Make Big Happen. Zo draagt BigHand bij aan mooie resultaten voor uw organisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Make Big Happen. Zo draagt BigHand bij aan mooie resultaten voor uw organisatie"

Transcriptie

1 Make Big Happen Zo draagt BigHand bij aan mooie resultaten voor uw organisatie

2

3 Welkom bij BigHand. Wij zijn marktleider op het gebied van technologie waarmee we het verschil maken. U kent ons wellicht van onze spraakherkenningsproducten, omdat de organisaties die op onze tools vertrouwen, behoren tot s werelds meest toonaangevende organisaties in de advocatuur, de gezondheidszorg en de vastgoed- en accountancysector. Maar spraakherkenning is slechts het begin. We hebben een serie tools ontwikkeld op het gebied van spraakherkenning, taakdelegatie, documentaanmaak en workflow, die drukbezette mensen helpen om meer werk te verrichten in minder tijd, waardoor organisaties efficiënter en effectiever gaan werken. Wij hebben niet alleen de ambitie om ervoor te zorgen dat mensen hun werk af krijgen, maar ook dat grote ideeën grote prestaties worden. We re here to Make Big Happen.

4 Onze tools helpen drukbezette mensen mooie resultaten te boeken

5 BigHand werd in 1995 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Al meer dan twintig jaar ontwikkelen we producten en oplossingen die drukbezette mensen helpen om meer werk te verrichten in minder tijd. Dankzij de ervaring die wij tijdens het ontwikkelen van onze toonaangevende digitale spraakherkenningsoftware hebben opgedaan, kennen wij de markt en de problemen van onze klanten door en door. Deze inzichten hebben we gebruikt om een serie oplossingen te ontwikkelen op het gebied van spraakherkenning, taakdelegatie, documentproductie en procesverbetering, die ervoor zorgen dat processen soepeler verlopen, de efficiency toeneemt en medewerkers en organisaties meer werk kunnen verrichten in minder tijd. Al onze tools worden ontwikkeld om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en zo ontworpen dat ze aansluiten bij de wereld waarin zij werken. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ontzettend handig, zowel voor gebruik op kantoor als onderweg. Onze product- en ontwikkelteams hebben gedegen kennis van de laatste technologieën en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van producten die de grote prestaties van onze klanten mogelijk maken. Wij luisteren naar onze klanten en werken continu aan de vernieuwing en verbetering van onze technologie, omdat de behoeften van onze klanten veranderen en onze sector zich ontwikkelt. We zijn er trots op dat we daarom gerekend worden tot marktleider op het gebied van innovatie. Onze visie is om binnen onze sector de klantvriendelijkste en meest servicegerichte preferred partner op het gebied van technologie te zijn en onze missie is: Make Big Happen. Dit willen we bereiken door de passie, creativiteit en expertise van onze mensen te benutten - wij zetten ons in voor onze klanten en voor echte oplossingen die een groot verschil maken. Dat is hoe BigHand werkt.

6 Uitgebreide ervaring, inzicht tot in de kern Kantoren over de hele wereld 20 jaar ervaring 150 medewerkers wereldwijd 3000 klantorganisaties gebruikers

7 We hebben kantoren over de hele wereld, in Europa, Amerika en Australië, en ons hoofdkantoor zit in hartje Londen. Al meer dan 20 jaar helpen we organisaties bij het verbeteren van hun werkprocessen. Inmiddels werken we voor bijna 3000 internationale organisaties in de advocatuur en gezondheidszorg en de vastgoed- en accountancysector. Dagelijks vertrouwen meer dan professionals op de software van BigHand. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we dat elke organisatie weer andere behoeftes heeft. Wat voor de ene organisatie goed werkt, werkt bij de andere net iets anders. Onze advies- en implementatieteams werken nauw samen met iedere klant om ervoor te zorgen dat onze oplossingen werken. Zo kunnen we garanderen dat een investering in onze technologie optimaal rendeert. Of u nu overweegt om spraakherkenning te gaan gebruiken om sneller te kunnen werken, taken efficiënter wilt gaan delegeren of gewoon op zoek bent naar oplossingen die processen soepeler laten verlopen en de efficiency verhogen, wij hebben de tools, ervaring en knowhow om uw organisatie voor de lange termijn te verbeteren. Supportmedewerkers die net zo hard werken als u. Ons prijswinnende supportteam staat klaar om vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, 24 uur per dag, vijf dagen per week, wereldwijd. Onze supportmedewerkers zijn zonder uitzondering experts. Ze zijn getraind in de software van BigHand, dus u krijgt altijd iemand aan de lijn met de knowhow en ervaring om u te kunnen helpen. We hebben een gecentraliseerd klantenbestand, dus ze beschikken over een actuele geschiedenis van iedere klant en een overzicht van eventuele eerdere ondersteuningsgesprekken, verzoeken of problemen. Voor ons betekent ondersteuning bieden meer dan alleen vakjes aanvinken. We dagen onze mensen uit om groot te denken voor onze klanten om zo te anticiperen op hun behoeftes en problemen op te lossen voor het problemen worden. Dat is precies de aanpak waarvan 98% van onze klanten zegt dat onze ondersteuning uitstekend is.

