imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek"

Transcriptie

1 imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

2

3 Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor of onderweg Uw werknemers willen de vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer zij dat willen. Deze flexibele manier van werken heeft natuurlijk tal van voordelen, maar bezorgt u als ondernemer ook extra zorgen. Waar haalt u bijvoorbeeld de kennis en kunde vandaan om zo n werkomgeving goed en veilig in te richten? Is dat niet alleen weggelegd voor multinationals. Met WerkPlek is het voor kleine en grote organisaties mogelijk risico s te beperken, altijd up-to-date te zijn met de laatste technologie en kosten te besparen. Zo komt u toe aan waar u goed in bent: ondernemen.

4 Hoe zorgt u dat virussen, problemen met updates en gebrek aan kennis binnen uw organisatie ondervangen worden? Dat u geen data verliest? Of dat technische pro-blemen uw bedrijf plat leggen? En hoe regelt u dat uw medewerkers op diverse plekken toegang tot uw bedrijfsgegevens hebben? Dat ze vrij en veilig samen kunnen werken en bestanden kunnen delen? Ook al werken ze soms op kantoor en soms thuis?

5 WerkPlek waar u ook werkt Voor u als ondernemer rijzen er constant nieuwe vragen op Maar omdat wij als geen ander weten dat technologische vooruitgang zorgt voor grotere eisen van gebruikers, kunnen wij voor uw organisatie al deze vragen beantwoorden en ondervangen. Want natuurlijk wilt u officiële software en moet het vanzelfsprekend zijn dat en agenda s altijd toegankelijk zijn, smart phones probleemloos werken en alle data veilig is. U wilt zich immers geen zorgen maken over de apparaten in en om uw organisatie. Risico s beperken, altijd up-to-date zijn met de laatste technologie en - als het even kan - kosten besparen; dat is wat u wilt. Want alleen op die manier kunt u uw volle aandacht besteden aan datgene waar u goed in bent: ondernemen. Wij zijn de expert op het gebied van het samenbrengen van de wensen van gebruikers en de eisen van ondernemers. Met WerkPlek zorgen wij ervoor dat u technologie in huis heeft die vóór u werkt. Zo beschikken u en uw medewerkers altijd en overal over een eigen plek om te werken en toegang tot cruciale bedrijfsgegevens. En weet u zeker dat uw data veilig is. En blijft Omdat 99% van alle bedrijven in Nederland tot het MKB behoort, zorgen wij dat onze oplossingen juist MKB ers het werk makkelijker maakt

6 Wat is WerkPlek? WerkPlek is een service, een schaalbaar platform voor kantoorautomatisering waarop u uw organisatie kunt laten aansluiten. Omdat onze applicaties via onze datacenters lopen (en dus niet meer op elke pc of laptop geïnstalleerd hoeven worden), creëren we een efficiënte en eenvoudige WerkPlek voor u en uw medewerkers. Het enige wat u echt nodig heeft, is een internetverbinding. Wij zorgen ondertussen dat uw hardware, software en netwerk vlekkeloos met elkaar samenwerken. Wat WerkPlek zo efficiënt maakt, is dat u en uw medewerkers informatie overal en altijd kunnen delen. Ook buiten kantoor en kantoortijden. Natuurlijk bevat de dienst ook alle agenda- en faciliteiten die nodig zijn om efficiënt samen te werken. Alle mailboxen en -berichten, taken en agenda s kunnen namelijk onafhankelijk van tijd, plaats of hardware beschikbaar gemaakt en uitgewisseld worden. WerkPlek werkt overigens op nieuwe én bestaande laptops, desktops en thin clients. Tot slot kunt u onthouden dat de WerkPlek voor een automatische dagelijkse back-up van al uw data zorgt. Deze wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter. Dit is makkelijk, snel en veilig. En mocht de beschikbare ruimte niet voldoende zijn, dan kunt u bij ons eenvoudig uw opslagruimte uitbreiden.

7

8

9 Wat zit erin? Uw WerkPlek is modulair opgebouwd en bestaat uit verschillende modules. Zo kunt u bijvoorbeeld starten met Overal uw waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw . U kunt ook starten met de module Overal uw Documenten waardoor u altijd toegang heeft tot uw bedrijfsinformatie. Daarnaast onderscheiden wij drie soorten werkplekken waar uw medewerkers gebruik van kunnen maken te weten. Deze werkplekken zijn volledig ingericht met hardware, software en support. Kantoor werker Thin Client incl toetsenbord, muis en 22 LED Pro Green Scherm Toegang tot uw Hosted Desktop incl Virusscanner, XX, XX, XX Overal uw incl. 1 Gb opslag (MS Exchange) Overal uw Documenten incl. 5Gb opslag (MS Sharepoint) Altijd uw Documenten bewerken (MS Office) Mobiele werker Laptop incl. tas en muis Toegang tot uw Hosted Desktop incl Virusscanner, XX, XX, XX Overal uw incl. 1 Gb opslag (MS Exchange) Overal uw Documenten incl. 5Gb opslag (MS Sharepoint) Altijd uw Documenten bewerken (MS Office) Bring Your Own Uw gebruikt uw eigen hardware (Laptop, Desktop, Smartphone of tablet) Toegang tot uw Hosted Desktop incl Virusscanner, XX, XX, XX Overal uw incl. 1 Gb opslag (MS Exchange) Overal uw Documenten incl. 5Gb opslag (MS Sharepoint) Altijd uw Documenten bewerken (MS Office)

