. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Opleiding Advanced Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen,

Nadere informatie

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST Gebruik deze checklist om te beslissen welke kanalen je zal gebruiken op je school om zowel leerlingen als collega s te informeren en motiveren over Zuiddag. Deze checklist bestaat

Nadere informatie

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR FIETSEN SCOORT Kousteensedijk 7 4331 JE Middelburg Telefoon l 0118 682580 e-mail l info@fietsenscoort.nl Website l www.fietsenscoort.nl WELKOM Welkom bij Fietsen Scoort! Fietsen

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 5 mei tot zaterdag 9 juni 2012 Inhoud Met Belgerinkel naar de Winkel 2012 nieuw concept...3 Checklist voor een geslaagde

Nadere informatie

Vormingsmomenten voor kinderbegeleiders

Vormingsmomenten voor kinderbegeleiders Vormingsmomenten voor kinderbegeleiders Vormingsmoment voor kinderbegeleiders Kinderopvang is volop in beweging. Vanuit het Steunpunt Kinderopvang van de VVSG en Diverscity willen we mee invulling geven

Nadere informatie

VIGeZ stappenclash Vlaanderen

VIGeZ stappenclash Vlaanderen 10.000-stappenclash Vlaanderen Inhoud: naar een succesvolle actiemaand 2 Concept 10.000 stappen actiemaand Hoe nemen uw inwoners deel? Ruimere aanpak 10.000 stappen actiemaand Voordelen deelname Hoe deelnemen

Nadere informatie

Om u beter bij te staan

Om u beter bij te staan Om u beter bij te staan Meerjarenonderhoudsplan met kostenraming De Vlaamse overheid legt steeds meer het accent op goed beheer. Zij gaf Monumentenwacht de opdracht om de toestandsrapporten te koppelen

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN HAGELSTORM 7-8-9 JUNI 2014

VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN HAGELSTORM 7-8-9 JUNI 2014 VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN HAGELSTORM 7-8-9 JUNI 2014 1. Vanaf wanneer kan ik een dossier bij het Rampenfonds indienen? U kan een dossier indienen vanaf de publicatie van de erkenning in het Belgisch

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN

EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN. In Vlaanderen zijn er een 3300-tal scholen, 150.000 personeelsleden én meer dan 1 miljoen leerlingen. Gemiddeld zijn er 3 pc s voor 10 leerlingen.

Nadere informatie

Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer

Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer Exclusieve kans in 2015 Zet je logies een jaar lang in de kijker! Adverteren via

Nadere informatie

Gemeente X stopt met roken

Gemeente X stopt met roken Logo Antwerpen vzw Lange Leemstraat 372 2018 Antwerpen tel 03/605 15 82 info@logoantwerpen.be www.logoantwerpen.be Gemeente X stopt met roken Basisregels voor lokale activiteiten In het Vlaams actieplan

Nadere informatie

Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad. van Weekend van de Klant?

Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad. van Weekend van de Klant? Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad van Weekend van de Klant? Super! Lees vooral verder. Wat is Weekend van de Klant? Weekend van de Klant is sinds 2017 een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM en

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wilrijks product

Wedstrijdreglement Wilrijks product Wedstrijdreglement Wilrijks product Timing van de verschillende fases van de wedstrijd 1. Timing: Fase 1: bekendmaking, inschrijvingsperiode en selectie van drie kandidaten 10.10.2014 21.11.2014: bekendmaking

Nadere informatie

Resultaten mobiliteitsenquête Brugge Centrum

Resultaten mobiliteitsenquête Brugge Centrum UNIZO BRUGGE Stad en Haven Unie van Zelfstandige Ondernemers Resultaten mobiliteitsenquête Brugge Centrum 07-01-2014 UNIZO Brugg Stad en Havene: Eerste mobiliteitsrapport geeft nood aan ingrijpende acties

Nadere informatie

U moet zich eveneens registreren bij het FAVV met opgave van alle FAVVactiviteiten per vestigingseenheid. Voor meer uitleg, zie p. 5 of 7.