8 Spreek uw gedachten uit Wat ons betreft is spreken de meest efficiënte manier om uw gedachten onder woorden te brengen. Daarom ontwikkelen wij vol enthousiasme producten die de kracht van de stem gebruiken om het werk sneller af te krijgen.

9 Dankzij onze Voice-oplossingen kunt u uw gedachten eenvoudiger, veiliger en sneller onder woorden brengen, waar u ook bent. Spreek uw tekst in op uw desktop, laptop, smartphone of tablet. Wij verzenden uw dictaten veilig naar uw secretaresse, assistent, gecentraliseerde documentunit, outsourcing partner of naar onze spraakherkenning, afhankelijk van waar uw woorden het best omgezet kunnen worden in een document of actie. Onze Voice-producten BigHand Dictate Onze toonaangevende technologie zorgt ervoor dat dictaten sneller klaar en makkelijker te beheren zijn, waardoor u ze op verschillende manieren kunt opnemen en het eenvoudiger is om uw geluidsbestanden te delen, te prioriteren en terug te vinden. Belangrijkste voordelen Processen verlopen sneller en soepeler Meer werk af in minder tijd Minder administratie en meer ruimte voor belangrijker zaken Maak dictaten en documenten waar u ook bent Geef secretaresses meer tijd voor belangrijker werk Compatibel met de belangrijkste applicaties, zoals Office en Outlook BigHand Go BigHand Go is de meest geavanceerde mobiele spraakherkenningstool die op de markt is. Het is een met alle functies uitgeruste digitale dicteerapplicatie voor alle mobiele platforms, waaronder de iphone, Windows-apparaten en de ipad. BigHand Spraakherkenning Onze spraakherkenningstechnologie zet uw dictaten automatisch om in tekst. Dit betekent dat u slechts uw stem nodig heeft om complete documenten te kunnen maken. Onze spraakherkenning stelt voor iedere gebruiker een spraakprofiel op waardoor die perfect nauwkeurig is. BigHand SmartNote is een nieuwe manier om tijd en geld te besparen. Deze functie gebruikt de spraakherkenning van BigHand en onze geavanceerde workflowmachine om uw notities en bestanden aan te maken en op te slaan. Wilt u meer weten over hoe de kracht van de stem uw organisatie kan helpen om nog mooiere resultaten te bereiken, ga dan naar bighand.com

10 Delegeer uw taken Wij weten dat u om taken op een efficiënte manier af te handelen binnen een grote organisatie, de juiste informatie op tijd bij de juiste mensen moet krijgen. Daarom hebben we een reeks producten ontwikkeld waarmee u op een effectieve manier taken kunt delegeren.

11 Met onze Delegation-oplossingen kunt u makkelijk en efficiënt taken delegeren aan mensen die beter in staat zijn om ze af te handelen, of ze nu binnen of buiten uw organisatie werken. We hebben de producten zo gemaakt dat de juiste informatie intuïtief en makkelijk aan taken kan worden toegevoegd, zodat uw collega s ze op efficiënte wijze kunnen afhandelen, zonder heen en weer te hoeven bladeren naar de juiste informatie. Onze Delegation-producten BigHand Now Digitaliseer uw analoge processen met een combinatie van gestructureerde taakregistratiemethodes, slimme formulieren en workflows. Met BigHand Now kunt u de efficiency en doorlooptijden optimaliseren. BigHand Mail Als u onderweg door moet werken, is BigHand Now Mail een makkelijke manier om documenten naar de workflow te mailen. BigHand Now Manager Met BigHand Now Manager kunt u onze uitgebreide workflow-, priority- en collaborationtools gebruiken. Nog nooit was het zo makkelijk om uw pdf-documenten te digitaliseren en beheren. Belangrijkste voordelen Versoepel het taakcreatie- en taakbeheerproces, waardoor u uw tijd effectiever kunt benutten Verlaag administratieve overheadkosten door handgeschreven verzoeken en ingewikkelde spreadsheets tot het verleden te laten behoren Volg de voortgang van alle taken en zorg ervoor dat er niets verloren gaat in het systeem Rapporteer over de productie, achterstanden en doorlooptijden voor alle taken Verdeel het werk over meerdere teams en maak optimaal gebruik van overcapaciteit en haal zo het meeste uit uw mensen Maak de hoeveelheid werk zichtbaar voor het management voor een effectieve capaciteitsplanning Blijf op de hoogte van de voortgang van uw taken Wilt u meer weten over hoe digitaal delegeren uw organisatie kan helpen om efficiënter te worden, ga dan naar bighand.com

12 Produceer Office-documenten Als u honderden documenten per dag verstuurt, is het van groot belang dat ze uniform zijn, voldoen aan de huisstijl en er professioneel uitzien.

13 Hoewel Microsoft Word een krachtige documentproductietool is, gebruikt iedereen het programma weer anders. Vaak resulteert dit in inconsistente lay-outs en frustrerende problemen met opmaak, wat niet bepaald ideaal is als u zich op een professionele manier probeert te presenteren. Ons BigHand Produceren-pakket is een uitbreiding van de documentcreatie-levenscyclus die begon met BigHand Voice, wat het voor iedereen in uw team makkelijker maakt om uniforme Microsoft Word-documenten aan te maken en op te maken die voldoen aan de huisstijl en er geweldig uitzien. Onze Produceren-producten BigHand Produceren De vier producten die deel uitmaken van onze Produceren Suite omvatten de belangrijkste functies van Word en geven het een BigHand twist zodat het beter past bij de behoeften van drukke juridische professionals. Belangrijkste voordelen Versoepel en vereenvoudig het aanmaken van een Word-document Maak zeer nauwkeurig en razendsnel documenten op Voer op mondiaal niveau normen in, voor alle documenten of per documenttype Minimaliseer de kans op fouten en beschadigingen Beheers risico s door documenten voor verzending naar de klant automatisch te controleren Voldoe aan de interne beveiligingsnormen en voorkom zo dat gevoelige data per abuis het bedrijf verlaten BigHand Create Met BigHand Create kunnen uw documentauteurs en supportmedewerkers met één klik op de knop documenten aanmaken die helemaal voldoen aan de huisstijl. BigHand Hyperstyles Met BigHand Hyperstyles kunt u snel en nauwkeurig documenten opmaken in Microsoft Word. BigHand DocID Met BigHand Doc ID kunt u handige identificatiegegevens in uw documenten opnemen. Hierdoor wordt het veel eenvoudiger om uw documenten op te slaan en te sorteren. BigHand Scrub Met BigHand Scrub kunt u eenvoudig ongewenste metadata verwijderen uit uw documenten, op een snelle en veilige manier. Wilt u meer weten over hoe BigHand Produce uw organisatie kan helpen om in minder tijd betere documenten te maken, ga dan naar bighand.com

14 Verbeter uw processen Wij van BigHand zijn ervan overtuigd dat het meten van de performance de eerste stap is naar het verbeteren van de performance. Daarom hebben we een reeks producten ontwikkeld die managers het inzicht geven dat nodig is om hun teams te begeleiden, processen te verbeteren en betere resultaten te boeken.

15 Met onze producten kunt u de processen volgen die nodig zijn om het kantoorwerk af te kunnen handelen. Dankzij onze krachtige analysetools krijgt u meer inzicht in de werkbelasting, capaciteit en effectiviteit van uw organisatie wat van essentieel belang is om volgens de overeengekomen Service Level Agreement te werken en via realtime dashboards kunt u de beschikbare resources beheren. Onze Improve-producten BigHand Capacity Manager Met BigHand Capacity Manager kunt u achterstanden, productie, Service Level Agreements en de prioritering van taken bekijken en beheren, allemaal via één interface. Belangrijkste voordelen Verleen betere service dankzij een beter inzicht in uw data Krijg inzicht in hoe snel uw teams werk afronden Bereken hoeveel uren uw ondersteunend personeel moet maken om het werk af te ronden Krijg inzicht in welke teams effectief werken en welke teams meer begeleiding nodig hebben Maak een nauwkeurige raming van de workflow en resources BigHand Reporting and Analytics Onze rapportage- en analysehulpmiddelen geven u als nooit tevoren een overzicht van uw workflows. Het maakt het gemakkelijk om de knelpunten in uw processen te vinden en werk efficiënter opnieuw toe te wijzen, zodat uw team steeds doeltreffender wordt. BigHand SmartRouter Met BigHand SmartRouter kunt u de work routing automatiseren om er zo zeker van te zijn dat elke taak wordt afgehandeld door de meest geschikte persoon. Daarnaast kunt u de metadata van de spraakherkenning, zoals documenttype, klant, duur of zelfs de verzendtijd, gebruiken om in te stellen waar een taak naartoe moet worden gestuurd. Wilt u meer weten over hoe BigHand Improve uw organisatie kan helpen om data zo te gebruiken dat u betere beslissingen neemt, ga dan naar bighand.com

16 Neem voor meer informatie of een gratis proefversie van een BigHand-product contact met ons op. Eindhoven BigHand Euroope Flight Forum 40 Ground floor 5657 DB Eindhoven T T Chicago USA 125 S. Wacker Drive Suite 300 Chicago, IL60606 T F London UK 27 Union Street London SE1 1SD T +44(0) F +44(0) Sydney Australia Suite 2, Level Pitt Street Sydney, NSW 2000 T F Temecula California Rio Nedo Way Suite C T F Toronto Canada Waterpark Place 20 Bay Street, 12th Floor Toronto, ON M5J 2N8 T F

Verbeter uw organisatie met behulp van uw stem

Verbeter uw organisatie met behulp van uw stem Verbeter uw organisatie met behulp van uw stem BigHand Spraakherkenning Gelden de volgende punten ook voor uw organisatie? 1. In uw organisatie werken drukbezette professionals die voor hun werk gebruikmaken

Nadere informatie

Overzicht. Het pakket bestaat uit de volgende vier producten: Een tool waarmee u Microsoftdocumentsjablonen

Overzicht. Het pakket bestaat uit de volgende vier producten: Een tool waarmee u Microsoftdocumentsjablonen BigHand Produceren Overzicht BigHand Produceren is een pakket tools waarmee u snel en eenvoudig professionele documenten kunt maken. Met het BigHand Producerenpakket kunt u documenten in uw huisstijl aanmaken

Nadere informatie

THE COMPLETE DOCUMENT MANAGEMENT SOLUTION

THE COMPLETE DOCUMENT MANAGEMENT SOLUTION THE COMPLETE DOCUMENT MANAGEMENT SOLUTION 93 % VAN ALLE NEDERLANDSE ZIEKENHUIZEN GERICHT OP GEZONDHEIDSZORG MEER DAN 25.000 GEBRUIKERS WERELDWIJD 15 JAAR MEER DAN 15 JAAR ERVARING DE COMPLETE OPLOSSING

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

BigHand Professional

BigHand Professional BigHand Professional Gelden de volgende punten ook voor uw organisatie? 1. Uw organisatie wil haar winstgevendheid verhogen. 2. Uw organisatie wil de productiviteit verbeteren. 3. Uw organisatie wil een

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS IMAGE SPEECH PROCESSING SOLUTIONS DOING MORE WITH SPEECH DÉ SOLUTION PROVIDER Kostenefficiëntie in de zorg is nog steeds

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos Corporate

Het is tijd voor Kleos Corporate When you have to be right Het is tijd voor Kleos Corporate Dossierbeheer voor de bedrijfsjurist Dossierbeheer voor u Alles op een rijtje Als bedrijfsjurst worstelt u zich door een zee van dossiers. Maar

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Tooling voor de HR-cyclus

Tooling voor de HR-cyclus Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Als je op zoek bent naar tooling voor de HR-cyclus, wil je graag een goede keuze

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Kleine veranderingen Grote resultaten

Kleine veranderingen Grote resultaten FileMaker Developer Conference 2017 Presenter Series Kleine veranderingen Grote resultaten Een stappenplan om de perfecte gebruikersinterface te maken Martha Zink, Soliant Consulting, Inc. FileMaker Developer

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften uw Bel voor i j s inruilpr Mamut One één oplossing voor al uw behoeften 30 Administratie en Salaris/Personeel ko % rtin g Order/Factuur en Logistiek Online Relatiebeheer Rapporten en financiële kwaliteitsanalyse

Nadere informatie

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus Inleiding Door Stefan op de Woerd Waarschijnlijk herken je het beeld dat er bij veel organisaties aan het begin van het jaar afspraken worden gemaakt

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Compenda Lite. Veel meer dan software.

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Compenda Lite. Veel meer dan software. ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS Compenda Lite Compenda Veel meer dan software. WIJ GEVEN MOMENTUM AAN ONDERNEMERS DIE HET MAXIMALE UIT HUN BUSINESS WILLEN HALEN. SAMEN OP EEN MISSIE. Dat gevoel dat

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

whitepaper Bouwplaats

whitepaper Bouwplaats metacom online whitepaper whitepaper Bouwplaats Procesbeheersing op locatie vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom procesbeheersing eenvoudiger kan 3 Welke oplossing biedt VanMeijel? 4 Hoe

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met de mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE KIES BEWUST: 50 VRAGEN VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE Bij de keuze van een nieuw CRM recruitmentsysteem, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app.

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. De nieuwe beleving van het startscherm maakt het makkelijker voor gasten om de dichtstbijzijnde en

Nadere informatie

SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION. Powered by LucaNet

SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION. Powered by LucaNet SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION Powered by LucaNet Astrid van den Oever Henk Schobben Sander van Triet Agenda Uitdagingen & Behoeften Samenwerking voor het beste resultaat Exact Consolidation

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Exam Scheduler Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Optimaliseer de examenervaring van uw studenten met de software Exam Scheduler van Scientia. Examenplanning in het hoger en voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

VERKOOPGIDS BOUWSECTOR

VERKOOPGIDS BOUWSECTOR VERKOOPGIDS BOUWSECTOR Succesvol verkopen in de bouwsector INHOUDSOPGAVE DE BOUWSECTOR 04 De Workflow 06 DE OPLOSSING 08 DE VOORDELEN 10 VERKOOPARGUMENTEN 12 BEZWAREN OVERWINNEN 14 DE BOUWSECTOR In de

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes.

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Koninklijke

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie!

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Alfresco Document Management 100% Open Source

Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Man agement Of u nu uw organisatie effectiever wilt maken, uw klanten beter wilt bedienen of intern een betere onderlinge samenwerking wilt

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

OpenTable introduceert mobiele app voor restaurant eigenaren en managers.

OpenTable introduceert mobiele app voor restaurant eigenaren en managers. OpenTable introduceert mobiele app voor restaurant eigenaren en managers. Guestcenter en Connect app biedt restaurateurs de mogelijkheid hun onderneming te monitoren terwijl ze onderweg zijn. 27 maart

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten Onbeperkt Onbeperkt De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief

Nadere informatie

KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE

KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE SERVICE INTELLIGENCE met VBR Turbine Partners VBR Turbine Partners is een wereldwijd opererende onderhoudsspecialist in een specifieke markt: We zorgen

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een HR business partner: een partij die meedenkt

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Beveiligen van PDF documenten (deel 3)

Beveiligen van PDF documenten (deel 3) Beveiligen van PDF documenten (deel 3) Colin van Oosterhout Business development manager Acrobat Adobe Systems Benelux Redactie en documenten onderzoeken Nieuw in Acrobat 8 professional Redaction Blijvend

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

lead-manager.nl Lead Manager

lead-manager.nl Lead Manager lead-manager.nl Lead Manager Een centrale plek waar nieuwe leads naartoe gestuurd kunnen worden. Via slimme tools kunt u de leads uniform opvolgen en zo conversies verhogen. Versie: Juni 2016 Alle leads

Nadere informatie

Het klikt tussen Venice en Isabel 6

Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Woensdag 8 september 2010 Brugge Copyright - Isabel 2006 All rights reserved. ZOOMIT is a registered trademark by Isabel NV/SA Agenda Wie is Isabel? Uw uitdagingen als

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

WinScribe Mobile Recorder

WinScribe Mobile Recorder WinScribe Mobile Recorder Digitaal Dicteren met de BlackBerry Spraakdivisie van De Computheek B.V. Terborchstraat 16 8011 GG ZWOLLE Nederland Tel +31 (0)38-4229272 Fax +31 (0)38-4229160 info@computalk.nl

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL WORLDWIDE MONITORING & CONTROL HOE ZORGT U VOOR PROACTIEVE ONDERHOUD EN SERVICE? 2 KANSEN EN BEDREIGINGEN VAN DEZE TIJD Globalisering: Digitalisering: Customization: Automatisering: Technologieën: Internationaal

Nadere informatie