10 Hoe werkt WerkPlek? Het principe is eenvoudig: wij maken het mogelijk dat u en uw medewerkers zonder verstoringen of verlies van data kunnen werken. Altijd en overal. Voor kantoorwerkers, maar ook voor telewerkers en mobiele werkers. Wij bieden u maximale ondersteuning in het samenwerken. Ook als het gaat om bijvoorbeeld telefoondiensten. Netwerkbellen gaat namelijk via een digitale telefooncentrale (Voice over IP). Hierdoor kunt u iedereen met iedereen verbinden en doorschakelen zonder daarvoor eerst te investeren in dure apparatuur en upgrades. Omdat al deze functionaliteiten niet fysiek binnen uw organisatie passen, halen wij zoveel mogelijk bij u weg en brengen dit over naar onze datacenters. Hier zorgen we ervoor dat uw apparatuur virusvrij blijft, alle benodigde updates automatisch geïnstalleerd worden en dat de rest van uw data beheerd wordt. Een dagelijkse back-up van uw zakelijke data verzekert u dat niets verloren gaat. We stellen samen uw WerkPlek Concept vast. Dat betekent dat wij er ook voor zorgen dat apparatuur bij u op kantoor past bij uw specifieke wensen. We kunnen namelijk de hardware, zoals desktops, thin client computers (inclusief TFT-monitor), laptops (met muis), draagtassen en extra accessoires voor u regelen. Net als printers en telefoons. Tot slot wordt ook de mogelijkheid voor financiering in het speciaal voor u samengesteld WerkPlek Concept meegenomen.

11 Uw werkomgeving, onze zorg Omdat we in onze datacenters gebruik maken van zeer geavanceerde technologie, zijn onze oplossingen altijd dichtbij. Dit levert voordelen voor al onze klanten op, maar ook de zekerheid dat wij altijd de laatste kennis en kunde in huis hebben en die ook toepassen. Ook voor u. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we alles inzichtelijk houden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen. En bij problemen op kantoor (met laptops of desktops) komt een van onze medewerkers bij u langs om deze op te lossen. Zo blijft uw bedrijf draaiende en uw data bewaard. En dat zonder dat u uw kantoor fysiek uit hoeft te breiden. WerkPlek is zoals gezegd schaalbaar. Dat betekent dat u een gestandaardiseerde WerkPlek krijgt die u naar persoonlijke wensen in kunt richten. Natuurlijk kunt u hierbij kiezen uit een uitgebreid softwarepakket op maat, up-to-date virusbescherming en tal van mogelijkheden om data te delen en veilig op te slaan. En - niet te vergeten - de bewaking door de onze eigen servicedesk. Het grote voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Wij leveren een volledig volgens uw specificaties geïnstalleerde laptop of desktop en zorgen ervoor dat uw nieuwe aanwinst meteen de juiste rechten op uw netwerk krijgt. Zonder dat daar licentiekosten aan verbonden zijn. Wanneer een medewerker vertrekt, zorgen we ervoor dat de rechten van die medewerker op het netwerk komen te vervallen, maar dat de data die hij of zij heeft aangemaakt niet verloren gaat. En omdat we werken volgens het principe pay-per-use, stijgen en de kosten per medewerker niet.

12 Waarom WerkPlek werkt! U kunt plaats- en tijdsonafhankelijk werken en uw werk(nemers) daarop indelen, omdat wij zorgen dat dit altijd en overal mogelijk is. dit werkt efficiënt. U verliest minder tijd aan het beveiligen en up-to-date houden van uw netwerk en heeft minder technische beperkingen, omdat u altijd verzekerd bent van professionele ondersteuning. Uw gegevens gaan nooit meer verloren (ook niet wanneer laptops kapot gaan of gestolen worden) en zijn overal toegankelijk, via elk apparaat. Of u nu op kantoor werkt, mobiel of vanuit huis. U bespaart op de totale kosten door de optimalisatie van uw bedrijfsautomatisering en weet (ook financieel) altijd waar u aan toe bent door Service Level Agreements en gegarandeerde back-ups.

13

14 Ontzorging Met WerkPlek heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfsnetwerk. Voor de beste kennis en kunde heeft u nu één aanspreekpunt. En daarmee bent u niet alleen uw zorgen kwijt,werkplek levert u tegelijkertijd de tijd en ruimte om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Up-to-date Ondertussen zorgen wij met slimme technologieën en geavanceerde apparatuur dat uw data altijd beschikbaar is. En voor problemen bij u op de vloer komen we langs. U geniet dus van de meest up-to-date service die ervoor zorgt dat u kunt werken waar u maar wilt. Altijd! Besparing Tenslotte bespaart u uzelf ook een dure professionals op kantoor. Wij werkt namelijk op afstand, maar leveren u altijd op de meest efficiënte manier updates, back-ups en nieuwe technologie, inclusief ondersteuning en advies. Hiermee biedt WerkPlek u letterlijk pure winst. Omdat 60% van de MKB ers ontevreden is over hun huidige IT ondersteuning, zorgen wij dat onze oplossingen altijd een 100% score bij onze klanten behalen.