U moet zich eveneens registreren bij het FAVV met opgave van alle FAVVactiviteiten per vestigingseenheid. Voor meer uitleg, zie p. 5 of 7. Sinds 30.06.2009 zijn de niet handelsondernemingen naar privaat recht wettelijk verplicht zich in te schrijven in de KBO. Landbouwers (zowel als natuurlijk persoon, rechtspersoon of als leden van een feitelijke

Nadere informatie

Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be. Aanmelden en inschrijven in het eerste leerjaar A of B

Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be. Aanmelden en inschrijven in het eerste leerjaar A of B Scholengemeenschap Katholiek Secundair Onderwijs Leuven Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be Kiezen en inschrijven in KSLeuven op stap naar 2012-2013 Aanmelden en inschrijven

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

NAAR EEN INTEGRALE AANPAK IN SINT-PIETERS-LEEUW Inspiratiedagen AG I&I VVSG Gent 5/9/2016 Leuven 26/9/2016

NAAR EEN INTEGRALE AANPAK IN SINT-PIETERS-LEEUW Inspiratiedagen AG I&I VVSG Gent 5/9/2016 Leuven 26/9/2016 NAAR EEN INTEGRALE AANPAK IN SINT-PIETERS-LEEUW Inspiratiedagen AG I&I VVSG Gent 5/9/2016 Leuven 26/9/2016 Aanleiding De specifieke realiteit van de Vlaamse Rand: Een grote instroom van nieuwe inwoners

Nadere informatie

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMP 1 4 T.E.M. 8 JULI 2016 Thema Summertime Extra: Poolparty / RSOlympics / 10.000 zeepbellen ZOMERSPORTKAMP 2 11 T.E.M. 15 JULI 2016 Thema

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld De oude Apotheek 1 e Dorpsstraat 13, 3701 HA Zeist De inschrijfformulieren dienen uiterlijk op 17 april 2015 in het bezit te zijn van de Gemeente

Nadere informatie

Aanvraag subsidie Duurzame Wijken

Aanvraag subsidie Duurzame Wijken Aanvraag subsidie Duurzame Wijken Dienst Milieu en Klimaat Bezoekadres Postadres Openingsuren Woodrow Wilsonplein 1 9000 Gent tel.: 09 268 23 00 fax: 09 268 23 68 Botermarkt 1 9000 Gent maandag, dinsdag,

Nadere informatie

Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens. AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven

Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens. AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven Een initiatief van Met de steun van Wat is autodelen? Meerdere personen maken

Nadere informatie

Bakery Management Award 3 de editie, 2011. Inschrijvingsdossier

Bakery Management Award 3 de editie, 2011. Inschrijvingsdossier Bakery Management Award 3 de editie, 2011 Inschrijvingsdossier 1. Contactgegevens van uw zaak Naam bakkerij:... Bedrijfsnaam:... Contactpersoon:... Adres bakkerij:... Adres briefwisseling:... (indien anders

Nadere informatie

THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN. Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2

THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN. Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2 THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN 28.4-7.5 17 2 0 Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2 Woensdag 11 januari / 19.30 uur Gemeentehuis Maldegem (raadzaal) 1. WAK: wat is dat? 2. Voorwaarden

Nadere informatie

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en

Nadere informatie

ZORGEN. voor een. THUIS regelgeving over zorgwonen in GENT

ZORGEN. voor een. THUIS regelgeving over zorgwonen in GENT ZORGEN voor een THUIS regelgeving over zorgwonen in GENT Beste lezer, Wilt u uw zorgbehoevende moeder en/of vader in huis nemen, maar toch voor elk een eigen thuis creëren? Wilt u uw andersvalide kind

Nadere informatie

Invitatie Thailand Open 2009

Invitatie Thailand Open 2009 mail - Invitatie Thailand Open 2009 van 6 16-2-2009 20:32 Geb Kos Invitatie Thailand Open 2009 Andrew Tjon A Ong To: Andrew Tjon A Ong

Nadere informatie

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013 Bond-ig mei 2013 In deze editie: Voorwoord Dé lidkaart waarmee je spaart Handelaarswedstrijd Belgerinkel Reuzenhuis Week van de Opvoeding Ontmoetingsdag voor jonge vrijwilligers Week van de Smaak Terugkom(mee)dag

Nadere informatie

Ontbijtvergaderingen Wat je zelf doet, doe je goed!

Ontbijtvergaderingen Wat je zelf doet, doe je goed! Ontbijtvergaderingen Wat je zelf doet, doe je goed! Gent Samen voor een lokaal gezinsbeleid Introductie (Re)organisatie aan de gang op vlak van zorg EVA, AGB OCMW-verenigingen (bv. zorgbedrijf ) Privatiseringen

Nadere informatie

Om deel te nemen en kans te maken op een prijs, moeten deelnemers het volgende doen:

Om deel te nemen en kans te maken op een prijs, moeten deelnemers het volgende doen: VOORWAARDEN van de promo3onele kansspelen Bueno met GTST ARTIKEL 1. ORGANISEREND BEDRIJF De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FERRERO BV, met maatschappelijke zetel te Westbroek 58,

Nadere informatie

Waar kan je vrijwilligerswerk doen?

Waar kan je vrijwilligerswerk doen? werk vrijwilligers Je wil je graag inzetten als vrijwilliger, maar je hebt geen idee waar? Nochtans zijn er mogelijkheden genoeg. Rechten en plichten van de vrijwilliger: nooit van gehoord? Toch zijn er

Nadere informatie

ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid

ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid Een vernieuwend gemeentelijk detailhandelsbeleid: een uitdaging! Een goede mix van winkelen, wonen en werken is de basis van een gezonde handelskern in steden

Nadere informatie

Cursus informatie VCL & VTL

Cursus informatie VCL & VTL Cursus informatie VCL & VTL Update augustus 2015. Alle VCL en VTL basis cursussen voor het najaar (november) zijn gepland. De mogelijkheden kunt u vinden in de bijlage. Uitsluitend de ledenadministrateur

Nadere informatie

PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE

PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE DOELSTELLING & OBJECTIEF : We willen de lokale websites grondig vernieuwen: zowel qua look als naar inhoud. De vernieuwde huisstijl wordt zo doorgetrokken, het clubgevoel

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap

Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap Dienst Duurzaam Milieu- en Natuurbeleid Fiche 1 Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap Zet personeel en bezoekers aan tot het drinken van

Nadere informatie

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format Opmerkingen Inbreng opleidingsthema's Akkoord van de directie engagement en budget Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming Reservering locatie Samenstelling inhoud Begroten doelgroep en format

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Studenten kunnen hun cursussen bestellen via de web applicatie https://cursusshop.hogent.be.

Studenten kunnen hun cursussen bestellen via de web applicatie https://cursusshop.hogent.be. Inleiding Studenten kunnen hun cursussen bestellen via de web applicatie https://cursusshop.hogent.be. Een student krijgt toegang tot deze web applicatie door in te loggen met de gebruikersnaam en wachtwoord

Nadere informatie

U neemt een vergunde mestopslag in gebruik die hoort bij een bestaande (leegstaande) exploitatie.

U neemt een vergunde mestopslag in gebruik die hoort bij een bestaande (leegstaande) exploitatie. FAQ s opslag van vaste dierlijke op landbouwgrond 1. Wat is vaste dierlijke mest? Onder vaste dierlijke mest wordt verstaan: champost stalmest vaste fractie na het scheiden van dierlijke mest dierlijke

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

De modules Kennismaken en Werken in de gezinsopvang waar en wanneer?

De modules Kennismaken en Werken in de gezinsopvang waar en wanneer? PROVINCIE ANTWERPEN CVO LBC NVK Antwerpen Werken in de gezinsopvang (20u) op dinsdag van 19u tot 21u30 26/01 02/02 16/02 23/02 01/03 08/03 15/03 22/03 CVO LBC NVK Antwerpen Kristien Nelen kristien.nelen@lbconderwijs.

Nadere informatie

Regelgeving over zorgwonen in GENT

Regelgeving over zorgwonen in GENT ZORGEN voor een THUIS Regelgeving over zorgwonen in GENT Beste lezer, Wilt u uw zorgbehoevende moeder en/of vader in huis nemen, maar toch voor elk een eigen thuis creëren? Wilt u uw andersvalide kind

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen Gemeente Dilsen-Stokkem Europalaan Dilsen-Stokkem

College van Burgemeester en Schepenen Gemeente Dilsen-Stokkem Europalaan Dilsen-Stokkem College van Burgemeester en Schepenen Gemeente Dilsen-Stokkem Europalaan 25 3650 Dilsen-Stokkem contactpersoon uw kenmerk ons kenmerk Hasselt fabian.spreeuwers@e-portemonnee.be PSC_FS_130220_103 22 februari

Nadere informatie

Ruimte voor Gent: openbaar onderzoek en infomomenten

Ruimte voor Gent: openbaar onderzoek en infomomenten Ruimte voor Gent: openbaar onderzoek en infomomenten De gemeenteraad heeft het ontwerp van de Structuurvisie 2030 Ruimte voor Gent voorlopig vastgesteld op 27 juni 2017. Daarmee komt de opmaak van de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Isabelle Duchene

Nieuwsbrief Isabelle Duchene Nieuwsbrief Isabelle Duchene Persoonlijk Life coach en spiritueel medium Najaar 2015 Onze activiteiten in Brugge, Antwerpen, Geel Antwerpen Spiritueel Lifecoach Isabelle Duchêne zal in samenwerking met

Nadere informatie

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be Open www.fotodc.be ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag EEN FOTOKAART... VOOR ELKE GELEGENHEID STAPPENPLAN FOTOKAARTEN

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

OVEREENKOMST ZELFOOGST /CSA GROENTEPAKKET

OVEREENKOMST ZELFOOGST /CSA GROENTEPAKKET OVEREENKOMST ZELFOOGST /CSA GROENTEPAKKET Den Diepen Boomgaard is een sociaal én duurzaam project. Respect voor mens en milieu staan daarbij centraal. Als maatwerkbedrijf biedt werkkansen aan mensen die

Nadere informatie

BRILLEN poetsen voor

BRILLEN poetsen voor BRILLEN poetsen voor gepresenteerd door de vakopticien en HOYA 1 Op vrijdag 18 december start Music for Life, de grote solidariteitsactie van Studio Brussel. Tijdens Music for Life 2015 slaan Hoya en de

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1

Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1 Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1 Deze nieuwsbrief is een initiatief van de Vlaamse overheid, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Afdeling Welzijn en Samenleving.

Nadere informatie

DE NOORDELIJKE AUTOSHOW

DE NOORDELIJKE AUTOSHOW DE NOORDELIJKE AUTOSHOW 19-25 MEI 2014 NDC MEDIAGROEP BRENGT DE NOORDELIJKE GEMEENSCHAP EN DE AUTOBRANCHE BIJ ELKAAR 1 INLEIDING De automotive branche heeft behoefte aan nieuwe concepten om de consument

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DEELNAME AAN ECW 2015

REGLEMENT VOOR DEELNAME AAN ECW 2015 Reglement deelname voertuig ECW 2015 REGLEMENT VOOR DEELNAME AAN ECW 2015 1. De zeventiende editie van European Coach & Bus Week (ECW) in Kortrijk wordt georganiseerd van zaterdag 10 oktober tot en met

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden. Ambassadeur Ik koop lokaal bij een winkelier van hier

Deelnamevoorwaarden. Ambassadeur Ik koop lokaal bij een winkelier van hier Ambassadeur Ik koop lokaal bij een winkelier van hier Ambassadeur Ik koop lokaal bij een winkelier van hier Projectvoorstelling Detailhandel speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de lokale

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Genuine Xerox Rewards Programma

Genuine Xerox Rewards Programma Genuine Xerox Rewards Programma Printen met Xerox is nu lucratiever dan ooit 2013 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States

Nadere informatie

Dyslexie. Sprint Nieuws

Dyslexie. Sprint Nieuws Sprint Nieuws Dyslexie September 2009 Ook voor Sprint start het nieuwe schooljaar. Via deze nieuwsbrief brengen wij je graag op de hoogte van de nieuwe Sprint Actie, de gratis infosessies en de Sprint

Nadere informatie