Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info"

Transcriptie

1 Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2014 Praktische info 1. Hoe inschrijven? 2. Vernieuwing van de campagne 3. Timing Infomomenten 5. Onze ondersteuning 6. Financieel 7. Veelgestelde vragen 8. Contactgegevens 1. Hoe inschrijven? Inschrijven kan eenvoudig door uw district, gemeente of stad aan te melden op (vanaf donderdag 23 januari tot en met vrijdag 28 februari). 2. Vernieuwing van de campagne Geen spaarkaarten maar Belgerinkelloten De deelnemende handelaar ontvangt een set met Belgerinkelloten in plaats van spaarkaarten en spaardoos. Iedere klant die met de fiets of te voet boodschappen doet, krijgt een Belgerinkellot in plaats van stempel op een spaarkaart. Registratie via website De klant die dit Belgerinkellot ontvangt, registreert het unieke nummer van het lot via de website van Met Belgerinkel naar de Winkel. De dag van registratie maakt de deelnemer online kans op de dagprijs die over heel Vlaanderen wordt uitgereikt. Het geregistreerde nummer maakt ook kans op de andere prijzen in de prijzenpot: weekprijzen, de prijzen uitgereikt door de provincie, de gemeente,... aan het einde van de campagne (max. 1 prijs per nummer). Nieuwe look en feel Al ons campagnemateriaal wordt in 2014 in een nieuw jasje gestoken.

2 3. Timing 2014 tot en met vrijdag 28 februari: inschrijvingsperiode gemeenten eerste bestelling handelaarspakketten onmiddellijk na uw inschrijving bezorgen wij u het aantal gevraagde wervingsfolders om de handelaars in uw gemeente te werven tot en met vrijdag 28 maart: levering van de Belgerinkelfiets in uw gemeente inschrijvingsperiode handelaars en bijbestellingen handelaarspakketten (nabestellen na deze datum is mogelijk) tussen 3 en 17 april: levering eerste bestelling campagnematerialen in uw gemeente van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei: campagne Met Belgerinkel naar de Winkel 2014 van maandag 2 tot vrijdag 7 juni: We bezorgen alle gemeenten een lijst met deelnemers voor de trekking van de tombola in de gemeente 4. Infomomenten Tijdens de infomoment bespreken we de vernieuwde campagneaanpak van Met Belgerinkel naar de Winkel. Deze infomomenten zijn niet verplicht, maar inschrijven via info@belgerinkel.be. donderdag 30 januari tot uur, Den Bell, lokaal 560 Francis Wellesplein 1, Antwerpen voor districtsvoorzitters en communicatiedeskundigen stad Antwerpen donderdag 6 februari tot uur PAC Het Zuid, zaal De Durme W. Wilsonplein 2, Gent dinsdag 11 februari 9.30 tot uur Provinciehuis Vlaams-Brabant Provincieplein 1, Leuven donderdag 13 februari 9.00 tot uur Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-laan 41, Brugge (Sint-Andries) Voor een infomoment in Limburg wordt er nog een datum geprikt. U kan zich alvast voorinschrijven via info@belgerinkel.be.

3 5. Onze ondersteuning Als gemeente deelnemen aan de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel, dat betekent dat u kunt rekenen op onze inzet en ondersteuning van A tot Z!: Nieuw! Online registratie van de deelnemers Wij zorgen in 2014 voor een aantrekkelijk en functioneel online registratiesysteem van de deelnemers. Hierdoor dient u in 2014 na afloop van de campagne geen spaardozen en spaarkaarten meer op te halen bij de handelaars. Direct na afloop van de campagne bezorgen wij u de lijst met deelnemers in uw gemeente zodat u zelf de winnaar in uw gemeente kunt trekken. Uw eigen drukbezochte webpagina Op de website hebt u als gemeente een eigen pagina waarop deelnemers de info kunnen vinden over de acties, de prijzen en de deelnemende handelaars in uw gemeenten. In 2014 verwachten we dat deze pagina veel meer bezocht zal worden dan voorgaande jaren. Vernieuwd campagneconcept Dat is elke dag winnen! In samenwerking met het ontwerpbureau Soon zorgen we voor een nieuw en aantrekkelijk campagnebeeld en professionele, kant-en-klare campagnematerialen. Ondersteuning bij de werving van handelaars Wij helpen u graag bij het werven van de handelaars. Na uw inschrijving ontvangt u onmiddellijk een eerste pakket wervingsfolders om handelaars in uw gemeente aan te spreken. Onze partners Gezinsbond en Unizo spreken tevens hun contacten aan om mee te helpen mee handelaars te werven. Digitale loginpagina voor de gemeente Op uw persoonlijke loginpagina vindt u het overzicht van ingeschreven handelaars, uw bestellingen. contactgegevens, voorbeeldbrieven, draaiboek,... Deze pagina is continu up-to-date. Campagnemateriaal voor de gemeente Iedere gemeente ontvangt bij zijn inschrijving voldoende A1-posters om de campagne bekend te maken via de openbare gebouwen. Daarnaast voorzien we voorbeeld artikels voor uw gemeentelijke infoblad en een inspiratiebundel voor het organiseren van start- en slotactiviteiten. Digitale loginpagina voor de handelaars Handelaars kunnen zich eveneens online inschrijven en hun eigen gegevens beheren. Campagnemateriaal voor de handelaars In 2014 voorzien we de volgende campagnematerialen voor de handelaars: verticale langwerpige campagneaffiches, de unieke Belgerinkelloten en een infobrief. Deze campagnematerialen worden u in bulk bezorgd. U kunt optioneel de pakketten voor de handelaars reeds door ons laten voorverpakken.