15 Daarom Ricoh! Wij zijn de expert op het gebied van IT & Document Solutions. Met wereld wijd medewerkers en kantoren in meer dan 70 landen staan wij garant voor expertise, innovatieve oplossingen, continu teit en betrouwbaarheid. Tegelijkertijd kunnen wij door ons servicenetwerk in Nederland - met 16 vestigingen en 450 engineers - de beste lokale dienstverlening bieden. Dankzij de sleutelrol die wij hebben gespeeld bij de ontwikkeling van kantoorautomatisering voor grote organisaties en ambitieuze bedrijven in het MKB - zijn we in 20 jaar uitgegroeid tot marktleider in duurzame documentoplossingen. In Nederland en ver daarbuiten. Voor iedere ondernemer die zoekt naar creatieve totaaloplossingen die naast advies, hard-en software, services, ook training en outsourcing omvatten, zijn wij dus de ideale samenwerkingspartner. Wij zijn immers altijd dichtbij.

16 Meer weten? Wilt u meer weten over WerkPlek Scan, de Ricoh WerkPlek en de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel ons: Of surf naar Natuurlijk kunt u ons ook mailen. Stuur uw vraag naar of kijk op voor meer informatie. WerkPlek in de buurt Wilt u meer weten over de Ricoh WerkPlek of gelijk bespreken wat de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen zijn, neem dan contact op met een van de Ricoh Document Centers bij u in de buurt. De adressen en telefoonnummers zijn terug te vinden op

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING MyWorkpl@ce VERSIE 0.10 DATUM: 05-05-14 15:37 2-22 Inhoudsopgave 1 Waarom MyWorkpl@ce?... 5 1.1 Waarin wij geloven... 5 1.2 Waarin wij niet geloven...

Nadere informatie

ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken

ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken RAM Infotechnology ecumulus maakt automatisering een stuk makkelijker In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD (bring your own device) en de altijd aanwezige vraag

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen

Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen 2 BeeSmart zorgt er voortdurend voor om uw bibliotheek beter bibliotheek te laten zijn. BeeSmart maakt ICT veiliger, goedkoper, flexibeler en milieuvriendelijker.

Nadere informatie

DAXIS DAXIS. Daxis al 30 jaar uw IT-partner. Er is een stille IT-revolutie gaande

DAXIS DAXIS. Daxis al 30 jaar uw IT-partner. Er is een stille IT-revolutie gaande Daxis al 30 jaar uw IT-partner Er is een stille IT-revolutie gaande De IT-technologie is in de afgelopen vijf jaar enorm veranderd. De DEV-Cloud oplossing van Daxis maakt een eind aan investeringen die

Nadere informatie

Waarom kiezen voor Cloud Computing?

Waarom kiezen voor Cloud Computing? Waarom kiezen voor Cloud Computing? De grootste verandering in de ICT sinds de opkomst van het internet 1 Een White Paper is een document dat uitgebreide, objectieve en relevante informatie biedt over

Nadere informatie

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement.

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Vast Mobiel integratie. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Mobiel Werken. Internet op

Nadere informatie

U maakt de dienst uit!

U maakt de dienst uit! dutchict Dienstenmenu Online Bij u op kantoor Datacenter U maakt de dienst uit! Kies wat bij u past Dutchict biedt een slimme en krachtige combinatie van online diensten en diensten bij u op kantoor. Daarnaast

Nadere informatie

This is how we do IT. Offerte bijlage

This is how we do IT. Offerte bijlage This is how we do IT + Offerte bijlage + WIPA Nederland B.V. Mogen wij ons voorstellen? WIPA is een full-service onderneming die gespecialiseerd is in het aanbieden van cloud gerelateerde diensten. We

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

Wij richten ons uitsluitend op het MKB

Wij richten ons uitsluitend op het MKB Backup Protector in dagelijkse praktijk Vergeet u wel eens een backup te draaien? Als u een backup heeft is het risico nog niet voorbij want de meeste dragers zijn gevoelig voor beschadiging, diefstal

Nadere informatie

Raak vertrouwd met de cloud

Raak vertrouwd met de cloud Raak vertrouwd met de cloud Over cloudcomputing wordt op dit moment veel geschreven en gesproken. Hoewel vrijwel iedereen het erover eens is, dat er aan het werken in de cloud heel veel voordelen zijn

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

De cloud17. Optimaal gebruik maken van internet

De cloud17. Optimaal gebruik maken van internet De cloud17 Optimaal gebruik maken van internet LEESWIJZER Ben je zelfstandig ondernemer en overweeg je zakelijk actiever te worden op internet? Dan is deze informatie voor jou. Verdeeld over 18 thema s

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie