Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, In deze drukke maar gezellige vakantietijd willen we u weer graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in en rondom ons kindertehuis in Sinchu Alhajie, Gambia. In Gambia is het regenseizoen in volle gang, dat duurt van juni tot oktober. Gelukkig hebben de kinderen van half juli tot half september schoolvakantie aangezien vele wegen nu onbegaanbaar zijn. Hun veiligheid, onze prioriteit! In nieuwsbrief 18 vroegen wij uw aandacht voor ons project Hun veiligheid, onze prioriteit! om een monitoring systeem te kunnen installeren met additionele camerabewaking, opslag van beeldmateriaal en 2 emergency/ panic schakelaars. De Table ronde 5 Moselle (Ronde Tafel vereniging, zonder winstoogmerk) uit Luxemburg deed als eerste een donatie. Ook de BGL-BNP PARIBAS Bank uit Luxemburg deed een schitterende donatie ten behoeve van dit project. Toen een van onze trouwe sponsoren, de lagere school Am Päsch in Rodange, Luxemburg, hoorde dat we nog een flink bedrag tekort kwamen voor dit project, besloten ze spontaan het ontbrekende bedrag over te maken! Het monitoring systeem kan volgende maand al op het terrein van het kindertehuis worden geïnstalleerd. De veiligheid en bescherming van de kinderen is onze absolute prioriteit! Ook alle niet met name genoemde sponsoren danken wij natuurlijk voor hun genereuze giften!

2 Onze nieuwe actie: een veilige schoolbus Op dit moment wonen er tweeëntwintig kinderen in ons kindertehuis Sinchu Orphanage in Gambia, maar er is plaats voor veertig kinderen, welke wij op termijn een huis en thuis zullen bieden. Van onze tweeëntwintig kinderen, gaan er op dit moment zeventien naar de 20 km verderop gevestigde school. Wij hebben deze school gekozen vanwege het zeer goede onderwijs dat er wordt gegeven in kleine klassen en omdat er door de leraren geen geweld tegen de kinderen wordt gebruikt. Dagelijks rijdt onze chauffeur 80 km; twee maal heen en weer tussen de school en het kindertehuis (om de kinderen weg te brengen en aan het einde van de dag weer op te halen). De zeventien schoolgaande kinderen uit ons kindertehuis worden iedere dag naar school gebracht - en weer opgehaald- met een in goede staat verkerende Mercedes Sprinter bus uit 1998 (zeventien zitplaatsen). Gezien de chaotische verkeerssituatie in Gambia, de slechte wegen -met name in het regenseizoen- en de 400 km per week is een tweede betrouwbaar busje voor ons kindertehuis een must omdat de bus binnenkort te weinig plaats biedt omdat jongere kinderen in ons kindertehuis de schoolgaande leeftijd bereiken. Naast het vervoer van en naar school wordt de bus natuurlijk ook gebruikt voor bezoek aan dokters en ziekenhuizen en voor uitjes met alle kinderen van ons kindertehuis, inclusief begeleiding, zoals een middagje naar het strand. Graag zouden we een tweede betrouwbare bus willen inzetten. Het liefst een Mercedes Sprinter, met minimaal vijftien zitplaatsen, zodat we de komende tien jaar weer vooruit kunnen en onze kinderen veilig kunnen worden vervoerd. De kosten hiervan bedragen ongeveer Mocht u willen bijdragen aan de aanschaf van een veilige schoolbus voor onze kinderen, dan kunt u dit doen door uw bijdrage te storten op rekeningnummer : NL02 RABO t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie o.v.v. Veilige schoolbus.

3 Overdekte wasplaats Elk jaar weer is het tijdens het regenseizoen lastig om de was te drogen. Een van onze wensen was dan ook een overdekte wasplaats. Deze houdt de was niet alleen droog, maar beschermt deze buiten het regenseizoen ook tegen de felle zon. Onze lieve sponsors Pascale en Pascal uit Luxemburg, die maart j.l. ons kindertehuis bezochten, zagen hier ook de absolute noodzaak van in. Door hun bijdrage en die van de organisatie Ten to One kon de overdekte wasplaats gebouwd worden. Ten to One staat onder leiding van Anne-Sophie Henon, een Belgische lerares die in Warschau woont. De organisatie telt steeds meer vrijwilligers die in hun vrije tijd armbandjes maken welke worden verkocht in Polen en België. De opbrengst is voor Les Amis de Gambie. De was blijft nu droog, waar iedereen heel blij mee is. Brand! Even voorstellen: Ndeye Fatou Dit kwartaal willen wij u graag onze zeer gewaardeerde werkneemster Nday Fatou voorstellen. Ndeye Fatou komt oorspronkelijk uit Senegal en is Franstalig, maar sinds haar komst in het kindertehuis gaat haar Engels met stappen vooruit. Ze volgt zelfs privélessen in haar eigen tijd. De 40-jarige Ndeye Fatou is een alleenstaande moeder van twee dochters en één zoon. Sinds november 2011 werkt ze als moeder in het kindertehuis en is ze medeverantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen. Ndeye Fatou is vier dagen en nachten per week aaneengesloten in het kindertehuis, de resterende drie dagen en nachten is ze bij haar gezin. Ze is enthousiast, grappig en opgewekt; een echt zonnetje in huis! Haar grootste wens is om een perfecte moeder te zijn, wat ze in onze ogen al is! Afgelopen maand heeft onze vicepresident Gert-Jan een brandblustraining gegeven voor de moeders in ons kindertehuis. Er zijn brandblusapparaten en branddekens in alle gebouwen aanwezig en nadat we in een oude kruiwagen een vuurtje hadden gemaakt in het hoofdgebouw werd dit vakkundig door elke moeder geblust. Eén keer per jaar organiseren we een kleine opfristraining waarbij ook de risico s en het ontstaan van vuur uitvoerig worden besproken. Ook de kinderen werden hierbij betrokken; ze weten wat een rookmelder is en dat ze dan via de nooduitgang naar het centrale verzamelpunt moeten gaan. Laten we hopen dat we de opgedane kennis nooit in de praktijk hoeven te brengen bij een echte brand.

4 Transport naar Gambia Met dank aan een aantal vrijgevige sponsors, die bereid waren om de transportkosten van één of meerdere dozen naar Gambia te sponsoren, konden eerder dan gepland zes pallets met verf, kleding, schoenen, beddengoed, schoolmaterialen, een groot aantal bedden en matrassen (gesponsord door Bazar International ) en nog veel meer bruikbare spullen bij ons in Luxemburg opgehaald worden en eerst naar Nederland worden getransporteerd. De spullen worden tijdelijk (gratis!) in Nederland opgeslagen en worden half augustus naar Gambia verscheept. De jongste kinderen in het kindertehuis zullen van een babybed naar een echt stapelbed verhuizen en met de grote hoeveelheid verf kan de binnen- en buitenkant van het kindertehuis na de regentijd weer van een nieuw laagje verf worden voorzien. Gambiaanse kip met een oosters tintje In de Gambiaanse keuken wordt traditiegetrouw veel met olie en zout gewerkt. Bij de beroepstrainingen die de moeders krijgen leren ze dat teveel olie en zout slecht is voor de gezondheid. Hierdoor kwamen ze met de vraag hoe ze gezondere maaltijden konden bereiden voor de kinderen en het personeel. Samen met onze vicepresident Gert-Jan werd er driftig gezocht op internet naar bruikbare recepten. Geen makkelijke opgave omdat de ingrediënten altijd in Gambia verkrijgbaar moeten zijn en het natuurlijk ook lekker moet zijn. Na langdurig beraad ontstond een nieuw gerecht dat tot Sia s chicken gedoopt werd en volledig wordt bereid zonder toevoeging van zout en olie. Het bestaat uit kip, uien, tomatenpuree, knoflook en ketjap. Hierbij wordt rijst met groenten geserveerd zoals o.a. boontjes, lente-ui en wortel. Het eindresultaat werd zo goed ontvangen (sommige kinderen aten wel drie borden), dat de wekelijkse domoda (een zeer olierijke, pikante stoofschotel bestaande pinda s, vlees of vis en groenten) is vervangen door Sia s chicken. De dames in ons kindertehuis koken dit nieuwe gerecht nu zelfs thuis voor hun eigen familie.

5 Wat hebben jullie nodig? Deze vraag wordt ons vaak gesteld, zowel door mensen die naar Gambia gaan, als ook door mensen die hier in Europa onze stichting willen ondersteunen. Op dit moment kunnen we de volgende spullen goed gebruiken: Kleine rugzakken voor de kinderen om mee naar school te nemen Witte, donkerblauwe of zwarte effen sokken in de maten (op school verplicht) Katoenen pyjama s in de maten Plastic Crocs in de maten Tweedehands mobiele telefoons Kleding (dames en heren) en sieraden voor de verkoop op de vlooienmarkt waarvan de opbrengst weer wordt gebruikt voor onze projecten in Gambia. Wilt u iets dat op ons lijstje staat schenken, zien wij uw reactie graag tegemoet. Lieve sponsors en vrienden, we hebben iedereen weer bijgepraat en hopen dat we nog lang op uw steun en enthousiasme mogen rekenen. Wij danken alle sponsoren voor hun gulle giften. Les Amis de Gambie 53 Blv. Grande-Duchesse Charlotte L-1331 Luxembourg Luxembourg info@lesamisdegambie.com Wij danken u hartelijk voor uw gift op rekeningnummer: NL02 RABO t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie Vanaf 1 oktober 2010 is onze stichting door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften aftrekbaar kunnen zijn van de belasting. U leest deze Nieuwsbrief nu nog op papier. Mocht u over beschikken, verzoeken wij u dat ons te laten weten, zodat wij u voor de digitale Nieuwsbrief kunnen inschrijven. Deze is beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Wij zien uw mail graag tegemoet via info@lesamisdegambie.com. Copyright 2013 Les Amis de Gambie, alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, Terwijl iedereen zich opmaakt voor de drukke maand december, willen wij u graag in deze 21e nieuwsbrief een overzicht geven van

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1 2014, Les Amis de Gambie Na een periode van stilte volgt hier weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. In deze alweer 22e nieuwsbrief laten

Nadere informatie

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking)

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking) Nieuwsbrief kwartaal 3 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Voor u ligt weer de nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Ook in deze editie brengen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Met deze 23e nieuwsbrief geven wij u graag een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Les Amis de Gambie van de afgelopen 3 maanden. Schoolbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Voor u ligt alweer de 24e nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Met deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte van het reilen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Namens ons allen van Stichting Les Amis de Gambie, de kinderen en de werknemers van het kindertehuis in Sinchu

Nadere informatie

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze -alweer 35e- nieuwsbrief houden wij u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over onze stichting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie.

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Januari - Maart 2013 Beste sponsors en vrienden, Allereerst willen we natuurlijk iedereen een heel gezond en gelukkig 2013 toewensen. We zijn hier wat later

Nadere informatie

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt,

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nieuwsbrief kwartaal 1 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Hier volgt weer een -weliswaar- wat verlate update over het reilen

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Misschien bent u al op de hoogte van het feit dat onze voorzitter Sia Jongeneel te kampen heeft met ernstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 2 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze nieuwsbrief willen we u weer graag op de hoogte brengen (en houden) van onze lopende projecten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 4 2017, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Het einde van het jaar nadert alweer. Een jaar dat voor de stichting moeilijk is geweest, met name door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief willen wij u graag weer op de hoogte brengen van de plannen, projecten en resultaten van ons werk voor de

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 3, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met behulp van deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte over van alles dat wij bij Stichting Les Amis de Gambie de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Een aantal leden van onze Stichting is weer druk aan het werk geweest in het zonnige Gambia. In deze alweer 25e nieuwsbrief maken

Nadere informatie

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant Nieuwsbrief kwartaal 2 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze 27e nieuwsbrief willen we u graag weer informeren over de werkzaamheden van Les Amis de Gambie en

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Hier volgt weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. Op 14 januari jl. was het kindertehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Putu Ari en Komang. Deze keer willen wij onze twee medewerkers op Bali, Putu Ari en Komang, in het zonnetje zetten. Wij kennen hen al bijna 20 jaar. Zij werken al meer dan 10

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) DECEMBER 2018 Van de OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2018 DECEMBER 2018 COLOFON: Algemeen telefoonnummer: 055-8200200

Nadere informatie

Onze eigen kok gaat weer aan de slag!

Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Nieuwsbrief 16 maart 2014 De afgelopen weken is er veel gebeurd. De school in Sierra Leone draait leuk, er zijn inmiddels 24 leerlingen en heel veel aanmeldingen voor

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren Nieuwsbrief #7 Welkom Dit is de zevende nieuwsbrief van Stichting Dovenschool Madurai. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van het laatste nieuws rondom de Stichting. Veel plezier met lezen! Donateurs

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten De oproep voor huisraad voor de Syrische statushouders in de vorige nieuwsbrief heeft ons de afgelopen

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa Nieuwsbrief kwartaal 4 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nu het einde van het jaar snel dichterbij komt, vinden wij het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal Fijnproefweken in de Markthal Diergaarde Blijdorp en de Markthal, twee iconen van de stad, werken samen. De prachtige okapi is terug in Blijdorp

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight 6 blz. Een project van WWvK in de spotlight Kindertehuis in Gambia van de Stichting Les Amis de Gambie, Stichting Les Amis de Gambie is in 2002 in Luxemburg opgericht met als doel ondersteuning van Gambia

Nadere informatie

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 2011 Leerlingen luiden 2011 in met Schoolmaaltijd Na de kerstvakantie in januari 2011 werd op basisschool Mahoussi het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

Nummer 1, januari 2015

Nummer 1, januari 2015 Nummer 1, januari 2015 De eerste paar weken van 2015 zijn alweer voorbij gegaan. En de plannen voor dit nieuwe jaar zijn al in volle gang. Ondanks het iets verlaat is, willen wij jullie graag hierbij nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono Nieuwsbrief kwartaal 3 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Voor u ligt weer de donateursbrief zoals u die gewend bent van ons

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Veel gedaan in november in kisumu.

Veel gedaan in november in kisumu. DEC. 2011! NIEUWSBRIEF! STICHTING UHUSIANO WA!!! WATOTO FOUNDATION UWWF WENST U EEN HEEL GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR!! Veel gedaan in november in kisumu. Leontine is samen met haar man in Kisumu geweest

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie Een gezonde lunch Een gezonde lunch Ga met folders van het Voorlichtingsbureau voor de Voeding een gezonde lunch voor jezelf maken. Zoek daarvoor eerst uit wat er precies in een gezonde lunch moet zitten.

Nadere informatie

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Een dagje ouder Ouder worden Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Een dagje ouder, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1 Nieuwsbrief zomer 2015 Beste geïnteresseerde, De maanden vliegen voorbij en zo is het alweer de zomer van 2015! Hier genieten we van het zomerse weer en in Uganda genieten ze van het regenseizoen. Terwijl

Nadere informatie

Nummer 2, juni *Alle reis- en verblijfkosten zijn uit privémiddelen bekostigd, zodat alle donaties optimaal gebruikt worden.

Nummer 2, juni *Alle reis- en verblijfkosten zijn uit privémiddelen bekostigd, zodat alle donaties optimaal gebruikt worden. Nummer 2, juni 2014 In het eerste halfjaar van 2014 hebben er in Togo een aantal activiteiten plaatsgevonden waarover wij u willen informeren. Zo is er o.a. een bedrijfje met maïsmolen opgestart, is er

Nadere informatie

Deze keer beginnen we de nieuwsbrief met een tweetal binnen gekomen verslagen van bezoeken aan de school in Gambia.

Deze keer beginnen we de nieuwsbrief met een tweetal binnen gekomen verslagen van bezoeken aan de school in Gambia. Nieuwsbrief 24 25 mar 2015 Deze keer beginnen we de nieuwsbrief met een tweetal binnen gekomen verslagen van bezoeken aan de school in Gambia. Even een weekje Gambia, samen met Edmée die ik er vorig jaar

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2014 De Stichting wil een zo goed mogelijk en helder inzicht geven in haar financiële reilen en zeilen, de herkomst van de inkomsten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. februari 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen!

NIEUWSBRIEF. februari 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen! Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen! Voor jullie ligt de 6 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. Het zijn spannende tijden voor onze kinderen, de oplevering is bijna

Nadere informatie

Augustus Beleidsplan

Augustus Beleidsplan Augustus Beleidsplan 2 1 Inleiding Dit is het beleidsplan voor de jaren tot en met van Stichting de Stille Kracht door en voor Wassenaar (hierna verder te noemen de Kracht). De Kracht is opgericht bij

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST December 2013 Inmiddels onze vijfde nieuwsbrief alweer. Er is van oktober tot nu, weer veel gebeurd. Dankzij de medewerking van veel lieve mensen, Basisschool de Hasselbraam,

Nadere informatie

STICHTING BUILDING ON EDUCATION NIEUWSBRIEF MET NIEUWS OVER O.A: AANKOMST DIRECTEUR, DINER MET LOTERIJ!!

STICHTING BUILDING ON EDUCATION NIEUWSBRIEF MET NIEUWS OVER O.A: AANKOMST DIRECTEUR, DINER MET LOTERIJ!! STICHTING BUILDING ON EDUCATION NIEUWSBRIEF MET NIEUWS OVER O.A: AANKOMST DIRECTEUR, DINER MET LOTERIJ!! Nieuwsbrief, 31 augustus 2014 Op zaterdagavond 9 augustus 2014 arriveerde schooldirecteur en projectleider

Nadere informatie

Goed doel 2012: het onderwijsproject voor straat- en weeskinderen in Peru

Goed doel 2012: het onderwijsproject voor straat- en weeskinderen in Peru Goed doel 2012: het onderwijsproject voor straat- en weeskinderen in Peru Met de mail Goede doel 2012: het onderwijsproject voor straat- en weeskinderen in Peru begon het allemaal eind juni vlak voor mijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Beste nieuwsbrief lezers, Afgelopen december ben ik naar Ecuador geweest en heb ik de stichting bezocht!! In deze nieuwsbrief staan veel foto s zien die ik gemaakt heb tijdens mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Correspondentieadres: Achter de Bergen 14, 2675 AS Honselersdijk Tel.: 0174-623554 / 06 12 11 88 91 Stichtingsnummer: JW 39 50 313 Rabo-bank NL90 RABO

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 1, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief geven wij u graag weer een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Stichting Les Amis de

Nadere informatie

Secretarieel Jaarverslag 2017

Secretarieel Jaarverslag 2017 Secretarieel Jaarverslag 2017 1. Resultaten 2017 2 1.1 Sponsoren en Donateurs 2 1.2 Inzameladressen 2 1.3 Klanten 3 1.4 Overzicht van het aantal ingeschreven klanten per gemeente 3 1.5 Overzicht van het

Nadere informatie

v veggie JAMIES VEGA ROERBAKSCHOTEL MET ZOETZURE GROENTEN met

v veggie JAMIES VEGA ROERBAKSCHOTEL MET ZOETZURE GROENTEN met JAMIES VEGA ROERBAKSCHOTEL MET ZOETZURE GROENTEN met Het koken wordt je makkelijk gemaakt met HelloFresh Dit supersnelle gerecht zit boordevol groenten en is een perfecte doordeweekse maaltijd. Wortel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017 Saffier jaarverslag 2017 Saffier is de koepelstichting die het beheer voert op financieel en administratief gebied voor: Vrienden van Domus Nostra Vrienden van De Lozerhof Vrienden van Nolenshaghe Vrienden

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen.

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Eerst nog wat Nederlands nieuws, omdat ik de eerste twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: UP TO DATE NUMMER 46. Voorwoord

Nieuwsbrief. Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: UP TO DATE NUMMER 46. Voorwoord 0 NUMMER 46 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Autorally Leuke foto s Pagina 3 : Ziektekosten Van Der Sanden Group Nieuw bord Liv

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl Wokken & Zo De meest populaire wokgerechten die je zelf thuis kunt maken, plus veel inspirerende nieuwe wokgerechten. Met de authentieke Aziatische smaak. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Kijk

Nadere informatie

Brieven van Ama welpen

Brieven van Ama welpen Introductie Shanti heeft heel veel vriendinnetjes in de jungle. Ze heeft ook een vriendinnetje in een land heel ver weg. Het meisje heet Ama. Ama woont in een land dat Ghana heet. Weten jullie waar dat

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en andere bekenden,

Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Ik heb deze keer niet zo n goed moment uitgekozen om aan de nieuwsbrief te beginnen... Het is maandagmorgen en dat betekent dat er vandaag moeders en kinderen

Nadere informatie

Financieel overzicht 2008

Financieel overzicht 2008 Stichting Benares Schoolfonds Nieuwsbrief 2009 Onze 40 individuele leerlingen Stichting Benares Schoolfonds betaalt de schoolkosten van 40 individuele leerlingen, verspreid over meerdere scholen. Daarnaast

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

Inhoud. Curry s: hot & easy! 4. Benodigdheden 6. Ingrediënten 7. Raita, chutney & relish 8. Vegetarische curry s 10.

Inhoud. Curry s: hot & easy! 4. Benodigdheden 6. Ingrediënten 7. Raita, chutney & relish 8. Vegetarische curry s 10. Inhoud Curry s: hot & easy! 4 Benodigdheden 6 Ingrediënten 7 Raita, chutney & relish 8 Vegetarische curry s 10 Rijst & Dal 32 Curry s met vlees 34 Curry s met vis 54 Salades 72 Naan & chapati 74 Index

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi

Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India In deze nieuwsbrief: Korte inleiding: Over zonnepanelen en afgestudeerden! Foto s Uitnodiging voor donateur bijeenkomst 27 september Kort Nieuws:

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Stichting Het Goede Doel Nieuwsbrief maart 2014

Stichting Het Goede Doel Nieuwsbrief maart 2014 In deze nieuwsbrief vind u achtereenvolgens informatie over: - Bestuur SHGD zoekt jou! - Hoe kan ik donateur worden? - SHGD gaat digitaal..www.shgd.nl - Spinningmarathon 2013 nieuw recordbedrag of? - Plan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2016 De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de balans per begin en einddatum en de staat van baten en

Nadere informatie

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 Voorzitter: G.J. Schuurman-De Souza Dieptol 43 8332 BJ Steenwijk Secretaris: H. Brand-van den Berg Castellumlaan

Nadere informatie

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt!

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt! 17 december 2009 Het laatste "kersttransport" dit jaar naar Roemenië, vanuit IJsselstein. Het was koud en er lag behoorlijk wat sneeuw en de Serafimcrew was zwaar onderbezet. De lading voornamelijk huishoudelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Joris Foundation

Nieuwsbrief van de Joris Foundation Nieuwsbrief van de Joris Foundation Lieve familie en vrienden van ons maar ook van Joris, 5 oktober j.l. was het Joris zijn geboortedag. Hij zou 30 jaar geworden zijn. Het was die dag ook precies 8 maanden

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 7 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Eén ster maakt de lucht minder dreigend. Eén kaars maakt de nacht minder zwart. Eén hand maakt de weg minder eenzaam. Eén stem maakt de dag minder stil.

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

VERSLAG KOOK PROJECT SYRISCHE- EN PURMERENDSE KOKS

VERSLAG KOOK PROJECT SYRISCHE- EN PURMERENDSE KOKS hoe klein de klus misschien ook leek, voor mij was het iets groots! Beste lezers, Gisteren zijn we als bestuur naar de jubileumbijeenkomst van Present geweest. Feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2017 Versie 1.1 Inleiding In 2016 stond de fondsenwerving op een wat lager pitje. Desondanks hebben we weer een paar mooie projecten gerealiseerd waarmee we

Nadere informatie

Qlivino. 5 mei Semeki Malumu. Pikant gebakken tonijn-vis hapje. Bakkeljauw met bonen. Kippenmaagjes met uien en limoen

Qlivino. 5 mei Semeki Malumu. Pikant gebakken tonijn-vis hapje. Bakkeljauw met bonen. Kippenmaagjes met uien en limoen Qlivino 5 mei 2010 Semeki Malumu Pikant gebakken tonijn-vis hapje Bakkeljauw met bonen Kippenmaagjes met uien en limoen Zuurgroenten met zoutvlees Gerookte kip met pindasaus Gerookte vis in agushi Bakbanaan

Nadere informatie

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

VRIJWILLIGERS BEDANKT! VRIJWILLIGERS BEDANKT! View this email in your browser Vrijwilligers bedankt! Jullie hebben ons doel voor 2015 gehaald! Beste lezers, Allereerst wensen wij alle vrijwilligers en relaties een mooi, zinvol

Nadere informatie

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken 7 tips om koken gemakkelijk en gezond te maken Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Welkom! Met ons drukke, gehaaste

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014 Jaarverslag 2014 stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2014... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Activiteiten:...

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire.

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire. Jaarverslag 2014 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar loopt van 7 april tot en met 31 december 2014. Samenstelling bestuur Voorzitter,

Nadere informatie