4 Belgerinkelfiets In de deelnameprijs zit voor elke gemeente minstens een unieke Belgerinkelfiets vervat. Indien u dit wenst kan uw gemeente extra fietsen bestellen. Door de eenvormige prijzenpot kunnen wij de deelnemers nog makkelijker informeren over wat er te winnen valt met de Belgerinkeltombola. Digitale communicatie met de deelnemers De deelnemers aan de campagne ontvangen een digitale nieuwsbrief met info over het verloop van de campagne en informatieve artikels over duurzame mobiliteit. We zorgen tevens voor een motiverende en inspirerende communicatie via onze Belgerinkel-facebookpagina. Helpdesk Voor specifiek advies kunt u gebruik maken van de helpdesk via naar info@belgerinkel.be of per telefoon 02/ Financieel a. Vaste inschrijvingsprijs, afhankelijk van het aantal inwoners In de vaste inschrijvingsprijs zitten alle vormen van bovenvermelde ondersteuning, inclusief de unieke Belgerinkelfiets editie 2014, maar uitgezonderd de pakketten met campagnemateriaal voor de handelaars. De inschrijvingsprijs is afhankelijk van het aantal inwoners in uw stad of gemeente. Een aantal elementen van ons prijsberekening zijn verhoogd in vergelijking met voorgaande jaren (logistiek, de prijs van de fiets, ). We voorzien in 2014 geen gadgets zoals stickers, ballonnen of wielversieringen. Hierdoor ligt het vaste inschrijvingsbedrag lager dan voorgaande jaren. De unieke Belgerinkelfiets heeft een winkelwaarde van 620 euro (vorig jaar 580 euro). Wij kunnen u deze fiets tegen aankoopwaarde aanbieden. Aantal inwoners per gemeente Vast gedeelte (BTW n.v.t.) 1 fiets (excl. BTW) Totaal vast (incl. BTW) Ter vergelijking: totaal 2013 < inwoners 110,00 587,95 668, inw. 250,00 727,95 793,70 > inwoners 385,00 862,95 918,70

5 b. Basispakket handelaars Als gemeente bestelt u per deelnemende handelaar minimaal 1 basispakket. De prijs van dit pakket is dezelfde gebleven als vorig jaar. Een basispakket bestaat uit tombolaloten, affiches en een infobrief. We raden aan om voor grotere handelszaken met veel klanten (bakker, Delhaize, ) extra tombolaloten te bestellen of de loten te herverdelen (minder voor juwelier, kledingzaak, meer voor bakker), zodat de drukst bezochte handelszaken over voldoende tombolaloten beschikken om aan de klanten uit de delen. Het materiaal voor de basispakketten wordt standaard in bulk aan de gemeente geleverd. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ieder pakket voorverpakt in een Belgerinkel-enveloppe leveren. basispakket handelaar, geleverd in bulk (360 Belgerinkelloten, 2 affiches, infobrief) basispakket handelaar, in Belgerinkel-envelop (360 Belgerinkelloten, 2 affiches, infobrief, in 1 envelop) 360 Belgerinkelloten excl. BTW 3,50 4,40 3,20 incl. BTW 4,24 5,32 3,87 c. Prijzenpot U kan met uw gemeente ook bij ons extra prijzen aankopen voor de prijzenpot voor de gemeente. In 2014 voorzien we hiervoor het Belgerinkelfietsmandje (zolang de voorraad strekt) en de unieke Belgerinkelfiets. Belgerinkel-fietsmandje Extra Belgerinkelfiets excl. BTW 15,00 incl. BTW 18,15 477,95 7. Veelgestelde vragen Kunnen wij met de gemeente nog apart prijzen uitreiken? Ja, dat is zelfs nog steeds de bedoeling! Net als voorgaande jaren voorzien wij standaard bij de inschrijving van uw gemeente de unieke Belgerinkelfiets waarmee u uw inwoners kan belonen. Daarnaast kan u nog steeds uw eigen prijzenpot samenstellen. Na afloop van de campagne bezorgen wij u ofwel de lijst met alle registraties uit uw gemeente en trekt u zelf de winnende nummers, ofwel vraagt u aan ons om voor uw gemeente een lijst met winnaars te bezorgen.

6 Zal iedereen zich wel registreren via internet? Nee, dat zal niet zo zijn. Het registreren van het nummer op de website is inderdaad een drempel. Het is echter zo dat er de voorbije jaren ook slechts 10% van de spaarkaarten die werden verdeeld effectief werden ingezameld. Wat met deelnemers die niet over internet beschikken? Uit Vlaams onderzoek blijkt dat 90% van ons doelpubliek over internet beschikt ( We stellen voor om mensen zonder internet door te verwijzen naar het internet in openbare gebouwen (bibliotheek, seniorenhuis, ) of aan te raden de tombolalotjes door te geven aan familie of buren. De mogelijkheden om met de mensen te kunnen communiceren via een website overtreffen de nadelen. 8. Contactgegevens Met al uw vragen kunt u terecht bij het campagnesecretariaat: Bond Beter Leefmilieu, Yanti Ehrentraut, tel Stefaan D Hauwers tel info@belgerinkel.be. Met specifieke vragen over de samenwerking met de lokale handelaars kunt u terecht bij UNIZO, Els Cools, tel of els.cools@unizo.be.

Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016

Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016 Praktische info Met Belgerinkel naar de Winkel - editie 2016 1. Hoe inschrijven? 2. Optimalisatie spaarsysteem 3. Ondersteuning 4. Financieel 5. Timing 2016 6. Veelgestelde vragen 7. Contactgegevens 1.

Nadere informatie

Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie 2015 - Iedereen wint!

Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie 2015 - Iedereen wint! 1 Ons kenmerk: 14081/BEL/YE Brussel, 3 december 2014 Betreft: Deelname Met Belgerinkel naar de Winkel editie 2015 - Iedereen wint! Geachte burgemeester, Geachte schepenen, In 2014 vernieuwden we de campagne

Nadere informatie

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Eindrapport Met Belgerinkel naar de Winkel 26 april - 31 mei 2014 1 Inhoudstafel Met Belgerinkel naar de Winkel 2014 - een jaar van vernieuwing Aantal deelnemers Profiel

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 7 mei tot zaterdag 11 juni 2011 Met Belgerinkel naar de Winkel 7 mei tot 11 juni 2011 2 Inhoud Voorwoord...4 Waarom

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 5 mei tot zaterdag 9 juni 2012 Inhoud Met Belgerinkel naar de Winkel 2012 nieuw concept...3 Checklist voor een geslaagde

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 8 mei tot zaterdag 12 juni 2010 Inhoud Voorwoord...3 Wat is Met Belgerinkel naar de Winkel?...4 Resultaten van de voorbije

Nadere informatie

RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag?

RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag? RIJBEWIJS OP SCHOOL wat moet en wat mag? Op 13 maart heeft de minister van mobiliteit, sociale economie en gelijke kansen Kathleen Van Brempt een mededeling gedaan over het Rijbewijs op school. Hierover

Nadere informatie

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel

Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel Draaiboek voor de lokale organisatie van Met Belgerinkel naar de Winkel van zaterdag 16 mei tot zaterdag 20 juni 09 Versie 11/03/2009 Een initiatief van: Inhoud Voorwoord...3 Wat is met Belgerinkel naar

Nadere informatie

VIGeZ stappenclash Vlaanderen

VIGeZ stappenclash Vlaanderen 10.000-stappenclash Vlaanderen Inhoud: naar een succesvolle actiemaand 2 Concept 10.000 stappen actiemaand Hoe nemen uw inwoners deel? Ruimere aanpak 10.000 stappen actiemaand Voordelen deelname Hoe deelnemen

Nadere informatie

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten 2 1 1. Context Werk en economie Detailhandel & horeca - bedrijfseenheid Actieve Stad - richt zich op de stedelijke

Nadere informatie

WORKSHOP GROEPSAANKOOP

WORKSHOP GROEPSAANKOOP WORKSHOP GROEPSAANKOOP Agenda GROEPSAANKOOP GROENE STROOM EN AARDGAS GROEPSAANKOOP PV Inhoud Doel van de groepsaankoop 1. Door grote massa aan aansluitingen en volume een betere prijs bekomen 2. Bedrijven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT NIEUWSBRIEF Dentergem, Meulebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt & Wingene Demonstratiewoning Gezond Thuis te Tielt Kom zeker een kijkje nemen! Groepsaankoop groene energie Resultaten 4 e groepsaankoop groene

Nadere informatie

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag Veelgestelde vragen bij de Concertactie Wat is de Concertactie van Albert Heijn? De Concertactie is een actie die wordt georganiseerd door Albert Heijn en 100% NL. Hiermee spaar je voor een gratis 2e kaartje

Nadere informatie

Stageaanbod van Bond Beter Leefmilieu Academiejaar 2015-2016

Stageaanbod van Bond Beter Leefmilieu Academiejaar 2015-2016 Stageaanbod van Bond Beter Leefmilieu Academiejaar 2015-2016 Bond Beter Leefmilieu verenigt, versterkt en vertegenwoordigt natuur- en milieuverenigingen in Vlaanderen. Samen met hen en andere milieubewuste

Nadere informatie

Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap

Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap Dienst Duurzaam Milieu- en Natuurbeleid Fiche 1 Samenaankoop glazen karaffen, plastic kannen en herbruikbare bekers met het embleem vriend van den tap Zet personeel en bezoekers aan tot het drinken van

Nadere informatie

Campagne Verkeersveiligheid. Maat op Straat scholenactie

Campagne Verkeersveiligheid. Maat op Straat scholenactie Campagne Verkeersveiligheid Maat op Straat scholenactie 2019-2020 Evaluatie 2018-2019 28,8% van het stedelijk onderzoekpanel had minstens 1 van de actie-elementen gezien. De fluohandschoenen scoren met

Nadere informatie

DE STAPPENCLASH TUSSEN BEDRIJVEN!

DE STAPPENCLASH TUSSEN BEDRIJVEN! DE 10.000-STAPPENCLASH TUSSEN BEDRIJVEN! DRAAIBOEK VOOR EXTERNE DIENSTEN VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK Elke euro die in 10.000 stappen geïnvesteerd wordt, verdient zichzelf op termijn 2 tot

Nadere informatie

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Handelaarsoverleg 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Agenda R-Oh-de Loper weekend 10-11 maart Evaluatie winkelzondag 24 en 31 december Evaluatie sfeerverlichting 2018 Status Joyn na Q4 (+bijlage 1).

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST Gebruik deze checklist om te beslissen welke kanalen je zal gebruiken op je school om zowel leerlingen als collega s te informeren en motiveren over Zuiddag. Deze checklist bestaat

Nadere informatie

Draaiboek Zomeractie 2019

Draaiboek Zomeractie 2019 Draaiboek Zomeractie 2019 Werkgroep Detailhandel StOB Beste ondernemer, Hierbij alweer het vierde draaiboek van de Werkgroep Detailhandel van het StOB. Door middel van dit draaiboek krijgt u de gelegenheid

Nadere informatie

Word een participatie-expert!

Word een participatie-expert! Word een participatie-expert! Coaching bij extern participatietraject van een klimaatactie Van juli tot mei 2017 coacht Bond Beter Leefmilieu (BBL), in samenwerking met de provincie Antwerpen, gemeenten

Nadere informatie

Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad. van Weekend van de Klant?

Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad. van Weekend van de Klant? Wordt jouw stad of gemeente Weekendstad van Weekend van de Klant? Super! Lees vooral verder. Wat is Weekend van de Klant? Weekend van de Klant is sinds 2017 een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM en

Nadere informatie

ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid

ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid ondersteunt uw gemeentelijk detailhandelsbeleid Een vernieuwend gemeentelijk detailhandelsbeleid: een uitdaging! Een goede mix van winkelen, wonen en werken is de basis van een gezonde handelskern in steden

Nadere informatie

2. VOORWOORD. Het succes van samenwerking

2. VOORWOORD. Het succes van samenwerking 1 1. INHOUD 1. Inhoud 2. Voorwoord 3. In enkele haltes naar een schakel en terug! 4. Denk er aan 5. Adressen van de provinciale en Brusselse MOS-begeleiders 2. VOORWOORD Het succes van samenwerking Samen

Nadere informatie

OXFAM CRAFTS SHOWROOM Gent gelanceerd!

OXFAM CRAFTS SHOWROOM Gent gelanceerd! OXFAM CRAFTS SHOWROOM Gent gelanceerd! Het is zover! De laatste werkdag in de cash & carry in Bierbeek zit erop, vanaf dinsdag 5 april staan we te popelen om jou en je collega-vrijwilligers te ontvangen

Nadere informatie

Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1

Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1 Elektronische nieuwsbrief 14 februari 2008 Jaargang 4 - nummer 1 Deze nieuwsbrief is een initiatief van de Vlaamse overheid, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Afdeling Welzijn en Samenleving.

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013 Bond-ig mei 2013 In deze editie: Voorwoord Dé lidkaart waarmee je spaart Handelaarswedstrijd Belgerinkel Reuzenhuis Week van de Opvoeding Ontmoetingsdag voor jonge vrijwilligers Week van de Smaak Terugkom(mee)dag

Nadere informatie

Bakery Management Award 3 de editie, 2011. Inschrijvingsdossier

Bakery Management Award 3 de editie, 2011. Inschrijvingsdossier Bakery Management Award 3 de editie, 2011 Inschrijvingsdossier 1. Contactgegevens van uw zaak Naam bakkerij:... Bedrijfsnaam:... Contactpersoon:... Adres bakkerij:... Adres briefwisseling:... (indien anders

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VLAANDEREN VAKANTIELAND 2018

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VLAANDEREN VAKANTIELAND 2018 TUSS: SAMWERKINGSOVEREKOMST VLAANDER VAKANTIELAND 2018 Toerisme Oost-Vlaanderen, vzw, gevestigd te 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 2 met ondernemingsnummer 0407.710.695, vertegenwoordigd door dhr. Eddy

Nadere informatie

-15 % op alles. Webshopdagen DAG VAN DE. 6, 7 en 8 november elke avond een mooie aanbieding (zie pagina 4) zaterdag. november. zondag.

-15 % op alles. Webshopdagen DAG VAN DE. 6, 7 en 8 november elke avond een mooie aanbieding (zie pagina 4) zaterdag. november. zondag. zaterdag 7 november zondag 8 november open van 9.00 tot 16.00 u. Kijk op www.gamma.be welke winkels open zijn -15 % op alles Ook geldig in de webshop op zaterdag 7 en zondag 8 november Zie voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Dal Loterij

Algemene voorwaarden Van Dal Loterij Algemene voorwaarden Van Dal Loterij Algemeen De actie is geldig in alle Van Dal mannenmode filialen en ook op de webwinkel www.vdal.nl. De klant dient het lot én de kassabon of de factuur te bewaren.

Nadere informatie

PROJECT ZOET ZWANGER DIABETESSYMPOSIUM 18 NOV 2013

PROJECT ZOET ZWANGER DIABETESSYMPOSIUM 18 NOV 2013 PROJECT ZOET ZWANGER DIABETESSYMPOSIUM 18 NOV 2013 INHOUDSTAFEL Achtergrondinformatie Project Zoet Zwanger: situering Resultaten project Zoet Zwanger Samenwerking 1 ste en 2 de lijn Aantal registraties

Nadere informatie

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR FIETSEN SCOORT Kousteensedijk 7 4331 JE Middelburg Telefoon l 0118 682580 e-mail l info@fietsenscoort.nl Website l www.fietsenscoort.nl WELKOM Welkom bij Fietsen Scoort! Fietsen

Nadere informatie

DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR

DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR DE CENTRALE REGISTRATIE VAN ZORGVRAGEN VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP VLAAMS AGENTSCHAP VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP WAT VINDT U IN DEZE FOLDER? 01 HET VERTREKPUNT:

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Menukaart Ouder worden en alcohol

Menukaart Ouder worden en alcohol Menukaart Ouder worden en alcohol 1 Infosessie Ouder worden en alcohol De gevolgen van alcohol op je gezondheid neemt toe met de leeftijd. Uit cijfers blijkt bovendien dat niet jongeren, maar wel vijftigers

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018:

Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018: Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018: Algemene informatie: Studentenverenigingen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de actie die Payconiq organiseert. De actie van

Nadere informatie

PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE

PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE PROJECT VERNIEUWING LOKALE WEBSITE DOELSTELLING & OBJECTIEF : We willen de lokale websites grondig vernieuwen: zowel qua look als naar inhoud. De vernieuwde huisstijl wordt zo doorgetrokken, het clubgevoel

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 14.700 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.700 in Vlaanderen, 2000 in Nederland) 8000 facebookleden, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110 in Vlaanderen,

Nadere informatie

Menukaart en bestelformulier voor lokale besturen

Menukaart en bestelformulier voor lokale besturen Menukaart en bestelformulier voor lokale besturen De menukaart biedt een overzicht van beschikbaar campagnemateriaal om als lokaal bestuur je inwoners te informeren en sensibiliseren voor en tijdens warme

Nadere informatie

Voor de Gamers. Veel gestelde vragen

Voor de Gamers. Veel gestelde vragen Voor de Gamers Veel gestelde vragen 1 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Vragen over inloggen en de inlogcode... 3 Vragen over de PlayStations cadeaus... 4 Vragen over de PlayStation cadeaus in de webshop...

Nadere informatie

Algemeen. Gemeente: Stad Gent. Provincie: Oost Vlaanderen. Naam van het lokaal loket: Kinderopvangpunt Gent

Algemeen. Gemeente: Stad Gent. Provincie: Oost Vlaanderen. Naam van het lokaal loket: Kinderopvangpunt Gent Algemeen Gemeente: Stad Gent Provincie: Oost Vlaanderen Naam van het lokaal loket: Kinderopvangpunt Gent Contactgegevens: Danny Verdonck, danny.verdonck@stad.gent, 09/268 20 82 Werkingsgebied: Stedelijk

Nadere informatie

Hondenpoepcampagne. Haviland Afvalbeleid P&D

Hondenpoepcampagne. Haviland Afvalbeleid P&D Hondenpoepcampagne Haviland Afvalbeleid P&D Aanleiding Jaarlijks: afvalpreventieweek de 1 ste week van mei, gecoördineerd door Haviland, in 18 gemeenten Thema wordt door de milieuambtenaren bepaald 2012:

Nadere informatie

COMMUNICATIEPLAN. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

COMMUNICATIEPLAN. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 COMMUNICATIEPLAN Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 PROMO EN MEDIA OP VLAAMS NIVEAU Wij geven u graag mee welke promo er zal gevoerd worden naar de Vlamingen op Vlaams niveau. De 10.000-stappenclash

Nadere informatie

Voorwaarden en productkenmerken Van Lanschot Personal Service

Voorwaarden en productkenmerken Van Lanschot Personal Service Voorwaarden en productkenmerken Van Lanschot Personal Service 1. Voorwaarden voor Van Lanschot Personal Service 2. Productkenmerken van Van Lanschot Personal Service In deze brochure leest u wat u van

Nadere informatie

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en

Nadere informatie

U neemt een vergunde mestopslag in gebruik die hoort bij een bestaande (leegstaande) exploitatie.

U neemt een vergunde mestopslag in gebruik die hoort bij een bestaande (leegstaande) exploitatie. FAQ s opslag van vaste dierlijke op landbouwgrond 1. Wat is vaste dierlijke mest? Onder vaste dierlijke mest wordt verstaan: champost stalmest vaste fractie na het scheiden van dierlijke mest dierlijke

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Communicatietoolkit 1

Communicatietoolkit 1 Communicatietoolkit 1 Inhoud 1. Doel van de communicatietoolkit 2. Communicatie- en persplan in uw gemeente 3. Communicatiemiddelen 4. Wat kunt u nog meer doen? 1. Doel van de communicatietoolkit Voor

Nadere informatie

meld je aan Schooljaar ONDERWIJS ANTWERPEN Uw kind inschrijven in het secundair onderwijs Vlaanderen is onderwijs & vorming

meld je aan Schooljaar ONDERWIJS ANTWERPEN Uw kind inschrijven in het secundair onderwijs Vlaanderen is onderwijs & vorming meld je aan ONDERWIJS ANTWERPEN Schooljaar 2018-2019 Uw kind inschrijven in het secundair onderwijs Vlaanderen is onderwijs & vorming Inhoud Beste ouder Welke mogelijkheden hebt u om uw kind in te schrijven

Nadere informatie

Monumentenwacht in Vlaanderen: ontstaan en missie

Monumentenwacht in Vlaanderen: ontstaan en missie MONUMENTENWACHT Monumentenwacht Vlaanderen en de bijkomende dienstverlening Meerjarenonderhoudsplannen met kostenraming Presentatie studiedag CRKC: Zorgen voor morgen? Beheer van religieus erfgoed 21 april

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

EPLAN Education. Concept. Het EPLAN Education Concept. De Classroom-versie De Student-versie

EPLAN Education. Concept. Het EPLAN Education Concept. De Classroom-versie De Student-versie EPLAN Education Concept Het EPLAN Education Concept De Classroom-versie De Student-versie EPLAN Education Classroom-versie Concept Voor tijdens de lessen in het opleidingslokaal Hardware beveiliging (dongle)

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE SAMWEEK HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIKE DAAR KOMT SAM DE VERKEERSSLANG! Beste campagneverantwoordelijke Fijn dat je weer meedoet om van de Samweek op je school een succes te maken. Dit jaar

Nadere informatie

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE 2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2015-2016 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Presentatie UiTPAS Jeugdraad Beerse 13 november 2015

Presentatie UiTPAS Jeugdraad Beerse 13 november 2015 Presentatie UiTPAS Jeugdraad Beerse 13 november 2015 Van vrijetijdspas naar UiTPAS - Vrijetijdspas verdwijnt in 2016 - Overgangsperiode van 1 januari 2016 tot 1 juni 2016 - Geldigheidsduur vrijetijdspas

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

De modules Kennismaken en Werken in de gezinsopvang waar en wanneer?

De modules Kennismaken en Werken in de gezinsopvang waar en wanneer? PROVINCIE ANTWERPEN CVO LBC NVK Antwerpen Werken in de gezinsopvang (20u) op dinsdag van 19u tot 21u30 26/01 02/02 16/02 23/02 01/03 08/03 15/03 22/03 CVO LBC NVK Antwerpen Kristien Nelen kristien.nelen@lbconderwijs.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Wij waarderen het vertrouwen dat u stelt in Bakkerij Dellafaille en nemen uw rechten zeer ernstig op. Deze algemene beschrijven wat de wettelijke situatie is tijdens uw

Nadere informatie

13/10/2016. Katrien Vancraeynest

13/10/2016. Katrien Vancraeynest Katrien Vancraeynest 1 Van theorie Naar praktijk 2 1 De testkaravaan: kernprincipes Hoofddoelstellingen: test het uit door concreet aanbod aan te bieden + overstap van autosolisme naar fietsgebruik Enkel

Nadere informatie

SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. WAT HEB JE NODIG?

SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. WAT HEB JE NODIG? SAMEN MET JE BUURT MEER AUTOMINDEREN. AAN DE SLAG MET BAKFIETSDELEN. Ik ben Koen Janssens. Ik woon in één van de dichtbevolkste wijken in de 19de-eeuwse gordel van Gent, de Rabotwijk. In 2010 kwam ik met

Nadere informatie

De spaarkaartenactie

De spaarkaartenactie De spaarkaartenactie De Week van de Fair Trade 2013 stond volledig in het teken van de spaarkaartenactie. Daarmee wilden we de verscheidenheid van het fairtrade-assortiment aantonen. Via een spaarkaartenactie

Nadere informatie

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling Introductie Introductie van DropMedia.nl Voorbeelden van klanten Bedankt voor uw interesse in de diensten van DropMedia.nl.

Nadere informatie

Persdossier. belgopocket 2009

Persdossier. belgopocket 2009 Persdossier belgopocket 2009 Lancering Belgopocket 2009 * Bondige antwoorden op vele vragen Dit dossier informeert u over de doelstellingen van Belgopocket het boekje en de site Belgopocket de samenwerking

Nadere informatie

EVENEMENTEN MOBILITEITSGIDS

EVENEMENTEN MOBILITEITSGIDS EVENEMENTEN MOBILITEITSGIDS MOBILITEIT INHOUD: Inleiding Begrippen Te stellen vragen Communicatie Fietsenstallingen Routes Extra aandachtspunten Contactgegevens MOBILITEIT Wie doet wat? In Mechelen gaan

Nadere informatie

VERKAVELING Bovenheide

VERKAVELING Bovenheide VERKAVELING Bovenheide 20 BETAALBARE BOUWGRONDEN www.iok.be/bovenheide INSCHRIJVING 28/05/2018-08/06/2018 VERKOOP Dinsdag 26/06/2018 om 18u30 RAVELS - BOVENHEIDE Deze brochure bevat volgende documenten

Nadere informatie

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden «Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden Artikel 1: Organisator De vereniging zonder winstoogmerk "Special Olympics Belgium" ( de Organisator ), organiseert op basis van het K.B. III/42/CD.585.13-234

Nadere informatie

Voorstelling Onafhankelijk leven

Voorstelling Onafhankelijk leven Voorstelling Onafhankelijk leven Inhoudsopgave 1. Wat is Onafhankelijk leven?... 3 2. Waarom is Onafhankelijk Leven belangrijk?... 4 3.1. Met een persoonlijk assistentie budget (PAB) kan je onafhankelijk

Nadere informatie

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis!

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Warme maaltijden Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Restaurants t Torentje St. Barbara van 12.00 tot

Nadere informatie

Hello, good buy! zonnen. 2 e broek gratis inkorten. Patat zonder voor 1,- 18 minuten. 1 uur gratis

Hello, good buy! zonnen. 2 e broek gratis inkorten. Patat zonder voor 1,- 18 minuten. 1 uur gratis Maak kennis met bedrijven in de buurt! Almere Poort editie aug. - sept. 2015 Kennismakingspakket voor 5 dagen van 65, 18 voor 35,- Wilt u dolgraag uw streefgewicht bereiken, maar bent u het jo-jo-en zat?

Nadere informatie

Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen

Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen EDITIE: december 2014 BEDRIJVENLOKET ONDERNEMEN EN STADSMARKETING 2 Inhoud 1 Wat is kleinverdeler?... 3 Afnamehoeveelheid:... 3

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld De oude Apotheek 1 e Dorpsstraat 13, 3701 HA Zeist De inschrijfformulieren dienen uiterlijk op 17 april 2015 in het bezit te zijn van de Gemeente

Nadere informatie

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling.

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. Afdeling april 2009 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. In bijlage vind je uitnodigingen voor enkele komende activiteiten: 7 en

Nadere informatie

Deze quiz werd samengesteld door onze vrijwilligers Fred Vanderpoorten en Marc Suykerbuyk.

Deze quiz werd samengesteld door onze vrijwilligers Fred Vanderpoorten en Marc Suykerbuyk. Ben je gebeten door de quizmicrobe en draag je het steunen van een goed doel hoog in het vaandel? Dan is onze Noord-Zuid quiz de ideale match voor jou. In onze kant-en-klare quizpakketten vind je alles

Nadere informatie

Inhoud: Wat is UiTpas? Overstap vrijetijdspas naar UiTpas UiTpas als spaarkaart - Praktische werking - Soorten voordelen + voorbeelden UiTpas als

Inhoud: Wat is UiTpas? Overstap vrijetijdspas naar UiTpas UiTpas als spaarkaart - Praktische werking - Soorten voordelen + voorbeelden UiTpas als Presentatie UiTpas Inhoud: Wat is UiTpas? Overstap vrijetijdspas naar UiTpas UiTpas als spaarkaart - Praktische werking - Soorten voordelen + voorbeelden UiTpas als kortingskaart - Mensen in armoede -

Nadere informatie

Registreren tot 30 april

Registreren tot 30 april Sinds 1 januari 2015 is het systeem van de geregistreerde kassa in de horeca eindelijk in werking getreden. Ondertussen heeft de fiscus nog wat aan de details gemorreld. Tijd dus om nog eens een stand

Nadere informatie

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba Algemene voorwaarden Flor artes bvba Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer:

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

WORD NU SNOWSPORTS ACADEMY MEMBER EN ONTVANG EEN RACE SERVICEBEURT (SKI OF SNOWBOARD) HELEMAAL GRATIS!!!

WORD NU SNOWSPORTS ACADEMY MEMBER EN ONTVANG EEN RACE SERVICEBEURT (SKI OF SNOWBOARD) HELEMAAL GRATIS!!! GET READY! WORD NU SNOWSPORTS ACADEMY MEMBER EN ONTVANG EEN RACE SERVICEBEURT (SKI OF SNOWBOARD) HELEMAAL GRATIS!!! Beste Snowsports Academy relatie, Wij als official partner en fan van Snowsports Academy

Nadere informatie

Bakery Management Award

Bakery Management Award Bakery Management Award 4de editie, 2014 INSCHRIJVINGSDOSSIER Categorie Marketing- en BMA: Categorie Marketing- en Combineer jij een algemeen doordacht marketing- en met durf, visie en leiderschap? Haal

Nadere informatie

Gemeente X stopt met roken

Gemeente X stopt met roken Logo Antwerpen vzw Lange Leemstraat 372 2018 Antwerpen tel 03/605 15 82 info@logoantwerpen.be www.logoantwerpen.be Gemeente X stopt met roken Basisregels voor lokale activiteiten In het Vlaams actieplan

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl Overstappen naar energiedirect.nl Inhoudsopgave Geen moeite Welke klanten komen in aanmerking? Informatie over overstappen Huidige situatie van uw klant

Nadere informatie

Ruil en sponsor tarieven

Ruil en sponsor tarieven Ruil en sponsor tarieven 2017 Inhoud BEREIK EN OPLAGE 3 KRANTEN NATIONAAL 4 De Standaard 5 Het Nieuwsblad 6 Gazet van Antwerpen 7 Het Belang van Limburg 8 KRANTEN REGIONAAL* 9 De Standaard 10 Het Nieuwsblad

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Met trots presenteren wij de Kerstcatalogus 2013 met daarin bestaande en nieuwe vormen, materialen en kleuren.

Met trots presenteren wij de Kerstcatalogus 2013 met daarin bestaande en nieuwe vormen, materialen en kleuren. Made by Van Lint Beste relatie, Met trots presenteren wij de Kerstcatalogus 2013 met daarin bestaande en nieuwe vormen, materialen en kleuren. Geinspireerd door trends en traditie hebben onze arrangeurs

Nadere informatie

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN Persmap 2014 1. Vanwaar Jan & Alleman? Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 heeft de gemeente Brasschaat een nieuwe burgemeester, namelijk Jan Jambon.

Nadere informatie

Infomoment over het concept-rup en ontwerpplan-mer Technologiepark Ardoyen-Tramstraat

Infomoment over het concept-rup en ontwerpplan-mer Technologiepark Ardoyen-Tramstraat Infomoment over het concept-rup en ontwerpplan-mer Technologiepark Ardoyen-Tramstraat Het stadsbestuur maakt voor het Technologiepark Ardoyen een nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP). Daaraan gekoppeld

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Te noteren op de kalender

Te noteren op de kalender Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate november 2011 Te noteren op de kalender 5 november: GEEN ZWEMMEN 12 november: GEEN ZWEMMEN 19 november: ZWEMMEN 20 november: SCHAATSEN 26 november: ZWEMMEN Net zoals vorige

Nadere informatie

Tips voor Vrijetijders. Vrijetijders uw doelgroep? Webwinkel + +

Tips voor Vrijetijders. Vrijetijders uw doelgroep? Webwinkel + + Tips voor Vrijetijders Vrijetijders uw doelgroep? + + Webwinkel + + + Vrijetijders Tips voor Vrijetijders organisatie De Vrijetijders organisatie is een zelfstandig bedrijf met als doel het proactief zoeken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Atelier GERMALEIN v.o.f. VOOR DE VERKOOP VIA WEBSITE :

Algemene Voorwaarden Atelier GERMALEIN v.o.f. VOOR DE VERKOOP VIA WEBSITE : Algemene Voorwaarden Atelier GERMALEIN v.o.f. VOOR DE VERKOOP VIA WEBSITE : www.germalein.nl Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be - www.myprofitcard.be Nieuwsbrief 11 November 2008 indien de mail niet leesbaar is click hier Beste MPC-leden of handelaars, met

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie